Trivia

Svar på spørsmålene, Del 3

THE BOYFRIEND & I 

Hvor møttes dere?
 
Vi har jobbet sammen i fire år (ca), men på ulike avdelinger så egentlig hilste jeg vel ikke skikkelig på Ronny før i fjor sommer. Husker at jeg allerede da syns han var veldig kjekk, men fikk fort vite at han hadde kjæreste og "glemte" litt hele gutten.

Hva falt du for ved han?
 
Jeg er ærlig nok til å kunne innrømme at jeg falt først for utseendet. Syns han var veldig flott å se på. Men jeg ble nok ikke forelska før vi begynte å snakke ordentlig sammen. Da vi gang på gang kunne ligge i hver vår ende av sofaen å snakke hele natten var jeg solgt. Vi fant tonen veldig fort, kjemien stemte bare. Herlig følelse. 

Hva gjør denne mannen hver dag som får deg til å stråle så fantastisk som du gjør?

Jeg syns det er utrolig morsomt at det er så mange som kommenterer at jeg stråler! Det tyder jo på at jeg har det utrolig bra for tiden. Ronny er en helt fantastisk gutt. Hva han gjør? Hmm... Han passer på at jeg hele tiden har det bra, er flink til å kommunisere også er han like kosete som meg. Elsker at han kan komme bort å holde rundt meg og kysse meg uten noen som helst grunn.

Hva er det herligste med kjæresten din?

At han kan le, synge og danse rundt meg, rett og slett tulle seg litt til. Tyder på at han kan være seg selv. Også syns jeg det er helt fantastisk at han har glimt i øyet og alltid er positiv. Også er jeg veldig heldig som har en gutt som konstant minner meg på hvor glad han er i meg og gir søte komplimenter.

Hadde en av dere hatt øye til den andre før dere fant tonen på den jobbsammenkomsten?

Jeg kan i grunn ikke svare for han, men regner med jobbsammenkomsten du sikter til er skituren til Åre? Jeg hadde fått øynene opp for Ronny et par uker før Åre turen, men før vi dro hadde jeg i grunn ikke snakket så mye med han. Et par uskyldige sms om hvor kjekt det skulle bli på tur og et par høflighetsfraser på hockeykamper osv... Ikke noe som tydet på noen kjempeinteresse hos noen av oss tror jeg. Under selve Åre oppholdet ble det uskyldig flørting. Ikke noe kyssing eller annen kroppskontakt enn at vi holdt i hånden den ene kvelden. Men da vi kom hjem fra Åre turen ble det hyppigere på sms fronten, vi begynte å henge litt og jeg ble ivrig hockey supporter. Alt for å se han. Rett før jeg dro på ferie til USA med familien kysset vi for første gang og da jeg kom hjem fra ferie gikk ting egentlig ganske fort. 

Hvilken hendelse kommer dere til å huske best fra Bali turen?

Oj, vanskelig å dra fram bare en hendelse! Jeg har storkost meg hele ferien og føler jeg ble bedre kjent med kjæresten min. Vi kom oss bort fra hverdagens mas og fikk tilbringe 24 timer i døgnet sammen. Vi har ledd og skapt minner sammen. 

Har synet ditt på fremtiden/fremtidsplanene forandret seg litt etter at du fant kjærligheten?

Helt klart! Før jeg ble sammen med Ronny var jeg fast bestemt på at leiligheten som snart står klar var MIN og bare MIN, og ingen andre enn katten min skulle få bo i den. Nå har synet mitt på det endret seg. Selv om det ikke er noe vi har snakket om helt ennå så har iallefall tankene mine rundt leiligheten endret seg. Jeg ser mer og mer for meg at vi kunne bodd der sammen. At det ikke bare er min leilighet, men faktisk vår. Skremmende greier. I tillegg så spøker vi om barn og bryllup. Både antall barn og navn på barna er "bestemt". Det at vi faktisk kan ligge å snakke om slike seriøse greier, uten å nødvendigvis legge så mye alvor i det syns jeg er fantastisk. 
I ♥ U 

Svar på spørsmålene, Del 2

SHOPPING, RANDOMNESS & I

Hva er det aller beste kjøpet du har gjort?
Selv om jeg ennå ikke har flyttet inn så vil jeg nok alikevell si at leiligheten er mitt beste kjøp.

Hva er ditt verste kjøp?
Jeg har ingen store dyre bomkjøp. Men har X antall par med sko som er ubrukt og mest sannsynlig bare kommer til å stå til pynt i skapet.


  Hvor kjøpte du Just Do It  t-skjorta di?
Den kjøpte jeg på en Nike butikk i Florida. 

Hva er det meste du har shoppa for?
Jeg er en ingen storshopper. Er sjelden jeg bruker store summer om gangen. Men vil tro de to USA turene mine har ført til store minustall på kredittkortet.  

Favorittplagg?
Joggebuksen min! 
 
Favorittstrand?
Det er gjerne ikke den fineste stranden, men Double Six Beach er definitivt min favorittstrand. Masse livlige og sprøe mennesker å se på, herlige strandgutter og koselige restauranter like ved. 


Favorittfarge?
Rosa, såklart...

Har du noen gang stilt spørsmål og analysert ditt forhold til sko?
Det har jeg ikke, men siden jeg får spørsmålet så burde jeg kanskje vurdere å gjøre det?

Hvis du måtte fjerne en kroppsdel, hvilken skulle forsvinne? 
Hvis jeg først må fjerne en kroppsdel og er så "heldig" at jeg får bestemme hvilken så kan de godt få ta lilletåen min.

Hvilket kamera har du?
Er det flaut å innrømme at jeg ikke husker? Har et Excilim, er det Canon det? Liker å ta bilder, men ikke nok til at jeg gidder investere i et mer avansert kamera. 

Hvor redigerer du bildene dine?
Jeg redigerer bildene nokså lite. Fjerne røde øyner, klipper litt og justerer litt på fargen innimellom. Det gjør jeg som regel på et program på dataen som jeg ikke husker hva heter i farten. (sitter på en annen data nå...)

Hvis du skulle fått deg en katt, hvilken farge skulle den vært?
Jeg kommer nesten garantert til å få meg en katt når leiligheten står ferdig. Jeg vil aller helst ha en hvit eller grå kattepus. Denne her hadde ikke vært feil...BLOGG & I

Hvilke blogger MÅ du lese?
De bloggene jeg er innom hver dag er Annette Haga, Ulrikke Lund, Fotballfrue og Kenza. Der er jeg garantert en daglig oppdatering. Ellers så har jeg en hel haug med bloggere på bloglovin. Av favorittene mine der så har jeg blant annet Mala, Marita Jakobsen og Katrine Dahl. Så fort en av de har oppdatert er jeg innom å leser! 

Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg startet å blogge i 2003/2004, mest for jeg likte å skrive. Og det ble en slags offentlig dagbok. Da jeg opprettet denne bloggen her i 2005 var det for å oppdatere familie og venner om hvordan jeg hadde det som Aupair i Nice, Frankrike. 

Hvorfor blogger du?
For jeg liker å skrive, syns det er herlig å få ut tanker og frustrasjon et sted. Også er det selvsagt blitt en slags vanesak etter så mange år. 

Hva skal til for å ha en "bra" blogg?
I mine øyne så er en bra blogg, en blogg som oppdaterer jevnlig. Har bilder som illustrerer det teksten forteller. Som gir litt av seg selv, personlig. Og som er flink til å kommentere tilbake. Variasjon i innleggene er og viktig. Bare rene moteinnlegg, sminkeinnlegg eller innlegg om trening blir fort kjedelig for meg.  

Svar på spørsmålene, Del 1

Har valgt å dele svarene inn i tre deler. Ble overrasket over hvor mange spørsmål jeg fikk! Morsomt...! Vinneren av en Bali gave kommer senere i dag! 

ME MYSELF & I


Hvis du vant uendelige mye penger, hva ville de brukes til og hvordan ville livet ditt forandret seg?

Morsomt å få dette spørsmålet, jeg og Ronny har faktisk fantasert i mange uker nå om hva vi skulle brukt pengene på hvis vi vant masse. Først og fremst ville vi kjøpt en tomt og bygget drømmehuset. En ny bil hadde jeg også unnet meg. Og vi ville garantert reist masse. Jeg ville nok ikke sluttet å jobbe helt, men ville gått ned i stillingsprosent og konsentrert meg mer om skolen de siste to årene! Utenom det så ville jeg funnet en veldedig organisasjon som jeg ville donert en god del penger til. Og selvsagt ville det dryppet en del gaver og penger på familie og venner. Tror nok ikke livet ville forandret seg drastisk, noen bekymringer ville nok forsvunnet. Men det ville garantert dukket opp noen nye! 

Hva slags tid i livet ditt ville du gått tilbake til for en ukes tid?

Er det veldig klissete å si at jeg har det såpass fint nå at jeg ikke kunne tenkt meg å opplevd en uke i fortiden på ny? Året 2005 var forøvrig veldig fantastisk, og jeg har utrolig mange gode minner derfra. Derfor kunne det vært morsomt å opplevd feks en uke av russetiden på ny. For noen fantastiske uker med fantastiske jenter. Jo, jeg ville definitivt fått opplevd en uke av russetiden på ny.


 Når får du flytte inn i den nye leiligheten din?

Godt spørsmål! På papiret står det at den skal være innflytningsklar 01.oktober. Men så ble datoen utsatt med en måned pga vinter og frost. Byggelederen sier at jeg mest sannsynlig kan få begynne på egeninnsatsen (male og legge gulv) i september. Det som forsinker hele innflyttingen er uteområdet og alt som må være klart der før jeg får flytte inn. Kjipt! Men innen 01.november er jeg nok inne!

Hvordan var du på ungdomsskolen?

Jeg liker å tro jeg var ganske normal. Hadde gode venner, mange av dem har jeg beholdt fram til nå. Jeg var nok en jente med mye energi og meninger. Litt høylydt og irriterende til tider kanskje? Jeg var sta og likte å ha kontroll over ting. Planla mye og var en evig romantiker med store drømmer. Hva liker du best med deg selv og hva liker du minst?

Jeg er ufattelig dårlig på spørsmål som handler om meg selv. En av de tingene jeg liker ved meg selv er at jeg har mange gode venner. Noe som kan tyde på at jeg er flink til å ta vare på dem?! Noe av det jeg liker minst er at jeg stadig har noe å irritere meg over!

Nevn tre ting du er fornøyd med ved deg selv, og en ting du gjerne kunne endret på, og hvorfor?

Regner med at du mener utseendemessig? Jeg er veldig fornøyd  med puppene mine, øynene og formene mine (selv om ting alltid kan være strammere...) En ting jeg gjerne skulle endret på er akkurat det at kroppen kunne vært strammere. Ikke nødvendigvis så mye tynnere, men fastere i fisken!Hva inspirerer deg? 

Folk rundt meg! Både kjente og ukjente. Noe av det beste med å reise er å sette seg ned på en benk/strand å bare kikke på menneskene som går rundt. Prøve å forestille seg hvor de er på vei, hva de drømmer om og hvordan de har det. Fantastisk. Det gir meg inspirasjon til så mangt.

Hvordan vil du beskrive deg selv som person?

Jeg er en utadvendt, energisk og sprudlende jente. Jeg tar vare på menneskene jeg har rundt meg og er veldig sosial. Jeg er ekstremt sta, og selv om det motsatte er bevist så kan jeg fortsatt finne på å stå på mitt. Kan til tider være litt ekstrem, elsker å planlegge og ha kontroll på ting. Til tross for det så er jeg i tillegg impulsiv. 

Hva slags interesser/hobby har du utenom blogg?

Jeg er glad i å trene, spille håndball og være med venner. Er blitt et ordentlig lunsjmenneske, som liker å møte gode venner til kaffi og lunsj i byen. (hvis det kan kalles en hobby) Ellers så elsker jeg å reise og lese bøker. Også er det vel ingen hemmelighet at med 100% skole og 75% jobb så blir det ikke all verdens tid til masse hobbyer!

Hvordan trives du med utdanningen din?

Jeg stortrivs! Føler virkelig jeg har funnet mitt yrke. Veldig glad for at utdanningen min inneholder flere uker med praksis slik at jeg får prøvd ut all teorien jeg lærer. Det eneste som er kjipt er at jeg har hele to år igjen før jeg er ferdig utdannet. Jeg vil begynne å jobbe nå! 

Hvem er den viktigste personen/personene i livet ditt? 

Den nærmeste familien, helt klart! De beste vennene mine er og utrolig viktige. For å ikke glemme Ronny! Han spiller an stadig større og viktigere rolle i livet mitt, og jeg syns det er helt fantastisk!


 
Hvor ville du bodd hvis du kunne velge?

Jeg ønsker å stifte familie og ha hus i Norge, helt klart! Men tror de aller fleste går rundt med en drøm i magen om å tilbringe en periode i utlandet. Jeg er veldig glad i både Frankrike og USA og kunne godt tenkt meg å bodd der for et par måneder. Som framtidig lærer har jeg og muligheten til å flytte til et annet land for å lære barn engelsk, noe som frister veldig. Da aller helst til et land som ikke er så rike og heldige som oss i Norge.

Hva er glede for deg?

Wææææh! Vanskelig spørsmål. Vet ikke helt hvordan man skal kunne sette ord på glede. Men den følelsen jeg har hatt i kroppen det siste året kan vel beskrives som glede. Jeg har mine bekymringer, sliter til tider med å sjonglere mellom jobb og skole, men alt i alt så har jeg det utrolig fint. Jeg har gode venner, en herlig familie, en fantastisk kjæreste og framtiden ser lys ut. Så hva annet kan beskrives som glede? 

Hva er din største drøm?

Jeg har mange drømmer. Tror egentlig ikke jeg har en drøm som kan kalles den største. Men jeg håper at jeg en gang i framtiden bor i et stort hvitt hus med hage, tre flotte barn og stortrives i jobben min som lærer. Jeg drømmer og om et ordentlig prinsessebryllup. Og jeg drømmer om å se hele verden. Ikke lange pausen nei...

Når man har blogget siden sommeren 2005 er det vanskelig å holde seg borte fra bloggingen! Jeg kribler i fingrene etter å skrive blogg, lese blogg og kommentere på blogger. Derfor bryter jeg time out`en, så får vi se hvor lenge det går før neste gang jeg trenger noen dager fri.
Jeg ble utfordret for et par dager siden, så her får dere svarene mine! En fin start på en egentlig veldig kort bloggpause! Hehe...
1: Link til den som ga deg awarden 2: Besvar spørsmålene 3: Gi prisen videre til ti bloggere.
Fikk utfordringen av en av de søteste bloggerne, nemlig Malas!

Hvorfor startet du å blogge?
Jeg startet å blogge på abcblogg.no i oktober 2005. Jeg var da student på Bali og fant ut det var en genial måte å informere de hjemme om hvilke sprell jeg gjorde. Da jeg kom hjem var jeg hektet og siden jeg flyttet til Frankrike bare måneder etter Bali så startet det nesten som en reiseblogg! 


Hvilke blogger følger du?
Jeg følger veldig mange! Hadde blitt en lang liste skulle jeg ramset opp alle. Noen er jeg innom hver dag, andre en gang innimellom. Finner stadig nye blogger som jeg liker. 

Favoritt Make-up merke?
Tja, har vel i grunn ingen favoritt. Men liker flere av produktene til Mary Kay godt. Dessuten liker jeg solpudderet og rougen til Nars! Som jeg glemte å kjøpe mens jeg var i USA. Sucks.

Ditt MÅ-ha-make-up-produkt?
Mascara

Favorittklesmerke?
Jeg har ingen favorittmerker sånn egentlig. Men liker godt butikker som Gina, BikBok og H&M. Enkelt, billig, mye fint og klærne har en grei kvalitet. Nelly.com er heller ikke feil når det kommer til kjoler. Ellers liker jeg jeansene til Guess veldig godt.

Favorittfarge?
Rååååsa, såklart

Parfyme?
Christina Aguilera sin, Emporio Armani og Laura.

Favorittfilm?
Fikk det spørsmålet senest i går kveld, vanskelig å skulle velge bare en. Men må innrømme at The Notebook aldri slår feil.


Hvilke land vil du besøke og hvorfor?
Sør-Afrika, Cuba og India for alle som har vært der skryter. På Cuba vil jeg lære å danse salsa. I Sør-Afrika vil jeg dra på safari. Og i India vil jeg spise spennende mat og lære mer om hinduismen. Dessuten er det tre steder som skiller seg ut. Er og flere stater i USA jeg kunne tenkt meg å besøkt. Jeg har utrolig mange land og steder på "listen" min som jeg har lyst til å dra til. Får nok ikke sett halvparten av stedene, men det er lov å drømme!


Favoritt TV-serie?
One Tree Hill, Frustrerte Fruer, Gossip Girl, Grey`s Anatomy, Entourage, Big Bang Theory, The O.C, Dexter, The L Word osv.. Jeg elsker serier!

Hva er ditt favoritt tilbehør?
Sko..! Kommer vel ikke som noen overraskelse på noen av dere. Et lekkert par med pumps kan gjøre et antrekk så utrolig kult.

Hva er det siste du har gjort som du er stolt av?
Jeg er stolt over at jeg prøver å lytte til kroppen. Jeg har valgt å sette Crossfit Games på vent, jeg har sagt nei til ekstra vakter på jobb og jeg nyter livet så godt jeg bare klarer. I dag lå jeg i senga heeeelt til 11.30 uten å gjøre noe som helst fornuftig. Flinkis!

Ting går min vei for tiden, til tross for noen tunge perioder. Jeg har fantastiske mennesker rundt meg og jeg har masse å se frem til. FreakinFabolous! ♥

Jeg gidder ikke gi utfordringen videre, for så godt som alle har svart på denne nå vil jeg tro! :)

Visste du dette?

Dette visste du gjerne ikke om meg? 

♥ jeg er livredd tannleger. blir kvalm og uvel når lillebroren min skal miste tenner. gråter og kaldsvetter hos tannlegen, selv om han bare skal kikke på tennene mine. 

♥ jeg har skodilla. ingenting er som å finne et perfekt par med sko. synd at jeg ikke har tid til å bruke alle.

♥ har en drøm om et stort hvitt hus med stakittgjerde og nydelig hage fylt med 3 søte barn og en veldig kjekk og snill mann når jeg blir stor. med andre ord, ikke helt ennå.

♥ liker å gjøre ting på impuls, men elsker også å planlegge ting ned til minste detalj. 

♥ en av mine mange drømmer er å flytte til bali for en lang periode å jobbe som engelsklærer på en skole der nede. da får jeg kombinert utdannelsen min med øya jeg er forelsket i. perfekt kombinasjon.

♥ jeg misliker å dusje. ja, faktisk! det er bløtt og kjedelig. har aldri forstått de som står lenge i dusjen for det er så behagelig. men jeg dusjer hver dag for det, ikke tro annet.

♥ min aller beste venn er mammaen min! hun kommer aldri til å svikte meg, er til å stole på og jeg kan si absolutt alt til henne. for å ikke glemme at hun er et fantastisk forbilde og person! elsk på mamma! ♥

♥ selv om jeg er 24år så er jeg fortsatt like "forelsket" i boyband og de andre fløtepusene som synger. muligens derfor jeg syns det er trist justin bieber er såpass ung. hehe...

♥ jeg irriterer meg over nesten alt og alle i trafikken. ingen kjører bedre enn meg, sånn er det bare. hoho!

♥ egentlig irriterer jeg meg over veldig mye, til min egen irritasjon! noe jeg prøver å slutte med.

♥ jeg ser veldig lite på tv. foretrekker heller å se serier på pcen, som jeg streamer på nettet. mye koseligere.

♥ sommerbrun? ikke meg. jeg blir derimot lyserosa. noen ganger kjipt, men stort sett helt ok.

Og det var det jeg kom på i farten her jeg satt. Nå skal jeg lese litt pensum, flink skolejente. Resten av kvelden skal jeg bruke til å slappe av! Gleder meg.

A picture...

Tok å stjal denne her av Camilla (http://cdidriksen.blogspot.com), ganske morsom liten sak! 

A picture of you very drunk.
pic0007

A picture of you on your birthday.
cimg0081

A picture of you making a goofy face at the camera
n589080106368358892

A picture of you truly being yourself.
april 09 5

A picture of you being ridiculous.
hahahaaa

A picture of a time in your life that?s over, but you wish it wasn?t.
vulkan2

A picture of a time in your life that?s over, and you couldn?t be more thankful that it is.
mona

A picture of someone you love.
cimg0349

A picture that describes how you?d like to spend every day.
n5056149912093426652

A picture that makes your heart smile.
marius og mona januar 09

A picture of one of the best nights of your life.
16 juli 071

Personlighetstest

Fikk en mail for noen dager siden der de ba oss ta en personlighetstest for å se hvordan vi hadde passet i en lederkarriere eller noe i den duren... Dette ble hvertfall mitt resultat....

Nevrotisisme: Du er vanligvis rolig og i stand til å mestre stress, men du kan tidvis oppleve skyldfølelse, sinne evrotisisme:eller tristhet.
Åpenhet: Du er praktisk, men villig til å vurdere nye måter å gjøre ting på. Du søker balanse mellom gammelt og nytt.
Extraversjon: Du har moderat entusiasme og aktivitetsnivå. Du har glede av å ha andre rundt deg, men verdsetter også ditt eget selskap.
Omgjengelighet: Du er vanligvis varm, tillitsfull og behagelig, men kan av og til være sta og konkurranseorientert.
Samvittighetsfullhet: Du er til å stole på og moderat velorganisert. Du har vanligvis klare mål, men har også evnen til å legge arbeid til side.

Jeg kunne...

Jeg kunne skrevet en oppsummering av min forste uke i Frankrike, men det gidder jeg ikke. Jeg kunne skrevet om kvelden i gaar, men det gidder jeg heller ikke. I stedet for skal jeg gjore som Veronika, tidsfordriv heter det!
Forresten gratulerer med dagen Marianne!

Det med uthevet skrift er "meg"

Jeg savner noen akkurat nå.
Jeg ser mer på TV enn jeg pleide.
Jeg elsker oliven.
Jeg elsker å sove.
Jeg eier kåken jeg bor i.
Jeg bruker kontaktlinser
Jeg elsker dataspill/nintendo/playstation.
Jeg har brutt loven.
Jeg har sett på pornofilmer.
Jeg har sex-erfaringer jeg ikke tør snakke høyt om...
Jeg er noens psycho eks-kjæreste.
Jeg liker håndskriften min.
Jeg har feilfri ferskenhud.
Jeg liker Colargol
Jeg banner daglig/ofte.
Jeg har forandret meg mye inni meg det siste året.

Jeg har en hobby.
Jeg har besøkt en annen verdensdel.
Jeg bærer alltid kniv/barberblad.
Jeg er vanvittig smart.
Jeg har aldri brukket noe på et annet menneske.
Jeg har en eller flere hemmeligheter jeg ikke tør/kan avsløre.
Jeg elsker regn.
Jeg er paranoid til tider.
Jeg er positiv til plastisk kirurgi.
Jeg trenger penger akkurat nå.
Jeg elsker sushi.
Jeg snakker vanvittig fort til tider.
Jeg har aldri dårlig ånde om morgenen.
Jeg har halvlangt hår.
Jeg har gamblet bort penger i Las Vegas.
Jeg har mistet et søsken.
Jeg er født i utlandet.
Jeg barberer/vokser leggene mine.
Jeg har en tvilling.
Jeg overlever ikke uten mobilen.
Jeg er fornøyd med utseendet mitt.
Jeg har servert en god venn løgner i løpet av det siste halvåret.
Jeg kan lage en treretters-gourmetmiddag fra bunnen.
Jeg er pessimistisk av natur.
Jeg har humørsvigninger.
Jeg synes prostitusjon bør bli lovlig.
Jeg synes Britney Spears er pen.
Jeg har et skjult talent.
Jeg er nesten alltid superengerigsk, uansett sukkerinntak.
Jeg har hatt sex med færre enn ti personer.
Jeg er singel just nu.
Jeg har klint med en eller flere jenter.

Jeg liker å snakke i telefonen.
Jeg nærmest bor i joggeklær.
Jeg elsker å shoppe.
Jeg foretrekker å shoppe fremfor å spise.

Jeg vokste opp i enkle kår.
Jeg er litt ekstravagant av meg.
Jeg er besatt av bloggen min.
Jeg hater ingen.
Jeg er en god danser.
Jeg tror Michael Jackson er uskyldig.
Jeg skjemmes hvis jeg må vise meg offentlig med moren min.
Jeg ser MTV daglig.
Jeg har drukket til jeg fikk blackout i løpet av det siste halvåret.
Jeg har aldri hatt et fast forhold.
Jeg har avvist noen som påsto at de elsket meg.
Jeg er forelsket akkurat nå.
Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med resten av livet mitt.
Jeg ønsker meg barn.
Jeg har skiftet bleier minst en gang.
Jeg har hatt politiet etter meg.
Jeg biter negler.

Jeg er medlem av en fanclub.
Jeg er ikke superallergisk mot noe.
Jeg har mye igjen å lære.

Jeg har datet/vært sammen med noen som er minst 10 år eldre enn meg.
Jeg skal helt klart se den siste Star Wars-filmen.
Jeg er veldig sjenert i forhold det det motsatte kjønn.
Jeg er online døgnet rundt.
Jeg har minst fem tekstmeldinger på mobilen som jeg aldri kommer til å slette.
Jeg har blitt avvist av noen jeg var forelsket i/elsket.
Jeg har forsøkt å sjekke opp kjæresten til en venn.
Jeg eier South Park-filmen.
Jeg har det med å bli oppslukt av nettet også i arbeidstiden.
Jeg hadde en usynlig venn som liten.
Jeg liker countrymusikk.
Jeg elsker vennene mine.
Jeg synes peppe's har den beste pizzaen.
Jeg digger såpeoperaer.
Jeg blir lett besatt av ting.
Jeg er en perfeksjonist.
Jeg elsker kjendissladder og skandaler.
Jeg kan teksten til en sang jeg hater utenat.
Jeg synes halloween er stas.
Jeg ser på grand prix og er stolt av det.
Jeg har datet eksen til en nær venn.
Jeg er lykkelig akkurat nå.
Jeg elsker å snorkle/dykke.
Jeg har vært betatt av noen jeg aldri har møtt.
Jeg kan spille et instrument.
Jeg hater matte.
Jeg har det med å utsette ting av ren latskap.
Jeg har medlemskort på biblioteket - og bruker det.
Jeg begjærer oftere enn jeg elsker noen.
Jeg synes ostepop ruler.
Jeg synes Ringenes Herre er tidenes beste hype.
Jeg elsker tv-serien Lost
Jeg synes det var kjipt å vokse opp.
Jeg skifter personlighet alt etter hvem jeg er sammen med.
Jeg synes verden ville blitt et bedre sted hvis bare folk smilte litt oftere.
Jeg synes kylling er noe av det beste som finnes.
Jeg har kjærlighetssorg akkurat nå.
Jeg er en nerd.
Jeg føler meg ensom - enten jeg er alene eller sammen med noen.
Jeg er venstrehendt og stolt av det.
Jeg prøver aldri å endre meg for andres skyld.
Jeg har det med å se glasset som halvtomt fremfor halvfullt.
Jeg har hatt onenightstands.
Jeg liker smoothies.

Jeg har vært igjennom en stor operasjon.
Jeg har tatt til meg et omplassert dyr.
Jeg hører på Radiohead akkurat nå.
Jeg har et eller flere kjælenavn.
Jeg har stjålet en favoritt-CD.
Jeg liker gresskarpai.
Jeg kan spille en favorittsang på repeat i dagevis.
Jeg eier mer enn 200 CD-er.
Jeg jobber hver dag hele uken.
Jeg eier teknologiske duppeditter som jeg aldri har brukt.
Jeg ombestemmer meg ofte.
Jeg blir ofte fortalt at humoren min suger.
Jeg har fortsatt på meg pysjen min.
Jeg leter etter kjærlighet på feil steder.
Jeg er villig til å prøve alt tre ganger.
Jeg har prøvd sterkere rusmidler enn røyk og alkohol.
Jeg har problemer med å få sove.
Jeg elsker kosing.
Jeg liker Ed Wood-filmer.
Jeg har spilt i en amatør-pornofilm.
Jeg har latskap som min favoritt-synd.
Puppene mine er ikke like, men det er det ingen andre som vet.
Jeg kan fader vår utenat.
Jeg er besatt av alt som har med Buffy og Angel å gjøre.
Jeg elsker å trøstespise.
Jeg er kristen og stolt av det.
Jeg er konservativt anlagt.
Jeg kan gå fort i to kilometer uten å kollapse.
Jeg har høyere utdannelse.
Jeg liker å lage mat.
Jeg hater å støvsuge.

Jeg er hekta på fotografering.
Jeg har deltatt i en musikal.
Jeg er stort sett på bølgelengde med foreldrene mine.

Jeg liker Shakespeare.
Jeg liker å synge...
Jeg drikker mye brus.
Jeg holder inne med en del ting for å unngå å såre andre.
Jeg er ikke mainstream hva religion angår
Jeg pleier å ha nedtelling til sommerferien.
Jeg har utført pinlige ting under «nødt eller sannhet» på en fest.
Jeg har det med å utfordre andre til duell.
Jeg har krokete tær.
Jeg liker klær med barnslig motiv.
Jeg har vært på tegneseriefestival.
Jeg dagdrømmer konstant.
Jeg er hekta på rollespill.
Jeg kan tenke meg å føde barn uten å få smertestillende.
Jeg eier mer enn tre plagg som ikke sømmer seg i dagslys.
Jeg leser bloggene til fanatisk religiøse personer for moro skyld.
Jeg hater å kjøre bil.
Jeg er arbeidsledig, men foretrekker å sitte på ræva og gjøre ittno/spille playstation fremfor å lete etter en uinteressant jobb.
Jeg kommer fra en så konservativ/religiøs familie at jeg har valgt å holde store deler av livet mitt skjult for slektningene.
Jeg liker eldre menn. [men under 30!]
Jeg hadde en lykkelig barndom.
Jeg er besatt av en eller flere kjendiser.
Jeg er enebarn.
Jeg har mer enn fem hudpleieprodukter.
Jeg er mer sosial på nettet enn i virkeligheten.
Jeg liker faktisk jobben min i blant.
Jeg er glad i dyr.
Jegliker å skrive brev.
Jeg er åpen for å prøve nye ting som har med sex å gjøre.

Jeg får lett blåmerker.
Jeg liker å være oppe hele natten og sove hele dagen.
Jeg har to barn som er født den samme måneden.
Jeg liker smaken av blod.
Jeg kan ikke svømme.
Jeg kan skyte med børse/pistol.
Jeg er gravid akkurat nå.
Jeg reiste til utlandet uten at foreldrene mine visste det før jeg ble myndig.
Jeg har opplevd en naturlig fødsel.
Jeg elsker Sex og Singelliv.
Jeg har smerter i kroppen akkurat nå.
Jeg har kommet for sent på jobben fordi bilen min hadde snødd ned.
Jeg er på jakt etter en ny jobb jeg faktisk liker.
Jeg er besatt av minst en ting.
Jeg har et barn/skal ha et barn som kalles opp etter en scifi-figur.
Jeg har et kjæledyr med et underlig navn.
Jeg bruker sminke daglig.
Jeg soler meg aldri.
Jeg har fortsatt en hobby som jeg har holdt på med siden jeg var liten.
Jeg holder ikke ut med familien min.
Jeg elsker rare komiserier på TV.
Jeg har strikket minst en ting til kjæresten min.
Jeg eier/har eid et bilde/skulptur/fotografi e.l. fra en kjent kunstner.
Jeg har svart uærlig på flere av spørsmålene i denne memetingen.
Jeg er medlem av en hemmelig forening og stolt av det.
Jeg hater Hello Kitty.
Jeg er besatt av ord.
Jeg synes livet er fullt av absurditeter.
Jeg synes kaffe er livet.
Jeg har gjort ting jeg ikke er stolt av.
Jeg elsker Dorthe Skappel.
Jeg eier bare én hvit BH.
Jeg liker å danse naken rundt hjemme.
Jeg har papercuts på fingerene akkurat nå.
Jeg tenner på homser.
Jeg har lekt med fingermaling på en seksuell måte.
Jeg har proppet i meg en halvkilo vingummi.
Jeg fikser ikke å være edru.
Jeg tror livet imiterer kunsten.
Jeg bor i et område som kan skremme livskiten fra folk.
Jeg vet alt for mye om en spesiell ting som er kinky.
Jeg har vært på shopping i støvletter og fint lite annet.
Jeg har lest Tatt av vinden flere ganger.
Jeg elsker bananer.
Jeg grugleder meg til fremtiden.
Jeg har verdensrekorden i minst et spill på playstation eller lignende.
Jeg er gal etter palindromer.
Jeg er en håpløs romantiker.
Jeg er en slik newage-person og stolt av det.
Jeg er besatt av å kjøpe musikk.
Jeg fant akkurat ut at det ikke er åtte dager i uken.
Jeg elsker remikser.
Jeg elsker byggmester Bob og er stolt av det.
Jeg har droppet noe viktig for å skrive denne meme-tingen.
Jeg kan ikke stikke innom en bokhandel/et antikvariat uten å ende opp med minst to bøker.
Jeg har en hemmelig drøm jeg skal leve ut før jeg dør.
Jeg mister besinnelsen av parkeringsvakter.
Jeg kan spise et rått egg uten å kaste opp.
Jeg er motstander av vinteren.
Jeg er sliten akkurat nå.
Lommeplagg er Guds gave til forkjølede mennesker.
Jeg skulle ønske jeg snakket fransk flytende.
Jeg har en lillebror til salgs
Jeg vil gjerne bli bohem når jeg blir stor
Jeg elsker vinylplater
Jeg er høyrehendt og stolt av det.
Jeg har en høne å plukke med en viss person akkurat nå.
Jeg trur på engler og er stolt av å innrømme det.
Jeg har sovet mer enn 14 timer i strekk.
Jeg var med i Penny-klubben da jeg var liten.
Jeg har lyst til å reise akkurat nå!
Jeg har tatt en plastisk operasjon
Jeg vet hvem Astor Piazolla var.
Jeg har en gammel bil som koster skjorta og halve arma i vedlikehold!
Jeg har høye ambisjoner.
Jeg bretter dopapiret mitt.
Magnus Børmark er verdens kjekkeste kjendis.
Jeg ville helst ha vært hippie.
Oh Mercy er Bob Dylans beste album...
... Og Time Out of Mind er ENDA bedre.
Det har aldri vært så mange kjekke menn i Oslo på en helg, som det var i forbindelse med Europride
Jeg elsker høye bygninger
Jeg har spist et potetgullflak med tannkrem.
Jeg har en glassmanet i akvarium.
Jeg spiser ostepop med ost rundt.
hits