Trening

I did it...

Jeg fullførte halvmaraton og er kjempeimponert over egen innsats! Hehe... Før vi startet var jeg sikker på at jeg kom til å måtte gå lenge før vi var komt halveis, men jammen holdt jeg ikke nesten helt inn til mål. Var to oppoverbakker jeg ble nødt til å gå, ellers jogget jeg alle de 21 kilometerne! Jeg kan ikke skryte på meg å si at jeg jogget kjempefort, men jeg kom nå i mål!

To spente jenter før start! Jeg var kvalmen hele morgenen og var sikker på at jeg måtte stoppe for å kaste opp. Men den gang ei...

To fornøyde jenter idet vi passerer 5km, da hadde vi fortsatt 16 laaaange kilometer foran oss!
Bildet er lånt av: http://aftenbladet.no

La oss springe halvmaraton, dere!

I vår, etter å ha brukt X antall timer på å sitte i ro og lese til eksamen kom jeg på en idè som jeg nå helt sikkert kommer til å angre bittert på. Hvorfor ikke løpe halvmaraton i august, folkens? Akkurat der og da var jo august langt fram i fremtiden og jeg så ingen problemer med å trene seg opp til det. Nå i dag derimot, når jeg sitter her klokken 08.00 en lørdagsmorgen og spiser frokost virker ikke ideèn like god. I dag er nemlig dagen for Stavanger Halvmaraton. Jeg har fortrengt hele greia i sommer og kan telle på en hånd hvor mange joggeturer jeg har vært på. Og ingen av de har vært over 10km. Med andre ord, 21km i pøsende regn i dag kan bli grusomt. 
Hadde det ikke vært for Jane, som jeg skal springe med ville jeg nok aldri vurdert å møte opp engang. Men jeg er ikke kjent for å bryte avtaler så jeg stiller  på startstrekene også får vi se hvor langt jeg kommer! Forhåpentligvis er jeg sta nok og kommer meg helt i mål. Men jeg har ikke planer om å prøve å slå noen beste tid, for å si det sånn. Her får det gå i skilpadde tempo! Wish me luck, folkens!


 

Mye på timeplanen

Det er travelt å komme hjem til hverdagens mas og kjas. Jeg var tilbake på jobb bare timer etter flyet mitt landet. Første forelesning på skolen var i går. Og treningen var og noe jeg bare måtte hoppe rett i. Jeg trives med å ha det travelt, det er vel ingen hemmelighet. Men det at eksamen nærmer seg er faktisk ikke greit. Jeg har en RLE oppgave som jeg lovde meg selv skulle være ferdig før jeg drog på ferie som jeg ikke har fått fullført ennå og jeg har to eksamener om ganske nøyaktig en måned. Det stresser meg. Men tror du jeg setter meg ned for å lese og skrive for det om?
Neida, jeg ignorerer hele greia. Kikker på alle slags idiotiske tv serier, har heldigvis ikke fått med meg Paradise Hotel ennå. Gud forby at jeg begynner å kikke på det i år. Jeg avtaler lunsjer, middager, venninnekvelder og reiser. Jeg finner tjue nye blogger å lese. Jeg stirrer i taket. Jeg ser på nyheten OG sporten. Med andre ord, jeg gjør alt annet en det jeg virkelig burde! Men slik er det vel når eksamen nærmer seg. Samme greia hvert eneste år. Merkelig nok så går det bra hver gang også. 

Men nå har jeg faktisk tenkt å finne sengen. I morgen starter Sectionals på Crossfit Centrum og selv om jeg ikke liker å innrømme det så gleder jeg meg litt. Håper bare ikke øvelsene i den første WOD`en er så vanskelige at jeg ryker ut første runden. Ane og jeg terpet litt teknikk på trening i dag. Pull ups`ene våre ble iallefall ikke dårligere etter denne økten. Også double unders var noe vi fikk til begge i dag. Veldig gøy når man får til noe man har slitt med over lengre tid. Nå skal jeg øve øve øve ennå mer!
Det er nok en god stund til vi klarer så mange som 200stykker på rad. Men jeg var veldig fornøyd med mine elleve repetisjoner! Hehe...

Lover at jeg skal bli flinkere til å ta med kamera på trening og faktisk vise at jeg selv gjør alt dette her. Vi snakket om det senest i dag at vi må begynne å filme små snutter og ta bilder.

I`m back!!

2 uker uten trening var ufattelig kjedelig. Når man har innarbeidet en god rutine på at man trener gjennomsnittlig 5 dager i uken så er det nedtur å ikke ha lov til å trene. Derfor kan du tro det var en stykk blid og fornøyd Mona som kom seg på trening på mandag. Herregud så tungt og jævlig, men samtidig ubeskrivelig deilig. Etter tre dager på rad med trening er kroppen min sliten, og jeg digger det! Jeg klarer såvidt gå ned trapper, jeg sliter med å ta på meg skoene og jeg lager grimaser hver gang jeg må reise meg opp. Elsker det! 


Fornøyd jente på trening i dag!

bakrus trening

Lørdag ble nok ikke helt som planlagt. Uten å si for mye om det. Merkelig nok våknet jeg opp på søndagen og var i overraskende fin form. Så min bakrus søndag startet med en forfriskende tur sammen med Ane. Ikke dårlig bare det. Vi hadde en meget aktiv søndag. Vi kikket på lillebror spille håndballkamp, spiste omelett på Klepp og kom oss i tillegg på trening. Ikke det at det ble den mest effektive treningen, men litt fornuftig fikk vi nå gjort. Kvelden ble avsluttet med ishockeykamp. Noe jeg alltid har hatt lyst til, men aldri komt meg på. Angrer ikke! Det var faktisk ganske morsomt. Så frister absolutt til gjentakelse. Og for de som måtte lure, vi var bare tilskuere! Aldri i verden om du får meg ut på isen med skøyter og en kølle. Det hadde vært bambi det!Trening uke 42


¨Ikke den beste treningsuken. Men jeg sier meg fornøyd med tanke på hvor travelt det har vært! :)

Trening uke 41


Fortsetter med å poste forrige ukes trening på bloggen jeg. Gir meg litt ekstra motivasjon til å faktisk orke å dra på trening. Kan jo ikke poste en uke uten trening! Sist uke var preget av mye jobb, faktisk hele 14 timer overtid. Noe som må sies å være bra! Klapp på skulderen for det!I morgen starter jeg i praksis, så skal bli spennende å se hvordan jeg får kombinert det med treningen.
Grugleder meg til 5 uker i praksis. Skal være på en barneskole her på Ålgård, har i tillegg havnet i samme klasse som lillebroren min går i. Så det skal bli en ekstra utfordring. Tror sånn egentlig at det kommer til å gå veldig bra, men man vet jo aldri! 

Men nå må jeg faktisk legge meg på sofaen og ta en halvtime på øyet. Ble en sen kveld i går og begynte på jobb 04.30 i morges. Så skal jeg komme gjennom denne dagen må jeg flate litt ut.... Ha en flott start på uken dere!

Trening uke 40


En bra treningsuke i grunn. Veldig fornøyd. Denne uken må jeg prøve å få til en joggetur eller to. Er blitt greit hekta på crossfit, men må ikke glemme å variere litt også. Vil jo absolutt ikke gå lei crossfiten, selv om jeg tviler på det kommer til å skje med det første. I morgen kommer en journalist for å filme mens vi trener. Kjenner det skal bli litt merkelig. Svett og fæl. Uansett morsomt at flere får opp øynene for senteret! 

Men jeg får vel skrive på oppgaven som jeg så fint utsatte i går. Ble en lat søndag på sofaen med en film og alt for masse usunn mat. Ikke bra! Så jeg får være skoleflink i dag heller.

Trening uke 39


Det ble "bare" 4 økter denne uka. Hadde store planer om å komme meg på trening i dag også, men rumpa sitter forbanna godt i sofaen så jeg tviler på at det skjer. Ville gjerne hatt med mammaen min med på en joggetur rundt Edlandsvannet, men det regner sidelengs og blåser storm ute så det blir nok ikke noe av. Sier meg allikevel fornøyd. Har travle uker så at jeg i det hele tatt klarer å presse inn så mye trening som jeg gjør er ganske bra jobba! 

Nå skal jeg ha en lat søndag hvor jeg skal se masse tv serier og kose meg med godteriet jeg har igjen fra i går. Har vært en utrolig travel helg på jobb så skal bli godt å slappe av. Ikke hver helg både Lufthansa og SAS kansellerer og tuller med flyene sine. Da er det travelt å sitte på billettkontoret å booke mennesker om på nye fly. Mye kjeft får man også, som sliter veldig på kroppen. 
Webcamfoto tatt av en sliten Mona som ikke en gang har orket å ta av alle arbeidsklærne! Ha en fantastisk søndag alle sammen.

Trening uke 38


Såååå utrolig fornøyd med treningen sist uke! Seks knalløkter, som jeg virkelig trengte for å komme gjennom en stressende hverdag! Måtte ha en treningsfri dag i går, men i dag er jeg klar for en ny økt på crossfitcentrum! Har til og med klart å lure med meg Marius. Hoho... 
Håper alle dere andre også ser fram til en herlig treningsuke. Zumba party

Fant litt bilder fra Zumba timen i går!Det som er litt synd at bildene er tatt på slutten av timen. Det var flere som gikk etter en time og ikke holdt ut hele økten som varte nesten to timer. Men det var utrolig morsomt å være så mange på timen. Og discolys gjorde det hele ekstra gøy!

I dag har jeg treningsfri. Derfor skal jeg nyte kvelden sammen med to herlige venninner. I morgen er det derimot fullt kjør med trening igjen. Gleder meg!

Trening uke 37

Klarte "målet" mitt som var 5 dager med trening, men må innrømme jeg ikke er like fornøyd med alle øktene. Så da har vi noe å forbedre til neste uke. På onsdag er planen at jeg, Ane og Steph skal hive oss på crossfit bølgen. Har snakket om det siden midten av juli så nå er det på tide og komme i gang. Gleder meg som en liten unge. Første treningen blir nok beinhard, but I can do it!

Trening uke 36

Jeg ser det er blitt riktig så populært å blogge treningen man har gjennomført i løpet av en uke. Jeg kan jo ikke være dårligere enn at jeg gjør det samme. Innbiller meg at det gir meg mer motivasjon til å trene. Sist uke ser altså slik ut:

Fikk "bare" trent 4 dager sist uke. Har planer om å prøve å få til 5 denne uken. Men må passe meg så jeg ikke blir lei. Akkurat nå er jeg inne i en bra periode hvor jeg stortrives på trening. Får bare håpe den lysten fortsetter resten av høsten/vinteren. :)

Nydelig fredag

Merkelig hvor deilig det kan være når man er støl i heeeele kroppen?! I går var jeg og Marius ute på en lang joggetur. Vi jogget fra Sandnes sentrum til Ganddal, rundt Stokkelandsvannet og tilbake til Sandnes sentrum. Sånn rundt en 12 km fant vi ut. Det var digg, samtidig som det var utrolig vondt i beina. Jeg er jo ikke kjent for å ha de beste beina etter mange år på håndballbanen. Men smertene i beina er så verdt det når man setter seg i sofaen i pysjen og kjenner hvordan kroppen har fått presset seg. 
Kvelden ble tilbrakt på sofaen til Marius hvor jeg fikk servert taco og micropopcorn. Absolutt verdt joggeturen. Det at jeg i tillegg fikk lurt meg til å kikke på tv2 hele kvelden i stedet for nrk var et ekstra stort pluss. Med andre ord, en herlig fredagskveld. Og den ble ikke mindre herlig av at mamma og Johnny sov i campingvogna i natt slik at jeg skulle få sengen for meg selv. Min 4 natt i sengen min på snart en måned. Var så utrolig deilig å våkne opp i morges! 

Nå har jeg slappet av i sengen i over en time og lest en god bok (ikke pensum faktisk), spist litt frokost og er snart klar for noen timer på jobb. Jobber ekstra i dag, trenger pengene! :) 
Håper alle får en nydelig lørdag. Min ser ut til å bli veldig bra. Det kan man like.

Et gammelt joggebilde av meg som illustrerer godt hvor svett og trøtt jeg var etter økten i går. 
 

Sporty søndag

Når man kommer sjanglende inn dørene hjemme klokken 03.15 en søndagsmorgen, er ikke det første man har lyst til å gjøre en søndag formiddag å gå tur... Men det var det som ble tilfellet i går! Har jeg først lovet jeg skal være med på noe så blir jeg med. Så etter nesten 2 timer i bil startet vi på det som skulle bli en heftig søndagstur. Nemlig å komme oss fram og tilbake til Kjerag uten å dø på veien.

Det beste "beviset" på at vi faktisk kom oss fram. Og det på en rimelig bra tid også, 1 time og 45 minutter. Vi sier oss fornøyd med det siden vi ikke var helt i form! hoho...
  
Ane var livredd for å stå på bolten, men vi fikk nå tatt noen bilder før hun hoppet tilbake på fast grunn. Jeg syns derimot det var ganske fasinerende å stå på denne steinen og kikke rett ned i dypet.

Roy, som vi traff for aller første gang på vorspiel på lørdagen. Sporty gjort å bli med på tur!


Totalt brukte vi ganske nøyaktig 3 timer tur/retur. Kjempefornøyd med det siden turboka sa vi kom til å bruke 5 timer. Turen opp til Kjerag var bratt bratt bratt og jeg kjenner det godt i legger og lår i dag. Herlig følelse! Absolutt ikke siste gangen jeg har en slik sporty bakrussøndag! :)

3 økter på en dag, flink jente!!

I dag har jeg tatt igjen for all treningen jeg ikke fikk gjennomført i helgen. Jeg har imponert meg selv! I morges var jeg på SIS og kjørte gjennom programmet som min PT satte opp for meg. Rimelig hardt program, det svei i hver bidige muskel. Herlig. Rakk og en kjapp tur innom selve skolen for å gå gjennom noen oppgaver som skal presenteres i neste uke. Siden jeg fikk lønn i går så tok jeg og en tur innom diverse butikker og fikk kjøpt meg nytt sengesett, flere lys, håndklær osv... Liker liker liker å kjøpe ting til leiligheten, er så kjekt å se at ting forandrer seg. 

På ettermiddagen traff jeg Marius og vi tok oss en joggetur. Herlig vær ute i dag, masse sol. Jeg liker! Avsluttet min fantastiske treningsdag med å spille årets siste håndballkamp. Utrolig deilig å avslutte året med en seier og 4 mål på samvittigheten. Følelsen du får i kroppen av å score mål er kriblende. Synd det er mange måneder til neste gang. Heldigvis starter volleyballsesongen snart. Skal bli gøy å bruke lange sommerkvelder sammen med gode venner og bevege meg og spille volleyball! 

Sliten pike som skal kose seg med paradise hotel før det er kveld! :) 

Bissy bee

Å si at jeg ligger godt an før eksamen ville være å overdrive. Jeg ligger ikke dårlig an, ennå! Dette året har jeg heldigvis ingen skole eksamener. Jeg har en hjemme eksamen i pedagogikk som jeg tror skal gå helt ok! Jeg har i tillegg en fagtekst i norsk som skal leveres 21.mai. I motsetning til hva andre studenter har av eksamener så bør jeg ikke klage. Men den norsk teksten skremmer meg. For det første skal den skrives på nynorsk og for det andre så er jeg veldig usikker på hvordan jeg skal løse del 2 av oppgaven. Forhåpentligvis vil forelesningene på torsdag og fredag gi meg litt kontroll på oppgaven. 
De neste ukene er dagene mine fullbooket. Er det ikke skole så er det jobb, trening eller sosiale ting som skjer. Jeg liker når det skjer mye rundt meg, men det skremmer meg at jeg ikke ser en eneste dag der jeg kan ha litt "mona tid". Forhåpentligvis så løser det seg nok litt av seg selv. Er alltid noen som kansellerer! Dessuten er det jo bare koselige sosiale ting som skjer framover. Kan nevne pizza/fantasi kveld med folk fra jobb, Dagfinn Lyngbø show med Klepp jentene, kvalitetstid med Erik og koselige turer i naturen med gode venner. Me likey! 

Men nå får jeg vel pakke og planlegge dagen. Som vanlig må jeg ha med meg tusen ting i bilen for å rekke alt jeg skal. I dag skal jeg først trene med personlig trener, ja faktisk! Kommer sikkert til å dø. Men fant ut det var greit å få satt opp et ordentlig trenings program. Jeg kommer nok ikke til å ha råd til å gå til PT så altfor ofte, men innimellom er det nok veldig ok. Vi får se! Etter trening må jeg jobbe med norsk teksten før jeg begynner på jobb klokken 15.00. Rekker akkurat hjem fra jobb slik at jeg får med meg paradise hotell. Perfekt timing. Paradise er virkelig hjernedød underholdning og jeg digger det! 

Jenta er klar for en ny fantastisk solrik onsdag! Jeg digger været ute for tiden. 

Flinkiss

Jeg har vært flinkiss to dager på rad nå! I går kom jeg meg rundt det teite vannet og jammen gjorde jeg ikke det i dag også! Merker godt at det er blitt lite jogging de to siste månedene. Kondisen er ikke helt som den var før det begynte å regne. Det er godt mulig det er noen der ute som syns det er kjeeeempemorsomt å jogge i regnet hver dag, men det gjør ikke jeg. Så med det flotte regnværet vi har hatt i to måneder her på vestlandet har det blitt lite jogging. 
Men siden sola har bestemt seg for å gjøre dette lille landet litt flottere de siste dagene så har jeg sparket meg selv bak å hoppet opp i joggeskoene igjen. Og selv om det er slitsomt så er det utrolig deilig når det er vel overstått!! 

Mens jeg jogget i strålende solskinn i dag fikk jeg en merkelig trang etter jordbær... 
cimg0567
Du må innrømme det fristet litt? Synd sommeren er over for i år! Flaks jeg har noe å glede meg til neste sommer også! hoho...
I kveld skal vi jentene feire navnedagen til Lilllian (en dårlig unnskyldning til å samle jentene vil jeg tro) Og siden vi faktisk skal feire noe så krysser jeg fingrene for noe godt å spise. Selv om jeg er redd vi blir servert selleri og tunfisk. Vanlige det når vi er på besøk hos sunnhetsbevisste Tonje. Jaja, kanskje vi har godt av det? 
609511857982188710775059188722993622297959n
609511857982688710775059188722993637156229n
Tror i grunn ikke dere lurte, men denne kjekkasen her er hjernen bak HELT dressene. Sist jeg sjekket så var han singel i tillegg! Et kupp!!!! ;) 


Meld deg inn å vær med i trekningen av 5 HELT dresser :) 


WCHC (wheelchair carry)

Denne jenta har vært flinkis i dag! Etter å ha kun jogget i hele sommer heiv jeg meg rundt å kom meg på en Body Pump time i dag! Kjære vakre vene så slitsomt. Jeg hadde glemt hvor skjelven man ble. Hvis jeg klarer å gå trapper de neste dagene er det et mirakel! 
Men så gøy som det var så skal du ikke se vekk fra at jeg melder meg inn på SIS. Å betale 1900kroner for å trene i 12måneder er ikke akkurat noen upris. Eneste som er kjipt er at man må betale hele beløpet med en gang. Passer ikke for min lommebok nå som alle skolebøkene må kjøpes! 
Forresten, hvem bestemte at en mattebok skal koste 700kroner? Og for å ikke glemme, hvem bestemte at jeg må ha 4mattebøker dette året? 
Æsj, nå gidder jeg ikke blogge mer. Jeg skal nemlig hoppe i dusjen før jeg tror jeg går ned for landing på sofaen til MY BFF. Noe jeg virkelig ser frem til. 

Sportyspice søndag

I dag har jeg vært over gjennomsnittlig sporty av hva som er vanlig på en søndag. Startet dagen med en tur på Bore stranden hvor noen venner av meg skulle surfe. Jeg har for mange nær døden opplevelser med bølgene på Bali til å driste meg uti jærbølgene. Derfor var jeg ivrig fotograf på land sammen med Cecilie. Forfriskende start på dagen kan man si. 
cimg1293
Forblåste fotografer på Bore stranden
cimg1269
På vei ned til stranda! Jeg ELSKER strendene vi har her på jæren. De er nydelige! 
cimg1276
Morten og Jonny er klare for sin første surfeopplevelse
cimg1277
Stine trosset bakrusen og kastet seg på surfebølgen som herjer i Rogaland. 
Må innrømme det ble dårlig med surfebilder der gjengen faktisk stod på brettet. Tror nok det må en del mer øving til! Men imponerende ferdigheter til å være første gang og uten surfelærer. 

Som om ikke en tur på stranda var forfriskende nok sendte Ingrid melding og sa hun skulle gå fra Sola til Stavanger og om jeg ville møte henne halveis. Så da labbet jeg avgårde. Vi brukte nesten 2 timer på turen, og da inkludert masse skravling. Veldig koselig i grunn, selv om vi var ganske så slitne da vi kom frem etter mye asfalt gåing. 
Kvelden ble avsluttet i sofaen til Kine hvor vi fikk servert nybakte sjokoladeboller. Alt i alt en utrolig deilig søndag! 

Men nå må jeg jammen legge meg, jeg skal jo faktisk begynne på skolen på ordentlig i morgen tidlig! Da får vi ikke bare vite klasseinndelingen, men og hvor vi skal ut i praksis om to uker! Spennende! 

Volleyball med utsikt over hele Sandnes

cimg0582
cimg0583
cimg0585
cimg0586
cimg0587
Vi skulle egentlig til Stavanger på fredag for å kikke på vm i volleyball som arrangeres for tiden. Men bestemte oss heller for å være sporty å spille selv. Utrolig bra trening faktisk! Og jeg vil påstå vi har volleyball banen med finest utsikt! :)

Tok en bloggfri lørdag. Har jobbehelg så de få timene jeg har fri liker jeg å bruke på meg selv, eventuelt mine søte små. Kjæresten lever mer eller mindre på isolat inne på et kontor om dagen så han har jeg kanskje sett 3 timer av de siste 3 dagene. Ikke akkurat noe jeg setter pris på, men han er ferdig på tirsdag så da blir jeg nok rimelig klengete vil jeg tro.
I går etter jobb fikk jeg hvertfall nyte hans selskap i to timer siden jeg drog han ut av kontoret og ned på Dolly for å spise middag.

I dag slutter jeg tidlig på jobb, 13.00 så da blir det nok en joggetur før jeg må sove en times tid. Lite søvn når det er sommer og det er glohett på rommet hele natta, for å ikke snakke om at det er like lyst hele døgnet ute. Men jeg bør ikke klage, for de dagene jeg har fri så elsker jeg akkurat det.

Svettis

Jeg har aldri påstått jeg er fin etter jeg har trent. Men at det faktisk går an å bli så rød og svett som jeg ble i dag er jammen godt gjort. Grimasen jeg plent måtte lage gjorde meg ikke akkurat flottere.
cimg0580
Jeg ser nesten gjennomsiktig ut i trynet! hoho... Men to vel gjennomførte runder rundt Mosvannet på en steikende varm dag som det er i dag vil jeg si er bra gjort. Nesten litt stolt av meg selv. Nå har jeg nettopp dusjet i iskaldt vann og drukket 3 liter kaldt vann. Herlig. 
Nå skal jeg gjøre et tappert forsøk på å sminke meg litt mindre rød før jeg skal på stranden for å gå tur, shoppe på ikea med Tonje (les: passe på at hun ikke bruker opp alle skattepengene) og ned i byen for å kikke litt på volleyballen. Det ser ut til å bli en fin fredag! 

Bilder sier mer en ord

cimg0567
cimg0568
cimg0569
cimg0571
cimg0572

Hvem sier det ikke går an å kose seg med sunn mat. (se vekk fra vaniljesausen er du grei, hehe...) Fant dessuten ut at jeg har gått ned 4 kg siden jeg startet å jogge. Noe som i grunn ikke var målet mitt, men hej, jeg sier ikke nei takk heller. Men dette blogg greiene har jeg ikke tid til nå, jeg skal spiiiiiise! :) 

Ha en fin kveld! 

Treningsmusikk

Jeg knaller til meg joggetur andre dagen på rad. Jeg krysser fingrene for at trenden fortsetter! Selv om jeg ikke jogget like langt i dag som i går så skylder jeg på morgenvakt. Man blir faktisk ganske tung i hodet og beina av å stå opp 03.30 og jobbe i flere timer. 
Tenkte jeg skulle dele noen treningssanger med dere, vet jo hvor godt jeg selv liker å se andre sine "lister" og stjele inspirasjon til nye sanger å høre på. 

S Club 7 - Dont stop (faktisk helt fantastisk å jogge til)
Rage Against Machine - Killing in the name of
Rihanna - Please dont stop the music
Alesha Dixon - The boy does nothing
Andrea - Time to pray
B*Witched - Cest La Vie
Basshunter - Now your gone
Bob Sinclair - Love Generation
Tone Damli Aaberge - Butterflies
Cleopatra - Comin at ya
HIM - Right here in my arms
Ingenting - Hiv positiv
John Mayer - Your body is a wonderland

Nå gidder jeg ikke ramse opp flere sanger som er på spillelisten min! Men utenom disse så befinner det seg en del Lady Gaga og Britney Spears på Ipoden min! Jeg må ha musikk jeg blir glad av, musikk som får meg til å smile og musikk med minner for å kose meg mens jeg jogger! Men jeg tar gjerne imot annen bra joggemusikk!! :) 
mai 09 6
Ingenting er som festlig musikk på øret når man jogger! 

Stavanger Maraton

Jeg trenger noe som gir trenings motivasjonen min et lite kick! Jeg har nemlig fått for meg at jeg skal springe halvmaraton i Stavanger den 29.august! Eller springe var kanskje å overdrive litt, vil vel tro at det blir mer lett jogg/rask gange! Jeg er jo langt fra i toppform, tviler i grunn på at jeg klarer å komme i toppform til slutten av august og. Det er jo sommer! 
Jeg er i grunn ganske flink til å komme meg rundt Mosvannet et par ganger i uken. Men Mosvannet er bare 3.3km langt (eller noe i den duren) Så halvmaraton vil si ca 7runder rundt Mosvannet! Herre jesus fred, det er langt det. Eller halveis til Nærbø om du vil. (for de som er litt lokalkjent) 

Men jeg SKAL fullføre, jeg skal klare det. Om jeg så må gå halve runden! Men så til spørsmålet mitt, er det noen som vil være med? En treningskompis som tvang med ut av sofaen for å løpe hadde vært fint. Det er jo ikke alle dager jeg gidder. Men skal jeg trene meg opp til halvmaraton bør jeg jo jogge minst annen hver dag. Og minimum 2 runder rundt Mosvannet, helst inkludert intervaller. Etterhvert får jeg driste meg på Stokkavannet. (8,4km)

Off, kjenner motivasjonen synker mens jeg skriver dette her. Men føler at siden jeg skriver det her så er jeg nødt til å gjøre det! Lurt? 
stavangermaraton08 064
Tipper han her fullførte med glans! Flaks at halvamaraton i Stavanger betyr å springe gjennom ca hele byen to ganger! Jeg er jo så lekker når jeg er sliten, rødsprengt og svett! Herlig! 

Joggings

cimg0116
Nytrent og klar for jobb! :)

Mine joggeturer gir tydeligvis resultat. Nå tenker jeg hverken på vekten eller i centimenter, men på kondisjonen. Siden jeg ikke hadde jogget ordentlig på en evighet da jeg startet å jogge igjen for et par uker siden var ikke akkurat kondisjonen på topp. En runde rundt Stokkelandsvannet eller en runde rundt Mosvannet holdt lenge. Jeg kom meg akkurat rundt vannet uten å falle sammen. Pinlig!
Derfor har jeg nå prøvd å komme meg ut av sofaen og rundt vannet minst 3 ganger i uken. Ikke alltid like gøy, men må man så må man!
Etter en intens treningsdiskusjon på jobb i går våknet jeg i morges med en motivasjon jeg ikke har sett maken til på flere år. Jeg SKULLE klare to runder rundt Mosvannet. Skal love dere det at uten frokost i magen og klokken halv 10 på morgenen trodde jeg ikke dette skulle gå. Men joda! Første runden var mildt sagt jævlig, men runde to gikk som en lek. (nesten) Det var faktisk så gøy å klare to runder at jeg startet på den tredje, men etter å ha jogget 100meter begynte det å regne og jeg småsprang hjem heller.
Det var en stykk sliten, men fornøyd jente som hoppet i dusjen! Nå er jeg steinklar for to nye runder i morgen tidlig! Jeg begynner å forstå hvorfor folk liker jogging. Følelsen av å prestere litt bedre hver uke er herlig!
Hvis jeg i tillegg kommer til å se forskjell på kroppen er det en ekstra morsom bonus!
hits