Shopping

Kjære julenisse

Jeg vet jeg snart skal til New York og mest sannsynlig kommer hjem med et nytt plagg eller ti! Men det er så utrolig mye fint på nelly.com for tiden. Også er det jo snart jul, og ved juletider er det julebord, juleselskaper og nyttår! Så selvsagt må man ha nye kjoler!

1.

2.

3.

4.

Hvilken kjole syns dere var finest? Jeg klarer virkelig ikke bestemme meg for hvem jeg eventuelt skal kjøpe! Liker jo alle fire!

shoppingskatter

Det er omtrent umulig å dra til London uten å komme hjem med noe nytt i kofferten. Jeg var overraskende flink til å ikke gå totalt amokk i butikkene. Og kanske det galneste av alt, ikke ett eneste høyhælt par med sko fikk bli med hjem! Tror det er første gangen på flere år at jeg ikke har handlet høyhælte sko på storbyferie. Det jeg derimot handlet var to par converse og noen fantastiske nike sko. Og med mine tiny feets så måtte jeg i tillegg handle i barneavdelingen, noe som gjorde at jeg fikk skoene til halv pris. Like alot! 


Her har dere litt av de nye skattene som nå befinner seg i klesskapet mitt. Orket ikke ta bilde av alt. Kjempefornøyd med alt sammen. Men kanskje det største kuppet var denne...

Angelina dukken min som jeg fant i Camden Town. Må garantert tilbake til London i høst for å handle alle de andre tingene jeg fant som hadde passet PERFEKT inn i leiligheten. Denne gangen tok fornuften overhånd og lot meg bare handle denne dukken. Elsker den. 

Aldo shoes

Er fullstendig klar over at jeg for bare et par innlegg siden skrev at London turen ikke skulle inneholde shopping. Men hvem prøver jeg å lure? I en by hvor det vrimler av shoppingskatter og herlige butikker. Min absolutte favoritt skobutikk, Aldo har altfor mange godbiter til at jeg kommer til å bare gå forbi er jeg redd. Bare se her:

Åh, fristelser! 


Searching for a new shoe closet....

Nå gleder jeg meg bare til varmere vær ute slik at jeg kan få bruke alle mine nye herligheter! Jeg må snart ha en opprydning i skoskapet, for jeg har jammen ikke plass til disse her. Så i mellomtiden får de stå midt på stuegulvet til pynt.

dear shoes

USA ferien nærmer seg. 25.februar setter vi kursen for Florida og to uker med avslapping, shopping og masse berg og dalbaner. Jeg er skremmende redd for at jeg må kjøpe en ny koffert til alle mine nye sko. Gleder meg som et lite barn til å gå bananas på Steve Madden og Guess! ♥

River Island

Kurt Geiger

Steve Madden


Bilder og full oppdatering fra Åre kommer i morgen. Senga neste! :)

Misliker shoppingforbud!

Da jeg kom hjem fra shoppingtur til Aberdeen forrige måned fikk jeg sjokk da jeg sjekket nettbanken. Det var på tide med et shoppingforbud. Jeg klarer jo tross alt ikke bruke alle klærne jeg har. Dessverre. Men herregud så det kribler i fingrene. Shoppingforbud helt til mars. Du søte tid! Flaks at jeg jobber såpass mye at jeg ikke har hatt tid til å besøke januarsalget. Nettbutikkene derimot, oh lord! Så mye fint...!

Alt er hentet fra nelly.com


Skoene er fra gojane.com


Kjolene er fra forever21.com

Nei, nå sitter jeg og drømmer meg vekk. Jeg skal jo skrive RLE oppgave! Så fort den er i boks er jeg klar for å glede meg til både skitur til Åre og shopping/familieferie til Florida! ♥

I really like my new thingsSko fra Primark. Latterlig billige. 320kr for begge.Accessories fra Primark. Elsker at ting ikke koster mer enn 2 pund. 

Julekjole fra NewLook. Såklart den dyreste gjenstanden på turen. Men absolutt verdt hver eneste krone. Den er så utrolig fin på. Gleder meg som en liten unge til å pynte meg med denne. På julebordet 18.desember får kjolen sin debut, skal prøve å få tatt bilde med den på! Stunning kjole! 

Cardigans og jeans, også fra Primark. 

Nydelig bluse fra Primark. 

Nok en nydelig bluse, denne fra BikBok. 

I tillegg til dette ble det en del vinter nødvendigheter som skjerf, lue og votter. For å ikke glemme julegaver til lillebror, lillesøster og verdens beste stefar og mamma. Så man kan trygt si at pengene rakk å finne nye eiere i en fart.

I really want this...

Er det ikke typisk at når man egentlig ikke har penger så....
Alle bildene er henter fra Gojane, Nelly og HM

Jeg trenger virkelig en oppfriskning på garderobe fronten. Bare synd at lønna må prioriteres til kjedelige saker som lån, husleie, forsikringer, eu kontroll og sparing. Det er kjipt å bli voksen dere! Men trøster meg med at det blir utrolig kjekt å ha sin egen leilighet om en stund. Da vil det nok være veldig verdt slitet. 

Også hjelper det litt å tenke at jeg sparer til en herlig ferietur i februar/mars sammen med hele familien. Billetter er allerede bestilt så jeg kan i grunn begynne å glede meg allerede. Noen som gjetter hvor reisen går?

Litt mer Bali shopping

Selv om det ble shoppet lite på Bali så kom jeg jo ikke hjem med helt tom koffert.

Ringer fra Forever21 i Singapore. Jeg er forelsket i grisen min, kan tro den samler mange komplimenter på byen. Kupp! hehe...


Armbånd og smykker fra Bali. Usikker på om jeg vil bruke de slik de er, eller om jeg skal få Ane til å lære meg å lage mine egne smykker. Altså klippe disse fra hverandre og bruke perlene slik jeg ønsker. Kan jo bli kult det?

To herreklokker fra Bali. Garantert falske, men jeg syns de var såpass kule at jeg bare måtte ha dem. Jaja, 20 kroner er ikke en dårlig pris uansett. 

Solbriller! Tror både jeg og Ane kom hjem med rundt 15 par hver. Utrolig kjekt å kjøpe solbriller når man har drukket et par drinker. hehe... Også blir vi ordentlig gode til å prute når vi har drukket bittelitt. Jeg gleder meg allerede til neste sommer! :)

Sånn utenom dette så kjøpte jeg en del basis plagg, type t-skjorter, singletter og sånn. Ikke så mye å vise fram i grunn. Ble og en nydelig kjole fra Forever21 i Singapore, men den kan jeg vise dere en gang jeg faktisk har den på! :) 

Nå får jeg slutte å tulle meg bort på internett og heller lese litt pensum. Ha en fantastisk dag alle sammen! 

Oh my shoes...

Som regel når jeg har vært på ferie på Bali så kommer jeg hjem med en stappet koffert. Da har jeg gått amokk i butikkene der nede. Jeg kom forsåvidt hjem med en stappet koffert denne gangen, men for en gangs skyld så var det nesten ingenting til meg selv. Eller jo, litt. Men mest fikk nok min kjære lillebror som nå er den kuleste kid`n på skolen med nye klær. Merkeklær til og med, her snakker vi DC, Globe, Ripcurl og Quicksilver. Greit å begynne på ny skole med nye klær. 
Til meg selv ble det "bare" litt nye sko.

To par converse. Et par lave svarte og noen høye røde. Til den herlige prisen av 130kroner pr.stykk. Og ja, de er ekte. Bali er billig. Angrer bittert på at jeg ikke kjøpte flere når jeg først var i gang. Skulle gjerne hatt et par i beige og. 

Digger utseendet på disse, dødskule. Men syns hælen er litt for lav. Men de var for kule til at jeg kunne la dem stå igjen i butikken. Dessuten kostet de jo bare 300kr. Nice price. 

Disse kjøpte jeg strengt talt ikke på Bali, men de stod på soverommet mitt og ventet på meg da jeg kom hjem fra ferie. Min kjære søster hadde kjøpt dem til meg som bursdagspresang. Det kan vi like. 

Det var rett før jeg gikk amokk i Guess butikken nede på Bali. De hadde så utrolig mange kule sko. Men jeg klarte begrense meg og endte opp med bare disse. Utrolig kule og kjempegode på foten. Og prisen? Ca 500kr. Latterlig! My new favourites! 

Nå må jeg bare finne tid til å bruke alle. Jeg har jo ennå et titalls sko par i skapet som ennå ikke er brukt, til tross for at de er over ett år gamle. Godt å ha litt å velge i! 

Det er fredag,

... helg og SOMMERFERIE! 
Klokken 12.00 i dag skal jeg inn på universitetet å levere min siste eksamen for dette året. Dette året har gått så vannvittig fort. Hvis de neste 3 årene går like fort som dette så er jeg jo snart ferdig utdannet. Herlig. Skulle egentlig hatt matte eksamen neste fredag, men tok et valg i februar om å ikke ha den eksamenen i år. Så har dessverre et "hengefag", men regner med at det ikke byr på de helt store problemene. Skal nok få det gjort, tilslutt! 

Så nå blir de neste ukene fulle av mye jobbing, både på flyplassen og barnehagen. Gleder meg i grunn litt. Å jobbe i en barnehage på sommeren fikk jeg en forsmak på i går, det er sol og man får være ute å leke i sandkassen! Fantastisk! Å jobbe på flyplassen på sommeren er hektisk, varmt og til tider helt jævlig, men takket være alle de supre menneskene som jobber der så gleder jeg meg i grunn litt. Gleder meg til å spise is ute i sola og sladre om alle de festlige passasjer typene vi treffer hver eneste dag på jobb. 
Mye jobbing, betyr herlig lønn. Nesten like herlig som den lønna jeg fikk i går. Feriepenger er en god ting dere. Så derfor unnet jeg meg bittelitt shopping. Har ikke kjøpt noe nytt på evigheter. (helt sant, mamma!)

Nye søte sommer ballerina sko. Kjøpt på Skopunkten for 129kroner. KUPP!

Sommerlig tunika. Kjøpt på Sorbet for 150kroner. Også et kupp.

Mitt etterlengtede smykkestativ som jeg kjøpte på Smak i langgata for 269kroner. Gleder meg til å fylle det opp med ennå flere smykker. 

Og ja, mamma. Jeg har satt penger over på både BSU kontoen min og sparekontoen + at husleien er betalt. :)

Shopping in Vegas

Da vi var i Las Vegas gjorde jeg noe som ikke var helt likt meg. Jeg gikk amokk i Guess butikken inne på kjøpesenteret vi hadde på hotellet. Jeg prøvde sikkert 20 bukser og jeg likte ALLE! Kredittkortet mitt satte nok pris på at jeg bare endte opp med å kjøpe en bukse. Men nå angrer jeg og skulle gjerne kjøpt med meg en til. De er jo knallgode på! 

Men nå var det ikke min bukseshopping som var poenget med dette innlegget. Var inne på bloggen til en av disse paradise jentene og fikk med meg at man kunne vinne noe fra Guess så da måtte jeg jo inn å kikke. Ble superglad når jeg så de samme skoene som jeg kjøpte i Vegas på nettsiden. Her i Norge koster de 2000 kroner, mens jeg betalte 110 dollar for nøyaktig de samme skoene! KUPP!!!!! Jeg liker å handle på "salg"

2000NOK

110 USD = ca 660NOK

Kom plutselig på at jeg har jo ikke vist dere det jeg kjøpte i Vegas. Så jeg tok like så godt bilder av noen av de andre skoene jeg kjøpte. 


Fine fine sko! Gleder meg til å bruke de brune i sommer. Kommer til å bli fab sammen med jeans og en hvit topp. De svarte er allerede velbrukt og det vises på bildet! Skulle kanskje vasket dem før jeg fotograferte dem? :) 

Kjoleproblem

Min kjære begynte i ny jobb for to uker siden og i kveld skal vi på julebord. Jeg gruer meg innmari mye. Først i går gikk det opp for meg at jeg mest sannsynlig ikke har noen kjole som er passende til et julebord med masse voksne høytutdannede mennesker og for det andre så ble jeg fortalt at jeg kom til å være yngst pluss at jeg i tillegg ikke kjenner noen andre enn min kjære. Nevnte jeg at dette er en internasjonal bedrift der veldig mange av de ansatte bare snakker engelsk? Oh holy cow, kjenner jeg aller helst burde styrtet en flaske champagne før vi drar. Men faren for at jeg hadde blitt i overkant fnisete og barnslig er såpass stor at jeg tror det blir med tanken.
Så etter jobb i dag må jeg en lynkjapp tur innom noen få utvalgte butikker for å se om det er noe som kan hjelpe meg gjennom kjolekrisen i det minste. Jada, vet jeg skal til København på tirsdag og London på fredag, men jeg trenger kjole NÅ!

Har store planer om å være produktiv etter jobb i dag, men etter å ha stått opp 03.30 i natt kan det være jeg endrer mening når klokken nærmer seg 13.30 og jeg har tilbrakt 9 timer på jobb. Stor fare for at joggeturen blir byttet ut med sofaen og like stor fare for at kakebakingen blir utsatt til i morgen. Pyttsan, det ordner seg for snille jenter. Gjør det ikke?
66457843066538043501

Setter veldig stor pris på hvis noen sender meg denne kjolen, helst med rød sløyfe. Har vel i teorien nok sko som passer til julebord, men hadde ikke sagt nei takk hadde noen tilbudt meg disse skoene. Alt fra forever21. Siden jeg skal være på julebordet til klokken 19.30 i kveld så bør det gå hurtig hvis noen har tenkt å kjøpe kjolen og skoene til meg! :)

Jimmy Choo

Hvor herlig er det ikke å stå opp 03.30 en søndags morgen, kjøre på jobb for å så finne ut at det omtrent ikke går fly? Rimelig kjipt. Det er ikke mye morsomt å sitte på jobb i over 2 timer uten en dritt å gjøre. Men men, jeg får i det minste kost meg på diverse internett sider. Også er det et pluss å få spise frokost i fred og ro, uten å tenke på at det er travelt.
Mens jeg lekte på internett fant jeg dette:
hmjimmychoo
hmjimmychoo11

Jimmy Choo sine sko for H&M! Jeg forelsket meg helt! Og ikke bare i ett par sko, men omtrent samtlige! Jeg kan nesten ikke vente til 14.november. Jeg skal skal skal ha minst ett par, så det er bare å spare penger!
En annen gledelig nyhet er at jentegjengen endelig har klart å bestille tur til London. Det er skammelig at vi har vært best budds i så mange år, men aldri klart å samle alle 6 for å dra på tur. Ikke en gang hyttetur har vi klart å samle alle på! Derfor kan dere jo tenke dere hvor mye jeg gleder meg til en helg i London med god jentene! Da skal det ikke spares på penger, det skal shoppes for alle pengene! :) Me like...!

More shoes for my collection...

Jeg har vært gjerrig med pengene den siste måneden, eller egentlig ikke. Eller jo, jeg har hvertfall shoppet betraktelig mindre og brukt mindre penger på tull. Jeg har i det minste fått bevisst for meg selv denne måneden at det blir mye penger når man slår sammen småbeløp som 35, 42, 29 osv... 
Men på fredag tok sko galskapen kontroll igjen. Jeg hadde jo tross alt ikke handlet sko siden jeg var i Paris i august. Skandale! Og siden jeg begynner å flytte tingene mine i løpet av uka følte jeg at det var på tide å fornye sko garderoben. Og hvilken nettside er det som er perfekt for å temme litt sko galskap? GOJANE såklart! 
gojane2074560850815
Jeg gleder meg som et lite barn til disse dumper ned i postkassen min! De skal brukes flittig. Og mens jeg først var i gang så bestilte jeg meg like så greit en kjole. 
gojane2074152268913
En enkel og grei kjole som kan gjøres HOT med de rette skoene og tilbehøret. Kjolesamlingen min trengte noe annet enn svarte kjoler. Så da var i grunn denne veldig grei! :) 
Håper pakken kommer fort fort fort! 

New shoes, shock?

Glemte helt ut at jeg hadde lovd dere å vise herlighetene jeg kjøpte i Paris! 
cimg1246
Mamma og jeg trålet Paris på jakt etter crocs. Av alle merkelige ting å jakte etter. (sånn er det med mannfolk å vonde sko, da må dem ty til crocs, grøss) 
Men i en ikke altfor engasjert crocsjakt sneik jeg meg inn i første og beste skobutikk, med mamma på slep. Og der stod de! Kun 15euro, jeg kunne jo ikke gå uten å kjøpe disse! 
Ikke lenge etterpå måtte jeg prøve dem på ordentlig å endte faktisk opp med å trippe rundt i Paris i flere timer (!!!) med nye sko! Og helt uten at de gjorde vondt i tillegg. Skoene er blitt brukt to-tre ganger etter kjøp og jeg kan vel i grunn slå fast at det er ett av de beste parene med sko jeg har. De er som en drøm å ha på beina! 
Røverkjøp!!! 
cimg1244cimg1245
Jeg elsker det at jeg har begynt på skole igjen og kan bruke høyhælte sko hver eneste dag! Så nå mamma, nå trenger du ikke klage over at jeg ikke bruker alle skoene mine. Nå skal de bli flittig brukt! Hvertfall til snøen og isen kommer! :) 

Man finner shoppingskatter på Kreta også ;)

Hvor ble sommeren av dere? Når jeg reiste til Kreta for litt over en uke siden skinnte sola. Nå regner det, blåser og er kaldt. Er det virkelig et slik vær jeg er nødt til å forholde meg til den siste uken med ferie? Jeg liker det ikke! 
Jeg har for det første ingen planer denne uken og da frister det absolutt ikke å måtte sitte inne pga det stygge været. Alternativet er å tråle kjøpesentrene på utkikk etter nye kjekke ting. Men har jeg eeeeegentlig penger til det da? 

Jeg brukte ikke sååååå mye penger på ferie faktisk, så jeg har litt til gode. Men er ikke det sånne penger man bør spare til mer fornuftige ting. Krisekonto er ganske lurt har jeg hørt? Dessuten har jeg jo ekstremt lyst til å kjøpe min egen leilighet snart. Jeg er drittlei av å bo der jeg bor! 
Dessuten så kjøpte jeg meg jo noen fine ting i Heraklion. Nå trenger jeg bare solen tilbake slik at jeg kan bruke dem! :) 
cimg0691
cimg0696
cimg0693cimg0697
Amazing new shoes fra en butikk jeg ikke husker navnet på. Shortsen er fra samme sted. Mens den nydelig blå kjolen er fra Bershka! Angrer virkelig på at jeg ikke kjøpte kjolen i flere farger for den var utrolig fin på! 

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden med en rykende fersk Entourage episode! Herlig!!! 


Svake menneske...

Planen i dag var i grunn å bare være med Cecilie på shopping! Merkelig hvordan det er, hver sommer mangler man sommerklær! Selv om man gjerne har skapet fullt av shortser, kjoler og singletter. Men jeg sier aldri nei til litt sosialisering på kjøpesentere. Cecilie fikk handlet, MASSE! Hadde det vært jeg som brukte så mye penger på en dag hadde jeg hatt dårlig samvittighet i en uke etterpå! 
Vi rakk og en tur innom kinarestauranten på Sandnes for å spise før Cecilie måtte på jobb. En veldig koselig dag i grunn! 
Men jeg klarte såklart ikke bare være med på shopping uten å kjøpe noe selv. Gina Tricot er farlig farlig farlig! 
cimg0530
cimg0532
cimg0533
1. Undertøy fra GT, 129kr for 3 stykker.
2. Søte ballerina sko fra Indiska, 149kr
3. Jeans fra GT, 199kr

I morgen har jeg også fridag, skal da tilbringe dagen sammen med Marie. Tror jeg skal la visa kortet ligge igjen hjemme! Fristelsene er alt for store. Jeg sparer jo! 
Kjæresten har forresten bursdag på mandag, noen som har gode gaveidèr? Jeg er helt blank! Han ønsker seg bare fiskeutstyr, ikke akkurat gøy å kjøpe! 

Shopping & Frisør

Jeg har shoppet bittelitt de siste dagene! Ikke så mye som jeg gjerne skulle ønske. Må innrømme det henger et par kjoler nede i butikkene i Nice og skriker etter meg. Men jeg bestemte meg for å være fornuftig og kjøpte ca ingenting! I dag var jeg til og med så fornuftig at jeg satte inn et par tusen på BSU kontoen min i stedet for å løpe til Bik Bok hvor det er 50% på alle varer i dag! Stolt av meg nå, Mamma? 
cimg0477
cimg0480cimg0481
cimg0483cimg0484
cimg0485cimg0486
1. Bluse fra H&M (14euro) og Øredobber fra Six (5euro)
2. Klokke fra en butikk i Nice (16euro)
3. Shorts fra Jennyfer (15euro)
4. Sko fra H&M (29euro)
5&6. Bukse fra Gina Tricot (399kr)

Også har jeg klippet meg! Jeg som ikke har vært hos frisøren på over ett år sa ja til å sitte hårmodell for Stephanie når hun skulle opp til fagprøven i går! Så jeg gikk fra platinablondt langt hår til veldig kortere og mer naturlig lyst hår. Jeg troooor jeg liker forandringen, men det tar nok litt tid å venne seg til! 

Før og etter bilde... 
april 09 3mona juni 09 6
mona juni 09 7mona juni 09 4
Jeg ser jo kjempesur ut på bildene, men er i grunn fornøyd! :) hehe... Og Stephanie stod på fagprøven så klippen er førsteklasses! :) 

Truly shoeheaven!!

Jeg fikk endelig de etterlengtete skoene som jeg bestillte fra GoJane. Det var nesten som det var julaften, bursdag, sommerferie og russetid samtidig. De er så fine at jeg har lyst å vise de frem til alle! Etter at jeg hentet dem på posten reiv jeg opp pakken og hoppet oppi skoene, og på føttene sitter de ennå! Jeg elsker dem!! 
cimg0163
cimg0164
Er det lov å droppe bunadskoene å heller bruke disse til bunaden på søndag? 

Og siden jeg først hadde fått nye sko måtte jeg ta ut alle skoene mine fra skapet for å kikke på dem. Til slutt endte det opp med at jeg hadde en aldri så liten photoshoot med noen av skoene mine. 
cimg0160
cimg0162
Ble i grunn litt glad når jeg stillte alle pumpsene opp på rekke og rad, det viser seg nemlig at jeg ikke har så mange par som jeg først trodde. Noe som betyr jeg kan kjøpe noen få til før mamma gjør meg arveløs! Jippi!!!! Det er bare å invitere meg på vorspiel, bursdag, grillparty eller restaurant besøk sånn at jeg får brukt alle mine (ubrukte) sko!! 

New shoes, again...

344199310350x330   29
Jeg har i lang tid hatt lyst på disse skoene. Problemet var at de på Bianco kostet 599, noe jeg ikke hadde samvittighet til å ta meg råd til. Jeg begynner å få en svær samling med sko jeg ikke har brukt, til mamma sin forargelse. Dessuten har jeg kun fått brukt 4 av 10 par som jeg kjøpte i Kina. Men pga kjedsomhet på jobb i dag satt jeg å kikket på diverse nettsider. Og gjett hva jeg fant på GoJane, omtrent de samme skoene til 125 kroner. (!!!!)
Så jeg fallt i luksesfellen igjen. Jeg endte opp med to par sko fra GoJane der totalsummen inkludert frakt ble 400kroner! Jeg har altså spart penger på å kjøpe skoene fra GoJane! Regner med at tollen kommer på ca 200 kroner.
Jeg er fornøyd! Klarer du forresten se hvem av skoene oppforbi som koster 599 og hvem som koster 125?

I går var jeg i innflyttningsfest til Silje og Torleif, veldig koselig. I nabohuset hadde i tillegg Morten vorspiel så jeg sjonglerte mellom de to husene og koste meg riktig så masse. Før på dagen i går klarte jeg glemme lommeboken min på Bohus så det ble dårlig med bytur på meg siden jeg ikke hadde legitimasjon. Heldigvis fant de lommeboken min så jeg får hente den i morgen tidlig. Var i seng klokken 1 og det var i grunn helt greit, herlig å ikke være dårlig på jobb i dag!

Oh sweet shoeheaven!

Her får dere et litt bedre bilde over de fantastiske skoene jeg kjøpte i Shanghai! Jeg gleder meg som en liten unge til å pakke til London nå, problemet blir at jeg må velge meg ut 2 par og ha med!!
untitled
wetr
hfg
ewrwt
rerw
hdfh
Jeg har forelsket meg helt i leopard skoene og de rosa med sløyfe. De er helt fantastisk, eller egentlig så er alle helt fantastiske! Foruten om disse kjøpte jeg et par svarte uggs sko, som jeg ikke gadd ta bilde av siden jeg regner med at de fleste vet hva sko jeg snakker om. Også ble det jo et par ballerina sko siden jeg gikk på trynet.
ytytyLitt usikker på hva jeg syns om denne. Elsket den da jeg såg den, men er kanskje ikke helt meg så får se nå når sommeren kommer om jeg faktisk kommer til å ta den i bruk! Jeg håper det! :)
ewtertDenne toppen fikk jeg sydd meg på skreddermarkedet, i tillegg til to helt like (bare i andre farger) De to andre er dessverre litt kortere enn jeg skulle ønsket, men sånn går det når man ikke gidder prøve klærne skikkelig. Men skal nok få brukt alle 3. Har lenge vært på jakt etter slike topper så en tur til Kina var toppers!
twteKjolen ser litt kjedelig ut der den henger, men var skikkelig fin på. Den har samme type "hals" som toppen oppforbi, bare at jeg kan knytte en sløyfe i siden som henger litt nedover. Kjolen ser best ut med et belte. Kjolen ble ikke helt slik jeg hadde forestillt meg, men fornøyd med denne og! :)
weterPeak jakken min som kostet 200 kroner og som er veldig fin på! Så får vi se hvor bra kvalitet det er på den til neste vinter. Det er 2 for 1 i denne jakken, det er nemlig en fleece inni som jeg kan ta ut.

Utenom dette så ble det også et par enkle hverdagstopper, en haug med skjerf (pashmer/kashmer?), to jakker til, litt gaver og en skreddersydd kjole til som jeg må vise dere når noen andre kan ta bilder av meg. Den er dritfin!

Forsmak på herlighetene

shanghai 2 251
Jeg har ikke tid til å laste opp evig mange bilder, men her har dere en forsmak på noen av de herlige skoene jeg har kjøpt.
Disse seks parene kostet til sammen ca 550 kroner, noe som ikke akkurat er dyrt. Eneste problemet mitt nå er at jeg gikk skikkelig på trynet på lørdag og konsekvensen av det er at den venstre foten min er dobbelt så stor som den pleier og jeg ikke kommer oppi skoene mine. Utrolig frustrerende. Derfor bor jeg nå i et par svarte ballerina sko. Kjipern!

Katharina!!

Kan du være så snill og sjekke belegg for meg på LH729 og LH 3162, både onsdag 11 mars og torsdag 12 mars??
Send svar på mail; mona_rabben@hotmail.com

Tuuuusen takk!

Fancy dresses

552874750256043286025622362802

580761970256536324035704561601
Alt fra forever21

Jeg vindusshopper på diverse internettsider, hvis det er noe som kan kalles det? Er så utrolig mye fint jeg har lyst på. Helst kjoler og sko! Men siden jeg prøver å droppe shoppingen for en periode så blir det med endeløs stirring på flotte saker. Jeg lager ønskelister, legger kjoler i handlekurven, regner om kursen og beregner hvor mye det eventuelt kunne koste meg. Går så videre til "neste steg" i bestillingen og rett før jeg skal trykke inn visakortnummeret trykker jeg delete.

Akkurat nå sparer jeg penger. Prøver hvertfall! Jeg føler ikke jeg bruker penger på noenting, shopper jo ikke i det hele tatt. Helt sant! Men alikevell så tømmes kontoen min, tror det er noe lureri ute å går.  
Jeg sitter dessuten og tripper angående Kina turen min. Det er ikke bare bare å reise til Kina. Jeg må jo som sagt ha visum, noe som tar litt tid. (TONJE!!!!!! få fingeren ut) Begynner å få litt dårlig tid siden jeg skal sende inn passet to ganger i løpet av februar og hvis jeg ikke får sendt inn passet til den kinesiske ambassaden i løpet av denne uken så ser det skummelt ut angående Shanghai tur.
Sitter også å vurderer om jeg skal reise økonomi, business, bare business en vei osv.. Skal ikke være lett! Så i løpet av uken blir det bestemt om jeg reiser.
Og hvis jeg reiser skal jeg love deg det blir shopping. Da skal jeg printe ut bilder av så mange kjoler og topper at jeg skal sette halve skreddermarkedet i Shanghai i arbeid. Tipper jeg blir populær der! :)


Den store billedboken

Ingenting er som en liten formiddagslur! Til tross for strålende vær ute så foretrakk jeg sofaen akkurat i dag. Alltid trøtt i trynet når jeg begynner på jobb 04.30. 
Så fort jeg har komt meg i dusjen (kan ta litt tid vil jeg tro) skal jeg komme meg en tur på kvadrat for å bruke penger jeg ikke har før jeg forhåpentligvis skal treffe Lisbeth å si hade før hun stikker avgårde til Australia i morgen tidlig. 
Senere i kveld skal jeg ut å spise med to kolleger, det er hvertfall planen så langt. Så får vi se om det blir noe mer eller om jeg stikker hjem og sløver! Er veldig god til det! :) 

Lillian har hjulpet meg å finne en bok jeg har savnet siden jeg var liten og ENDELIG fikk jeg bestillt den. Forhåpentligvis dumper den ned i postkassen i løpet av en ukes tid! 
dscf1090
Flere en meg som har gode minner fra denne boken? 

Gimme Gimme Gimme

Hvorfor er det slik at GoJane plutselig ikke har sko i størrelsen min lenger. Jeg bruker størrelse 36 (5,5) og det skal tydeligvis ikke være lett. Har jo aldri hatt problemer med det før, har bestillt fra GoJane 2 ganger før og da satt skoene perfekt, derfor tar jeg ikke sjansen på å bestille størrelse 37.
Synd for GoJane for jeg hadde garantert trykket "kjøp" på disse herlighetene:
gojane2034129733291gojane2035180145356
gojane2037128113954gojane2039212327996
Også måtte jeg selvsagt inn å kikke på sommersko, jeg er kjempeklar for å løpe rundt i sommerkjoler og søte sko! Aller helst barbeint egentlig, men er ikke alltid det er like behagelig!
48132928963233

Shopping

Noe av det jeg kjøpte i København!
cimg2425cimg2427
Tunika kjøpt på Gina Tricot //// Nyttårskjolen (????) kjøpt på Indiska
cimg2438cimg2446
cimg2444cimg2448
Fab shoes fra Bianco som jeg har hatt lyst på leeeeenge!!! :) Problemet mitt nå er at jeg ikke vet hvike sko jeg skal ha på nyttår. Enten disse eller de lilla jeg kjøpte i Paris!

My amazing new shoes

skosko3

sko2
Disse herlighetene kjøpte jeg i Paris og jeg elsker dem allerede! Ser allerede for meg nyttårsantrekket! Må bare finne den perfekte kjolen først! :) Noe som kan bli litt vanskeligere enn å finne sko! Har du forslag til noen flotte kjoler så si fra! :)
Nå skal jeg slutte å blogge, se resten av One Tree Hill også skal jeg være snill kjæreste og lage middag!

New fab shoes!!

sko
Mine fab nye sko! Øvelse gjør mester, snart er jeg Dancing Queen på byen med disse! (GoJane)
cimg1753
Jeg har vært godterifri helt til i dag! Det fristet heller ikke i dag, men siden det er lørdag følte jeg at jeg måtte! :p
cimg1720
Nå har jeg rigget meg til i senga og skal ha en rolig lørdagskveld! Har vært på videoverden og leid to filmer. Komme Marius og holder meg med selskap blir det den nyeste Varg Veum filmen, hvis ikke blir det Sex and the City filmen. Begynner grytidlig på jobb i morgen også så jeg ser vireklig frem til en rolig kveld!

GoJane (Mona?)

Enten så må bloggere der ute slutte å reklamere for diverse internett sider og legge ut alt det fine de kjøper, eller så må jeg klippe visakortet mitt, eventuelt gå tilbake til sånn ungdomskort uten mulighet for å shoppe på internett!
Jeg eier ikke motstandsvilje, hver gang noen legger ut alle de fine tingene de har kjøpt må jeg inn å kikke. Også sitter jeg der, kikker og kikker!
Å kikke på klær er ikke så fælt, der klarer jeg stort sett bare kikke og gå ut igjen, men så er det disse sko sidene da! Hva slags genial idiot var det som oppfant internett sider der man selger billige sko? Kan noen fortelle meg det? Jeg skulle gjerne klemt i hjel den personen.

Denne månden, dvs oktober er ingen bra måned for lommeboken min. Egentlig er vel ingen måned det, jeg klarer jo fint bruke opp alt hver eneste måned uansett hvor mye jeg har på kontoen. Men denne måneden skulle jeg snu på hver eneste krone siden det datt inn et lass med regninger. Hva slags tulling bestemte det skulle være lovlig å betale over 13 000 i regninger på en måned? Noen som kan gi meg navnet på han og? Hadde vært fint!
Anyway, allerede nå er de regningene betalt og jeg syns saldoen på kontoen min egentlig såg ganske grei ut. Så i stedet for å være fornuftig å spare slik at man har penger heeeeele måneden (slippe å være blakk de siste to ukene er jo lurt) så ender jeg opp på GoJane.
gojane202160169477gojane201995398905
Her har dere resultatet av det... To par sko! Et par som jeg elsker allerede, mens det andre paret er sko som jeg egentlig ikke liker, men som såg varme ut. Og siden jeg fryser på vinteren så hvorfor ikke. (vente i spenning på kommentar fra Tonje) Å betale tilsammen 430kroner for disse to er absolutt ikke en avskrekkende pris, men hvis slemmingene som jobber i tollen skulle føle for å stoppe pakken min så kan det plutselig bli litt dyrere.
Krysser fingrene for at de ser hvor fornuftig jeg har vært som har kjøpt vintersko og gir blaffen i hele pakken.

Nå skal jeg lage meg et knekkebrød eller to og lære meg å virkelig elske smaken av det siden det mest sannsynlig er det jeg blir nødt til å leve på de siste to ukene i oktober måned!
Nevnte jeg forresten at jeg bestillte hotell i Paris og i dag.... Jada, saldoen er ikke fullt så morsom å kikke på lenger.

Nike shox

Husker dere innlegget for en stund tilbake der jeg skrev at jeg hadde bestillt meg nye Nike shox sko? Jeg var utrolig skeptisk siden prisen var utrolig lav og skoene ble sendt fra Kina. Men de kom frem og ser fantastiske ut! Jeg har aldri hatt ekte Nike shox sko så aner ikke om det er ekte de jeg har fått, men hvem bryr seg når de er så utrolig flotte? Jeg elsker dem allerede!

Jeg er så fornøyd at jeg vil dele internett siden med dere: http://www.nike-shox.net
Når man bestiller så får man veldig raskt en bekreftelse på mail om mottatt bestilling før man så får tilsendt et bilde av pakkesedelen + oppsporings nummer. Jeg var selv inne å fulgte med på hvor skoene mine var i verden. Grunnen til at det tok litt lang tid med mine sko var at de ble stoppet i tollen tydeligvis, men siden ordren var på under 300 kroner så betalte jeg ingenting i hverken tollavgift eller shipping! Great deal! :)

cimg1700
Love them! Kommer helt garantert til å bestille flere i forskjellige farger! :)
Jeg fikk dessuten med et par Nike sokker heeeelt gratis! hehe...

nettshopping

Jeg begynner, som de fleste sikkert har fått med seg, klokken 04.45 på jobb på onsdager. Da sitter jeg alene på jobb frem til klokken er 10.00. Det er timer som går treeeeeigt!!! For å ikke snakke om hvor trøtt jeg er der jeg sitter.
I dag har jeg fått tiden til å gå ved å kikke på nettsider.
Takket være alle dere bloggere der ute som støtt og stadig viser frem klær fra forskjellige nettsider så er jeg nå et par hundrelapper fattigere.
Jeg klarte heller ikke dy meg og måtte inn på kvinneguiden sitt forum der jeg omtrent alltid finner all nyttig og unyttig informasjon om ting jeg vil vite. Anbefaller virkelig forumet til kvinneguiden!
Derfor endte jeg plutselig opp med et par nye Nike sko. Litt skeptisk til nettsiden jeg har bestillt fra, men siden de hadde paypal og andre sikkerhets dingser så satser jeg på at det ordner seg!
Legger ut link til Nike siden så fort jeg har fått skoene og kan anbefalle dem, litt dumt å anbefalle noe som går til helvete! (Det var dessuten så billig at jeg har mine tvil på at de er ekte, men de ser hvertfall fine ut:p)

nikenz144

shoppe.mona

Jeg vil shoppe!
Det er så utrolig mange søte kjoler, topper, bukser, sko og vesker der ute! Og jeg vil ha alle!
Aller helst kunne jeg tenkt meg alt til bursdagen min, men sist jeg sjekket så er det fortsatt ingen i familien eller i vennegjengen som har vunnet i lotto og føler seg ekstra gavmild.
Derfor får jeg heller sitte å se på alt det fine og lage tusenvis av wishlist`s rundt forbi på diverse internett sider.
For en dag kan det jo faktisk være at jeg får råd til alt!
43209592045203783602skud28408003orgskud119042
Søte ting jeg fant på forever21 og beckersurf! Vil shoppe nå!!!!
exilimz200blmxFine kameraet jeg ga meg selv i bursdagspresang! :)

Nå skal jeg slutte å dille på internett. Er egentlig på jobb, men har ingen fly før halv 4 så jeg venter på at Marie skal komme å hente meg så vi kan gå og spise lunsj! Ganske ok i grunn! :)
I kveld skal jeg i bursdag til Are og Søll, noe som kan bli ganske koselig!
hits