Årsoppsummeringer

Mitt 2010 (del 4)

Kom plutselig på at jeg aldri postet de siste tre månedene av min årsoppsummering! So here it goes.
Better late than never! 

Oktober

Gaga vorspiel
Siden "alle" skulle på Lady Gaga konsert måtte vi jo ha et vorspiel hvor vi ladet opp. Igjen ble Syreveien stedet å feste. Jeg var dessverre en av de "alle" som ikke skulle på konserten. Derfor måtte jeg feste ordentlig fra meg denne lørdagen. And I did.


Fortsatt Crossfitgirl
Jeg storkoste meg fortsatt på trening. Den ene økten vondere og hardere enn den andre. Jeg har vært i nærheten av å både spy og svime av. Men det er noe som gjør at jeg ikke får meg til å gi opp! Det er så deilig å ha fullført økten!

Wakkaboys
Lasse ble med på galskapen i Syreveien! November

Praksis
Jeg var fem uker i praksis på en barneskole og storkoste meg. Vi studentene satte i gang flere store prosjekter. Blant annet laget vi dette gigantiske julekortet, som forøvrig ga oss en 2.plass i julekortkonkurransen vi deltok i.


Opp på fjellet
Vi samlet en liten gjeng og dro på hyttetur. Det ble mye vin, latter, fantasi, god mat og overtrøtthet. Man burde dra mye oftere på hyttetur! 


Fotballgutter
Vi jobbet som bartendere på den lokale fotballgallaen. Storkoste oss med 300 gutter i dress. Vi stiller lett til ny dugnad neste år!


1.søndag i adventkos
Stephanie og Ane inviterte på pinnekjøtt, julegrantenning og kaffekos. En ny tradisjon?


Desember

Skoleferie
Etter noen intense uker med lesing, pugging, kollokviegrupper og frustrasjon var jeg ferdig med skolen for dette semesteret. En herlig følelse. Vi feiret med eksamensfrokost.


Vi nisse vi nisser, vi gjør så godt vi kan
Nissefest med crossfit gjengen ble en suksess. Jeg storkoste meg, selv om noen små detaljer la litt demper for kvelden. Jeg elsker tema fester! 


Shoppingtur til Aberdeen
Hvorfor ikke dra på dagstur til Aberdeen for å gå amokk på Primark? En travel og morsom dag med jentene mine! 


Julebord
Siden SAS ikke lager julebord for oss så laget vi vårt eget. Det ble en fantastisk gjeng som samlet seg hos Maren. Pinnekjøttet gikk ned på høykant, det samme gjorde akevitten. Noe som førte til både fylleangst og bakrus. Herlig kombinasjon.


Christmas with my family
Ingenting er som julaften sammen med den nærmeste familien. I år var en stor suksess i mamma og johnny sitt nye hus. Jeg storkoste meg og håper vi har startet en ny tradisjon her på Ålgård

bloggåret 2010

Jeg stjeler ideèn til Siv og kjører et innlegg om bloggerne jeg har fulgt gjennom 2010. Jeg fant rimelig fort ut at jeg leser mange blogger, veldig mange! Det er sånn at jeg nesten ble litt flau. Skikkelig snoketendenser, for du må ikke tro jeg gidder kommentere på alle sammen! Hoho...

Jeg har mange favoritter, mange som jeg ikke skjønner hvorfor jeg gidder lese og mange som jeg sitter og tripper på at skal poste nye innlegg. Også har jeg selvsagt de trehundreognitti bloggene jeg klikker meg innom i måneden, men som ikke fenger meg noe særlig. 

Blogger som er skrevet av mennesker jeg kjenner er selvsagt den største favoritten. Arve er en arbeidskollega som er ivrig blogger hver gang han er ute å reiser. Jeg sluker hvert innlegg og særlig nå sist da han var på Bali. Arve reiser forøvrig veldig ofte! Noe å være misunnelig over. Noen bloggere får meg til å ta to minutter for å tenke over min egen hverdag, Atle er en av de som alltid får meg til å reflektere.
Noen av mine kjære befinner seg på andre steder i verden, derfor er det koselig å ha muligheten til å lese om hverdagen deres. Henriette jobber i Schlumberger i Malaysia. Tøff jente med jernvilje! Kan tenke meg det ikke alltid er like lett å bo så langt vekke fra alle de nære og kjære. Tine bor ikke lenger borte enn Trondheim, men jeg ser henne ikke noe ofte for det om. Derfor er det greit å få lese om vår felles sko interesse og hennes hverdag i militæret. En annen trønder, som slett ikke er en ekte trønder. Bare ihuga RBK fan er Ida Talette. Søteste jenta som heier på feil fotballag! Likte deg bedre da du var viking supporter! Bloggen til søte May-Liz hadde jeg sniklest i lengre tid før vi plutselig begynte å kommentere på hverandre sine blogger. Vi er vel strengt tatt arbeidskollegaer, selv om Mizzless jobber for feil flyselskap! Gjennom Hanne Katrine sin blogg har jeg fått følge veien mot eget hus og hennes ivrige trening. Einar og Christer skrive egen crossfitblogg, noe som vips gjorde meg til fast leser! Foruten om disse bloggerne som jeg kjenner personlig så leser jeg flere "ukjente". En av mine store favoritter i 2010 var Manuela sin bakeblogg. For noen fantastiske oppskrifter! Andre ikke rosa bloggere jeg har lest er interiør bloggene skrevet av Teresa, Eline og Christine. Her finner jeg ufattelig mye inspirasjon til min framtidig leilighet. 
Det har vært spennende å følge tankene til Heidi, Kristine og Hild. Veien mot fitnessdrømmen er lang, beinhard og lærerik. 

En nydelig Bergensjente med navn Vigdis har hatt meg som fast leser i snart 5år. Og jeg har faktisk aldri kommentert, shame on me! Kjolene til Jorunn har fått meg til å rive meg i håret av frustrasjon! Jeg vil jo ha alle sammen! Thea sitt drømmeliv i USA og nå i London får meg til å ønske at jeg var yngre og hadde litt mindre bekymringer. Janne Kristin er lærerstudenten som har vist oss gleden ved å flytte inn i sitt eget hus, snart får vi nok og lese om bryllupsforberedelser! En positiv og herlig jente som har latt oss få et innblikk i langdistanseforhold og Grete Roede dietten er Katrine! Hun skriver en blogg jeg koser meg med! Camilla har hatt mange oppturer og nedturer i 2010, men slutter aldri å fasinere meg med alle de nydelige bildene hun poster på bloggen sin! Fargeklatten MK får meg alltid til å dra på smilebåndet, og jeg gleder meg storveis til vi skal ha en kaffedate neste gang hun er i Sandnes området. Og selv om jeg er så singel som det går an å bli så storkoser jeg meg med bloggene til Marita og Siv. To fantastiske soon to be mommy bloggere! Tenk at jeg skulle sitte å glede meg til neste magebilde, til oppdatering på ultralydfronten? Det må være noe med at dere skriver så bra! Og når man først er inne på mamma bloggere så håper jeg at Therese aldri slutter å blogge helt, og at det bare er en aldri så liten pause!


Jeg kunne sikkert skrevet side opp og side ned om alle bloggene jeg liker å klikke meg innpå! Men det hadde tatt hele dagen er jeg redd! Men her har dere et knippe av mine favoritter. Om noen føler seg glemt så beklager jeg på det sterkeste!

PS. Bildene er hentet fra noen av bloggene som er linket til i innlegget. (utenom ultralyd bildet som jeg fant på google) Hvis noen vil ha bildet sitt fjernet så gjør jeg selvsagt det!

 

Året oppsummert i 31 spørsmål

Mangler jo del 4 av oppsummeringen min, men føler liksom oktober, november, desember var nå nettopp så jeg drøyer det innlegget bittelitt. Men fant en annen morsom sak som oppsummerer året på en grei måte. Jeg eeeelsker å svare på spørsmål! Hehe...


1. Gjorde du noe i år som du aldri har gjort før?
Jeg signerte kontrakt på min helt egen leilighet!
2. Holdt du noen av nyttårsløftene? Tror ikke jeg hadde noen.
3. Ble noen av dine venner foreldre i år? Ikke noen av mine nærmeste venner nei. Men mange gamle venner og bekjente. Babyboom!
4. Døde noen som sto deg nær? Nei. Heldigvis!
5. Hvilke land besøkte du? USA, Skottland *2, Singapore, Thailand, Indonesia, Danmark*2

6. Er det noe du har savnet i 2010 som du vil ha i år 2011? En kjæreste takk!
7. Hvilke datoer fra år 2010 kommer du alltid til å huske? Tror ikke det er noen spesiell dato jeg kommer til å huske. Men har mange herlige minner fra dette året.
8. Hva var din største framgang i 2010? At jeg ble stor jente med huslån, millionlån 
9. Største feilgrep? Ingen som jeg kan huske!
10. Har du vært syk eller skadet deg? Nei, kan ikke huske at jeg har vært forkjølt engang! 
11. Beste kjøpet? Flybilletter til Bali og X antall par med sko

12. Hva bruker du mest penger på? Helst sikkert sko og klær kjenner jeg meg selv rett.
13. Gjorde noe deg ordentlig glad? Det har vært et relativt supert år så det er flere ting som har gjort meg glad. Herlige venner, ferieturer, forskjellige vorspiel, familien osv...

14. Hvillke sanger kommer alltid til å minne deg om 2010? Sidney Samson - Riverside, Flo Rida feat David Guetta - Club can`t handle me, Bruno Mars - Just the way you are, Rihanna - Only girl in the world
15. Var du mer glad eller lei deg i sammenlikning med tidligere år? Liker å tro jeg har smilt mer og vært mer fornøyd. Har selvsagt vært noen nedturer. Men 2010 har i grunn vært et bra år!

16. Hva skulle du ønske at du hadde gjort mer av? Spist sunnere og reist mer!
17. Hva skulle du ønske du hadde gjort mindre av? Ingenting jeg kommer på.
18. Hvordan tillbringer du julen? Store deler av julen blir nok tilbrakt på jobb dessverre. Men de timene jeg ikke skal tilbringe på flyplassen skal jeg dele med familie og venner.
19. Ble du forelsket i år? Hm, ja på en måte ble jeg vel det. Ordentlig fjortiss forelska!
20. Favorittprogram på TV? Har sett skremmende lite på tv i år. Men 71 grader nord ble veldig gøyalt siden Tonnie var deltaker.

21. Besta boken du leste i år? Maaaaange! Elsker å lese bøker. 
22. Største musikalske opplevelse? Eneste konserten jeg husker at jeg har vært på var A1, så da får det vel bli den da! Hehe....
23. Noe du ønsket deg og fikk da du hadde bursdag? Ny bil!
24. Noe du ønsket deg men ikke fikk? Nei
25. Hva gjorde du på bursdagen din i 2010? Var på EM i BMX og hadde tidenes bursdags vorspiel med gode venner! Fantastisk dag!

26. Finnes det noe som kunne ha gjort året enda bedre? Det er det nok alltid. Skulle gjerne vært tøff nok til å gjort noe med denne "forelskelsen" min.
27. Hvordan vil du beskrive din stil i år 2010? Jeg har ingen spesiell stil. Ganske casual og vanlig til hverdags. Men en stor jåledokke når jeg skal på byen.

28. De beste nye menneskene du traff? Har fått mange nye kjekke kolleger på jobb. Også har jeg selvsagt truffet herlige mennesker når jeg har vært ute å reist.
29. Hvilken kjendis var du mest sugen på? Er mange fine kjendiser å sikle på, men tror ikke det er noen som har utmerket seg. Eller jo, Tommy Fredvang får meg til å rødme hver gang jeg ser han. Holy moly, hadde ikke sagt neitakk til den lekkerbisken.
30. Hvem savnet du? Har dessverre "mistet" noen venner i år også. De er savnet. 
31. Hva fikk deg til å føle deg bra?
♥Stephanie og Ane


Mitt 2010 (del 3)

Juli

Shoppingtur
Dagstur til Aberdeen for å shoppe var en realitet. Jeg drog med meg sommerflørten som posebærer og shoppet som en gal. Det ble mye fint dill.


Birthday girl
Det er viktig med en ordentlig bursdagsfeiring. Dette året falt bursdagen min på en lørdag, noe som passet perfekt. Det at det i tillegg ble arrangert EM i BMX på Sandnes gjorde det ennå bedre. Det ble en lang, fuktig og fantastisk dag hvor alle mine kjæreste var samlet. 

Summer in Copenhagen
Siden sommerværet ikke var noe å skryte av her hjemme, bestemte jeg og Marie oss for å ta en tur til København. Vi fikk som en ekstra bonus besøk av Frafjord. Et herlig avbrekk fra en vanlig hverdag.


Birthday boy
En av mine aller beste kompiser har bursdag nøyaktig en uke etter meg. Så da ble det to herlige helger med bursdagsfeiring. Det ble nok champagne i bursdagen til Erik for å si det sånn.


Ny treningsform
I juli var første gangen jeg prøvde ut Crossfit. Og jeg ble hekta med en gang. Har du mulighet til det, så kom deg på trening og prøv det ut! 

August

Tidenes ferietur
Å skulle fortelle dere alt som skjedde på meg og Ane sin tur til Singapore og Bali ville tatt alt for mye plass. Flyturen både opp og ned ble en opplevelse i seg selv med nødlanding i India, en pitstop i Bangkok og et ordentlig vondt sete. Men selvsagt var alt verdt det! Bali er og blir fantastisk! Party crib`en Syreveien ble inviet
Da to av mine nærmeste venner plutselig flyttet sammen ble det liv. Siden august har jeg mer eller mindre vært fast inventar i Syreveien. Ingenting er som vorspiel i Syreveien og ingenting slår en bakrus søndag der. 


Ny tatovering
På Bali ble det igjen tid for ny tatovering. Men jeg rakk ikke å vise dere den før lenge etter jeg var trygt hjemme igjen. Denne gangen bygget jeg på den gamle og fylte den med farger! Meget fornøyd! September


Kollektivet
Siden huset til Mamma, Johnny og Aleksander ble forsinket hadde jeg overnattingsgjester i hele 2 (!!!!) måneder. I min lille 60kvm store leilighet som kun har et soverom ble det ganske trangt. Men der hvor det er hjerterom er det husrom har jeg hørt. Så vi overlevde! 


Kjerag tur
Med ca 2,5 i promille ble det bestemt en lørdagsnatt at på søndag, DA skulle vi på tur til Kjerag. Virket som en veldig lur ting der og da. Ikke fullt så morsomt søndag formiddag! Det var bratt, varmt, tungt og morsomt. Vi kom da fram til slutt. Lenge leve fylla påfunn! Jeg liker det!


Crossfitgirl
Etter å ha trent gratis over en lengre periode tok jeg og meldte meg inn på CrossfitCentrum. Angrer ikke et sekund. Morsommere og bedre trening har jeg aldri vært borti før. Jeg er hektet! 


Lite vinkos
September var tydeligvis en måned som ble prioritert til trening. Jeg finner nemlig bare beviser etter 1 eneste bytur! Men til gjengjeld en veldig koselig tur ut, sammen med Cecilie! 


Gravingen har startet
Når man skal bygge seg helt ny leilighet så tar ting tid. I September begynte endelig gravingen! 

Mitt 2010 (del 2)

April

Old memories
Når man flytter dukker det alltid opp mye gammelt skrot. Men også mange herlige minner. Jeg brukte flere dager på å rydde og kikke gjennom gamle bilder, skolekataloger og kjærlighetsbrev.


Cupcakes everywhere
Det ble laget og spist en del muffins denne måneden. Jeg storkoste meg. Dessverre fører mye muffins til bilringer, noe som igjen førte til en del trening.Askefast
Når man jobber i et flyselskap merket man vulkanen på Island rimelig greit. Jeg hadde noen travle uker på jobb, med gråtende, slitne og frustrerte passasjerer. Ønsker ikke reprise av dette i 2011. 


Vegasreunion
Alltid greit å ha en unnskyldning for en fest. Vi Vegas jenter drakk vin og gjorde ablegøyer. En herlig kveld. Dette ble en av få alkoholiserte kvelder i april. Resten av tiden min gikk til skole og jobb. Ikke den sprekeste måneden med andre ord


Mai

Hjemme eksamen
Starten på mai er eksamens måned. Jeg hadde to hjemme eksamener, noe som funket helt greit. Var ganske herlig å kunne sitte hjemme og skrive oppgave! 


Siste 17.mai på Klepp Stasjon
Siden barndomshjemmet ble solgt prøvde jeg å nyte den siste 17.mai feiringen på Klepp stasjon. Takket være en herlig familie fikk vi sammen en koselig feiring. Neste år inntar vi Ålgård for å spise pølser og drikke brus! 


Kjendis Mona
Jobber man på flyplassen hender det rett som det er man får øye på kjendiser. I år husker jeg nok best Snoop Dog og Pitbull. Snoop Dog fordi han lagte et kaos uten å egentlig ha behøvd det. Hvem trenger to advokater, fire bodyguards, en massør og en haug med buddies når man reiser fra Sola flyplass? Han hadde forresten et ganske morsomt pass.
Pitbull husker jeg godt fordi han ville ha meg med til London. Ikke hver dag en superstjerne prøver å hooke deg opp. Flaks for meg at jeg ikke engang visste hvem han var før etter flyet hadde gått! 


Singel Mona
Jeg begynte å få bruddet på avstand og kunne gå ut på byen og flørte. GØY! Det ble noen byturer denne måneden for å si det sånn! 


Juni

Stakkar bilen min
En forvirret 18 åring kjørte på meg i en rundkjøring. Ingen bra start på juni måned. Det er dyrt å bli påkjørt, selv om det er noen andre sin feil. Dette førte til en sommer med leiebil, mamma sin bil og buss. Buss, jeg hater buss!


Flyplassfest
Avinor arrangerte fest for alle som jobber i tilknytning flyplassen. Veldig morsom fest som førte til en del latterlige hendelser både samme kvelden, og i tiden etterpå. Krysser fingrene for ny fest i år! 


Tattoo inspo
Skal man tatovere seg er det viktig å vite hva man vil ha. Jeg brukte både mai og juni flittig til å lete etter inspirasjon til min neste tatovering. 


Sommer, sol og vin.
Det begynte å bli varmt i været, noe som alltid fører med seg fuktige lørdagskvelder. 

Mitt 2010 (del 1)

Det nærmer seg 2011 med stormskritt. Og hva er vel ikke mer naturlig som en blogger enn å oppsummere 2010? Så her kommer første del. Enjoy!

Januar


Rolig måned hvor ikke de helt store tingene som skjedde. Skrev mye om alle planene vi la for USA turen vi skulle begi oss ut på. 


Februar

The BreakUp

Det å kunne skrive om smerten når man går gjennom et overraskende og vondt samlivsbrudd gjorde meg godt. Jeg gjorde bloggen om til en åpen dagbok og fikk ut både frustrasjon, vonde tanker og glede. Ikke minst oppdaget jeg hvor søte blogglesere jeg har.


Fantastiske venner
Det er når man går gjennom tøffe perioder at man oppdager hvor utrolig mange flotte mennesker man har rundt seg! Mine venner passet på at jeg ikke rakk å være alene. Det ble skiturer, spillekvelder, vorspiel og middagsinvitasjoner. 


Mars

Living the American Dream
Å dra på jentetur til Los Angeles og Las Vegas bare uker etter at man er blitt singel gjør godt. Jeg fikk tankene over på andre ting og storkoste meg. Amerikanske gutter gjorde at selvtilliten fikk en oppsving og jeg flørtet som jeg aldri har gjort før. Lommeboka fikk og luftet seg da jeg gikk amokk i de mange factory outlets`ene det er i USA. En fantastisk jentetur. 


Mennene i mitt liv
Da kjære Brage ville ha meg med på A1 konsert var jeg ikke vanskelig å overtale. At Tommy Fredvang i tillegg varmet opp gjorde at jeg omtrent hylte som en fjortenåring igjen. 


Fuktige sprell
Gode venner fra ungdomsårene tok tak i min single tilværelse og inviterte meg på det meste som skjedde. Resultatet ble i mars en velfortjent feiring av Tone Helen sin bursdag.


Også herlige arbeidskollegaer passet på at jeg ikke gikk for lenge om gangen edru.


Min min min min
Dere aner ikke hvor herlig det var å endelig kjøpe sin egen leilighet. I mars signerte jeg under på kontrakten som gjorde meg litt ekstra voksen! Det eneste negative er at leiligheten må bygges først. Og det å vente er kjedelig! Jeg vil den skal være ferdig NÅ!


Og mens jeg venter....
Flyttet jeg inn i en leilighet på Ålgård. Deilig å bo helt for seg selv igjen. 


Og det var vel kort fortalt mine tre første måneder av 2010. Selvsagt innebar også månedene mye skole, praksis, trening og jobbing. Men hvor morsomt er det å oppsummere?

Et langt innlegg med masse minner :)

Jeg hadde tenkt å skrive det deppe innlegget, men så fikk jeg tenkt meg om. Jeg har ingen god grunn til å sitte å synes synd på meg selv. Alle har tøffe dager, men det betyr jo ikke at alle må få vite om det. Derfor satte jeg på høy musikk som gjør meg glad og tente alle stearinlys jeg har i leiligheten og la meg på sofaen med pcen i fanget og kikket gjennom bildene mine. Tenk så heldig jeg er som har så utrolig mange flotte venner og en så nydelig familie?! Jeg blir varm innvendig av å se på gamle bilder og tenke på alt det morsomme jeg har gjort opp gjennom årene. Jeg har fått oppleve så utrolig mye flott! 
   
Du søte tenåringstid. Ungdomskolen og de første årene på vgs var fantastiske. Jeg fikk min første kjæreste og hadde det ufattelig morsomt med gamle og nye venner. Jeg må flire godt når jeg ser på de gamle bildene jeg har liggende. 
  
De første månedene som singel etter et vondt brudd ble brukt til å nyte russetiden. Herregud for en tid. Jeg gjorde mye jeg rister på hodet av nå, men kunne aldri i verden tenkt meg å gjort noe annerledes. Fantastiske minner. 
  
En festlig sommer hvor vi jentene varmet opp til de neste 3 månedene som skulle tilbringes på nydelige Bali. Vi tok i tillegg russebilen med på en siste roadtrip til Sverige hvor vi shoppet alkohol og godteri.
  
3 ubeskrivelig deilige måneder på mitt favorittsted, Bali! Vi var en liten klasse på 42 elever hvor alle ble godt kjent. Vi opplevde mye morsomt, men fikk og se terrorens ansikt på nært hold da bombene smalt. En tur full av inntrykk og nye vennskap. 
  
Ikke lenge etter hjemkomst fra Bali tok jeg turen til vakre Nice hvor jeg jobbet som aupair for to fine jenter på 2 og 4 år. En opplevelse på godt og vondt som gjorde at jeg lærte mye om meg selv. 
  
Sommeren 2006 ble tilbrakt rundt forbi i Norges land hvor jeg besøkte gode venner. 
  
Høsten 2006 begynte jeg på BI og skulle liksom studere markedsføring. Skoleåret endte opp med fyll og fest opptil flere ganger i uka. Eksamen? Joda, jeg stod på eksamen. 
  
Våren 2007 startet på samme måte som 2006 sluttet, med masse fyll og fest. Nye vennskap ble det og tid til.
   
Sommeren 2007 stakk vi på jentetur til Bali. Back in paradise! En latterfylt tur! 
  
En Paris tur med søte Ane i november og jeg avrundet året med å danse meg inn i 2008.
  
Januar 2008 startet fantastisk med nok en jentetur til nydelige Bali. Får ikke nok av stedet! 
  
Jeg sa takk og farvel til singellivet i 2008 og feiret med å gå ut i spagaten etter alt for mange jaegermeister shotter. Eventyret som ikke endte så godt startet da jeg stadig våknet ved siden av denne sovende gutten. En fin start i det minste. 
  
Roma og London var de neste reisemålene som ble krysset av på listen. 
  
Sommeren inneholdt utallige båtturer og vi skålte i champagne. 
  
Hong Kong ble krysset av den store reiselisten. For et virrvarr av kinesere og skilter.
  
Og jammen rakk vi ikke innom Bali for tredje gang på 12 måneder. Life is good in Bali! 

Og nå merker jeg at jeg begynner å bli lei hele greia jeg begynte på! hoho.. Men jeg er ikke lenger sur og grinete. Jeg er derimot meget fornøyd med livet. 
  
Shanghai og atter en gang London... Våren 2009.
  
Iran og Nice, også våren 2009
  
Kreta og København, sommeren 2009
  
Paris i august og København i november, 2009
  
London i desember 2009 og en super nyttårsfeiring. 

Nåååå gidder jeg ikke mer! 

Mitt 2009, del 3

August:
Startet august med en koselig hyttetur til Sirdalen sammen med min kjære, Tonje og Pål. Guttene fisket mens vi jentene plukket blåbær i pøsende regn. 

Siden jeg har nice price på både hotell og fly inviterte jeg med familien til Paris. Vi rakk en hel dag i disneyland og en hel del sightseeing. En utrolig koselig tur sammen med familien. Må gjentas snarlig! :)

September:I september skjedde det i grunn ikke de helt store tingene. Jeg begynte på lærerutdanningen i august og hele september bestod av praksis på Smeaheia barneskole. Jeg storkoste meg på 6.trinn og ble mer og mer sikker på at det er dette her jeg vil. Ungene var fantastiske og jeg gleder meg til januar for da skal jeg tilbake til klassen "min". 

Oktober:
I oktober sa jeg opp leiligheten min i Stavanger og flyttet inn i barndomshjemmet til min kjære. Foreldrene hans skulle bo og jobbe i utlandet i et halvt år så da fikk vi en glimrende mulighet til å spare litt penger. Det første vi gjorde var å invitere til vennefest. En utrolig morsom kveld! 


November:
Å feste sammen med BI jentene er alltid like morsomt. Kine inviterte til jentekveld og kombinert med et par vinflasker ble dette et fyrverkeri av en kveld. Vi var høyt og lavt, vi kranglet med taxisjåfører og drakk oss drita på strawberry daquiris. 

Det begynner å bli en tradisjon å bli invitert i bursdag til Veronika, og det er like koselig hvert eneste år! I år var absolutt ikke noe unntak. Storkoste meg blant mange gamle kjente. 


Desember:

Da jeg og Camilla fant ut av vi manglet julefølelsen satte vi oss på flyet til København. Det ble en dagstur der vi shoppet bittelitt, spiste god mat og fikk den deilige julefølelsen blant alle tivoli sine mange lys! Hvis du noen gang sliter med å komme i julestemning anbefaler jeg København. Flott by!


Som en avslutning på året og som julegave til hverandre reiste de beste av de beste jentene til London for en helg. Dessverre ble Tonje syk så i stedet for å reise 6 så ble vi bare 5. Men det la ingen demper på shoppingen, matfråtsingen og nysgjerrigheten. Vi opplevde Oxford street midt i julekaoset, vi vandret i timesvis i Camden town og vi danset fra oss på en nattklubb. En festlig tur! 
Ja, da manglet vi vel bare nyttårs feiringen før vi var ferdige med 2009. Et eget nyttårs innlegg vil jeg tro kommer på nyåret! Takk til alle som har fulgt bloggen min i 2009 også håper jeg dere fortsetter å lese og kommentere i 2010!Mitt 2009, del 2

Mai:

Endelig i mai kom vår følelsen for fullt. Da var det bare å hoppe i joggeskoene å komme seg ut i det fine været. Det ble en del turer på meg i mai måned. Kjempeherlig med musikk i ørene og søte sauer bak hvert tre! 
Mai måned bestod ikke bare av sportslige aktiviteter. Vi hadde nemlig Grand Prix vorspiel hos Britt Therese. En kveld som ble ekstra vellykket med tanke på at Alexander Rybak vant. Det er ikke ofte halve Stavanger synger "Fairytale" i kor på vei ned til byen.

Juni:
Sammen med en aller tiders arbeidskollega, Marianne satte vi kursen for Nice. Våren 2006 bodde jeg i Nice, hvor jeg jobbet som aupair. Det var derfor veldig koselig å treffe familien igjen og tilbringe litt tid sammen med dem. I løpet av vårt tre dagers korte opphold rakk vi en lunsj i Monaco og litt shopping i Nice sine gater. En veldig koselig tur! 

Tenk at det i 2009 var hele 10år siden jeg gikk ut av barneskolen. Tiden har gått så utrolig fort. Jeg både gledet og gruet meg til barneskole reunion. Men det tok ikke mer enn omtrent 4minutter før samholdet, latteren og humoren var på plass igjen, nesten som da vi var 12år gamle. En kveld som går inn i minneboken! 
Det blir ikke ordentlig sommer uten sommer vorspiel hos Cecilie. Dette året kombinerte vi jentevorspiel med den årlige sandvolleyball festen som arrangeres i Stavanger hvert år. Absolutt noe vi bør gjøre igjen for det var utrolig gøy å treffe så mange kjente ute på byen. 

Juli:
I siste liten hoppet jeg og Marius på en tur til Kreta. Vi hadde før sommerferien sett oss ut både Tobago, Bali og Malaysia, men vi endte altså opp på Kreta. En liten skuffelse kan du si. Men litt ferie er bedre enn ingen ferie. At jeg i tillegg fikk kombinert kjærlighetsferie med et besøk hos søsteren min som jobbet i ving var absolutt ikke feil. Det var en avslappende uke og nå kan jeg vertfall krysse av Hellas på kartet over steder hvor jeg har vært! 

Siden jeg hadde to ukers sommerferie og bare brukte en uke på Kreta måtte jeg jo finne på noe morsomt de siste dagene av ferien. Derfor pakket jeg, Silje, Kine og Tonje kofferten og stakk til København for en natt. Vi fikk tid til både shopping, et fyrverkeri av alkohol konsumering og litt sightseeing. En perfekt avslutning på ferien. 


Sammen med fine Ken Brage opplevde vi Lady Gaga live i Oslo. AMAZING, enough said i grunn!

To be continued...

Mitt 2009, del 1

Her kommer en aldri så liten oppsummering av året 2009. Januar/Februar:Januar og februar var i grunn to kjedelige måneder som innebar mye jobbing. Men pengene jeg tjente disse månedene kom godt med denne våren. 

Mars:
Jeg satte meg på flyet i retning Shanghai for å besøke en veldig god venninne. Det ble en uke med mye shopping og sightseeing. Byen var enorm og tiden altfor kort. Ble kjent med mange herlige mennesker og hadde en fantastisk uke!

April:
Jeg rakk ikke å være hjemme i mer enn 4 dager etter Shanghai turen før jeg satte meg på nok et fly. Denne gangen i retning London sammen med min kjære. Vi fikk en herlig helg der jeg ikke shoppet en eneste ting. Rimelig imponert over meg selv da!
Påsken dette året ble tilbrakt i et land som ikke de fleste får muligheten til å besøke. Jeg og min kjære dro til Tehran som ligger i Iran. Her tilbrakte vi litt over en uke sammen med foreldrene hans. (Svigerfar jobber i StatoilHydro der nede) Det ble en uke med mange inntrykk og en enorm hjemlengsel. Morsomt å ha vært der, men tror ikke jeg vil tilbake. To be continued....

Mitt 2008

Back from Stockholm og har storkost meg! Skal fortelle mer om det senere...
Selv om det gjerne ikke er så interessant så kommer det uansett en aldri så liten oppsummering av mitt 2008! :)

Januar:
- Å starte 2008 med bakrus etter en fantastisk nyttårsfeiring er alltid like morsomt. Enough said egentlig!

- Jentetur til Bali sammen med Ingvild, Janne og Tonje. En fantastisk tur som tok slutt så altfor fort.
Turen inneholdt surfeskader, mye regn, underholdende kvelder på byen, så god mat at vi omtrent trillet ut av restaurantene hver kveld og gode venner!
8819112

Februar:
- Fikk fast jobb i Widerøe, noe som førte til ekstremt mye jobbing. At jeg også i teorien skulle ha 5 eksamener i mai tok jeg med knusende ro, men må innrømme det endte opp med bare 2 fullførte eksamener. Prioriteringer?

- Som vanlig startet året med faste oppmøtedager på Elixia. Jeg var flink!

- Brannmannen (Marius) begynte å sende meldinger om å se film sammen... Hjelp? Å flørte i fylla og på meldinger er en ting, men å faktisk ta flørtingen ett steg videre gjorde meg helt rar. Men saker å ting skjedde nå i februar som nok var avgjørende til at det ble som det ble! :)

Mars:
- En heidundrandes Bergens tur som gjør meg lattermild bare ved tanken. Ingenting er som fylla sammen med Camilla og Lillian.

- Personalfest med folkene fra Videoverden. To hæla i taket fester tar på, jeg var sliten i en uke etterpå.

- Men jeg som trodde at det bare gikk an å bli sliten av for mye festing tok feil! En frivillig jobbehelg på Gardermoen som førte til tidenes lønning gjorde meg SLITEN! Men "finestiverden" gjorde merkelig nok helgen ganske mye bedre!
233339

April:
- Jentetur til Roma sammen med Tonje. Vi gikk virkelig på en champagnesurr. En fantastisk tur der vi trykket i trynet på pasta carbonara og kikket på historiske bygninger, uten å egentlig vite hva som var spesielt med de forskjellige tingene. Neste gang skal vi lese historie før vi beveger oss på sightseeing tur!

- Jeg var fortsatt et meget forvirret individ når det gjaldt min "er jeg forelsket, er jeg betatt, hva tenker han, hva tenker jeg?" situasjon.

- Årets første båttur med Erik, Preben og Tonje. Herlig, men vi fikk og bekreftet at å grille på kveldstid i april kan være rimelig kaldt!
colosseum166div 007

Mai:
- Russekro på BI som fikk meg til å virkelig drikke. Kvelden endte forresten på legevakten sammen med frøken Engelsvoll.

- Reiste til Bodø på kurs i to uker. Jada, midt i eksamenslesingen. Bra planlagt Mona. For å si det sånn, det ble ikke mye eksamens lesing.

- Skulle virkelig bevise for meg selv at jeg var flink treningsjente og syklet fra Klepp til Stavanger, at jeg hadde vondt i rompa i en uke etterpå trenger vi ikke snakke for mye om.

- Fikk nok av alt "fram og tilbake" tullet mellom meg og Marius. Sa fra at nå gidder jeg ikke gå rundt å ikke vite hva vi er for noe lenger. Det endte opp med at Marius ønsket seg meg i bursdagspresang. :)

n71893015540428891537
Juni:
- Endelig sommer!! Og sommer betyr båtturer, i flertall. Firkløveret var støtt og stadig ute på sjøen sammen, noen ganger tok vi til og med oss noen heldige venner. Fikk også med oss Rogafest. Og når man først nevner Rogafest, hvor ble det av lommeboka Tonje?

- Verdens nydeligste guttebaby ble født (etter Aleksander vel og merke) Herlige Thomas!

- Rakk også en dagstur til London sammen med Siri før hun stakk avgårde til Australia for å "studere"
grillings 039cimg0323london 035

Juli:
- Jeg kasta meg inn i et kaos uten like. Vi snakker billettnummer, farebasis, kuponger, kanselleringer, overvekt og omskrivinger. Jeg stod plutselig på egne ben! Min aller første vakt på billettkontoret. Jeg har aldri vært så stressa som de første ukene mens jeg var alene.

- En bursdag verdig en prinsesse! Jeg fikk feire 22årsdagen min sammen med de fineste og beste jentene i verden (også et par herlige gutter som dukket opp etterhvert)

- Grillfest sammen med den fine gjengene i Widerøe. Ingenting er som eggløp når man ikke engang klarer stave sitt eget navn. M-O-N-A, langt navn sant?
cimg0053cimg0068cimg0280

August:
- Coctail/Avskjedsfest for Tonje som skulle reise bort for å bli kineser.

- Sommerferie sammen med Marie. 4 fantastiske dager i Hong Kong der vi var som små barn igjen når vi lekte oss gjennom hele Disneyland. Så bar det videre til Bali (for andre gang i 2008) hvor jeg fikk vist Marie alt det beste som Bali har å by på! Tonje og Tone kom på besøk og vi storkoste oss.
Jeg fikk også oppleve noe nytt, nemlig hjemlengsel mens jeg er på Bali. 3 og en halv uke på ferie når man er nyforelsket var jammen ikke bare lett.
cimg0518cimg0952n7735705203931991153

September:
- Rolig måned. Tilbrakte masse tid sammen med Marius.

- Barnedåpen til Thomas var vel ett av høydepunktene denne måneden.

Oktober:
- Jeg fikk dilla på nettshopping, det ble en del nye sko for å si det sånn. Til mammas store fortvilelse!

- Jobben min gikk plutselig fra å være servicemedarbeider i Widerøe til å være servicemedarbeider i SAS. Plutselig var ikke jobben så trygg lenger, mye var usikkert og er vel egentlig det ennå.

November:
- Reiste på tur til Paris sammen med verdens beste mamma! Vi gikk flerfoldige timer hver eneste dag og var dønn slitne når vi kom hjem, men vi fikk det meste som Paris har å tilby, i tillegg til en del shopping! Koselig å være på jentetur med mammaen min! :)

- En koselig bursdagsfeiring hos Veronika og forening sammen med jentene fra videregående. To morsomme kvelder som viser hvor søte venner jeg har.

 - Jeg kastet 18 elsklinger. Det var hardt å kvitte seg med, men trøsten er at nå har jeg plass til mange nye sko!
n52612506746964347320n52612506746964671647cimg2229

Desember:
- Shoppingtur til København sammen med Lisbeth. Vi bodde på sas sitt designhotell midt i byen og vi storkoste oss. Jeg tørket sokker på stoler til 70 000 mens Lisbeth kjeftet og prøvde å få meg til å forstå at disse stolene var ikke noe man tørket sokkene på. Vi fikk brukt en del penger og koste oss på tivoli på kvelden. Man kommer i julestemning i København!

- Tonje kom hjem fra Kina, herlig!!

- En rolig og herlig julefeiring sammen med den nærmeste familien. 2.juledag inneholder en del sorte hull, men siden dette er beskrevet litt mer detaljert for bare et par dager siden skal jeg ikke gå nærmere inn på akkurat det! :)
blogg2blogg4cimg2370
hits