desember 2008

Skitur

Ikke så mye nytt å fortelle! Var ute på fylla 2.juledag. Spriten gikk meg til hodet og jeg hadde tidenes vondeste bakrus på lørdagen. Aldri vært borti lignende, au au au!! Utenom det så var 2.juledag riktig så koselig. Møtte mange kjente mennesker ute, selv om jeg i ettertid har fått erfare at jeg ikke husker alle jeg har småsnakket med. Slik kan det gå!

I dag var det på tide å være bittelitt sporty igjen. Derfor satte jeg, Tonje og Lisbeth kursen for Sirdalen og en aldri så liten skitur! Jeg som langt ifra er noe vintermenneske koste meg og det frister til gjentakelse. Spiste overraskende lite snø til å renne nedover så mange bakker som jeg gjorde og sier meg fornøyd med første skituren på flere år!
cimg2578cimg2580
cimg2581cimg2583
cimg2589cimg2593

Selv om det ikke ser ut som om jeg var med på turen i det hele tatt så skyldes det ennå min kameraskyhet! Jeg lover jeg skal snike meg med på flere bilder under Stockholms turen. Jeg reiser nemlig til Stockholm sammen med min kjære i morgen!! Gleder meg utrolig masse. Bo på fine hotellet og kose oss!
Jeg har også en slags "må gjøre" oppgave. Nemlig bli kvitt min kameraskyhet og knipse et bilde av oss to sammen. Så vidt jeg er klar over så finnes det kun ett (!!!!!) bilde av oss sammen. Det er jammen dårlig du!
jhlkjhkj
Vi kan være søtere enn dette vil jeg tro...

Julekvelden

Fredelig jul!!!! Mer trenger jeg vel egentlig ikke si...
cimg2511cimg2518
cimg2532cimg2539
cimg2536cimg2509
cimg2541cimg2543
cimg2558cimg2561

Og når man står opp klokken 04.00 for å gå på jobb så endte julekvelden slik:
(Klokken var ca 21.30 hvis dere lurte)
cimg2573
Jeg er jammen fin når jeg sover! :p

Så var det jul

Ja, så var det jul. Og hvor sitter jeg? På jobb såklart. Jeg pleier som regel være en morgenfugl på julaften, opp og hopp klokken 08.00 for å se julemorgen, tre nøtter til askepott, reisen til julestjernen osv.. Hele dagen innebærer som regel å ligge på sofaen, spise godterier og bare nyte at det er jul og ferie.
Dagen i dag blir veldig annerledes. Å stå opp klokken 04.00 er et par timer for tidlig, å jobbe til 13.00 er et par timer for lenge.
Jeg er langt fra i julehumør og tviler litt på at jeg kommer til å få det heller. Det hjalp bittelitt med grevinnen og hovmesteren i går, forhåpentligvis er 3 nøtter til Askepott like bra på dvd som når den snurrer på tvskjermen i 11 tiden.
I kveld blir en litt annerledes jul, vi er kun 4 stykker som skal åpne pakker og spise middag. Mamma, Johnny, Aleksander og meg! Tipper det blir rolig og avslappende, hvertfall helt til pakkene er åpnet. Da vet jeg det blir en del mer liv i stua. Jeg gleder meg egentlig litt jeg!

Etter å ha stresset med to passasjerer som måtte til Bangkok i full fart i morges så vet jeg hvertfall at jeg skal nyte tiden med familien og være glad for at jeg er frisk og rask! Julekvelden blir garantert ikke like god for de som den blir for meg!

Ha en fantastisk jul alle sammen!!!

Stockholm it is...!

Da var fly og hotell bestillt..! Vi har vurdert omtrent samtlige europeiske byer (Nice, Paris, Aberdeen, Madrid, Roma, London, København, Praha, Stockholm og Reykjavik)
Jeg kunne lett feiret nyttår i alle de byene uten problem. Tror jeg... Problemet var ikke fly, problemet var hotell. Prisene var skrudd opp flerfoldige hundrelapper, noen steder var det snakk om 1500 kr bare for nyttårsnatten. Not gonna happen! Ellers så måtte vi no 10mil utenfor byen, noe som heller ikke var aktuelt.
Til slutt stod det mellom London og Stockholm, jeg var beinklar for en London tur. Har tross alt bare vært der på dagstur og føler jeg kanskje burde sett mer enn innsiden av diverse butikker for å kunne skryte av at jeg har vært der! Men jeg lot Marius velge og da ble det Stockholm.

Jeg har aldri vært der og må innrømme jeg er litt skeptisk. Nyttår i Stockholm liksom? Men for å si det sånn, det er garantert mer liv og ting som skjer en i Stavanger! Det at vi har fått ansatt pris på hotellet hjelper en del på budsjettet og i tillegg til ansatt priser på fly vil jo det si at jeg har minst en tusenlapp å shoppe for! :)
Så hvis du har vært i Stockholm og har bra tips til restauranter eller ting å gjøre så setter jeg pris på en kommentar! :)

kino + bowling

Var på kino sammen med Marius, Tonje og Pål i går. Marius lokket oss med på Max Manus, en film jeg var meget skeptisk til. Men til min overraskelse så var filmen knallbra! En av de bedre norske filmene jeg har sett!
Anbefalles på det sterkeste.
poster4213
Etter kinoen ble det bowling, nokså motvillig godkjent av meg og Tonje. Resultatmessig var jeg fornøyd med bowlingen, men det er ikke min favorittaktivitet akkurat. En koselig lørdag i grunn. Godt å være kjærester sammen med andre noen ganger. Kan bli litt ensformig med kjærestekvelder på sofaen! :)

I dag er jeg som vanlig plassert i en stol på jobb og venter på at det skal skje noe. Setter stor pris på hvis det hadde komt litt overvekt å dra inn snart! Tror jeg har bestemt meg for hvor jeg vil på nyttår, må bare på jakt etter hotell og billetter til diverse festligheter før jeg røper hvor jeg vil! Marius var like gira som meg på å feire nyttår på Island og ble like skuffa når jeg sa det ikke ble noe av. Så vi sjekket ut Dubai, men flyene var så fulle at tror ikke vi tar sjansen på det.

Det er 3 dager til jul dere og jeg har ikke nesten komt i julestemning en gang!! Hvor kjipt er det?

Where to go?

Jeg har et lite "problem"... Nyttår pleier som regel være mer mas en gøy!
"Hvor skal man være?", "Hvem skal man invitere?", "Hva mat skal man ha?", "Hvor skal vi gå etter vi har spist?" osv...

I år har jeg ingen planer ennå, så vidt jeg vet om! Kan godt være noen har planlagt for meg, skal ikke se vekk fra det! Har i flere uker vurdert å reise vekk på nyttår, tilbringe noen dager i en annen by. Så gleden var stor i går når min kjære lurte på om vi kanskje kunne reise vekk et par dager for å kose oss! Ja ja ja ja ja....!!!!!
Men hvor?

Jeg har bare feiret nyttår i Norge jeg! Hvor er det kjekt å feire nyttår? Hvis vi reiser, så reiser vi mandag  29.desember og hjem fredag 02.januar. Akkurat passe mange dager...
Hadde store planer om å reise til Island, men siden jeg ikke får vennebilletter med Icelandair så blir ikke det aktuelt. Teit, jeg hadde planlagt nyttår i den blå lagune sammen med et champagneglass i hånden! :p

Setter stor pris på forslag og tips!!!! :)
fireworks1

svada...

Jeg har mistet bloggelysten. Både til å skrive innlegg på min egen blogg og lese andre sine blogger! Jeg føler alle skriver det samme og det er ikke like spennende lenger. Listen min på bloggkoll, eller blogglovin heter det vel, blir stadig mindre. Hvorfor? Nei, si det du! Aner ikke. Men egentlig så håper jeg at det går over, jeg vil like å lese andre sine blogger og blogge selv!!

Men her har dere hvertfall noen bilder:
cimg2483
cimg2485
Jeg har vært på julebord med noen søte mennesker! Middagen var preget av mye fnising, brusspruting ut av nesa og mimring om en Portugal tur jeg ikke deltok på. En fin kveld, ennå finere hvis jeg ikke hadde vært så forbanna trøtt!

I dag har jeg:
cimg2486

Pakket inn de siste julepresangene. Fornøyd med egen innsats når det gjelder valg av gaver, tror jeg!


Utenom det så har jeg fått dilla på the oc igjen og har tilbrakt dagen hjemme hvor jeg har sett altfor mange episoder. Merkelig nok blir jeg ikke lei til tross for at jeg har sett hele serien to ganger før.
Nå skal jeg øyestraks gå ned på vinmonopolet for å kjøpe vin til i kveld, jeg skal nemlig på eksamenskro på BI. Viktig å feire at man ikke hadde en eneste eksamen dette halvåret!
Men før jeg gidder å bevege på meg skal jeg:
cimg2489
Spise lunsj; cottage cheese med bringebær og rips + en halv flaske vin! Det er viktig å starte på alkoholen tidlig!

Hvis dere er heldige er det mulig jeg gidder poste et innlegg senere, muligens med bilder av hva jeg skal ha på meg! :)

så trøtt

Jada, jeg lever! Jeg ha det ganske bra og koser meg! Grunnen til slakke oppdateringer er at det skjer ikke det helt spennende for tiden! Føler det er veldig mye jobbing, men trøster meg med at etter 2.juledag har jeg en hel uke fri!

I kveld skjedde det mest spennende som har skjedd på lenge. Jeg var på julebord. Veldig koselig! Tenkte jeg kunne oppdatere dere litt bedre på akkurat det i morgen. Akkurat nå er jeg så trøtt at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Stod opp 4 i natt og jobbet til 12. Som om ikke det gjør en trøtt nok så har jeg bakt kakemenn, laget pinnekjøtt middag og gjort noe konstant siden jeg var ferdig på jobb. Puh... Så det ble en tidlig kveld. Litt trist siden de andre ennå sitter oppi det fine nye huset til Tori og Silje! Men får ta det igjen en annen gang!

Nå skal jeg legge meg!! Kommer sterkere tilbake i morgen! Jeg lover....! :)

Kinatrynet er hjemme igjen!!! :)

Jeg er ikke flink med oppdateringer her! Tiden flyr på jobb for tiden så da blir det dårlig med oppdateringer mens jeg er der + at Marius har lånt pcen min så da er det dårlig med internett tilgang hjemme! Men skal prøve å skjerpe meg!
Men det blir ingen ordentlig oppdatering nå hvertfall, for nå skal jeg straks til Sandnes for å henge sammen med dette Kina trynet:
n66405030348684453550
Samtale med Tonje i dagmorges;
Mona: "Ka vil du me ska finna på då?"
Tonje: "Eg vil bare ver i Norge eg"
Mona: "Men då e jo planen enkel"
Tonje: "Eg vil forresten gå på kvadrat og på Rimi"
Mona: "Javell, då går me på Rimi"


All I want for christmas is....

*Diverse serier, feks:
                        -Gossip Girl season 1

                        -Greys Anatomy season 4
                        -One Tree Hill season 5
displaymedia

*Blender, slik at jeg kan lage masse gode smoothier
465433428456Denne fra OBH Nordica er ganske rosa og fin!

*Sengesett, til putene mine, dynene og madrassen min! 
(et hint for vellykket kjøp er rosa, 150cm seng, mykt og søtt)

*Sko, jeg får ikke mange nok og setter ufattelig stor pris på fine pumps og støvletter
354159847350x330 Disse herlighetene har jeg kikket på, satt ned og kikket på sikkert utallige ganger. Bare spør Lisbeth som var med meg til København! 

*Morsomme Xbox spill, jeg er dritt lei av at Marius hele tiden skal spille kjedelige ting!
boxl Crash Bandicoot er jo alltid gøy, det samme er Spyro! De skulle forresten hatt super mario til xbox, det hadde vært gøy det! 

*Smykker, jeg er en liten romantiker og hadde satt stor pris på smykker, armbånd o.l fra mine kjære!
image1014 Dette fra pucci.no er ganske fint!

*Jakke, en fritidsjakke er noe jeg hadde satt stor pris på
1216986790hoved300Vil egentlig ikke ha rosa og hvit jakke, men siden jeg gir inntrykk av at jeg digger alt rosa så syns jeg rosa jakke var et fint eksempel! 

*Kjoler og fine topper, går aldri lei, får aldri nok!
for5440x355Stjeler bildet fra Anette sin blogg for å illustrere hvilken topp jeg har aller mest lyst på for tiden!!! 

*Briller, for en kjedelig ting å ønske seg! Men for over ett år siden lovde jeg mammaen min å kjøpe briller. Det har ennå ikke skjedd!!! Har brukt linser daglig siden jeg var ca 15 år så er gjerne på tide og la øynene hvile. 
tigerberggren1fron594tFant ingen fine jeg hadde lyst på. Tror pengene fra pappa denne julen må gå inn på en egen øremerket brillekonto slik at jeg ikke bruker opp pengene på tull. 

*Stash, jeg elsker å få kremer, jålegreier og ting! Litt vanskelig å spesifisere alt, men de som kjenner meg vet hva jeg mener! 
pdpomegranatebodybutterEksempel på ting jeg liker å få. Må innrømme jeg ikke klarer å bruke opp alle disse som jeg har fått fra Body Shop, men det er utrolig gøy å ha mange i forskjellige lukter! :) 

*Gavekort, sliter du så er det faktisk lov!!! 
nyttgavekortrosaJeg blir garantert fornøyd med pakken i det minste!

Og det var alt jeg kom på sånn i farten! Håper alle dere kjære der ute fant masse gode tips! :) 

Respekt...

Kom tilfeldigvis over Britney Spears dokumentaren på tvnorge i går og klarte ikke la være å se hele greiene.
Jeg må innrømme jeg fikk både frysninger, fellte en tåre og smilte gjennom programmet. Har alltid hatt sansen for Britney Spears og var som de aller fleste andre sjokkert da "alt" gikk galt.
Ble helt sjokkert over å se hvordan hverdagen hennes var. Tenk å bli fratatt muligheten å vandre fritt, å aldri kunne være helt alene. Å alltid vite at noen andre bestemmer hva du kan få gjøre og ikke. Og selv om man har så utrolig mange mennesker rundt seg så er en alikevell så ensom og trist. Jeg satt igjen med en stor klump i magen og kjente at selv om man mange ganger drømmer om penger, berømmelse og kjendis status så tror jeg vi skal sette pris på at vi er nokså normale og kjedelige.

Jeg satte utrolig stor pris på min "henge på sofaen og gjøre ingenting" kveld i går for å si det sånn! Å kunne ligge i armkroken til en du er så ufattelig glad i å vite at du ikke trenger planlegge turen på butikken for å snope eller hele tiden bekymre deg for at en eller annen gærning når som helst kan snike seg innpå deg og ta bilder er noe jeg er glad for. Jeg setter pris på mitt A4 liv, selv om man såklart skulle ønske man noen ganger bare var litt berømt. Men er man først blitt "kjendis" er det vanskelig å forsvinne igjen.

britneyspearsshavinghead
article107614102f5699400000578613468x349
Jeg kjente at jeg fikk litt ekstra respekt for Britney Spears etter denne dokumentaren! Utrolig tøfft gjort å komme seg på bena igjen etter alt hun har vært gjennom. Kjenner at klumpen jeg fikk i magen i går sitter på plass i dag og, gjorde tydeligvis mer inntrykk på meg en jeg var klar over denne dokumentaren.

Shopping

Noe av det jeg kjøpte i København!
cimg2425cimg2427
Tunika kjøpt på Gina Tricot //// Nyttårskjolen (????) kjøpt på Indiska
cimg2438cimg2446
cimg2444cimg2448
Fab shoes fra Bianco som jeg har hatt lyst på leeeeenge!!! :) Problemet mitt nå er at jeg ikke vet hvike sko jeg skal ha på nyttår. Enten disse eller de lilla jeg kjøpte i Paris!

København

Vel hjemme fra København og et par tusen fattigere! Det er utrolig gøy å shoppe, men så utrolig kjipt å komme hjem for å sjekke saldoen og få bakoversveis når man innser man har brukt mye mer en man trodde!
bloggblogg2
blogg3blogg4
blogg5
Vi hadde en kanonfin tur til København! Jeg fant alt jeg var på jakt etter pluss litt til! Jeg reiste ned til København uten de helt store forhåpningene, vi skulle jo bare til Danmark. Men fikk kjapt endret synet mitt på byen, jeg storkoste meg! Vi bodde på sas hotellet og der fikk vi den beste servicen jeg noen gang har fått på noe hotell! Veldig fornøyd. Shoppingen var bra, vi brukte hele den første dagen til å traske opp og ned strøget, fikke shoppet mye vi trengte og en del vi bare måtte ha!
Da klokken nærmet seg halv 5 var vi kjempeslitne og gikk tilbake til hotellet hvor vi rigget oss til i senga og kikket på tv. Det er fordelen med å bare være på ferie i Danmark, man kan forstå hva som blir sagt på tven!
Kom oss ut igjen i 7tiden og var klar for middag og tivoli. Spiste god mat på en italiensk restaurant før vi gikk på oppdagelsesferd i tivoli. Storkoste oss og kom i skikkelig julestemning, tror ikke det er mulig å ikke komme i julestemning inne på tivoli! Fantastisk!!!
Kvelden ble avsluttet med Sex and the city maraton på tven, noe som førte til at begge sovnet! :)

En fantastisk tur sammen med søte og herlige Lisbeth! :)

Lesehesten!

Helgen har vært herlig. Jeg har slappet maks av, nesten litt for mye faktisk. Har fått lest hele to bøker, to kjekke bøker til og med.
cimg2317
cimg2315
Disse to har jeg lest i helgen. Anbefalles virkelig! :)

I dag startet dagen nok en gang rimelig sløvt, jeg stod opp når kroppen sa i fra om at det var nok søvn. Egentlig ganske herlig! Nå har jeg kommet meg hjem til Stavanger hvor jeg har begynt å pakke til København. Vi skal bare være der en natt, men alikevell sliter jeg med å pakke! hoho...
Må ha noe å reise ned i, noe å ha på meg når vi skal ut å spise (eventuelt på byen) og noe å reise hjem i. Dvs 3 antrekk!! Og 2 par sko, litt usikker på hva slags pumps jeg skal ha, det er bakdelen med å ha mange par med sko! Man klarer ikke velge!
Er veldig glad for at det er greit å gå med tights, veier ingenting å tar ingen plass i kofferten! Derfor blir det to tights og to-tre topper. Perfect!!

Noen som har vært i København og har noen tips om hvor det er bra å spise og gå ut på byen??? Alle tips settes stor pris på! :)
hits