november 2011

Kjærestejente

Har fått et par tilbakemeldinger fra folk rundt meg om hva som har skjedd med meg! Jeg som ALDRI skulle la noen gutt kjøpe seg inn i leiligheten, jeg skulle bo alene med en katt resten av livet (nesten i alle fall).
I fjor vinter var jeg skråsikker på at jeg ikke kom til å tillate at noen eventuell kjæreste skulle få kjøpe seg inn i leiligheten MIN! En eventuell kjæreste kunne til nøds få lov å flytte inn, men ikke pokker om han skulle få være med å eie noe som helst.

Så traff jeg Ronny! Det sa pang, virkelig pang! Jeg gikk fra å syns at gutten var en av de kjekke på stuer avdelingen til å bli seriøst avstandsforelsket. Jeg ble plutselig veldig hockey interessert og du kunne stadig se meg på Oilers kamper i ishallen. Alltid i følge med en ny venninne. Det ble mye fnising på hockeykampene og jeg tror at vi flere av gangene ikke en gang fikk med oss resultatet. Det var jo mye kjekkere å sladre om han kjekke jeg var forelsket i som stod bak oss.
I fra min første hockeykamp i januar gikk ting fort, veldig fort! Jeg har ikke noe stor behov for å fortelle alt i detalj her på bloggen, men det tok ikke mange ukene før vi begge var forelsket. Og i august da det begynte å nærme seg med leiligheten og siste frist for å eventuelt endre på noe tok jeg mot til meg og spurte min kjære om han kunne tenke seg å bo der med meg. Å bli gjeldsslave sammen med meg! Noe han til min store glede ville! 

 Så nå sitter jeg her, med en herlig følelse i kroppen! Jeg angrer ikke et sekund på at jeg åpnet opp for samboerlivet! Jeg regner med vi kommer til å krangle så vi smeller dørene etter oss, at det kommer til å komme noen tårer og at vi i perioder irriterer oss grønn over hverandre. Men slik er nå en gang livet. Alt er ikke flott og herlig hele tiden. Jeg er forberedt på tunge dager! Og for å være helt ærlig så tror jeg at vi kommer til å komme oss gjennom dem helt fint! For jeg har funnet gutten jeg vil dele resten av livet med! Han jeg faktisk vil ha hus, barn og stasjonsvogn med!

Hvem hadde trodd det for ett år siden? Da jeg og alle mine single venninner sprang halvkåte rundt etter alle de single kjekkasene i Stavanger by! På en måte savner jeg litt all galskapen vi dreiv på med. Men på samme tid så kunne jeg ikke tenkt meg å byttet det livet jeg har nå! Jeg trives aller best som en kjærestejente! 


11 hjerter, ett for hver måned jeg har vært hodestups forelsket i kjekkasen min! 

Planning my trip to NY

Har brukt de siste dagene til å planlegge New York turen vår! Vi skal ikke være der i mer enn fire dager så føler vi må ha en oversikt over hva vi har aller mest lyst til å gjøre og se. Kan se for meg at det er lett å få for mye å gjøre! Har lest på diverse blogger og reiseforum og har begynt å få en slags kontroll på hva jeg ønsker å gjøre, hvilke butikker jeg vil innom og hvor vi bør spise. Det kribler i fingrene etter å dra på tur! Har jo faktisk ikke vært på ferie siden vi var på Bali i sommer, noe som er nødt til å være ny rekord når det gjelder meg. Jeg er jo ikke kjent for å være så lenge hjemme om gangen, men det har vært en ufattelig travel høst så jeg har faktisk ikke hatt mulighet til å dra noe sted!

Jeg har noen absolutte MÅ GJØRE ting mens jeg er i New York.

- Handle på Outlet (Det er så utrolig gøy)
- Vandre i Central Park (ekstra bonus hvis jeg får gå på skøyter der i tillegg)
- Handle på Forever21 og Nike
- Se Times Square @night
- Vandre gatelangs uten mål og mening
- Spise masse god mat
- Stå på toppen av Empire State Building (eventuelt Rockefeller Center, har hørt at utsikten er minst like bra, og at køen er mindre)
- Se Frihetsgudinnen fra båt

Tror dere jeg rekker dette på fire dager? Jeg har troen på at det skal gå bra! Også må jeg jo ikke glemme et av høydepunktene på turen. Vi har kjøpt billetter til en New York Rangers hockeykamp! Det ser jeg for meg blir kanongøy!
Har du vært i New York og har noen tips å komme med?

Harbour Hellday

Jeg skrev i et tidligere innlegg at det skjer mye spennende på Crossfit fronten for tiden. Jeg syns jeg stadig leser og hører om Crossfit i media og føler stadig vi blir flere som trener på senteret. Utrolig gøy at det er så mange som liker det samme som meg! Det har vært utrolig frustrerende å hatt det så travelt de siste månedene. Både med leilighet, eksamen og jobb. For det har dessverre gått utover treningen. Men nå krysser jeg fingrene for at jeg er tilbake for fullt. 

I mai da jeg leste til eksamen fikk jeg et tåpelig innfall om å springe halvmaraton, noe jeg fullførte. I løpet av denne eksamensperioden har jeg jammen fått nok et tåpelig innfall. Jeg har meldt meg på min første Crossfit konkurranse! Så nå er det bare å komme seg på trening og bli sterk! For jeg ser det er mange imponerende bra trente jenter som også skal være med. Det er hard konkurranse. Men jeg grugleder meg veldig! Det blir en fin erfaring uansett og det er ikke innsatsen det skal stå på! 
For de av dere som vil lese mer om konkurransen og eventuelt se Atlet profilen min så kan dere gå inn på: HarbourHelldaySkal være flink jente og holde dere oppdater på hvordan treningen utvikler seg framover! 

Kjære julenisse

Jeg vet jeg snart skal til New York og mest sannsynlig kommer hjem med et nytt plagg eller ti! Men det er så utrolig mye fint på nelly.com for tiden. Også er det jo snart jul, og ved juletider er det julebord, juleselskaper og nyttår! Så selvsagt må man ha nye kjoler!

1.

2.

3.

4.

Hvilken kjole syns dere var finest? Jeg klarer virkelig ikke bestemme meg for hvem jeg eventuelt skal kjøpe! Liker jo alle fire!

Rolig morgen

Det er så herlig å ikke begynne på jobb før 13.00. Da kan man nyte freden og roen i leiligheten. I dag startet jeg dagen med å kikke gjennom diversen reklameblader. Greit å kikke litt på hva man har lyst på og trenger til leiligheten. Har ikke lyst å ta oss råd til alt med en gang, skal jo tross alt til New York om kort tid. 

Har så lyst til å pynte til jul, men får vel vente til helga før jeg starter med det. Julestjernen som skal henge i vinduet er i alle fall på plass og klar til å henges opp! Ellers så hadde vi jo litt besøk i helgen, noe som resulterte i innflyttingsgave! Det liker jeg. Liker det ekstra godt når personen(e) har vært innom å kikket på bloggen min og kjøpt noe jeg faktisk ønsket meg! Hurra! 


Fikk disse nydelige lysene og koppene av Stephanie og Audun! Jeg var i ekstase, Ronny kanskje ikke like glad! Men satser på at så fort kaffimaskinen er på plass så kommer han nok krypende for å låne koppene mine bittelitt? Eventuelt han kan kjøpe sine egne kopper! :p 

Only weeks away

Om bare noen få uker drar jeg og min kjære samboer (weirdo å skrive det btw....) til New York! Ingen av oss har vært der før og tror vi begge gleder oss like mye. Jeg har vært flere steder i USA før, men føler denne turen kommer til å toppe hele driten! Min kjære har aldri vært over dammen før så tror det skal bli morsomt å se hvordan han får det! Dessuten gleder jeg meg veldig til en ny kjærestetur! Vi har det så utrolig morsomt på tur sammen! Tilbake igjen nå?

Nå er jeg utrolig spent på hvor mange blogg lesere jeg har igjen der ute?! Er over det villeste eksamenskjøret og har bare en muntlig eksamen igjen. Så planen er å sakte, men sikkert komme krypende fram i fra bloggpausen min. Helgen (som snart er over) har vært en befrielse, jeg har kost meg med venner og vært mer sosial enn jeg har vært på mange uker. På fredag var de herlige Sandnes jentene mine samlet hjemme hos Cecilie for taco og idol. En fantastisk kombinasjon som jeg har savnet. Nå mangler vi bare at kjære Lisbeth kommer hjem fra Australia og blir med oss! Savn! 

På fredag fikk jeg plutselig en del utslett i ansiktet, det klødde som bare pokker og var i grunn veldig vondt. Dessuten er det jo ikke særlig fint med utslett i ansiktet. Hurra for perfekt plassering! Lørdag startet med jobb og endte opp hos legevakten. Gøy med utslett som sprer seg. Fikk meg en medisin med rød trekant på som gjorde at resten av lørdagen i grunn ble tilbrakt på sofaen. Trøtt.com! Legen trodde det kunne være pga stress. Sånn kan det gå. Fikk koselig lunsj besøk av Cecilie og Tonje på sofaen. Og jammen var ikke min kjære samboer så snill at han laget spaghetti carbonara til meg og middagsbesøket vårt! En utrolig sosial og fin lørdag, sett fra sofakroken!

I dag har jeg fortsatt å tygge disse pillene mine, føler i grunn ikke det hjelper! Irriterende som fy. Men jeg får prøve å se positivt på det. Jeg har tilbrakt flere timer på sofaen og kost meg med serier og halvsovt. Blir jo evig trøtt av disse tablettene. Snart skal jeg være med en herlig gjeng på kino og vi skal se den siste Twilight filmen. Gleder meg som et lite barn! Har ventet lenge på denne filmen!

Men det får jammen være måte på langt innlegg når man først "kommer tilbake" i blogg verden! Lover det ikke skal gå så lenge før neste innlegg dukker opp!

Dere får nyte synet av et gammelt bilde siden det er helt uaktuelt å ta bilde av meg selv når jeg føler meg helt crap! ;)
 

Endelig på plass i ny leilighet

Følelsen jeg hadde i kroppen på mandag er ubeskrivelig! Det var noe for seg selv og endelig få nøklene til leiligheten! Endelig er vi på plass og jeg stortrives allerede! (krysser fingrene for at samboeren gjør det og) Det er selvsagt mye dill og ting som må ordnes før ting er hundre prosent, men vi gjør bittelitt hver dag også får det være godt nok! Jeg har nettopp fullført min andre eksamen denne uken, og har en igjen på fredag. Så det sier seg vel litt selv at jeg ikke har tid til å fikse alt på en gang. Men til å bare ha bodd her i to døgn så er jeg meget fornøyd med hvordan det ser ut så langt! Dere skal få en liten sniktitt! :)

Montering av kjøkkenstoler! Er meget fornøyd med stolene, de passet kjempegodt inn i leiligheten! 

Lysekronen er også på plass! Var litt av en jobb å montere alt på riktig plass. Men så ble det utrolig fint til slutt også! Tuuuusen takk til Mamma og Johnny for både stolene og lampen. Fineste innflytnings/julepresangen jeg har fått! 

Endelig resultat med stolene på plass. Vi skal nok kjøpe en stol til, men klarer oss med tre foreløpig! 

Sofakroken slik den ser ut i skrivende stund. Ting er egentlig bare plassert litt random rundt forbi, må nok bo her litt å føle oss fram hvor vi vil ha ting. Dessuten må jo også en del ting kjøpes inn! Så skal få tatt masse flere bilder når vi er fornøyd med resultatet. Men følte dere fortjente en liten sniktitt! 

Men nå må jeg nesten tilbake til eksamenslesingen! 


 

 

Nyvasket kjøkken


Vi fikk lov å komme inn i leiligheten i dag for å fikse noen småting. Og mens vi var der nede så tok jeg meg den friheten at jeg vasket ut av kjøkkenskapene! En mindre ting å gjøre på mandag! Herregud som jeg gleder meg til å flytte inn! Elsker kjøkkenet vårt, det er helt fantastisk! For å ikke snakke om resten av leiligheten! LYKKE!!!! 

Jeg lever

nesten.... 
Det er mindre enn en uke til første eksamens innlevering. Jeg er langt fra ferdig med oppgave skrivingen og kjenner angsten nærmer seg sakte, men sikkert. Neste uke er det hele 3 eksamener som står for tur. Kan tro jeg gleder meg. Som om ikke det var nok så får vi nøklene til leiligheten på mandags morgen, noe som kanskje sier at konsentrasjonen til å lese på eksamen ikke er helt på plass! Djiiiis... Er en viss fare for at det muligens kanskje blir konte eksamen på meg dette året. Hater det, men noen ganger kan man rett og slett ikke klare alt! Men jeg har en oppgave å skrive, skulle bare inn å si hei! Forstår at jeg er litt savnet i blogg verden av enkelte herlige sjeler der ute! Jeg kommer tilbake ganske snart! Jeg lover! :)
I mens så kan dere jo lese Siv sitt interesseportrett som jeg har skrevet om Crossfit! Skjer mye spennende på Crossfit fronten for min egen del framover! Skal informere dere etter alle eksamenene!!
http://motionocean-siv.blogspot.com/2011/11/interesseportrett-18.html Beklager så mye for at jeg hverken oppdaterer min egen blogg eller deres blogger med kommentarer! Jeg er inne å snikleser mellom slagene og kommer sterkt tilbake! 

hits