november 2010

fjortiss mona

Fotballgallaen fikk meg virkelig til å kikke på andre gutter. Det var mye lekkert i dress! Men det fikk meg ikke til å slutte å være dust når det kommer til DEG. Ordentlig dust. Jeg snakker, rødmer og drømmer. Men vet innerst inne at jeg aldri kommer til å gjøre noe med det. Hvis jeg ikke drikker meg ordentlig drita da, og da er jeg jo kjeeeempe sjarmerende! Det som skremmer meg er hvor dårlig selvtillit jeg har når det kommer til gutter jeg liker. Jeg ser på meg selv som ikke bra nok, ikke fin nok og ikke deilig nok. Ikke en bra tankegang i det hele tatt, jeg vet jo det! Men klarer ikke la være å sammenligne meg med tidligere ex`er. Og ja, jeg vet at det er en grunn til at det forholdet tok slutt. Men allikevel. Jeg klarer ikke la være. Og det gjør det ikke lettere at drømmegutten har en kropp som kunne sklidd rett inn i en Chippendales kalender.
Eksempel:

Bilde: Chippendales

Skikkelig dusteinnlegg. Men sånn er det vel noen ganger. Er jo tross alt min blogg hvor jeg kan få ut litt frustrasjon. Jeg har verdens beste venner som stadig poster innlegg på facebook om hvor hot og smashing jeg er. Men hva hjelper vel det når HAN jeg vil skal åpne øynene og se MEG ikke gjør det? Hjelper svært lite skal jeg si dere. Utrolig irriterende at jeg til vanlig oser av selvtillit og ikke finnes sjenert eller innadvendt. Men snakker jeg med deg så stammer jeg, rødmer og stokker om på alle ordene. Jeg klarer ikke ha en normal konversasjon med deg, slik som med alle de andre kompisene dine. Forbanna piss!

Førjulskos

1.søndag i advent.
Gode venner samlet.
Pinnekjøtt med tilbehør på menyen.
Julegrantenning i Stavanger by.
Alias og kaffikos på Newsman.
For en herlig søndag!

Vi er allerede i uke 48! Det nærmer seg jul med stormskritt, og det samme gjør eksamensdagen. På fredag ettermiddag har jeg forhåpentligvis levert en bra norsk besvarelse og har juleferie. Da er jeg klar for sprell og fanteri. Det er nemlig nissefest på lørdag. Og den gleder jeg meg såpass mye til at jeg har vondt i magen.  ♥

i love to travel


Valkenswaard, Nederland sommer 2004
Min første tur til et annet land enn Danmark og Sverige. At det i tillegg var for å se kjæresten sykle VM var et ekstra stort pluss. 

Gran Canaria, Spania januar 2005
Nysingel og kommende russ. Tror jeg ga mamma noen ekstra grå hår på denne turen.

Bali, Indonesia høsten 2005
3 måneder i paradis. Det ble lite skole. Men minner for livet. 

Nice, Frankrike våren 2006
Bodde ett par måneder i Frankrike hvor jeg jobbet som aupair for disse to herlige jentene her, Lisa og Anais.

Bali, Indonesia sommer 2007
Back to paradise! Flere av oss som var studenter to år tidligere dro ned igjen og hadde en deilig måned nede i varmen.

Paris, Frankrike oktober 2007
Jentetur sammen med søte Ane. Det ble shopping og en hysterisk morsom bytur!

Amsterdam, Nederland november 2007
Studietur til Amsterdam sponset av KLM. Lost luggage jentene fikk se hvorfor baggasjen forsvinner på travle Schipol. Men vi fikk selvsagt også tid til shopping og sightseeing.

Tenerife, Spania julen 2007
En alternativ julefeiring. Jeg endte opp med å sovne på balkongen i min nye badekåpe etter en fuktig kveld med hele familien. 

Bali, Indonesia januar 2008
Min tredje tur til Bali, og minst like morsomt som de andre gangene. Nytt reisefølge og nye minner! 

Roma, Italia april 2008
Livet som lost luggage jenter i Widerøe ble kjekkere da vi fikk billige flybilletter! En tur med masse vin, sightseeing og god mat.

London, England juni 2008
Kunne selvsagt ikke la Siri dra avgårde til andre siden av jorden uten et ordentlig farvel. Det ble shopping i London!

Hong Kong, Kina august 2008
En fantastisk start på sommerferien. Nydelig by og herlig shopping!

Bali, Indonesia august 2008
Tre turer til Bali på 12 måneder er dyrt, men absolutt verdt det! Noen som gjetter hvor jeg trives aller best?

Paris, Frankrike oktober 2008
Mor&datter tur til en av verdens flotteste byer!

København, Danmark desember 2008

Tur til København med Lisbeth for å finne julestemningen. Kan vel trygt si vi fant den med denne utsikten fra hotellrommet. 

Stockholm, Sverige desember 2008
Daværende kjærestepar på nyttårstur til Sverige. En annerledes, men fredfull nyttårsfeiring.

Shanghai, Kina mars 2009
Hva gjør man når bestevenninnen din flytter til Kina? Jo, man drar selvsagt på besøk. Absolutt en by jeg kunne tenkt meg å dratt tilbake til. 

London, England april 2009
Helgetur til London for å feire bursdagen til noen kompiser av Marius. Lite shopping, men fikk sett mye av den vakre byen som London er. 

Tehran, Iran april 2009
Med svigerforeldre som jobbet i Statoil fikk jeg oppleve et land som ikke alle reiser til. Spennende, men frister ikke til gjentakelse. 

Nice, Frankrike juni 2009
Kosetur til rivieraen med Marianne. Fikk endelig besøkt aupair familien min igjen. 

København, Danmark juli 2009
4 flotte jenter på tur. Mye shopping og gratis alkohol. Noe dere kanskje ser ut fra bildet?

Kreta, Hellas juli 2009
Med en søster som reiseleder var ikke valget om feriedestinasjon vanskelig. Ned å besøke lillesøster!

Paris, Frankrike august 2009
Familietur til Disneyland. Kjempehyggelig tur!

London, England desember 2009
Juleshoppingtur med de beste jentene!

København, Danmark desember 2009
Ny tur for å finne julestemningen. Tivoli i København gjør det lett!

Los Angeles, USA mars 2010
Jentetur til Los Angeles. Shopping, shopping og litt turist attraksjoner

Las Vegas, USA mars 2010
For en by...!! Skal absolutt tilbake. Morsomste jenteturen jeg har vært på!

Aberdeen, Skottland juli 2010
Shoppingtur med Cato. En morsom tur i grunn når jeg tenker tilbake på den.

Frankfurt, Tyskland august 2010
En pitstop i Frankfurt på vei til mer eksotiske strøk. Vi brukte tiden godt og fikk sett mye av en fin by!

Singapore, Singapore august 2010
Vakker by med uendelige shopping muligheter!

Bali, Indonesia august 2010
Back where I belong...!! ♥♥

Har fått reist mye de siste årene, men absolutt ikke nok. Det som er litt "trist" er at jeg nå er blitt voksen og har kjøpt leilighet. Det blir nok andre prioriteringer framover dessverre. For hver eneste tur jeg har vært på har vært sponset av egen lommebok! Det har vi ikke råd til lenger.
Men neste stopp er juleshopping i Aberdeen, familietur til Orlando i februar og en ekstremt gal 25års dag feiring på hemmelig destinasjon! Mye å se fram til! ♥

med rett til å lykkes

Er ikke mange dagene siden jeg avsluttet mine 5 uker i praksis, men allerede savner jeg alle de søte barna! Heldigvis skal jeg tilbake i februar for et par nye uker i praksis. På samme skole og i samme klasse. Blir ikke bedre enn det. Jeg var i praksis på Solås skole og de laget i høst en musikkvideo hvor de synger om visjonen skolen har. Nemlig at alle har rett til å lykkes! En utrolig bra video, hvor mange av mine søte små er med! Cred til Øystein som har laget tekst og melodi, den fenger! 

min helg

Det blir en annerledes helg. Ingen fyllesprell, men masse eksamenslesing. Det er i det minste planen. Men jeg er kjent for å være lett å lure! Men slik planen ser ut nå så blir denne...

byttet ut med denne...

Edru helg, men absolutt ingen kjedelig helg kjenner jeg jentene mine rett! I kveld har jeg en date med pensumbøkene. I morgen blir det en liten tur på jobb, før pensumbøkene er min venn igjen. Heldigvis kommer Lise og underholder meg på kvelden. Satser på vi lager noe god mat og koser oss! ♥
Søndag må jeg nok fortsette lesingen, men ettermiddagen skal tilbringes med de herlige jentene mine. Vi skal lage pinnekjøtt og julekort! En aldri så liten førjulskos! Det er jo tross alt første søndag i advent på lørdag. Shitt, som tiden flyr! 
Ha en fantastisk fin fredag, og ikke minst helg!

Klar for 2011...

For ca en uke siden bestilte jeg hjem denne søte kalenderen her:
Elsker å starte på nye kalendere. Og ekstra gøy er det når jeg har samlet flere av mine kjære inni kalenderen. Likte det at jeg kunne designe min egen kalender! Gleder meg til å fylle den ut med masse nye sprell, reiser og prosjekter! 
Bestilte den på www.tryckdig.se

Eksamensmodus

Er det ikke typisk at når man egentlig skal:

Så ender man opp med å:


Hvert eneste år på denne tiden har jeg det reneste, fineste og ryddigste hjemmet! Utrolig hvor morsomt alt annet blir når man egentlig bør lese til eksamen. Heldigvis klarte jeg ikke finne all julepynten min, så det ble bare et par nisser. Klarte stoppe meg selv fra å dra ut å kjøpe mer julepynt, et sted må grensen gå! 

Og slik ser en lesetileksamenMona ut. Sminkefri og med brillene på nesetippen. Jeg er allerede drittlei av syntaks, kontekst, retorikk, konvensjoner, analyser, setningsledd og fraser. Får trøste meg med at jeg "bare" har en eksamen i år. I motsetning til andre som har både 4 og 5. Men til gjengjeld så er min verdt et halvt år i studiepoeng. Med andre ord, ikke en eksamen du har lov å stryke på. Er bare å henge i.
Vi er 3 jenter i klassen som har fordelt mye av pensumet. Vi leser vår del og skriver gode notater, også bytter vi notater. Håper at vi på den måten kan slippe å lese alle bøkene. Det er tunge bøker, og mange! For å ikke snakke om alle artiklene og forelesningsnotatene. Puh...

The beauty of crossfit


Alle bilder: crossfit

Elsker å se på bilder av jenter som trener crossfit. For noen kropper, stålvilje og energi! Jeg vil bli like sterk, hurtig og sta!

Lokalfotballgallaen 2010

Å jobbe frivillig i baren under den lokale fotball gallaen er definitivt noe jeg kan gjøre igjen! Ikke bare var det mye kjekke gutter å kikke på, det var også god stemning og kjekke jenter jeg jobbet sammen med! Det ble en fuktig og lattermild kveld/natt. Det er ikke alt som skal gjenfortelles på bloggen kjenner jeg. Mye sorte hull og masse champagne! 
Her har du de lekre bartenderne som passet på at fotballguttene fikk akkurat passe nok alkohol innabords. Selvtilliten fikk en positivt oppsving i går for å si det sånn. Nachspiel invitasjonene datt inn, både fra kvisete attenåringer, godt gifte førtiåringer og hvithårete bestefedre. Jeg ble kjent som "hu som lage de sterke drinkene" og "hu lille blonde med den fine rompa". Haha... For en kveld! Jeg stiller lett til neste år også! 

stop fucking with my head

Jeg er skikkelig dust om dagen. Går rundt å dagdrømmer om hvordan jeg skulle ønske ting var. Drømmer om nettene slik at jeg våkner opp om morgenen og blir forbannet. Denger stanga i hodet når jeg er på trening. Snubler i mine egne bein. Skjelver opp trappene. Får lyst til å gå bort og slå, slutt og tull med hodet mitt! Også vet du ikke en gang om det. Forestiller meg ulike scenarioer. Begynner på en melding, så sletter jeg den. Skriver klagebrev til venninner som sitter i Australia og fatter ingenting. Kikker gjennom bildene på facebook, for sikkert hundrede gang. Sammenligner meg selv med andre. Finner ut jeg ikke er bra nok. Livredd for et avslag. Ufattelig glad for at det ennå er litt hemmelig. Rødmer og kikker en annen vei. Sliter med konsentrasjonen, slår haka i vektene. 

NEI, NÅ FÅR DET VÆRE NOK!

I morgen er det den lokale fotball gallaen. 300 fotballgutter kledd opp i dress. Jeg er på plass. Nå er det stopp. Jeg skal finne en ny å drømme om. En som ikke får meg til å bli helt dust.

skjelven i bodien

Hele kroppen skjelver, ryggen verker og huden i hendene er sprukket. Nok en intensiv crossfitøkt. En ordentlig styrkeøkt denne gangen.

"The Bear Complex"
Jeg hadde bare 25kg, som var akkurat passe tungt i grunn. Mener skjelvingen i beina er bevis nok! Så får jeg heller satse på at jeg har økt i antall kilo til neste gang.  

Men jeg får vel komme i gang med å planlegge morgendagens engelsk økt. Har så utrolig mye som må skrives, planlegges og fullføres denne uken at det er bare å komme i gang. Ikke vits å utsette det iallefall. Men selv om praksisperioden er over på fredag så er det bare to knappe uker til norsk eksamen. En eksamen jeg gruer meg noe forferdelig til! Men får vel ikke klage for mye, får en tidlig "juleferie" i år om ikke annet.

Hyttetur

På fredag satte jeg, Stephanie, Ane, Marie og Audun kursen for fjellet. Jeg vet ikke med de 4 andre, men jeg trengte en helge forandring. Kartonger med vin var pakket i bilen, det samme var ingrediensene til taco og spillet fantasi. Med andre ord, oppskriften på en vellykket hyttetur i mine øyner. Se hvor utrolig herlig kombinasjonen av vin, taco og fantasi  blir! For å ikke glemme at det var noen ubeskrivelig flotte venner jeg var på tur med. Etterhvert som kartongen med vin ble tømt fikk vi stadig flere morsomme innfall. Som for eksempel å trene litt crossfit midt på fjellet i alkoholrus. Det inviterte til flere latterlige øyeblikk. (og bilder)Og finner man en stige på hyttetur kan den brukes til så mangt....Dagen derpå med tilbrakt på sofaen og med typiske hyttespill....Takk for en morsom tur jenter (og gutt)!!! 

Resten av lørdagen min ble tilbrakt i Gjesdalhallen hvor jeg kikket på Ålgård damene som spilte håndballkamp, trente selv og slappet av på sofaen sammen med mammaen min! En veldig koselig lørdag med andre ord.

Julekort

Det nærmer seg siste innspurt i praksis. Er mye som må gjøres ferdig den neste uken. Både med tanke på elevarbeid og eget vurderingsarbeid. Vi satte for et par uker siden elevene i gang med et stort Europa prosjekt. Veldig gøy både for oss og ungene å gjøre noe litt annerledes enn tradisjonell klasseundervisning. Hektisk, men veldig morsomt på samme tid!
Som om ikke ett prosjekt var nok så sa vi også ja til å være med i en julekort konkurranse. Det vi ikke var helt klar over var hvor utrolig stort dette julekortet var. Det er over 2 meter langt!! Har vært litt av et opplegg. 46 elever som alle skal være med å bidra til å gjøre kortet finest mulig. At 7.trinn på samme skole også er med i konkurransen har virkelig gitt oss studentene konkurranseinstinkt. Vi går for seier! 

Nærmer oss slutten. Men mangler ennå et par "3D" effekter. Skal ha noen pakker som er limt på kortet. Slik at det ser ut som nissen har kastet dem fra sleden seg og ned på bakken. Tror det kan bli ganske kult! Lover jeg skal få tatt bilde av kortet når det er ferdig! Jeg er så utrolig fornøyd så langt!! 

Men nå skal jeg ikke kjede dere med praksis pratet mitt. Jeg skal heller komme i gang med pakkingen. Skal nemlig på hyttetur. Gleder meg kjempemasse. Vinen står til avkjøling, god mat er kjøpt inn og koseklærne er pakket. Kan ikke bli så mye bedre enn det! :) Ha en riktig fin helg alle sammen!

It`s a tattoo world

Gjorde noe veldig uvanlig til å være meg i dag. Jeg skulket trening, jeg avlyste planer med gode venner og satte meg bom fast i sofaen! Kroppen min begynner å bli sliten, det er ikke til å legge skjul på. Det første jeg tenker på når jeg står opp er hvor mange timer det er til neste gang jeg kan legge meg. Gjennom hele dagen går jeg og teller timer til jeg kan legge meg igjen. Og på kvelden synker jeg sammen til en ball i senga og håper jeg aldri trenger stå opp igjen. Så det var vel på høy tid med en hviledag. En dag nesten uten planer og rutiner.  

For helt fri har jeg ikke hatt. Har selvsagt kost meg i praksis på Solås skole. Også har jeg vært i møte med Jadarhus. Har blant annet bestemt farge på baderomsgulvet og fått informasjon om alt som hører med i prisen på leiligheten og hva jeg eventuelt må legge ut på egenhånd. Mye nyttig informasjon, for de som forstår alt de snakker om! Veldig glad både Mamma og Johnny tok seg tid til å være med. Veldig veldig mye jeg ikke forstår en dritt av, så da er det greit å ha med foreldrene sine som kan spørre og grave for meg. 

Sånn utenom dette har jeg vel mer eller mindre gravd meg ned i sofaen hele dagen. Har til og med spist kjeeeempeusunt! Nemlig brødskiver med sjokade! Krise. Eller egentlig ikke. Jeg fortjente det! Hehe...
Siden hele familien drar på ferie sammen i februar har jeg begynt å planlegge min neste tatovering. Derfor har jeg brukt litt tid på å lete på internett etter litt inspirasjon. Man finner jammen mye rare tatoveringer der ute. Men her kan dere få se de jeg likte aller best! Masse flotte nydelige tatoveringer! ♥Også har du de litt mindre flotte tatoveringene...

Trening uke 44

Må si meg meget fornøyd med forrige ukes trening! Klarte presse inn hele 5 gode økter. Kan ikke klage på det. Det som var ekstra kjekt forrige uke var at jeg virkelig merket framgang når det kommer til enkelte øvelser på crossfiten. Herlig å merke at formen stiger og at man blir sterkere. Også teknikken på noen øvelser begynner å bli god. Har virkelig funnet en type trening som får meg til å ville gå å trene. Ingenting er bedre enn det! 

Her er en liten videosnutt over økten vi hadde på tirsdag. En rimelig vond WOD som flere spydde av etter endt økt.

"Barbara"
Beste tid: 25:48 "lite" & grønn strikk

1) Starter med 20 pull ups  
2) 30 push ups 
3) 40 sit ups 
4) 50 knebøy 
5) Pause i 3 minutter
6) Begynner på ny med pull ups osv...
7) Pause 3 minutter
8) Ny runde
9) Pause 3 minutter
10) Ny runde
11) Pause 3 minutter
12) Ny runde
13) FERDIG!

En økt med en del pauser, men allikevel en beinhard økt! Jeg kjørte Barbara "Lite" som vil si at jeg hadde 10 mindre repetisjoner på hver øvelse.

Snart helg

Det nærmer seg helg med stormskritt. For noen av oss iallefall. Jeg derimot kan se fram til en helg bestående av 22 timer jobb. Utenom jobbingen skal jeg prøve meg på en rolig helg, uten fyll og spetakkel.
Lørdagen skal jeg tilbringe sammen med min fantastiske sofa og noe godt å spise.
Søndag har verdens søteste Mamma bursdag, så da blir det kakespising og kvalitetstid med familien. Satser og på at jeg klarer å presse inn en filmkveld med jentene mine på søndags kvelden.
Også må jeg jo ikke glemme at jeg har meldt meg på to crossfitøkter. Med andre ord, en helg som jeg i grunn gleder meg litt til! 

Håper dere alle får en herlig helg! :)

Life is good

Jeg er overrasket over hvor fornøyd jeg er med livet for tiden. Det til tross for at jeg sliter meg omtrent ut. Viktig å fokusere på det positive, her har dere mine grunner til at hjulene går rundt og jeg ikke faller sammen.

Å være i praksis som lærer
Er så utrolig herlig å vite jeg endelig har funnet et yrke som passer perfekt for meg. Skulle bare ønske jeg var ferdig utdannet til våren og ikke hatt to hele år igjen! Vil jo jobbe som lærer NÅ! Det er helt fantastisk å jobbe med barn. Sprudler over med energi for tiden. Er nok delvis fordi jeg er inne i en god treningsrutine, men jeg liker å skylde på elevene mine også! For en herlig gjeng! Må for all del ikke glemme lærerne på trinnet, flotte mennesker! 

♥ Crossfitcentrum ♥
For et fantastisk sted. Jeg har alltid likt å trene, men aldri slik som nå. Her har jeg alltid noen som pusher meg til å gi litt ekstra, til tross for at jeg holder på å omkomme. Syns det er så fantastisk å trene et sted der omtrent alle er på hils med hverandre, utrolig koselig. For å ikke snakke om hvor motiverende det er at du kjemper mot klokka hver gang. Og man merker fremgang! Amazing!

♥ Nære kjære venner (og nye fantastiske mennesker) ♥
Har for tiden supre mennesker rundt meg. Både de som alltid har vært der og herlige nye mennesker. Elsker at omgangskretsen min utvider seg. Har tross alt "mistet" noen nære venner det siste året. Men hva gjør vel det når de trofaste som tåler en støyt fortsatt står sterkt og alltid stiller opp. 

♥ Mye å se fram til ♥ 
Hytteturer, julebord, julesammenkomster, venner som kommer hjem fra det store utland, nissefester, juleshoppingtur, skitur til Åre og familietur til Florida! Det ser ut som det blir en flott vinter. Og jeg som egentlig ikke liker vinter! 

♥ Å du søde tid! Ka då deilige?
Den gode følelsen over at det er noen som er så utrolig flotte å se på at en ikke klarer å konsentrere seg om det en skal gjøre. Som får tunga til å gå helt i krøll og som får deg til å rødme bare ved å smile til deg.  


Just a normal day

Var ferdig klokken 14.00 i dag! Utrolig digg. Da hadde vi planlagt morgendagen, mye av torsdagen og den store julekort konkurransen. Gleder meg masse til å lage julekort med ungene. Vi skal lage ett SVÆRT kort som er rundt 2 meter langt og høyt. Husker ikke de nøyaktige målene, men det er stort nok for å si det sånn! Skal bli morsomt å fortelle elevene det. Og vi går selvsagt for seier! :) 

Siden jeg var såpass tidlig ferdig i dag har jeg hatt god tid til å være litt husmor.
Grove ost&skinke horn + en kjempegod kyllingsalat. 

Sitter her og er stappmett, så det er godt det ennå er 2 timer til trening. Får vel prøve å bruke tiden fornuftig og fordype meg i litt norsk. Har tross alt bare to uker på meg etter praksis før det er norsk eksamen. En eksamen som varer i 8 (!!!!!) timer. Crazy! Kan ikke påstå jeg gleder meg.  

Bissy mona

Jeg er forferdelig dårlig på bloggfronten for tiden! Men husker fra sist praksisperiode, da var det helt likt! Dagene fyker avgårde før jeg rekker å tenke over hva som skjer rundt meg. Jeg har allerede startet på min tredje uke i praksis. Bare to uker igjen. Kjenner allerede at jeg gruer meg litt. Har blitt skremmende fort glad i alle de søte små barna jeg har i klassen "min". Havnet på 6.trinn også dette året, noe som jeg syns er helt supert! Utrolig morsomt å få oppleve hvor forskjellig elevene/klassene er, til tross for at de er like gamle. For å ikke glemme lærerne som jobber på de ulike skolene. Føler absolutt jeg har havnet på rett vei når det kommer til hva jeg vil bli når jeg blir stor! Herlig følelse!!! 

Hvis jeg i tillegg til å nevne at jeg er i praksis også forteller at jeg hver fredag, lørdag og søndag jobber på flyplassen, forstår dere kanskje hvorfor bloggingen ikke har første prioritet?! Travelt, det skal være sikkert. Heldigvis rekker jeg et par treningsøkter i uken og prøver å få sosialisert meg mest mulig. Slik som på lørdag... 


Et morsomt vorspiel med mange fantastiske mennesker.

hits