november 2009

Bacheloretteparty!

I går var jeg i mitt første utdrikningslag noensinne. Og det var utrolig koselig! Silje er en utrolig søt jente som jeg traff for aller første gang i november 2001. Og med tanke på at hun har vært sammen med sin kjære i snart 8 år + har hus, bil og barn så var det jammen på tide med et bryllup! 
Silje startet dagen med halvannen time hudpleie, før vi alle til slutt samlet oss og startet dagen med en utrolig god frokost/lunsj på pastabakeriet hvor det selvsagt ble masse skravling, naturlig nok siden vi var 8 jenter samlet. Ikke alle kjente hverandre like godt så det var morsomt å få vite litt mer om hver enkelt. Etter lunsjen gikk vi over på hotell residens hvor alle bestilte seg noe godt å drikke. I tre tiden satte vi kursen for Nærbø hvor planen var at vi skulle curle.
Jeg var i utgangspunktet veldig skeptisk til å curle, har jo tross alt bare sett det på tv og syns det så utrolig kjedelig ut. Men så feil kan en ta. Det var utrolig utrolig morsomt! Etter masse prøving og feiling fikk alle av oss inn en slags teknikk og vi klarte i grunn gjøre det ganske bra. 
cimg1556
"Instruktør" og forlover Sigfrid forklarer oss amatører hvordan det skal gjøres. 
cimg1562
Tror dette bildet illustrerer ganske godt hvor kjekt vi hadde det på curling! 
cimg1585
The winning team! 

Etter masse latter, fall og moro på curling banen satte vi kurs for leiligheten til Tonje hvor vi laget tapas og spiste så vi fikk vondt i magen hele gjengen. 
cimg1587
Noen kastet derimot maten sin på gulvet til stor fornøyelse for oss andre.
Etter masse masse masse mat fortsatte kvelden med pakkelek. Alle hadde kjøpt hver sin gave til Silje og bruden skulle gjette hvem presangen var fra. Silje imponerte stort og gjettet omtrent samtlige gaver. Resten av kvelden brukte vi til å mikse drinker, spille alias og snakke hull i hodet på hverandre. 
cimg1603
I to tiden var hele gjengen så trøtte og slitne etter an aktiv og mettende dag at vi rett og slett ruslet hjemover! Et veldig koselig utdrikningslag hvor ingen ble megafulle og alle var i godt humør hele dagen. Tusen takk for en vellykket kveld jenter! :) 

Det florerte med kameraer og blitser gjennom hele dagen så regner med det finnes flere bilder der ute hvor jeg faktisk er delaktig foran kameralinsa. Så jeg får satse på jeg samler inn noen av de i løpet av de neste dagene! :) 

Oppgitt pike

I dag hadde vi pedagogikk prøve, noe som gikk riktig så bra tror jeg. Godt å være ferdig med den. Da har vi bare en innlevering igjen + matte eksamen. Det nærmer seg jul jenter! 
I timen før prøven i dag fikk jeg se noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle få se. Jeg går på allmennlærer utdanningen og skal med tid og stunder bli en god lærer. Det trodde jeg samtlige i klassen min hadde som mål også. 
Men da jeg i dag fikk øye på en av mine klassekamerater skrive pensum ned på armen sin ble jeg sittende å måpe. Og ikke nok med det, hun tok i tillegg bilder inni bøkene og la mobilen mellom bena sånn at hun kunne bruke den skulle det bli nødvendig! Jeg er sjokkert!! Hvordan kan en student som skal bli lærer jukse på den måten? 

Sånn utenom det så har dagen på jobb vært preget av delvis kaos. Plutselig hadde det skjedd endringer på skiftplanen, og vi fikk bare en ukes varsling. Ikke så veldig godt mottatt hos oss ansatte. Jeg brukte nesten to timer på å bytte en vakt slik at jeg skal få gå på julebord neste helg. Utrolig frustrerende at de gir oss beskjed på så kort tid. 
Og som om ikke det var nok så har jeg visstnok ikke fri hele jula som jeg trodde allikevell. Jeg trodde at når man søker om ferie i helgen i forbindelse med jula så er det snakk om fredag, lørdag og søndag. Fredag er jo tross alt 1.juledag.
Men tydeligvis ikke, for det viser seg at jeg er satt opp på vakt 1.juledag! Not gonna happen! 
Og for å toppe hele greia så surrer det jo stadig rykter om at vi blir solgt den 14.desember. Noe som hadde vært tidenes julepresang. Tviler på jeg gidder å jobbe på flyplassen hvis SGS bli solgt ja... Så da blir det vel jobbjakt etter jul? 

Off, ble et langt og lite lett leselig innlegg dette her. Men jeg fikk i det minste ut litt frustrasjon! 
sas69730616x9
Jeg vil ikke jobbe for ISS, jeg vil jobbe for SAS... Men jeg får vel begynne å forberede meg på å finne ny jobb! 

Christmas mood

Det kribler i fingrene etter å begynne å pynte til jul. Min kjære lar meg ikke få lov til å begynne før senest på fredag, aller helst ikke før på søndag. Men å nekte meg å laste ned julesanger og sånn tilfeldigvis pynte med en rød duk går ikke. Det er i det minste en begynnelse på galskapen som starter til helgen. 
I fjor var jeg i minimal julestemning, sånn går det når man jobber lille julaften, julaften og 1.juledag. I år har jeg lang juleferie og ser virkelig fram til det. Derfor skal jeg gjøre mitt aller ytterste for å komme i skikkelig julestemning, og jeg er på god vei! 
Jeg har lokalisert julepynten, har bare ikke turt å kikke ordentlig oppi eskene i fare for at jeg skal lure med meg ett par ting ned i stua. Skal bli litt rart å pynte i svigers sitt hus, med deres julepynt. Men tipper jeg klarer å finne noen fine skatter som kan få meg i ordentlig nissehumør! Dessuten er det jo ingen som stopper meg i å kjøpe et par ekstra nisser og engler skulle jeg trenge det. 

Apropo jul, jeg var en tur på kvadrat (kjøpesenter) etter skolen i dag. Intensjonen min var veldig god, jeg skulle begynne på julepresangene. Men etterhvert som butikkene passerte ble jeg mer og mer frustrert, jeg aner jo ikke hva jeg skal kjøpe. Men jeg fant derimot veldig masse fint til meg selv! Typisk! For å gjøre en lang historie kort, jeg trengte nytt undertøy, jeg "fikk" nytt undertøy, jeg trengte ny vinterkåpe, jeg kjøpte.....  IKKE ny vinterkåpe. Heldigvis tok fornuften tak i meg og jeg kjøpte i stedet et nytt belte til den gamle kåpen min og vips hadde jeg neeeesten ny kåpe! Miljøvennlig og lommebokvennlig. 
Siden jeg etterlyser ønskeliste hos venner og bekjente for tiden så lover jeg å lage et ønskeliste innlegg i retur om en liten stund. Jeg må bare få unnagjort pedagogikk prøven i morgen først! 
christmastreebydreamingindigital
278704101258979165531n500
2ab3850a8a48fb1b6be81194eeb24257

Og til den strenge, sjefete og sta mammaen min; Ok! Jeg blir med, men neste år blir det jul hjemme! 23-25des! 

Twilight, new moon...

Min date med Edward Cullen og Jakob Black i går var minst like fantastisk som jeg hadde håpet. Eneste skåret i gleden var alle småjentene som på liv og død måtte grine høylydt, le ekstra falskt og fnise tåpelig hver gang man fikk se et lite glimt av en six pack. Neste gang skal jeg ikke gå på premieren! 
Men jeg ble ikke skuffet, har lest alle 4 bøkene og selv om det manglet en del småting så syns jeg absolutt de har laget en god film. Jeg skal absolutt se den flere ganger! :) 
42979381258731097479
42979381258731068999
Jeg skulle gjort mye for å byttet plass med jenta i midten her jammen! Men bare for en liten stund. For jeg tror i grunn ikke jeg ville byttet ut min kjære med en varulv eller vampyr!  
♥ M&M ♥ 

So much joy...

Det er fredag og jeg ser fram til en fantastisk helg! Jeg har virkelig lært meg å nyte frihelgene mine, jeg er ikke lenger
den jenta som ikke klarer si nei til å jobbe ekstra! Har endelig innsett at det er ikke verdt å jobbe livet av seg. Man trenger faktisk kvalitetstid med venner og seg selv innimellom. 
I kveld skal jeg tilbringe to timer sammen med Edward Cullen og Jacob Black, absolutt ikke feil måte å kose seg en fredag vil jeg tro. Det at jeg i tillegg skal ut å spise sammen med en veldig god venninne gjør kvelden så godt som perfekt! 

Kjenner jeg er i et forferdelig godt humør for tiden. En herlig følelse. Det er så mye kjekt å se fram til. 
Selv om det straks er innlevering i pedagogikk, prøve i pedagogikk og matte eksamen så velger jeg å tenke på hvor utrolig deilig det blir når jeg endelig er ferdig med det første semesteret. Og så fort eksamen er overstått den 17.desember har jeg kun 4 jobbedager igjen før det er ferie helt til 8.januar! Forhåpentligvis feirer jeg nyttår i et varmere land enn Norge??!!
Også må jeg jo absolutt ikke glemme London turen sammen med mine aller beste venner. Det er absolutt noe å se fram til. Jeg er i sparemodus, for jeg skal shoppe sko! (regner med du er med der, Lillian?) 

Nei, nå får jeg vel sette meg ned å lese litt pedagogikk. Kan dessverre ikke ta meg heeelt fri denne helgen, men nesten! :) 
Dere fleste har sikkert sett denne allerede, men siden både sangen og musikkvideoen er helt fantastisk så får den pryde dette innlegget! Får lyst til å drikke vin og danse når jeg hører denne! 

HA EN FANTASTISK HELG! 

Et lite bloggtips, hvis du er lei "rosabloggerne"

Som flittig student og travel arbeider hender det ofte at jeg glemmer å spise både ett og to måltider i løpet av en dag. Noe som jo ikke er særlig bra! Shame on me! Derfor kan du tro jeg ble glad i dag når jeg kom over denne bloggen: Matpakkemamma!
For en utrolig kreativ mamma. Kan tenke meg ungene hennes gleder seg like mye til å åpne matpakken hver dag. For å ikke snakke om misunnelige klassevenner. Jeg fikk absolutt inspirasjon til å lage meg egne gode matpakker! Skal definitivt følge med på denne bloggen!

27451611254937930198
Bildet er lånt av: http://matpakkemamma.blogg.no

Men jeg får vel ikke bruke for mye tid foran dataen, har tross alt en pedagogikk prøve i neste uke + en pedagogikk innlevering uken etter der igjen. Også er det skremmende nok bare en måned til matte eksamen. Skumle greier! Jeg gleder meg stort til juleferie dette året!

Jippiiiii!!!

Lesingen og den strenge kjæresten min gjorde nok utslag, for jeg fikk bestått på matte prøven idag! Kan tro det var en stykk lykkelig jente som stormet ut av klasserommet. Nå må jeg bare lade opp til matte eksamen som er om en måneds tid. I can do it! 
n69782507324303405075
Siden jeg har jobbe helg så blir dette det nærmeste jeg kommer champagne feiring! Lov meg at noen der ute tar et ekstra glass for meg i helgen da! :) 

Nå venter senga på meg. Jeg har hatt en lang dag med både skole og jobb. I morgen er det Thomas og Aleksander kos som står på timeplanen. Gleder meg! :) Natta! 

Jeg er sammen med en geek...

Jeg har i grunn bare et lite tips å komme med denne tirsdagskvelden... Og det er; vil du fortsatt ha en normal søt og morsom kjæreste, ikke kjøp xbox som presang til jul. (eller andre spillkonsoller for den saks skyld). Heller ikke kjøp spillet Call of Duty 6. Min kjære har snart sittesår på rompa etter å ha spillt i sammenhengende 8 timer! 
Heldigvis var jeg rimelig forberedt på at denne dagen kom til å bli slik som dette, så jeg klarer ikke akkurat bli sinna heller. Og når samtlige av kompisene hans også tydeligvis er innlogga og spiller så kan ikke jeg være den kjipe kjæresten som sier nei. Ja, for de sitter faktisk i hver sin stue og spiller mot hverandre, i stedet for å møtes og være sosiale sammen på den måten. Nevnte jeg at de i tillegg har headset på, sånn at de snakker med hverandre gjennom spillet? GEEKS! 
modernwarfare2
Jeg må ærlig innrømme jeg ikke forstår denne fasinasjonen, de springer jo bare rundt å dreper hverandre. Hurray! Kjempegøy spill. 

Det eneste positive med denne spillingen er at jeg faktisk fikk lest hele tre kapitler i matteboka mi. Ikke dårlig, ikke dårlig! Hvis jeg stryker på midtsemesterprøven så skal vertfall ingen få beskylde meg for at jeg ikke gjorde mitt beste! Jeg har nemlig på et par dager lest meg gjennom hele pensum til og med uke 47! Og det er mange kapitler og artikler skal jeg si deg! Nå mangler jeg bare et par hundre tusen sider i pedagogikk så er jeg up and go i begge fagene! Liker følelsen. 

Good old memories

Hvorfor er det slik at når jeg har vært ute på fyll og fest våkner jeg opp grytidlig? I natt har jeg sovet kanskje 4 timer og er lys våken! Det kommer til å straffe seg senere i kveld, fare for jeg sovner lenge før barne tv.
Gårsdagen var utrolig vellykket. Det er ingenting som er så morsomt som å feste sammen med klepp jentene. Det er kanskje for jeg ser dem så sjeldent at det er ekstra morsomt de gangene jeg er sammen med dem.
cimg1464
cimg1477
cimg1481
cimg1501
cimg1542
cimg1507
På fester sammen med disse søte jentene blir det alltid mye mimring og morsom 90-talls musikk. Me love! :) Det er noe helt spesielt å være med venner du har kjent siden du var 6år. Det er mye festlig man kommer på når man først begynner å mimre.
Dere som etterspurte bilder av den nye toppen min må jeg i grunn skuffe litt, jeg glemte helt å ta bilder av den. Men dere ser litt av den på det ene bildet hvertfall. Så skal jeg se om jeg husker det neste gang jeg bruker den! I dag er det rimelig uaktuelt å ta den på seg igjen, i dag er det nemlig joggeklær som gjelder! :)

Gratulerer kjempemasse med dagen, Mamma!!

cimg1447
Jeg har dristet meg å laget denne kaken for aller første gang. Den ser god ut, men er jammen ikke sikker på om den smaker godt! I kveld blir det bursdagsparty for en venninne som også har bursdag denne helgen. Jeg har kjøpt meg ny dødsfin topp som jeg gleder meg masse til å ha på! :) Satser på det blir en bra kveld! 
I morgen derimot skal vi feire mamma! Jeg og søsteren min brukte fredagen til å handle presanger til både mamma og Johnny. Det er jo faktisk farsdag i tillegg i morgen. Ser ut til at det blir en fin helg, til tross for at jeg savner min kjære som er i Bergen... 
549623744738506752612506782543043010566n
Kjempemasse glad i deg. Mamma!! :)

La meg våkne opp fra den vonde drømmen

40107004316fb66d7e25large
tumblrksl0gqklho1qzl911o1500large
Meg og deg 


Innlegget er redigert, det ble litt for personlig rett og slett! 

Hvis du trenger å le litt...

Jeg lo så tårene trillet da jeg så denne videoen! 
hits