november 2008

Chill lørdag

Det er så utrolig herlig å vite at man har flere dager på rad med fri når man har jobbet hardt i en uke!
I dag kunne jeg sove akkurat så lenge jeg ville. Halv 11 sa kroppen "opp og hopp" så da var det bare å kle på seg. Siden Marius henger på skolen hele dagene og leser til eksamen bestemte jeg meg for å øve meg på guitar hero.
For å si det sånn, når jeg først begynte klarte jeg ikke å slutte. Jeg spilte omtrent gjennom hele spillet på vanskelighetsgrad medium, var 3 sanger jeg ikke hadde sjans til å klare.
Til å være på vanskelighetsgrad easy i går kveld til å nesten klare hele spillet på medium i dag så er jeg strålende fornøyd! :) :)
Fingrene mine er innmari vonde akkurat nå, men det var absolutt verdt det. Senere i dag skal jeg imponere Marius ned ferdighetene mine!

Siden det er helg følte jeg at jeg måtte rydde og vaske litt klær så da dillet jeg med det i en times tid. Er såååå klar for å pynte til jul nå! Hele rommet mitt hjemme i Stavanger skal være fullt av lys og nisser! Selger de julesengeklær noe sted????
Nå er jeg hjemme i Stavanger en kjapp tur, sitter å ser herrenes landslagskamp, helt grei underholdning. Liker dame håndball bedre!
I kveld er planene diffuse. Jeg har fått i oppdrag å lage en plan, men kommer liksom ikke på noe.
Er utrolig lenge siden jeg har vært på fylla, men så lenge det ikke skjer noe spesielt så frister det faktisk ikke å gå ut i dette været. Sånn er det vel for de fleste på vinteren?

Hvis noen har et eller flere forslag til hva man kan finne på en lørdagskveld så setter jeg pris på det! :)

Må nok skuffe dere....

Ut i fra kommentarene på forrige innlegg virker det som om venner og bekjente vil ha meg til å drite meg ut på tv.
Kan forsikre dere med en gang om at det ikke kommer til å skje! Har ennå ikke funnet synderen og jo mer jeg tenker på det jo mer forvirret blir jeg så tror rett og slett jeg bare driter litt i det.
Søknaden var visstnok bra skrevet og jeg virket som en morsom jente, så cred til den som har diktet! :)
Var inne på tv3 sine sider og kikket på søknaden og nesten hvem som helst kunne fyllt den ut.
Men tenkte på en ting, sjansen for at tv3 sitter og googler/søker opp personer på facebook er rimelig stor. Kanskje det var bloggen som gjorde meg så morsom? Eller ikke! hehe...
Samma kan det være, det blir ingen singing bee karriere på meg. Så må skuffe dere som såg for dere at jeg skulle drite meg ut på tv!

Kjenner det skal bli utrolig herlig med helg, kan nesten ikke vente med å bli ferdig på jobb halv 2 i dag! Har fri helt frem til neste fredag, klager ikke på det. Har ingen planer i helgen ennå, men bekymrer meg ikke noe særlig over det. På tirsdag fyker jeg avgårde til København med Lisbeth og på torsdag skal jeg i bursdag til Ingrid så jeg har masse å se frem til!
Nå skal jeg trykke i trynet på litt frokost før jeg får ta den vanlige gjennomgangen av blogger og diverse internettsider! :)

Hvem er den skyldige?

Jeg fikk for en time siden en telefon som fikk meg til å sette juicen i halsen.
Samtalen foregikk ca slik:

Mann: "Hei! Dette er ***** fra tv3 som ringer"
Mona: "Javell, hei?"
Mann: "Grunnen til at vi ringer deg er at vi gjerne vil ha deg på audition neste helg!"
Mona: "Hæ?"
Mann: "Ja, vi likte veldig godt søknaden du sendte så vi vil gjerne ha deg på audition i Bergen neste helg"
Mona: "hææææææ? Ka eg har meldt meg på seie du?"
Mann: "Singing Bee"
Mona: "Tulle du? Eg har ikje det"
Mann: "nei vell.. Da er det vel noen som har meldt deg på da."
(mann spørr meg om masse som står i søknaden og ALT stemmer)

Mann:
"Vi vil fortsatt ha deg med på audition! Er du interessert?"
Mona: "ehm.. Eg tror eg jobbe den helgå"
Mann: "Så synd, men kan du ikke se om du får byttet den vakten også ringer du meg på mandag?"
Mona: "ehm... Joda, eg kan jo det"

Sååååå... Hvem er den skyldige? Mamma er strøket av listen, hun kan ikke ha skrevet søknaden siden hun ikke vet alt som faktisk var blitt beskrevet i den søknaden! Hvis du nå sitter med en klump dårlig samvittighet i magen så gi beskjed! Det var jo tross alt en meget morsom samtale! hoho...
Singing Bee du liksom, aldri i verden om jeg hadde blitt med!
singingbeeaageandsuperbees

Listetyv

Jeg elsker lister, derfor stjal jeg listen som Lillian hadde på bloggen sin ;)

4 jobber jeg har hatt:
Kokk på SSP flykjøkken.
Servitør på Dolly Dimples.
Servicemedarbeider i Widerøe flyveselskap.
Stuepike på dette hotellet her:
dsc7067
4 filmer jeg kan se om igjen:
Dirty Dancing, Hvordan bli dumpet på 10 dager, Braveheart og Den lille havfruen
braveheart

4 filmer jeg ikke vil se om igjen:
Skrik filmene, og maaaange andre. Men gidder jo ikke akkurat huske navnene!

4 steder jeg har bodd:
Fagernes, Klepp, Bali og Nice

nice2

4 TV-program jeg elsker:
One Tree Hill, Miami Ink, Frustrerte Fruer og Gossip Girl

rmiamiink


4 steder jeg har vært på ferie:
Hong Kong, Kina
Bali, Indonesia
Paris, Frankrike
Roma, Italia

4 ting jeg vil gjøre nå:
Reise langt vekk
Dra på tivoli
Shoppe sko
Spille håndballkamp

4 websider jeg er innom hver dag:
Facebook, Bloggkoll, Hotmail og min blogg


4 steder jeg ville vært nå:
På Bali, på roadtrip gjennom Usa, på shopping med masse penger og i Disneyland

cimg0786

Ikke alvorlige greier ;)

cimg2311
Her ser dere årsaken til gårsdagens store sorg! Jeg har helt frivillig kvittet meg med 18par sko. At skoene omtrent var ubrukt har ikke noen betydning. Det ligger fortsatt gode minner bak når jeg ser skoene. Jeg elsker som sagt skosamlingen min og digger at den vokser og vokser. Derfor var det svært trist da den i går krympet betraktelig. Jeg har ikke turt å telle totalt antall sko, rett og slett for jeg er redd antallet vil føre til storshopping.
Regner med det var fornuften som tok tak i meg i går, jeg hadde rett og slett for mange sko som bare stod der.... Så nå er det fint og ryddig i skoskapet mitt + plass til mange fine nye! :) :) :)

For jeg ble litt mer fornøyd med alt når jeg kom på at jeg skal til København i neste uke!!! Der er de jo nødt til å ha mange fine nye sko? Hvis ikke så har jeg allerede plukket ut noen favoritter på Bianco som muligens blir en ny investering. Sjekk ut disse rålekre skoene her:
354159847350x330354175910350x330
304171220350x330

Det er rett før...

...jeg begynner å grine!! Det er trist og leit. Jeg trenger en dag eller to for å bearbeide tapet før jeg deler det med dere! Men skal prøve å få blogget mer om det i morgen.

Og nei, jeg er ikke blitt ufrivillig singel, har heller ikke mistet familie eller venner... Men det er trist!ps. ta innlegget med en klype humor...

Happy sunday....

Det ble en utrolig fin "trykk i trynet" dag. Julebrus*2, gode lakris hodeskaller, sure dingser og popcorn!!! Fantastisk godt...
Kinoen i går var også fantastisk, på en grusom måte! Hadde jeg vært bittelitt sterkere er jeg sikker på at jeg hadde knust armen til Marius så hardt som jeg klemte til noen ganger. Jeg blir redd av å tenke på at denne filmen mest sannsynlig gjenspeiler virkeligheten på en meget bra måte (??!!!) Skal bli spennende å reise til Iran i april for å se hvordan det er der nede. Så nærme Norge, men på mange måter så ulikt. Jeg grugleder meg til å gå med skaut og full påkledning i en uke.

I dag er det klart for ny snopefri uke, ikke så veldig kult. Må innrømme det! Men ved hjelp av mandariner og tyggis skal det nok gå bra! :) Var utrolig vanskelig å stå opp i dag, måtte slepe meg selv ut av sengen klokken 11. Marius var snill kjæreste og lagte egg&bacon til frokost.
Jobb har denne helgen vært et kapittel for seg selv. Ufint vær i Amsterdam har laget problemer hele helgen, ikke så veldig morsomt. Men jeg lærer masse av det og får tiden til å gå! Utrolig kjipt for alle passasjerene for det om, men er liksom ikke så mye man kan gjøre med været.
Er forhåpentligvis ferdig på jobb halv 11 og da bærer det rett hjem for å legge seg før det er ny arbeidsdag/uke i morgen. Noen ganger savner jeg egentlig å være student jammen!

Trykk i trynet dag!

For et par uker siden bestemte jeg og Lisbeth oss for å slutte å spise snop. Ikke for å bli tynne, men for å bli litt sunnere. Vi regner også chips og brus til å være snop, hvis du lurte!
Jeg må innrømme jeg har flirt godt av Lisbeth og hennes abstinenser etter brus, selv har jeg klart meg overraskende bra. Til og med når Marius sitter å gomler på smash sjokolade og ostepop klarer jeg å holde meg. Takket være mandariner og nøtter. Jeg er stolt!
Men vi har forresten sagt det er ok med en spisedag i uken, slik som de proffe gjør. Man må jo kunne unne seg noe godt i løpet av uken.
I dag er min spisedag!!! Og jeg liker det. Til nå har jeg hatt en kanel i svingene og er godt på vei til å ha drukket opp en julebrus! Ja, jeg vet det ikke er jul ennå! Men det fristet sånn...
Senere i dag er planen å spise popcorn på kino og sånne:
bringebrlakrisskaller1226052917
Mange sånne! Og da er egentlig jeg fornøyd!

I går var forresten en grusom dag på jobb. Jeg klager ofte over at jeg har så lite å gjøre, det hadde jeg ikke i går for å si det sånn. Det var fullt kjør hele dagen. Sånn går det når man kansellerer et klm fly med over 100 passasjerer for så å kansellere et widerøe fly med 50 passasjerer. Er ikke vinteren herlig dere?
Men selv om det var travelt så var det nesten litt gøy også, tiden gikk så innmari fort!!!! :) Da er det jo ikke lov å klage!

Det snør det snør...

Jeg skal ikke påstå jeg ble superhappy når jeg våknet i dag og såg all snøen utenfor, da ville jeg ikke vært ærlig. For det å stå klokken 04.15 og dytte snø av bilen og sette seg inn i en iskald bil er ikke mye morsomt! Det er da man lengter tilbake til sommeren! Jeg kan egentlig bare prise meg lykkelig for at jeg var smart nok til å skifte dekk på bilen i går. (ehm.. Marius var smart, jeg var mer sosial støtte)
Jeg må si meg meget fornøyd med bilen min, ikke bare er den stygg, den er og hele 21år gammel. Noe som er ganske imponerende til å være en bil. Da jeg kjøpte den hadde den ikke en eneste bulk eller skrape og var fint kjørt. Må derimot innrømme at den har både en og to bulker nå og at den nok ikke kommer til å leve evig med den kjøringa mi. Men jeg har aldri hatt problemer med den, starter og går som en kule! Til og med i dag når det var nordpolen temperatur ute. (nesten)

Men det jeg derimot gleder meg til er å komme hjem fra jobb i dag! Forhåpentligvis er det ennå masse snø ute slik at jeg kan krype under dyna med en kopp kakao og kikke på snøen mens jeg storkoser meg i varmen. For snø er aller best innendørs! Selv om det selvsagt til tider er hysterisk morsomt å leke ute og hive snøballer. Men man blir jo så fort kald!!!

n59126505726281760n591265057262818441
Okey, jeg trekker nesten tilbake det at snø er best innendørs når jeg ser disse bildene! Men bare nesten...

Trening

Jeg må seriøst bli flinkere til å spise bedre!! Hadde ikke spist siden frokost i 11 tiden og nå trykkte jeg nedpå store mengder med middag. Resultatet er at jeg ligger i fosterstilling i senga og syns synd på meg selv. At jeg skal på trening om litt over en time hjelper ikke akkurat heller. Bare tanken på å springe i 2 og en halv time gjør meg kvalm!
Hvis treningen er like nazi som den var på mandag så reiser jeg hjem i protest! .......tror jeg.......
Vi trente i 2 timer på mandag, først måtte vi ha noe kondisjon/styrke/spenst sirkeltrening greier i en halvtime. På slutten var jeg sikker på at jeg skulle dette bevisstløs om for beina mine ville ikke gjøre slik jeg ville. Jeg var heldigvis ikke en av de som faktisk gikk på trynet.
Så måtte vi gå sammen i par, jeg og Lisbeth var trofaste mot hverandre som alltid. Så var det nye kondisjonsøvelser i en halvtime... Etterfulgt av sprinter der man ikke bare skulle springe alt man kunne, men også faktisk treffe mål! Bommet du fikk du strafferunder (2 runder pr. bom) Jeg hadde et par bom, dvs mange strafferunder!
Herlig... Treningen ble avsluttet med en halvtime med trenings "kamp" mot jenter 16.
Det var en stykk sliten jente som kom seg i dusjen på mandag for å si det sånn!

Puh.. Sliten av å skrive det jammen! Jeg satser på at treningen i dag blir litt roligere! :) Men sjansen for det er egentlig ikke stor siden vi har kamp på søndag...

Kjedelig innlegg, skal ikke kjede dere mer! Skal heller ligge her å ha vondt i magen! :)

Bolletirsdag

Jeg har min 4 fridag på rad og er allerede dritt lei. Hvorfor reiste jeg ikke til Gran Canaria? Pengemangel sa du? Ja, det var en av grunnene. Den andre var at jeg følte ikke det var særlig mye vits å være der bare 3 dager. Derfor får jeg prøve å få til en tur på nyåret heller! :)
I dag har jeg ryddet og vasket og nå har jeg nettopp bakt boller. Eller nettopp var vel kanskje litt feil, det tar nemlig tid å bake boller. De må jo heve så innmari lenge. Så mens jeg har ventet på at bollene skulle bli ferdige har jeg sett den nyeste episoden av The Hills og Paris Hilton, my new bff... Greit tirsdags underholdning!
Nå skal jeg spise en, kanskje to boller før jeg skal sette kursen mot Klepp for å få middag hjemme hos mamma!
Ingenting er som middag hjemme hos mamma, så mye lettere enn å dille med å være kreativ i matveien selv! :)
cimg2308
cimg2309

unnskyld meg...

Hvordan er dette mulig????
objcaoyrqerobjcafx8owe
Det skiller visstnok 2 måneder mellom disse bildene! (8uker!!!!!!) Hvordan i alle dager er det mulig å gå fra noe oppblåsbart som er klar til å sprekke til en av de fineste magene jeg har sett?

Verdens beste jenter!

I går fikk jeg presset inn litt tenking. Ikke så ofte jeg bruker krefter på det lenger, nå som jeg plutselig har kjæreste bruker jeg ufattelig mye mindre tid på å gruble, tenke og analysere problemer og gleder. Rart hva gutter gjør med hodet til oss jenter jammen.
Men i går ble tiden min brukt til å tenke på jentene mine! Verdens beste jenter! Det gikk plutselig opp for meg at det er over 4år siden vi ble en "gjeng". 4år kan virke ganske lite, vi er ikke slik som mange andre som har kjent hverandre siden barneskolen, men alikevell har vi opplevd så utrolig mye sammen! Det føles som om jeg har kjent jentene så mye lenger. Men faktisk så er det bare Tonje jeg har kjent lenger. Vi har jo faktisk 7års jubileum denne måneden! Synd du er i Kina så vi ikke får feiret! :p

Men tilbake til jentene!
herlighetene
Denne fargerike gjengen er jeg så heldig å ha medlemskap i... Misunnelig? Det burde du være!

Vi har opplevd masse sammen, som feks:
feiringer
Nyttårsfeiringer (dette er nyttår 04/05 faktisk)
festligheter
Vorspiel som har vært så morsomme at jeg flirer bare av tanken!
roadtrips
Roadtrip til Sverige for å snope!
hytteturer
Hytteturer hvor vi ble bedre kjent med Cecilie og hennes frykt for brennmaneter.
latterlige historer
Historier og hendelser som er ufattelig morsomme for oss, men kanskje ikke for andre.
reiser
Bali 2005 er noe hvertfall jeg aldri kommer til å glemme
hysterisk morsomt
Latterlige øyeblikk som ennå får meg til å le!!! Det er bare Camilla som klarer det..
fyllehistorier
Byturer som har vært morsomme, triste og ført til hemmeligheter og tilståelser.
minnerminner2
Minner!!!! Denne jentegjengen har gidd meg så utrolig mange minner. Minner som jeg vil ha med meg resten av livet!
Tuuuusen takk for det jenter! :)

Familiesøndag!

Jeg har hatt en fantastisk helg! Fredagen har dere jo sett bilder fra, utrolig koselig! Lørdagen ble brukt til kos sammen med pcen og en del serier før jeg traff Lillian på kvadrat hvor vi egentlig bare dillet. Ikke noe shopping faktisk. Etter liksom shoppingen reiste jeg hjem, dusjet og gjorde meg fin for kjæresten min!
Så ble jeg hentet, kjørt opp til Håbet (litt motvillig), hilste kjapt på svigermor før vi satte turen mot Sandnes igjen. Vi gikk å spiste på kinarestaurant før vi gikk på kino. For en jobbejente som meg så var det en perfekt lørdag. Koselig å ikke stresse!
I går tilbrakte jeg dagen hjemme hos Tante og Thomas. Tante øvde seg på julemiddagen så hele familien fikk servert middag! Kjempegøy å tilbringe noen timer hos Tante og Thomas, ikke ofte jeg har tid til det egentlig. Thomas er blitt så stor og skjønn! Merker så utrolig godt at han begynner å forstå ting. Gleder meg til månedene framover, han kommer bare til å bli flinkere og flinkere!

cimg2271
Leke med Onkel Johnny er morsomt!
cimg2251
Man skal tidlig krøkes for å bli god tv-slave
cimg2300
thomas
Grøt + Øl, bra kombinasjon! ;)

Foreningsjentene!

I går var en utrolig kjekk dag på jobb! Jeg lekte skygge hele dagen. Orket ikke sitte på billett kontoret siden vi var overbemannet så jeg bestemte meg for å lære meg innsjekk. Veldig gøy!!! :) Dagen har aldri flydd så fort før, 9 timer gikk fort fort fort!
Etter jobb var det klart for forening hjemme hos meg. Therese, Cecilie, Karen og meg... Fine jentene fra videregående! Vi laget nachos, gomlet smågodt og drakk vin. Som vanlig ble samtalene morsomme, hysterisk festlige faktisk! Og vi koste oss!!!
Vi tok og en del festlige bilder, ikke alle er verdt å vise frem, men her har dere noen av dem! Jeg er så ufattelig glad i disse tre jentene! Gleder meg til foreningen blir komplett nå som Kristina kommer hjem i desember!
forening5forening3
forening6forening2

forening
I dag har jeg fri og skal nyte lørdagen! Forhåpentligvis komme meg en runde rundt mosvannet så fort frokosten har sunket! Så skal jeg en tur på kvadrat og forbanne meg selv over at jeg gadd reise der på en lørdag, men jeg må shoppe et par småting så da er det bare å bite tenna sammen og jogge sikk sakk gjennom senteret for å finne alt man vil ha og krysse fingrene for at man ikke kræsjer med barnevogner og gamle mennesker.
Lurer litt på om jeg må ringe Lisbeth og Lillian å få de med på tur også, vi har jo bare godt av det. Selv om det er gørrkjedelig, sant Lillian? hehe...
I kveld skal jeg og Marius på kino, skal se James Bond. Gleder meg masse til det!
Ha en fin lørdag! :)

Dette visste du gjerne ikke?

1. Jeg er et ordentlig brød menneske, spiser heller brødskiver enn middag. 

2. Jeg nekter å se skrekkfilmer.

3. Jeg har en ufattelig tannlegeskrekk, har bitt tannlegen i fingeren og stukket av mer enn en gang!

4. Jeg var det store mobbeofferet på barneskolen, ikke morsomt å tenke tilbake på i det hele tatt! Men det var da, nå er nå! Jeg liker ikke mennesker som henger seg for mye opp i fortiden og bruker det som unnskyldning for ting i voksen alder! Jeg mener man blir sterkere av slike ting og føler jeg lærte mye av det!

5. Jeg var "kul" og røykte i nesten 5 måneder i en alder av 11år! Dette for å bli godtatt av mobberne og andre eldre. Fikk forresten røykemelding med hjem fra skolen da vi ble tatt på fersken bak en busk! Det var en stykk sint mamma som leste brevet!

6. Jeg egentlig har ganske dårlig selvtillit på mange områder, men stort sett er flink til å skjule det! Jeg er forresten ufattelig sjenert til tider og rødmer lettere enn de fleste!

7. Jeg finnes ikke kreativ, jeg kan hverken hekle, male, tegne eller strikke. Scrapbook? Heller ikke min ting! Så hvis du en gang er så heldig å får en kreativ pakke fra meg så håper jeg den blir satt stor pris på for det skjer ikke ofte!! :)

dsc00400
Et bilde som egentlig illustrerer veldig dårlig hvordan jeg såg ut på barneskolen! Men rødt kort hår, tannregulering og briller har aldri vært noen bra kombinasjon! Men for å ha det på det klare, jeg ble aldri mobbet pga utseendet mitt, merkelig nok! (Jeg sitter inni den røde sirkelen hvis du lurte)

What a beautiful day!

For en fantastisk herlig dag!!!!!
Jobb var chill og på grensen til kjedelig, men det gikk akkurat. Så bar det rett hjem for å spise og hoppe i treningsklærne. Reise til Sandnes, hentet Lisbeth og nøyaktig klokken 17.00 sto vi klar for å treffe Asle. Men pga litt kommunikasjonsfeil endte vi opp med å jogge uten Asle da han plutselig hadde satt avgårde et par minutter før 5. Jaja, vi kom oss nå rundt vannet. Skravla gikk og vi fikk oppdatert hverandre på diverse viktige og mindre viktige saker. Det er alltid et ork å komme seg ut for å jogge, men når man først er ute å har kommet i gang er det så utrolig herlig! Har Ipoden på det ene øret og en god samtalepartner på det andre også flyr tiden avgårde!
Hadde det ikke vært for beinhinne betennelsen min kunne jeg nesten løpt i det uendelige. (tror kanskje kondisen min hadde sagt takk og farvell etter en stund og forresten...)

Skulle bare ønske jeg fra gang til gang husket den deilige følelsen når man er ferdig å trene, nydusjet og bare kan krype ned under dyna og storkose seg resten av kvelden uten å få dårlig samvittighet for noen ting! Dessverre så gjør jeg ikke det, stadig et ork å komme seg på trening. Eller ikke håndballtreningen da, det er bare morro!! :)

Som du sikkert forstår sitter jeg nå godt planta nedi senga med masse puter og en stor herlig dyne rundt meg, bamsen er i armkroken og jeg er klar for en alene hjemme kveld foran tven!
Har allerede tjuvstartet og har sett 2 episoder av The Hills, den nyeste Frustrerte fruer og den nyeste Paris Hilton! Hadde planer om å se One Tree Hill, Gossip Girl og Greys Anatomy også, men siden Bring it on går på tven i kveld så tror jeg at jeg sparer seriene mine til etter jobb i morgen! Begynner tross alt på jobb før fuglene synger i morgen så da er jeg tidlig ferdig å kan tilbringe et par timer under dynå på ettermiddagen for å være klar for sprell på kvelden!

Jeg elsker dager som denne! Som Elisabeth så fint skrev: Jeg liker å være alene, når jeg kan velge det selv! :)

mooni
Lillian etterlyste bilder av meg fra lørdagens sprell. Jeg er inne i en kamerasky periode og det er ikke lett å oppdrive bilder av meg. (unntaket er selvportrett bildene mine som jeg er ca litt fornøyd med, da har jeg hatt 23forsøk for å se litt normal ut) Tror jeg klarte å holde meg rimelig godt unna alt som heter kameraer på lørdag også! Såvidt jeg er klar over så er dette det eneste bildet av meg fra lørdag. Hvis ikke Veronika har et par ufine bilder gjemt, de kan i tilfelle fortsette å være godt gjemt.

bursdag og joggings

Lovde bilder fra lørdagens festligheter! Here it comes...
hannecimg2179
jhkjcimg2186
cimg2173
Fine bursdagsjenta! :)


Denne uken består av mye jobbing, men og en del fri! Har utrolig nok fri både lørdag og søndag, noe som ikke er en vanesak! Så på søndag skal jeg endelig få være med å spille kamp! Bakdelen med å jobbe annenhver helg er at man skulle tro de la masse kamper på jobbehelgene mine bare for å være jævlige!
I går skulle jeg egentlig på håndballtrening, men pga diverse greier ble det i stedet for bowling på hele damelaget. Utrolig koselig å treffes utforbi håndballbanen også.
Så siden det ikke ble trening i går er jeg fint nødt til å ta meg en joggetur i dag. Var jo rimelig tøff i trynet på lørdag og avtalte jogging rundt Stokki med Asle så får nesten holde den avtalen! At jeg omtrent kommer til å svime av halveis rundt vannet pga dårlig kondisjon er noe jeg ikke akkurat gleder meg til. Regner heller ikke med at Asle kommer til å jogge i rolig tempo, men heller holde et tempo som egentlig er litt for raskt for meg. Men jeg vil jo helst ikke være dårligere en andre så jeg får henge meg på så lenge jeg klarer!
Om jeg har fått igjen pusten i løpet av kvelden kommer det mest sannsynlig et nytt innlegg da også! :)
Har jo ennå ikke fått vist dere skoene mine! Et par sko jeg ikke trodde at jeg kom til å like, men jammen var de ikke gode og varme (og nesten litt søte)


pjusk

Bursdagen til Veronika i går var koselig! Mange søte mennesker samlet, mennesker jeg egentlig ser altfor sjeldent. Men desto koseligere er det de gangene jeg ser dem! Kom oss aldri på byen, noe som passte meg fin fint! Jeg liker vorspiel bedre en byen så jeg koste meg. Sang Abba og kikket på sovende mennesker i sofaen. Marius kom og hentet meg i halv 1 tiden og etter å ha lekt privatsjåfør var vi hjemme og i seng til klokken halv 2.
I dag våknet jeg klokken 10 og var ordentlig pjusk, ikke klar for å stå opp i grunn. Men skal man på jobb så må man stå opp, enten man vil eller ikke.
Selv om klokken nå er blitt mange er jeg ennå ganske pjusk og skulle gjerne vært godt inntullet i dyna. Aller helst i armkroken til Marius sammen med en god film og verdens beste godteri -->
bringebrlakrisskaller1226052917
Forhåpentligvis springer jeg ut dørene kvart over 10 og setter kursen mot senga!! :) Gleder meg.
Bilder fra gårsdagens pluss mine nye fine sko kommer senere. Kanskje i kveld, kanskje i morgen! :)

Klar for bursdag :)

mona
Ikke like flink som Lillian til å frekke meg til for dere, men slik har jeg pyntet meg for bursdagsbarnet! :)
cimg2140cimg2134
Egentlig har jeg ikke tid til dette i det hele tatt. Er bittelitt treig, men men.. Må innom Klepp en kjapp tur for å hente en pakke fra GoJane før jeg kjører direkte til Veronika! :) Ennå mer sko! Lykke...!!
Kos dere i kveld alle sammen!

Pengeinnkrever Mona

Av og til blir jeg litt skremt over meg selv.
Jeg storkoser meg de gangene jeg krever folk for penger. Jeg burde kanskje vudere å skifte yrke?
Pengeinnkrever Mona - stor sterk og farlig! Yeah, thats me!
Mine kjære kolleger er alt for snille når det gjelder overvekt, jeg liker når folk må betale masse masse penger for å sende sine ekstra kiloer. Når de ringer fra innsjekk og lurer på hvor mye det koster for 25kg ekstra til Thailand gnir jeg meg i hendene og forbereder meg på å dra inn over 6000kroner! Skuffelsen er derfor stor når samme person står i luka mi og det står at de kun skal betale for 5kg! Bløthertete mennesker på innsjekk! Snyte meg for den gleden.
Jeg må ofte kvele et knis når folk begynner å grine når de må betale masse penger i overvekt. Jeg føler meg nesten litt slem. Men hvor dumme er man når man tror det er helt greit å sende over 45kg til Afrika uten å måtte betale for det?

Det jeg derimot ikke liker er når mennesker mister flyet sitt. Eller jo, noen ganger er det også morsomt. Når folk er frekke og uhøflige syns jeg det er festlig! Men når barnefamilier og andre hyggelige mennesker mister flyet sitt får jeg helt vondt inni meg når jeg ikke kan hjelpe dem. Heldigvis kan som regel de fleste billetter endres mot et lite gebyr, men det er og noen som er så uheldige å ikke har en endringsbar billett. Akkurat for øyeblikket har jeg en barnefamilie utenfor luka mi der faren er forbanna og mora griner og lager små skrikelyder. Eneste alternativet deres er å kjøpe ny billett, noe som tydeligvis ikke er helt hva de har råd til. Jeg kjenner jeg får litt vondt av dem. Men når man kommer på flyplassen 5 minutter før flyet opprinnelig skal gå er man dessverre litt forsent ute.

Off, nok om det. Det skjer litt kjekkere ting i kveld! Jeg skal i bursdag til Veronika! Noe som alltid er morsomt. Gleder meg kjempemasse. Skal drikke vin og bli tøysete! Men nå ble det jammen travelt her, litt lettere panikk her jeg sitter!!!

update 45min senere: jeg sendte barnefamilien på tur alikevell og jeg gjorde noe jeg aldri har gjort før! *klapp på skulderen*

Where`s my chips?


Jeg flirte hvertfall rimelig godt av denne...

My amazing new shoes

skosko3

sko2
Disse herlighetene kjøpte jeg i Paris og jeg elsker dem allerede! Ser allerede for meg nyttårsantrekket! Må bare finne den perfekte kjolen først! :) Noe som kan bli litt vanskeligere enn å finne sko! Har du forslag til noen flotte kjoler så si fra! :)
Nå skal jeg slutte å blogge, se resten av One Tree Hill også skal jeg være snill kjæreste og lage middag!

Paris 2008

Jeg er hjemme igjen fra Paris! Var utrolig herlig å komme seg bort et par dager! Vimse i en ny by, spise på restaurant og shoppe sko!
Jeg imponerte mamma med mine "finne frem" skills og prøvde så godt jeg kunne å vise mamma mest mulig av byen. Vi har uten tvil vært Paris på kryss og tvers for å få med oss mest mulig. Det ble utrolig mye sightseeing og mindre shopping, men jeg kommer sterkere tilbake på shopping fronten når jeg drar til København med Lisbeth! :)
bloggblogg3
blogg5blogg7
blogg4blogg10

Bilder av mine fantastiske nye sko kommer i et annet innlegg! Jakken jeg kjøpte er forresten den svarte jakken man ser på de to bildene av meg! Kjempefin jakke til en like kjekk pris! :)

4år gammel hamburger!!!!

Er hjemme i Stavanger en liten tur for å pakke til Paris turen i morgen og trene bittelitt.
Men som vanlig er jeg blitt sittende med pcen i fanget og diller rundt på youtube. Er så utrolig mange videoer der, koser meg virkelig når jeg leter etter godbiter!
Fant noe som kanskje ikke akkurat er en godbit, men jeg anbefaller dere å ta en kikk! Jeg er ikke noe fan av mcdonalds, men må innrømme at når jeg er ute å reiser så er det som regel trygt og godt å spise på en mcdonalds. Men etter å ha sett denne videoen vet jeg egentlig ikke helt hvor trygt det er! hehe...
Det er snakk om en 4år gammel hamburger og pom frites! Videoen er nokså lang, men jeg ble lettere sjokkert!
http://www.youtube.com/watch?v=4IGtDPG4UfI

Nå skal jeg dille litt til, har fri også i dag så jeg har jo plenty av tid! Planen var en tur med Lisbeth, men er usikker på om jeg gidder kjøre tilbake til Sandnes når jeg kan ta en runde rundt mosvannet her i Stavanger. Jeg får se hvor effektiv pakkingen blir. Akkurat nå er jeg lite effektiv! Satt rimelig godt her jeg.
Lørdagskvelden var herlig, vi satte på en film som var grusom. Den var bra, men grusom! Jeg fikk frysninger flere ganger og hadde jeg sett den alene er det fare for at det hadde trillet en tåre eller flere.
Jeg setter mer og mer pris på rolige lørdagskvelder, tror det kan ha noe med at jeg er blitt kjærestejente. Eventuelt at jeg jobber så utrolig masse at når jeg først har fri så er det herlig å ikke gjøre noe? Mest sannsynlig er det en blanding av de to! :)

Men nå skal jeg slutte å skrive masse svada å heller komme meg ut av senga for å pakke! Mamma forstår ikke helt hvorfor jeg skal ha med meg en stor koffert, men man vet jo aldri hvor mye man shopper på tur. Bedre å ha med seg for stor koffert enn en som er for liten!

Halloween

Hadde planer om å ta en bloggpause slik at jeg forhåpentligvis kom sterkt tilbake med masse festlige innlegg der jeg ikke fortalte dere om "i dag har jeg"
Men neida, ser ikke ut som om det skjer så veldig mye spennende så derfor får dere heller bare takle disse "i dag har jeg" innleggene mine. Noe interessant må det være siden det er ganske mange mennesker som kikker innom hver dag!

I går var det klart for Dolly Sandnes sin Halloween fest. Vi leide klubbhuset på Ganddal slik at vi skulle være sikre på at vi hadde stor nok plass å boltre oss på. Noe vi helt klart hadde! Marius fikk til slutt viljen sin og jeg kledde meg nokså uvillig opp slik han ville. Hva jeg egentlig var kledd ut som er noe jeg egentlig lurer litt på selv. Men i mine egne øyner så var det så jævlig ufint at jeg ble ordentlig kamerasky og jeg tviler på at det finnes bilder av meg fra gårsdagen. Eneste unntaket er gruppebildet og bildene der jeg driver og tar armhevinger  midt på gulvet (???!!!)
Klarte for de som er nysgjerrige på det å ta 25 armhevinger i lettere alkohol påvirket tilstand, meget stolt! Hvertfall siden jeg slo en gutt med en heeeel armheving! Og som vanlig var det mitt teite forslag å se hvem som klarte ta flest armhevinger! hehe...

Kvelden ble i mine øyne meget vellykket og jeg koste meg! Dolly mennesker er fine mennesker, ikke en eneste person kom i vanlige klær. Om ikke alle var like avanserte og gjennomførte i kostymene så hadde i det minste alle gjort et tappert forsøk! Og det viktigste var jo at så mange kom! :) Tror vi var godt over 30 stykker!
Alkoholen ble konsumert uten at noen måtte gå rundt å passe på at folk drakk skikkelig, Dolly folk drikker gladelig store mengder alkohol uten å grine på nesa! Bra jobba! Etterhvert som promillen steg så ble det stor glede over dansegulvet vårt, for å ikke snakke om scenen. Det ble heftig hoftevrikking på djevler, hekser, pusekatter og vampyrer.
Folk stakk på byen i ett tiden, men siden jeg var med å arrangere hele greia måtte jeg være igjen å rydde. Noe som egentlig var helt ok siden jeg aldri i verden hadde gått ut offentlig med kostymet mitt. For å si det sånn, langt svart hår + øyensminke fra helvete er ikke helt min ting. For å ikke glemme at jeg gikk rundt i omtrent bare undertøyet.
cimg1921cimg1923


cimg1919
Det var ikke mangel på fantasi når det gjaldt kostymene for å si det sånn! Skulle jeg lagt ut bilder av alle de kule kostymene hadde det blitt et grusomt langt innlegg.

I dag har jeg hatt den herligste lørdagen på lenge! Sto ikke opp før klokken 13.00, noe som ikke er vanlig til å være meg. Spiste god frokost før jeg ryddet og vasket hjemme hos Marius (mens han var meget opptatt med xboxen sin) Så bestemte jeg meg for å bake kake, nam! En ordentlig flittig liten pike når jeg vil! Nå har vi nettopp spist middag og siden ingen av oss hverken gidder å finne på noe eller å sosialisere oss så skal vi bare henge hjemme og kose oss med en film! Som sagt, en herlig lørdag! :)

Og vet du hva? På mandag reiser jeg til PAAAAARIS!!!! :D

hits