november 2007

singelparty

I går var planen å trene, slappe av litt og lese pristeori. Men det er ikke alltid det går som man skulle ønske. Tonje S begynte plutselig å mase om et såkallt singelparty på Javel... Jeg var på dette "berømte" singelpartyet i fjor og var ikke imponert. Så derfor sa jeg nei til Tonje.
Men på vei ned til trening mens jeg hørte på musikk å koste meg fikk jeg plutselig en kjempetrang til å danse å ha det gøy. Så da skrev jeg melding til Tonje om at jeg ville være med allikvell, men at jeg måtte trene først.
Tror Tonje ble veldig glad og vi bestemte oss for å vorshe hjemme hos henne. Jeg trente det jeg skulle før jeg skyndtet meg hjem og gjorde meg klar for en fylletur.

Kan tro det var herlig å få pynte seg litt etter å ha gått i joggeklær de siste 2 ukene! Tok bussen til Tonje i 10 tida og vi hadde et koselig minivorspiel der vi lekte med kattene og bare snakket. Tok 12 bussen til byen og da var vi begge litt tullete. Gikk på Javel hvor vi ble skuffet over hvor lite mennesker det var der. Vi fant vårt eget dansegulv og bare tullet og tøyste. Tonje drakk masse masse øl, mens jeg holdt meg til smirnoff icen min.
Etter en stund var vi litt lei hele Javel så da gikk vi Gossip. Også på Gossip var det lite mennesker og det var rett før vi bestemte oss for å bare reise hjem siden det var så lite mennesker ute. Men så fikk Tonje melding fra Tommy om at han var på vei til Taket så da gikk vi dit. På taket var det masse mennesker som alltid og vi hadde det kjempemorsomt!
Fikk danset fra oss og da de bestemte seg for å stenge på Taket gikk vi på jakt etter nattmat. Vi gikk til en av disse kebab sjappene og Tonje fikk seg en hamburger og jeg en pomfri. Inne her kom vi i snakk med verdens fineste*2
De var sååååå søte. Så bra at det var to av dem! Snakket og tullet lenge før mammaen til Tonje kom for å hente oss. Vi sa hade til verdens fineste nummer 1 og 2 og gikk. Jeg ble kjørt hjem og hoppet rett i seng.
Nå ligger jeg og lurer på om jeg skal stå opp snart eller nå.
Org.teori eksamen snaaart. Herlige helgen! I kveld skal vi ha taco, NAM!!! :) Hjemme eksamen er bittelitt gøy, det er hvertfall myyyyyye kjekkere enn eksamen på skolen!

PANIKK!!!!!

Jeg pleier alltid å sove kjempegodt dagen før eksamen, sovner som en stein og nekter omtrent å stå opp når klokka ringer. I natt derimot har jeg hatt en grusom natt.
Jeg la meg 11 slik at jeg skulle være uthvilt, men tror du jeg fikk sove? Neeeeida, jeg sovnet ca 1 etter å ha irritert meg over alle bussene/bilene/lastebilene som sikkert alltid kjører på veien utforbi, men i går hørte jeg dem ekstra godt. Dessuten så regnet det, ovnen min durte, en klokke tikket en eller annen plass, en av samboerne mine hadde besøk, og hun andre lagte mat. Jeg hadde bare lyst til å grine, jeg ville SOVE!!!
Sovnet hvertfall til slutt.
Men tror du jeg har sovet godt for det om? Neeeeida, jeg har ikke drømt en eneste kjekk drøm. Har ikke drømt om bed.øk heller, men noe fælt har det vært. Husker ikke hva. Bråvåknet alikevell klokken 5 av at panikken tok meg, tenk om jeg ikke kan nok, tenk om eksamen har tusen av spørsmål som jeg ikke kan, tenk om jeg stryker igjen, osv...
Guuuud... Jeg pleier jo ikke være stresset før eksamen, jeg pleier jo være den som tar det mest med ro av alle. No stress lissom.. IKKE i dag, i dag vil jeg helst at noen skal kidnappe meg sånn at jeg har en gooood unnskyldning til å ikke ta eksamen!

Om ca 5 og en halv time er det over! Muligens før siden jeg alltid leverer fort fort fort... Jeg vil stå! Skulle ønske noen kunne rettet eksamenen min med en gang slik at jeg fikk resultatet i dag og ikke om en måned!

Jeg har forresten glemt hvordan jeg regner prosent. Gange 1.25 eller dele med 0.25 eller arg... Jeg husker ikke, og det er ganske relevant siden ca alle oppgavene krever at du deler eller ganger med tull...
Jeg må ringe Miriam!!

bed.øk!!!!

Jeg har i dag tilbrakt ganske nøyaktig 11 timer på skolen, etter min mening er det ca 10 timer for mye. Greit, det var å overdrive litt, men 6 timer hadde vært nok!
Jeg har som de fleste sikkert allerede har fått med seg eksamen i morgen. Og ikke hvilken som helst eksamen, jeg har nemlig bed.øk eksamen i morgen!
Jeg skulle ønske jeg kunne skrive at det kommer til å gå bra og at jeg kan masse. Men det kan jeg ikke.
Jeg kan MYE mer enn hva jeg kunne i fjor, men føler meg ennå ikke sikker på at jeg skal stå. Men nå orker jeg ikke gjøre mer i kveld. Får heller legge meg tidlig å stå opp litt tidlig for å se på formlene en gang til da! :)
Jeg er så redd for at bed.øk denne gangen blir sånn makro ble i fjor. At jeg trodde jeg kunne litt også viste det seg at eksamen var helt jævlig, for å si det mildt! Off off, morgendagen får vise!

Tuuuusen takk til Miriam for masse hjelp de siste dagen!

Nå skal jeg prøve å glemme DB, DG, Nullpunkt, Nåverdi, Kontantstrøm, Regnskap, Avskrivinger, Reklamekampanjer, TFK, Flaskehals, Selvkostkalkyle osv... Også skal jeg rett og slett se de to neste Greys episodene! :)

I morgen skal jeg handle julepynt! Yaaaay!!!

glemte noe

Må bare legge til at overskriften på mitt forrige innlegg fikk meg til å tenke på skuespillet vi lagte i 9.klasse. Og det igjen fikk meg til å tenke på denne filmkvelden vi skulle ha! Veronika...
Jeg er klar for 10.klasse avslutning, press, røldal osv... :)

press

Jeg leser best til eksamen når jeg er under press. I dag har jeg uheldigvis ikke følt meg som om jeg har vært under noe press, jeg har jo nettopp hatt eksamen så da unnte jeg meg selv litt fri.
Planen var å gjøre bittelitt bed.øk, men det ble byttet ut med bittelitt Greys som igjen ble byttet ut med mye Greys...
Oh well, bed.øk kan vi ta seriøst i morgen. :)
Dessuten så kom jeg meg på trening i dag, Marianne var rimelig kjapp til å sende melding der jeg fikk beskjed om å pelle meg ned på trening. And I did.. Det er så crappy å komme seg ned på treningen, men når du først er der og hvertfall når du skal hjem så er det sååååå HERLIG!

Utenom å se store mengder med Greys så har jeg lastet ned julesanger, jeg er herved klar for jul! Jeg må ha min egen lille julefeiring før jul siden jul blir feiret i sydenland. Derfor skal jeg ut å kjøpe julepynt på torsdag! Da skal jeg herje villt på plantasjen, Nille og Europris (dyr julepynt er oppskrytt)
Håper du la merke til at jeg skal gjøre det på TORSDAG... Som er dagen da min bed.øk skjebne blir avgjort. Jeg skal rett og slett klare å vente i to dager! =)

Dessuten så sier horoskopet mitt for denne uken at jeg skal fortelle en spesiell hva jeg egentlig føler! Hmm... Kanskje, eller ikke...

Dessuten så blir du garantert i godt humør av The Julekalender - The Stovel Dance!! Lover...
Beeeed time...

tonje

Tonje - DU har lide å gjør hvis du faktisk gidde kommentera at EG har lide å gjør på bloggen! Haaah... Konfiskera pcen? Værsego, eg kom på at eg e Dollytøs på dagen i mårå, flaks for deg...! Uflaks for meg, dvs eg må jørr bed.øk i kvell og!

Kan noen please ringe og kjefte på meg slik at jeg kommer meg ned på trening? Jeg har ikke lyst til å gå ut, det er kaaaaaldt!

1 down 5 to go

Jeg er ferdig me den første eksamenen!! Wohooo... 1 down 5 to go!
Engelsk eksamen i dag gikk helt greit, tror jeg. Jeg følte hvertfall det gikk helt greit, så kom jeg ut av eksamenslokalet og begynte å sosialisere med andre, da kom angsten litt. Uæææh, folk sa så mye som jeg ikke hadde skrevet eller tenkt på. Men men, jeg tror ennå det er et stykke til jeg stryker! Det bør det være for jeg var flink til å huske ting!

Nå sitter jeg hjemme, er sulten, skal spise snaaaaart. Skal bare blogge ferdig og sette på en maskin med klær. Jeg har ikke vasket klær på ca en uke eller to. Det begynner å bli litt mye så jeg får vel gjøre det i dag.
Jeg har og som dere sikkert har lagt merke til fjernet mitt barbie design etter flere klager.
Planen i dag er å ta det litt easy med bed.øk, bare kose meg med selvkostkalkyle oppgaver, jepp, det er ganske kos. (LITT) Så skal jeg komme meg på trening, men mest av alt skal jeg gjøre ingenting! For i morgen må jeg bli seriøs. Da skal jeg på skolen også skal Miriam lære meg regnskap! Wooohei..

Men nå; MAAAAAT!!!!!

Jonas

Jeg copy pasted blogg innlegget til Julianna...

hvem er jonas?
for dere som ikke en gang har hørt om jonas, er jonas en uidentifisert person som poster kommentarer i form av dikt og lignende på bloggen til marianne. (www.marianne.cjb.no)

jonas eller janus (janus som betyr dobbelt ansikt eller noe slikt).

om jonas er et hannkjønn eller hunkjønn, eller ikkekjønn for den saks skyld,  er det ingen som enda vet, men denne uidentifiserte personen har fått marianne sitt hode til og vri seg av nysgjerrig.

Jeg prøver med dette innlegget å hjelpe Marianne med å finne ut hvem Jonas er! :)

(alt for å ikke lese???, kanskje...)

....

Jeg hadde rett, Marianne likte ikke det nye designet på bloggen min. (må innrømme jeg blir litt svimmel selv av å se på det)
Skal fikse det så fort jeg finner en annen genial løsning! :)

Dessuten så var det ingen lur (eller kanskje det var lurt?) ide å snakke med Marianne på msn for nå må jeg jammen lese de etiske dilemmaene på ny! Flaaaaks! Men skal være Marianne evig takknemlig hvis vi får de på eksamen i morgen og jeg faktisk har lest de litt nøye! :D

Baaaaarbie!!

Yaaaay! Jeg fikk lage eget design, jeg har barbie blogg!
Marianne kommer til å mislike fargene, men jeg liker min barbie blogg. Nå blir det barbie blogg helt til jeg orker lage ny! :)

Jeg er forresten ferdig å pugge engelsken, jeg tror jeg kan det bra nok! (bemerk deg, tror jeg kan)
Så nå skal jeg bare lese littegrann til på de etiske artikklene å få det skikkelig inn i hodet også skal jeg soooove!
Eksamen i morgen og jeg har det helt fint! Bra bra bra!!!

Donut Tonje

image272
Tonje er såååååååå glad i Donut med sjokolade!! Mmmm... (er det bare jeg som ser likheten til Sid i istid her?)

Flittige studenter

Jeg har vært maaaaange timer på skolen i dag. Tro det eller ei, jeg har fått gjort masse! Jeg har til og med lært en del!
image269

Ane, Tonje, Camilla og jeg har tilbrakt masse tid på grupperommet "vårt"

Vi kjøpte oss et kart i går slik at vi har skrevet opp viktige ting på de 7 viktige landene. Ganske morsomt å gjøre noe annet en bare å skrive i kladdebøkene. Dessuten lærte vi masse av det! :)

image270
Vi laget og en del A3 plakater der vi skrev om de 4 "store" som vi liker å kalle dem. Hofstede, Trompenaar, Hall og Gestland. Dette for å få bedre oversikt og "krangle" litt om hva vi mente var viktig og ikke.
image271
Vi var relativt godt konsentrert hele tiden, men noen ganger skjedde det ting på utsiden som vi bare MÅTTE få med oss! :)

Jeg er fornøyd med dagen. Føler meg ganske mye lurere og ser ikke så mørkt på eksamen lenger. Ganske betryggende å vite at vi har ennå en dag i morgen til å lese. I morgen skal vi ta for oss det vanskeligste, nemlig etikk! Hat hat hat... Men det skal nok gå bra, fikk begynt litt på det i dag! :)
Også er planen å løse en del "case" og se litt mer på eksamensoppgaver. Tenk hvis vi hadde vært så flinke til hver eksamen?

skole-Mona

Jeg er på skolen, en lørdag. Grusomt! Endelig fri en hel helg også skal jeg tilbringe ca alle døgnets timer på skolen. Yaaaaay!
Jaja, nå er snart eksamen i gang så da går det forhåpentligvis litt fort til jul! Gleder meg...
Men nå skal jeg ikke vase vekk mer tid på bloggen, jeg skal lese ferdig det fæle heftet som er 90% ex.phil...

engelsk-Mona

Jeg begynner å forstå hva Marianne mente med at engelsk var et drittfag!
Skal jeg liksom huske ALT dette på mandag? Not happening...
Og hva er dealen med å skrive "thus" i stedet for therefor? Bare for å gjøre det litt ekstra vanskelig siden jeg aldri hadde hørt om "thus" før?
Dessuten så er det ene heftet skremmende likt ex.phil og ex.fac pensumet vårt på Bali! Skremmende...
Kan jo ikke påstå det gikk så bra på de to eksamenene!!! Kant kan gå og legge seg... Æsj!
Og det går veeeeeldig seint å lese, jeg er innom facebook ca hvert 3 minutt.
"tenk om noen har lagt ut noen bilder, oppdatert noe annet kjekt eller skrevet på veggen min?"

Og det er ca 190 andre ord jeg ikke fatter dritten av, føler jeg kommer til å bruke ordboka flittig på mandag!
Hva skjedde med den vanlige enkle engelsken jeg er relativt god i? Ubrukelig?

singel-Mona (og litt student-Mona)

Lillian og særlig Tonje har en trang til å dele med verden at de er single og studenter. Derfor kan vel jeg og understreke det. For de som ikke fatter hva jeg snakker om så er det hvordan de "underskriver" når de legger inn en kommentar.

09.00: Sto opp, spiste en kiwi
10.00: sminket meg, dillet osv...
10.30: Tonje hentet meg
11.00: På plass på skolen
11.15-14.00: Engelsk lesing, kun avbrutt av geografi spillet, snakking og matpauser (egentlig veldig lite effektive)
14.06: Mona og Camilla reiste til flyplassen der Camilla hentet Christian og jeg gikk på jobb
15.00-23.00: Mona på jobb (og leser til engelsk eksamen, wohoo...)

Har hatt en del småpauser, besøk av Henriette og Ingvild på LL, planlagt litt mer Bali tur og dillet rundt på trafikk kontoret. Kos...
Fikk og mail av sjæfen sjøl, Anita om at vi skal få reise på studietur til Amsterdam for å se hvordan baggasjen, LL osv fungerer der nede. Gleder meg! Reiser enten 11 eller 12 desember! Passer perfekt med tanke på eksamen ol...
Men nå skal jeg ikke dille mer, måtte bare blogge bittelitt.. Leser det kjedelige heftet og har bare lyst til å kaste det laaaaangt vekk!

nødlanding å greier

Action på sola flyplass! Ambulanser, journalister og masse passasjerer som måtte nødlande! Et Widerøe fly med en liten sprekk i vinduet sitt førte til nødlanding, mange litt halvgrumpy passasjerer og masse jobb til meg, men mest til billett kontoret. Stakkars menneskene som jobber der! *le littegrann*

aupair?

Jeg har mange ideer, drømmer og ting jeg vil gjøre. Min "nye gamle" plan er å bli aupair igjen. Har nok en gang registrert meg som aupair og ikke før hadde jeg gjort det så rant tilbudene inn.
Jeg kan velge og vrake mellom å bli aupair i Australia, New Zealand, Kina, Frankrike og England... Jeg vil, tror jeg. Utrolig nok så frister Cannes i Frankrike mest! Lett å komme seg hjem skulle jeg bli kasta ut igjen! :p
Måtte bare lufte ideen med dere, om jeg gjør det var en annen ting!

Nå skal jeg vente på et Aberdeen fly som måtte snu fordi de fikk en sprekk i ruta. Gleder meg, så får jeg litt å gjøre! Yaaaay....

20,59

Jeg har vært en flittig student på jobb, helt frem til for en halv time siden. Da fant jeg msn på dataen! Wooops..
Uansett, jeg har lest og skrevet av alle forelesningsnotatene i engelsk, noen bare ler av meg når jeg gjør det, sier det er dobbelt med arbeid. Men jeg liker det, lærer bedre av det da! :)
Også har jeg printet ut en del nyttige ting som Oslo hadde lagt ut på blackboard, en del spørsmål jeg skal besvare litt senere osv... Regner med jeg får gjort det før jeg er ferdig på jobb, siste flyet lander halv 12 i kveld så jeg er nok ikke hjemme før nærmere halv 1. Oh joy...

Men nå skal jeg stikke en tur bort til Ingvild på trafikk å planlegge Bali turen vår i januar!! Yaaaaay! :)

17.30

Jeg vil blogge, men om hva. Det skjer jo ikke det helt store greiene om dagen. Jeg står opp, reiser ned på skolen, leser og er sosial, så går jeg enten hjem i 7tiden eller fyker avgårde på jobb i 3tiden. Så spennende er det å være Mona for tiden.
I dag er jeg jobbe/student Mona. Jeg er på Widerøe, det er ingenting å gjøre og jeg kommer til å ha masse tid til å lese! Yaaaay...
Faktisk så er det ingen baggasjer som er savnet å jeg håper det fortsetter slik! Me like...
Nå skal jeg lese engelsk og gjerne litt bed.øk skulle jeg bli lei engelsken! Men først skal jeg på 7/11 og kjøpe meg vann slik at jeg ikke blir dehydrert!
image266
Hiver opp et bilde av Tonje fra skolen. Ivrig etter å lese, eller var det kikke etter "loverboy" ??? ;)

flink jente

I dag har jeg vært flink skolepike! Jeg hadde avtalt med Miriam å møtes klokken 9, og selv om det virkelig var hardt å stå opp når du visste du skulle på skolen for å gjøre bed.øk så kom jeg meg dit på tiden!
Vi var flinke og gjorde en del oppgaver, jeg begynner å få skikkelig dreisen på bed.øk delen. Regnskaps delen derimot har jeg ikke prøvd meg på ennå, men det kommer!! :)
Dristet meg på eksamenen fra i fjor som jeg strøk på og jeg klarte 9 oppgaver uten problem, det er mye mer en jeg klarte i fjor så det er jo en klar forbedring!
Er litt kjekt når du får ting til, dessuten var Miriam kjemepflink til å forklare. Da Miriam gikk på forelsing klokken halv 3 skulle jeg egentlig være med, men jeg orket ikke sitte i mange timer å høre om bed.øk. Så da reiste jeg og Tonje å kjøpte oss mat før jeg gjorde ennå mer bed.øk. I 5 tiden ble bed.øk byttet ut med engelsk, og det leste jeg på frem til klokken 7 når jeg reiste hjem.

Nå sitter jeg i sengen hjemme, skal snart lage meg noe middag før jeg skal lese litt til engelsk! Er flink skolejente i dag. Litt styrketrening håper jeg og at jeg klarer presse inn i løpet av kvelden, eventuelt en tur rundt mosen skulle det slutte å regne!

bed.øk bed.øk bed.øk, du MÅ stå Mona!!!!

Jeg får ikke til bed.øken slik som jeg vil!
Sitter å løser oppgaver, noen går veldig bra. Noen nesten bra, littegrann feil. Mens noen må jeg bare kikke bittelitt på fasiten for å så slå meg hardt i hodet siden jeg egentlig kunne det og noen oppgaver går ikke i det hele tatt!
Og bare for å få med det og, det finns mest oppgaver som ikke går i det hele tatt!
Jeg sliter, jeg vil få det til, jeg skal klare det!! I dag er det jobb, så litt bed.øk på kvelden!!! I morgen derimot skal jeg jobbe bed.øk med Miriam hele dagen, eller det vil si regnskap siden jeg ikke kan noenting regnskap. Jeg vet det er noe kredit, debit greier og at alt skal i null å dette her. Men det er ca alt jeg kan og!

Fikk dessuten regningen på bed.øk eksamenen i går. Den var DYR! Det passte ikke inn i mitt sparebudsjett!
image265
Stryker jeg en gang til nå så kan det bare være med den dumme bed.øken!

Satt på skolen i hele går med Tonje, ble en del jobbing, litt tull (STFU Mona), litt dilling, noen sosiale turer, litt ica og på slutten datt vi helt ut av det. Da ble jeg, Tonje, Arne Vidar og Thomas sittende å bare tulle.
"Jødekaker, vil det si at det er jøder som lager det"
"Det står at det er fargestoffer i jødekaken, tipper det er beige"
En del smarte kommentarer fra kommende eiendomsmeglere, økonomer og markedsførere.... Koselig å avslutte dagen med litt fnising å tull.Etter skolen reiste jeg hjem til Klepp hvor jeg fikk lasagne og fant ut at jeg skulle campe der. Orket ikke reise til Stavanger igjen. Har sovet ca nothing siden kaninen som bor på rommet mitt ikke sover på natten, men pyttsan. Sto opp kvart over 5 for da skulle Johnny på jobb og da ble jeg kjørt helt frem til døra. Fin fint...

2:37

Jeg skulle se en "hjernedød" film i kveld, sånn at jeg slapp å tenke. Men jeg valgte tydeligvis feil film, for nå surrer det sinnsykt mange tanker i hodet mitt!
Det står bakpå filmen: "Hvis ikke denne filmen treffer deg i magen og får deg til å vri deg i stolen, så gjør ingenting det"
Så sant så sant... Jeg har ennå vondt i magen, skremt over hvor mye denne filmen fikk meg til å tenke.
Jeg gråt ikke bare litt, men masse!! Herregud for en film! Men for et budskap.
image264
Anbefalles, men ikke se den rett før du skal legge deg for tviler på at jeg får sove med det første nå!

søndag

Kveld, søndags kveld. Jeg er sløv, veldig sløv. Jobb var kjipt, gjorde fint lite. Hadde pizza til frokost, det var egentlig veldig fint! Siri stakkar må jobbe til halv 11 i kveld, er ikke misunnelig. Jeg sitter godt under dyna og ser robinson. Kosekveld, i morgen er det eksamens lesing igjen. Blæh...
Jeg har noen rare tanker i hodet i dag, de vil ikke gå vekk. Det er tanker som får meg til å tvile på ting, får meg til å ville prøve og utforske nye ting.


Enough said...

AU!!!!!!!

Jeg er dårlig, fyllesyk. Orker ingenting, flaks at jeg er på jobb.
I går kom Siri på videoverden klokken 21.00 så da sendte vi Nina hjem og jobbet sammen de siste 2timene før vi stengte og reiste hjem til meg for å drikke. Siri drakk øl, Mona sprit. Vi snakket om tull og tøys før vi bestemte oss for å gå på byen klokken halv 2. Vi gikk først på Folken hvor Siri kjøpte en øl som vi drakk fort fort fort før vi labbet  videre til Checkpoint. Her skulle jeg kjøpe en øl som vi kunne dele, men Siri fant ut at det var mye lurere å kjøpe en øl + 2 fisherman. Joda, det virket kanskje som en god ide, men det var det ikke! Mona ble full, Siri ble full. Vi var på et rart rom, muligens et kontor på checkpoint hvor jeg aldri har vært før. Ganske kos helt til en merkelig jente kom å kastet oss ut.
Siri ringte Kimberly, DYRT!!!! Haha... Morsom telefonregning i vente!
Så traff vi min samboer May Linn på utsiden og da bestemte vi oss for å fortsette å drikke øl hjemme hos oss. Så da gikk vi hjem, jeg, Siri, May Linn, vennina til May Linn og en kompis av May Linn.
Satt på rommet til May Linn hvor vi drakk øl, baileys og spiste popcorn. Jeg og May Linn snakket og delte erfaringer når det gjelder å bo i kollektiv, tror vi ble litt smartere på visse ting.
Jeg fant hvertfall ut at jeg liker min samboer May Linn, koselig jente. Siri og de to vennene sovnet derimot. Muligens vi var litt kjedelige. Hehe...
Da vi bestemte oss for å ta kvelden fant jeg ut at jeg måtte få Siri inn på rommet mitt så ha hadde vi operasjon "løft Siri inn i senga" Det gikk meget bra, vi skadet henne ikke, tror jeg! :p

Sovnet ca kvart på 6ish.. Noe som var meget forseint med tanke på at jeg skulle på jobb 11. Jeg kom meg hvertfall opp i dagmorges, ca litt forseint til å rekke jobb i tide. Men pyttsan... Nå sitter jeg på jobb, er dårlig og vil egentlig bare hjem i senga mi hvor Siri ennå ligger å sover. Greit sjalu når jeg gikk!!!
Nå skal jeg ringe å vekke Siri, tigge og be på mine knær om at hun skal kjøpe med seg en pizza og komme med frokost til meg! Bra plan...

SHOPPING!!!

Tonje ringte, spurte fint om jeg ville være med på søstrene Grene og shoppe litt også spise is etterpå. Jeg nølte, sa nei, jeg kan ikke. Jeg leste engelsk, jeg var flink student, men så brast hele selvdisiplinen. Jeg kledde meg, sminket meg og nå er jeg klar for litt shopping.
Så er det jobb. Og etter jobb tror jeg Siri klarte lokke med litt alkohol. Lesedag du liksom! hah....

13.53 (hermergåsa meg)

Ble mye blogging på kort tid her.. Men Nicco "trøstet" meg med noen ord i dag!
I dag er et nøyaktig 1 måned til vi er ferdig med alt som heter eksamen!!!!!!!!! Det vil si jeg har 6 eksamener på 3 uker, oh joy...! La den neste måneden gå fort så blir det pepperkakefest, jul i sydenland, en flott nyttår og BALI!!!!

One Tree Hill addict

Jeg fikk aldri sett One Tree Hill sesong 4 når den gikk på tv, derfor fant jeg ut for ca 2 uker siden at jeg skulle laste den ned å se. Skulle aldri gjort det, jeg ble hekta! Sjokk..
Eksamenslesingen blir fort bort prioritert og jeg setter meg heller ned med One Tree Hill og Lucas Scott (Yummi)
Derfor bestemte jeg meg i går for å se de siste episodene å bli ferdig med det. Så det gjorde jeg, fy for en kjekk serie. Det slår faktisk OC, eller det er hvertfall minst like kjekt!
Da skulle man tro mitt konsentrasjons problem var borte og jeg kunne begynne å lese til eksamen, men neida. Nå er jeg så klar for den 5 sesongen der vi skal få treffe Lucas, Nathan, Peyton, Brooke, Mouth og Hailey 4 år etter.
Jeg er så nysgjerrig på hvordan det blir, derfor har jeg dillet på internett idag for å finne noen sneek peak på hvordan det blir!

Og jeg fant, jeg fant!!! Og nå gleder jeg meg ennå mer! Jeg er såååå hekta! Januar, kom fort fort fort!!
Jeg har og begynt å laste ned Greys, sesong 4... Men har lagt ned forbud mot å laste ned mer før etter bed.øk eksamen! Det skal jeg klare! =)
Men nå diller jeg meg bort igjen, kom deg bort til bed.øk bøkene Mona!!!
image263
Marry me??

søte gamle mennesker

Jeg er fan av den nye sangen til Alicia Keys - No one... Hun synger at alt skal bli alright! Og det stemmer jo! Jeg har humørsvingninger. I dag er alt bra, nesten... Bed.øk boka roper på meg, men jeg later som om jeg ikke hører det. Skal høre etter om en liten stund, blogge først! :)

I går på jobb håpet jeg på en rolig kveld med ca ingenting å gjøre slik at jeg kunne lese litt mer kanaler, men det skjedde jo såklart ikke! Før det første klm flyet hadde landet fikk jeg 40 (!!!!!!!!) beskjeder om at folk manglet baggasjen sin. Det var 87 passasjerer på flyet og bare 35 baggasjer! Det skal ikke være mulig! Jeg kjente panikken komme krypende for å ta meg, jeg såg for meg køen av sinte mennesker som ikke fikk baggasjen sin så jeg rømte bort på billettkontoret for å se om det var noen der som kunne LL og kunne hjelpe meg. Heldigvis var Katarina der så da ble hun med meg tilbake for å hjelpe til.

Heldigvis var alle de som manglet baggasjen et stort reisefølge som hadde vært på ferie på Cuba. Mange gamle koselige mennesker, de hadde en reiseleder som tok ansvar og fikk folk til å stille seg fint i kø og finne frem alle lappene og informasjonen de trengte. Men ca 45mennesker i kø stresser deg litt selv om alle tok det med et smil!
Og du må ikke tro alle disse menneskene bodde i sandnes/stavanger, neida... De bodde i Mandal, Hebnes (???), Sand, Hjelmeland, Egersund, osv... Stakkar Kine som må fikse utkjøring på alle disse i morgen!
Uansett, disse gamle menneskene var søte. Brune og rynkete! Ekstra søte var de når de skulle beskrive kofferten sin. Eneste informasjonen jeg trenger er hva farge den er og om den er en hard koffert, myk koffert eller ryggsekk osv.. Men disse søte menneskene fortalte at de hadde norske flagg på, hva slags klistremerker det på, at det sto navn på osv... Alle hadde pyntet kofferten sin! Søtt...!

Alle disse savnede baggasjene dukket opp på det siste flyet som landet klokken 22.00... 45 kofferter som jeg måtte ta av båndet er MYE!! Styrketrening til de grader. Og de gamle ekteparene hadde jammen matchende kofferter.

Nå har jeg dillet bort nok tid! Jeg skal lese bed.øk, hvertfall litt! Også litt engelsk... =)

frustrasjon

Jeg forstår ikke meg selv noen ganger. Jeg har det egentlig veldig fint, men i dag har vært en kjip dag. Tenker på alt for mye. Er så mye jeg vil, jeg er så usikker på ting. Hva om jeg tar feil valg?
Skolegreiene er kanskje det som stresser meg mest, jeg er ingen student. Jeg liker meg sånn sett ikke på skolen, jeg prioriterer lett jobb fremfor skole. Jeg går på en skole der jeg betaler en formue for å gå, jeg komme til å ha studielån til jeg er gammel. Hvorfor BI? Klarer liksom ikke helt se for meg at jeg skal jobbe med markedsføring heller. Det er så mye annet jeg heller vil gjøre en å gå på skole.

Fullstendig klar over at jeg har skrevet et nokså likt innlegg før, men den samme frustrasjonen å irritasjonen kommer tilbake. Og gjerne rett før eksamen. Jeg føler meg ikke flink nok til å gå på skole. Og når det ligger i bakhodet at du faktisk konter på eksamen så føler du deg ennå litt mer dum. Hva om jeg stryker igjen? Det hjelper jo ikke akkurat på selvtilliten.
Jeg er livredd for eksamen, det var jeg ikke i fjor. Ikke i det hele tatt faktisk! Men i år har jeg bare lyst til å sette meg ned å grine for jeg er så redd for å ikke få det til. Jeg eier ikke selvdisiplin når det gjelder lesing, hvertfall ikke når det gjelder bed.øk og pristeori. Jeg vil så gjerne til Singapore, Kina eller England for å studere, jeg vil komme meg vekk litt. Jeg vil treffe nye mennesker, starte helt på nytt.
Jeg hadde en gang en drøm om å studere i Australia eller Hawaii, jeg fikk tilsendt brosjyrer, snakket med rådgivere på skolene også trakk jeg meg. Fordi jeg trodde jeg ikke skulle ha råd til det. Hvorfor? Jeg har jo ikke råd til å gå på BI heller. Jeg er for glad i å jobbe, noe som vil resultere i at jeg får ca alt stipendet omgjort til lån, noe som vil tilsi at jeg kommer til å bruke ennå lenger tid på å betale det tilbake! Men jeg liker å jobbe, jeg må jobbe! Jobbe er sosialt, jobbe betyr penger, penger betyr at du kan reise. Jeg vil reise, jeg vil reise helt alene. Jeg vil... Åååå, det er så mye jeg vil! Skal jeg virkelig "sløse" vekk et halvt år til på BI som kommer til å inneholde mange nye og gamle frustrasjoner? Skal jeg sløse vekk ennå mer tid i Stavanger der det ca aldri skjer noe kjekt lenger?
Jeg vil vekk, vekk for å treffe nye positive, kjekke unge mennesker. Jeg er lei av gamle rykter, gamle sannheter, gamle ting. Jeg vil til en plass der ingen kjenner meg, der jeg kan være bare meg og ikke måtte prøve å leve opp til noe...
Æsj, jeg forstår ikke hva jeg skrive lenger. Jeg bruker bloggen som en dagbok og det er ikke alltid jeg forstår dagbøkene mine. Kanskje like så greit. Noen ganger må bare litt frustrasjon komme ut! Og noen ganger skulle jeg ønske at jeg var litt mer tøff. Turte litt mer, ikke gjemte meg vekk. Jeg skulle ønske jeg hadde venner som jeg ikke var redd for å si visse ting til... Aaaaaaaaaaaaaaaaaa.............................. Og det er mye mer frustrasjon igjen, men det får vi ta en annen gang.... Jeg er jo tross alt på jobb for å jobbe, ikke blogge!

my day

Jeg utsetter lesingen, har lest kanaler i dag for å koble litt av. Kan bli litt for mye engelsk og bed.øk. Skulle virkelig ønske jeg hadde mer en 2 uker på meg til å lese. Nå kan jeg angre jammen!
Trening ble det og, ganske hard trening.
Etter treningen gikk jeg og Sara hjem til Sara hvor jeg hoppet i dusjen mens Sara vekket Lise og mekket frokost! Snillingen.. Spiste noe babymat look alike greier, egentli helt grei frokost. Sunt skulle det og visstnok være.
Var en liten time på skolen og dillet før jeg måtte gå for å gjøre meg klar til jobb.

Nå sitter jeg inne på ankomstservice, kjeder meg og prøver å lese litt. Skal være her helt til 12 i kveld, kan ikke si jeg gleder meg. Men litt lesing skal vi nok få til på den tiden!

Jeg er forvirra, litt irritert, litt stressa, litt betatt og litt sjenert... Hmm....

træning

Jeg og Sara skulle trene halv 8 i morges, jeg våknet av alarmen klokken 7 og forbannet meg selv for denne dumme ideen. Jeg ble derfor meget glad da Sara sa hun ble forsinket, jeg sovnet igjen og nå er klokken snart halv 9 og jeg har ennå ikke komt meg på trening!
Vi skal trene kvart på 9, passer meg MYE bedre! :)
Etter trening blir det skole, ennå mer bed.øk og litt kanaler før jeg skal på jobb hvor jeg skal lese engelsk! :) Jeg skal være skoleflink i dag og! Var litt imponert over meg selv i går, selv om jeg kunne vært flinkere!

I dag er det nøyaktig ett år siden jeg brakk armen. Må innrømme jeg tenkte en del på det under kampen i går. For i fjor spillte vi og kamp på en onsdag. Men pyttsan, det gikk så bra så! :)
image262
Det fine arret mitt! :) Man får jammen skille når man er på ferie og bruker plaster over arret..
Hadde planer om å legge ut et før og etter bilde (slik armen var da jeg ca nettopp hadde brukket den) Men siden Veronika holdt på å spy sist så skal jeg drøye den! :)
Nå må jeg komme meg avgårde! Styrketrening med ms Aarseth venter...

Laila

Og Laila, du er savnet på laget!!!! Kom hjem ;)

Flinke jentene mine!

Jentene mine e såååååå flinke! Eg e så vannvittig stolt av den jentegjengen som spillte kamp i kveld! Dere er helt konge!
Før kampen i dag var jeg jublende glad for det var hele 9jenter som hadde sagt at de kom! Men i tidsrommet 17.05 til 18.14 var det hele 3 meldinger som tikket inn om at folk var syke, dårlige, hadde andre ting å gjøre osv.. OH MY tenkte jeg da! Skrev i ren panikk til alle jeg ikke hadde mast på, venner og kjente rundt forbi. Vi burde jo klare å skadde minst en spiller til. Skrev til og med melding til Carina som er hjemme i Sandnes en liten tur. Dessverre kunne ingen! Så da sto vi der, jeg, mamma, connie, lise, kristine og hilde! Jaja, vi fikk smile, jobbe i forsvar å ha det gøy!
Og jammen hadde vi det gøy! Første målet fikk vi, og jammen fikk vi ikke det andre og! I hele 15minutte ledet vi over sykehuset (en haug med unge og spreke spillere slik som oss)
De hadde innbyttere og en del spillere som hadde noen helt utrolig skudd! Men med min gode mamma i mål så var det ca ingen mål som gikk inn! Helt fantastisk! Da dommeren blåste av 1.omgang ledet vi med ett mål! Ingen dårlig prestasjon med en mindre spiller.

Vi var kjempefornøyde, smilte og lo mens det andre laget furtet og kjeftet på hverandre. Vi bestemte oss for å fortsette å holde humøret oppe, prøve så godt vi kunne å jobbe i forsvar! Det kom ikke som noen overraskelse at de kjapt tok oss igjen i 2.omgang, men hva gjorde vel det så lenge vi jobbet sammen og gjorde vårt beste!
Kampen ble avblåst et par minutter før tiden siden de stakkars sykepleierne slet med dårlige knær og hele to stykker skadet seg. Pingler :p hehe....
Stillingen endte 10-7 til sykehuset, noe vi var strålende fornøyd med!
En kanonjobb av hele gjengen! Og kanonkoselig å ha med Hilde på laget! :)
Nå håper jeg bare at jeg får opp humøret på jentene på BI slik at vi blir litt flere BI jenter! Trening er noe vi ikke får til med det første, derfor får vi ta til takke med å spille kamper! Og kamper er kanonkjekt enten du taper eller ikke, hvertfall så lenge det er en så herlig gjeng som vi er!

bed.øk

Jeg har vært på skolen siden halv 10 i morges, har jobbet flittig med bed.øk (til å være meg var det flittig) Jeg forsto både en og to ting, tror jeg! Sammenstillingsprinsippet, nullpunktomsetning ting, flaskehals osv... Nå gjenstår det bare å se om jeg husker det! Noe som er heller tvilsomt!
Nå er jeg hjemme, skal slappe av en liten stund før jeg skal gå på butikken og handle mat, så lese litt engelsk (eventuelt kanaler) før jeg skal på håndballkamp!

bloggeri bloggera

Jeg har lovd Siri å blogge, men jeg kommer ikke på hva jeg kan blogge om. I dag var jeg på jobb på Dolly fra halv 11 til 4, var en kjekk dag på jobb. Lite kjøringer, men en del varer som kom! Varer er egentlig ganske kjedelig, men littegrann kos når Tine er på jobb. Da fniser, fjoller å ler vi. Kan finne på masse moro med ost, kjøttdeig, servietter, pizzasirkler osv...
Litt klatring ble det og i dag siden Asko hadde stablet både i høyden og bredden. Da måtte Mona klatre over alle eskene for å komme frem.
Hadde egentlig dårlig tid da jeg var ferdig klokken 4, men da Trond buste ut med litt "ny" informasjon fra BI sitt nyttårscruise i fjor fikk jeg litt sjokk og måtte være igjen litt for å grave etter mer info! Sjokkerende greier, men egentlig forventet og! hehe...

Så ringte Siri og lurte på om jeg ville være med å spise middag, men siden jeg skulle på personalmøte og det der alltid blir servert pizza inviterte jeg med meg Siri! :) Skyndte meg alt jeg kunne til stavanger og kom meg til Løkken hvor Siri allerede var på plass på videoverden. Der ble det et livlig personalmøte som alltid, masse krangling om vakter, og ikke minst masse unødvendig snakk som egentlig er ganske morsomt. Pizza ble det og til slutt, vi fikk streng beskjed om å fylle alle vaktene før vi fikk spise så da gikk det nesten en time før det ble mat. Masse "krangling" om hvem som skulle jobbe, de fleste har eksamen eller reiser vekk i romjulen så det var jo forventet!
Jeg sa ja til en vakt jeg garantert kommer til å angre på, nemlig nyttårsaften. Oh well, nyttår er oppskrytt!
Og jobbe Siri tok seg og en vakt og 4. Så nå kan jeg se frem til en fredag og lørdag sammen med Siri på videoverden. Tipper det blir gjort masse fornuftig da!

Planen var å trene etter pers.møte, hadde til og med på meg treningsklær. Men jeg gadd ikke, så nå sitter jeg her hjemme og skal prøve å få lest litt pensum! Eksamen nærmer seg skremmende fort! I morgen er det opp og hopp for å komme seg på skolen å lese flittig i maaaaange timer før det er håndballkamp på kvelden.! Har DU lyst til å være med å spille så hadde jeg blitt kjempeglad siden vi er ca 6 og en halv spiller!

image261
Tenkte jeg skulle vise dere hvor jeg sitter å henger for tiden. Inne på dette søte kontorer (som egentlig er mye større en her) sitter jeg og gjør lekser å leter etter kofferter til ukjente mennesker! :)


Og Marianne, det er ikke den lilla boka som er vanskelig. Det er de stygge heftene!!! Der er det litt for avansert engelsk for meg jammen!

blogge mona

Jeg vil blogge, men vet ikke helt hva jeg kan finne på å skrive om. Jeg gjør jo ca det samme hver dag for tiden. Noen tapre forsøk på å lese til eksamen, trener og er på jobb. Ikke akkurat noe spennende liv.
image260
Jeg leser engelsk, er litt lei. Føler liksom jeg aldri blir ferdig! Egentlig er det no bed.øk jeg burde prioritert, men er så vanskelig når jeg må sitte å gruble alene. Gir bare opp da! Derfor må jeg komme meg på skolen onsdag, torsdag og fredag for å sitte der sammen med noen kloke hoder som kan hjelpe meg! :)
Men nå skal jeg ikke dille vekk mer tid ved å sitte å liksom blogge!

søndag!!

Fy flate for en fin søndag! :) Våknet opp halv 10 av at Tonje skrev melding til meg, og da var jeg lys våken siden jeg la meg ganske tidlig i går! Heeeerlig! Ble liggende en liten time i senga før jeg kom meg opp og fikk på meg treningsklær. Gikk meg en lang tur rundt forbi i Stavanger. Fikk en time med frisk luft, herlig!
Vel hjemme lagte jeg meg frokost, 2 egg (har helt dilla på egg, og da kun det hvite, liker ikke det gule! nam), en STOR smoothie (jordbær, mango, banan og eplejuice) Da jeg hadde spist/drukket det var jeg knallmett, merkelig! Jaja... Blir sikkert snart sulten igjen!

Nå har jeg dillet på internett en god stund, skal snart hive meg i dusjen før jeg skal på jobb. Håper jobb blir litt roligere i dag slik at jeg får lest litt.
Har begynt å laste ned serier igjen, flaks at jeg kom på at en del kjekke serier har begynt igjen i usa nå rett før eksamen. Laster ned sesong 4 av One Tree Hill (fikk aldri sett den da den gikk på tv i Norge), også laster jeg ned Greys Anatomy sesong 4 og Frustrerte fruer... Også vurderer jeg om jeg kanskje på laste ned spin off serien til Greys og, men må kanskje vente til etter jul! :)

Jeg får bruke seriene som en belønning hvis jeg har vært flink til å lese en dag! =) Men nå fikk jeg litt dårlig tid her, blogger sikkert mer på jobb skulle jeg kjede meg! :)

stress

Jobb er KAOS! Min første helg alene på jobb og da ender det jo selvsagt opp med at ca alt er kansellert, ombooket og baggasjer ikke kommer.  Det har vært 2 heftige dager for å si det mildt, planene mine om å lese masse engesk har ikke akkurat fungert. Men jeg har hvertfall lært utrolig mye denne helgen! :) Får prøve å se positivt på det!

I kveld er det bursdagsvorsh for Veronika, jeg hadde sagt jeg skulle komme, men da det viste seg at det gikk halv 6 og halv 8 buss fra Sola, men ikke halv 7 kjente jeg motivasjonen til å drikke sank rimelig kjapt!
Jeg endte opp med å ta halv 8 bussen hjem til Stavanger, hvor jeg hadde ca en liten time på meg til å dusj å dette her, men etter å ha tenkt litt over det så hadde jeg ikke klart å være hos Veronika før nærmere 10. Såg ikke helt vitsen i å hive meg i alkoholen da! Så jeg tok en rolig lørdag i dag. Gikk en tur ned til videoverden hvor jeg lånte meg noen hjernedøde filmer, slik at jeg slipper å egentlig følge med også kjøpte jeg littegrann godterier! :) En skikkelig kosekveld i senga med andre ord. Kanskje like så greit med en slik kveld siden det nok blir en del lesekvelder fremover! 

Håper Veronika og co alikevell koser seg, selv om jeg ikke er det. Forsår veldig godt hvis dere savnet min tilstedeværelse :p 
Presang er hvertfall kjøpt inn så overrekelsen får vi ta en annen gang! :) Nå skal jeg legge meg tidlig for en gang skyld! :)

 

....

Satt å leste de gamle innleggen og kommentarene mine.. Og da kom jeg over denne kommentaren fra Marianne som bare var så unik at jeg måtte blogge den!!!

Postet av: Marianne

Det virka vilt kjekt, Mona!! :D Glede meg te å se bildene! Hadde forresten glemt away-tingen på MSN her om dagen, når du sa du hadde oppdatert ;) tjo og hopp, og i dag vil eg drikka meg DRIDAS!

16.mai.2006 @ 17:54
URL: http://marianne.cjb.no

Er det virkelig Marianne som har skrevet dette?

endelig tid til trening.. yaaay!!

Litt grumpy her jeg sitter, hadde skrevet et nokså langt blogg innlegg også presterer jeg å trykke på oppdater knappen slik at alt jeg hadde skrevet forsvant!
Jaja, er bare å begynne på ny!
Kom meg opp for å trene i dag, tro det eller ei! hehe... Trening var relativt hardt siden det er en stund siden, men fikk en god kondisjonsøkt på tredemølla og styrketrening etterpå så er ganske fornøyd med det!
Nå sitter jeg i senga og kjeder meg, venter på at tida skal gå sånn at jeg kan reise på jobb! :)

Som den ivrige blogg leseren jeg er så hender det ofte at jeg finner nye kjekke blogger å lese, siden de fleste av vennene mine har hatt blogg så har de fleste sluttet, noe som er ganskje kjipt. Derfor jakter jeg på nye blogger å lese! :)
To bra blogger der det står en del trenings og kostholdstips er:
www.cornelius.blogg.no
image258

www.helenerask.blogg.no

image259

Og når man først var inne på glamourmodell blogger:

www.carinadahl.blogg.se

www.lenealexandra.blogg.no

www.linni.blogg.no

De har nok litt mer i "hodet" enn hva de blir fremstillt med i aviser/blader :)

bed.øk dagen

Jeg har hatt en relativt bra dag, til tross for at den har inneholdt masse masse bed.øk. Sto opp "tidlig", noe som vil si halv 8. Dillet litt hjemme med diverse, før jeg kom meg ned på skolen til halv 10. På skolen fant jeg et grupperom og ventet på Ane mens jeg kikket litt rundt på facebook. Da Ane kom fikk jeg låne alle bed.øk notatene hennes fra i fjor + hun bestemte seg for å leke streng lærer å fant frem oppgaver jeg måtte gjøre!
Så da satte jeg igang, jeg prøvde så godt jeg kunne, men fikk utrolig masse hjelp av Ane! Sliter nok en del ennå ja, men kjenner at jeg forsto greit mye mer etter bare en dag med Ane.
Ane var vannvittig flink til å forklare ting på en måte som til og med jeg forsto! Men må innrømme jeg følte meg litt teit som kunne så lite! Jaja, jeg prøver så godt jeg kan hvertfall. Og jeg har hvertfall begynt og skal klare eksamen!!!
Etter mange timer med bed.øk og skole reiste vi til Madla hvor planen var å sjekke ut det nye senteret og Gina Tricot, men det var det tydeligvis flere som ville og det KRYDDE av biler overalt! Så da skrinla vi de planene å reiste heller hjem. Ane satte meg av hjemme på klepp st hvor jeg var invitert (invitert meg selv) på kaker siden mamma hadde bursdag i går. Naboen kom ned og vi spiste litt kaker før jeg tok toget hjem for å ha en avslappende og rolig kveld der jeg kan legge meg og sove til vanlig tid for en gang skyld.

I morgen er det "tidlig" opp, trene og lese litt før jeg skal på jobb! :)

Og, Gratulerer med dagen, Veronika! :)
image257

Gratulerer med dagen....

Gratulerer med dagen mammaen min! :) Masse masse glad i deg!
image256

Jeg skulle være flink jente i dag, hadde satt alarmen på halv 8 og planen var selvsagt å komme meg ut av senga da. Alarmen ringte som den skulle og jeg stakk forsiktig en fot ut av dyna, den kulden som møtte meg da resulterte i at jeg trykket på slumre og skulle bare utsette det litt. Halv 10 ble klokka før jeg bestemte meg for å stå opp. Jeg som før våknet før fuglene sang har nå blitt et skikkelig dovendyr! Grunnen er muligens at jeg jobber såpass mye sene kvelder at jeg ikke kommer meg i seng før nærmere halv 2 hver natt.
I dag skrudde jeg på ovnen på rommet slik at i morgen skal hvertfall ikke kulden være unnskyldningen min for å ikke stå opp tidlig. For i morgen er det torsdag, jeg har fri og skal sitte mange timer på skolen og bli litt smartere i bed.øk før jeg skal hjem til klepp st og i bursdag til mamma. Ingen jobb med andre ord.

De neste ukene burde være fri for jobbing, men da jeg bladde i "livet" mitt før i dag så fikk jeg litt sjokk. Jeg skal jobbe som bare pokker! Off off, godt at det er mye jobbing på Widerøe slik at jeg får lest en del mellom flyene!
For spesielt interesserte:
Fre 09.11: Jobb
Lør 10.11: Jobb
Søn 11.11: Jobb
Man 12.11: Jobb
Tir 13.11: Jobb
Ons 14.11: Håndball kamp
Tor 15.11: Jobb
Fre 16.11: Viktig bed.øk ting på dagen + jobb på kvelden
Lør 17.11: Jobb
Søn 18.11: Jobb
Man 19.11: FRI!!!!!!
Tir 20.11: Jobb
Ons 21.11: FRI!!!!!!!
Tor 22.11: Jobb
Fre 23.11: Jobb
Lør 24.11: FRI!!!!!!
Søn 25.11: FRI!!!!!
Man 26.11: EKSAMEN....
Tir 27.11: Jobb
Ons 28.11: FRI!!!!
Tor 29.11: EKSAMEN....
Fre,Lør, Søn og MAN: EKSAMEN

Ehm... Når skal jeg liksom få lest til eksamen sa du? Djiiiises... Dårlig planlagt Mona! Off den lista ble ennå mer skremmende når jeg skrev den slik, såg ikke fullt så galt ut når jeg satt å bladde i boka! Kjente panikken tok meg!
Nå får jammen KL1203 lande slik at jeg kan nilese engelsk fram til siste fly i kveld!!!!
Den neste måneden blir jammen kos... Gleder meg til jul! Til sol og varme!!!!! (også forhåpentligvis en Bali reunion på Gomobu så jeg får litt snø også!)

bored working girl

Jeg er på jobb, sjokk! Jeg har min aller første vakt på egenhånd på flyplassen. Det var mye kjekkere når vi var to! Jeg sitter her, prøver å lese litt engelsk, men blir stadig forstyrret av mennesker som ringer å lurer på hvor kofferten deres er. Jeg vet ikke hvor kofferten er, hadde jeg visst det hadde jeg jo ikke gjemt den her, da hadde jeg jo selvsagt sendt den ut til menneskene som er koffertløse. Men den er helt sikkert i Amsterdam, det er den nesten alltid.
Jeg forstår sure og leie koffertløse mennesker, det er ikke morsomt å miste kofferten. Men de trenger jo strengt talt ikke skjelle meg ut for det. Jeg gjør så godt jeg kan, jeg kan ikke for at noen i amsterdam eller en annen plass har rota bort kofferten. Jaja, nok syt..
I min kjedsomhet etter at siste fly skal lande og jeg skal få gå hjem så fant jeg disse litt merkelige faktaene....

- I Beverly Hills er det lettere å finne en plastisk kirurg enn en bensinstasjon...
- Det finnes over 350 skjønnhetssalonger, men kun 8 bokhandlere i Beverly Hills...
- L.A har 15 millioner innbyggere og 10 millioner biler...
- Det har kun regnet 3.2" (ca 78 mm) i L.A. siden juni 2006!!...
- Ingen blir født eller dør i Beverly Hills.. Det finnes nemlig ingen sykehus, eller kirkegårder for den saks skyld.

maaaaandag

I dag har vært en sløøøv dag, føler av en eller annen merkelig grunn at det er flere dager siden jeg kom hjem fra Valdres også var det i dag morges. Rare greier!
Dagen i dag har inneholdt mye dilling på internett, litt engelsk lesing og masse bed.øk bekymringer! Jeg må rett og slett komme meg på skolen på onsdag og sette meg ned for å gjøre bed.øk slik at jeg kan gå rundt å mase på mennesker når jeg ikke får til noe. Til nå så inneholder alle arkene mine med oppgaver masse spørsmålstegn, jeg fatter ikke hvorfor det skal gjøres slik som det skal, hvis du forstår? hehe...

Ellers så kom mamma og hentet meg i 6 tiden og vi reiste til Hillevåg hvor jeg lærte meg å sminke klassisk og trend makeup. Nå har jeg nettopp sett top model og spist hjemmelagde lapper! Nam...
Planen for den neste timen før jeg skal sove er å lese litt til engelsk! :)
Jeg liker engelsk boka, men ikke engelsk heftene! De er teite!
image255
Frida koser seg bak baren på rakfisken! :)

Hjem kjære hjem

Jeg er hjemme fra Valdres og det har vært en knallkjekk tur!
Selv om jeg klager over at det er kjedelig å være hjemme så kjenner jeg at akkurat nå var det vannvittig deilig å ligge i senga mi. Prøver å skyve bed.øk littegrann på avstand, hvertfall ett par timer slik at jeg kanskje får sovet litt siden nattesøvnen på nattoget ikke er så utrolig bra.
På torsdag spiste jeg lunsj med Tine og i stedet for å reise rett til Valdres etterpå så ble jeg hengende på jobben til Tine der jeg pakket flaks lodd og var med å hive de enorme mengdene med post som de får.
I 4 tiden gikk jeg ned på bussterminalen igjen og satte meg på bussen til Valdres. Vel fremme på Fagernes ruslet jeg opp til pappa hvor det var mørkt og kaldt så da måtte jeg gjøre det varmt og koselig før jeg satte meg ned med litt bed.øk...

På fredagen fikk jeg melding av Anette i 12 tida om jeg ville komme ned på kaffebaren og det ville jeg selvsagt så da kjørte pappa meg ned. På kaffebaren var Anette, Vilde, Silje, Katrine og Caroline, var koselig å se igjen alle! Ble sittende en liten time å bare høre på hva alle gjorde å ikke gjorde før jeg og Anette gikk videre. Vi dillet litt og fikset småting før Anette kjørte meg hjem. Der byttet jeg ut bed.øken med litt engelsk. I 6tiden kom Anette, Anders og Frida å hentet meg og vi kjørte ned til storteltet. Der ble vi stillt bak hver sin tappekran i baren og vips var jeg på jobb igjen! hehe... Nesten 3000 billetter var solgt til konsertene så det ble travelt nok for å si det sånn.
Var kjempemorsomt å jobbe sammen med Frida og Anette. Vi danset, lo og skravlet bak baren. Morsomst var ABBA parodi gruppa var på scenen, da sang vi for full hals! Vestlandsfanden var og helt ok, men manglet de sangene vi kunne! hehe...
I 2 tida var vi ferdige og da kjørte Anders meg hjem.
Våknet i 12 tiden på lørdagen og var ganske så våken så da ruslet jeg ned til Fagernes for å se på livet. Og for et liv. Har seriøst ikke sett så mange mennesker i Fagernes noen gang! Det krydde av mennesker overalt! Og alt pga en stinkende fisk.. Merkelige greier! Traff Frida, Siri og Tonje på kaffebaren og vi ble sittende der en god stund og gjemte oss for menneskene før Siri reiste hjem og vi 3 andre beveget oss ut i gatene igjen. Vi endte til slutt opp i storteltet hvor det var full fest igjen. Folk var DRITA midt på dagen. Gamle og unge sprang rundt med lommelerka eller kjøpte seg akevitt ca overalt. Det var meget morsomt. Nede i storteltet var Anette på jobb og da jeg og Frida såg hvor travelt det var så hang vi oss med og jobbet litt. Har aldri sett øl, vin, akevitt og jeger forsvinne så fort midt på lyse dagen! Da teltet stengte i 4 tida ruslet jeg og Frida hjem til Anette hvor vi laget oss pizza mens vi prøvde å finne ut hva som skjedde på kvelden. Frida skulle jobbe og ville gjerne at jeg skulle være med og etter litt tenketid fant jeg ut at jeg kunne jo egentlig bare gjøre det. En alkoholfri kveld til skader ingen. Så da endte jeg opp bak tappekrana også på lørdagen. Det var solgt like mange billetter så det ble en like morsom kveld.
På scenen stod Dusty Cowshit (var med i grand prix eller noe), Dr. Alban (Helt fantastiskt kjekt! Nostalgi til tusen) og Vassendgutane. Mens vi sto der bak baren ble vi utrolig klar for å drikke og da det nærmet seg stengetid i teltet hadde vi bestemt oss, vi ville drikke! Så vi sneik oss vekk klokken 1, tok bilen til Anette og kjørte hjem til pappa hvor vi hentet vinflaskene mine før vi kjørte ned til gjestegården hvor vi satt og styrtet den ene vinen.
Vi delte vinen på nøyaktig 6 minutter, herlig? hehe...
Inne på gjestegården kjøpte vi oss et par drinker og slukte de i en voldsom fart slik at vi skulle komme på nivå med de andre fulle menneskene og det klarte vi så til de grader. Jeg ble både full og ubrukelig. Det var live musikk på gjestegården og da synge mannen begynte på Idyll måtte jeg finne både Frida og Anette og vi mimret litt fra Bali mens vi sang for full hals! :)
Da gjestegården stengte i 2 hall 3 tiden ble vi hengende litt på utsida hvor vi prøvde å hjelpe Eirik til å spy litt, maken til drita gutt er det lenge siden jeg har sett. Da det ikke hjalp så fikk vi søskenbarnet hans til å hente han mens jeg sa god natt til Anette og jeg og Frida labbet videre til nachspiel med noen gutter som for meg var helt ukjente.
Vi havnet på vaffel nachspiel sammen med den fineste valdres gutten jeg noen gang har sett. Mannen i mitt liv som jeg så fint navnga han!
Vaffel nachspiel var noe helt nytt for meg, men jammen er det det kjekkeste nachspielet og nattmaten jeg noen gang har hatt! Helt genialt. Dessuten så var det ikke vanlige vaffler, det var hockey vaffler. Det vil si vaffler med hockeypulver i røra. (sånn pulver vett du i rund boks) Høres merkelig ut, men det smakte utrolig godt!
Da vi hadde gomlet i oss litt vaffler åpnet jeg og Frida den andre vinflasken min og satte den til livs før jeg fant ut at jeg hadde fått nok alkohol, men Frida fortsatte å hive innpå med øl.
Noen sovnet på gulvet, mens vi andre såg på bildene fra vinjerock å det ble bestemt at jeg skal være med til sommeren! Gleder meg allerede!! :)
Da klokka nærmet seg 7ish fant jeg ut at det var på tide å reise hjem, da sov en stykk gutt på gulvet, en stykk gutt på do mens de andre plutselig var borte vekk. Frida og de to-tre andre guttene bestemte seg for å dele en enkelt seng og ville jeg skulle sove der og, men da fristet min egen seng hos pappa bedre så jeg labbet hjemover!
Søndag var ingen bra dag, jeg våknet i 12tiden og kjente virkelig at jeg hadde lagt meg i stigende rus. Ikke bra!
Jeg hadde og som vanlig prestert å sende en del ubrukelige meldinger i løpet av natten/morgenen og jeg kjente fylleangsten var på plass. Herlig søndag!
I 2 tiden reiste jeg ned til gjestegården hvor jeg traff Vilde, Siv, Frida og Anette. Vi kjøpte oss kakao mens vi skravlet om alt vi husket og ikke husket fra dagen før. En interessant samtale med andre ord.
Da Vilde og Siv hadde gått  hjem fant jeg og Frida ut at det var på tide med litt dagen derpå mat så vi kjøpte oss hver sin hamburger, men selv om det hørtes veldig godt ut med hamburger så var det ikke så kjempegodt så da hjalp Anders oss med å spise opp.
Etter å ha hengt litt på gjestegården reiste vi opp til Anette hvor jeg og Frida ble liggende på sofaen mens resten av familien Sveine reiste for å spise middag.
I 7 tiden sa jeg hade bra til fylla kompisen min Frida og satte meg på bussen på vei til Oslo. 3 timer på buss var dønn kjedelig, men hjalp litt at Guro var der så hadde jeg noen å snakke litt med!
Vel fremme i Oslo bar det rett på toget hvor jeg plutselig ser Håkon S som vinker så da hadde jeg jammen en kompis på toget og!
Satte meg i comfort avdelingen sammen med Håkon og Lotte og vi snakket sammen helt til de skulle av på Bø. Kjekt å ha noen å snakke med deler av turen! :)
Da Håkon og Lotte hadde gått av så gikk jeg tilbake til min plass hvor jeg fornøyd konstaterte at jeg hadde fått en meget pen militær gutt ved siden av meg og satte meg til rette for å lese litt. Har sovet bittelitt i natt, men tog er ikke så veldig komfortabelt så må innrømme jeg er meeeeeget trøtt nå! Derfor skal jeg få meg en liten time på øyet før jeg må gjøre litt bed.øk oppgaver!

Det har hvertfall vært en fin fin helg der jeg både har fått vært på fylla + tjent penger! :)

Togtur, skremmende mannen, Oslo og Rakfisk

Jeg sitte i øyeblikket på en internett cafe i Oslo og venter på at jeg skal spise lunsj med Tine! Har vært i Oslo i ganske nøyaktig 2 timer, Oslo er ikke gøy når ingenting er åpent. Nattoget fra Stavanger til Oslo var rimelig kjedelig, jeg hadde planer om å lese litt engelsk, men sovnet ganske så kjapt!
Så for å få tiden til å gå har jeg sittet på en stol midt på Oslo S å lest engelsk, å driste seg på bed.øken går ikke. Jeg må faktisk, tro det eller ei har ro for å klare å gjøre noe bed.øk!
Derfor får jeg ta bed.øken i kveld hos pappa siden jeg er alene hjemme.

Uansett, må fortelle dere om denne skumle mannen som satt rett overfor meg nå nettopp. Han hadde med seg en liten unge i vogn og i begynnelsen såg både han og ungen hyggelige ut. Jeg tiltrekkes av søte unger og kikket opp både en og to ganger, pappaen (skumle mannen) burde jo bare syns det var koselig at jeg smilte til ungen og dette her. Men i stedet for så ble han rett og slett ganske sur. Så jeg sluttet å se, nesten...
Pappaen begynte å gi babyen (ca 9mnd) cola og sjokolade. Hvor normalt er det, jeg ble litt sjokkert og måtte nok en gang se opp.
Uansett, det er mye mennesker på Oslo S og jeg er nysgjerrig å ser meg rundt, sånn er det bare.... Plutselig kjenner jeg noe som treffer meg i foten, der sitter pappaen å hiver sjokoladebiter på meg! Normalt? I dont think so. Jeg ignorerer mannen og leser videre om "the japanese negotiator". Så hører jeg at pappaen sitter å blåser noe, jammen blåser han ikke cola ut av sugerøret i retning meg... Voksent? Nope...
Som om ikke det var nok så begynner han å lese avisa mens han samtidig passer på å sitte å rekke meg fingeren. Hva har jeg gjort deg?
Jeg begynner å føle meg ganske ukomfortabel og vurderer å gå så jeg pakker litt sammen tingene mine. Da legger jeg merke til at mannen har lagt ned avisa og sitter å niglor på meg. Skikkelig stirrer. Okay, tenkte jeg. Ikke pokker om jeg skal gå. Hvorfor skal jeg bry meg om denne mannen. Jeg fortsetter å lese og oppdager til min forskrekkelse at pappaen står rett opp og ned på stolen og hopper. Bra forbilde for ungen... Så tar han avisa slenger den i hodet på meg og går mens han sier "dra til helvete"

Heeeeerlig pappa! Syns meget synd på denne babyen. Pappaen må ha vært rusa eller ha psykiske problemer!
Ville ikke møtt denne mannen alene i en bakgate for å si det sånn! Skremmende oppførsel.
Uansett, nå skal jeg gå over til Oslo city å kjøpe meg en svart strømpebukse og en svart tights før jeg skal møte Tine og spise lunsj! :)
I ettermiddag går bussen til Fagernes så da setter jeg meg nok på den! =) Gleder meg til rakfisken jeg.... Fare for at det blir lite oppdateringer mens jeg er der siden pappa ikke har internett!

hits