november 2006

Ferdig Ferdig Ferdig

FERDIG!!!!
Gud så herlig. Jeg er minst like lei Marianne som historie og jeg er overlykkelig at det er over!!
I hele går satt jeg å leste, leste, leste, skrev notater, leste, leste og leste.. (også Veronika Mars og So You Think You Can Dance så klart)
Jeg var og hos en kiropraktor mann for å fikse nakken/skuldrene mine, men stort sett hele dagen satt jeg innendørs. Og jeg lover deg, det var rett før jeg ble gal!
I 12 tiden i går kveld bestemte jeg og Tonje oss for å gå gjennom oppsummeringen å spørre hverandre. Det var da jeg mistet resten av den gnisten jeg hadde, jeg innsåg at jeg faktisk ikke husket en dritt! Uten kødd...
Tonje spurte meg om når Merkantilismen var, Mona svarte: har ikke peiling.
Så spurte hun om Adam Smith og den usynlige hånd og Mona sleit fortsatt med å formulere seg. Det som jeg hadde lest ville liksom sitte fast oppi hodet, det ville ikke ut...
Hun spurte om årstall, epoker, årsaker, konflikter, teorier og resultater. Mona svarte fortsatt: Har ikke peiling.
Det hele endte opp med at jeg ble litt småsur på meg selv og gikk for å legge meg, da var klokka blitt halv 2. Kan jo og nevne at i forkant av denne utspørringen hadde begge innsett at vi var overtrøtte, fnisete, mer interessert i å lage eventyr, danse å gå på do enn å egentlig lese. Vi var LEI av hele historien.
Da jeg kom i seng var jeg egentlig klar for å sove, men fikk meg ikke til å gjøre det så jeg ble sittende oppe til halv 4 å skrev notater å leste...
Da klokka mi ringte 06.00 i dag morges angret jeg litt på det. Men jeg fortsatte å lese og da klokken nærmet seg halv 9 var jeg så lei at jeg ble småsur på Tonje og tvingte henne til å kjøre ned til BI så jeg kunne bli ferdig med dritten!
I tunnelen på vei ned til BI snakket vi litt om hva vi ikke ville ha på eksamen, nemlig nåtidens økonomiske situasjon og egentlig alt etter 1950, hva tror du vi fikk? Økonomien etter 1950! Flaks....
Jeg ville og helst ikke ha føydalismen, merkantilismen og skolastikken, men det fikk vi og!

Så gjennom hele eksamenen har jeg smilt for meg selv å tenkt at pokker heller, det går som det går! Og jeg fikk nok rablet ned noe forståelig og relevant, men om det blir noen bra karakter er jeg 99% sikker på at det ikke blir! =)
På slutten beveget jeg meg inn i Tonje & Mona sin eventyr verden å da fant jeg ut at det var på tide å levere, så her sitter jeg på skolen, kjempefornøyd med at jeg bare har 2 eksamener igjen og at jeg nokså sannsynlig hvertfall sto med en E. Jeg krysser fingrene for det..
Har du forresten noen gang tenkt over hvor underholdende det er i et eksamens lokale? Jeg storkoser meg der jeg sitter og ser på alle de rare menneskene.

godterier

Da var endelig media og kommunikasjon eksamenen levert! Det er godt å være ferdig. Det har vært en slitsom helg der vi har jobbet til halv 3 på natten. Vi har og spist så ufattelig mye usunt. Det blir ofte sånn når man kjeder seg å hele tiden har en trang til å stappe noe i trynet!
I løpet av helgen har vi konsumert dette:

28914-139
28914-140


28914-141
28914-142

Feil sandwich is, vi spiste den blå (den norske) :)
28914-143
Ps: vi spiste myyyye mer smågodt enn dette her! =)

Og hvorfor MÅ jeg legge bildene nedover? Det ser jo ut som om jeg har det kjempelange innlegget, men så er det bare masse bilder av masse godt! :)

Akkurat nå leser jeg markedsøkonomi, kjipern... Ny eksamen på onsdag, wohoo!!!

kvalm

Hjemme eksamen lager bare kvalm. Tenk å ødelegge helga på denne måten, det skulle vært straffbart! To dager på rad nå har jeg og Tonje sittet oppe til halv 3 og skrevet oppgave å revet oss i håret.
Kunnskapskløfter, økonomiske utfordringer, ytringsfrihet, opphavsrett, myspace, youtube og privat materiale! Æsj...
Jeg SKAL bli ferdig med dritten i dag! =)

eksamen!

Eksamen
Liker du ordet? Liker du det det innebærer? Da er du en av få...
Jeg er ingen tilhenger av dette, jeg skyr det som pesten. Skulle gjort ganske mye for å sluppet.
Når det nærmer seg denne perioden med alle disse her da vrenger magen min seg, jeg blir hypokonder og har vondt overalt, jeg får nærmest ikke sove om natten og jeg har lyst til å spy på han/hun som oppfant dette her.
Uansett hvor lite jeg liker det så må jeg gjennom flere sånne, og for å få en utdanning må jeg faktisk ha minst en E på alle... Kjipt!
Ennå så har ikke magen begynt å vrenge seg, jeg har ennå et nokså sosialt liv, jeg sover godt om natten og med tanke på at armen faktisk er brukket å gjør vondt så er det ikke så mange hypokonder tegn, ennå.

Jævelskapen (beklager ordbruken, mamma) begynner i helgen. Da med en "gjør det selv" variant hjemme. Det har jeg aldri før prøvd så det kan bli ganske spennende. Team Rønneberg & Rabben skal nok få det gjort å levert i godt tid før klokken 15.00 på mandag.
Da dette er levert er det rett på igjen med ny jævelskap på onsdag. Der begynner jeg å bli greit nok forberedt med tanke på at den grønne tusjen snart er tom, jeg har skrevet ned alle ord jeg ikke forstår og jeg begynner å se en slags sammenheng i det jeg leser. Ikke dårlig bare det.

Så har jeg forhåpentligvis en dag eller to på å være litt sosial før det er ny eksamen den 4.desember. (ødelegge jule forberedelsene sånn)
Og for å gjøre meg ennå mer stresset før jul så har de lagt den siste og værste eksamenen 12.desember! Det skulle ikke vært lov! Kjenner det er de to siste jeg kommer til å slite mest med helsa og kunnskapene!

Hvorfor var ung.skolen og vgs så lett? Jeg fosset jo gjennom alle fag med 4`ere og 5`ere uten problem. Jeg åpnet knappt en bok og før en prøve skumleste jeg såvidt gjennom et par kapittel. Tenk på hva jeg kunne utrettet med litt lesing? Oj oj oj...
Jeg er nok ingen flink skolepike, kommer nok heller aldri til å bli det. Jeg er ingen glad student som syns student livet er helt fantastisk, dessverre.
Men i stedet for å sitte her å blogge skal jeg hive meg nedi sofaen for å lese resten av HIS boka. Jeg skal prøøøøøve å være flink skolepike (litt hvertfall)
Jeg skal gjøre mamma stolt! hehe...

Hemsedal

Siste dagen hjemme hos Motti før jeg flytter hjem til Stavanger igjen. Skal bli godt å komme hjem å sove i min egen seng og bestemme selv hva jeg vil se på tv. Åndenes makt er ikke akkurat min favoritt.
I dag er planen å få lest mest mulig, men jeg er så utrolig lite motivert. Jeg finner på alt annet.
Jeg ser til og med på tvshop i stedet for å lese. Jeg sjekker alle blogger jeg kan finne 2-3-4 ganger, det kan jo være de har oppdatert?
Andre ting jeg finner på i ren kjedsomhet er å melde meg på BI sine vinterleker til Hemsedal. Blir sikkert en morsom tur, det er ikke det. Men når fikk jeg råd til det? Motti har sagt hun kan betale det og det blir min julepresang, men jeg vil jo heller ha en pakke under treet enn en fylletur til Hemsedal?

Når du kjeder deg er det merkelig hvor spennende Dr.Phil, Ellen show, Tyra show osv... blir. Og husker jeg ikke helt feil så begynner nok snart "i gode og onde dager", verdens sykeste å merkeligste såpeserie. Akkurat den lesinga ser dårlig ut. Men klokken er jo ikke mer en 12 da, det er ennå mange timer til denne dagen er over så jeg skal nok få lest noen kapittler. =)
Må prøve og få tatt meg en tur til Sandnes for å besøke dolly gjengen og. Ellers så har jeg lovd Motti at jeg skal mekke middag så da må jeg nesten holde det jeg lover. I kveld skal jeg på håndballtrening for å se hei og for å se på. Har på følelsen av at det skal bli tøfft å begynne igjen. Vil helst ikke brekke armen igjen. Men den tid, den sorg =)

Noe jeg må finne ut av før neste onsdag er om jeg er i stand til å skrive på eksamen. Fullstendig klar over at jeg skriver med høyre og har brekkt venstre, men du blir ganske hemma for det om.
Ellers så kan jeg nevne helt til slutt at det er JÆVLIG vanskelig å klemme tannkrem ut av tuba med venstre hånd. Det er rett og slett umulig!!!! Jeg eier ikke krefter lenger, plagsomt!!

Dracula arm

I dag morges skiftet jeg bandasje og det var litt av et syn som møtte meg. Jeg har fått en dracula arm! Den er ekkel.. Mamma syns jeg skulle legge ut bilde på bloggen, men jeg er heller litt usikker, når jeg faktisk syns armen er ekkel så må alle som leser bloggen spy av det synet.
Men jeg tar sjansen på det alikevell og legger ut bilder av alle mine 29 sting... (jeg måtte telle på ny og det viste seg at jeg hadde glemt ett sist gang,hehe...)


28914-137


28914-138
P.s, Jeg har ikke en så tykk arm egentlig, den har bare vokst til dobbel størrelse. hehe... ekkelt!!!!

kjipern...

Nå har jeg vært hjemme i ca 2 dager. Og jeg kjeder meg... I går når jeg kom hjem var alt bare bra, godt å være hjemme å slappe av!! Etter et par timer på sofaen ble jeg rastløs og var klar for å ta toget  til Sandnes for å besøke Tonje på jobb og levere sykemeldingen. Men planen min ble ikke helt slik, jeg fikk jo ikke på meg hverken genser eller jakke!! Og da kommer du ikke langt i det herlige været det er på vestlandet!!
Så da måtte jeg finne meg i å tilbringe kvelden sammen med Laila og Aleksander foran tven. Litt kjipt etter å ha gleda meg så masse til å bevege meg rundt igjen, men pga en del smertestillende var jeg sløv så egentlig var det greit og! =)

 Lørdagen starta med at Motti vekkte meg og sa at nå skulle vi til Sandnes. Jeg kledde på meg i en fart og etter litt olstring å smerter fikk jeg på meg genseren. Wohooo!!!
Da vi kom til Sandnes gikk vi på arne johannesen for å spise frokost. Etter frokost var jeg innom dolly med sykemeldingen og fikk snakket litt med Silje og Cecilie før motti kom og vi reiste hjem til Klepp. Der kom noen venner av Motti på besøk så da ble jeg sittende å høre på at de snakket.. Kjeeedet meg med andre ord!
Etter at de hadde reist kom Linn fra håndballen på besøk for å se hvordan det gikk med meg. Hun hadde med seg fint kort og en kjempetøff blomster. Koselig. Da Linn reiste gikk turen til Mega der vi handlet mat.
Vel hjemme fikk jeg pizza og resten av kvelden kommer nok til å bestå av tv tv tv og atter tv.

På mange måter er det kjipt å henge hjemme for det skjer så lite, men på en måte er det veeeeldig koselig og. Motti tar seg av meg, hun masserer, smører, klapper, stryker, strekker og klemmer. Koselig å bli tatt vare på. I morgen eller på mandag blir min siste dag hjemme, da skal jeg hjem til Stavanger! =)
Men nå skal jeg prøve å nyte de siste dagene hjemme hos Motti....   

Bedriftshåndball

Jeg har nå bekreftet det mange har tøyset med, bedriftshåndball er farlig!
Siden onsdag kveld har jeg vært innlagt på avdeling 5H på sykehuset. Jeg klarte nemlig å brekke armen på to steder ca 4 minutter ut i kampen. Bravo Mona!!!
Det var vondt å jævlig... Følte jeg satt i 9 timer å ventet på røntgen å smertestillende. Ble egentlig lovet operasjon onsdagskveld, men det endte opp med at jeg måtte vente til torsdag formiddag..
Så torsdagen min gikk med til en 3 timers operasjon der jeg fikk skruer og plater satt på plass før jeg tilbrakte resten av dagen med å ha masse besøk!

Linda og Laila kom innom en tur. Cecilie kom med twist og bamsen min. Marie med en STOR blomsterbukett, Håkon med solo og blader og Tonje med tskjorte og tannkost!
Kjeeeeeeeempekjekt med besøk. Motti var dessuten hos meg hele onsdag kveld og hele torsdagen for å passe på meg...
I dag fikk jeg reise hjem og nå etter en god dusj sitter jeg i sofaen og holder på å sovne. Jeg blir trøtt av smertestillende... Så¨det blir et kort innlegg, stress å skrive med en hånd og =)

Lure Mona

Nok en helg overstått, ukene går helt skremmende fort... Bare 2 uker igjen til den første eksamenen, fæle greier! Og etter den første så kommer alt til å gå slag i slag, kanskje jeg burde begynne å lese skikkelig snart? Og ikke minst begynne å løse litt bed.øk oppgaver slik at jeg har en liten sjans for å stå. Men skal ikke skrive noe langt innlegg om akkurat det, har skrevet om det alt for mange ganger allerede!

På fredag var jeg s1 på Dolly, og etter jobb reiste jeg hjem til Stavanger å slappet av litt før Tonje kom og vi reiste til Morten og Kristin på Ålgård. Der hadde snille Kristin lagt taco til oss og vi spiste og såg turtles.. Nikolai var syk, så han var oppe en liten halvtime så vi fikk hilst på han og. Søtingen...

Lørdagen begynte med at jeg var på jobb på SATS, der var det karneval så det var 30 overenergiske unger som alle hadde kledd seg ut og spiste kjeks, boller og drakk brus til de omtrent spydde. Slitsomt, men og ganske koselig... Etter jobb reiste jeg til kvadrat der jeg møtte Cecilie, jeg kjøpte presang til Veronika og vi spiste is før vi reiste hjem. Der kledde vi oss og gjorde oss klar til kvelden. Tante kom og hentet oss i 7 tiden og kjørte oss til Klepp. På Klepp var det samlet masse kjente mennesker, en god blanding av folk fra barneskolen,ungdomskolen og vgs.. Kjekt å se alle igjen! =)

I 12 tiden hentet taxien oss og vi reiste til Stavanger, der var jeg og Cecilie en liten tur innom checkpoint før vi gikk på burger king å spiste, på burger king møtte vi Wee som ville ha oss med på Javell så da ble vi med han bort der.. På javell var det masse mennesker og jeg mistet Cecilie i det hun skulle kjøpe en øl så jeg ble hengende mer eller mindre alene.. Til slutt ga jeg opp å finne Cecilie og ruslet hjem barbeint pga VONDE sko!! Barbeint i november er nok ikke det lureste jeg har gjort så jeg hadde ikke blitt overrasket om jeg ble syk..

Apropo syk, denne søndagen har vært fantastisk sløv. Alle planer om å trene å gjøre noe fornuftig ble lagt på is til fordel for kvalitetsserier på tv (Moesha, Eve, Zoey, Clueless, Kevin Hill osv...) og kinamat. Tonje derimot har tilbrakt hele søndagen med hodet nedi en bøtte der hun har spydd opp så og si alt hun hadde i magen og tarmene, ingen bra dag med andre ord! =) Og Tonje var ikke ute på byen en gang.. hehe.. flaks? Nå skal jeg se tegnefilm før jeg skal legge meg til å sove før det er rett på jobb i morgen! =) God natt...

Deadline..

1 dag igjen til "deadline"
Og ENDELIG er vi i gang med noe skikkelig jobbing. Det var jammen på tide. Oppgave 2 er nå helt ferdig, kun litt rettskriving igjen regner jeg med. Oppgave 1 har vi begynt å skrive, men mangler nok ennå ganske mye før vi er helt ferdig. Preben og Bjørn har vi satt til å lage presentasjonen så endelig er det litt fred fra alt rompe, bæsj, tiss snakket.
Vi kommer nok i mål denne gangen og, merkelig nok! =)

I går var jeg og Tonje hjemme hos Motti på Klepp siden Motti ble "gammel", 41år allerede! :)
Der fikk vi is og marsipankake... Resten av dagen/kvelden ble brukt til å se på tv før jeg la meg relativt tidlig (halv 12). I dag blir det nok casejobbing ca hele dagen før jeg skal spille kamp på kvelden. En liten tur til Klepp blir det og i dag siden Tonje skal selge bmx sykkelen sin og jeg skal være med som tilskuer av dette salget! hehe.. Det er kjedelig å kjøre helt til Klepp alene!
Ellers så er både jeg og Tonje rimelig fattige studenter for tiden. Begge driver en heftig sparekampanje så det er liten sjans for at det blir kroa på oss på torsdag. Men det skal egentlig bli litt godt og!
Har litt lyst til å reise i 20årsdagen til Veronika på lørdag så jeg sparer eventuelt drikkinga til da. Er bare det at Klepp er så forferdelig langt borte og jeg bor i Stavanger liksom! =) Men det ordner seg nok...

Ellers så går jeg ennå og venter på litt papirer fra Hawaii pacific university. Har og sjekket ut Sør Afrika til glede for Tonje, men da blir det nok ikke skole, heller barnehjemsarbeid et halvt års tid eller noe. Mye kan skje på et halvt år så jeg er egentlig litt redd for å lage for mange planer og glede meg for mye, men noe kjekt må jeg ha å tenke på i disse eksamens tidene! :)

"gode grunner"

"Gode" grunner til at jeg egentlig liker singellivet, selv om noen dager er litt sånn "vil ha kjæreste" dager:

 • Har for mye jobb..
 • For mye skole (hvordan skal jeg få tid til noen kjæreste?)
 • Jeg vil bruke den fritiden jeg har på venner og familie. Føler nesten at jeg ser de for sjelden også..
 • Trenger ikke å ha dårlig samvittighet om en kommer for sent hjem etter en fuktig kveld på byen.-Eller andre ting..
 • Slipper å kjøpe dyr fin julegave
 • Slipper småkrangling om dagligdagse ting som er helt unødvendig!
 • Jeg vet ikke hva jeg vil med livet mitt enda.. Og en kjæreste vil kanskje holde meg tilbake..
 • Slipper å irritere meg over han.. bare meg..
 • Slipper å føle at noe er galt.. eller at ting ikke fungerer.. eller at noe har skjedd.. eller.. ja, u know..
 • Kan planlegge ting etter min egen klokke..:)
 • Kan dra bort når det passer meg.. På jentetur eller besøke kompiser..
 • Kan treffe hvem jeg vil, når jeg vil uten å måtte forklare noe som helst.
 • Kan bruke pengene mine på det jeg vil, uten at noen blander seg inn.
 • Jeg orker ikke noe tull i livet mitt nå..
 • Jeg kan reise og oppleve ting.. Sjansene for at jeg finner en som vil det samme som meg er vel liten..
 • Jeg har det veldig bra slik jeg har det nå:)

Sitter her å overbeviser meg selv om at jeg egentlig har det helt fantastisk! :)
Tror det går bittelitt... (hvis du ser bort fra at jeg er drittlei skole, jobb, stavanger, diverse folk, mas, stress, eksamenstull osv...)

Happy birthday!!!!

GRATULERER KJEMPEMASSE MED DAGEN MOTTIÅ MI!!!! =)

hvorfor hvorfor ja?!

Nok en gang frustrasjon over et nytt case som skal være levert på torsdag! Hvorfor må vi alltid begynne i siste liten?
Og hvorfor må oppgavene være så forbanna vanskelige? Og hvorfor må bøkene være på engelsk slik at jeg forstår ennå mindre? Jeg skulle kjøpt bøkene på norsk... Crap!

Gleder meg til dette drittåret er ferdig! Blir det ikke Hawaii så blir det ikke snakk om noe mer skole for min del hvertfall. Det er helt sikkert!!!!

Hvorfor?

Hvorfor er det slik at gutter som er fornuftige, søte, snille og kjempekoselige ikke gjør meg forelsket? Hvorfor er det slik at det alltid er de uoppnåelige, mindre fornuftige, litt teite og rølpete guttene som gjør meg forelsket?
Og hvorfor orker jeg pine meg gjennom dette en gang til? Lovde meg sist at dette var siste gangen, men neida.. De guttene jeg kan få og syns er kjempesnille interesserer meg ikke nok, mens de guttene jeg ikke har sjans til å få er de jeg vil ha!!!! Så ufattelig irriterende... Jeg gjør det jo bare vanskelig for meg selv, jeg vil jo bare ha det "vondt"... Hvorfor kan jeg ikke bare styre følelsene mine selv, slik som jeg styrer fjernkontrollen feks? Av og på når det passer meg, volumet opp og ned og skifte kanal når noe bør endres på!!! Det hadde vært så ufattelig lettvint. Men neida..

Har ikke tall på hvor mange kvelder jeg har tydd til dagboka og noen ganger til og med tårer pga teite og uoppnåelige gutter. Jeg blir altfor lett betatt, men sjelden eller aldri forelsket. Men denne gangen er det fare for at jeg er forelsket og jeg liker det ikke. Ikke i det hele tatt! Jeg må komme meg vekk å få noe annet å tenke på!!!!!
Og hvorfor i all verden gidder jeg skrive alt dette på bloggen min slik at ca alle kan lese det? Egentlig så gir jeg litt faen...
Hvorfor i all verden kan jeg ikke bare være tøff nok til å si hva jeg føler og tenker til diverse personer i stedet for å gjemme meg vekk i alkoholen? For det er det jeg gjør, når jeg drikker blir jeg skikkelig tøff i trynet og skal vise meg fram på en slags måte, hvis du forstår hva jeg mener?
Og hvorfor gidder jeg i det hele tatt snakke om denne personen til andre og gi inntrykk av at det muligens kanskje noen gang kommer til og bli noe litt seriøst når jeg innerst inne vet at det ikke kommer til å skje? Jeg lever i en drømme verden tror jeg! Våkne opp Mona!!!!!!!!
Begynnner og tro at gutter ikke er noe for meg og siden jeg ikke er betatt av jenter heller så må det seriøst være noe galt?

Off, nå skaper jeg meg igjen! Skal ta så logge av pcen å komme meg i seng, blir ikke klokere og mer fornuftig av og sitte her å skrive blogg innlegg heller! :)
Hvorfor i HELVETE får jeg ikke melding???
Æsj, dritt liv...

Natta...

neste år

Da var skole jakten til neste år startet! Har til nå sendt mail til Singapore university og Hawaii Pacific university. Blir nok til at jeg sjekker ut Cape Town og Australia og! =)
Andre forslag noen?
Blir det ikke skole så blir det backpacker tur, helt klart! Denne jenta skal ikke sitte hjemme og sture! Jeg skal ut i verden å se meg om! :)
Det er kun 1 person som kan få meg til å skifte mening, eller eventuelt få være med! =) hehe...

ps: 2 innlegg på så kort tid er ikke vanlig til å være meg! :)

Reisen til julestjernen!

Sitter hjemme på Klepp og henger. Motti var på vin fylla i går og da måtte jo den snille dattera kjøre mammaen sin hjem! :)
Så da ble jeg sovende på favoritt sofaen min i stua, seng er oppskrytt! Ble vekket i 7 tiden idag morges av at en 7 åring kom krypende opp i sofaen å la seg godt til rette. Koselig :)
Nå sitter jeg foran pcen og ser litt på tv mens jeg sjekker ut diverse ting på nettet. En helt vanlig morgen med andre ord!
Bestillte nettopp teater billetter til Reisen til julestjernen. Blir meg, Cecilie og Aleksander som skal gå sammen. Gleder meg, teater er kjempemorsomt!

28914-135
Søte barn som spiller teater! :)

Noe som ikke er fullt så kjekt er at jeg skal til tannlegen senere i dag! Gruer meg som bare det. Er fullstendig klar over at jeg har et hull eller to! Hadde håpt at tannlegeskrekk er noe du vokser av deg, men neida. Jeg er like redd tannlegen nå som da jeg var som 7åring å beit tannlegen i fingeren og stakk av!
Liker ikke at mennesker skal pirke i tennene mine, skrape, bore å lage kvalm! Men jeg får vel gå, blir sannsynligvis siste gangen det er billig!
Ellers så kommer nok dagen til å bestå av markedsføring lesing, slik at vi i det minste får begynt litt på caset! Hadde veldig lyst til å gå ut i kveld, men føler jeg må være flink skolejente og prioritere skole for en gang skyld. Blir veeeeldig stolt hvis jeg får lest masse i dag!

Squash & Kalkun

Jeg har gangsperr! Masse gangsperr, og det bare fordi jeg spillt squash med Kimmi i går!!! Har spillt squash med Tonje ganske mange ganger, eller det vil si 3-4 ganger, men ALDRI hatt maken til vondt før. Det er nok en ganske enkel grunn til det, Kimmi var greit mye bedre enn Tonje! Han knuste meg skikkelig. Jeg merket allikevell at jeg ble bedre for hvert sett, noe som var positivt! Kimmi fikk meg virkelig til å springe vegg i mellom! Jeg var utslitt etter en time squash. Jeg har funnet en ny kjekk treningsform, wohoo! :) I dag skal jeg ta det rolig på treningsfronten, håndballtrening mandag, squash i går så i dag blir det nok litt hoppe tau og rygg/mage øvelser vil jeg tro! :) Jeg skal bli flink til å trene.. Har den siste måneden og vært relativt flink til å ikke spise så mye dritt, så klart sprekker jeg/vi iblant, men vi spiser faktisk ikke så mye dritt hjemme! :) Jeg innbiller meg at jeg har begyne et nytt og bedre liv :) hehe... I går var jeg og på matvare shopping på mega der jeg gikk på en liten smell, jeg kjøpte meg en kalkun på 4.9 kilo! Lurer på hva som gikk av meg i det øyeblikket? Trodde jeg virkelig at jeg skulle klare å lage kalkun med alt tilbehøret? Morsomt.. Men kalkunen min ligger nå i frysa hjemme og venter på meg til neste lørdag da jeg skal vise kokkeskills! :) Så da blir det kalkun, fløtegratinerte poteter og waldorf salat!
hits