oktober 2010

my abc

A for Ane. En helt spesiell jente. Mange fantastiske minner kan jeg takke denne solstrålen for! ♥

B for barn. En av grunnen til at jeg vil bli lærer er alle de herlige barna. Ingenting slår et barneansikt som stråler mot deg og er lykkelig!

C for crossfit. En relativ ny interesse, men absolutt noe jeg digger. En uke uten crossfit er en uke uten mening!

D for Dirty Dancing. Alle tiders jentefilm. Skulle gjerne vært Baby for en kveld... sukk!

E for Emmanuelle Chricui. Vakker jente og utrolig vakkert etternavn! 

F for familie. Elsker min nærmeste familie. Føler i grunn ikke dette punktet trenger noen ekstra forklaring. ♥

G for Gaga! When life gives you a bad romance, show everyone your pokerface, buy a new telephone, call alejandro, he'll probably be speechless, and then..; JUST DANCE!

H for Hangover. Filmen som gang på gang får meg til å le så jeg griner. At de i filmen bor på Caesars Palace vekker mange gode minner fra min egen tur til Las Vegas. Herlig bakrusfilm!!!

I for Indonesia. Siden B allerede var "opptatt". Bali er stedet jeg aldri kommer til å bli lei. Vakkert, nydelig, sjarmerende og fantastisk. Bali in my ♥

J for Johnny. Ups and downs, but always there when needed the most. ♥ 
K for kjærlighet. Ingenting er så godt, vondt, skremmende, morsomt, forvirrende, herlig og fantastisk som kjærlighet. 

L for leilighet. Snart snart...!!! MIN helt egen leilighet. ♥
M for Mammaen min. Min aller beste venn. Tar vare på alle rundt seg og passer på at ingen har det vondt. Stiller opp når det trengs og har en skulder å gråte på når man har det mindre bra. En mamma man kan fortelle latterlige fyllehistorier til og klage over hvor håpløse gutter er. I ♥ U
N for nattakos. Jeg er definitivt en kosejente. Det kjipeste med å være singel er all kosen man går glipp av. Det beste jeg vet er kos på håret og ryggen! Åååh, nå fikk jeg virkelig lyst på en kjæreste.... Men bare litt!

O for Oreo. Oreo kjeks, Oreo kake, Oreo ostekake, Oreo cupcakes. Det slår aldri feil med Oreo. Oppskriften på kaken som er på bildet finner dere her: Passion4baking Jeg lagte den for ikke mange ukene siden, man får sukkersjokk. Men den er veldig god til tross for det! :)

P for Paris. En av de aller vakreste byene jeg har besøkt. Elsker å sette meg ned på en benk å kikke på alle som vandrer rundt i Paris sine gater. Mangfold! Heller ikke feil med bra shopping, god mat og herlig atmosfære! 

Q for Quevedo. My partner in crime på de fleste områder. Ingen er så god som du! ♥
R for reising. Min favoritthobby nummer 1. Det er jo en grunn til at jeg tviholder på jobben i SAS! 
S for sko. pumps, sneakers, wedges, boots, booties, flats & sandals. Give them all to me! 
T for Channing Tatum. Det finnes mange vakre mennesker der ute, og dette er en av de! NAM!

U for undertøy. Elsker følelsen av nytt lekkert undertøy på en nydusjet kropp. Blonder ja takk!

V for venner. Elsker alle de herlige menneskene jeg har rundt meg. Takk for at dere alltid er der og er så utrolig fantastiske! ♥

W for Walt Disney. Filmer som tar deg inn i magiske verdener fulle av prinsesser, sjørøvere, dverger og andre morsomme skapninger. Mange gode barndomsminner. 
X for X-mas. Lukten av julebakst, lyden av julemorgen, smilet til lillebror, stearinlys, julepynt og gode vakre mennesker. Hva er det å ikke like?

Y for you. Ja, akkurat deg! Elsker de som faktisk gidder lese bloggen min. Veldig kjekt å se at det er mennesker som leste bloggen da jeg begynte å skrive i 2005, som ennå gidder å klikke innom for å lese alt vrølet jeg skriver! 

Z for Zumba. Herlig trening som til og med får mine hofter til å svinge. Trening man blir glad av!

Trening uke 42


¨Ikke den beste treningsuken. Men jeg sier meg fornøyd med tanke på hvor travelt det har vært! :)

24.okt.2010

Denne helgen har vært... Jeg klarer faktisk ikke sette riktig ord på det!
Working girl:
Fredag 22.oktober 2010 = Jobb 07.30 til 21.30
Lørdag 23.oktober 2010 = Jobb 05.00 til 14.00
Søndag 24.oktober 2010 = Jobb 04.30 til 13.30
Totalt = 32 arbeidstimer på 3 døgn. 
No sleep girl:
Fredag til lørdag = 4 timer søvn
Lørdag til søndag = 2 timer søvn
Totalt = 6 timer søvn

Ja, også presset jeg inn pensum lesing i går og en crossfit økt i dag. Nå er jeg helt utkjørt. Øynene samarbeider ikke, kroppen har streiket og jeg går inn for lading i sengen.
Men jeg har i grunn ikke tenkt å klage. For det har vært en latterlig morsom helg på toppen av det hele. Og jeg kan bare skylde på meg selv. For hvem andre er like teite som meg og Stephanie, som stikker på vorspiel en lørdags kveld når man skal på jobb 04.30 en søndagsmorgen?! Ikke det lureste vi har gjort kanskje, men fy så morsomt. Nå har vi prøvd det også! ♥ Cause you`re amazing, just the way you are

117 fantastiske minner
Bildene er fra 2001-2009
Fra ulike sammenkomster, ferier og fester. Dager og kvelder jeg aldri vil glemme. Takket være alle de supre menneskene som jeg har hatt rundt meg gjennom alle disse årene!

Bare MIN!

Det er en god stund til jeg kan flytte inn i leiligheten min. Dessverre. Men det stopper meg ikke fra å drømme meg bort. Jeg gleder meg til å male veggene i MIN leilighet. jeg gleder meg til å sitte på MIN terrasse å drikke vin med gode venner. Jeg gleder meg til å pynte til jul i MIN leilighet. Jeg gleder meg til å innrede og forandre så ofte jeg vil. Jeg gleder meg til å spikre opp alt jeg ønsker på veggene uten å måtte bry meg om at andre kanskje ikke syns det er like fint som meg. Det er jo MIN leilighet. For en fantastisk tanke. 
Jeg skal få det desidert fineste prinsesserommet. Derfor søker jeg rundt på nettet etter inspirasjon. Herregud som jeg gleder meg til den første natta i MIN leilighet. 
Bilder fra weheartit

Og som dere sikkert forstår, det blir ikke plass til noen maskuline ting i min leilighet. Selv om kjærligheten kan dukke opp når som helst så er iallefall planen at JEG skal kose meg i MIN leilighet en stund og bare nyte at den er MIN!

Bloggurat

Trening uke 41


Fortsetter med å poste forrige ukes trening på bloggen jeg. Gir meg litt ekstra motivasjon til å faktisk orke å dra på trening. Kan jo ikke poste en uke uten trening! Sist uke var preget av mye jobb, faktisk hele 14 timer overtid. Noe som må sies å være bra! Klapp på skulderen for det!I morgen starter jeg i praksis, så skal bli spennende å se hvordan jeg får kombinert det med treningen.
Grugleder meg til 5 uker i praksis. Skal være på en barneskole her på Ålgård, har i tillegg havnet i samme klasse som lillebroren min går i. Så det skal bli en ekstra utfordring. Tror sånn egentlig at det kommer til å gå veldig bra, men man vet jo aldri! 

Men nå må jeg faktisk legge meg på sofaen og ta en halvtime på øyet. Ble en sen kveld i går og begynte på jobb 04.30 i morges. Så skal jeg komme gjennom denne dagen må jeg flate litt ut.... Ha en flott start på uken dere!

Ennå mer crossfit

Er blitt mye skriving om crossfit på bloggen min i det siste. Men jeg er totalt hekta. Fant noen videoer av to av øktene vi kjørte sist uke. Så kan dere få se nesten eksakt hva det går ut på. Alle dager er forskjellige så det er kanskje ikke så lett å forstå. Men dette gir kanskje et bedre innblikk i det? Mine resultater ligger under filmene. Ikke så alt for bra resultater, men det skal vi ordne på vet du! 

Helen
Beste tid: 18:02 (?) Grønn strikk og 16kg kettlebell
1) Starter med å springe 400meter
2) 21 Kettlebell swings
3) 15 Pull ups (i videoen tar de "bare" 12, vi måtte ta 15)
Disse tre øvelsene skal gjøres tre ganger før man er ferdig. På kortest mulig tid. Time limit er 20min.


Tabata This!
Totalt antall repetisjoner: 39 (Grønn strikk og armhevinger på knærne)

På denne økten hadde vi med roing på romaskin, i tillegg til de andre øvelsene som vises i videoen.
1) Vi startet på romaskinen hvor vi skulle ro alt vi hadde i 20sekunder. Så pause i 10 sekunder. Ro nye 20 sekunder osv... Dette skulle vi gjøre 8 ganger. Man blir ganske sliten av det faktisk!
Så fikk vi 1 minutt pause.
2) Så skulle vi ta knebøy i 20 sekunder, 10 sekunder pause osv.. Også her 8 runder. 
1 minutt pause
3) Pull ups i 20 sekunder, 10 sekunder pause... 8 runder
1 minutt pause
4) Push ups i 20 sekunder, 10 sekunder pause... 8 runder
1 minutt pause
5) Sit ups i 20 sekunder, 10 sekunder pause... 8 runder
FERDIG!

Tingen her var at man skulle telle antall repetisjoner på hver runde. Og etter 8 runder var det den runden med minst repetisjoner som var gjeldende. Med andre ord, det nytter ikke å klare 30 knebøy første runden hvis du bare klarer 10 den siste, for da er det de 10 som gjelder sammenlagt.
Jeg trodde seriøst jeg skulle omkomme under denne treningsøkten! Til og med sit ups var beinhardt på slutten. Men må og innrømme at det er en av de kjekkeste øktene jeg har kjørt på crossfitcentrum.

I really want this...

Er det ikke typisk at når man egentlig ikke har penger så....
Alle bildene er henter fra Gojane, Nelly og HM

Jeg trenger virkelig en oppfriskning på garderobe fronten. Bare synd at lønna må prioriteres til kjedelige saker som lån, husleie, forsikringer, eu kontroll og sparing. Det er kjipt å bli voksen dere! Men trøster meg med at det blir utrolig kjekt å ha sin egen leilighet om en stund. Da vil det nok være veldig verdt slitet. 

Også hjelper det litt å tenke at jeg sparer til en herlig ferietur i februar/mars sammen med hele familien. Billetter er allerede bestilt så jeg kan i grunn begynne å glede meg allerede. Noen som gjetter hvor reisen går?

Det er ikke alt som skal deles...

Det er i grunn ganske frustrerende når det er enkelte ting jeg bare har lyst til å skrive side opp og side ned om på bloggen. Ting jeg tenker konstant på. Noen ting som får meg til å smile hver gang jeg våkner om morgenen og som jeg dagdrømmer om. Mens andre ting gjør at jeg våkner opp med mareritt og gir meg frysninger. Det skal ikke være lett dere. Livet er mer komplisert enn man liker noen ganger. Men jeg får holde ut, det ordner seg som regel. Selv om noen ting tar litt tid å få ut av systemet. 

Trening uke 40


En bra treningsuke i grunn. Veldig fornøyd. Denne uken må jeg prøve å få til en joggetur eller to. Er blitt greit hekta på crossfit, men må ikke glemme å variere litt også. Vil jo absolutt ikke gå lei crossfiten, selv om jeg tviler på det kommer til å skje med det første. I morgen kommer en journalist for å filme mens vi trener. Kjenner det skal bli litt merkelig. Svett og fæl. Uansett morsomt at flere får opp øynene for senteret! 

Men jeg får vel skrive på oppgaven som jeg så fint utsatte i går. Ble en lat søndag på sofaen med en film og alt for masse usunn mat. Ikke bra! Så jeg får være skoleflink i dag heller.

What a night...!


Man trenger i grunn ikke skrive så mye, bildene forteller i grunn alt. Vorspiel er det kjekkeste jeg vet. Byen var nok en gang en skuffelse. Men hva gjør vel det når vorspielet topper hele greia. Nå skal prøve å begynne på en oppgaver som skal leveres om en uke. Om kroppen og hodet vil samarbeide er en annen sak, jeg er i ordentlig søndags modus. Men skal i det minste gi det et forsøk! :)

Knekkebrød oppskrift

Jeg tenkte å dele denne knallgode oppskriften på hjemmelagt knekkebrød med dere. Er totalt hekta og det er kanongodt å spise til frokost. Du trenger disse ingrediensene:

3,5 dl samalt rug (grovmalt)
3,5 dl lettkokte havregryn
2 dl solsikkefrø/kjerner
1,5 dl sesamfrø
1 dl kruskakli
0,5 dl linfrø
1 ts salt
1 buljongterning
7 dl vann

Jeg starter alltid med å koke opp buljongterningen. Bruker da ca halvparten av de 7 dl vann til å koke buljongen opp med. 

Så blander jeg alt det tørre godt sammen. 

Når buljongterningen er oppløst heller jeg buljongvannet + resten av vannet oppi med det tørre.

Så dekker jeg to stekebrett med bakepapir og sprayer med denne her. Da slipper du at knekkebrødene henger seg fast.

Fordel røra på brettene, ca like mye på hvert brett.

Bruker en slikkepott til å smøre røra utover. Dekker hele brettet. 

Hiver begge brettene inn i ovnen. Ca 160 grader varmluftsovn funker bra. Da kan du hive begge brettene inni på en gang. 

Etter at knekkebrødene har vært i ovnen i ca 10 min tar du ut brettene og bruker en pizzakutter til å lage fine biter. Jeg får ca 20 knekkebrød pr. plate. Sett knekkebrødene inn i ovnen igjen og stek i ca 40 nye minutter. Når knekkebrødene er litt crispy er de ferdig. Eventuelt ta de ut litt før hvis du vil ha de myke. Smak og behag.

Bon apetitt!

I want someone to hold my hand and tell me it`ll be okay!

Det er morsomt å se reaksjonene på sist innlegg. Setningen "I think about you all the time", et enkelt bilde med en enkel tekst.
Veldig mange trekker tråder til at jeg er forelsket og har en spesiell som jeg tenker ekstra hardt på. Det som er litt festlig er at det kan jo være så mange ting.
Kanskje jeg tenker på en person jeg har "mistet", som jeg savner og vil ha tilbake? Eller kanskje jeg har kranglet med noen og skulle ønske det snart ordnet seg og at jeg er lei av tausheten? Eller kanskje det til og med har skjedd noe så alvorlig at jeg ikke en gang orker å utdype det på bloggen? Eller ja, kanskje jeg bare har den sommerfugl aktige følelsen i magen hver gang jeg tenker på en spesiell?
Ikke godt å vite dere!

Folk kan si hva de vil om at man utleverer hele livet sitt på bloggen, jeg føler selv jeg har rimelig god kontroll på hva jeg vil dele med omverdenen og ikke! Selv om jeg noen ganger får lyst til å skrive side opp og side ned om ting som plager meg og som jeg tenker mye på, så velger jeg å ikke gjøre det. Både med hensyn til meg selv og andre involverte. Men en ting er jeg sikker på, og det er at en dag så er kanskje alt jeg går å bærer på klart for å se dagens lys. Men ikke ennå...

....


Trening uke 39


Det ble "bare" 4 økter denne uka. Hadde store planer om å komme meg på trening i dag også, men rumpa sitter forbanna godt i sofaen så jeg tviler på at det skjer. Ville gjerne hatt med mammaen min med på en joggetur rundt Edlandsvannet, men det regner sidelengs og blåser storm ute så det blir nok ikke noe av. Sier meg allikevel fornøyd. Har travle uker så at jeg i det hele tatt klarer å presse inn så mye trening som jeg gjør er ganske bra jobba! 

Nå skal jeg ha en lat søndag hvor jeg skal se masse tv serier og kose meg med godteriet jeg har igjen fra i går. Har vært en utrolig travel helg på jobb så skal bli godt å slappe av. Ikke hver helg både Lufthansa og SAS kansellerer og tuller med flyene sine. Da er det travelt å sitte på billettkontoret å booke mennesker om på nye fly. Mye kjeft får man også, som sliter veldig på kroppen. 
Webcamfoto tatt av en sliten Mona som ikke en gang har orket å ta av alle arbeidsklærne! Ha en fantastisk søndag alle sammen.

hits