oktober 2009

I want to know what love is

dfgdgd

I gotta take a little time
A little time to think things over
I better read between the lines
In case I need it when I'm older

I wanna know what love is
I want you to show me
I wanna feel what love is
I know you can show me

I'm gonna take a little time
A little time to look around me
I've got nowhere left to hide
It looks like love has finally found me

In my life there's been heartache and pain
I don't know if I can face it again

Blåveispiken

cimg1431
Sånn som dette ser jeg ut for øyeblikket. Sliten og med en ikke helt velkommen blåveis. Det er ikke tull å spille bedrifthåndball. En albue i trynet er ikke mye behagelig, det kan jeg skrive under på. Har på dette bildet gjort mitt ytterste for at ikke blåveisen min skal vise så altfor godt. Hele øyelokket er rosa/rødt og halve trynet mitt er ømt. Freakin fantastic! På toppen av det hele har vi hatt muntlig presentasjon foran hele klassen i dag og du kan jo gjette hvor mange som egentlig fulgte med på hva vi hadde å si VS hvor mange som lurte på hvem som hadde slått til meg. 
Jaja, etter så mange år på håndball banen var det vel gjerne på tide at jeg også fikk meg en på trynet! 

Den muntlige presentasjonen gikk strålende og jeg krysser fingrene for at 2 av 3 innleveringsoppgaver i pedagogikk er bestått! Da har jeg bare en igjen før jul. Herlig tanke! Men jeg får vel ikke glede meg for mye. På mandag er det jo prøve i matematikk. Så da vet dere hva jeg skal gjøre i helgen i det minste. Lese matte og tilbringe flerfoldige timer på flyplassen. 

Beste guttene mine!

Mens jeg øver på muntlig presentasjon og midtsemester prøve i matematikk kan jo dere få se bilder av to gutter som betyr ubeskrivelig mye for meg!
dsfds
jdklfgjdfl
Thomas og Aleksander! Søteste og fineste guttene i hele verden! (Marius er søt og fin han også forresten...)

Venner på besøk!

I går var en utrolig morsom kveld! Det er aldri en dårlig kombinasjon med god mat & drikke og fantastiske venner. Jeg lar bildene tale for seg! :) Jeg storkoser meg i det svære huset vi disponerer for å si det sånn! 
cimg1353
cimg1357
cimg1362
cimg1374
cimg1376
cimg1378
cimg1386

Jeg koste meg utrolig masse! :) Nå har jeg brukt ca hele søndagen på å vaske ut av gamle leiligheten + malt et rom så nå skal jeg kose meg i sofaen resten av kvelden! Jeg har en lang uke foran meg! 

Fortsatt mye å gjøre i min verden....

Jeg har ikke samme lysten til å blogge lenger. Jeg har i tillegg omtrent sluttet å lese andre sine blogger. Det er så mye som skjer, skal gjøres og læres i løpet av de neste ukene at jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få tid til alt. 
Det er skole hver eneste dag, også er det jobb enten før eller etter skolen. I tillegg forventes det jo at vi skal lese tusenvis av sider i ti forskjellige pensumbøker. På toppen av det hele skal jeg liksom lære det jeg leser og jeg skal huske rutiner og diverse programmer på jobb. For å ikke snakke om at jeg jobber i et serviceyrke der jeg må smile og være høflig. Må innrømme jeg bjeffer litt oftere nå enn før, tålmodighet sa du? 
Og ja, det glemte jeg jo. Det er ikke bare å gå på forelesninger, man skal jo i tillegg levere oppgaver og bestå matteprøver. 

Heldigvis er det også mye kjekt å se fram til de neste månedene! Og glad er jeg for det! Hvis ikke tror jeg at jeg hadde kollapset! Den beste nyheten er at kjæresten min endelig fikk jobb i dag!!! Kjempestolt er jeg! :) Gratulerer kjempemasse verdens fineste kjæreste! 

Nei, vet dere hva? Dere skal slippe slike kjedelige innlegg som dette her! Neste gang jeg blogger lover jeg at det skal være litt mer spennende. Kanskje bilder av huset som jeg lovde for en stund tilbake? Men nå tar jeg velfortjent fri i helgen. Kos dere kjempemasse, for det skal nemlig jeg! 
cimg1311

Jimmy Choo

Hvor herlig er det ikke å stå opp 03.30 en søndags morgen, kjøre på jobb for å så finne ut at det omtrent ikke går fly? Rimelig kjipt. Det er ikke mye morsomt å sitte på jobb i over 2 timer uten en dritt å gjøre. Men men, jeg får i det minste kost meg på diverse internett sider. Også er det et pluss å få spise frokost i fred og ro, uten å tenke på at det er travelt.
Mens jeg lekte på internett fant jeg dette:
hmjimmychoo
hmjimmychoo11

Jimmy Choo sine sko for H&M! Jeg forelsket meg helt! Og ikke bare i ett par sko, men omtrent samtlige! Jeg kan nesten ikke vente til 14.november. Jeg skal skal skal ha minst ett par, så det er bare å spare penger!
En annen gledelig nyhet er at jentegjengen endelig har klart å bestille tur til London. Det er skammelig at vi har vært best budds i så mange år, men aldri klart å samle alle 6 for å dra på tur. Ikke en gang hyttetur har vi klart å samle alle på! Derfor kan dere jo tenke dere hvor mye jeg gleder meg til en helg i London med god jentene! Da skal det ikke spares på penger, det skal shoppes for alle pengene! :) Me like...!

Husfrue...

Det er så koselig med et hus å boltre seg i! Det er ennå mer kos å ha en samboer. Nemlig verdens beste gutt! (som regel vertfall, det hender jo han er litt dust) 
Jeg koser meg mens jeg vasker gulvene, jeg syns det er morsomt å lage middag hver dag og jeg elsker den avslappende atmosfæren da vi bare ligger på sofaen med hver sin pc i fanget. Jeg lurer på hvor lenge dette varer? Det kan jo ikke være helt normalt å kose seg når man vasker? I kveld får jeg venner på besøk til en sen middag og jeg har storkost meg mens jeg laget klar alt. Jeg elsker det at jeg har mange mange STORE rom å bevege meg i. Det eneste minuset er at jeg bruker og bor oppi omtrent alle tingene til svigerforeldrene mine. Det kribler i fingrene etter å ommøblere og kaste ting. For å ikke snakke om å kjøpe masse nytt! Men det går jo ikke. 
Men det er en liten pris å betale hvis man tenker på at jeg bor gratis og ikke betaler strøm. Tenk alle de pengene jeg sparer i vinter når strømregningene er skyhøye! Jeg er evig takknemlig for at jeg får bo her. 
En annen kjekk ting som har skjedd de siste dagene er at endelig ser kjæresten lyset i enden av tunnelen når det kommer til jobb søking! Han har strevd i flere måneder nå, men pga omorganiseringer og ansettelsesstopp har det ikke vært noen jobb å få. Men på tirsdag skal han på jobbintervju og jeg krysser alle fingrer og tær for at dette går veien! 
Derfor spanderte jeg nye klær på han i dag, han ble kjeeeempefin! Morsomt å se han i noe annet en dongribukse og tskjorte! (spanderte, i som at jeg håper at jeg får det igjen på en eller annen måte ved en annen anledning. hihi...) 

Men nå kommer min første middagsgjest så jeg får vel slutte å blogge! Lover dere bilder av huset senere! Får ikke tid til å laste opp bildene nå! :) 

Travel hverdag

Jeg er så utrolig travel for tiden, føler jeg aldri har ordentlig tid til å sitte ned å slappe av. Men det var jo slik jeg forventet høsten kom til å bli. Det er ikke ofte jeg gleder meg til jul allerede i oktober, men det gjør jeg i år! Rett og slett for at jeg har søkt ferie da. Forhåpentligvis blir det en uke fri på meg! Det hadde vært superdigg.
På onsdag tok jeg første steg når det gjelder å flytte sammen med kjæresten. Jeg pakket alle klærne mine og begynte å hive ting som gjerne ikke er nødvendig å ta med seg. Man kan si det sånn at jeg hadde mye mer klær enn jeg hadde trodd. Og da jeg satte alle skoene på rekke og rad fikk jeg lettere sjokk, det var så mange. Så her må det opprensking til, jeg kan jo ikke dra med meg 75 par sko. 
Siden jeg har vært opptatt med skole og jobb siden onsdag så kom jeg liksom ikke lenger enn å flytte klærne mine, derfor tenkte jeg å bruke søndagen til å flytte resten. Gleder meg masse til det. 
For dere som ikke kjenner meg så har ikke jeg og kjæresten kjøpt noe, vi leier ikke heller. Vi har nemlig flyttet inn i huset til foreldrene til Marius. Rett og slett for de bor og jobber i Iran, derfor er det jo perfekt for oss å bo i huset å spare opp litt penger. Derfor skal det bli godt å få på plass alle tingene mine, sånn at det blir litt mer personlig i huset. 

Men nå skal jeg springe opp og gjøre meg klar for i kveld er det taco kos sammen med noen venninner. Gleder meg utrolig masse til det, jeg er klar for nok en rolig kveld! :) 
n5595123407036273016
Disse to fantastiske jentene skal jeg tilbringe lørdags kvelden sammen med! :) 

Blir det Island denne gang?

Det er ikke lenge siden jeg satt å drømte om å dra til Island, og nå drømmer jeg igjen. Jeg har en frihelg denne måneden og den vil jeg nyte. Og siden det tilfeldigvis også er siste helgen vi har avtale med Radisson hotellene må jeg bare prøve å komme meg ut på tur. Å betale 550kroner for et dobbeltrom inkludert frokost er nice price! Jeg bør absolutt hive meg på det tilbudet. At flybillettene ikke koster halve bankkontoen min hjelper også godt på.
Har i tillegg alliert meg med en ny reisepartner. Nemlig et nytt bekjentskap som jeg traff første skoledag på UIS. Veldig koselig at hun vil være med på tur.
Har booket fly og hotell, så nå mangler bare leiebil siden det nesten er obligatorisk hvis man skal få med seg ting på Island. Har ikke bestemt oss for om det blir fredag-søndag eller om vi skal være til mandag. Men deeeeet tar vi på sikt! Det er jo i grunn ikke 100% sikkert det blir Island en gang, plutselig slår shopping nervene seg vrang og vi ender opp i London.

Men har noen av dere vært på Island? Hva bør vi gjøre, eventuelt ikke gjøre? Og kommer jeg til å ruinere meg helt?
island5cbluelagoon
Tipper Blue Lagoon er like fantastisk som det ser ut?

More shoes for my collection...

Jeg har vært gjerrig med pengene den siste måneden, eller egentlig ikke. Eller jo, jeg har hvertfall shoppet betraktelig mindre og brukt mindre penger på tull. Jeg har i det minste fått bevisst for meg selv denne måneden at det blir mye penger når man slår sammen småbeløp som 35, 42, 29 osv... 
Men på fredag tok sko galskapen kontroll igjen. Jeg hadde jo tross alt ikke handlet sko siden jeg var i Paris i august. Skandale! Og siden jeg begynner å flytte tingene mine i løpet av uka følte jeg at det var på tide å fornye sko garderoben. Og hvilken nettside er det som er perfekt for å temme litt sko galskap? GOJANE såklart! 
gojane2074560850815
Jeg gleder meg som et lite barn til disse dumper ned i postkassen min! De skal brukes flittig. Og mens jeg først var i gang så bestilte jeg meg like så greit en kjole. 
gojane2074152268913
En enkel og grei kjole som kan gjøres HOT med de rette skoene og tilbehøret. Kjolesamlingen min trengte noe annet enn svarte kjoler. Så da var i grunn denne veldig grei! :) 
Håper pakken kommer fort fort fort! 

Ferdig i praksis, for denne gang...

Tiden flyr! Jeg er allerede ferdig med 4 uker i praksis. Det har i grunn vært en litt vemodig dag. Merkelig hvor fort man blir knyttet til disse søte små! Vi avsluttet ukene i praksis med masse sang og livlige unger, for å ikke glemme at ungene fikk så mye boller og kaker at jeg er redd de fikk sukkersjokk. Noen av de var ekstra søte i dag. Skulle sitte heeeelt inntil meg, ennå kjekkere var det å  "liksom sove" oppå meg og du må ikke tro det holdt med bare en klem, vi studentene fikk både 2-3 og 4 klemmer. Koselig! 
Jeg kommer til å savne sjarmtrollene vi har hatt masse moro med disse ukene. Heldigvis skal vi tilbake allerede i uke 4 på nyåret. Gleder meg allerede jeg! 

Selv om det var trist å si hade til både elevene og praksislæreren vår så var tilbakemeldingen jeg fikk nesten utelukkende positiv. Noe jeg selvsagt syns var ekstra gøy. Hvor kjekt er det ikke å få en tilbakemelding om at den jobben du har gjort de siste  ukene har vært fantastisk bra? Hvor kjekt er det ikke å høre at jeg mest sannsynlig kommer til å bli en kjempeflink lærer en dag? Jeg fikk en selvtillit boost etter samtalen med praksislæreren! Fantastisk start på helgen! :) 

Men det får holde meg oppdatering for dagen! Jeg har nemlig laget pizzadeig, satt den til heving og skal straks hoppe i dusjen for å gjøre meg fin til kjæresten kommer på besøk! Det nærmer seg med stormskritt flytting, i dag meldte jeg adresseendring og avsluttet strømmen der jeg bor! Me like! :) 
byggetrinn 2 0887d32
respekt 013616a
Gleder meg allerede til jeg skal tilbake hit! Bildene er lånt av Smeaheia skole sin hjemmeside! :)
hits