oktober 2008

Helt tom

Mens jeg venter på at fantasien skal komme tilbake og kan blogge et skikkelig innlegg kan dere kose dere med et nydelig bilde av de fineste jentene på Widerøe!! ;)

n54506637214224073062

"ska me dansa klinas?"

Satt å kikket gjennom en del bilder på facebook da en av mine bekjente hadde lagt ut masse gamle bilder. Det ene bildet ga meg frysninger i hele kroppen! Jeg savner å være 10-12 år! Så utrolig mange minner! Skal også sies at det ikke var et eneste bilde av meg eller mine når vi var så små, men jeg kunne relatere meg selv til mange av bildene da vi har gjort akkurat de samme tingene!
Hvem husker vel ikke:
n70330136410817857994
Spenningen når man gikk på disco og ventet på at klinedans sangene skulle spilles. Ville noen be meg om å danse eller måtte man se drømmegutten be opp noen andre?
Jeg husker det seriøst som om det var i går!
På en måte var alt mye lettere når det gjaldt gutter på den tiden. Det var liksom ikke farlig å bli sammen, det var jo ikke akkurat som om man hadde bekymringer om fremtid, lån og jobb. Man bare levde i en liten lykkelig boble der man fniste hver gang man småkysset litt.
Skal ikke legge ut alt for mye om mine gamle barndomsminner, men at jeg hadde en bra tid på barneskolen kan jeg ikke nekte for! Herlig rett og slett...
Hvorfor har man aldri klinesanger på ordentlige diskotek?

Halloweenkostyme

Jeg fikk lov til å reise til Gran Canaria, jeg fikk lov! Hurra!!!!
Nå er det eneste som kan stoppe meg pengeforbruket mitt! Jeg er kjent for å ha et ekstremt pengeforbruk, noe som ikke alltid er like morsomt.
Reiser til Paris på mandag sammen med min kjære mamma, så forhåpentligvis setter hun foten ned når jeg har handlet for mye. Jeg har som mål å finne en vinterjakke og minst 2 par sko! (ikke ver alt for streng)
Siden mamma aldri har vært i Paris før så blir det nok en del sightseeing. Noe som egentlig ikke gjør meg noe, selv om jeg har sett alt før! :) Jeg liker som sagt Paris! Fine byen!
Gleder meg også veldig mye til å spise gode middager, vandre i de koselige gatene og kikke på merkelige mennesker! Hvorfor er det bare tirsdag i dag? Det er jo nesten en uke til jo!

Tirsdag ja, får meg til å tenke på at jeg skal på Halloween fest på fredag og ennå ikke har bestemt meg for hva jeg skal ha på meg. Krise! Tror nok jeg må innom Birkemo etter jobb i dag for å kikke. Marius har i følge seg selv en super plan for hvordan jeg skal kle meg ut, men jeg vil ikke være stygg. Jeg vil være fin!
n71893015519465637283Slik som dette skal Marius kle seg ut, han mener det hadde vært en fin ide hvis jeg kledde meg nokså likt, men inkludert et halsbånd slik at han kan ha meg i bånd! Egentlig en meget festlig ide og kostyme er jo helt rått, men som sagt, jeg vil heller være fin prinsesse! :p

Hva syns du?I really wanna go!!

Jeg elsker å reise, elsker å snakke om å reise, elsker å planlegge turer, elsker å drømme meg bort!!! Noe de fleste er veeeeldig klar over! Tror ikke det går en dag uten at jeg snakker om et eller annet sted jeg har lyst til å dra.
I går diskuterte jeg, Silje og Kine flittig turer, vi var innom Roma, Dubai og Shanghai! Steder jeg gjerne drar!
Men det blir nok i tilfelle etter nyttår, nå før jul tror jeg det er nok reiser planlagt. (les: jeg TROR)
Jeg har ikke behov for å være lenge borte om gangen. 2-3 dager holder i massevis som regel. Da får man tid til å kikke seg litt rundt i byen/stedet man besøker, spise god mat, kikke i andre butikker og komme seg litt vekk. 

Så til mitt lille dilemma som egentlig ikke er et dilemma, men et spørsmål om penger og fornuftig vs ikke fornuftig! 
Jeg har en søster som for tiden bor på Gran Canaria, et sted det er sol og fint heeeele tiden nesten. Jeg vil dra der! 
Så i dag mens jeg satt her bestillte jeg tur! 4 dager i Playa Del Ingles med min søster. Jeg er klar, veldig klar! Siden jeg bor gratis og betaler ca ingenting for flybilletten så burde jo egentlig dette være fiks ferdig deal, problemet ligger her:
fbershka2
og her:
thzara20logo
og her:
cimg1555
og sist men ikke minst, her:
n71893015540428891537

Så fort jeg kommer hjem fra jobb skal jeg smiske og smile fint så kanskje jeg får lov til å reise ennå mer vekk! Også får jeg se etter Paris turen om jeg har lommebok nok til å reise til Gran Canaria! Jeg krysser fingrene for det! Flaks at jeg ikke betaler flybillettene før etter at jeg faktisk har reist! ;)

I really wanna go!!!!

For en avslutning!

n52612506745615552010n52612506745615593384
Kvelden besto av kjempesøte jenter i kjoler og skjørt!
n52612506745615603735n52612506745615614086
Mindre vellykete forsøk på å leke modell /// Gode samtaler
n52612506745615842785n52612506745615863594
Jeg, Silje og bartenderen hadde verdenspremiere på vår nye drink i går. "Pink MoSi" /// "Neeeei, jeg har ikke søla på meg"
n52612506745615926057n52612506745615967748
Skoene mine ble godt mottatt hos Kine som travet rundt i ca 5 minutter før hun omtrent knakk beina. At hun i tillegg lignet på en sliten prostituert gjorde det ekstra morsomt for oss som tok bilder og såg på! :)

Alt i alt en meget vellykket kveld! Jeg beholdt skoene på heeeelt til klokken var 01.00, noe jeg er meget fornøyd med! Da var bena mine helt gele og jeg måtte ty til ekstraskoene mine i veska! Viktig å være forberedt på det meste. Men fikk i det minste bevist for meg selv at slike sko ikke er laget for å gå med i flere timer, jeg har våknet utallige ganger i løpet av natten med krampe i leggene! Noe jeg gjør hver gang hælene har vært for høye og jeg har danset for mye. Ikke en fredelig nattesøvn for å si det sånn!

Krøyp under dyna i 2 tiden kanskje? Såg egentlig ikke på klokka. Men jammen var det godt å legge seg! Helt fantastisk. Å våkne klokken 10 i dag og finne ut at den egentlig bare er 9 var ikke fullt så fantastisk.
Nå er jeg på jobb og har tenkt å sitte her til sene kvelden, hvorfor skal man gidde å ha tekniske problemer på alle fly den dagen man aller helst har lyst til å ligge godt inni dynå sammen med en pose chips og en stor flaske cola?
Ufine greier...

Widerøe meg her å der, for siste gang...

Av en eller annen grunn har jeg ikke tid til å blogge for tiden. Forstår ikke helt hvorfor for jeg gjør ikke noe annerledes enn jeg pleier! Skal skjerpe meg!
I dag har jeg som vanlig på lørdagene tilbrakt dagen på Widerøe hvor jeg fikk driste meg på innsjekk. Noe som var dritgøy, der vil jeg jobbe! Litt mer å gjøre enn på billettkontoret! :)
Men nå skal ikke jeg skrive et mega langt innlegg om hverken det ene eller det andre.
Jeg sitter nemlig her med en cider i hånden og er klar for å stikke på Widerøe fest. Siste festen sammen med de grønne! Venter på at Henriette skal hente meg, litt for mye vind og regn til å gå ned til byen. For å ikke snakke om at jeg skal ha på meg de nye skoene mine. Hvor lurt det er finner jeg ut i løpet av kvelden!
cimg1829sko
Ha en fantastisk lørdag alle sammen!!!

short update

Dårlig med oppdatering i går! Unnskyldningen min er at jeg brukte 90% av dagen til å springe på do og drikke vann. De resterende 10% brukte jeg på kjæresten min!
Grunnen til mine hyppige dobesøk er at jeg var så utrolig heldig å få besøk av en grusom UVI (urinveisinfeksjon, hvis du ikke vet hva UVI betyr) Jeg har heldigvis fått antibiotika og kjenner allerede at ting begynner å bli bedre!
Meeeen nok om det...
I dag har jeg:
cimg1781
Spist frokost
cimg1778
Tilbrakt litt kvalitetstid med min kjære pc og alle bloggene deres
cimg1827
Spist middag! Veldig godt med kyllingfilet i tortilla lefser! NAM!!!

cimg1648
Sånn utenom det så savner jeg denne klompen som det er aaaaalt for lenge siden jeg har sett! Må få gjort noe med det til uka! :)

Krise!!!

Jeg har i hele dag tatt livet med ro, kikket på tv og kost meg! En runde rundt mosen med Camilla bør og gjerne nevnes slik at dere ikke tror jeg bare er lat! :p
Slappet av heeeelt til klokken 6 og hoppet i dusjen! Skal på sas fest klokken 7 og siden jeg visste akkurat hva jeg skulle ha på meg så tok jeg meg goood tid!
Trakk kjolen over hodet og skulle til å ta på meg de fine nye skoene mine da jeg plutselig:
cimg1758
AU!!!!!!! Jeg kommer jo aldri i verden til å klare å gå med de nye skoene mine. Egentlig tviler jeg på at jeg klarer å gå med noen som helst sko i kveld! Hvorfor er det ikke flip flop sesong?
Hva gjør jeg nå? Det er 32 minutter til jeg skal treffe Kine og Helene og jeg har ennå ikke sminket meg! Jeg har et mega sko problem, noe jeg aldri pleier ha siden jeg som regel har mellom 15-20 par å velge mellom! sjaaaait!!!!

Katharina etterlyste bilde av isbjørnen jeg fikk av Marius da han kom hjem fra Svalbard.. Here it comes...:
cimg1762
Et litt dårlig bilde, men egentlig er han veeeldig søt! Han hadde bare en dårlig pels dag! Jeg har ennå ikke funnet noe bra navn på han, forslag anyone?

Helg sa du?

Så satt jeg da her, en søndags ettermiddag og lurer på hvor helgen ble av? Fredag forsvant før jeg fikk tenkt meg om og plutselig måtte jeg reise å hente min kjære på flyplassen. Lørdag var grusom, tre timer urolig søvn før jeg liksom skulle fungere på jobb, for å ikke snakke om resten av dagen. Joda, det gikk på et vis. Men jeg husker svært lite av dagen/kvelden, noe som kan tyde på at jeg mer eller mindre har gått i en slags sove/hvile modus.
Det jeg husker er at vi såg Varg Veum, sånn ca et kvarter av filmen fikk jeg med meg.
I dag var jeg litt mer oppegående da jeg reiste på jobb. Utrolig hva fem timer søvn har å bety i forhold til tre. Jobb gikk som det suste. Hjemme igjen til klokken elleve og hadde planer om å få mye ut av dagen. Nå er klokken 17.00 på ettermiddagen og jeg har ennå ikke fått noe særlig ut av dagen.
Da Marius forsvant på skolen for å være flink student var planen at jeg skulle vaske, rydde og sånne kjedelige ting. Men så ble det en episode Greys Anatomy, litt mat og før jeg visste ordet av det hadde jeg sovnet med pcen i fanget og et glass i hånden.

Våknet for ti minutter siden og så fort jeg har skrevet dette innlegget skal jeg få gjort litt flittige ting før jeg skal gjøre som Lillian, poppe meg popcorn og sette meg til rette med flere serier og bare nyte det som er igjen av søndagen!

Vil også få gratulere verdens beste venn med 22års dagen i dag! Jeg undres på hvordan det er å feire bursdagen sin nede i Kina med masse "ukjente" mennesker! Jeg vet at jeg snakker for alle jentene når jeg sier at vi så gjerne skulle hatt deg hjemme, om så for bare en liten time. Slik at vi kunne spist taco, skravlet rundt kjøkkenbordet, drukket vin til vi ble fnisete og litt for ærlige, sunget Mariah Carey til vi mistet stemmen og spist verdens beste bursdagskake!!!
Vi får ta det igjen når du kommer hjem! 53 dager igjen...! :)
Håper du har hatt en fantastisk dag til tross for masse skolearbeid og ufyselige kinsere!
6tonje beachencimg1115
tonje7cimg006816 juli 003
roadtrip t bergen 177ruuuus 103pimpn hoe 047
y1pj2qwd3idq1y19terowbwbjkfbtiydsasekxczhvod9nyttr 2007 265n5261250673396884921
Hipp hipp hurra for verdens beste Tonje! :)

ting

Ble utfordret av Lisa Maria, so here it goes!

1. Hvis du kunne byttet plass med en kjendis; hvem ville det vært og hvorfor?
Utrolig vanskelig spørsmål! Er mange jeg kunne tenkt meg å byttet plass med, men bare for en periode. For å ha prøvd det liksom! Akkurat det å ha hengende paparazzier rundt seg hele tiden, måtte tenke på hvordan man ser ut konstant og hele tiden passe seg for hva en sier og gjør er ikke noe liv for meg.
Måtte jeg alikevell ha valgt så hadde jeg valgt en eller annen regissør som er utrolig godt kjent og populær innen filmverdenen, men som allikevell ikke er en kjendis i offentligheten sine øyner og blir fotfulgt! Tenk å regissere fantastiske filmer, få dritbra betalt, leve et luksus liv, henge med kjendiser, gå på svære fester og alikevell kunne leve nokså anonymt?

2. Hvis du kunne reist hvor du ville, hvor ville du reist og hvorfor?
For en gangs skyld skal jeg ikke svare Bali, selv om jeg helt klart kunne tenkt meg å reist dit også! Men har veldig lyst til å ta en roadtrip i USA, besøke Las Vegas, California, Florida osv... Ellers så frister Malaysia og Bahamas en del! :)

3. Tror du på et liv etter døden?
Ja... Jeg gjør faktisk det!

4. Hva brenner du for?
Skjer med vanskelige spørsmål på morgenkvisten? :p

5. Hva er din flaueste opplevelse?
Skal ikke så mye til før jeg blir flau så kunne nok skrevet en hel roman om flaue opplevelser. Tar ikke det akkurat nå tror jeg! :)

6. Hvilke blogger er dine favoritter?
Lillian, Lisbeth, Marianne, UlrikkeLund, Toroborgen, IdaW, Linnea + maaaange fler!!

7. Er du materialistisk?
Skulle ønske jeg kunne svare nei, men jeg er nok litt materalistisk! Gleden jeg får av å kjøpe noen nye sko eller klær er ganske fab!! Så ja, litt materalistisk er jeg nok!

8. Hvor mange par sko har du?
Oj... Nå er det utrolig lenge siden jeg har hatt opptelling. Men skapet er fullt for å si det sånn. Vil tro at jeg har over 70 par, eller kanskje 67? Nok hvertfall! Har nå lovd meg selv å hive ett par sko hver gang jeg kjøper noen nye! Kan bli vanskelig, men skal prøve! :)

9. Er du en romantiker?
Oh yes!!! Jeg elsker blomster, levende lys, middager, peiskos med kakao osv... Utrolig jentete på det området du! :)

Jeg gidder ikke utfordre noen andre bloggere, men regner nesten med at Siri stjeler denne :p

Et litt mer spennende innlegg kommer senere i dag, kanskje! :)

New fab shoes!!

sko
Mine fab nye sko! Øvelse gjør mester, snart er jeg Dancing Queen på byen med disse! (GoJane)
cimg1753
Jeg har vært godterifri helt til i dag! Det fristet heller ikke i dag, men siden det er lørdag følte jeg at jeg måtte! :p
cimg1720
Nå har jeg rigget meg til i senga og skal ha en rolig lørdagskveld! Har vært på videoverden og leid to filmer. Komme Marius og holder meg med selskap blir det den nyeste Varg Veum filmen, hvis ikke blir det Sex and the City filmen. Begynner grytidlig på jobb i morgen også så jeg ser vireklig frem til en rolig kveld!

Sleeping beauty!

Hvorfor ikke blogge klokken 05.05 en lørdags morgen? Det skyldes ikke dårlig nattesøvn for å si det sånn. Jeg skulle gjerne sovt et par timer til. Hentet min kjære på flyplassen i går, var ikke i seng før nærmere 00.30, da kan du tro det er morsomt å gå på jobb klokken 04.30. Akkurat det å stå opp er ikke nødvendigvis det som er mest kjipt, det som er minst gøy med å begynne så tidlig er å dra fra sovende mennesker i senga si.
I dag ble jeg stående å studere dette mennesket i senga mi en liten stund. Er jo tross alt over to uker siden sist jeg hadde mulighet til å kikke på dette mennesket.
Man ser så fredelig ut når man sover, så lykkelig på en måte! Jeg ble helt fasinert. Man er nesten som små barn igjen når man sover. Ligger med armene utstrekt og hodet godt gravt ned i puta.

Jeg blir så utrolig sjalu når jeg er nødt til å gå på jobb, men aller helst bare har lyst til å krype inntil den sovende kroppen og legge meg godt til rette nedi puta og halveis oppå min kjære. Hadde jeg fått ønsket meg en enkelt ting akkurat nå så hadde det vært ønsket mitt. Jeg skal heldigvis "bare" jobbe til klokken 12, da skal jeg skyndte meg hjem og hoppe ned i senga hvor jeg har tenkt å ligge leeeeenge! Om min kjære er våken og lei av senga så får han bare være det, må hvertfall ikke tro han får stå opp!

Nå får jeg slutte å drømme om senga mi og min kjære og heller konsentrere meg om den heller lettere frustrerte nordmannen som står midt utpå gulvet her i flip flopper og en toga! Jeg tuller ikke, han har en toga på seg!!! Kun det... Han skiller seg greit ut kan du si! Det er godt festlige mennesker kan gjøre morgenen litt mer underholdene.

15001
Hiver man på han her ca 30kg, plusser på et titalls tatoveringer og gjør bekledningen ennå litt mer dristig har du ca den personen som står utenfor luka mi. Lurer på om jeg skal spørre om han har gått seg vill, det er jo tross alt oktober og kaldt ute. Får håpe han skal til et varmt land!

Ja...

Da jeg startet å skrive dette innlegget for ca 2 timer siden hadde jeg store planer om hva jeg skulle skrive om. Hva jeg skulle fortelle dere og hvilket bilde jeg skulle poste. Men plutselig ble det travelt i billettluka og nå når jeg endelig har tid til å poste et innlegg har all inspirasjon og skriveglede forsvunnet. 

Jeg kan fortelle dere at jeg fikk pakken fra GoJane i går, stod og hoppet av glede mens jeg pakket opp. Hylte begeistret da jeg pakket opp pumpsene og kunne fort konstatere at her må det øves før jeg kan bevege meg ut i offentligheten med disse skoene. For noen hæler! Jeg elsker dem allerede! :)
Bilder skal jeg få lagt ut i løpet av helgen! 
Mitt andre skopar ble og pakket opp med stor entusiasme og ved første øyekast var jeg strålende fornøyd og gliste stort. Helt til jeg tok på "uggsene", jeg hadde fått to venstrefoter! Nedtur! Jeg som var skikkelig klar for vintersko! Så nå må de vel sendes i retur, kjipt! 

Gårsdagen ble tilbrakt sammen med Erik, Preben og Cedrik. Vi spillte rock band, noe jeg først var utrolig dårlig til men etterhvert så kom det seg! Meget fornøyd med egen innsats da jeg fullførte en hel sang på nivå hard! 
Guttene drakk øl og ble mer og mer tullete og flørtete (med hverandre) mens jeg satt og nippet til eplemosten min. 
I 11 tiden reiste vi til BI kroen hvor det var trafikklyskro. Skuffende lite mennesker og jeg var der kanskje en halvtime før jeg satte nesen hjemover.
Angret ikke på det i dag når jeg skulle på 2.gangs intervju på D&F Group! 
Jeg ble grillet av 5 stykk mennesker og følte meg ganske fortumlet da jeg var ferdig. Lurer veldig på hva slags inntrykk de sitter igjen med. Utrolig spent på om jeg får jobben eller ikke! Neste uke blir spennende! 

Utenom det så regner jeg med at jeg har gjort to stykk jenter nede i Kina veldig fornøyd i dag! :) 
Veldig stolt av egen innsats, mye bra trening i å skrive om billetter! 

Nå skal jeg snart (3timer til) hjem, der skal jeg spise og prøve å sove litt før jeg skal hente Marius på flyplassen! Gleder meg nesten ihjel til å se han igjen, er drittlei av å sove alene i sengen min og det ska bli godt med litt selskap! 
n5261250673462560692n74762065442829618021
Sjarmørene jeg tilbrakte gårsdagen med /// Jentene i Kina som jeg hjalp å endre billetten :)
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

No longer candy king

Noe litt merkelig fanget min oppmerksomhet i går.
Jeg sto på kiwi etter jobb og skulle handle meg mat og diverse andre ting man trenger og gikk som vanlig rolig forbi godteri hyllene. Noe jeg har lyst på i dag?
Jeg gikk og gikk, vips var jeg ved kassen og betalte. Ikke en eneste ting fristet. På vei ut i bilen grublet jeg litt på dette her. Jeg pleier jo alltid ha lyst på noe. Jeg skulle til og med gi meg selv lov denne dagen siden jeg skulle trene på kvelden, men av en eller merkelig grunn var det ingenting som fristet.
I bilen ble jeg sittende å tenke litt. Da gikk det opp for meg at jeg ikke har spist noe godteri hele uka! Ingenting! Ikke engang en liten kindersjokolade!!!! Og det til tross for at jeg har jobbet hver eneste dag og alltid pleier kikke med lengsel bort på sjokoladen og godteriet i kiosken. Men ikke denne uka av en eller annen grunn.

I dag var jeg nok en gang på kiwi før jobb, måtte inn å handle meg noen druer og en tyggis. Stoppet med vilje opp foran alt godteriet. Stratos, kinderegg, gullbrød (!!!), smash, hobby, melkesjokolade og smågodt de var der alle sammen. Alle de jeg egentlig setter veldig stor pris på. Jeg kjente godt etter. Nei.... Ingenting!

Jeg gikk ut av butikken og kjørte på jobb mens jeg prøvde å finne noen forklaring på dette fenomenet. Jeg prøver ennå å forklare det. Hva har skjedd? Har noen slått meg hardt i hodet mens jeg sov slik at jeg ikke lenger har lyst på godterier? Jeg fatter null. Det som gjør det ennå mindre forståelig er at det er akkurat denne uken jeg burde ha lyst på all slags mulig usunne greier.
 
Merkelig å klage over tenker du kanskje? Ja, egentlig! Men det er så utrolig ulikt meg! Jeg pleier jo ha lyst på alt med sukker og e-stoffer i! Men for all del, jeg håper ikke lysten kommer tilbake med det første! :)

historyen
img468673c41d970

Smaksopplevelse og Preben

I går spiste jeg noe utrolig godt til middag! Hadde dårlig tid så måtte lage noe enkelt så jeg stekte kyllingkjøttdeig, kokte fullkornspasta og mekket meg noen salatblader... Høres egentlig ikke noe særlig spesielt ut, men jeg krydret det så inni h****** godt at det smakte himmelsk. At jeg omtrent ikke hadde spist hele dagen kan og muligens være en årsak til denne ekstreme smaksopplevelsen, men jeg velger å tro at det bare er jeg som er innmari flink til å kryddre (krydre?, en eller to D`er?)

Etter min kjappe og gode middag hoppet jeg inn i noen litt mer komfortable klær og reiste til Sandnes hvor jeg traff Preben. Vi leide film og kjøpte litt snacks før vi satte kursen hjem til han.
Har fått en del kjeft av Erik og Preben, har blitt så usosial og vi finner visst aldri på noe lenger. Så det måtte vi gjøre noe med. At Erik var ute å jaktet på jenter og prioriterte det i stedet for oss er noe jeg ser på som meget sårende.
Preben hadde aldri sett "mannen som elsket Yngve" og jeg likte jo den filmen så da koste jeg meg med "fittesatananarkikommando" en gang til og kan konstatere at jeg mest sannsynlig kommer til å ha sangen på hjernen en uke eller to til.
Da filmen var slutt burde jeg vel egentlig ha reist hjem siden jeg skulle grytidlig på jobb, men grunnet dårlig sosialisering de siste ukene var det vel på sin plass med litt oppdateringer på diverse fronter.
Og for de som har påstått at det bare er jenter som sladrer og snakker så er det bullshitt! Gutter har som regel masse på hjertet de også og kan være virkelig flinke til å engasjere seg i samtaler! :)

Reiste hjem med litt mer informasjon og følte det hadde vært en særdeles vellykket kveld! Så utrolig kjekt å ha to kompiser man kan si alt til og som man på en måte alltid har der! Noen ganger er det lettere å si ting til gutter og få en tilbakemelding en til jenter! Er også veldig takknemlig for at jeg har en kjæreste som syns det er greit at jeg henger med guttekompiser uten å lage noe drama av det! :)
Forhåpentligvis er det ikke lenge til neste gang, og da satser jeg på at Erik dropper danseforestillinger med jenter og heller blir med oss!

n59235034637720013971
"Deilige" Preben som jeg hang med i går! :)

Drømmer

Den siste uken har jeg hatt noen merkelige drømmer! Drømmer som forvirrer meg, skremmer meg og gjør meg nysgjerrig! I stedet for å gå rundt og gruble på hva de betyr bestemte jeg meg for å tyde drømmene mine!

Fakta om drømmer:
*Drømmer er en kilde til visdom.

*Tolker du drømmer kan du oppnå personlig utvikling.

*Vi drømmer som regel i løpet av REM-søvn (Rapid Eye Moment) REM starter ca 90 minutter etter at du har sovnet.

*Grunnen til at drømmer ofte er ulogiske er at begge hjernehalvdelene er aktive, noe som vil at noen ganger tar fantasien overhånd. (Dere husker vel venstre og høyre hjernehalvdel fra naturfag timene?)

*Det er faktisk mulig å bestemme seg for at man vil huske drømmene sine, man må da si til seg selv før man sovner at man vil huske det og etter en stund skal man begynne å huske drømmene sine.

*Drømmer kan bety mye, men symboliserer ofte ting som skal skje i fremtiden.

*Det er og mulig å spørre drømmene om hjelp til et problem, hvis du da tenker på problemet før du legger deg er det mulig å få svar på problemet ved hjelp av symbolikk.


Jeg må innrømme jeg ble utrolig fasinert av å lese alt jeg har lest om drømmer og symbolikk! Internettsiden jeg var inne på hadde en laaaaaang artikkel om drømmer! Spennende!

Min drøm:

I den ene drømmen min kan man på et vis si at jeg var utro, jeg husker ikke helt om det ble noe kyssing i drømmen. Men jeg velger å se på alle de andre tegnene i drømmen og fastslår at det kan kalles utroskap. Sånn følte jeg det hvertfall når jeg våknet.
Hvis du er utro har du dårlig samvittighet for noe.

Jeg ble i en annen drøm kysset. Drømmen var ganske frustrerende for i det ene øyeblikket likte jeg å bli kysset og i det andre kunne jeg ikke fordra det. Confusing!  
Liker du å bli kysset vil du få kjærlighet og fred.
Prøvde du å unngå et kyss kan du komme til å bli syk i en liten periode.
Et kyss kan også bety nærhet og varme.


Jeg ble utrolig forbløffet i natt. Over meg selv og over andre. Har ikke lyst til å gå mer inn på det. Jeg var hvertfall meget forvirret når jeg våknet.
Hvis du blir forbløffet i en drøm vil du snart oppleve noe morsomt, eller få gode nyheter.

Kjærlighet har jeg drømt om, ikke bare til et annet menneske. Det var rett og slett bare hele stemningen i den ene drømmen som var full av kjærlighet.
Ekte kjærlighet symboliserer at du vil bli lykkelig og fornøyd.

I drømmen i natt havnet jeg til sengs med en annen jente, så kan du lure på hvem det var.
Drømmen kan fortelle deg at du må være mer forståelsesfull, eller at du må leve ut din sanne seksualitet.

Og siden jeg tydeligvis havnet til sengs med en jente og har havnet til sengs med en gutt en annen natt så kan man jo dra med sex.
Det kan være et symbol på at du må få et mer avslappet forhold til sex. Drømmen kan fortelle om sider ved din seksualitet du har fortrengt eller ikke vet om.

Og har man sex i en drøm er man som regel naken.
Du kan føle deg sårbar eller gjennomskuet. Nakenhet kan også symbolisere sannhet. Nakenhet kan også være et ønske om å skifte klesstil. For noen vil nakenhet også symbolisere hell.


Ble jeg noe klokere av å "tyde" drømmene mine? Ikke i det hele tatt! Jeg sitter igjen med å egentlig gruble mer. Kan jo og ta med at jeg har ikke tydet alt her, da hadde det blitt et ennå lengre blogg innlegg. Jeg må innrømme jeg flirte en del mens jeg skrev alt dette her.
Heldigvis leste jeg og at drømme tydning ikke alltid nødvendigvis er sant så da krysser jeg fingrene for det! :)

dreaming

13.okt.2008

København

Har i ganske mange uker nå snakket om å reise på shopping tur sammen med Lisbeth. Vi har vært innom reisemål som Dubai, Amsterdam og London. Men vi ender opp i København! hehe...
Jeg har aldri vært der, sikkert eneste stedet i hele Danmark jeg ikke har vært så jeg gleder meg!
Vi reiser 2.desember og skal være der en natt! Skal bli super gøy! Shoppingen blir nok ekstra morsom siden det er pyntet til jul! Gleder meg utrolig masse! Så nå har jeg noe å se frem til i både november og desember!

Har de siste ukene vært litt lei av jobben min, kjeder meg og gleder meg ikke til å gå på jobb. Men etter å ha bestillt både hotell og flybilletter med mine fine ID priser så er jeg plutselig veldig glad i jobben min igjen. Jeg smiler rundt med tanke på det fine hotell rommet vi har bestillt på SAS hotellet til en latterlig herlig pris! Vi skal boltre oss i en king size bed og spise drømme frokost!
For å ikke snakke om at vi skal shoppe, spise god mat å ha en koselig jentekveld på byen!
Hvis du har noen anbefallinger om hva vi bør gjøre og hvor vi bør shoppe i København så vær vennlig å si fra! :)

n71476515043861117510
Dette sjarmerende vesenet skal jeg på tur med! :)

hcom2538212bhcom2538210bhcom2538211b
Jeg krysser fingrene for en giga seng!

Jentekveld

Det ble en vellykket lørdags kveld. Var en stund jeg var overbevist om at alle vennene mine hadde forlatt meg og jeg kunne se frem til en ensom lørdag, men neida! Først kom Camilla, vi laget taco og spillte guitar hero! Om vi var flinke kan diskuteres! Vi var hvertfall fornøyd med egen innsats!
Etterhvert kom også Stephanie og Veronika dinglendes og det endte opp med å bli en veldig koselig kveld. Jeg fikk som vanlig oppdateringer om hva som skjer og ikke skjer på Klepp, alltid gøy med sladder og unyttig informasjon!
Jeg skulle jo egentlig bare drikke en vin, men hadde jo kjøpt to å følte ikke den ene flasken skulle stå alene i kjøleskapet og fryse, derfor tok jeg den ut i varmen og drakk den opp! Med god hjelp av Stephanie og Camilla vel og merke!
Kom oss på byen i ett tiden og etter mye frem og tilbake havnet vi på Helan hvor det var nokså lite kjente ute. Skuffende! Men som vanlig blir ting mye kjekkere med en gang jeg har bestemt meg for å gå hjem! Da er det akkurat som om det er noen som hiver kjente koselige mennesker inn på uteplassene. Ble værende ute ca en time lenger enn planlagt siden Erik kom og endte opp med å ha en fantastisk kveld.
Var i seng ca rett over klokken 3 og angrer ikke på det i dag.

I kveld etter jobb er planen å henge med Tine. Vi skal gå tur med Nikita, se film og chille! Herlig herlig! Det som er mindre herlig er at jeg satt å sjekket diverse flyankomster og jammen kommer ikke moren til Marius hjem i morgen. Noe som vil si jeg må flytte ut igjen, vaske og rydde! Litt stress, men siden jeg ikke har rotet noe særlig så skal det gå fort! :)
Det som er mindre kult er at jeg de neste 4 dagene er uten internett tilgang på kveldstid! Hvordan skal det gå???

Camilla + Mona = sprell og fanteri ;)

Så satt jeg da her på jobb en lørdagsmorgen. Nattesøvn har det vært lite av. Typisk det når det er fredag og folk er ute å drikker. Først en full kjæreste som ringte i 2 tiden for å fortelle meg hvor fantastisk glad han var i meg. Klarer jo ikke bli gretten da. Men når han da igjen prøver å ringe i 3 tiden kikket jeg styggt på telefonen, skrudde av lyden og bannet litt for meg selv før jeg sovnet igjen. Innimellom alt dette her datt det også inn 4-5 meldinger. Herlig!

I dag skulle jeg egentlig jobbet 10-18, men snill som jeg er sa jeg ja til å jobbe 04.45-12.00 i stedet for pga sykdom å sånn tull. Egentlig er det en super vakt, jeg får gå hjem tidlig, sover en liten time også er jeg klar for sprell og fanteri i kveld! Litt usikker sånn egentlig på hva planen er, men jeg og Camilla har hvertfall bestemt oss for å drikke vin og spille guitar hero, hvor bra den kombinasjonen er etter en flaske er en annen sak. Om vi får flere kompiser i løpet av kvelden er uvisst, men uansett så tror jeg vi skal få det så fint så!
Jeg bør helst ikke drikke mer enn en flaske vin siden jeg begynner tidlig på jobb i morgen, men det pleier funke fint det også! :)

n66405030334825672141n66405030334825702479n66405030334825722979
Her ser dere resultatet av sist gang vi drakk sammen. Syns det ser ut så vi har det riktig så koselig på gulvet! Hvordan vi havnet der er en annen sak.

Mine favoritter

I mangel på ting å blogge om har jeg heller stjelt denne lista av Lillian. Den var akkurat passe lang!

parisnightdancing460


Klesbutikk
: Liker veldig godt Gina Tricot, H&M, Vero Moda og Zara

Møbelbutikk: Man finner det meste på Ikea

Godteri: smågodt! For å ikke glemme gullbrød!


By
: Paris, Kuta (Bali) og Nice


Drikke
: Med eller uten alkohol? Tau sin eplemost og hvitvin :)

Musikk
: Jeg hører på alt!


TV-serier
: One Tree Hill, Gossip Girl, Frustrerte Fruer, Greys Anatomy, The Hills, Nip/Tuck og Entourage!


Film
: Vanskelig! Noen favoritter; The Green Mile, Braveheart og Dirty Dancing.


Trening
: Håndball!!! Og prøver å komme meg på Elixia litt utenom.


Kake
: Solkake og Vaniljekake


Kaffe
: Nei takk, med baileys funker!

42439b1748
Forøvrig Nidar sin eldste sjokolade! NAM!

Jobbintervju

Startet dagen med et heftig jobbintervju, halleluja for fæle intervjuer! Jeg får så utrolig prestasjonsangst! Jeg snakker som en ordentlig skravlebøtte, svarer før jeg har tenkt meg om og detter til og med noen ganger ut av samtalene når jeg kjeder meg. For å ikke snakke om at jeg drar i håret heeeele tiden og ikke klarer å sitte stille i stolen.

Om det gikk bra? Aner ikke. Hva er fasiten på et bra jobb intervju lurer jeg på?
Jeg gjorde mitt beste, smilte fint og var flink jente! 
I neste uke kommer dommen, blir det ny jobb eller blir det et par måneder til på flyplassen? 
Jeg hater å vente på svar. Livredd for å få et; "dessverre du er ikke den vi søker etter" slengt i trynet. Jeg hater å få nei! Jeg ser nesten på det som et personlig nederlag, jeg har tapt! Jeg hater å tape! Jeg syns det er flaut og går rundt i flere uker å grubler på hva egenskaper jeg ikke har som den nyansatte har.
Derfor krysser jeg fingrene for positivt svar! 

Men hvis jeg får tilbud om jobben, vil jeg da ha den? Jeg trives jo i grunn på flyplassen, selv om det til tider kan bli laaaange dager med mye dødtid! 
Jeg elsker utfordringer og denne jobben er jammen en utfordring for meg. Så hvorfor ikke? Hvis det ikke funker så ordner jo det seg også på et vis. 
Den tid den sorg! :)

df


Lurer forresten på en ting. Vi leser jo hele tiden om at arbeidsgivere googler arbeidssøkere. Tror du de har googlet meg og funnet bloggen min? hehe...

Aleksander

Tirsdagen min besto av jobb og "barnepass". Hadde overnattingsbesøk av Aleksander, noe jeg satte stor pris på siden vinden og regnet holdt meg våken hele natten. Hadde jeg vært alene hjemme hadde jeg nok vært litt reddere enn jeg var! Hater når det uler, knirker og knarker! Får helt angst!
Men jeg som trodde at det å ha besøk en kveld skulle være sosialt, trodde feil....
cimg1704cimg1703
Min kjære lillebror fant kjapt ut hvordan xboxen funket og kombinert med stor tv var det ikke mulig å få kontakt med junior.

I dag skal jeg passe på Aleksander et par timer, eller xboxen passer på han sånn at jeg kan dille med andre ting. Så skal jeg sosialisere litt med Cecilie på kvadrat, koselig! Må bare å huske at det går an å sosialisere på et kjøpesenter uten å kjøpe masse klær.
Så er det tur med Nikita før jeg skal til Tine for å planlegge Halloween festen vi skal arrangere! En herlig fridag der jeg heldigvis har masse å finne på sånn at jeg slipper å tenke på luringen som koser seg blant isbjørner og snø på Svalbard! :)

GoJane (Mona?)

Enten så må bloggere der ute slutte å reklamere for diverse internett sider og legge ut alt det fine de kjøper, eller så må jeg klippe visakortet mitt, eventuelt gå tilbake til sånn ungdomskort uten mulighet for å shoppe på internett!
Jeg eier ikke motstandsvilje, hver gang noen legger ut alle de fine tingene de har kjøpt må jeg inn å kikke. Også sitter jeg der, kikker og kikker!
Å kikke på klær er ikke så fælt, der klarer jeg stort sett bare kikke og gå ut igjen, men så er det disse sko sidene da! Hva slags genial idiot var det som oppfant internett sider der man selger billige sko? Kan noen fortelle meg det? Jeg skulle gjerne klemt i hjel den personen.

Denne månden, dvs oktober er ingen bra måned for lommeboken min. Egentlig er vel ingen måned det, jeg klarer jo fint bruke opp alt hver eneste måned uansett hvor mye jeg har på kontoen. Men denne måneden skulle jeg snu på hver eneste krone siden det datt inn et lass med regninger. Hva slags tulling bestemte det skulle være lovlig å betale over 13 000 i regninger på en måned? Noen som kan gi meg navnet på han og? Hadde vært fint!
Anyway, allerede nå er de regningene betalt og jeg syns saldoen på kontoen min egentlig såg ganske grei ut. Så i stedet for å være fornuftig å spare slik at man har penger heeeeele måneden (slippe å være blakk de siste to ukene er jo lurt) så ender jeg opp på GoJane.
gojane202160169477gojane201995398905
Her har dere resultatet av det... To par sko! Et par som jeg elsker allerede, mens det andre paret er sko som jeg egentlig ikke liker, men som såg varme ut. Og siden jeg fryser på vinteren så hvorfor ikke. (vente i spenning på kommentar fra Tonje) Å betale tilsammen 430kroner for disse to er absolutt ikke en avskrekkende pris, men hvis slemmingene som jobber i tollen skulle føle for å stoppe pakken min så kan det plutselig bli litt dyrere.
Krysser fingrene for at de ser hvor fornuftig jeg har vært som har kjøpt vintersko og gir blaffen i hele pakken.

Nå skal jeg lage meg et knekkebrød eller to og lære meg å virkelig elske smaken av det siden det mest sannsynlig er det jeg blir nødt til å leve på de siste to ukene i oktober måned!
Nevnte jeg forresten at jeg bestillte hotell i Paris og i dag.... Jada, saldoen er ikke fullt så morsom å kikke på lenger.

Nike shox

Husker dere innlegget for en stund tilbake der jeg skrev at jeg hadde bestillt meg nye Nike shox sko? Jeg var utrolig skeptisk siden prisen var utrolig lav og skoene ble sendt fra Kina. Men de kom frem og ser fantastiske ut! Jeg har aldri hatt ekte Nike shox sko så aner ikke om det er ekte de jeg har fått, men hvem bryr seg når de er så utrolig flotte? Jeg elsker dem allerede!

Jeg er så fornøyd at jeg vil dele internett siden med dere: http://www.nike-shox.net
Når man bestiller så får man veldig raskt en bekreftelse på mail om mottatt bestilling før man så får tilsendt et bilde av pakkesedelen + oppsporings nummer. Jeg var selv inne å fulgte med på hvor skoene mine var i verden. Grunnen til at det tok litt lang tid med mine sko var at de ble stoppet i tollen tydeligvis, men siden ordren var på under 300 kroner så betalte jeg ingenting i hverken tollavgift eller shipping! Great deal! :)

cimg1700
Love them! Kommer helt garantert til å bestille flere i forskjellige farger! :)
Jeg fikk dessuten med et par Nike sokker heeeelt gratis! hehe...

tullejenta!

Gårsdagen var meget vellykket!
Startet dagen med å rydde og vaske siden jeg ikke har vært hjemme på evigheter! Rimelig støvete kan du si!
Så satte jeg kursen for kvadrat hvor jeg møtte Tine og vi vimset og kikket, var vel egentlig på jakt etter nye klær begge to, men fant ingenting!
Da vi var lei reiste jeg hjem hvor jeg dusjet og skulle gjøre meg klar for en kveld med jentene, men fikk plutselig for meg at jeg ikke hadde noe å ha på meg og satte meg derfor i bilen igjen og kjørte til Madla. Her gikk jeg nokså amokk på Gina Tricot og fikk meg nytt skjørt og ny kjole! Der røyk det løftet om å ikke shoppe hele oktober måned!

Kom meg til slutt til Lisbeth hvor vi kjørte opp til Marius for å levere bilen jeg har lånt i ett par dager. Samtidig kikket jeg til hunden og forsto ganske kjapt at her var det noe som ikke stemte. Det viste seg at stakkar lille Nikita ikke hadde fått hverken luftet seg eller fått mat på nesten 2 døgn. Ringte til Marius og snill som jeg er sa jeg at jeg godt kunne bo på Håbet i to uker for å passe hunden. Så vips var jeg blitt hunde barnevakt i to uker, og jeg som ikke liker hunder en gang! hehe... Men har ikke hjerte til å ikke gjøre det heller. Dessuten hvet jeg jo hvor mye hunden betyr for Marius så da var valget enkelt! Så i dag flytter jeg tilbake, stress!

Vorspielet hos Lisbeth var festlig, mange morsomme samtaler og vi diskuterte alt fra graviditet, bryllup, sex og vennskap! Kom utrolig mye ny informasjon ut og jeg satt igjen med følelsen av at jeg kjenner vennene mine ennå litt bedre! Må som regel litt vin innabords for at vi skal åpne oss til hverandre når det gjelder diverse ting!
Gikk på Helan, noe som var helt ok! Ikke det helt store, men vi fikk danset og truffet en del kjente mennesker! Koselig som alltid. Tok taxi hjem i 3 tiden og var utrolig heldig med taxisjåføren. Vi diskuterte reising og da han fortalte meg han skulle til Bali på ferie om to uker ble jeg ivrig og glemte heeeeelt mobilen min da jeg kom fram!

Så der satt jeg da, uten mobil og mulighet til å nå noen som helst! Flaks! Heldigvis var Siri på facebook og snillingen ringte fra Australia til mobilen min og fikk snakket med taxi mannen som ikke forsto noen ting, men lovde å legge mobilen min i postkassen før han var ferdig på jobb! Utrolig nok når jeg våknet i morges låg mobilen min i postkassen og for en gangs skyld hadde jeg flaks! Var bombesikker på at nå var mobilen lost!

Lucky me! :)
Nå er jeg på jobb på videoverden, snufsete og halvdårlig etter i går! Men er snart ferdig og da skal jeg rett hjem i seng! Legge meg godt til rette under begge dynene og forhåpentligvis sove litt ekstra godt siden det lukter Marius av sengetøyet! hihi... :)

cimg1691
Lisbeth og Lillian i det morsomme hjørnet
cimg1690
Meg og Cecilie litt mer alvorlige
cimg1688
En alvorlig samtale?

04.okt.2008

Det har gått ca 24 timer siden jeg sa hadebra til min kjære pc og jeg har allerede abstinenser! :p
Så nå er jeg innom på videoverden for å oppdatere meg på litt blogger og facebook! 15 dager igjen! hehe..

I kveld er det girls night out med de søteste jentene jeg vet om! Gleder meg masse!

Vin er kjøpt inn og det eneste som mangler nå er noe å ha på seg! Har trålet kvadrat opp og ned uten å finne noe så jeg begynner å bli litt fortvilt, men det ordner seg! :)


Blir en kort oppdatering, men kommer sterkere tilbake senere! Muligens jeg får lagt ut bilder fra kvelden i morgen også siden jeg skal på jobb! :)


Ha en fantastisk lørdag alle sammen!

16 days

Er det lov å savne kjæresten sin bittelitt når det bare er to timer siden jeg sa hadebra og sendte han avgårde til alle isbjørnene på Svalbard?
Jeg gruer meg litt til de neste 16 dagene, denne gangen er det jeg som skal henge hjemme og kjede meg. Sist levde jeg det gode liv på Bali mens han var hjemme.
"Heldigvis" har snille jobben min passet på at det var mange ekstravakter disse 16 dagene så jeg kan jobbe meg i hjel hvis jeg skulle føle for å kjede meg for mye. 13 vakter på 16 dager er ikke akkurat lite! :)
Men jeg skal nok få tiden til å gå, selv om ca alle vennene mine bor i alle verdenshjørner for øyeblikket.

Her har dere ca timeplanen min, ønsker du å fylle inn ditt navn noe sted så legg igjen en kommentar!
Jeg jobber som regel dagvakter, så har mange ledige kvelder til å finne på ting med DEG!!!!

Lørdag: Fyll og tull med Lillian, Cecilie og Lisbeth.
Søndag: Jobb på Videoverden (kveld)
Mandag: Håndballtrening
Tirsdag: Jobb på Widerøe (dag)
Onsdag: Håndballtrening og kvalitetstid med Tine + Jeanette
Torsdag: Jobb på Widerøe (Kveld)
Fredag: Jobb på Widerøe (kveld)


Lørdag: Jobb på Widerøe (dag)
Søndag: Jobb på Widerøe (kveld)
Mandag: Jobb på Widerøe (dag) + håndballtrening
Tirsdag: Jobb på Widerøe (dag)
Onsdag: Jobb på Widerøe (dag) + Møte på Austrått skole + Håndballtrening
Torsdag: Jobb på Widerøe (dag)
Fredag: Jobb på Widerøe (dag)

Lørdag: Jobb på Widerøe (dag)
Søndag: Jobb på Widerøe (dag) + Kamp + Marius kommer hjem


Ja, jeg er lettere skremt over muligheten for at jeg kommer til å kjede meg!
Litt av grunnen til det er at jeg har vært så utrolig snill å lånt vekk pcen min, noe som betyr 16 dager uten internett, blogg og serier! Huttetu, hvordan skal dette gå?
En ting er å savne kjæresten, men pcen og?


What to do, Where to go

I dag sendte jeg lillesøsteren min avgårde til Gran Canaria, hun har vært hjemme i under en uke og vips reiste hun videre. Noen fordeler med å være reiseleder for Ving kan man si. Dårlig betalt, men for en opplevelse! Litt sjalu egentlig. Ikke sjalu på hverken Tyrkia aller Gran Canaria, men muligheten til å kunne velge Brasil, Vietnam og Thailand som destinasjon! For å si det sånn, blir en av de landene Laila sin nye destinasjon så kommer jeg på besøk!

Støtt og stadig blir det diskutert reising på jobben min, noe som egentlig er ganske naturlig. Men jeg blir så sjalu, så innmari sjalu! Kollegene mine snakker om steder de har vært som jeg alltid har drømt om. Steder som jeg skal besøke! Jeg skal jo ikke klage, ikke i det hele tatt sånn egentlig. Bare i 2008 har jeg vært i Roma, London, Hong Kong, Bali (to ganger til og med) og reiser snart til Paris. Men det er ikke nok. Langt i fra!
I desember har jeg ikke lenger noen eksamen som holder meg hjemme i kulden, jeg har kun en jobb. Noe som ikke burde være noe hinder.
Har lovet Lisbeth en tur, hvorsom helst! Og etter å ha snakket med Ove på jobb har jeg forstått at det er fint mulig å reise til både India, Sør-Afrika og Dubai uten å ruinere seg, man trenger ikke være borte mange dagene heller. Jeg som alltid ser for meg en hel uke! Tull og tøys!

Jeg har lyst til:
200803201751351
Gå på do i Tokyo
designsafari
Kikke på giraffer i  (SØR!!!) Afrika
dubaiunitedarabicemirates
Ligge på stranden i Dubai
marokko20kamel103
Ri på kameler i Marokko
yellowcabtaxin303199g
Kjøre gule taxier i New York
s04kinres02
Hilse på koselige å rare mennesker i India
karnevalrio7
Danse samba og se på karneval i Rio
iceland20horses
Dra til Island og ri på islandshester

Jeg kunne lastet opp et titalls bilder til med steder og ting jeg vil gjøre, men det kan vi ta en annen gang! :)
I mens skal jeg krysse fingrene for en jentetur med Lisbeth!

hits