oktober 2007

bed.øk modus

Jeg skal bli flink i bed.øk, jeg skal hvertfall stå med minimum en D... Jeg må stå! For jeg vil til Singapore! Var på informasjonsmøte angående neste år og jeg vil jeg vil jeg vil ta ett år i utlandet. Jeg må stå på bed.øk og helst pristeorien og! Det blir en slitsom måned fremover!!
Hvis jeg ikke får reise til Singapore så kan jeg godt bo ett år i Shanghai eller Leeds og, bare jeg får komme meg litt vekk! =)
Så hvis noen bed.øk smartinger der ute er villige til å hjelpe meg så er det bare å gi beskjed. Iren, Marianne, Ane, Ingrid, Tonje, Camilla og alle andre stakkarer som hadde bed.øk i fjor er herved advart! Jeg kommer til å mase.. :p
Hvis det ikke er greit så bare se surt på meg neste gang jeg kommer luskende mot dere!
Dessuten er det nok fare for at førsteklassingene Miriam, Cecilie og Connie også får gjennomgå litt...
Stakkar mennesker! Men for å trøste dere etter den 29.november skal jeg ikke mase mer om bed.øk, da blir det heller pristeori!
Herregud for et masete menneske jeg kommer til å bli! :p

I dag burde jeg jobbet med bed.øken, men jeg skal dessverre på jobb så jeg får prøve å presse inn en liten time etter jobb før jeg reiser til Valdres. Også må jeg absolutt huske bøkene når jeg reiser. Siden alle valdres jentene også skal jobbe i helga så regner jeg med at jeg får tid til å kikke litt på bed.øken! :)
Mye bed.øk og masing på dette innlegget, men dere er nok en gang advart! Det blir nok mye syting framover for jeg liker ikke bed.øk og eksamen generellt...

hermegåsa mona

For spesielt interesserte...
Te eller kaffe:
te
Arbeidsjern eller sløving: når det gjelder jobb, arbeidshjern.. skole derimot...
Øl eller vin: hvitvin
Katt eller hund: hvis eg ikje vil ha någen av de då?
Sex eller sove: sier som Marianne, ja takk i den rekkefølgen!
Forhold eller one-night stands: Forhold helt klart
Mat eller godis: mat
Cola eller Pepsi: pepsi max
H-Melk eller lettmelk: sjokolademelk?

Hvor..
Spiser du:
rundt forbi

Gråter du: litt her å der
Ville du helst vært akkurat nå: På Bali, eventuelt en annen plass der det er varmt

Har du noen gang...
Elsket noen så høyt at du har felt tårer:
åjada
Drukket alkohol: jepp
Tatt dop: Nej.
Brutt loven: Ja..
Rømt hjemmefra: jepp, flere ganger
Brukket noe: jepp, hånda
Jukset på en test: åjada, e kje for ingen gronn at eg hadde 5er i tysk

Badet naken: Ja.
Spilt nødt eller sannhet: Ja.
Blottet deg: jepp, herlige russetiå

Kysset noen du ikke kjenner: oh yes
Sloss: har nok det og
Kjørt brannbil: Nei, men har kjeeempelyst
Hatt en nær-døden opplevelse: Har sloss litt med bølgene på dreamland !va 100% sikker på at eg kom te å dø, ikje kødd en gang! Ska ALDRI tebage te den strannå!
Spist larver/mark eller gjørmepai: har nok d
Svømt i havet: jepp
Hatt mareritt/en drøm som vekket deg: maaaange

Hva er..

Den pinligste CDen du eier: Carola, greatest hits? einaste eg kom på (kan jo nevna hanson, a1, five, bsb, spice girls osv... men det ligge litt mye minner bag de te at de blir flaue)
Favorittlunsjen: vanskelig, komme an på ka eg har lyst på

Favorittmiddagen: burritosen te kristin ;) (også biffen på rumours)
Favorittresturanten: Rumours, Ultimo, Pizza Club og Soho
Favorittgruppa/artist: hard one, liker så mange.. jack johnson? good charlotte? foo fighters?
Favorittlåt: akkurat nå har eg fått litt dillå på tokio hotel

Er du...

Vegetarianer: komme aldri te å skje
En god sanger: åjada, kommende stjerne her!
En god skuespiller: såklart, eg e multitalent
Glad i å sove: altfor glad i d
Sportslig: vil påstå det ja
En god danser: itte ei vinflaska eller to så e eg goe te det mesta
Sjenert: oh yes, komme an på i ka situasjon forresten...

Svar så fort du kan...
Jeg vil ha:
han der ja (brannmann)

Jeg har: en hemmelighet
Jeg ønsker: at eksamen var borte vekk
Jeg elsker: mange ting

Jeg savner: baaaaaaaali og bergens tøytene

Har du...
En bestevenn:
mer en 1 :) lucky me...

Kjæreste: Nei, kan eg få?
En drøm som kommer tilbake: åjada

Homofile eller bifile venner: nei, det tror eg ikje... ikje som eg komme på
Dårlige uvaner: snakker altfor mye også bite eg negler når eg kjede meg... æææsj..

Sist gang du...
Smilte:
nå når jeg leste hva Marianne hadde skrevet her på sitt innlegg! hehe... ;)

Gråt: hmm... det kan eg ikje huska faktisk! men sikkert sist eg såg en klissete romantisk film!
Var irritert: e litt småirritert på bed.øken ca allti...

Hadde en drøm: I natt
Så en film på den store skjermen: Varg Veum

Horror barbies

image254
Siden det nærmer seg Halloween så tenkte jeg at dette bildet kunne passe!
Dette bildet er tatt for 6år siden rett før jeg og Ane skulle på Halloween party på karjolen, vi er btw utkledd som "horror barbie", men må innrømme vi mer ligner på to horer. Vel vel...
Vi hadde for anledningen også stappet bhen full av sokker og tegnet "arr" rundt forbi på kroppen!
Jo mer jeg ser på bildet jo mer får jeg lyst til å være 15 igjen! Det var vannvittig morsomt på den tiden! Alt var bare helt konge, man bekymret seg ikke for eksamen på samme måte som man gjør nå, vi hadde ikke regninger, vi fikk klær, mat, snopepenger osv... Fint liv. Dessuten hadde det ikke vært feil å hatt den magen igjen, jeg ser en antydning til muskler! :)

bed.øk søndag

Det er søndag og jeg har heeeelt fri! Litt merkelig. Planen er å gjøre en del bed.øk, må nok en del oppfriskning til for at jeg skal klare å stå på konte eksamen! Men må innrømme det ikke frister å tilbringe en fri søndag med bed.øk.
Jeg sovnet halv 5 i natt, var så absolutt ikke trøtt. Merkelige greier. Tilbrakte lørdagsnatta med jetman (greit hekta, men kan ikke påstå jeg får det til), rollercoaster tyccoon (kjekke spillet) og å laste ned musikk!

Men nå skal jeg ikke vase meg så altfor mye vekk, jeg skal prøve å få gjort litt bed.øk. Laste ned et par eksamensoppgaver å sette igang! Kjenner det kan bli en frustrerende søndag! Oh joy, bruttofortjeneste, avanse, kredit og debit, det blir ikke kjekkere! haha..

Litt bilder fra Paris, resten ligger på facebook!


image251
Skikkelige turister på tur :)
image252
Nederlandske jentene + oss på vorspiel på en bar
image253
Min første frappuchino! hehe.. Var knallgodt!

Back on track

Jeg er hjemme igjen, 2 dager i Paris er altfor lite. Man skulle minst hatt 3. Grunnen til det er enkel, det funker ikke å drikke seg ubrukelig og ekkel den første dagen også skal man liksom være klar for å drikke dagen etterpå og. Funka ikke for meg, derfor så burde man hatt en fridag mellom to drikkedager. Så det er planen neste gang!

Uansett, får vel skrive litt om hvordan vi hadde det. Kan ikke svare for Ane, men jeg elsker fortsatt Paris, selv om vi ikke var flinke turister og besøkte masse turistting. Vi brukte greit mye mer tid i butikkene.
Hvertfall, jeg hadde en grusom onsdags morgen. Jeg våknet som jeg skrev i sist innlegg ca halv 5 og fikk ikke sove igjen. Derfor tok jeg meg god tid til det meste og angret da jeg innsåg at det faktisk er noe som heter rushtid. Lett å glemme! Så da satt jeg der på bussen på vei til Sola og kaldsvettet og var livredd for å miste flyet. Norwegian er jo som kjent litt strenge på det å være på tida når man skal sjekke inn. Men jeg rakk det hvertfall. Heldigvis!
Flyturen ned var ok, hverken kjekk eller så veldig kjedelig.
Da vi landet på Orly ble vi fort omvandlet til de to blonde turistene som vi var. Vi forsto ingenting, fant ikke frem, gikk oss litt vill, spurte de fleste om hvordan vi skulle komme oss her og der osv... Meeeen til slutt kom vi oss på metroen inn til byen. Jeg som skulle leke litt lommekjent påsto at vi skulle bo på Montparnasse så derfor gikk vi av der.
Da vi kom opp og såg oss rundt så viste det seg at det stemte ikke! Vi var gått av på den plassen jeg bodde sist jeg var i Paris, lett å ta feil! Derfor måtte vi labbe avgårde for å finne en internett cafe slik at jeg kunne finne adressen til hostellet vårt (hotell var det IKKE) Det at vi hadde verdens største kofferter gjorde ikke saken bedre. (måtte jo ver sikre på at vi hadde plass til alt vi skulle kjøpe)

Da vi hadde funnet adressen var det rett ned på metroen og vi skulle laaaangt. Helt til et stopp som het Barbes-et eller annet. Da vi gikk av metroen på den rette stoppen hadde jeg bare lyst til å snu med en gang å reise hjem. Vi hadde havnet i ghettoen! Typisk vår flaks! haha... Og da vi såg utsiden av hostellet nektet jeg å gå inn. Jeg følte jeg var havnet midt i Tyrkia/Marokko/Algerie osv... "you look good" "I love you" "Do you need a guide" "pretty girls" osv..
Men etter litt overtaling av Ane så gikk vi nå inn på dette hostellet og det virket helt ok på innsiden.
Vi hadde booka dobbeltrom med bad og fikk latterkrampe da vi kom inn på rommet. Her var det 2køyesenger og tidenes minste bad. På badet var det plass til en miniatyrvask og en bitteliten dusj. Doen derimot var på gangen!
Vi tok det med et smil, pakket litt ut og gjorde oss klar for lunsj og shopping.
Så tok vi metroen til Les Halles hvor vi gikk rett på Pizza Hut (flott alternativ når vi først er i Frankrike)
Der spiste vi hvitløksbrød og pizza, noe som var fantastisk godt, minus de to hvitløksbrødene med geitost (smakte slik som geita lukter, mmmm...) og det med blåskimmelost!
Da vi var mette labbet vi avgårde for å finne oss litt klær, sko og diverse. Vi fant alt vi hadde lyst på + litt til. Da vi var litt lei av å gå (støvletter med hæl anbefalles ikke på shopping) tok vi metroen til Trocadero hvor jeg skulle vise Ane min absolutte favoritt ting i Paris, nemlig eiffeltårnet! Så lekte vi litt turister der vi tok greit mye bilder. Vi ruslet så ned til selve eiffeltårnet hvor vi vurderte om vi skulle gidde å stå i kø for å komme opp, noe vi kom fram til at vi ikke gadd. Derfor så ruslet vi opp igjen til Trocadero hvor vi kjøpte oss hver sin Crepes med chocolat! DRITGODT!!!
Etter det så tror jeg at vi tok metroen hjem hvor vi pakket litt mer ut og tok en liten tur på butikken for å kjøpe blandevann,  chips, vann og div. Hjemme på hostellet igjen begynte vi å drikke og ble sittende på gulvet å bare fjolle. Vi ble før på dagen invitert til et fashionparty på champs elysse på bakgrunn av at vi var norske blonde jenter og planen var vel egentlig å gå der, men etter greit mye alkohol så fungerte ikke hjernen slik som resten av oss gjorde så da vi traff en fyr ved navn Fabris rett før vi skulle gå på metroen var vi ikke vanskelig å overtale når han spurte om vi heller ville være med på et annet disko.
Vi heiv oss med å havnet til slutt på Sacre Cour, et slags slott med utsikt over hele Paris. Der dukket det og opp en annen kompis av Fabris og vi forsto fort at her trodde de to guttene at de hadde fått seg ny date for kvelden. Greit nok det, kjekt å bli kjent med nye mennesker.
Etter å ha sett på utsikten, som ikke var mye til utsikt på natten gikk vi på en bar litt lenger borte i gata der vi traff to jenter fra Nederland.
Vi satte oss ned, bestille tequila og snakket en del med disse jentene. Hun ene het faktisk Dagmar og hadde litt spesielle foreldre som var hekta på Norge og de hadde vært masse på Fagernes! Kult... :)
Da baren stengte ditchet vi Fabris+kompisen og ble med de to jentene og to av de som jobbet på baren til et annet utested som jeg ikke aner hvor ligger. Her var det gjestelist, kleskode å dette her, ganske fancy med andre ord.
Her ble det ennå flere shotter og en del drinker siden ca alle gjestene der var menn. Vi brukte ikke mye penger selv hvertfall. Passet oss flott! Men guuuud så fulle vi ble.
Jeg ble rett og slett ubrukelig og har et par sorte hull fra den plassen. Tequila + Mona er som kjent ingen bra kombo!
Da utestedet stengte i 5 tiden ble vi kjørt hjem til hostellet hvor det viste seg at vi var utelåst. Flaks! Ringeklokken på utsiden funket ikke og der sto vi da, midt i ghettoen helt alene og fulle. "Heldigvis" så kom Ane på en genial plan, nabovinduet til der vi bodde var åpen og vi fant ut at jeg skulle klatre litt. Så da trillet vi bort noen søppeldunker og satte igang, Ane holdt dunkene i ro, mens jeg gjorde noen dårlige forsøk på å klatre. Vi kom oss hvertfall ikke opp og da ble Ane så sur at hun spente i døra på hostellet og jammen vekket ikke det de ansatte som kom for å åpne for oss. Vi sovnet klokken 6 og var rimelig slitne.

Vi hadde egentlig planer om å stå opp tidlig, men kom oss ikke ut på shopping før i 12 tiden. Vi tok for oss ennå mer jallabutikker og endte til slutt opp med ca 6 par sko hver. Flotters... Så bar det innom H&M, Bershka, Jennyfer, Pimpkie osv... Fikk kjøpt litt i alle butikkene tror jeg og vi var rimelig fornøyde da vi fant oss en starbucks for å campe litt.
Etter å ha fått litt krefter igjen labbet vi avgårde for å handle ennå litt til og på veien fikk vi tid til både baguetter, paninier og litt drikke. Herlig :)
I 8tiden reiste vi tilbake til hotellet for å dusje og skfite. Vi pyntet oss i tilfelle vi skulle finne ut at vi ville ut på byen, og endte derfor opp med høyhælte sko (IGJEN)
Vi tok metroen til Champs Elysse hvor vi tok litt bilder av triumfbuen og vandret ned for å sjekke ut livet. Pga høyhælte sko og en fæl bakrus var vi begge litt smågrumpy og da vi skulle finne et sted for å spise middag orket vi ikke stresse og endte opp på mcdonalds. hehe...
I 11tiden tok vi metroen hjem til Barbes-..... hvor vi bare skulle skifte sko for også gå ut igjen for å finne noe å gjøre på. Men vi skulle bare ha en liten pust i bakken på senga, noe som resulterte i at begge sovnet. Så sånn var den siste kvelden i Paris! hehe...

I dag morges våknet vi i 10tiden, pakket, sjekket ut osv... Så tok vi metroen til Montparnasse hvor vi kom på den geniale ideen at vi skulle ta bussen til flyplassen i stedet for metroen. Det skulle vi ikke gjort, vi rakk innsjekken med Norwegian på minuttet! Tror aldri vi har vært så stressa før! Men vi kom oss nå med flyet og nå er jeg så heldig at jeg sitter på jobb hvor det er lite å gjøre, venter på neste fly før vi kan gå hjem!
Paris var hvertfall bra og jeg skal garantert tilbake! :)
Bilder legger jeg ut på facebook, eventuelt på bloggen når jeg får tid til det! =)

Paaaaaris....

Jeg sto opp alt for tidlig! Bråvåknet halv 5 og trodde jeg hadde forsovet meg, noe jeg ikke hadde! Men da fikk jeg jammen ikke sove igjen i fare for å ikke våkne når jeg skulle! Merkelig det hvordan kroppen reagerer når du skal ut på noe kjekt, da er det ikke problem å stå opp tidlig, men skal du derimot på skole/jobb så er det helt rævva å stå opp!
I dag gikk det hvertfall knirkefritt! Jeg som ikke hadde pakket hadde jo litt å dille med. Så da ble det en laaaang dusj, litt pakking, prøving av klær som endte med at jeg bare heiv alt i kofferten og litt frem og tilbake før jeg klarte bestemme meg for 4 par sko som jeg og heiv i kofferten! 4par sko?! Litt mye kanskje? Egentlig ville jeg ha med meg 5, men fornuften seiret! :P
Og nå som jeg er helt klar til å reise (tror jeg) så har jeg ennå maaaange minutter igjen før bussen går! Så nå sitter jeg her i senga og holder faktisk på å sovne fordi jeg kjeder meg sånn. Jeg har sett gjennom samtlige blogger, alle nettaviser jeg leser, brukt alt for lang tid på facebook og nå bestemte jeg meg for å blogge litt.

På flyplassen må jeg sikkert vente litt før Ane kommer, så må vi sjekke inn før jeg må vente på tante. Tante skal også til Paris, men skal fly via Oslo så jeg lovde at jeg skulle vente og si hade til henne før jeg setter meg på flyet!
Nå har jeg overført masse penger til kontoen min så nå er jeg kjeeeempeklar for å reise!! :)
Lurer på hva vi skal finne på i dag? Shopping? Eiffeltårnet? Notre Dam? Louvre? Champs Elysse? What to do??
Vi kommer uansett ikke til å rekke alt, men 1 ting er must! Og det er å se eiffeltårnet, helst stå på toppen + sitte littegrann på trappa på Trocadero å se på tårnet på kvelden mens det blinker! Sånn utenom det så må vi finne oss noen venner som vi kan gå ut på byen sammen med! :)
Dette blir morsomt, føler Paris blir litt kjekkere denne gangen siden jeg ikke er venneløs! :)
Nå stikker jeg å tar bussen!

Mye å bekymre seg over :P

I morgen skjer det, i morgen sitter jeg og Ane på flyet på vei til Paris! Jeg både gleder og gruer meg. Vi må for det først komme oss inn fra Orly til Paris, noe som egentlig ikke burde bli noe problem, men du vet jo aldri. Også må vi finne rette metroen for å komme oss til rette bydelen for å finne hotellet. Og det å finne hotellet kan jo og bli en prøvelse, tenk hvis vi har havnet langt borti gokk! hehe..

Jaja, kan ikke ta sorgene på forskudd! Jeg gleder meg uansett villt masse til å tilbringe to dager i Paris! :)

En annen ting som bekymrer meg er spareavtalen jeg har satt opp i min nye bank sammen med Janne. Både jeg og Tonje har bestemt oss for å begynne å spare litt av alle pengene vi har, men kan ikke påstå jeg gleder meg! Er så kjekt å alltid ha masse penger som du kan gjøre hva du vil med! =)

Jaja, det ordner seg nok det og!

Også til mitt siste "problem" Hva skal jeg pakke med meg til Paris?????? Jeg klarer ikke bestemme meg for hva slags sko jeg skal ha, skal jeg ha med vans, pumps, støvletter, nike? Og hvor mye gidder jeg egentlig ta med meg? Jeg skal jo tross alt shoppe litt der nede og! Pass og penger må jeg hvertfall huske! Men sånn utenom det?
En bukse eller 5.. Tights og noen topper slik at jeg har litt å velge mellom når vi skal ut. Sko, hvor mange og hva slags farger og form?
Djiiiises...

tangatøffel land

Dårlig unnskyldning Marianne!!! Skjerpings...

Jeg fant dette kjekke bilde på facebook profilen til Fera (balivenn) Det er sååååå Bali, det eneste jeg mangler er et bilde av alle mopedene og! hehe...
image250
Jeg savner Bali, jeg savner å gå i tangatøffler hver dag! Jeg elsker tangatøffler og Bali! :)
Jeg savner også sol og sommer, derfor skal jeg jammen begynne å ha nedtelling til 22.desember!

Uansett, jeg må sove. Dagen har vært slitsom. Jobb og bursdag til Tonje tar på kreftene! Tonje hadde forresten en meget merkelig å søt måte å spise bursdagskaken sin på, bilder av det kommer på bloggen en annen gang, akkurat nå orker jeg ikke laste opp bildene! Ha en fortreffelig helg alle sammen! :)

Tonje 21år!!!image249
Gratulerer kjempmasse med dagen! :)

Sånn utenom det så skjer det altfor mye, noe som det har gjort lenge! Kjenner jeg begynner å bli litt sliten, gleder meg mer og mer til Paris turen med Ane! Skal bli godt å komme bort noen dager å bare kose meg! Blir nok muligens litt slitsomt å vise Ane hele Paris på 2 dager, men det blir slitsomt på en kjekk måte! =)
I går var nok en slitsom dag, først var jeg hjemme og gjorde fint lite, så ringte Ane og jeg reiste til Sandnes for å treffe henne og Tonje. Vi gikk på biblioteket for å gjøre caset i organisasjonsteori. Vi ble sittende i flere timer, men hvis du tror vi ble ferdige så ble vi ikke det. Det ble nok litt for mye snakking til det, kan egentlig ikke påstå vi fikk gjort noe fornuftig! Nåja, vi hadde det sosialt hvertfall.
Så reiste jeg og Tonje til Klepp hvor jeg hentet all sminken jeg hadde bestillt og Tonje fikk seg litt middag hos Motti. Halv 6 var jeg tilbake på Sandnes hvor jeg skulle treffe Hanne, Marie og Mary. Vi bestillte pizza, såg på de nye produktene som har komt og meldte Hanne og Marie inn som konsulenter i Mary Kay! Nå skal vi på color sertification sammen! Det skal bli gøy! =)

Klokken 7 kjørte Marie meg til Bryne hvor jeg skulle ha mitt 2.kurs hos Veronika. Hjemme hos Veronika var Steph, Ane, Hanno, Elisabeth og Siri. Jeg fikk nå sagt nesten alt jeg skulle si om produktene, driver fortsatt å glemmer småting, men men... Stephanie fikk snart lån og hadde egentlig lyst på litt for mye. :)
Etter kurset reiste jeg hjem hvor jeg la inn ordren og fikk bestillt litt mer sminke til meg selv. Når jeg får neste pakke nå så har jeg alle øyenskyggene! :) Gleder meg.

I dag skal jeg gjøre litt skoleting som jeg burde gjort for lenge siden, så skal jeg på jobb på flyplassen før jeg skal i bursdag til Tonje! :)

6days left....

Jeg vil ha deg, ja deg... Nei, ikke deg... Men DEG!!! Få? Til jul? Helst før... Helst akkurat NÅ...! Med en gang!
Jeg tror jeg blir gal.. Hvordan funker dette "jeg vil ha deg, kan jeg få" greiene? Jeg husker ikke hvordan man flørter eller hvordan man skal se forskjell på en spøk og noe seriøst! Djisses... Jeg er ute av trening!

Nå er det ca bare 6 dager til jeg og Ane sitter på flyet på vei til Paris! Gleder meg masse! Skal bli så gøy å bruke penger i en annen by, se på fine fine bygninger, stå i toppen av eiffeltårnet igjen, sove på et crapy hotell, drikke seg full et annet sted en stavangersandnes, møte nye mennesker og spise baguetter og croissanter til frokost! Yummi!
I morgen hører jeg rykter om en prøveeksamen i engelsk, jeg bør kanskje komme meg opp og gå på den, selv om det ikke frister! Dessuten hørtes det litt skummelt ut at han skulle gå gjennom prøven med hver enkelt, for det første så er jeg ikke særlig god i engelsk skriftlig, hvertfall ikke til å bøye verb å dette her og det at jeg faktisk ikke har fått kjøpt ordboka ennå gjør det jo ennå litt mer skummelt. Jeg får se det litt an...
Lurer på om det begynner til vanlig tid? Helt sikkert.. Jeg er en dårlig skole jente, jeg er rett og slett en lei av skolen jente. Det må være lov det og!
Jeg skulle ønske jeg var flink skole jente.
Jeg får trøste meg med at jeg er en flink jobbejente! Men og en lei av jobben jente, men pyttsan, penger er gøy!
Nå gidder jeg ikke skrive mer, jeg skal jo tross alt kanskje stå opp tidlig i morgen! Jeg må prøve å lokke med meg Tonje først, jeg har jo ennå ikke fått igjen lommeboka mi med bankkort og busskort siden lørdag så jeg gidder ikke betale for å komme meg på skolen.

jeg streiker

Jeg gir blaffen i pristeori dette året, jeg orker ikke tanken på å måtte lære meg det + alt det andre... Derfor gidder jeg ikke tenke mer på det nå! Jeg skal konsentrere meg om å stå på bed.øk denne gangen!

Jeg har hvertfall nesten bestemt meg for dette! Jeg er jo ikke kjent for å klare å bestemme meg med det første...

Dessuten så er jeg velkommen tilbake til Nice når jeg vil!!! Sååå koselig og veldig aktuelt at det blir en Nice tur rett over jul eventuelt i november! Gleder meg masse! =)

Mimretid

I går hadde jeg en liten mimrestund for meg selv! Jeg klarer av en eller annen merkelig grunn alltid klikke på ting på youtube som fører til at jeg får en liten koselig time eller to  med masse kjekke videoklipp!
I går leste jeg på en internett side at Spice Girls skulle ha sånn reunion konsert greier også fikk jeg kjempelyst til å se de gamle videoene! Så da gjorde jeg det og du kan tro jeg koste meg! Følte jeg var 10år igjen! Kjempegøy!
Legger linkene her sånn at hvis akkurat du skulle føle for å se på de så kan du få lov til det! :) Litt irriterende at det ikke går an å laste opp videoen på siden, men men.. En link funker den og. (som regel hvertfall)

http://youtube.com/watch?v=OFpu0ROaPLQ&mode=related&search (Spice Girls - Wannabe)
Gooood sangen!! :)
http://youtube.com/watch?v=cmCkaOZyqrg&mode=related&search ( Spice Girls - Say You be there)
Vet ikke hva DU gjorde, men jeg samlet på bilde av Spice Girls og husker at jeg syns bildene som var fra denne musikkvideoen var de fineste!
http://youtube.com/watch?v=a30E1UQrIPc&mode=related&search (Spice Girls - Goodbye)
Jeg må innrømme jeg grein første gangen jeg såg denne videoen og visste at nå var det slutt for Spice Girls.
http://youtube.com/watch?v=GJjZLLxN-R4&mode=related&search (Spice Girls - 2 become 1)
Sangen som vi alle gikk å sang på som viste seg at kun handler om sex.

Og når jeg først begynte så fant jeg masse mer og!

http://youtube.com/watch?v=x9YHg07NLLc (Peter Andre - Mysterious girl)
Han er ikke like fin nå, men da hvertfall jeg var yngre så drømte jeg masse om at en dag skulle jeg gifte meg med Peter Andre! Helt!!! Husker konserten på kvadrat spesielt godt! =)
http://youtube.com/watch?v=lyo-Z0tosN0 (E Type - Life)
Husker ennå diskoteket på Kåsen hvor denne sangen ble flittig spillt.
http://youtube.com/watch?v=lb-Ff4piZIg (Cleopatra)
Jeg ville ha sånne fletter og høretelefoner!
http://youtube.com/watch?v=pULa7F1gWZM (Avril Lavigne - Sk8ter boy)
Sangen minner gode minner! Er ikke mer å si om det! :)
http://youtube.com/watch?v=eNgXcenGjTo&mode=user&search (Britney Spears - Sometimes)
Fikk denne sangen på singel av Tone Helen den ene jula, jeg var kjeeeempeforelsket i Tore og mente denne sangen forklarte hvordan jeg hadde det! (javell ja...)
http://youtube.com/watch?v=GsKQq0rlBTY (Backstreet Boys - Get Down)
Mmmmm, Nick Carter! Kjærlighet ved første blikk! hehe...
http://youtube.com/watch?v=jxvkZTSwNdk (Aaron Carter - I want candy)
Såååå søt!!!!
http://youtube.com/watch?v=sd0C_Us31kk (Hanson - Mmmbop)
Min desidert favorittband.. Søte guttene! Zac var min favoritt!
http://youtube.com/watch?v=odnNDkEpEG0 (Hanson - I Will Come To You)
Jeg griner nesten litt ennå når jeg ser den! Det er ikke bare bare å være 13år og forelsket! hehe...
http://youtube.com/watch?v=FO0CYCm9xWE (A1 - Like A Rose)
Det må være noe med meg og gutter med midtskill, for jeg var veeeeeldig forelsket i Ben også! Fine sangen!
http://youtube.com/watch?v=m76Q8EH1fag&mode=related&search (A1 - Everytime)
Jeg trodde jeg skulle dø den gangen A1 var på Hallingmarken og jeg fikk ta Ben i hånden, bare sånn hvis du lurte! hehe...

Ok, nok videoer!!! Jeg må også innrømme at jeg ble litt småforelsket igjen! Ingenting er som en barneskole forelskelse! hehe...  Jeg lever ennå i håpet om at jeg og Ben (eventuelt Zac) skal gifte oss!

28914-247image248
Jeg vil påstå han er blitt finere med årene! ;) Nå var han jammen ganske så deilig!

rare tingen

Jeg tenker mye for tiden, litt for mye egentlig!
I dag etter at jeg kom hjem fra jobb ble jeg sittende å dille på youtube. Jeg finner veldig mye kjekt der.
Og i dag fant jeg en del videoer fra Nice. Jeg savner Nice, jeg savner Lisa, Anais, Hanane og Khaled. Kan kanskje virke litt rart for noen siden jeg ble kasta ut å dette her. Men jeg bodde tross alt med denne familien i over 3 måneder. Jeg savner dem... Og nå kommer det litt rare, jeg satt her nå og såg filmer fra Nice og bestemte meg for å skrive en mail til Hanane for å høre hvordan det går osv... Og hva tror du ligger i innboksen min?? Jo, en mail fra Hanane!!! Hva er sjansen for det?

For et sammentreff. Her sitter jeg å smådepper litt for at jeg savner småjentene "mine" også plutselig er det en mail i innboksen min fra noen jeg ikke har snakket med på over ett år! Koselig! Nå skal jeg lese mailen en gang til også skal jeg svare!

forresten...

Jeg fikk forresten melding i dag av en gutt som jeg traff for 7 (!!!!!) år siden i Danmark på ferie med familien. Vi hadde vel det du kan kalle en liten uskyldig sommerflørt som innebar smykke, hjerter og litt småsussing (sussing ikke kyssing faktisk)
Uansett, hadde helt glemt denne personen før jeg plutselig fikk melding i dag! SYKT!!! Men og veeeeldig koselig!

mitt første kurs

Jeg har hatt mitt første offisielle Mary Kay kurs, det var meget morsomt! Jeg koste meg, det jeg ikke huskte eller kunne klarte jeg vri meg ganske så lett unna! :) Jeg imponerte meg selv rett og slett.
Imponerte hvertfall meg selv når jeg klarte lage shadow eyes på hele gjengen! Dessuten fikk jeg forklart alle hvorfor vi skal bruke foundation, rens, fukt osv.. Jeg fikk karakteren bestått av alle i jentegjengen og! =)
Jentene koste seg hvertfall der de prøvde forskjellige øyenskygger, lip glosser, leppestifter og rouger. Det hele endte opp med at de shoppet som noen gale! Jeg har nesten litt dårlig samvittighet siden de skal bruke så mye penger på sminke! Men på den andre siden så er det utrolig kjekt og! =) Har jo ca nesten alt selv og!

Jepp, det va ca min dag. Tilbrakt på Bogafjell... 2 dagen denne uken jeg tilbringer på Bogi! Utenom det så gjorde jeg noen dårlige forsøk på å forstå pristeorien! Også var jeg oppe å trente grytidlig i dag morges sammen med Sara. Tror muligens jeg skal komme meg opp så tidlig i morgen og! Tiden vil vise..

Nå skal jeg sove....

Dø pristeori

Eg HATE pristeori! Eg HATE midtveiseksamen eller ka pokker det hette og eg HATE eksamen generellt! Oh joy for en fine dag!! NOT!!!!


Ja, Lis du kan få ver vertinna! Skriv en melding så finne me en dag! =)

DØ PRISTEORI!!!!!!!

Mål

Jeg har hatt en dag der jeg har lært mye! For det første så hadde jeg min første dag på Widerøe. Det var masse koder og sånn som må læres, men jeg skal nok få det til! Bare gi meg litt mer enn 1 dag!
Etter jobb på Widerøe reiste jeg ca rett til Haugesund med mamma og Mary Kay.
Der var vi på kurs eller noe i den duren, fine damer som snakket om fine ting! Jeg ble inspirert.
Jeg har og funnet ut at Mary Kay er en bra ting, ikke bare er produktene bra, til og med menneskene er bra. De gjør bra ting med meg! Produktene gjør at jeg føler meg litt finere utseendemessig, mens meneskene gjør at jeg føler meg myyye bedre inni meg!
Sliter du med selvtilliten eller har en dårlig periode så er det bare å dra seg til Hillevåg på et mandagsmøte også reiser du derfra med ny selvtillit og masse positive inntrykk! Fine gjengen som er dødsflinke til å gi komplimenter!

I dag på kurs lærte vi om å sette oss mål! Det skal jeg virkelig gjøre! Så i morgen på Dolly skal jeg dra med meg den største papp plakaten jeg finner og lage meg en egen plakat med mine mål her i livet! Gleder meg allerede, har lyst til å begynne med en gang! Dessuten skal jeg sette meg mål for utdannelsen min, jeg skal fullføre en bachelor med minimum en C i snitt! Noe som er fullt mulig, uansett om det tar meg 3 år eller 7!!!
Skal nok skrive mer om mine mål når jeg har begynt på plakaten, men allerede har jeg fyllt opp halve plakaten! Dessuten så skal jeg lage meg et førstehjelpsskrin! Hva det er skal jeg og skrive mer om når jeg har lagt det! :)

Og mitt neste mål når det gjelder Mary Kay er at jeg skal klare å få meg en rød jakke innen vi skal til Bergen på seminar i november. Det blir ikke lett med all den jobbingen, reisingen og skolen min, men jeg skal gjøre mitt beste for å klare det hvertfall! På torsdag skal jeg til Marie å ha kurs, jeg begynner jakten på rød jakke da. Og for dere som tror det dreier seg om å tjene en viss sum penger for å få jakke så stemmer ikke det! Jeg må rett og slett bare dele produktene med et visst antall mennesker! :)
Kjenner jeg blir litt ekstra gira på dette Mary Kay greiene hver gang jeg har vært med gjengen, men det får dere blogg lesere bare tåle! Og er dere nysgjerrige på hva det er så er det bare å spørre, være med en mandag eller ha et kurs hjemme hos dere! Og er du vertinne så skal jeg love deg at du får en fin presang av meg! Hihi... :)
Jeg liker Mary Kay, men ikke regelen om at du må ha skjørt. Den er teit! Jeg liker ikke skjørt...

Innflytningsfest i doktorgården

Føler denne dagen blir grusom! Jeg sovnet nærmere halv 6 i dag morges etter en konge kveld på byen også måtte jeg jammen opp å stå klokken halv 9 igjen! Og grunnen til det er at jeg har 7 timer foran meg på jobb! Oh joy...
Kjenner at jeg allerede gleder meg til å komme hjem i seng å se på robinson i kveld!

I går var hvertfall en konge kveld! Jeg reiste i 7 tiden opp til Ane hvor vi fikk bestillt hotellrom for våre to netter i Paris. Vi vet ikke helt sikker hvor hotellet ligger eller hvordan vi skal komme oss dit fra flyplassen, men det ordner seg nok! Hihi... Dessuten var det så billig at om vi ikke skulle finne det så har vi råd til å finne et annet i stedet for! Bra plan!
image245
Hotellet vårt i Paris. Friends hotell, hørtes vennlig ut! hehe...

Etter litt sminke/hår dilling kjørte snille pappaen til Ane oss først til Verdalen for å hente Elisabeth før vi kjørte til Bryne. Hjemme hos Veronika var det allerede masse mennesker og det var veldig merkelig i begynnelsen å være på vorspiel med denne gjengen, men alkohol pleier som regel alltid løse det. Derfor skulle det bare litt alkohol til før alle ble litt mer snakkesalige. Var et kanonkjekt vorspiel der jeg lekte "katt og mus" med kameraene, jeg har perioder der bilder ikke er helt min ting. I går var en sånn kveld.
Kvelden ble komplett da en ukjent gutt dro fram en gitar (når fikk du deg gitar btw Veronika??, eller var det gutten sin kanskje?)
Da ble det allsang med idyll! Ingen ting er bedre enn det. Men enten så sang vi veldig styggt eller så lukta vi vondt eller noe for plutselig var alle utenom meg, Veronika, Hanno og Ane borte vekk. Så da satt vi der 4 stykker uten å helt vite hvordan vi skulle komme oss på byen.... Men smarte Ane har holdt kontakten med alle råneguttene fra ungdomskolen så vi ble meget glade når Anders Thu kom for å kjøre oss til Sandnes.

Vi gikk på Helan hvor jeg var for andre gangen i mitt liv eller noe, ganske så gøy! Var masse kjente der så må innrømme jeg koste meg, til tross for at det var sandnes! :) Glemte helt ut klokka så da jeg hadde planer om å dra hjem i halv 4 tiden så gikk det ikke lenger tog så da haiket jeg og Ane (+Arild og en til) med en gutt som kjørte oss til Klepp. Egentlig burde jeg gått og lagt meg i senga mi, men i stedet for så tok jeg turen bort til naboen der Johnny var og ble stående og snakke en stund før jeg labbet hjem igjen og i seng. Men da jeg hadde lagt meg og ca sovnet begynte ringte Marie og ville snakke. Og da vi hadde sagt god natt fikk jeg meg en sms kompis som resulterte i at jeg ikke sovnet før nærmere halv 6.
Det å stå opp halv 9 i dag var ikke behagelig!
I dag er ingen fin dag, jeg må snart lære meg at det å gå ut på en skikkelig fylletur når du skal på jobb dagen etter er ikke lurt! Jeg angrer hver gang! Men her står jeg nå hvertfall på videoverden og håper at ingen har lyst til å leie film!


En litt morsom ting, jeg søkte på videoverden i google for jeg kjedet meg og gjett hvem som dukket opp?
image246
Et søtt bilde av Siri jammen!!!

Drømmegutten

På jobb i dag begynte jeg og Morten å snakke om hva som var drømmegutten min, grunnen til hvorfor vi begynte å snakke om akkurat det er lang så det gidder jeg ikke ta her...
Meeen, en liten beskrivelse av hva som hadde vært min drømmegutt:

Du min drømmegutt må:
-like å kose meg på ryggen og i nakken
-kose med håret mitt
-like at jeg og koser tilbake
-godta at jeg er en skikkelig jentefilm elsker (dirty dancing, notebook, holiday osv..) og du må finne deg i å se de sammen med meg, og det hjelper ikke at jeg har sett dem før, de kan ses maaange ganger
-ikke bli altfor klengete
-helst ikke sjalu (guttevenner er heeelt lovlig)
-like vennene mine (hvertfall late som)
-like å reise (er et absolutt must)
-like å trene
-være med å gå tur rundt mosen, også kysse på benken ved vannet (sant, Ingrid? hehe...)
-være glad i å hoppe, danse å kysse i regnet
-kysse masse alltid
-være litt hard to get (men ikke for mye)
-ikke bli tøffel, selv om jeg av og til skulle ønske det
-like å henge med kompiser og gjerne ta meg med noen ganger
-kunne være med å shoppe uten å klage for mye
-IKKE fortelle meg hver gang jeg har kjøpt nye sko at det ikke var nødvendig siden jeg hadde 40par sko fra før
-overraske meg med søte lapper
-gjerne kjøpe blomste eller noe annet søtt uten noen spesiell grunn
-lekesloss med meg
-si at du er glad i meg hver dag
-sende søte meldinger til meg på mobilen sånn at dagen blir litt bedre
-ringe meg for så å si at du kun ville høre stemmen min
-syns synd på meg når jeg har skikkelig bakrus, selv om det var heeelt min egen feil og du advarte meg i å drikke så mye
-godta at noen ganger så vil jeg faktisk heller være med venner enn deg (Sorry, sånn er det bare)
-late som om du blir glad når jeg har kjøpt noe til deg selv om du ikke liker det
-kunne tulle å le
-fortelle teite vitser som får meg til å le kun for å gjøre deg glad
-gjerne kjøpe FHM så jeg kan stjele det
-tåle at jeg snakker mye og alltid
-kjefte på meg når jeg glemmer å høre etter
-kunne lytte til problemene mine, gledene, nyheter og ellers alt annet jeg skulle finne på å snakke om
-overraske meg med en klem når jeg ikke forventer det
-gå tur med meg på stranda, barbeint og hånd i hånd (solnedgang/oppgang er ett pluss)
-være sjarmerende og ha et søtt smil
-like å være med på ting (konserter, fester, shopping, turer, paintball)
-være impulsiv
-ikke bekymre deg for alt, ta ting som det kommer
-leve livet

Nå gidder jeg ikke mer, forstår egentlig ikke hvorfor jeg gadd skrive den lista en gang! Den drømmegutten som er beskrevet over finnes nok ikke. Merkelig nok så har jeg ikke noe krav til hvordan denne gutten skal være utseendet messig. Eller jo, jeg har jo noen ting som jeg foretrekker, men det er ikke noe absolutt krav!
Heller litt "kraftig" enn for tynn feks...
Og brunt hår + blå øyne er fint!

Som Marie sier, jeg er altfor kresen og jeg utnytter bare gutter! Fint sagt! hehe...
Vi har en plan, en gutteplan. Og denne gangen bedre enn den sist! Denne gangen skal vi ikke prøve oss på samme gutten, samtidig! hehe...
image243image244
Gael Barcia Bernal hadde lett lurt meg... NAM!!!!

Gratulerer med ny jobb, Mona!

Jeg fikk ny jobb i dag! Woooohoooo...! :)

Torsdag

Jeg var på skolen i dag! Det er vannvittig lenge siden! Det var sånn at det nesten var litt koselig. Jeg fikk gjort litt pristeori, forsto det i et par sekunder også glemte jeg det da jeg leste noe nytt! Hvorfor skal det være så vanskelig?
Kan virkelig ikke forstå hvorfor Marianne syns engelsken er så jævlig, det er jo barneskolepensum i forhold til pristeorien!!!
Fikk og hjelpt Linda å Maren Terese litt med caset deres i markedsføring, innbiller meg hvertfall at jeg hjalp til. Jeg leste det, rettet et par skrivefeil og kom med forslag til hva andre ting de kunne dra inn i teksten. Må innrømme jeg var mektig imponert over dem, de hadde fått med seg utrolig mye pensum og skrevet en bra oppgave.! Det var hvertfall min mening, men så er det jo ikke jeg som er foreleser og skal rette tingen! hehe... Jeg gjorde hvertfall mitt beste! =)

Da jeg ble lei skolen hooka jeg opp med Cecilie og hun kjørte meg hjem, så satte jeg meg til rette med pcen i fanget og fikk sett litt one tree hill før Camilla kom for å lufte meg litt. Vi gikk en runde rundt mosvannet, veldig koselig å få kombinere sladder + frisk luft! :)
Etter turen vår reiste jeg til Sandnes hvor jeg møtte Karen og vi reiste hjem til henne på varatun og brukte resten av kvelden til å snakke å ja, rett og slett koste oss! Altfor lenge siden jeg har hengt med Karen, må ikke gå så lenge til neste gang! Var veldig koselig hvertfall!
Nå sitter jeg i senga, skal se en episode av one tree hill før jeg skal sove! I morgen tror jeg at jeg skal driste meg ned på skolen, selv om det ikke er forelesning! Får lest best der, dessuten så er det jo litt sosialt og! =)

Og det varmer hjertet mitt å se hvor mange som har kommentert det forrige innlegget! Tror jeg skal fortsett med å holde min dreamguy hemmelig! :) Det gjør jammen folk nysgjerrige!
Marianne fikk et par "hint" i dag, men tror egentlig ikke det hjalp så mye! heeh... Men for å si det sånn, så er det ingenting på "gang" eller noe, det er rett og slett bare jeg som har fått øynene opp for en som jeg ja... Det er litt rart! Anyway! :) Nok om det, hvordan går det med deg?

Jeg er....

Jeg er...

-forvirra over tankegangen min
-lettere bekymret for hvordan eksamen skal gå
-sint på pristeorien som jeg ennå ikke forstår
-klar for innflyttningsfest + dollyfest på lørdag
-nysgjerrig på om jeg får jobben på widerøe
-spent på hvordan Paris turen blir
-litt stressa over hvor mye som skjer i oktober (kamper,intervjuer,reiser,skole)
-rastløs
-reisesyk (alvorlig syk)
-småbetatt i han ja
-ustrukturert
-berg og dalbane
-veldig gla i håndball laget til BI, søte jentene!!! :)
-glad for at jeg skal henge med Camilla på dagen imorgen
-og glad for at jeg skal henge med Karen på kvelden imorgen
-fortsatt litt småbetatt, ganske irriterende egentlig

Mandagsfylla

For en mandag sier jeg bare! Er lenge siden jeg har stresset så mye, men alikevell endt opp med å ha det såååå kjekt!
I går var det klart for årets Dollyfest på låven til Lise! Jeg var selvsagt i festkomiteen og brukte hele dagen til å fikse ting og tang. Jeg pakket inn presanger, kjøpte pynt, var på Bama og hentet grønnsaker, kuttet store mengder grønnsaker, fikset ballonger, kjøpte alkohol for mange penger, ja rett og slett stresset litt. Jeg gjorde heldigvis ikke alt dette alene, mine kjære venner i festkomiteen var og med. Marie, Lise, Lene og Tine.

Folk skulle komme til Lise klokken 7, men pga at folk ikke kan komme når de skal (de kom halv 7) og fordi vi måtte lage punsj, tine frossen kjøttdeig og 3 av 5 i fest komiteen måtte dusje så ble hele festen litt utsatt noe som førte til en del surmuling hos festklare dolly mennesker. Men da alle var kledd, punsjen og tacoen lagt så var det duket for en heidundrandes feiring av det gode resultatet vi hadde i fjor + ønske nye ansatt velkommen + avskjedsfest for de som har sluttet.
Vi var ca 37 mennesker samlet, noe jeg syns var mange. Veeeeldig koselig! Maten ble spist opp, skulle tro folk aldri hadde sett mat før. Punsjen forsvant omtrent før jeg hadde satt den fra meg og det samme gjorde all den andre alkoholen vi hadde kjøpt. Derfor måtte jammen Lene på butikken for å kjøpe ennå mer! Dolly folk kan jammen drikke!
Du lurer gjerne på hvorfor vi hadde personal fest på en mandag, men grunnen er ganske enkel. Når du jobber i en restaurant kan du tydeligvis ikke bare stenge den en lørdag for å feste, man må rett og slett finne snille mennesker som kan jobbe for deg slik at restauranten er åpen. Og siden det er få som ønsker å tilbringe en lørdag på en ukjent restaurant så måtte vi ta en mandag slik at snille mennesker kunne jobbe for oss.
Men hva gjør det vel at det er mandag? Ingenting tydeligvis. Det er lenge siden jeg har sett folk så fulle!
Mennesker som skulle være med å ikke drikke endte plutselig opp med å drikke alikevell. Drikkepress?

Hvertfall, etter maten var det klart for Dolly sin egen quizz, laget av meg selv. Jeg må innrømme jeg var imponert over kunnskapene til gjengen. De var rett og slett kjempeflinke! Etter quizzen var det klart for kåringer. Jeg og Marie hadde lagt ned mye arbeid i å skrive kåringene å kjøpe premier så det var veldig koselig at folk likte det!
Dolly`s Søteste: Hilde
Dolly`s McDreamy: Petter
Dolly`s McSteamy: Marius
Dolly`s Lipgloss: Karen
Dolly`s Solstråle: Knudi
Dolly`s Nyfødte: Bengt
Dolly`s Partyplanlegger: Lise
Dolly`s Lille Promille: Andreas
Dolly`s Prinsesser: Mona og Marie

Da kåringene var over begynte folk å bli gode å fulle og det ble en del smarte samtaler i løpet av kvelden.
Resten av kvelden i stikkordsform:
-Drita Hilde, søtnosen som lovde å bare drikke rusbrus, men som lurte seg nedi punsjen (16år btw)
-Nestleder oppkast
-Dirty Dancing Anneli
-Grine Marie
-Tungekyss og kjærleik Hanne
-Gitarkameratene Eirik og Petter
-Jeg har Aldri Mona og Marie
-Dansebattle jentene
-"Kem klare søla mest vin på Mona" leken (ikke morsomt, jo litt)
-Danse Håkon og Danse Mona

Hmm.. Det var det jeg huskte i farten. Er ikke alt jeg klarer å huske etter all den alkoholen som ble konsumert!
Uansett, folk ble fulle, veldig fulle! Lenge siden jeg har sett så mange fulle mennesker på ett sted! Morsomt...
I halv 3 tiden fikk vi Jørn til å hente meg, Marie, Marius og Malin for å kjøre oss hjem. Hjemme hos Marie laget Marie ostesmørbrød til nattmat før vi la oss.
I dag (tirsdag) måtte jeg stå opp halv 10 siden jeg var så heldig at jeg skulle på jobb halv 11. Dagen startet egentlig ganske så fint, rett å slett ved å ta av sminken som jeg uheldigvis hadde sovnet med + linsene!
Så satt jeg en stund i sofaen før Marie fant ut at det var på tide å stå opp. Så besto morgenen av noen litt morsomme meldinger. Egg+Bacon å dette her.
Reiste ned på jobb halv 11 og jeg som hadde håpet på en rolig dag på jobb måtte innse at det ikke kom til å skje! Typisk det når du er kjempedårlig etter en hard fyllefest! Men men, jeg kom meg hvertfall gjennom dagen uten de helt store problemene! :) Det var hvertfall kjempegodt med pizza til frokost! Nam... Beste dagen derpå maten!
Etter jobb reiste jeg hjem for å dusje, men endte opp med å sovne i senga mi og ble vekket av en telefon og rakk akkurat å komme meg til Sandnes før kinoen begynte. Jeg, Tonje og Håvard såg Varg Veum og jeg ble positivt overrasket! :)
Etter kinoen reiste jeg og Tonje til Preben hvoe Erik, Felli og Espen var og spillte Fifa. Vi såg litt på, snakket litt å tøyste med hunden til Espen, Dennis! Søte søte hunden! :)
Nå har jeg nettopp komt meg hjem og skal sove! Er ufattelig trøtt og kan ikke påstå at jeg gleder meg til skole i morgen! Er skremmende hvor lenge det er siden jeg har vært på skolen!
image234
Prinsesse Mona, drita Hilde og Marius
image235
Tine og Mona tøyser med Håkon
image236
Tungekyss og kjærleik Hanne + Karen
image237
"Kem klare søla mest vin på Mona" leken
image238
Danse Mona og Danse Håkon
image239
Også danse me litt aleina

image240
Og der fant eg danse buddyen min igjen
image241
Også bytta me ut Håkon med Lise
image242
Marie kose seg med guttane

hits