oktober 2006

boring

Ikke mye som har skjedd siden lørdag dessverre. Søndag ble som forventet en veeeeldig sløv dag der jeg tilbrakte hele dagen innendørs! Fikk ryddet vekk rotet, sendt Fredrik hjem (kjempekoselig å henge litt med han igjen), sovet litt, sett masse tv og laget den siste middagen til Tonje. (tapte jo et veddemål som gjorde at jeg måtte lage middag i en uke for Tonje)

I går sto jeg opp 5 for å kjøre Tonje til flyplassen, hun skulle til Oslo på noe ski/smørekurs greier og siden Cecilie bor på Vatne også denne uken så er jeg heeeelt alene hjemme i et par dager. Litt greit, men og litt kjipt! :)
Etter å ha kjørt Tonje kom jeg hjem og var kjempetrøtt så jeg sovnet på sofaen og sov der en liten time før jeg reiste ned på skolen og gjorde litt diverse fornuftige og ufornuftige ting. I 11 tida kjørte jeg til Sandnes der jeg var på jobb i 7 timer før jeg reiste til Hundvåg for å trene. Var en ufattelig kjedelig trening siden vi plutselig hadde fått 4 nye spillere på laget, noen bedre enn andre. Men alikevell så ble det litt kjipt når det plutselig var litt mini håndball preg over det hele.
En av de nye hadde aldri spillt håndball i sitt liv så du kan jo tenke deg at jeg ble lettere frustrert! Vi manglet keeper så jeg meldte meg frivillig slik at jeg slapp å irritere meg over de nye spillerne. Og jeg som hadde glemt hvor redd jeg er ballen, flaks?
Etter trening reiste jeg hjem og spiste mat, sjekket mailen og såg litt på tv før jeg la meg ganske tidlig egentlig.

I dag er jeg på skolen, bed.øk! Wohoo.. Er jo kjempeglad i det! Så er det markedsøkonomi før jeg skal trene på SATS før jeg skal på jobb på MiniSats et par timer! :) En avslappende tirsdag egentlig!

En super helg! =)

For en helg og for en kjekk helg! =)
På torsdag gjorde jeg fint lite på dagen, ble litt lesing i markedsøkonomi boka, litt handling på mega,ikea og kvadrat sammen med tonje og en tur til Klepp der vi fikk lasagne av Motti og var på FN kafe med Aleksander. Fikk og snakket litt med Henriette og Kim Ronny (søskenbarn) før jeg og Tonje måtte skyndte oss hjem for å gjøre oss klar til å konsumere alkohol i små mengder.
I 8 tiden kom Petter, OC og Jørn dinglende med øl og gin, så da var vorspielet i gang... Etterhvert kom også Camilla som var sjåfør for kvelden. I 11 tiden bar det ned på BI kroa der det i grunnen var ganske mange folk (som jeg husker hvertfall) 
I 1 tida stengte kroa så da kjørte Camilla oss til byen der jeg er litt usikker på hvor vi tilbrakte kvelden. Men vi ble ikke lenge før både jeg og Tonje var trøtte og vi tok taxi hjem.

28914-130
Jørn, Petter og OC på torsdagen.
28914-129
Mona, Camilla og Tonje på torsdagen!

Fredagsmorgen var det rett opp på jobb på SATS. Etter et par timer på jobb reiste jeg til kvadrat sammen med cecilie, camilla og lisbeth. Ble der en liten time før tonje hentet meg og vi reiste til stavanger hvor vi ryddet etter vorspielet og gjorde klar til filmkveld. I 7 tiden kom lillian, lisbeth, camilla og cecilie og vi bestillte dolly pizza og såg istid 2. I løpet av kvelden kom den hemmelige gjesten til selskapet til tonje, nemlig fredrik. Jeg hadde faktisk klart å holdt det hemmelig i hele 2 uker! :)
Kjempekoselig at Fredrik orket kjøre så langt (moss-stavanger) bare for å besøke oss.. Har ikke sett fredrik siden før Bali så det var kjekt å se han igjen. Det ble en tidlig kveld siden alle var trøtte.

Lørdag var det igjen et par timer på jobb, dolly denne gangen før Fredrik kom og hentet meg og vi reiste til kvadrat der han var på session og kikket litt, så besøkte vi tonje på jobb før vi var og handlet mat til kvelden. Vel hjemme i stavanger begynte vi og rydde å gjøre klart til bursdagen på kvelden og i 6 tiden kom cecilie, lisbeth, camilla og lillian og ølflasker ble åpnet.
Etterhvert kom og kristin, cecilie a, frank og tonje og vi begynte å lage mat. Det ble taco til hele gjengen som jeg var så snill og mekket! :) Var kjeeeeempegodt, faktisk lenge siden vi har spist taco nå! =)
I løpet av kvelden kom det stadig flere folk dinglende og til slutt var stua stapp full så da ble folk plassert rundt omkring på kjøkkenet. Det var en stor og fin gjeng som var samlet.
Mange kjente, mange mindre kjente og noen ukjente. Det ble singstar til den store gullmedalje, rimelig falskt til tider og med STOR innlevelse. Kaffe ble traktet slik at det ble baileys, presanger ble pakket ut og sanger ble fremført! Kjempetøfft gjort av OC som hadde skrevet sang til Tonje og som framførte den i skikkelig hip hop stil! Ellers så ble mange bra og dårlige sjekketriks fortalt, litt klenging, klining og flørting måtte og til.
Grining ble det og tid til, masse bilder ble tatt, hendelser ble filmet, mange interessante samtaler og masse fjortiss musikk gjennom høytalerne. (Carola ble det og tid til)

I går var en av de beste kveldene på lenge og folk hadde det så kjekt at da klokka nærma seg halv 3 var folk fortsatt fulle i stua. Selv om ganske mange og fant veien til byen i 1-2 tida...
Jeg hadde store planer om og kåre "mest drita" person, men det er utrolig vanskelig skal jeg si deg.
Camilla var kanskje den som ble fullest først og som var drita hele kvelden. (kan nevne noen sjarmerende do bilder som jeg måtte love å slette)
Cecilie var ikke så mye bedre en Camilla, her kan vi nevne flørting på høyt plan, sløve blikk og litt for mye vodka battery.
Lillian begynte kvelden med den klare mening om at hun ikke hadde nok alkohol til å bli full, men det ble kraftig motbevisst. Her kan jeg nevne søling til de grader på gulvet som ble tørket vekk med sokkene, Carola framføring, dansing (dansefeber neste sier bare jeg) og en del seriøse samtaler på loftet.
Tonje var den som ble minst full vil jeg tro, noe jeg ikke helt klarer å forstå siden hun drakk store mengder med alkohol.
Ellers så var folk jevnt over rimelig drita, Håvard hadde de dårligste sjekketriksene hvertfall ("Er du alltid så deilig som i dag", "Når datt du ned fra himmelen" osv...)
Fredrik fikk virkelig se skikkelig rogalands fyll. Og full ble han selv og, sløve blikkene og snøvlet i ordene! hehe..
Skal ikke påstå at jeg var edru selv, ikke i det hele tatt. Jeg var med på Carola, singstar, all dansingen, hadde helt klart sløve blikk, flørting prøvde jeg meg og på og litt jenteklining ble det visstnok og. En helt fantastisk kveld der MASSE skjedde og folk var glade å fulle! Heeeerlig! =)

28914-131
Bursdagsbarnet og Mosse gutten Fredrik! =)

28914-132
Morten og meg
28914-133
Frank,Cecilie,Stian,Morten,Fredrik og Tonje synger singstar!
28914-134
Lisbeth og Lillian Vs Silje og Tonje på singstar. Er ikke noe å utsette på innlevelsen til Tonje hvertfall! =)

Endelig ferdig...

Da var endelig innleveringsoppgaven levert inn. Det har tatt tid og jeg har vært på gråten flere ganger og har ikke tall på hvor mange ganger jeg har hatt lyst til å brenne alt så heter bed.øk og regnskaps bøker. Det har vært en grusom oppgave.
Kan og si det sånn at jeg og Tonje gikk på en "smell", vi leste oppgaven veldig nøye og fikk tydelig med oss at oppgavene skulle løses individuelt og det stod og flere ganger at man kunne bli tatt for fusk osv.. Vi har jobbet litt sammen, men vært utrolig forsiktige med å ikke skrive de samme ordene og formuleringene. Og vi er tross alt to dott hoder som jobber sammen, har ikke helt roen på dette bed.øk greiene. Har flere ganger denne helgen fått høre hvor teite vi er. I går var vi rimelig stressa så vi ringte til Camilla og det var da vi fikk sjokkbeskjeden. "Alle" i klassen hadde sittet sammen i grupperommet å jobbet sammen i hele dag og det var ikke snakk om noe individuelt hvertfall.
Jeg og Tonje som har vært så sinnsykt redde for å jukse.
Så da reiste vi ned til Ingrid der både Kine, Camilla og en smarting som het Are var. Are hjalp alle oss dumme jentene med å løse de vanskelige oppgavene! Snillingen.. Det viste seg og at jeg faktisk ikke var helt på bærtur med oppgave 3, noe som jeg var ganske fornøyd med!

Nå er jeg hvertfall ferdig og jeg er super super happy for akkurat det! :)
Skal hjem å spise mat før jeg skal på sats med Tonje å trene før jeg skal på jobb på sats! Nok en travel dag, kvelden vil nok bestå i forsøk på å lese litt skole arbeid! =)
Guuuud så herlikt å være ferdig med bed.øken!
Nå orker jeg ikke skrive mer, skal bare hjem, slenge meg på sofaen å slappe av en liten time! Sweet life, en så lenge.. Snart er det på an igjen med markedsføring case nummer.2! Off...Det er ikke lett å være student!

Familien Rønneberg

I dag har det blitt masse henging foran pcen, altfor mye faktisk! Ikke bra, men det er så ufattelig kjekt når jeg endelig er en plass der jeg ikke logger meg av og på hele tiden!
Heeeeele dagen i dag har jeg tilbrakt hjemme hos familien Rønneberg på Austrått. Har vært en veldig koselig dag faktisk!
Vi skulle egentlig jobbe med bed.øk, men det ble lite med det. I stedet så ble det mye pjatting da Kjersti, Motti og paps kom hjem fra turen sin og paps mekket lunsj til alle oss + Kristian.
Så hang vi litt på internett både jeg og Tonje også vips var klokken blitt 4 og vi fant ut at vi skulle hjem til Stavanger, men på vei ut i bilen husket vi at vi hadde lovet å hente Janne på jobb så da gadd vi ikke reise til Stavanger alikevell og ble hengende i sofaen foran tven.
I 6 tiden fikk vi paps til og hente Janne på jobb mens jeg og Tonje kjørte til legevakten slik at Tonje skulle få pencilin mot sin urinveisinfeksjon. (fint ord og greier)
Vi måtte faktisk bare vente en halvtime på å få komme inn og i 7 tiden var vi tilbake på Austrått hvor paps ringte til kinaen og bestillte mat til alle 6. Så da reiste jeg og Tonje ned for å hente den.
Utrolig koselig å sitte med hele familien Rønneberg (minus Kjersti) å spise, elsker den familien. Alle er så hyggelige å søte! :) Skulle ønske jeg hadde så fantastiske foreldre og så herlige og søte søsken (Kjersti, Janne og Kristian)

I 8 tiden reiste Tonje til Sandnes for å gå på kino så da tok jeg toget hjem til Stavanger hvor jeg nå sitter og ler av de dumme menneskene i usa som hele tiden driver og ringer meg.
Den siste måneden har de ringt ca 7 ganger og starter samtalen med at det er en "long distance call" og at jeg har vunnet en tur til Bahamas. Så spør de om masse spørsmål som feks hvor gammel jeg er, hvor jeg bor osv.. Jeg svarer fint hver gang helt til de stiller det litt morsomme spørsmålet om de kan få kort nummeret mitt. Haha... Morsomme folk. Her skal jeg liksom ha vunnet en tur også skal de ha kort nummeret mitt. Jeg koser meg hver gang de ringer. Morsomt å høre på at de bytter på hvem som ringer og rekkefølgen på spørsmålene! Tror de virkelig at de klarer å lure meg?

Men jeg må innrømme at en tur til Bahamas hadde fristet! :) Men ikke hvis prisen jeg må betale er at de tømmer kontoene mine! hehe... Ikke det at det er så utrolig mye penger der... =)

Tonje mekket seg forresten blogg i dag: www.tonjeeng.abcblogg.no


bed.øk

På torsdag skjedde det! Vi fikk utdelt innleveringsoppgaven i bed.øk! For å si det enkelt, jeg begynt å grine da jeg var ferdig å lese gjennom oppgaven!
Hvor ble bed.øk delen av? Hvorfor var det bare regnskap? Regnskap er jo det jeg forstår minst. Skrekk å gru. Men etter litt trøst av Tonje gikk det et lys opp for meg. Jeg ringte til Motti og hun spurte Annelie på jobben der om hun ville være så snill å hjelpe meg litt. Snille snille Annelie. Så på fredag etter jobb kjørte jeg og Tonje ut til Sola der Annelie brukte ca 2 timer på å forklare diverse regnskap og bed.øk ting til oss. Jeg skal ikke påstå at jeg ble veldig mye smartere, men jeg forsto mer av oppgaven hvertfall så nå går jeg for bestått!

På kvelden fikk vi besøk av Andreas, Kenny og Even og vi satt på vorspiel og hadde det meget morsomt. I 12 tiden reiste vi ned til byen der vi av en eller merkelig grunn fant ut at singelparty det hadde vært morsomt. Så vi ruslet opp til javel. Der var det masse mennesker, men ikke så veeeeldig kjekt. Og da Tonje fant tonen med en fra BI så stakk jeg hjem. Litt kjipt å stå å se på de to. Dessuten var det mange ekle mennesker ute på byen. Tror gutter har fått det for seg at når det er singelparty kan de gjøre hva de vil. Teit folk!
Selv om jeg reiste tidlig hjem så betyr ikke det at det ble mye søvn, heller tvert imot. Jeg ble vekket av både den ene og den andre som ville bli kjørt, eller bare snakke. Og når jeg da endelig i 4 tiden trodde jeg skulle få sove så varte det i bare 2 timer før Andreas trengte hjelp for å komme seg hjem. Han hadde sovnet på sofaen vår uten at vi var klar over det. Flaks. Så da hjalp jeg han med å få tak i en taxi før jeg sov heeelt til 8 og jeg måtte stå opp for å gå på jobb.

Jobb på sats var ganske kjekt, men og slitsomt. MAAAAANGE unger i bakrus og med altfor lite søvn er ikke mye morsomt. Men jeg overlevde! :) Den siste timen hadde vi dansetime, noe som var meget morsomt. Lørdagskvelden tilbrakte jeg alene på sofaen med en film, mens jeg irriterte meg over at det ikke var noen som ville være med ut! Kjipe folk, kjip lørdag.¨

I dag er det søndag og jeg og Tonje skal gjøre ferdig bed.øk før vi skal på kinaen å spise sammen med Janne før jeg muligens skal være vakt på viking kampen sammen med Cecilie! :) Ha en flott søndag!

Happi birthday 2 u! =)

Gratulerer så kjempemasse med dagen Tonje! =)

Husker dere når jeg var i Frankrike og hadde en del innlegg der jeg skrev om Cecilie, Lillian og Camilla? Jeg ”glemte” å skrive om Tonje, eller det vil si jeg ble lei av slike innlegg og tenke kanskje dere og ble lei. Men siden Tonje faktisk blir 20 i dag så hadde det passet ganske bra med et slik innlegg?!

Jeg har kjent Tonje Engelbreth Rønneberg i ganske mange år nå etter hvert, 5-6 år er det vel blitt? Første gangen jeg traff Tonje var under Danish Indoor. Vi ble ikke akkurat bestevenner med en gang, men etter hvert ble vi bedre og bedre venner og for 2-3 år siden fikk vi vel status som bestevenner? Et halvt år før vi begge ble single begynte vi å henge masse sammen. Og da Andreas og Tonje gjorde det slutt var jeg og Anders mer og mer med Tonje! 2 måneder etter at Andreas og Tonje gjorde det slutt, ble og jeg singel og da var det jammen godt å ha Tonje! =)
Selv om måten jeg ble trøstet på kanskje ikke var helt slik du vil bli trøstet så hjalp det! (Camilla og Tonje satt og lo, hehe…) I de første månedene etter at jeg ble singel passet Tonje på meg og var med meg hver eneste dag, hun kom til og med hjem til meg for å sove der sånn at jeg ikke skulle tenke på Anders. Snillingen… Selv om det var trist og fælt å bli singel så viste det seg at jeg kom til å få et sinnsykt kjekt år sammen med Tonje! Jeg ble ikke bare bedre venn med Tonje, men jeg ble og tatt i mot av hele klassen hennes og hadde en SUPER russefeiring sammen med idrettsklassen! Jeg har hatt noen fantastiske år sammen med Tonje der vi har vært på nordisk sammen, russetiden, roadtrip til Bergen og Østlandet, Sørlandet, Bali, MANGE bmx løp, utallige vorspiel, lange og morsomme samtaler, en del krangling og masse masse annet gøy.

Etter at vi i nesten over ett år hadde vært med hverandre hver eneste dag gikk vi på en smell da vi kom oss ned til Bali og skulle kose oss sammen i 3 måneder. Det er egentlig litt uvisst hvorfor det gikk som det gikk, men noen av grunnene kan ha vært for mange jenter på samme sted, at Tonje hadde fått seg type igjen (sjalu Mona), at vi rett og slett trengte litt tid fra hverandre. Det hele endte hvertfall opp med at vi ikke snakket sammen på 3 måneder. Det var 3 ufattelig kjipe måneder der vi begge var like stae og ikke ville være den som ”ga” seg. Men til slutt innsåg begge at vi var barnslige og dessuten tror jeg vi hadde glemt litt hvorfor vi var sure på hverandre. Det endte opp med at vi reiste opp til Bali reunion i Valdres sammen, bodde på samme rom og det var nesten som gamle dager.
Men det har faktisk tatt nesten 6 måneder før vi har fått igjen det ”normale” forholdet vi hadde før Bali. I sommer bestemte vi oss for å ”prøve” igjen, vi flyttet nemlig inn sammen med Cecilie i en 110 kvadrat stor leilighet i Stavanger. Og etter 4 måneder er ennå alt idyll! =)
Tonje er en fantastisk jente som jeg er ufattelig glad i! Du er bare best vennen! =)
Ha en super bursdagsfeiring! =)

28914-128

BESTÅTT!!!

I dag har vært en jævlig dag! Det var klart for framføring av caset og utlevering med karakteren bestått eller ikke bestått.
De aller flinkeste i klassen var så heldig at de måtte fram i for å framføre caset sitt, mens vi litt mindre gode ble sittende igjen å høre på. Det var da de skikkelig store nervene mine kom! Jeg var 99% sikker på at ikke bestått karakteren var i boks.
Men da vi fikk utdelt caset stod det på framsida: Bestått (under tvil) Hvem bryr seg om at det var under tvil? Vi sto og det til og med uten gult kort! Wohoo... Gult kort betyr at det var veldig dårlig og at du må forbedre deg masse til neste gang for får du ett til gult kort så blir det rødt = stryk!
Vi må helt klart forbedre oss ganske mye, men nå skal vi feire at vi fikk bestått! Glede...

Nå er det 3 timer med regnskap før vi skal hjem og Tonje skal vakse huset mens jeg og Cecilie skal lage sjokoladekake til familieselskapet i kveld. Tonje blir nemlig 20 i morgen så hele familien kommer på kake og kaffe! Skummelt. Derfor er det full storrengjøring i ettermiddag!
Jeg skal og spille kamp på Hundvåg i 6 tiden og for første gang har jeg sagt ja til at Cecilie skal få være med å se på, får så prestasjonsangst da. Er jo fullstendig klar over at hverken jeg eller laget er noe spesielt gode, og da trenger vi helt klart ikke publikum! Bad...
Uansett, flomlysløp på Sviland og i kveld, skulle gjerne vært der å sett på. Men føler muligens jeg må prioritere min kjære samboer! :)
Bursdagsinnlegg kommer i morgen! :)

blogg meg her å blogg meg der

Aner ikke om du har lagt merke til det, men jeg mangler liksom skrivelysten, jeg skrive bare fordi jeg føler jeg må.
Jeg har et "fast" rituale hver gang jeg er på dataen og det er å sjekke diverse blogger, slik som www.marianne.cjb.no, www.elisabeth.abcblogg.no, www.veronika.abcblogg.no, www.sirimarie.abcblogg.no, www.mariehaga.abcblogg.no og www.anettemoi.com 
Hver gang en av disse bloggene er oppdatert (noen oftere en andre) får jeg dårlig samvittighet hvis ikke jeg gjør det samme. Jeg har egentlig gidd opp å prøve å blogge like ofte som Marianne, det går bare ikke. Du er en super blogger Marianne, koser meg hver gang jeg leser bloggen din! =)

Nå er en slik situasjon der både Siri, Marianne, Anette og Marie hadde oppdatert siden sist jeg var innom bloggene deres og jeg føler jeg ikke kan være dårligere. Derfor skriver jeg bare tull!
Jeg sitter akkurat nå på BI og planen var at jeg skulle prøve å gjøre litt bed.øk eventuelt lese litt slik at jeg får en litt bedre følelse i kroppen når jeg tenker på eksamen, men neida.. Jeg henger på sider som www.nettby.no, www.blink.dagbladet.no, www.myspace.com, www.hi5.com
Ja, rett og slett ca alle sider der du kan ha profil og snakke med ukjente og merkelig mennesker! Lite selvdisiplin når det gjelder skolearbeid sier du? Jepp, stemmer det....
Foruten om det så laster jeg ned sesong 1 av One Tree Hill, tviler sterkt på at jeg har sett alle episodene så det er planen min nå. Venter spent på at sesong 4 av The OC skal begynne å rulle på amerikanske skjermer, frem til da får jeg se One Tree Hill. (Fullstendig klar over at begge er skikkelig jente serier/fjortiss om du vil)

Men her er hvertfall en god grunn til at jeg ser One Tree Hill =)
28914-126

28914-127
Jepp, jeg mener det er god nok grunn!

4 dager siden

Så ufattelig irriterende av meg selv å ikke oppdatere på 4 dager, med min hukommelse vil jo det si at jeg ikke helt husker hva jeg har bedrevet tiden min med de siste dagene! Hmm..
På torsdag leverte vi endelig caset, noe som var befriende, men tror ikke det kan ha gått så bra siden jeg har hatt mareritt om at vi stryker ca hver natt. Flaks?
Men uansett resultat fant vi ut at vi skulle feire i det minste! Dessuten så var det jo torsdag, den nye "gåut" dagen vår. Jeg og Tonje klarte til og med lokke med oss Cecilie, noe som ikke er dårlig!
Cecilie jobbet til 9 så før det var planen at det bare skulle være bare meg og Tonje, men siden det nok hadde blitt litt kjedelig så inviterte Tonje Kristian og Roger bort (broren og en kompis) Heeeeelt greit for meg ;)
OC var og innom en liten tur, men stakk etter en liten time siden han var edru og det nok ikke var så gøy med folk som ble fullere og mer fnisete etter hvert som alkoholen gjorde sin virkning.
Jeg og Tonje delte en bacardi razz, noe som gikk som vi trodde. Vi ble fulle, mer en hva som kanskje var bra for oss. Vi shottet og en del Martini og på kroa ble det selvsagt en del øl. Cecilie slukte og 2 vin på ca halvannen time så det var 3 fnisete og greit drita jenter som tok taxi sammen med Kristian, Kine og Roger til kroa.
På kroa var det skuffende lite folk, men det brydde ikke vi oss så veldig mye med. Vi koste oss med våre ting. Jeg fikk danset fra meg hvertfall, prøvde meg på en slags swing med Andreas (når lærte jeg det?, verdensmester i fylla) Det gikk ikke fullt så bra og når dansegulvet i tillegg var fullt av øl så gikk jeg rett på trynet! Flaks. Heldigvis var ikke Sara og Tonje bedre en meg så da de trynte rett etter meg så syns folk på kroa det var mye morsommere å se de to kravle rundt på gulvet en meg så jeg sneik meg fint vekk!
Uten å si så mye mer om kroa og resten av kvelden så endte den opp med at alle 3 i kollektivet var rimelig enige om at da klokka ble 1 var vi klare for senga hjemme i Orknøygata 1 og vi tok taxi rett hjem.
Vi skulle bare ha oss noe nattmat før vi krøyp til køys, det ble brødskiver med kyllingpålegg som smakte utrolig godt, Tonje og Mona var flinke og spiste opp, men Cecilie sovnet med hele trynet oppi pålegget så tror muligens ikke hun syns det var så godt. Det endte og opp med at alle 3 sovnet på sofaen i stedet for i sengene sine! =)

Fredag skjedde det egentlig fint lite på dagen, vi ryddet litt og hang hjemme.. Rimelig sløv dag, på kvelden var jeg på jobb. Og det var egentlig alt som skjedde på fredag.
Lørdag var ikke så veldig mye mer spennende egentlig, jeg var først på jobb på sats fra 9 til 13 før jeg vimset på sandnes en times tid før jeg jobbet på dolly fra 14.30 til 23.00. Laaaaaang dag på jobb, noe som jeg har kjent i hele dag. Etter jobb kjørte jeg Tonje sin bil til Stavanger der jeg hadde en rask dusj før jeg kjørte Tonje, Cecilie og Andreas til Sandnes. Bestemte meg for at jeg ikke ville reise hjem å legge meg så jeg ble med de på Caduvil. Der var det ganske mye folk, veldig mange kjente hvertfall. Koselig. Fikk danset fra meg med Frank og Bjørnar! Koselig! =) I 3 tiden fant jeg ut at det var på tide å ta kvelden så da reiste jeg hjem til Stavanger og la meg. Men å sove var ikke lett siden ryktet om privat sjåfør hadde spredd seg, men jeg fant ut at nok var nok og avviste hyggelig alle sammen!

I dag sto jeg ganske tidlig opp og lagte meg god frokost med varme rundstykker og brunost før jeg kjørte til Sandnes på jobb. Jobbet fra 12 til 18 før Tonje hentet meg på Sandnes og vi kjørte til Stavanger der vi kjøpte oss kinamat, leide film, kjøpte gele og hockeypulver før vi satte turen hjem der vi såg "Van the man" og Bandidas mens vi spiste kinamat, låg under teppene på sofaen og koste oss! Klokka er ikke mer en halv 11, men hele kollektivet er slitne så vi er plassert trygt under dynene våre og skal sove! =)
En fin helg egentlig....

Sørlandschips

Da var utrolig nok gruppe A12 så godt som i mål med sørlandschips casen sin!
2 dager ca intensiv jobbing har resultert i 7 sider med oppgave... Nå mangler vi kun å lage en fremføring, selv om vi satser på at vi ikke har god nok case til å måtte fremføre for hele klassen. (Kun de beste blir ropt opp å må fremføre, det er ikke oss håper jeg) Kjenner jeg ville fått greit mye angst hvis de ropte oss opp!
Har planer om og sitte igjen på skolen i ettermiddag for og finpusse oppgaven (rette skrivefeil, tekstplassering, fikse fremføringen osv..) Kjenner mafia kroa på BI i morgen skal bli en skikkelig feiring av godt gjennomført case! =)

Jeg er nesten litt stolt over oss 4 dumskaller som har jobbet sammen, nå vil vi bare ha en B på teksten og ikke IB eller et gult kort! =)


28914-125

Casejobbing

Vi sliter.. 2 dager til caset skal leveres og vi begynte i dag, flaks? Vi syns skikkelig synd på oss selv, og vi begynner å hate sørlandschips mer og mer. Egentlig så er det vel feil av oss å klage for vi kunne begynnt for veeeeldig mange uker siden. Men vi har i stedet drukket alkohol og hatt det gøy.
Selvdisiplin, hva er det?

Noen bilder fra case jobbingen vår:

28914-121


28914-122

28914-123

28914-124

Case er gøy, hvertfall gruppe "jobbinga" =)


Lipton Ice Tea

Kom på en ting som jeg hadde glemt...

Lipton Ice Tea! =)

(Veeeeeeldig intern humor)

torsdag,fredag,lørdag

Da nærmet det seg jammen en ny uke igjen. Tiden går fort når du har mye å gjøre på! =) Liker det. På torsdag skjedde var det igjen klar for ny case jobbing, noe som så klart endte i alkoholen. Gruppa mi er utrolig dårlig til å komme i gang, vi kommer til å sitte å skrive som gale på onsdags kvelden. Typisk meg egentlig, utsetter alt til siste liten. Men som Tonje og Preben sier, de jobber bedre under press. Får håpe det stemmer! Hehe.. Kjenner jeg blir litt stressa når Marianne sier de er ferdige og ca alle på BI kroa hadde komt kjempelangt. Auch, kanskje vi går på en smell?

 

Jeg og Tonje reiste til Preben på Ganddal i 6 tiden, men der var det ingen Preben så foreldrene slapp oss inn og siden rommet til Preben ikke var ryddig så var jeg og Tonje snille å ryddet litt for han. Etter en liten halvtime kom Bjørn og Preben slentrende inn døra og de var ikke sene om å åpne øla. Jeg tok det litt med ro i begynnelsen og begynte ikke å drikke før i 8 tida. I løpet av kvelden kom Oc, Erik, Lasse og Petter. Doffe og Marius var og innom en kjapp tur. Kjekk gjeng å vorshe med. I 11 tida tok vi taxi til Stavanger, taxien var drit kul. Den hadde stor skjerm i taket der vi fikk se musikk videoer. Så taxituren var kjekk helt til vi skulle betale; 651 kroner! MYE sier bare jeg, men vi tenkte faktisk ikke over det før etter vi hadde betalt. Flaks! Hehe.. På kroa var det ganske mye folk og det ble danset swing og andre mer eller mindre uidentifiserbare danser. Møtte Ingrid, Camilla, Jørn og Ytri på kroa. Kjempekjekt å se Ytri og Jørn igjen! Koselig koselig! =)

I 1 tida reiste vi til byen og av en eller annen merkelig grunn så sendte jeg alle andre av gårde i taxi og GIKK selv til byen. Det er ikke langt fra BI til Stavanger på dagtid i normale sko, men midt på natta i HØYE sko så ble det veldig ubehagelig.

Fremme i sentrum møtte jeg de andre på dickens og det var her all dramaen utspant seg. Skal ikke gå nærmere inn på det, men det gikk fra og være en kjekk kveld til en slitsom kveld. Til slutt fikk både jeg og Tonje nok så vi ringte til Henrik og han kom å kjørte oss hjem. Puh.. Det er godt ikke alle kvelder er fylt med like mye drama som denne! =)

 

Fredag var en sløv dag, heldigvis så skulle jeg på jobb på sats klokken halv 10 så jeg måtte tidlig opp. Var ikke helt i form kan du si. Etter jobb hentet Preben meg på sats og vi kjørte til Stavanger der vi satte oss ned og faktisk fikk begynt på caset. Vi kom ganske langt (tror vi), men egentlig tror jeg vi har MASSE igjen. Da Tonje måtte på jobb ga vi oss med caset og jeg sovnet raskt på sofaen når alle gikk. Skulle på jobb på dolly i 7 tiden og det var så vidt jeg ikke rakk det. Jobb gikk helt greit, ganske sliten og sløv, men det funket nå da. Etter jobb var det rett hjem på sofaen der jeg sovnet mens jeg såg på Bridget Jones med Tonje.

 

Lørdag måtte jeg tidlig opp siden jeg begynte på jobb halv 11. Det var meg, Marie og Petter på jobb så det var faktisk veldig kjekt! Ikke var det så veldig mange folk heller så det ble en avslappende lørdag. Ti over 6 hentet Cecilie meg og vi kjørte hjem der vi dusjet og kledde oss før vi kjørte til Lisbeth. Hos Lisbeth var selvsagt Morten og Eirik, Bjarte, Mari og Helge. Tone og Johnny var og innom en liten tur. Det var morsomt å vorshe med en helt ny gjeng. Kan bli litt kjedelig i lengden og alltid vorshe med de samme folkene! =)

Siden vi vorshet i Sandnes så ble det naturlig for oss å gå ut på caduvil, et sted jeg ikke har vært på kanskje 4 måneder. Merkelig å være der igjen. Møtte Karen og Cecilie, noe som alltid gjør en kveld mer morsom! Det var egentlig ganske lite kjente ute på byen, noe som var skuffende. Da Tonje sluttet på jobb kom også hun dinglende til Sandnes, men siden hun hadde vært på jobb i 15 timer så var hun ikke akkurat i humør til og være lenge på byen. Og siden jeg da hadde privat sjåfør hjem til Stavanger måtte jeg fint finne meg i å gå hjem i halv 2 tiden. Helt greit egentlig siden jeg var ganske trøtt. Kristin og Morten hadde barnevakt så Kristin og Tonje kjøpte seg potet mens jeg og Morten var på esso og kjøpte oss hamburgere før vi kjørte Kristin og Morten hjem til Ålgård.

Etter langturen til Ålgård kjørte vi til Stavanger der jeg sovnet ca med en gang jeg la meg ned! TRØTT!

 

I dag skal jeg se Cecilie spille kamp på Hana før jeg skal hjem til Stavanger der jeg skal kjøre Motti og Johnny til Klepp før jeg helt sikkert henger et par timer på Klepp før det er jobb i 6 tiden! =)

hektisk hektisk hektisk

Er ufattelig dårlig til å oppdatere for tiden, beklager! =)

Men føler jeg har en greit brukbar unnskyldning, jeg har masse masse å gjøre. Tror aldri jeg noen gang før har vært så travelt opptatt. Og jeg liker det, selv om det noen ganger kan bli utrolig masete å springe fra det ene til det andre.

Det som opptar meg for tiden er selvsagt skole, selv om jeg har vært utrolig sløv i det siste. Jeg sniker meg unna forelesinger med verdens dårligste unnskyldninger, jeg spiller tetris eller løser sudoku i timene. Ja, som du forstår så er jeg ikke så veldig motivert for tiden.

Andre ting som opptar meg og som jeg tenker mye på er caset vi snart skal levere i markedsføring, jeg føler ikke vi ligger så veldig godt an. Men regner med vi får komt ganske langt i morgen, innleveringsfristen som er 12.oktober er ikke så lenge til.

Ellers så er det så klart litt jobbing på Dolly og siden jeg nettopp har begynt på SATS så syns jeg det er litt fælt å si nei der, så da bli det ganske mye jobbing på meg.

Og som om ikke det var nok så må jeg så klart trene (håndball to ganger i uken, å hvertfall 1 treningsøkt i uken utenom), jeg må og spise, sove, pleie vennskapet med samboerne mine osv…

Døgnet skulle helt klart hatt flere timer.

 

De siste to dagene har vært ganske morsomme. På tirsdag var jeg først på skolen, hvertfall i 4 timer. Så reiste jeg hjem der jeg fikk slappet av en liten time før jeg tok toget til Sandnes der jeg kjøpte 2 par nye sko og en dvd på dolly. I 5 tiden måtte jeg på sats, på jobb. Jeg var alene for første gang, noe som gikk helt greit. Hadde bare 3 unger på 2 timer så det var ikke noe stress, nesten litt kjedelig faktisk.

Etter sats gikk jeg opp til Tonje på Austrått (hadde glemt hvor mye jeg hater de trappene opp der) Der var paps, motti og Tonje i full gang med å diskutere caset vårt. Paps mest opptatt av alle skrivefeilene mens motti bladde i den ene boken etter den andre og var virkelig engasjert. Fikk ganske mye hjelp der vil jeg tro! =)

I 9 tiden reiste vi hjem til Stavanger hvor Erik, OC, Petter og Lillian kom på besøk. Kjempekjekt og se de alle igjen, lenge siden! Kjipt at alle guttene ”våre” er i militæret. Vi ble sittende og snakke litt før vi satte på den nye dvden jeg hadde kjøpt ”Just Friends” Filmen var kanonmorsom og jeg tror jeg lo gjennom hele filmen. Etter filmen ble vi igjen bare sitte og snakke. Tror vi jaget guttene hjem i 2 tiden, koselig! =)

 

I går var både jeg og Tonje lite lysten på å stå opp 7 for og rekke forelesningene de første timene så vi ble sovende en liten time eller to til før Preben ringte og vekte meg og var sint siden vi ikke var på skolen. Jeg lovde på tro og ære at vi ikke sov, men jobbet ivrig med caset. Så for og ikke lyve alt for mye måtte vi stå opp å begynne på caset! Hehe..

I fritimene (2timer) kom Preben og Bjørn opp til oss. Der sovnet Bjørn på sofaen som vanlig mens jeg, Tonje og Preben såg ”Drømmekvinnen Hawaii” eller noe i den duren.

Fikk og sett litt bali film før vi måtte skyndte oss ned til BI igjen for og ha regnskapstimene.

Da skolen var slutt reiste jeg og Tonje til Stavanger hvor vi møtte Cecilie og gikk på dolly for og spise middag. Etter vi hadde spist kjørte Cecilie meg til Hundvåg hvor jeg skulle spille kamp. Kampen snakker vi minst mulig om, men Tonje hentet meg hvertfall ti over halv 8 på Hundvåg og vi kjørte hjem i en jævlig fart. Vi hadde lovd Oc og Erik at vi skulle være med på kino og den begynte halv 9 på Sandnes. Tror aldri du har sett to jenter dusje så fort før! Vi var ute av døra bare minutter etter at vi hadde parkert bilen og var på plass på kinoen kvart over 8, faktisk FØR Erik og Oc.! Rimelig stolt over det ja. Petter som egentlig ikke ville være med kom og luskende inn på kinoen så vi var til slutt 5 stykker som var på kino.

Vi såg ”Snakes on a plane”. Ingen av oss hadde de helt store forhåpningene til filmen, men den var positivt overraskende bra! Jeg hylte ca gjennom hele filmen og satt med hendene foran øynene samtidig som jeg enten slo Petter eller holdt i hånden til Tonje/Petter. Ganske lettskremt med andre ord.

Etter kinoen var vi alle sultne så da var det rett på essoen for å kjøpe oss noe mat. Vi tok med oss maten til Oc hvor vi ble sittende i kjellerstua hans og snakke om alt og ingenting. Nå kom jeg nettopp inn døra hjemme i stavanger og er rimelig sliten og det skal bli godt og sove.

 

I dag er det case jobbing, trening og BI kro. Nok en hektisk, men forhåpentligvis morsom dag! =)

hits