september 2011

Fine jentene mine

Har helt glemt å vise dere dette koselige bildet av de søte jentene jeg tilbrakte lørdagen sammen med! 


Mine kjære fra tiden jeg studerte på BI. Vi fikk god kontakt da og fant på mange sprell, og jammen gjør vi ikke mye av det samme ennå. Selv om det merkes at vi er blitt voksne. Samtalene på lørdag inneholdt forlovelse, babysnakk, huskjøp og leilighetsoppussing. 
Var på byen for første gang på flere måneder, og det var overraskende gøy. Kjenner at jeg trengte litt sprell nå som jeg er midt inni en hektisk periode på skolen. Midtsemester eksamen neste uke, grøss! 
For å ikke glemme at jeg har alle eksamenene mine i midten av november. Sikkert kjempegøy når november er ferdig og jeg kan slappe av i desember, men ser for meg det kan bli jævlig med lesing til fire eksamener og flytte inn i ny leilighet. Puh...

So close, but still so far away...

Nærmer oss slutten av egeninnsatsen! Mangler kun noen få kvadratmeter med fliser i gangen også er vi ferdige! Kanonherlig følelse. Ryktene sier at de begynner å liste i morgen, så nå går det framover. Synd at det er så mye av uteområdet og de andre leilighetene som ikke er klar ennå. Kjipt at det skal hindre innflyttingen. Jeg gleder meg som et lite barn til å flytte sammen med min kjære. Det skal bli helt fantastisk!Jeg har en stykk handyman til kjæreste. Han kan alt, hvis han bare vil! :)

CrossfitCentrum 2år!

I går tok vi oss en pause fra gulvleggingen og jeg kom meg på trening for første gang på over en uke! Det var utrolig deilig! Og det trengtes. CrossFitCentrum feiret 2år i går med en spesial WOD. Under den første WOD`en (forklart som økt) var vi delt inn i lag og skulle innom diverse stasjoner. 

1) Lengdekast med medisinball. 10kg ball for jenter og 15kg ball for gutter. 

2) "Strongman" økt! Fikk syre så det holdt i massevis. Jentene hadde 2*4kg og guttene 2*8kg. 

3) Handstand. Hvem klarte stå lengst på hendene? Tror rekorden ble 4min og 15sek!!!!

4) Box Jump. Om å gjøre å hoppe høyest! Jeg røk ut på 87cm tror jeg. Sier meg meget fornøyd med det!

Den neste WOD`en var også en lagøkt.


Først 50Burpees og 50 Box Jump pr.person på laget

Så skulle vi bære og bli bært 10 runder. Her er det jeg som har Jøran på ryggen. Var ufattelig tungt på slutten, men kom i mål! :)

En ufattelig kjekk WOD som selvsagt ble feiret med kake og gruppebilde! En herlig gjeng som var samlet i går! Storkoste meg på trening. Gleder meg til leiligheten er ferdig og jeg kan komme meg på trening like ofte som jeg pleide. Akkurat nå er leiligheten første prioritet! Tiden strekker dessverre ikke til alt jeg vil gjøre.  

Alle bildene er lånt av: CrossFitCentrum 

 

Slik ser det ut nå...

Vi er som jeg skrev i forrige innlegg ferdig med å male. Tok noen bilder da jeg var nede i går, men uvisst hvor spennende det er for dere å se helt hvite rom? Men for min egen del er det kjekt å ha dokumentert på bloggen. Alltid gøy å se tilbake på om ett par år! 

Kroken hvor sofaen skal stå

En stykk veldig fin kjæreste og den delen av stua hvor blant annet tv skal plasseres.

Utsikt fra stuevinduet og inn på kjøkken. Elsker at det er så høyt under taket. Mer tvilsomt at Ronny syns det var like elskverdig å male der oppe! 

Litt av soverommet, tatt før vi var ferdig med å male vel og merke! 

Gangen vår

En stykk sliten maler Mona som syns det var mindre kult å bli tatt bilde av! 

En stykk kjæreste som er misfornøyd med å bli tatt bilde av....

Flatpakket kjøkken som er blitt plassert på soverommet, nå må vi bare få lagt gulvet slik at det blir montert! 

Ronny og Johnny er i skrivende stund på vei tilbake fra Lyngdal etter å ha hentet gulvet vårt. Så krysser fingrene for at gulvet er på plass før helgen er omme. Det kommer til å bli så utrolig kult. Gleder meg til å vise dere bilder! 

Malemester Mona og Ronny

Etter flere intense dager med maling er vi endelig i mål. Vi brukte fem dager på å male hele leiligheten med tre strøk, inkludert tak! Bra jobba vil jeg påstå med tanke på at vi har jobb og skole å tenke på i tillegg. På tirsdag setter Ronny og stefaren min kursen mot Lyngdal og skal hente gulvet vi skal ha i leiligheten. Gleder meg utrolig masse til det er på plass. Da skal jeg prøve å få tatt bilder å vise dere. Tror det kommer til å bli knallkult med det gulvet jeg har valgt ut. 
Må innrømme jeg bruker mye tid på å kikke gjennom interiørblogger og andre nettsider som gir meg inspirasjon. Helt fantastisk at det finnes så mange kule leiligheter der ute. Lurer fælt på hvordan vår leilighet blir seende ut til slutt. Håper vi blir fornøyd med sluttresultatet! Men nå er det klart for hjemmelaget spaghetti carbonara i hjemmet, min kjære er superflink å varter opp! 

Litt inspo bilder...
Herlig følelse

Vi er i gang, og det er helt fantastisk! ENDELIG....!!!

So little time, so much to do...

Jeg er midt i en hektisk periode og da er bloggen blitt nedprioritert kraftig. For første gang på lenge har jeg obligatorisk skole to dager i uka, noe som fører til at det å jobbe fulltid blir litt av et prosjekt. I tillegg har jeg selvsagt skole de andre dagene i uken også, som jeg aller helst bør få med meg.

For å ikke snakke om alt ekstra arbeidet med leiligheten. Da min kjære kjøpte seg sent inn i leilighets prosessen så har det blitt en del ekstra møter, papirer som skal signeres og en del endringer. Noe som tar tid, men det er absolutt verdt det. Gleder meg utrolig masse til den dagen jeg og min kjære overtar nøkkelen for godt og kan sove vår første natt i leiligheten!
På onsdag klokken 14.00 får vi låne nøklene og begynne å male og legge gulv. Det gleder jeg meg masse til, endelig få se hvordan den ser ut med vegger og få en følelse av hvor fin den egentlig kommer til å bli.
Har konstant dårlig samvittighet for at jeg ikke får den tiden jeg ønsker til venner og trening, men slik er det vel i perioder. Merker utrolig godt at alle i vennegjengen er blitt voksne, med samboer og barn på vei. Man må opp med kalenderen og planlegge flere uker fram i tid for å faktisk få til noe morsomt sammen med!

Men så fort jeg føler at jeg har kontroll på hverdagen min igjen så er jeg nok tilbake for fullt med bloggingen! Og jeg tviler på at jeg klarer la være å poste bilder av leiligheten da vi begynner på onsdag. Så dere skal få følge med i den prosessen! Det er liksom grenser for hvor morsomt det er å lese om skole og jobb, som preger hverdagen min for tiden!

Tallerkenhylle

Det er så utrolig vakkert med tallerkenhyller. Krysser fingrene for at jeg får plass til en slik i leiligheten. 

Får jeg plass skal jeg gå på jakt etter nydelige tallerker og gjenstander som kan pynte opp hyllen min! Gleder meg allerede.

I dag var vi forresten i banken og ordnet det slik at vi begge står oppført som lånetakere. Så nå er det ingen vei tilbake. Nå er vi gjeldsslaver sammen! :)

Meg som liten

Vet jeg ga opp dette 40 days greiene ganske fort. Det var ikke like gøy som jeg trodde. Men akkurat dag 16 syns jeg var så morsomt at jeg gjorde den alikevell. Jeg elsker å bla i gamle albumer!

Et bilde av deg selv når du var litenRimelig nyfødt, her kan jeg ikke ha vært mange dagene. 

Klar for å døpes (ser ut som en liten bløtkake)

Stolt storesøster. 

Feirer 2 årsdagen med bløtkake og verdens fineste besteforeldre! 
Noen som sa tjukkebollefeita?

Saturday madness

Etter flere uker med iherdig planlegging og organisering var det på lørdag klart for SAS fest, sponset av Widerøe. Jeg og de andre i festkomitèen har brukt flerfoldige timer på å få dette i stand så det var herlig å se at ting gikk så bra som det gjorde! Er ikke bare bare å få 80 personer fornøyde, når det er så mange personligheter og aldre som skal være med å sosialisere. Men etter å fått tilbakemeldinger fra både store og små så virker det som de aller fleste hadde det gøy. Første ordentlig arbeidsdag i dag var naturlig nok preget av en del fest sladder og morsomme historier. Og utifra facebook kan det se ut som flere har blitt kjent med hverandre! (vi er to ulike avdelinger som var samlet) Håper virkelig denne festen var med på å bidra til et mer positivt samhold og arbeidsmiljø! 

Jeg koste meg store deler av kvelden, men deler av kvelden var selvsagt preget av at jeg hadde et slags ansvar for hele greia. Så jeg var nok ikke på samme nivå som mange av mine kolleger, følte meg skremmende edru da vi ble hentet i 03.00 tiden! Kanskje like greit siden det var svigermor som lekte taxi! 
Men alt i alt så var det en fantastisk kveld! Morsomt å kikke på bilder og se hvor glade folk ser ut! Håper virkelig vi får til flere slike fester! Men da skal jeg bare være gjest! 

Wallstickers

Elsker å klikke meg rundt på forskjellige nettsider å finne ting jeg vil ha til leiligheten! Har satt en regel, og det er at jeg ikke får kjøpe noe nytt før vi har flyttet inn å ser hva vi mangler og virkelig trenger. På den måten tror jeg det vil bli finest og vi får det slik vi vil ha det. Meeeen, det er en viss fare for at disse to wall stickers`ene blir bestilt snart. For jeg vil ha begge!


http://stiligevegger.no/

Pallebord

Siden jeg og kjæresten skal bli samboere på ordentlig er det plutselig ikke bare jeg som bestemmer hvordan leiligheten skal se ut. Så da var jeg nødt til å innse at min sofa ikke blir med ned i leiligheten. Noe som i grunn er helt greit. Kjæresten har en fin sofa, absolutt en sofa jeg kan trives med. Det eneste som kan bli et "problem" er at jeg tror mitt stuebord ikke passer helt til sofaen hans. Så da har jeg begynt å se på alternative bord. Jeg finner masse fint på diverse nettsider. Men får jeg velge og gidder å lage det, så blir det et pallebord! Syns det er så utrolig fint! Man har litt av jobb foran seg, men tror det er verdt det! 

hits