september 2009

Nå er det jammen vinter ute!

Det begynner å bli vinter folkens! I dag var det hele 3 plussgrader ute når jeg kjørte på jobb/skolen. Det er ikke akkurat noe å juble hurra for. Da jeg kom hjem etter skolen i dag husket jeg plutselig på hvor iskaldt det er i denne leiligheten på vinteren. Nemlig så kaldt at man må ligge under to dyner, fullt påkledd og med varmen på max for å ikke fryse. Ikke akkurat noe man ønsker. 
Derfor satte jeg kjapt i gang med å pakke ned en del av tingene mine. Så nå er sommerklærne (ja, trist) og dvd samlingen min (som var på hele 140 filmer, og da uten seriene mine!) min pakket ned, pluss at jeg har ryddet og kastet en del ting jeg ikke trenger ha med meg til Marius. Jeg er klar til å flytte! Vil aller helst flytte i morgen. Men er nok redd jeg blir boende i Stavanger i minst to uker til. Jaja, det skal nok gå bra det også! 

I dag skal jeg forresten spille kamp. Jeg sluttet egentlig å spille håndball i sommer, da jeg ikke hadde tid til å trene fast tre ganger i uken. Men siden mamma spiller på et bedriftslag så er jeg så heldig å får være med å spille kamper innimellom. Gøy gøy gøy! :) 
Men nå skal jeg kose meg med de nye episodene av Gossip girl og One tree hill! :) Herlig onsdag! 
mona juli 09 2
Jeg er ikke klar for vinter, gi meg mer sommer! Anyone?

CamillaogMona dag

Etter to lørdager på rad der jeg har hatt nesa langt nede i vinglasset var det på tide med en rolig lørdag. Når man de siste 3 ukene har jobbet over 150 arbeidstimer begynner man å merke at kroppen er sliten. Og da er gjerne ikke en fylletur det første man tenker på når det endelig er helg. Og når jeg i tillegg har jobbet fredag kveld og lørdag morgen som betyr ytterligere 14 timer på jobb kan du gjerne forstå hvorfor jeg foretrakk sofaen i kveld?! 
Jeg gleder meg til en søndag der jeg ikke er halvtrøtt hele dagen og det eneste som funker som skikkelig mat er junk! 

Men tilbake til lørdagen. Den har blitt tilbrakt sammen med godt selskap, nemlig denne søtnosen! 
n5261250673718169975
Jeg har vært så heldig å få tilbringe de siste to lørdagene sammen med herlige Camilla! I dag var vi begge så heldige at vi fikk jobbe med hverandre på videoverden. Herlig å få jobbe med en god venninne, tiden går mye fortere da! Etter jobb var vi så snille at vi fikk låne huset til kjæresten til Camilla. (som forøvrig også er en av mine aller beste venner) 
Der laget vi oss en utrolig herlig pitapizza og rigget oss i sofaen sammen med smågodt og sesong 9 av friends på tv. 
FANTASTISK! Nå ligger jeg i sengen og er stuptrøtt! Eneste bakdelen med å være edru er at man må hente fulle kjærestegutter på byen. Så jeg får vel bare ligge her å vente på at telefonen skal ringe... 

Men igjen, for en herlig lørdag! Og i morgen skal jeg i tillegg få være så heldig at jeg får sove så lenge jeg vil! :) Lucky me!!

Samboer?

Da var det bestemt. Jeg blir samboer. På ordentlig! 
I grunn tror jeg ikke at det kommer til å by på de helt store forandringene. Det har seg nemlig sånn at jeg og kjæresten mer eller mindre har bodd hos hverandre siden vår første ordentlige date. Er ikke mange nettene vi har sovet alene. Og sånn liker jeg det aller best. Det å måtte sove alene i en stor seng er mindre morsomt. Jeg foretrekker en varm god brystkasse å sove oppå. Eventuelt noen sterke flotte armer som holder rundt meg. 
Men uansett. Nå er det slutt på å betale husleie for å ha et oppbevaringssted for alle skoene og klærne mine. Nå tar jeg med meg alle mine par med sko (lurer på hvor mange det er egentlig) og pakker kofferten og setter nesa i retning Sandnes. Eller ikke helt ennå da, jeg har jo en måneds oppsigelsestid. Men innen 01.november bør jeg for min egen del ha fått alt jeg eier ut av holbergsgata. 

Så det jeg mangler nå er å faktisk offisielt levere enn skriftlig oppsigelse, smiske meg til en lastebil + sjåfør hos min kjære stefar og rydde (!!!!!) 
Gruer meg litt til det siste, jeg er redd det blir minst to søppelsekker med ting som skal kastes. Blir nok til at jeg hiver en del sko også. Eller kanskje av dere er interessert i nye sko? :) 
Men den tid, den sorg! 
Nå skal jeg fullføre planleggingen av morgendagens matematikkøkt . Er det ikke typisk min flaks at jeg får undervise i fleste mattetimer i løpet av praksisperioden? Akkurat det faget jeg ikke ville undervise i. 
marius og mona mai 09 2
Fantastisk glad for at du er min! :) 

Las Vegas babes...

Jeg fikk en like fantastisk lørdag som jeg trodde! Ja, jeg vet det er tirsdag i dag. Men sånn er det når man er travel eller må prioritere andre ting framfor bloggen. 
Men tilbake til lørdagen. Det var jo nødt til å bli en bankers kveld med tanke på de søte små jeg sosialiserte sammen med. Store mengder med vin ble konsumert og latteren satt løst. En jentetur til Las Vegas ble grundig planlagt inn i tre travle kalendere. Så får vi se om det er noe annet en løst fyllesnakk. Men at det frister er ikke noe jeg kan benekte. Så får vi krysse fingrene for at jeg ennå har min fantastisk jobb i sas på nyåret! 
Men nok om det. Kvelden inneholdt også en taxitur jeg i grunn blir litt flau av å tenke på. Raseri Mona på sitt aller beste (værste?) Men jeg fikk nå taxituren til en billig penge om ikke annet, selv om jeg er redd jeg skremte sjåføren littegrann. 
På byen storkoste vi oss. Jeg var teit nok til å kjøpe meg en strawberry daquiri og den smakte så nydelig at drinkene gikk ned på høykant. Det er stor fare for at pengene kommer til å fly på byen heretter. Jeg skal hvertfall definitivt tilbake til det utestedet! 
cimg1327
Vi hadde tatt Las Vegas med storm, det er hvertfall helt sikkert! hihi....
cimg1320
Nydelige Camilla og meg i bakgrunnen med panneluggen som absolutt ikke ville ligge på plass! 
cimg1328
Fine Ingrid og flotte Kine! 

Men nå får jeg vel ta en titt på noe mattetull vi fikk tilsendt på mail. Forsto kjapt at jeg er stokk dum når det kommer til matte, Marius visste ikke om han skulle le eller grine når han skulle teste meg å se hva jeg kunne. Så her må det nok pugging til. Hvis jeg bare kunne lært meg å huske å hente mattebøkene som jeg skal kjøpe! Skjerpings Mona! 

That tonight gonna be a good night....

Filmen i går var utrolig bra! Jeg anbefaller dere alle å gå på kino for å se "jenta som lekte med ilden" 
Blir i grunn et kjapt blogginnlegg. Jeg er på vei ut dørene for å kose meg sammen med en flaske vin (eller to) og 3 utrolig flotte jenter som jeg gikk på skole sammen med. Gleder meg kjempemasse. 
Har shoppet meg ny bukse til den herlige sum av 99 kroner! Så for første gang på ett år kjører jeg bukse på byen! Men ofcourse en søt svart topp og noen killer heels! :) Love it! 
Ha en fantastisk lørdag alle sammen... 
cimg1310
cimg1311
Jeg kjører egotripp bilder! Elsker mine nye øredobber og har heldigvis ikke "fy så stygg og feit jeg er" dagen! 
Ligger an til å bli en bra start på kvelden!! 

Amazing weekend?

Det er helg! Jeg nyter helgene som aldri før for tiden. Jeg rekker i grunn minimalt med sosialisering i ukedagene så jeg prøver å ta det igjen i helgene. Noe som i grunn gjør helgene litt travle også. Men koselig travelt. For hva er vel kjekkere enn å lage mat med venner, se på tv med venner, ligge i senga til langt på dag med kjæresten, drikke vin og sladre med venner og le så man får vondt i magen. Jeg ser virkelig frem til denne helgen. 
I kveld skal jeg først lage mat sammen med to veldig gode venninner, se x-factor før vi skal på kino og se "jenta som lekte med ilden" Gleder meg nesten like mye til å henge med mine søte små som å spise kino popcorn. hihi... 

Tenk at i dag har jeg komt halveis i praksisperioden min! Disse to første ukene har gått så innmari fort. Den aller første uka var helt klart mest slitsom, men fortsatt er det masse masse nytt som skal læres og huskes. Kjenner allerede at jeg gruer meg til å ikke skulle være med klassen. De er så utrolig herlige! Jeg storkoser meg når jeg forklarer mattespørsmål, hjelper med oppsett og får de små til å forstå sammenhenger. 

Men nå får jeg vel gjøre noe bittelitt fornuftig. Ikke bare drive dank og kose meg hele helgen. Så for å på en måte være ferdig med ryddinga og dette her så gjør jeg det i dag sånn at jeg kan nyte resten av helgen med god samvittighet! 
1249380775large
Fant dette bildet på weheartit og jeg ELSKET det... Jeg vil fly i luftballong :)

Flinkiss

Jeg har vært flinkiss to dager på rad nå! I går kom jeg meg rundt det teite vannet og jammen gjorde jeg ikke det i dag også! Merker godt at det er blitt lite jogging de to siste månedene. Kondisen er ikke helt som den var før det begynte å regne. Det er godt mulig det er noen der ute som syns det er kjeeeempemorsomt å jogge i regnet hver dag, men det gjør ikke jeg. Så med det flotte regnværet vi har hatt i to måneder her på vestlandet har det blitt lite jogging. 
Men siden sola har bestemt seg for å gjøre dette lille landet litt flottere de siste dagene så har jeg sparket meg selv bak å hoppet opp i joggeskoene igjen. Og selv om det er slitsomt så er det utrolig deilig når det er vel overstått!! 

Mens jeg jogget i strålende solskinn i dag fikk jeg en merkelig trang etter jordbær... 
cimg0567
Du må innrømme det fristet litt? Synd sommeren er over for i år! Flaks jeg har noe å glede meg til neste sommer også! hoho...
I kveld skal vi jentene feire navnedagen til Lilllian (en dårlig unnskyldning til å samle jentene vil jeg tro) Og siden vi faktisk skal feire noe så krysser jeg fingrene for noe godt å spise. Selv om jeg er redd vi blir servert selleri og tunfisk. Vanlige det når vi er på besøk hos sunnhetsbevisste Tonje. Jaja, kanskje vi har godt av det? 
609511857982188710775059188722993622297959n
609511857982688710775059188722993637156229n
Tror i grunn ikke dere lurte, men denne kjekkasen her er hjernen bak HELT dressene. Sist jeg sjekket så var han singel i tillegg! Et kupp!!!! ;) 


Meld deg inn å vær med i trekningen av 5 HELT dresser :) 


Praksislærer Mona

609511857983188710775059188722993641682764n
Lyst å vinne en av disse ekstremtkule HELT dressene??? Meld deg inn i denne: 
http://www.facebook.com/pages/HELTR/107750591887?ref=nf
Da er du med i trekningen om 5 dresser som blir trukket! Spre gjerne ordet!! :) 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kroppen min er ikke helt seg selv for tiden. Jeg har aldri før opplevd å være sliten på denne måten før. Jeg er psykisk sliten, om man kan si det sånn? Jeg visste meget godt at disse 4 praksisukene ville bli tøffe, men ikke at jeg skulle bli så utmattet. 
Jeg kan ikke bare skylde på selve praksisen. Kroppen min har lagt seg til en merkelig vane. Nemlig at det å stå opp klokken 03.45 på natten igrunn ikke er sååå fælt. Men det å faktisk stå opp klokken 07.00 hver morgen er like fælt som tannpine. Å at man i tillegg må være konsentrert og følge 100% med i hver time frem til klokken 16.30 er ikke noe jeg har gjort på veldig mange år. 

Å være i praksis er så utrolig spennende! Misforstå meg ikke når jeg sier jeg er sliten, jeg koser meg og! På en uke har jeg blitt veldig glad i elevene mine, jeg nyter å se at de mestrer og at de forstår det vi studentene forklarer dem. Det er utfordrende å skulle planlegge en undervisningstime. Man skal ha nok oppgaver til 30 elever der mange av dem er utrolig smarte, mens andre igjen strever med forskjellige oppgaver. Noe som betyr at man må planlegge kanskje 3 forskjellige undervisningsøkter. For ingen elever er like! 
Men selv om planleggingen av en undervisningsøkt tar lang tid så er det en herlig følelse når man lukker døra til klasseromet og kjenner mestringsfølelsen! JEG FULLFØRTE ØKTEN MED GLANS!!! 
Så at jeg valgte å starte på lærerstudiet er absolutt ikke noe jeg angrer på! For mer variert og utfordrende yrke tror jeg du skal lete lenge etter. Og du får i tillegg en helt unik kontakt med mennesker! 

Men midt oppi alt dette praksis greiene har jeg helt glemt å trene. Skammelig, jeg har virkelig mista gnisten. Sofaen frister liksom alltid så mye mer enn joggeskoa! Men i dag skal jeg gjøre et unntak å faktisk komme meg rundt det dumme vannet sånn at jeg kan nyte kvelden med god samvittighet. 
mona juni 09 8
Er så giddaløs at jeg hiver med et gammelt bilde. Men jeg har faktisk samme tskjorta på meg og ligger oppå de samme putene just nuh! :) 

Sorry, jeg spamma deg...

I dag har jeg gjort noe ufint! Jeg har spamma masse bloggere med reklame! Eller i grunn er det ikke ufint, for samtlige hadde deltatt i en konkurranse om å vinne en onepiece så da bare tipsa jeg om en internettside der de selger ennå tøffere onepiece dresser. Nemlig Magne sine. Vet ikke om dere husker at jeg for et par måneder siden nevnte at jeg og Tonje hadde vært i studio og tatt bilder til den nye kleskolleksjonen til en kompis.. 
Her er den: 

Dressene er utrolig kule! Jeg skal helt klart ha en sånn selv. Må bare få betalt alle regningene denne månden før jeg bestiller meg en. Er ikke lett å gå 4 uker uten lønn skal jeg si dere. Men disse dressene er helt klart billigere enn de som russeservice osv selger... Denne koster "bare" 901 krone.. Noe som i grunn ikke er så dyrt! Anbefaller dere å ta en titt. Dessuten kan du være med i trekningen av 5 dresser hvis du melder deg inn i gruppen HELT på facebook.
Denne linken burde fungere til facebook gruppa...
http://www.facebook.com/pages/HELTR/107750591887?ref=nf
iashx 1
iashx
Min uberkule BFF Tonje! 

Men nå tar jeg helg dere! Det har aldri smakt så godt med helg før som denne gangen! Jeg skal nyte den! Så nå stikker jeg på kino med Camilla! Ha en fantastisk helg dere! :) 


09.sep.2009

Jeg er så fantastisk travel for tiden. Har aldri tidligere før vært så sliten på kveldene før. Derfor blir det dårlig med bloggoppdateringer på dere dessverre. Når jeg endelig kommer meg ned i sofaen etter 16timers arbeidsdag er liksom ikke bloggingen det første jeg prioriterer! 

Men om 3 uker er jeg ferdig med praksis, og da går forhåpentligvis ting tilbake i vanlig standard. Kanskje jeg til og med rekker å blogge litt i helgen? Hvem vet. Men nå skal jeg ta meg en dusj og sove litt, skal jo snart stå opp igjen! FLAKS!!!!

La de andre dra på fest, jeg stikker på jobb nemlig

Er det ikke typisk at når jeg (litt motvillig) har sagt ja til å jobbe en lørdagskveld så skal alle mine nære og kjære ut på byen å tøyse. Jeg vil og være med å tøyse! Nå mens jeg sitter her å forbanner at jeg skal på jobb om en times tid husker jeg meget godt hvorfor jeg sluttet å jobbe på videoverden. Nemlig for kveldsvaktene der er så forbanna kjipe! Og som om ikke en lørdags kveld er nok så jobber jeg også søndag, mandag OG tirsdag kveld! Vakkert Mona! 

Heldigvis hadde jeg en maks koselig fredagskveld som bestod av taco, godterier og kjærestekos. Så på kjærestefronten er jeg fornøyd for tiden. Nå er det bare alkoholabstinensene som må tilfredsstilles. Føler liksom jeg har rast fra meg den tingen å begynne å drikke klokken halv 12 bare for å møte folk på byen. Halve gleden ved å drikke er jo vorspielet. Så tror nok det blir senga etter jobb i dag. Så får jeg kose meg med one tree hill på dvd. Kjenner jeg en stykk kjæreste rett så får jeg nok en telefon i 4tiden uansett om at han vil hjem. 
Men jeg får prøve å ikke syte over at jeg ikke får gå ut i kveld og heller glede meg ekstra mye til lørdag. For da er det nemlig allmennlærer fest OG bursdag. Typisk at man må prøve å kombinere to gleder på en kveld. Men det skal nok funke på et vis det også! 
Håper alle sammen får en fantastisk lørdagskveld! :) 
moon
16 juli 095
To bilder fra den tiden da jeg styrtet vodka somom det var vann, startet vorspielet da andre gikk hjem for å sove, klatret i lyktestolper, lagte rølp og danset på bordet. Jeg savner i grunn litt å være 19! Men bare bittelitt...

Life is a rollercoaster

Jeg har i grunn kommet til den konklusjonen at jeg er en følelsesmessig berg og dalbane. Jeg kan være hoppende glad i ukesvis, men så faller jeg hardt ned på bakken igjen. Og da faller jeg ofte ned på grunn av helt teite ting. I går var en sånn dag. Etter å ha vært strålende fornøyd med stort sett alt i flere uker våknet jeg i går opp med en vond følelse i hele kroppen. Og den ble ikke bedre i løpet av dagen. Jeg fant negative sider ved alt og alle, jeg irriterte meg grønn over at jeg bor der jeg bor og jeg var både tykk, feit og ekkel. Med andre ord, en herlig dag.
Hvorfor har man sånne dager i grunn? Jeg hadde jo egentlig ingen unnskyldning for å være så bitter og gretten. Ingen hadde såret meg, slått meg, skuffet meg osv... Jeg bare var grinete! Merkelig å tenke på i dag i grunn. Men heldigvis har jeg lært fra slike negative utbrudd før og prøver å ikke la raseriet mitt gå utover Marius i det minste. Er redd hadde jeg virkelig latt ting rase fra seg hadde jeg startet en krangel om en liten filleting.

Men en god natts søvn hjelper heldigvis på det meste, til og med frøken.negativ. I dag ser jeg litt lysere på ting. I stedet for å irritere meg over at jeg bor i det fordømte kollektivet får jeg heller sette meg ned å vurdere forslaget til kjæresten. Det er absolutt en mulig løsning på mye, selv om jeg når han kom med forslaget i går var negativ til hele greia.
Å jeg er jo absolutt ikke feit eller stygg. Tvert i mot er jeg ganske fornøyd med at den nye buksa mi kunne kjøpes i str.27. Noe som ut i fra min kunnskap er rimelig normalt. Og stygg? Så lenge kjæresten min syns jeg er fin skal ikke jeg protestere i mot.

teacherbyamandapaigetwohig

I dag er forresten min siste arbeidsdag på flyplassen. Har nemlig søkt permisjon i 4 uker siden jeg skal ut i praksis på tirsdag. Litt skremmende at jeg skal gå 4 uker uten nesten ingenting i lønn. Jeg er vel nødt til å gå inn i ordentlig sparemodus, eventuelt krysse fingrene for at kjæresten får seg en jobb så jeg kan leve litt på han!

Bildet hele USA snakker om?

Ramlet over denne saken når jeg klikket meg rundt på nettet i dag...
http://www.klikk.no/mote/skjonnhet/article496603.ece

sheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeit
Etter å ha lest denne artikkelen og i tillegg klikket meg litt rundt å lest på diverse forumer ble jeg rett og slett litt provosert. Er denne jenta feit? 
Okay, greit hun har litt mage. Det er noe vi alle klarer å se. Men å kalle denne utrolig nydelige jenta for feit syns jeg er å dra den litt langt. For meg ser hun helt normal ut og jeg syns hun er kjempe modig som i det hele tatt stiller opp i en sånn artikkel. For hvem av oss får ikke litt mage når de sitter? Jeg får hvertfall det... 
Men hadde noen sagt jeg var feit tror jeg faktisk jeg hadde frest tilbake med noen gloser som ikke passer seg her på bloggen. 

Jeg skulle i grunn ønske at flere jenteblader turte å bruke modeller som denne jenta (Lizzie heter hun vel) 
Vi jenter har heeeelt feil kroppsidealer! Hadde bladene satset på normal vektige jenter med flotte former er jeg sikker på at flere jenter der ute ville vært stolt over kroppen sin! 

Hva syns i grunn dere, er denne jenta her feit? Eller er hun rett og slett bare helt normal som meg og deg? 

Hverdagsliv å sånn

Hva gjør man når man ikke har noe som helst å blogge om? 
Ting jeg før skrev om med iver og glede eksisterer omtrent ikke lenger, livet har forandret seg dere...

Jeg forsto kjapt når jeg begynte på skolen igjen at det å drømme om å reise var noe jeg kunne se langt etter. Ting er så travelt og må planlegges så fordømt grundig at jeg har lagt alle reiseplaner på is for en stund. Mitt eneste håp er juleferien, jeg krysser fingrene for en aldri så liten tur et eller annet sted i verden. 
En annen ting som stopper både alle mulige reiseplaner og shopping gleder er mangelen på penger de neste månedene! Jeg har fått innvilget 4 ukers permisjon fra jobben min i SAS da jeg skal ut i praksis på en barneskole neste uke. Noe som betyr nada lønn. Kjenner det svir kraftig. Derfor måtte jeg krype til korset og ringe min gamle sjef på videoverden. Heldigvis virket han veldig positiv og skulle se om han ikke klarte skaffe noen vakter til meg. Så forhåpentligvis slipper jeg å bli kastet ut fra leiligheten og pantsette bilen! Halleluja for det... Men siden lønna suger på videoverden i forhold til sas blir det vann og knekkebrød i en månedstid, sånn ca hvertfall. 

Og på toppen av det hele er jeg blitt tidenes mest usosiale venn. Men jeg var vel i grunn klar over det. Når man enten går på skole eller jobber om dagene og må prioritere å lese på kveldene blir det ikke mye tid til annet. Jeg leser faktisk litt hver dag, noe jeg klapper meg selv på skulderen for. Det kan jeg ikke huske skjedde mer enn kanskje 2 ganger da jeg gikk på BI. Må innrømme mattebøkene ikke direkte er åpnet skikkelig ennå, men det kommer. Dessuten er jeg ikke så utrolig effektiv når jeg leser, men jeg gjør hvertfall litt! :)

Forstår dere nå hvorfor jeg ikke har blogget så mye de siste dagene? Kjempespennende! hehe... 
writingbyaftertheparty
mathexambydarklilangel

Nei, nå får jeg slutte å vase bort tiden på blogg, facebook, farmtown og sånne andre kjekke ting! 


hits