september 2008

Matprat

Jeg er sulten, virkelig! Frokost er noe jeg glemte å spise i dag, så må vel snart bort å lage meg noe mat slik at jeg ikke dør mot slutten av dagen!
Og siden jeg er sulten så surfer jeg på matprat.no og andre matsider og får vann i munnen. Jeg er utrolig dårlig til å ta meg tid til å lage middag, noe jeg burde bli flinkere til. Må innrømme at det at jeg mer eller mindre bor på Håbet ikke akkurat gjør ting lettere. Jeg kunne helt sikkert laget så mye middag jeg bare ville der, regner med det hadde blitt godt mottatt, men får meg liksom ikke helt til å gjøre det. Det er nå aller best å lage mat i kjente omgivelser av en eller annen grunn.

På fredag reiser Marius til Svalbard og skal være borte i nesten 3 uker, noe jeg egentlig ikke gleder meg til i det hele tatt. Men i det minste så flytter jeg hjem og forhåpentligvis får jeg laget meg noe middag og spist skikkelig. For jeg er utrolig dårlig til å spise nok måltider i løpet av en dag.
carbonarastor558x236
an55220pannekaker200308
Kylling carbonara og pannekaker! Jeg vil ha, aller helst NÅ!!!!
Men får vel ta til takke med et knekkebrød eller to med skinkeost på.

Utenom det så startet dagen veldig bra med en merkelig, men morsom samtale med Lisbeth. En samtale som har fått meg til å virkelig tenke, nesten for mye! Jeg sitter omtrent å hopper i stolen for det virker så spennende, men og veldig skummelt! Jeg liker utfordringer så kjør på! Et lite lyspunkt i forhold til alt det andre tullet jeg tenker på. Hva denne morsomme og skumle samtalen dreide seg om kan jeg fortelle om en annen gang, vil ikke "selge skinnet før bjørnen er skutt" Ting er jo langt fra avklart eller noen ting. Men det gjorde hvertfall dagen min litt bedre!

fylle lørdag

Det ble en vellykket lørdags kveld. Jeg endte opp med 1 stykk vin, noe som var helt perfekt. Jeg ble akkurat passe fnisete, godt hjulpet av to shotter som Cecilie insisterte på at vi skulle ta. Når ble det å shotte bacardi razz kult? Når man ikke har blandevann så klart!
Reiste til Cecilie i 20.00 tiden og hadde meg med en rykende fersk Dolly Dimple`s pizza som vi koste oss med mens vi ventet på at det skulle komme andre mennesker. Etterhvert kom de nå dinglende. Kjæresten til Cecilie hadde invitert omtrent halve madlaleiren (hvor han jobber) og det var både en og to stykk som det ikke akkurat var ubehagelig å hvile øynene på!
I løpet av kvelden snakket jeg med en del nye mennesker, men aller mest med Cecilie. Noe som var veldig koselig, vi avtalte dobbel date og Hellbillies konsert og jammen tror jeg ikke det ble snakk om en ferie også! Så får vi nå se da om det bare var fylleprat eller om det faktisk blir noe av!

Beveget oss i retning Sandnes i 12 tiden, men da Cecilie og Ingrid fant ut at det å ta taxi var en god ide boikottet jeg og min nye vennine Trine dem og tok beina fatt. Hvem gidder å ta taxi når det tar mindre enn 10min å gå ned? Så der gikk vi da, jeg og min plutselig nye vennine. Det er alltid festlig med nye bekjentskaper på fylla! Vi delte en halv vin, vi snublet i fortauskanter og snakket om kjærester, reiser og studier. Riktig koselig faktisk!
Endte opp på Helan hvor det var nokså lite mennesker, men det var nå litt spennende for det om. Traff på en del kjente og ukjente, de aller fleste godt beruset. Komplimenter ble delt ut og jeg rødmet.
Da jeg begynte å gå lei sendte jeg melding om at jeg helst ville bli hentet og fikk til svar at "eg kjøre nå"
Fint tenkte jeg og var fornøyd med egen innsats, helt til jeg kikket på klokken. Jeg som var skråsikker på at den var minst halv 3 fikk litt sjokk da den bare viste 01.13 (eller noe sånn)
Jaja, litt sent å ringe opp igjen til sjåføren min når han allerede var på vei for å hente meg så da ble det en tidlig kveld.

Noe jeg ikke angrer på i dag! 9,5 timer på jobb er ikke noe å tulle med! Det er dønn kjedelig og det hadde ikke hjulpet med en lei bakrus!
Dagen til nå har jeg brukt på å sosialisere med alle de søte små på trafikk. Vi har spist is, en som var utrolig kvalmende. Vi har lekt detektiver, ringt politiet og delt historier.
Nå har jeg "bare" 1 time og 19 minutter på jobb igjen, krysser fingrene for at tiden går veldig raskt slik at jeg kan reise hjem!

Cecillie og vin

Da blir det alkohol i kveld jammen! Sendte en melding til Cecilie og lurte på hva slags planer hun hadde og før jeg visste ordet av det var jeg invitert i vorspiel. Er ikke så ofte jeg ser Cecilie så derfor er det ekstra koselig!
Egentlig var vi begge invitert i bursdag til Gunn, men siden vi begge jobber nokså sent og vi ikke kjenner så altfor mange der så lar vi være å reise helt til Ålgård.
Jeg jobber i morgen, og da jeg prøvde å forklare Cecilie at det ikke var sikkert at jeg kom til å drikke ble det fort avvist og jeg fikk klar beskjed om å minst drikke 2 vin. Jeg sitter selv på jobb i dag og hadde ingen mulighet til å springe på vinmonopolet, så derfor sendte jeg Marius. Om det ble en eller to vin vet jeg ikke ennå, men noe sørpe fylla blir det hvertfall ikke. Orker ikke være halvdårlig i morgen når jeg skal tilbringe 8,5 timer på jobb.

Heldigvis har jeg en edru kjæreste i kveld som må hente meg og kjøre meg hjem, forhåpentligvis velger han å hente meg nokså tidlig slik at jeg ikke er helt vrak i morgen! :p
n57770506734258748353
Fine Cecilie som jeg skal henge med i kveld! :)

idioter

Back at work! Helt ok! Litt kjipt at jeg tilbringer fredagskvelden her bare. Men siden Lisbeth er i Bergen sammen med Lillian og Camilla, Marius er på jobb og resten av vennene mine av en eller annen merkelig grunn er ute å reiser eller har andre planer så er det egentlig helt greit.
Slutter klokken 21.00 så er vel ikke så mye å syte over! Har jo et par timer igjen av kvelden etter jobb, noe som er ekstra herlig!

Egentlig er det en litt kjedelig helg, både lørdag og søndag består av jobbing. Men skal prøve å sosialisere meg litt i morgen, er invitert i en bursdag som jeg bør prøve å komme meg i! :)

Utenom det så kjeder jeg meg litt å har nettopp bestått en idiot test på nettet. Syns jammen du og burde prøve, jeg klarte den på 3 forsøk vel og merke! Den ene knappen kom som et lite sjokk du! hehe...
http://www.tv2underholdning.no/moro/article2241419.ece

Ha en fin fredag alle sammen! :)

Bad day

Noen dager er kjipe, i dag er en sånn dag. Akkurat nå ser jeg få lyspunkter og jeg har mest av alt bare lyst til å legge meg under dyna og sove frem til jul.
Som regel ordner alt seg, men akkurat nå føles det ikke sånn. Jeg er frustrert og lei. Har rett og slett en dårlig dag.
Noe som er lov!

Denne sangen inneholder så utrolig mange dårlige minner, men det er minner som får meg til å huske på at jeg faktisk ikke har det så fælt nå i forhold til da. Jeg har det egentlig ganske fint og burde ikke klage, men har man en dårlig dag så har man en dårlig dag! Nå skal jeg fortsette å rote rundt på youtube for å finne andre sanger med minner! Både gode og vonde minner, det hjelper faktisk litt på! :)

fornuftig

I dag tenkte jeg å gjøre fornuftige ting, det kan bli litt kjedelig i lengden å ha fri egentlig! Siden Marius bor alene (og litt med meg) i et nesten litt for stort hus på Håbet så trenges det av og til en liten vask. Noe Marius ikke er så alt for flink til å huske på! Og tatt i betraktning at han faktisk har en hund som mister ca hele pelsen hver eneste dag så burde han gjerne støvsugd hver halvtime, hvis jeg hadde fått bestemme! Jeg HATER hundehår! Grøss...
Men gutter er nå en gang gutter så etter å ha irritert meg i godt over en uke tok jeg saken i egne hender. Jeg som ikke liker å vaske en gang! Fikk nå moppet og støvsugd, men siden dette ikke er mitt hus og mine ting så liker jeg ikke å rote rundt i forskjellige rom for å finne ting, derfor får vaskingen vente til Marius kommer hjem. For jeg liker hverken hundehår eller hundelukt! Dyreelsker jeg? neeeeei, egentlig ikke! hehe...

Jeg er egentlig fornøyd med egen innsats og tenkte jeg skulle belønne meg selv med å se et par episoder av nip/tuck! Det er herlig med fri dere! Og siden jeg skal trene senere i dag så har jeg ikke en gang litt dårlig samvittighet for å sitte inneå niglo på serier.
thomas
Et bilde av sjarmøren jeg passte på i går!
Nydelige gutten som har vokst masse masse på 3måneder!

fri fri fri fri fri fri fri fri fri fri

Så utrolig kjekt at så mange av dere kom med tips, ideer og tanker rundt min vinglepetter periode når det gjelder skole og utdanning. Det hjelper faktisk å høre hvordan andre har det! Ikke minst hjelper det at dere alle mener at mine 2 år ikke er bortkastet!
Har ennå ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre. Eneste jeg har bestemt meg for er at jeg ikke skal ta noen eksamener dette halvåret, mulig jeg kommer til å angre, men pyttsan!

Har hatt 3 herlige dager til nå og har 2 herlige dager igjen! For første gang på lenge har jeg faktisk 5 dager fri hvor jeg hverken skal på skolen, jobb eller ut å reise. Jeg skal bare være hjemme og henge! Hvor merkelig er ikke det?
I går brukte jeg dagen på å gruble + lese ut boken min;

thousandspsunscomp
En bok jeg anbefaller til dere alle, jeg fikk vondt av å lese den, men den var innmari bra! :)

På kvelden var det håndballtrening og pga manglende kondisjon hos mange av oss måtte vi pine oss gjennom løping og styrketrening den første halvtimen før det ble ennå mer springing resten av treningen! Herlig! Så utrolig mye kjekkere enn å terpe på teknikk. Jeg liker å løpe og bli totalt utmattet av treningen. Det jeg derimot ikke liker er gangsperren jeg har i dag, den kunne jeg vært foruten!

I dag har jeg vært så heldig at jeg passet Thomas en liten time. Vi var innom videoverden hvor vi snakket og lekte med Julie før jeg, tante og Thomas gikk på Emilio`s tapasbar nede i Stavanger for å spise lunsj. Her fikk den kresne Mona prøve seg på nye matretter og jeg gomlet i meg et vannvittig godt hvitløksbrød! NAM!
Nå er det allerede ettermiddag og jeg skal spise litt og slappe av før planen er å komme meg ned på Elixia og en Bosu time! Muligens gangsperren protesterer, men jeg får jogge ned slik at jeg ikke er heeeelt stiv.

Fridager er herlig! I morgen har jeg ingen planer før klokken 17.00, noe som er rart, men og utrolig herlig!

Vinglepetter

Jeg vingler stadig. Hver dag faktisk. Skal skal ikke. Det er ikke lett å følge med på hva slags planer jeg har til enhver tid, for de endres hele tiden.
Akkurat nå vingler jeg når det gjelder fremtiden min. Jeg vil jo egentlig ha en plan, et mål her i livet. For øyeblikket har jeg ikke det, jeg lever i nuet som man så fint sier. Jeg tar en dag om gangen og trives egentlig med det.
Men man kan vel ikke fortsette sånn i all evighet? De fleste vennene mine er snart ferdig med en bachelor, de fyker da ut i jobb, skal vel etablere seg og bli seriøse. Burde ikke jeg og være der snart?
Jeg har til og med en kjæreste som snart er ferdig med en master, og hva gjør jeg? Jobber på Widerøe/SGS og skal liksom ta noen eksamener på BI dette året slik at jeg kan fullføre bacheloren til neste år. Som om det kommer til å skje!
Jeg vil jo ikke bli markedsfører, tror jeg! Ser du problemet? Jeg aner ikke hva jeg vil bli, eller jo egentlig, kanskje.

Eksamenspåmeldingen åpnet 15.september, jeg var kjapt inne samme dag og meldte meg opp til makro og pristeori eksamen. Tenkte for meg selv at dette skal jeg klare. Så gikk det en dag, jeg leste litt pristeori og fant plutselig ut at jammen var det ikke en obligatorisk prøve den 16.oktober. Panikk!
Fort inn på nettsidene igjen og meldte meg av makro eksamen. Prioritere pristeori tenkte jeg og følte meg meget smart.
Så satt jeg da der på jobb og leste, skrev notater og prøvde forgjeves å huske matte timene fra videregående. Hvordan fungerte disse, hva kaller man det nå igjen? X`er og Y`er og sånn. Samme kan det være, jeg kan det ikke!
Frustrasjonen grep tak i meg og jeg begynte å lure på hvorfor jeg aldri begynte å studere for å bli det jeg alltid har hatt lyst til å bli. Så gikk det nok et lys opp for meg, jo fordi det studiet inneholder alt for mye tall. Akkurat som markedsføring på BI.
Så var jeg like langt. Går det egentlig an å studere noe der man kan unngå matte og økonomi helt? (hvis det finnes og det kan virke som noe for meg, please si fra!!!)

Jeg vet jo at jeg kan begynne på den utdannelsen som for øyeblikket frister, og prøve meg. Det skader jo ikke!
Men orker jeg 4 år til med studier + ennå mer i studielån? Skal love deg at jeg har mer enn nok studielån etter 2 år på BI og et halvt år på Bali.
Akkurat nå mens jeg sitter her så fint og tenker er planen å starte helt på nytt til neste år. Men hvem vet, om en halvtime har jeg kanskje ombestemt meg.
Men først av alt nå skal jeg inn på finn.no for å sende en jobb søknad som muligens kan hjelpe meg litt med å finne ut hva jeg vil fremover. Tenkte jeg skulle snuse litt på yrket før jeg utdanner meg! Lurt eller? :)

Og forresten, for en time siden meldte jeg meg av pristeori også.. Hvorfor pine seg gjennom et halvt år med tanker og dårlig samvittighet for at man ikke leser nok på et fag man ikke vil ha noe med å gjøre?
For all del, i morgen kan det være jeg har bestemt meg for å prøve igjen...

Nettopp, vinglepetter!

20.sep.2008

Fredagen ble like fin som jeg hadde håpet på. Ingenting er som jentene samlet, vi småkikket på skal vi danse, vi snakket og lo for å ikke snakke om mengder med smågodt som ble konsumert. Virkelig koselig! :)
Kom meg hjem til Håbet i halv 12 tiden, ja du leste rett. Håbet faktisk. Jeg driver for tiden å pendler mellom to bosteder. Jeg har alle klærne og tingene mine i Stavanger, men 90% av fritiden min tilbringer jeg på Håbet. Noe jeg på en måte trives med, men kjenner at neste uke skal jeg bruke litt mer tid hjemme i kollektivet mitt. Kanskje hilse på frøken hviterussland og vaske litt klær? (frøken hviterussland er den nye jenta som har flyttet inn og som er fra hvite russland! :p)
Det er veldig koselig å sove sammen med kjæresten hver eneste natt, men litt masete å måtte reise frem og tilbake for å hente ting man har glemt. Men pyttsan, det går seg til! Det er mer gøy en mas!

Uansett, la meg i senga og etter litt dilling på internett fant jeg ut at jeg faktisk ikke har sett sesong avslutningen av Greys Anatomy, derfor måtte det gjøres siden en ny sesong snart starter. Så jeg rigget meg til i sengen sammen med to dyner, 4 puter og en vannflaske. Veldig koselig, noe som førte til at jeg sovnet rimelig kjapt. Ble vekket igjen i halv 2 tiden av en stykk full kjæreste som gjerne ville bli hentet i Stavanger og kjørt hjem. Joda, snill som jeg er sto jeg opp og hentet to sjanglende herremenn i Stavanger.

I dag har det vært jobb i 8 timer og nå ligger jeg i sengen i Stavanger og lurer på hva jeg skal finne på. Det frister ikke å hive seg i alkoholen og det frister heller ikke å være særlig sosial. Mest av alt vil jeg ligge i sengen min og bare være med meg selv og se serier. Usosial sa du?
Men har en stykk kjæreste som er i bakrus og gjerne vil ha besøk så jeg ender nok opp på Håbet etterhvert. Skal bare kose meg med Robinson først, for regner ikke med jeg får se det hjemme hos Marius.
n71893015540428891537
Finingen jeg skal tilbringe lørdags kvelden sammen med! :)

19.sep.2008

I går var jeg nok en gang (?) på kino. Føler det er blitt utrolig mye kino de siste månedene i forhold til hva jeg pleide før, men sånn er det kanskje når man har kjæreste? Det var hvertfall en utrolig bra film vi såg.
Var og såg Den siste revejakta, anbefaller den virkelig. Jeg fikk nok en gang bevist hvorfor jeg liker Kristoffer Joner så godt, han spillte utrolig bra og jeg lo minst 10 ganger i løpet av filmen.

I dag er det 8 timer på jobb før jeg skal hjem, skifte klær og se hvordan kollektivet mitt fungerer uten meg. Nokså bra vil jeg tro :p Litt flaut å innrømme det, men det flyttet inn en ny jente for godt over en måned siden og jeg aner ennå ikke hvordan hun ser ut. Så er det hjem til Marius hvor det blir lasagne til middag før jeg stikker til Lisbeth for å henge med de beste jentene i verden. Har gått og gledet meg slik til alle endelig skal være samlet igjen, men så gikk det plutselig opp for meg at det blir jo ikke alle jentene siden den ene av oss faktisk bor i Kina. Dumt, trist, leit! Men sånn er det nå bare, litt langt å reise fra Kina for å henge med oss en kveld vil jeg tro!
Gleder meg hvertfall masse til å henge med fine jentene!

n5261250673396884921
Jentene mine! Lisbeth, Lillian og Tonje har dessuten blogg! Sjekk de ut?

Je t'aime Paris

Ja, det stemmer! Jeg rett og slett elsker Paris! En helt fantastisk by som jeg til nå har vært i 2 ganger!
De siste dagene har jeg niglodd etter forskjellige turer jeg har lyst til å reise på, jeg har søkt etter reisepartnere og virkelig vært reiseyk.
Endelig, i dag fikk jeg napp! Både når det gjaldt sted og person å reise sammen med!
Jeg skal besøke kjærlighetens by for 3 gang sammen med min fantastiske mamma! Gleder meg utrolig masse.
Egentlig hadde det vel vært mer "normalt" å reist sammen med kjæresten til Paris når man først har fått seg det, men siden han er seriøs skolegutt så ble det lettere å ta med mammaen min! Tror dessuten ikke mammaen min sier neitakk til en Paris tur i bursdagspresang :)
Så får heller jeg og Marius reise på ferie en annen gang! Alt ordner seg!
Meeeen, bakdelen er at det er nokså lenge til vi reiser. Litt lenge hvertfall! Avreise er 3.november, men jeg skal nok klare å holde ut! :)

tanamm151159620515
Jeg elsker eiffeltårnet nesten mer en jeg elsker resten av byen! Såååå fint :)
louvreatnightcentered
Kanskje jeg rekker en tur innom her denne gangen og ikke bare shoppe?
nettshopping

Jeg begynner, som de fleste sikkert har fått med seg, klokken 04.45 på jobb på onsdager. Da sitter jeg alene på jobb frem til klokken er 10.00. Det er timer som går treeeeeigt!!! For å ikke snakke om hvor trøtt jeg er der jeg sitter.
I dag har jeg fått tiden til å gå ved å kikke på nettsider.
Takket være alle dere bloggere der ute som støtt og stadig viser frem klær fra forskjellige nettsider så er jeg nå et par hundrelapper fattigere.
Jeg klarte heller ikke dy meg og måtte inn på kvinneguiden sitt forum der jeg omtrent alltid finner all nyttig og unyttig informasjon om ting jeg vil vite. Anbefaller virkelig forumet til kvinneguiden!
Derfor endte jeg plutselig opp med et par nye Nike sko. Litt skeptisk til nettsiden jeg har bestillt fra, men siden de hadde paypal og andre sikkerhets dingser så satser jeg på at det ordner seg!
Legger ut link til Nike siden så fort jeg har fått skoene og kan anbefalle dem, litt dumt å anbefalle noe som går til helvete! (Det var dessuten så billig at jeg har mine tvil på at de er ekte, men de ser hvertfall fine ut:p)

nikenz144

LørdagLitt bilder fra Dolly festen på lørdag! :)

n52612506741782383531
Cathrine, "mongo" Trond og meg
n52612506741782404147
Marie og Are
n52612506741782589914
Hanne, Frode og meg
n52612506741782693702
Her begynner alkoholen å slå inn
n52612506741782755838
Tine og Are
n52612506741782838797
Gjengen på vei til byen

Monday

Ny uke, nye muligheter... Eller noe i den duren!
Hadde en ganske alright helg, jobbehelg. Men begynner å bli ganske normalt, kan ikke huske sist jeg hadde fri en heeeeel helg!
Var personal fest med gamle og nye ansatte på Dolly på lørdag, noe som alltid er morsomt! Lørdag var intet unntak. Legger ut bilder ved en senere anledning siden jeg er på jobb just nuh!
Av en eller annen merkelig grunn ser samtlige personer på bildene mine veldig beruset ut, noe som og i grunnen var sant. Men at det skulle vise så godt på bildene hadde jeg ikke trodd! Så det må nok sensureres litt før de blir lagt ut :)

Denne uken blir som vanlig veldig travel:
Mandag: Jobb (Widerøe) + Håndballtrening
Tirsdag: Jobb (Dolly) + Bosu
Onsdag: Jobb (Widerøe) + Showkamp (kom å se på? 19.00 i Hanahallen)
Torsdag: Jobb (Dolly)
Fredag: Jobb (Widerøe) + Lunsj med Lillpill og Camster
Lørdag: Jobb (Widerøe)
Søndag: FRI!!!!! + Håndballkamp 

Så vet dere det! hehe...

Har du noen gang vært glad for å betale en regning? Ikke det nei...
Jeg satte meget stor pris på å få det nye bank kortet mitt i dag, jeg fikk betalt regninger som skulle vært betalt for en måned siden! Lettelse! Dumme banken min som er så treig! Nå er jeg ca 8000kroner fattigere, men meget fornøyd med at jeg forhåpentligvis slipper purregebyrer!
Sånn skremmende fattig er jeg heller ikke så skal nok overleve fram til neste lønn uten problemer! Oktober måned derimot kan bli festlig med mindre lønn en vanlig. Mitt ekstreme pengeforbruk må nok begrenses en del da!

Satte forresten pris på blogg anbefallingene, jeg fant minst 2 nye bloggere som jeg kommer til å følge med på! Gøy! :)

bloggeri bloggera

Jeg har en del dødtid på jobb, noe som noen ganger kan være veldig alright! Man får tid til å være flink student, eventuelt sjekke facebook 30 ganger i timen. Man får og tid til å lese blogger, noe jeg synes er aller mest morsomt!
For øyeblikket leser jeg egentlig ganske mange blogger og stort sett er jeg flink til å kommentere, selv om jeg helt klart også kan bli flinkere!
Egentlig er det ganske pussig hvordan dette blogg fenomenet har eksplodert det siste året. For et par år siden husker jeg at det var meg, Marianne, Siri og Elisabeth som var nokså ivrige på bloggingen. Nå plopper det opp blogger skrevet av venner og bekjente hver eneste dag. Mange av dem holder ut med bloggingen i et par uker, mens noen faktisk blir like hekta som meg!
Jeg liker å lese om andre sine liv, hva som opptar dem, hvordan de gjør det på skolen og deres oppturer og nedturer. Man blir rimelig hekta for å si det mildt.

Nå er det "bare" 2 timer til jeg slutter på jobb, har tenkt å bruke de neste timene til å lese bittelitt til på mikroen. Kom rimelig godt an i går, forsto det jeg gjorde også! Men så har jeg jo faktisk ikke komt til matte delen ennå! Så vi får se om motivasjonen holder seg oppe når man han komt dit.

Men det jeg vil fram til i innlegget mitt i dag er at jeg gjerne vil ha forslag til flere morsomme blogger å lese! Hadde satt veldig stor pris på om dere la igjen enten deres egen blogg eller linker til andre blogger dere leser slik at jeg har noe å kose meg med når jeg skal tilbringe 9 timer på jobb i bakrus i morgen! :)

Jeg krysser fingrene for litt respons ;)

student.mona

Fridager er noe jeg ikke har for mye av, men klager ikke, har jo valgt det helt selv.
Det hender både titt og ofte at jeg tar meg selv i å savne studentlivet. Første året på BI var helt fantastisk! Jeg, Cecilie og Tonje var samboere i en stor leilighet midt i stavanger sentrum. Vi hadde alle deltidsjobber, noe som innebar veldig mye penger til å være studenter, vi hadde alltid velfyllt kjøleskap og det var alltid noen som laget middag. Vi studerte bittelitt på dagtid, jobber bittelitt på kveldene og var på byen omtrent hver eneste torsdag, fredag og lørdag!
Vi hadde hjemme eksamener og case oppgaver der vi endte opp med å drikke oss så fulle at vi satt igjen med en D i  fag vi burde klart minst en B.
Vi fikk nye bekjente hver eneste dag, vi sovnet i forelesnigene, vi skulket forelesninger, vi bodde på skolen i perioder og vi storkoste oss!

Men så kom 2.året. Vi flyttet fra hverandre, det dukket opp kjærester, vi ble kjedelige studenter og hvertfall jeg mistet lysten til å gå på skole. Den lysten mangler ennå, egentlig. Jeg sitter her med mikro bøkene foran meg og forbanner den personen som bestemte at makro, metode og mikro skulle være fag man er nødt til å bestå for å få en utdanning innen markedsføring.
Jeg skulle ønske jeg våknet opp en dag og fikk lyst til å begynne på skolen igjen. Lyst til å fullføre en bachelor, nå er ikke den lysten der.
Men samvittigheten er der. Jeg har på en måte sløst bort 2 år av livet mitt på en nesten utdannelse. Jeg bør jo fullføre. Jeg bør jo ha en bachelor, helst en master. Det har jo alle andre! Men må jeg være som alle andre da?
Jeg tror helt ærlig at jeg kunne klart meg fint uten en bachelor/master. Hvorfor må vi alle være like, ha "samme" utdanning osv...?

Jeg grubler og tenker mye på dette for tiden! På mandag er det på tide å melde seg opp til eksamen dette halvåret.
Skal jeg ta 2 eksamener? 3 eller kanskje 4? Planen var å ta B2B, Pristeori og makro, men etter å ha åpnet makro bøkene igjen i dag så har jeg innsett at to økonomi fag ikke funker for frøken Rabben.
Kanskje jeg våkner opp på mandag og er blitt litt smartere? Krysser fingrene for det!

Off, for et kjedelig innlegg! Tror kanskje jeg har skrevet 12 innlegg der jeg grubler over skole, utdannelse og hva jeg skal gjøre!
Nå skal jeg tvinge meg selv til å begynne på pristeorien/mikroen. Slutter på jobb om 2 timer, noe jeg ser fram til! Da skal jeg nemlig rett hjem til gutten min og slappe av, ikke tenke på skole i det heeeele tatt! :)

Bare barnet...

Jeg må le! Le av mennesker som garantert har stått opp på feil fot noen dager! Mennesker som tror de er så mye bedre enn andre og tror de har bedre peiling. Mennesker som ikke vil høre på meg for jeg ikke er 35 med 3 unger, hus, bil og katt (ikke hund, jeg liker katter bedre)
Selv om jeg prøver å le av sånne mennesker så blir jeg ganske sinna også!
Dagen i dag må jeg innrømme egentlig ikke startet bra sånn i utgangspunktet, jeg fant ikke permene mine med alle insigningskodene og "formlene" til at jeg kan fungere i jobben min. Jeg fikk heller ikke opp safen på første forsøk, noe som alltid er plagsomt.
Men jeg tenkte pyttsan og åpnet for det om og tenkte at det ordner seg. Noe det og gjorde, helt til den type mennesker som jeg beskrev oppforbi kom og laget dagen litt surere.

Man kan ikke sende ett kolli på 40 kilo, det er vel noe alle vet? Eller i det minste kan tenke seg til? Man ødelegger jo de stakkars menneskene som skal løfte på denne kofferten om man sender så mange kilo. Men tydeligvis er det ikke så lett for noen å forstå dette. Ikke en gang etter at 3 forskjellige mennesker har forklart det, selv ikke når to av de 3 menneskene er voksne mennesker over 30år.
Ja, for jeg er tydeligvis ikke voksen. Jeg fikk nemlig opplæring i hvordan barn skal snakke til voksne i dag og for å ikke glemme hvordan voksne mennesker snakker til hverandre. Meget interessant skal jeg si deg.

Barn (ja, meg)  skal ikke heve stemmen til voksne mennesker, de skal heller ikke be de voksne om å holde munn, aller helst skal de bare sitte der og nikke å si at det er heeeelt greit at du sender 40kg og ødelegger stuerne våre.
Og når voksne mennesker snakker sammen så snakker en om gangen. Hvis jeg (nei, unnskyld, jeg er jo bare et barn) hvis mammaen snakker sammen med pappaen så lytter pappa til mamma er ferdig å snakke før han får lov til å åpne munnen. Det er heller ikke fint å avbryte når den andre snakker. Det kalles å snakke i munnen på hverandre, noe som ikke er høflig.

Det har med andre ord vært en lærerik dag der jeg har lært hvordan barn skal oppføre seg! Veldig lærerikt å lære det i en alder av 22 må jeg si, men jeg bukker og takker for den hyggelige leksjonen jeg fikk av den arrogante herremannen i dag morges. Slike mennesker får meg til å lure på hvorfor jeg jobber på en flyplass, men samtidig så forstår jeg også hvorfor jeg faktisk jobber der. Rett og slett for det er så innmari mange dumme mennesker som med en gang får meg til å ville spy på personen, men som etter et par timer bare får meg til å le!

For å ikke snakke om at jeg fikk skrive et innlegg som ikke handler om at jeg har vært på jobb, sovet litt, sett OTH og GG, skal snart på håndballtrening og skal spise fisk for kanskje første gang på 10 år i kveld. For det er nemlig det jeg har gjort i dag! :)

Nå stikker jeg for å løpe og svette litt! :)

Bosu

For at jeg skal gidde å trene de dagene jeg er nødt til å trene alene er timene på Elixia et must! I dag dristet jeg meg på noe nytt, nemlig Bosu. Det var knallgøy! Kjente det skikkelig i beina, men tror faktisk leggene og anklene mine hadde mindre vondt en når jeg trener på vanlig gulv! Lover veldig bra, kanskje jeg holder en hel håndballsesong?

bosubasic500

bosu20ball203

Ca like elegant som disse var jeg oppå denne ballen! Eller ikke.... Morsomt var det hvertfall, selv om jeg sjanglet like mye som en full sjømann! Kan vedde ganske mye penger på at Tonje hadde blitt sjøsyk! :p

Nå skal jeg komme meg i dusjen og inn i koseklærne før jeg stikker bort til Tine for å se film og kose oss! Blir nok en tidlig kveld siden jeg begynner på jobb 04.45 i morgen! Festlige greier! Ha en fin tirsdag dere!

Barnedåp og barnevakt

Jeg har hatt en herlig søndag! En søndag som har blitt brukt på familie, god mat og en nydelig babygutt!
Thomas ble døpt i dag, noe som selvsagt betyr at familie på både mamma og pappa siden kom for å feire.
cimg1311cimg1321
Verdens beste Gommo og meg /// Mamma var gudmor til Thomas, som forøvrig smilte og pratet til presten
cimg1345cimg1359
Thomas og meg /// Nesten hele familien min samlet, koselig bilde!
cimg1325cimg1372
Stolt mamma med dåpsbarnet /// To små luringer :)

Kjenner jeg har forspist meg på kake, lenge til neste måltid tror jeg! Hadde planer om en rolig søndags kveld og det ble det jammen. Mammaen og pappaen min + mammaen og pappaen til Thomas er sammen på byen så da er jeg og Thomas hjemme og koser oss. Vi har til nå vært gode venner i over en time, vi snakker, ler og smiler! Noe jeg setter pris på. Håper denne koselige stemningen fortsetter og at vi ikke blir nødt til å ringe til mammaen til Thomas for litt puppehjelp!

Nå skal vi se på tv og småsnakke litt, ha en fin søndag alle sammen!

Dalsnuten

Det ble langt fra en avslappende fredag slik som jeg hadde planlagt. Jeg såg for meg en kveld på en eller annen sin sofa, med en film og popcorn. Men slik ble det altså ikke. Lisbeth og Stine bestemte seg for å være mine venner denne kvelden og da var ikke sofahenging aktuelt. Vi tok derimot på oss tur klærne og labbet avgårde i retning Dalsnuten. 
Hvorfor ikke like så greit bestige et fjell når man har vondt i beina? Heldigvis gikk det ikke mange metrene før jeg var varm i musklene og jeg kunne bevege meg nokså normalt opp på alle steinene og humpene! Det var faktisk riktig så herlig å komme opp på toppen av fjellet! 
Turen opp og ned gikk relativt fort, litt ukonsentrasjon når det plutselig dukket opp en haug med sauer, noe som alltid er fasinerende. Hvertfall når man har med seg en hund som elsker å leke med disse hvite klumpene.
Vel nede igjen var vi riktig så fornøyd med egen innsats og bestemte oss for å belønne oss med en skikkelig taco middag!
Så da ble det taco, litt oppdatering på hverandres spennende (?) liv og litt tv kikking!
Alt i alt en koselig fredag! Tar lett en tur neste gang det er like fint vær ute.
bilde1dalsnu10

I dag er det nok en jobbedag, litt lei av å jobbe lørdager nå! Men får bare finne meg i det siden jeg ikke akkurat er noen millionær etter ferien der jeg brukte en del mer penger enn jeg trodde jeg hadde! Flaks!
Etter jobb er det hjem, pakke litt klær før jeg er så heldig at jeg skal få se fotballkamp sammen med min kjære. :p
Blir en rolig kveld siden jeg skal opp klokken 8 for å komme meg i dåpen til Thomas i morgen! Gleder meg kjempemasse til å se Gommo (bestemor), onkler, tanter og søskenbarn igjen! Er litt koselig når man bare ser dem en gang i året! Derfor har jeg på følelsen av at det blir en fin søndag! :)

AU!!!!!

Jeg hadde planer om å fortelle dere om hvor inni helsikken vondt jeg har i hele kroppen etter å ha komt meg på trening 3 dager på rad. Du kan jo forestille deg hvilket sjokk kroppen min fikk etter å ha vært i dvale i over en måned. Men hvis jeg begynner å syte over hvor vondt jeg har i beina og armen så vet jeg at det kommer et par kommentarer fra en oppgitt mamma, derfor lar jeg være. Men det skal dere vite, jeg har ikke planer om å gå opp en eneste trapp i dag (utenom den jeg må opp for å komme hjem selvsagt), jeg har heller ikke planer om å trene og heller ikke svinge masse på rattet når jeg kjører bil, helst ikke kjøre bil i det hele tatt.

Du kan kanskje få inntrykk av at jeg har planer om å gjøre minst mulig, noe som kan stemme. Egentlig skulle jeg ønske at jeg hadde planer i kveld og i morgen kveld, men pussig nok så har jeg ikke det. Ikke det at jeg har anstrengt meg noe særlig for å få det heller. Men det gikk opp for meg i dag morges at de jeg pleide å henge mest med, eller som alltid var tilgjengelige plutselig er borte vekk. Noe som ikke er så veldig morsomt. Men jeg klager ikke, jeg har det egentlig ganske fint! :)

Nå skal jeg slutte å skrive mer her, før det blir et klage innlegg. Noe vi ikke liker! Jeg skal derimot ta fatt på kapittel 4 i markedsføring på bedriftsmarkedet. Ja, du leste riktig. Kapittel 4!!!! Helt av meg selv, uten at noen har mast! *klapp på skulderen*

oppsummering rett og slett

Å stå opp klokken 04.00 er faktisk ikke så fælt som man kanskje tror. Det går egentlig veldig fint. Problemet begynner sånn ca etter man har komt hjem fra jobb. Det lureste er å ikke sette seg ned for å si det sånn. Jeg skulle "bare" kikke litt på blogger og satte meg ned i senga. Planen var å komme meg på kvadrat for å kjøpe litt småting, men planene ble fort forandret når jeg plutselig var på vei inn i drømmeland!
Ble vekket igjen halv 4 av at Marius ringte og ville inn, så da måtte jeg riste søvnen av meg og lukke opp.
Og jeg er tydeligvis ingen kjekk jente når jeg er trøtt, ble gretten for ingenting og var ikke noe hyggelig selskap. Heldigvis har Marius en ufattelig tålmodighet, jeg har prøvd å få han irritert, sur og gretten så utrolig mange ganger, men det funker ikke! Flaks, siden jeg blir fort irritert og småsur, det positive er at jeg er sur og irritert i kanskje 10minutter også er ting greit igjen! hehe... Men det kan gjerne bli litt slitsomt for andre mennesker?

Må innrømme det fristet lite å dra på håndballtrening, men den dårlige samvittigheten min for at jeg har trent så lite i det siste drog meg ut av senga og på trening. Var komt en del nye jenter med på laget og nå er vi en fantastisk fin gjeng. Trives godt og det var HERLIG å trene skikkelig igjen. Terpe på teknikk, springe, puste og pese! Fantastisk.
Skal spille første kamp den 17.september, bare en showkamp mot et guttelag, men alikevell. Henger visst plakater rundt forbi, flaks! Bittelitt nervøs ja! Men det skal nok gå så bra, gleder meg litt. Kamp er 100 ganger kjekkere enn trening!

Nå skal jeg slappe av, skrur på tven og satser på jeg følger med i ca et kvarter før jeg sovner! Blir utrolig sliten av slike tidlig vakter! Men jammen får man mye ut av dagen :)
I morgen er det tidlig opp for å trene med Sara før jeg ska treffe Tine og vi skal gå tur og spise lunsj sammen!
Mellom disse avtalene må jeg også innom politiet og anmelde minibankene som tok penger fra meg på Bali og innom banken for å sende noen skjemaer!
Dessuten så skal jeg klippe meg!!!! Gruer meg siden jeg har fått så langt hår, men det er så utrolig slitt i tuppene etter ferien så jeg er nødt til å klippe det litt! Skal prøve å få lagt ut før og etter bilde denne gangen, er litt dårlig på sånn! hehe...

Natti natt :)

02.sep.2008

Noe av det jeg liker aller best med at det begynner å bli høst er at alle seriene mine starter opp igjen! Fikk sett første episode av OTH før i dag og strålte som en sol da det viste seg at Lucas valgte den jenta jeg ville han skulle velge! :) :)

Hadde R1 vakt på dolly i dag, noe det er en evighet siden jeg har hatt. Kan ikke påstå det var travelt i det hele tatt, men fikk nå sløst vekk litt tid sammen med Frode og Ovi. Koselig! Helt ok å jobbe litt på dolly framover kjenner jeg! Etter jobb reiste jeg inn til mammaen min og resten av familien. Ble kos på både mammaen min og Johnny, lenge siden jeg hadde sett dem! Ble hengende der i et par timer før jeg satte kursen hjemover igjen.
Nå ligger jeg i sengen og er klar for å legge meg, begynner på jobb 04.45 i morgen tidlig, noe som betyr at jeg må stå opp ca 04.00! Herlige greier jammen!

Fant nettopp ut at første episode i sesong to av Gossip girl har kommet ut, noe som vil si jeg skal kose meg med den før jeg sovner! Tviler på at kjæresten min kommer på besøk i natt så jeg har hele den gode store senga mi for meg selv. Litt koselig noen ganger det også!

God natt :)

mona
Søte Tonje har flyttet til Kina for å studere ett år, kjenner jeg allerede nå savner henne litt! Hvis du har lyst til å følge med på hva hun gjør, eventuelt ikke gjør der nede så er bloggen hennes: http://tonjeer.blogg.no

OTH

Filmen i går var bra! Veldig bra!!!! :)
Heath Ledger var som mange har kommentert helt fantastisk! Jeg fikk frysninger av karakteren han spillte, så utrolig bra!

I dag har jeg gjennomført min første treningsøkt på veldig lenge, dessverre så ble det en litt halvslakk trening siden både jeg og Sara var trøtte. Men men, vi er hvertfall i gang!
Begynner på jobb klokken halv 12, før det må jeg innom banken for å fikse litt forskjellig. Men aller først skal jeg kose meg med den første episoden i sesong 6 av One Tree Hill!!!! :) :) :)

onetreehillz54

A dark knight!

Jeg har heller ikke i dag noe spennende å blogge om... Morsomt liv dere!
Men nå skal jeg gjøre meg klar før jeg og Marius skal på kino for å se denne:
thedarkknightposter

Som mange av dere kanskje forstår så er det ikke jeg som har valgt film, men som den snille kjæresten jeg er så blir jeg med som sosial støtte. Kan jo være den er bra? Men over 2 timer? Diplom til meg om jeg holder meg våken!
I morgen skal jeg nok en gang starte et "nytt og bedre liv", tidlig opp for å trene med Sara og på onsdag begynner håndballen igjen! Denne jenta skal begynne å trene igjen etter en utrolig sløv sommer, det er jammen på tide! Så får vi se hvor lenge treningslysten varer, den pleier som regel gå litt sikk sakk framover! ;)

Ha en fin mandagskveld dere!
hits