september 2006

Min fredag...

I går skulle case gruppa mi være flinke og jobbe flittig med skolearbeid, men det ble ikke helt slikt vi hadde planlagt!
Vi skulle møtes 2, men gruppa mi kom dinglende inn døra i halv 4 tiden og da fant de ut at vi måtte reise for og handle alkohol. Helt greit for meg siden jeg trengte vin til kvelden. Så vi var faktisk ikke i gang med jobbinga før i halv 5 tiden. Og det ble ikke akkurat så mye jobbing, Preben og Bjørn begynte straks å drikke øl. Jeg og Tonje prøvde å jobbe men vi forsto egentlig ikke så veldig mye av oppgaven så vi ga opp og heiv oss i alkoholen!
Det var et koselig vorspiel selv om vi bare var 4 stykker, vi spillte fotballspill, danste, sang og bare tullet. I 11 tida ringte vi til taxi og ble hentet.
Det første taxi sjåføren sa til oss var "Dere lokta vondt" Snillt, han var tyker og da måtte jo så klart Preben slenge ut et par kommentarer tilbake noe som endte med at vi ble kasta ut av taxien og fikk beskjed om at vi måtte være glad for at han hadde taxi uniformen på seg! hehe.. Dust!
Så vi ringte til ny taxi og da kom verdens kuleste tyrker, han var drit kul! På BI kroa var det godt med folk og til og med markedsfører læreren vår var der og svingte seg. Vi lo godt av han. Men etter å ha speida ennå mer ut på dansegulvet tror du jammen ikke vi knakk sammen i krampelatter. Gjett hvem som stod der og frekket seg til? Joda, direktøren på BI. Her snakker vi om en mann i midten av 50 årene som skal fremstå som seriøst og litt ja... Direktør liksom. Og der står han og danser "dirty" med alle studentene. Mega morsomt! =)

Kvelden besto av mye flørting (kristiffer) og at jeg til slutt måtte slutte å drikke for og passe på at både Tonje og Preben kom seg trygt hjem! hehe... Vi hadde nattmat på burger king før hele gjengen la seg til og sove! =)

I dag stod jeg opp tidlig for og reise til sandnes der jeg var på jobb på Mini Sats, kjempekoselig! Herlige unger og jeg tror jeg skal trivs. Etter sats reiste jeg rett til Stavanger der Inge hentet meg og vi kjørte til Kvernevika. Der har jeg i hele dag lekt snekker, vi har revet et tak og skal legge nytt i morgen. SLITSOMT! Men og veldig kjekt... :) Godt betalt er det og!
Nå skal jeg forhåpentligvis snart hjem, da skal jeg spise, se tv og bare slappe av! Personalmøte halv 10 i morgen før det er rett til Kvernevika igjen for og gjøre ferdig taket! Og på kvelden venter Motti sin hjemmelagte pizza, NAM NAM! =) Stor fare for at det blir personalfest på SATS og, men da i tilfelle UTEN alkohol! Ha en kjekk fredag alle sammen!

Sliter...

I dag sliter jeg skikkelig med å formulere ett innlegg som kan publiseres uten at det virker helt teit, meningløst og irriterende. Skal jeg skrive om hva jeg gjorde i går, hva jeg skal i dag? Planene for helgen? Eller skal jeg rett og slett ikke skrive noen ting og bare drite i å oppdatere?
Takk for at Marianne ga meg inspirasjon til stikkord! Genialt...

Gårsdagen kan se slik ut i stikkordsform:

3*MRK2514, fotballturnering, dyr lunsj, 3*BØK2601, rydde rom, sterk middag, hoppetau, sliten, trøtt, tv, håkon, tonje, cecilie, sofa, seng...

Dagen så langt kan se slik ut i stikkordsform:
plagsom vekkerklokke, 3*MRK9710 = nei, frokost, kyllingpålegg, donald, god morgen norge, senga igjen, internett, lest caset, skriver innlegg, les markedsøkonomi, bed.øk, preben, bjørn, tonje, fotballspill, jobbing med case, middag, alkohol, BIkro, full?, soooove

Helgen sånn som jeg tror den vil bli i stikkordsform:
fredag: minisats, hobbysnekker, bed.øk, regnskap, markedsøkonomi, film/kino med cec?, slappe av
lørdag: personalmøte, leeeese, trene, hjem til klepp, pizza, se tv på sofaen med johnny til jeg sovner
søndag: våkne på sofaen, frokost som jeg ikke har lagt selv, bmx banen med aleks, trene, jobbe med caset

Jepp, det var gårsdagen, dagen i dag og helgen min! Men kjenner jeg meg selv rett så vil ikke helgen bli så fredfull og avslappende som den ser ut. Flere planer vil bli lagt, garantert.

Sykehusbesøk

Dette hadde jeg aldri trodd skulle skje, men i dag syns jeg de 4 bed.øk timene var helt fantastisk kjekke! Jeg forsto ikke bare alt vi holdt på med i timen, men det gikk og opp for meg hvordan jeg skulle løse mange andre oppgaver som jeg før kun har ristet på hodet av. Tror noe av grunnen til min suksess i dag er at jeg satt kun sammen med Tonje, ikke Camilla, Ingrid, Preben, Bjørn, Kine osv... I dag var det kun jeg og Tonje som kunne hjelpe hverandre og samarbeide. Og det gikk jo utrolig nok veldig bra, hadde rett på kanskje 90% av alle oppgavene vi fikk! Det er godt det er noen sånne dager i bed.øk og, så ikke ALT ser helt håpløst. Men tror ikke stå karakteren er i boks selv om jeg forstår nullpunkt analyser! hehe...

Vi hadde 4 timer bed.øk før vi hadde en fritime der jeg, Tonje og Preben stakk hjem til oss for og spise og se litt på tv før vi kjørte ned til skolen igjen for og ha 3 timer markedsøkonomi. Etter 2 timer bare lo, snakker og tullet vi siden det var ufattelig kjedelig så vi fant ut at vi reiser hjem. Vi var en kjapp tur innom leiligheten før vi kjørte Preben hjem til Ganddal. Vi stakk og innom H&M for og kjøpe litt babyklær. Det er så ufattelig mye fint. Vi stresset litt med å bestemme oss, men fant til slutt en søt joggedress, noen bodyer og sokker. Vi var en kjapp tur innom apoteket, posten og europris før vi kjørte til sykehuset.

Det va to utrolig spente jenter som tok heisen opp til 7.etasje på sykehuset. Hvordan ville Benjamin se ut?

Etter å ha ventet noen minutter kom Silje trillende inn med verdens søteste lille babygutt.

Benjamin var liten, selv om han egentlig ikke er det (4080g og 51cm er ganske stort, hvertfall når du ser for deg lille Silje som har båret på denne ungen)

Vi ble sittende en liten time og snakke med Silje, mens Benjamin sov. Såklart måtte han sove når vi kom på besøk, flaks? Men rett før vi skulle gå og Silje skulle spise middag våknet han og var sulten, men siden Silje spiste selv så fikk jeg holde søtnosen. Det ble et kort besøk siden både Silje og Benjamin skulle spise.

Det var hvertfall kjempekoselig å se de begge! =)

28914-118
28914-11928914-120
Benjamin Kartfjord Josdal! =) www.turbooo.tk


Etter sykehus besøket reiste Tonje til Sandnes mens jeg ble sittende og skrive ned formler og andre "viktige" ting i en ny bed.øk bok jeg lager. Føler jeg må prøve og ha en bok med formler, eksempler på oppgaver osv som jeg kan bruke som hjelpemiddel før eksamen så kanskje jeg lærer noe? =)

Skal og lese et kapittel i markedsøkonomi før jeg tar kvelden! Jeg har for en gangs skyld en flittig dag som student! Yeah... =)

Tequila er en fin ting

I går var jeg i avskjedsfest til Siri. Lille søte Siri skal reise den lange veien til USA helt alene for og være au pair. Misunner henne greit mye!
Tok toget fra Stavanger i 6 tiden, det er så ufattelig kjedelig å ta toget hele veien til Bryne. Det tar lang tid. Glad jeg ikke bor på Klepp lenger og må pendle fram og tilbake til skolen i Stavanger. Fremme i det koselige gule huset til Siri oppå fjellet var allerede Siri, Hanne, Veronika og Asle i alkoholen. Var kjekt og se Veronika igjen, sjeldent syn! =)
Hadde store planer om og ha en rolig kveld uten den helt store fylla, skjer jo! Begynte rolig med vinen og koste meg mens jeg drakk faktisk, det er ikke ofte. Det kom etterhvert litt mer folk; Trond, Linn Tonje, Hanne, Natacha, Monica, Glenn, Erik, Peri osv... Kjekt å se de forskjellige folkene igjen. Peri hadde jeg jo faktisk ikke sett siden ungdomskolen og han hadde forandret seg ganske mye, tror Veronika var enig der! ;)
Jeg var rimelig fornøyd med måten jeg drakk alkohol på, rolig og voksent. Men så klart måtte Siri ødelegge det hele med å dra frem tequilaen! Flaks? Jeg sier jo ikke akkurat nei til en tequila shot eller 2,3,4,5?!
Var veldig tøff i trynet og begynte å shotte med Natacha, burde forstått at hun muligens tåler mer en meg. Resultatet ble som det bare kunne bli, jeg ble liggende på gresset bak huset til Siri og se på himmelen mens den snurret rundt og rundt. Fikk etterhvert besøk av Asle som også var altfor full.
Ble liggende der helt til snille Glenn som var edru kom med kameraet sitt og tok noen pene? bilder av oss. I 12 tiden ble vi hentet av noen snille venner av Siri som skulle kjøre oss til Stavanger. Mona + bil i fyllå går sjelden bra og jeg ble utrolig dårlig, dårligere enn jeg var faktisk! hehe.. Da Asle kastet inn håndkleet på Ganddal og gikk hjem fant jeg ut at det kanskje var best jeg og kom meg hjem i seng og fikk sovet av meg den voldsomme tequila rusen. Litt skuffet over meg selv som ikke kom meg på byen, men tror nok det var lurt å gå hjem!

I dag angrer jeg litt på de siste 4 shottene, kunne klart meg uten de. Jeg som bare skulle drikke en vin! Jaja, nå har jeg hvertfall fått kledd på meg og sitter å venter på Tonje slik at vi kan ta å gå en runde rundt Mosen for og få gått av meg litt angst og bakrus. Senere kommer og Siri innom slik at jeg skal få skrevet i avskjedsboka hennes + en siste klem! Kommer til og savne Siri.

28914-117

Backpacking 2008

Jeg og Tonje har valgt hjemme studier i dag. Egentlig ingen spesiell grunn til det, men jeg tror nok jeg skal klare og lese ganske mye selv. Var flink i går. Jeg skal komme meg gjennom minst 2 kapittler i markedsøkonomiens utvikling OG lese alle notatene i bed.øk.
Ellers så har jeg ikke stått opp helt ennå, det er kaldt på rommet så jeg venter på litt varme slik at jeg kan stikke tærne utforbi. Internetten på rommet mitt er plutselig oppe å går, fungerer ganske så bra. Ikke supert, men jeg klager ikke. Lenge siden jeg har vært på msn så lenge om gangen for og si det sånn. Nå sitter jeg å kikker på diverse skole sider, backpacker sider og sniker meg innpå forskjellige blogger og hjemmesider.
Jeg har bestemt meg, til neste år SKAL jeg på backpacker tur eller noe lignende hvertfall. Jeg har drømt om det veldig lenge, men aldri fått det gjennomfør. Det er liksom aldri nok penger, ellers så trekker jeg meg for jeg er usikker på akkurat det å reise alene. Har og vurdert skole i utlandet, men det er så mange rare krav og ting for og få støtte fra lånekassen osv, så det er jeg veeeeldig usikker på.

Det blir nok ikke backpacker tur til neste høst siden jeg da muligens er rimelig fattig, så det blir i tilfelle til våren igjen. Noe som egentlig er helt greit. Nå må jeg bare begynne og spare penger! Det kan bli et problem siden jeg er veldig glad i å bruke penger, muligens jeg må gi vekk penger til Motti slik at hun kan spare for meg?
Men jeg skal sette meg et mål og et krav for og få lov til å reise på backpacker tur. Jeg MÅ stå på alle eksamenene på BI! Auch, tror jeg muligens kommer til å angre på den setningen hvis jeg stryker.
Men jeg må bli mer motivert for skole. Jeg har en fæl holdning til skole for øyeblikket!
Dessuten må jeg spare penger, kan som sagt bli et problem!
Jeg må egentlig være litt forsiktig med å skryte på meg alle disse turene mine, plutselig så skjer det ikke! Men får jeg alt til som jeg vil så blir det neste året seende ut sånn; Bali til sommeren (det er et must), MASSE jobbing til høsten (spare penger), backpacker tur våren 2008!!! Yeah, det skal jeg få til!
Må nok legge Sør-Afrika turen til meg og Tonje på is, det samme med syden turen til meg og Cecilie.
Men en tur til Newcastle/Danmark/Paris skal vi nok få til! :)

Kjenner jeg gleder meg allerede, nå skal jeg skru av dataen og fordype meg i skolebøkene. Jeg SKAL stå på eksamen, til og med bed.øk skal jeg klare kjempe meg til en E!


Roadtrip te Bergen!

Javell.. Da var jeg og Tonje komt oss trygt hjem etter å ha tilbrakt en helg i Bergen. Det har vært en kanonkjekk helg med masse fyllepåfunn. Det var mitt første besøk i Bergen by og jeg tror jeg liker Bergen ganske godt!

 

Her kommer et referat fra helgen min i Bergen:

 Fredag:

Jeg begynte fredagen med å reise til Sandnes i halv 9 tiden siden Karen skulle klippe meg 9. I halv 12 tiden kom Tonje og hentet meg og vi begynte å kjøre opp mot Bergen. På vei til Bergen fant vi ut at vi skulle leke turister og det endte opp med at vi hadde ganske mange stopp for og ta bilder! Koselig med roadtrip, vi hadde det gøy!

Vi kom til slutt trygt fram til Bergen etter et par nesten uhell. Det kan være farlig med Tonje som sjåfør! J Kan nevne kjøring på rødt lys midt i Bergen sentrum og utkjøring i motsatt kjørebane. Hehe..

Vi kom fram til Camilla og Lillian i 6 tiden og da var Camilla allerede godt i gang med å lage taco! Må si hun imponerte med husmor tendenser i helgen! =)

Vi kledde oss i en kjempefart før jeg, Tonje, Camilla, Lillian, Merete, Maren og Katrine spiste taco og drakk vin.

28914-111
Merete,Lillian,Tonje,Mona,Katrine,Camilla og Maren! =)

Etter hvert som vin flaskene ble tomme ble og humøret og samtalene morsommere. Tonje og Camilla hadde en liten fylle slosskamp på gulvet i leiligheten (aner ikke hvorfor) og vi tok uendelig mange bilder. (når vi la inn bildene på lørdags morgen var det ca 225 bilder på en kveld!)

I 12 tiden ruslet vi mot buss stoppen for og vente på bussen. Og vi ventet leeeeenge. Siden vi var fulle og rastløse resulterte det i noen mindre smarte påfunn som vi skulle angre på dagen derpå. Det begynte med at vi ville klatre opp på buss skuret, noe som skulle vise seg og være vanskelig. Både jeg og Maren hadde noen dårlige forsøk som bare endte opp med at vi lo på bakken og lo. Til slutt bestemte Tonje og Camilla seg for å ta saken i egne hender og de hjalp hverandre opp på en litt morsom måte.
Oppå skuret bare skapte de seg og da vi andre ikke syns det var så morsomt lenger så kom de hoppende ned igjen.

28914-116
Det er ikke bare bare å hoppe ned fra buss skur, da ser man som regel veldig drita ut når man lander og må ha hjelp til og komme opp igjen! (ler av deg Tonje)

Det var da Tonje kom på den utrolig dumme ideen sin om at vi skulle hoppe inn i en hekk. Jeg og Camilla var så klart med på denne planen, det er jo kjekt og hoppe i busker/hekker.

Vi la på sprang alle tre, men plutselig stoppet Camilla og ble stående og se på at jeg og Tonje hoppet rett inn i et gjerde. Det viste seg nemlig at bak hekken var det et gjerde som var veeeeldig godt skjult av alle bladene. Dette gjerdet hadde Camilla lagt merke til rett før og derfor stoppet hun opp. Jeg og Tonje derimot kom fra uhellet med blåmerker og sår, det var VONDT! Ikke prøv deg på det samme sier bare jeg. Anbefales ikke!

Det kom aldri noen buss så det endte opp med at vi tok taxi ned til sentrum. Nede i sentrum stilte vi oss opp på den ”blå stenen” og av en eller annen grunn endte det opp med allsang! Flaut og tenke på da vi våknet opp dagen etterpå.


28914-113
Lillian,Camilla,Tonje og Mona oppå den blå stenen før allsangen satte inn!

Vi var skikkelig fjortisser denne kvelden og det er litt flaut i en alder av 20.

Vi var innom et sted som het garage, der var det ikke sånn kjempekjekt, men helt greit. Vi drakk en øl før vi ruslet ut i gatene igjen. Mens vi ruslet rundt i gatene fant vi som vanlig på mange dumme påfunn; nødnummer, camilla, ”de der e solgt altså”, ”der e jo bilen din tonje” osv… Vi var rett og slett litt teite, men vi hadde det utrolig morsomt for det om! =)

 

Lørdag:

Ganske nøyaktig klokken 7 våknet jeg og Tonje og var klar for og utforske Bergen by i dagslys. Problemet var at de andre sov som noen steiner, derfor ble vi sittende å se film helt til de andre kom luskende opp i halv 10 tiden. Da hadde jeg og Tonje vekket de pga vi bråkte sånn. Unnskyld Lillian å Camilla.

Camilla og Lillian mekket varme rundstykker til oss og vi spiste oss gode og mette før vi kledde oss og kjørte ned til sentrum. Nede i sentrum gikk vi litt rundt og såg på forskjellige ting og vi var innom ganske mange butikker.


28914-114
Mona og Tonje i Bergen! =)

Da det nærmet seg lunsj tok vi turen innom Dolly og spiste pizza. Etter å ha spist gikk vi ut igjen og da stod plutselig Idol Jonas og Idol Oda på scenen midt på torgallmenningen. Camilla var i ekstase, hun elsker ”kjendiser” og spesielt Jonas. Så da ble vi stående i sola og varmen for og se mini konserten til turtelduene på scenen. Tror Camilla ble litt sjalu slik de klemte og koste! Hehe…

Etter mange timer med intens shopping der vi brukte penger vi ikke hadde tok vi turen hjem til leiligheten igjen. Der lagte jeg lasagne mens de andre hang på dataene sine før vi gjorde oss klar og begynte å drikke. Alkoholen smakte ikke like godt i dag for og si det sånn!

Camilla hadde besøk av Christina som hun går på skole med og vi var kun 5 jenter, men det var kjempekoselig. I 10-11 tiden gikk Camilla og Christina, de skulle i en 20 årsdag så da var det bare meg, Lillian og Tonje igjen. Men vi satte på russehits cden til Lillian og koste oss MASSE! =)28914-115
Mona og Lillian på lørdagen...

Denne kvelden rakk vi faktisk bussen så vi var nede i sentrum i 12 tiden. Der gikk vi på Scotsman der en i klassen til Lillian hadde bursdag. Jeg og Lillian kom lett inn siden vi er 20, men lille Tonje som ennå bare er 19 fikk ikke komme inn så da måtte Mona smiske med dørvakten for og få et nytt stempel slik at jeg kunne ”overføre” det til Tonje. Det gikk til slutt og vi fikk Tonje trygt inn! J

Inne på Scotsman møtte vi Daniel og Vegard. Var kjempekoselig å snakke med Daniel igjen, lenge siden! Etter hvert kom og Katrine, Camilla og Christina. Jeg kom i skikkelig syden stemning av en eller annen merkelig grunn og det endte opp med at jeg tok av meg skoene og danset rundt barbeint, noe jeg ikke skulle gjort. Det var masse glass skår på gulvet, men hva gjør vel det så lenge man får tak i et plaster og noen til og rense såret ditt? J

Vi ble etter hvert litt lei av Scotsman og bestemte oss for og gå på Moods. På vei ned mot Moods møter vi plutselig på en strålende blid Caroline! Det var rett før jeg gikk i bakken, har ikke sett Caroline siden Bali reunionen i januar så jeg ble kjempeglad. Hadde ikke litt peiling på at Caroline hadde flyttet til Bergen så da brukte vi resten av kvelden til og snakke med Caroline! Kjeeeeempekoselig!


28914-112
Tonje,Caroline og Mona utenfor Moods...

Søndag:

Jeg og Tonje hadde fått ”forbud” mot og stå opp tidlig i dag så vi ble liggende fint i senga til halv 9. Da sto Tonje opp og jeg ble liggende og lese. Vi fant ut at om vi satt på forskjellige rom så ville vi ikke vekke noen andre! =) Snille oss… I 11 tiden stod endelig de andre tøytene opp og vi satte oss i bilen for og kjøre til Askøy der vi skulle se Cecilie spille fotballkamp.

Vi hadde ikke spist frokost og var veldig sultne, men bestemte oss for og finne fotball banen først før vi fant et sted og spise. Vi fant frem til banen på første forsøk, faktisk på ren flaks. Vi trodde vi hadde kjørt feil og skulle egentlig bare snu da vi plutselig såg banen! =)

Frokost ble det verre å finne. Vi bestemte oss for og følge etter en bil, det var ikke lurt. Vi endte opp med å kjøre laaaangt og til slutt var vi på toppen av et lite fjell med masse hus oppå. Nesten som Lye med andre ord. Det var da Camilla fant ut at hun skulle spørre noen unger om de visste hvor det var en bensinstasjon. De hadde ikke peiling men pappaen deres sa vi måtte kjøre over brua igjen, så vi snudde og kjørte den lange veien tilbake. Kjipt!

Vi måtte til slutt gi opp å finne en bensinstasjon og krysset fingrene for at de hadde ei bu på banen, noe de hadde! GLEDE!

Hvem tror du sto og solgte pølser i bua? Jo, mannen fra huset oppå fjellet! Hvordan er det mulig? Litt slemt og sende oss over brua for og lete etter pølser når han hadde pølser rett nedi høgget fra der han bodde. Men det ble nå mat på oss til slutt. Tror det er den beste pølsa jeg noen gang har spist! =)

Kampen til Cecilie var ganske kjekk, Hana vant til slutt 3-2, ganske fortjent. Ellers så underholdt Hana spillerne oss med å være MAX hissige, frekke og slenge med leppa! Vi koste oss i sola! J Tror Cecilie syns det var litt kjekt at vi alle orket å komme å se på kampen hennes! Snille oss!

Etter kampen kjørte vi Cam og Lill hjem før vi kjørte i retning HJEM!

Turen hjem ble et mareritt, først 1 time i ferjekø på den første ferja før vi sto i nesten 2 timer i kø ved den siste ferja! KJIPT… Hadde en kanonkjekk helg, men det var godt og komme hjem og slenge seg ned i senga mi igjen! Takk for ei konge helg Camilla og Lillian! =)

Legger ut mer bilder på spacen i løpet av de neste dagene! :)

firkantet hund?

Jeg begynner og få en slags mild form for reisefeber. Jeg er fullstendig klar over at jeg bare skal til Bergen, men alikevell. Jeg har aldri vært i Bergen og jeg gleder meg til og komme litt vekk, om det så bare er for en helg å ikke akkurat så langt! :)
Jeg skal til frisøren klokken 9 i morgen tidlig og så fort jeg er ferdig der så reiser jeg og Tonje! Skal bli morsomt med en liten roadtrip, i 6 tiden er vi nødt til og være framme i Bergen for da har Lillian og Camilla middagen klar. Lurer på hva vi får, taco? =)

Jeg ble hentet på skolen i dag av Tonje og Cecilie og vi reiste til Ikea for og kjøpe noen puter og litt pynteting til stua. Vi er inne i en rød periode når det gjelder dekorasjon etter å ha tilbakelagt den spygrønne. Stua er ganske søt nå faktisk, skal prøve og få tatt et bilde eller to å legge ut! =)
Etter å ha shoppet litt så spiste vi innbakt pizza i restauranten på Ikea, jeg syns maten var kjempegod, men det syns ikke Cecilie og Tonje. Kan ha noe med at jeg var UTROLIG sulten etter å ha glemt å spise siden skolen dagen før...
Etter å ha vært på Ikea reiste vi hjem til Stavanger der vi begynte og male på et bilde. Alle 3 deltok faktisk. Er usikker på hvem det var sin ide, hvertfall ikke min, men vi skal ha en firkantet hund på veggen. Klarer ikke helt få meg til og syns at det er kult. Tonje og Cecilie syns den er utrolig kul hvertfall så da får jeg nesten bare leve med det.
Da Cecilie hadde dratt på jobb fikk jeg en utrolig stor trang til å se oc så jeg rigget meg til på rommet til Cecilie og såg de to siste episodene av oc, noe som resulterte i noen tårer og en frustrasjon over at det er så utrolig lenge til sesong 4 begynner. Siden jeg var så usosial og så totalt i min egen verden fikk jeg ikke meg med at Tonje prøvde å få kontakt med meg sånn at vi kunne jogge rundt Mosvannet. Siden jeg ikke hørte henne så bare reiste hun uten meg, frekt?! Hun kunne tatt seg bryet med å gå opp trappa for og hente meg syns jeg. Da jeg til slutt fant ut at Tonje var borte begyne jeg og rydde og vaske litt. Og Siden Cec og Tonje hadde vasket før jeg kom hjem fra skolen så ser huset ganske så fint ut akkurat nå.

Etter å hatt ganske mange vorspiel i leiligheten så har det samlet seg opp en del flasker som vi ikke har orket å pante, det fant jeg ut at jeg skulle gjøre noe med så jeg tok bilen til Tonje, plasserte Tonje på førersiden og vi kjørte opp til gamle stadion for og pante/hive flasker. Vi var blitt sultne igjen så vi fant ut at vi ville til en kjekk matvarebutikk for og handle mat så da reiste vi til Ultra på Hinna. Der var det altfor mye kjekt å se på, både mat og klær så vi glemte helt ut middagen vi egentlig skulle kjøpe og endte opp med nye klær, masse juice, tyggiser og stash...
Vel hjemme igjen pakket jeg mens Tonje hadde et lite raseri utbrudd over den dårlige internetten vår, noe som endte opp med at hun gikk og la seg. Cecilie har sett på tv og jeg har prøvd og gjøre meg helt klar så jeg slipper å stresse i morgen. Har på følelsen av at jeg kommer til og glemme noe og at jeg blir stressa sånn ca rett før jeg må reise til frisøren i morgen. Liker det ikke...

Nå skal jeg lese gjennom noen forelesningsnotater før jeg legger meg, god natt! =)

Bmx

Sitter på skolen å kjeder meg.Var ferdig på skolen 11 i dag og bestemte meg for og være litt fornuftig og laste ned alle forelesningsplanene slik at jeg kan lese de og kanskje bli litt smartere.
Har fått lest litt på markedsøkonomi, men kjenner at egentlig så er det bed.øk jeg burde jobbet med. Men nå begynner jeg egentlig å bli litt lei av og hele tiden snakke og skrive om bed.øk, tror jeg skal slutte med det. Det hjelper jo ikke akkurat å syte og klage over det. Jeg må rett og slett bare ta meg selv i nakken og prøve. Jepp, kan virke litt fornuftig til tider jeg og! :)

Siden internett tilgangen på skolen er veldig mye bedre en den vi har hjemme har jeg og blitt sittende og sjekke ca alle sidene jeg ikke gidder prøve å logge meg på hjemme. Ganske morsomt, mange sider jeg ikke har vært inne på evigheter.
Har lest litt på Sebastian sin side, Dale sin side, Sandnesbmx sin side osv... Som du sikkert forstår har jeg hatt litt mimring. Det er så utrolig masse jeg savner ved bmx miljøet.
Bare det å være med å se på en trening savner jeg, og det var faktisk ikke morsomt en gang! hehe...
Ellers så savner jeg det å gå på løp igjen, det savner jeg helt sykt! Har prøvd og overtale Tonje til og være med meg, men hun vil ikke. Kan forsåvidt forstå henne siden alle da kommer til og mase på henne siden hun sluttet helt sånn plutselig.
Det å gå på løp alene er helt uaktuelt. Det er Norgescup på Sandnes i helga og hadde det ikke vært for at jeg skulle til Bergen så skulle jeg tvingt noen til og vært med meg. Jeg savner bmxen!
Har så utrolig mange minner fra de 4 årene jeg var "med" (som tilskuer, supporter," psykolog", kjæreste og venn)
Er så utrolig takknemlig for at Ane maste på meg sånn at jeg ble med til Danish Indoor i 2001. Hadde jeg ikke reist da ville jeg ikke møtt Sebastian, Silje, Anders, Frank, Håkon, Tonje, Simon, Kelvin osv...
Savner den gamle gjengen, vi hadde det så utrolig morsomt.
Alle østlandsturene hos Philip, Nordisk i Sverige, Nordisk på Aremark (der jeg glemte å være med Tonje på sykehuset og hun måtte være på sykehuset en hel uke alene, dårlig venn sier du?), VM i Nederland (den helt klart kjekkeste turen jeg noen gang har hatt)

Det som er så ufattelig trist er at den gamle gjengen ikke henger sammen lenger.
Silje og Sebastian er ennå sammen, skal ha barn og har kjøpt leilighet.
Frank har fått seg jobb og sykler ikke lenger.
Anders har jeg ikke snakket med på over 1 år så han aner jeg ikke hva holder på med.
Håkon har flyttet til Trondheim for og gå på folkehøyskole.
Philip bor i Moss (det har han alltid gjort, men nå besøker jeg han aldri lenger)
Kelvin har jeg ikke sett på 2 år, men blir alltid like glad når jeg får mail av han! (snart på tide med en tur til England kanskje?)
Glenn ser jeg fint lite til, kun et par ganger på byen.
Tonje er faktisk den eneste av den gamle bmxgjengen jeg fortsatt er god venn med og det er jeg så vannvittig glad for!

28914-10828914-109
Anders og Kelvin...
28914-110
Bmx jenta mi! :)


Min date med Siri Marie Sørensen

Mandag var i går for en gangs skyld en fin dag. Jeg var på jobb fra 11 til halv 6, det var en helt grei dag på jobb egentlig. Tine var S1 så da hadde jeg noen å jatte litt med! =)
Etter jobb stresset jeg greit mye med å komme meg hjem for og kunne stappe i meg litt mat, skifte og komme meg ned til byen for og rekke bussen som skulle til Hundvåg. Jeg rakk og skifte + se litt på tv, men glemt å spise. Smart Mona!
Framm på Hundvåg klarte jeg å gå meg vill, ganske bra gjort. Men det var ikke bare lett å finne igjen den dumme hallen. På trening var vi bare 5 stykker fra mitt lag, men vi trente sammen med Aker Kværner så da ble det en morsom trening alikvell. Merker at ball følelsen begynner å komme tilbake, herlig! Sist trening var grusom, bommet på 90% at skuddene og kjente at det var lenge siden sist. I går var det mye bedre, sliter ennå med å sette skuddene fra venstre vingen, men det kommer seg. Så lenge skuddene fra høyre ving sitter sånn passe bra så skal jeg vel ikke klage. =)
Fikk spillt litt midtbane i går, noe som var greit skummelt siden jeg ikke har spillt det på altfor mange år. Men det fungerte på et vis det og, vimset og rotet det litt til for meg selv, men det kunne vært verre.
I morgen er det kamp, gleder meg kanonmye! Lenge siden sist! :) Snille Hilde og Karianne på Dolly sa ja til at jeg kunne fortsette å spille for kommunen. Ble veldig glad for den beskjeden!

I dag har jeg vært på skole. Ikke akkurat en kjekk dag på skolen. Jeg fatter mindre og mindre av bed.øk og blir hvertfall frustrert når Tonje og Preben skal leke smartinger og faktisk forstå oppgavene! Æsj, jeg gir opp! Skulket faktisk den siste timen bare fordi jeg var frustrert over å fatte null og niks, ja er fullstendig klar over at det muligens ikke var lurt. Men seriøst, jeg var på gråten der jeg satt. Fikk vite at eksamen er 12 desember, noe som vil si ca 90 dager til. Det er jammen ikke lenge til! STRESSA!!!!!

Etter skolen reiste jeg og Tonje til SATS på Sandnes der Tonje skulle trene og jeg skulle på "jobbintervju". De trenger folk på Mini SATS, der ungene er når de sporty foreldrene trener. Snakket litt med Lene og jeg gikk ut fra SATS med en helt grei følelse egentlig. Siden Tonje kjenner Lene så krysser jeg fingrene og håper på det beste. Da Tonje kom hjem i kveld sa hun at jeg kom nesten garantert til og få jobben, men jeg tør ikke håpe på noe. Gratis trening + jobbe med unger hadde ikke vært feil!
Etter en kjapp tur innom Dolly for og hilse på folkene der tok jeg toget til Stavanger der jeg møtte Siri og vi vandret gjennom Stavangers gater på jakt etter noe å finne på.
Vi endte opp på Dolly siden Siri var sulten. Der ble vi sittende i litt over en time og bare snakke om.. ja, det jeg og Siri alltid snakker om! (dørvakter, finsker, mediagutter, høyballer, sandtangen, media, sommer, fylleangst osv..)
Da vi ble lei av dolly lukta og den ultra ekle og kleine servitøren gikk vi videre mot nye spennende oppdagelser. Vi fant ut at vi skulle smake den nye smash sjokoladen, noe som viste seg å ikke være lett. Den var nemlig utsolgt overalt. Siden den tydeligvis var god og populær fikk vi ennå mer lyst på den så vi leitet intenst før vi til slutt fant den på narvesen inne på sølvberget. Vi satte oss på en palle inni et smug og koste oss med sjokoladen. Den var jammen god! Sjokolade idyllen ble brutt da regnet så smått begynte så da bestemte vi oss for og traske videre. Vi endte opp ved bilen til Siri og kjørte hjem til meg, der såg vi på extreme makeover og kommenterte intenst, vi fikk og med oss litt reprise av senkveld. I 11 tiden var Siri lei av meg og bestemte seg for og kjøre den lange og kjedelig veien tilbake til huset oppå steinen oppå fjellet. (Lye)
Siden Siri reiser neste lørdag avtalte vi og neste date, nemlig en skikkelig fyllatur på torsdag! =) Gleder meg.. Reiser forresten til Bergen på fredag, det skal bli morsomt! Gleder meg kjempemasse til og henge med Lillian og Camilla. Har aldri vært i Bergen så det skal bli kjekt! Komme meg litt vekk! :)

Jobbehelg...

Denne helgen har ikke vært noe å skrive om sånn egentlig. Det har vært jobbehelgen min, noe som igjen betyr at jeg har jobbet fredag, lørdag og søndag! Boring...
Torsdag derimot var morsom. Etter å ha ligget i senga hele onsdagen for og bli frisk så var jeg tidlig oppe på torsdagen for og finne på noe. Fant ikke på store greiene før i 6 tiden da jeg gjorde meg klar for BI kro og vorspiel hos Stine. I 9 tida reiste jeg og Tonje ned til Stine i badedammen for og vorshe der. Hos Stine var det meg, Camilla, Tonje og to jenter jeg ikke husker navnet på. Vi hadde dårlig tid så alkoholen gikk fort ned, Tonje ble rimelig full og vi andre koste oss mens hun underholdt oss med å gå ned i spagaten i verdens minste shorts + hun kom med noen rimelig morsomme utsagn. På BI kroa var det ganske mye folk og vi koste oss, Tonje ble fullere og fullere, hun brukte greit mye penger på øl i kroa, noe som var helt greit for meg. Er så sjelden Tonje blir full så det var helt ok! Jeg var jo ikke helt edru selv etter nesten 2 vin + 2 smirnoff! =)
Jeg presterte å miste mobilen en eller annen gang i løpet av kvelden og var litt smågretten pga det, men jeg trøstet meg med at jeg hadde jo faktisk bestillt ny telefon allerede + at jeg kjedet meg såpass mye på onsdag at jeg allerede hadde lagret alle numrene på pcen... (Men i 2 tida etter at kroa var stengt så ringte en snill gutt som het Anton til Tonje og sa han hadde funnet telefonen min på gulvet så da reiste vi ned igjen for og hente den! =) Merkelig at telefonen kunne ligge på gulvet når jeg allerede hadde leitet der? hehe...)
I 12 tida lurte Kenny oss med til byen og av en eller annen merkelig grunn ble alle enige om at jeg skulle betale taxien! Snille meg... På byen var vi innom Checkpoint der vi møtte på Cecilie og noen ganddals folk før vi labbet ned mot vogna der de selger bakt potet. Der kjøpte Tonje og Cecilie seg mat mens jeg prøvde og få kontakt med Håkon som var så snill og kjørte taxi, vi møtte Håkon og Arild utenfor Dickens og mens Tonje og Håkon gikk for og hente bilen så ruslet jeg og Cecilie inn på Beverly sammen med Kenny og endte opp med å spille et morsomt fotballspill sammen med Stine og en kompis. Vi kom ikke langt i kampen før Tonje og Håkon ringte å sa vi måtte komme ut for de var klar for og reise hjem så da måtte jeg og Cecilie hive inn håndkleet og komme oss hjemover! =) En morsom kveld på byen, gleder meg allerede til neste torsdag! :)
På fredag var jeg på jobb hele kvelden før jeg etter jobb var med Håkon og såg film, lørdag var jeg på jobb hele dagen før jeg reiste hjem til Stavanger der Tonje hadde laget middag til meg (noe kylling, potet greier som var dritgodt!) Vi leide den nyeste Harry Potter filmen og The Dukes of Hazzard. Vi ringte og til OC og fikk han til og komme på besøk med masse smågodt til oss. Etter en liten time måtte OC stikke for han skulle på vorspiel så da ble jeg og Tonje sittende alene og gomle i oss smågodt.
Flink til å se film som jeg er så sovnet jeg etter et kvarter ut i Harry Potter filmen og var kun våken i noen få minutter om gangen etter det. Våknet til slutt av at Tonje skftet film og fikk med meg begynnelsen av den andre filmen før jeg igjen sovnet (denne gangen sovnet Tonje og) Våknet i 1 tida av at Håkon ringte/skrev melding og da klatret jeg fint opp i senga mi og la meg! Trøtt trøtt trøtt..
I dag har jeg hengt med Håkon ca hele dagen før jeg gikk på jobb i 6 tida.. På jobb var det KAOS og jeg er glad jeg endelig er hjemme i seng og igjen har hele sengen for meg selv! (ikke misforstå nå, det er koselig med besøk, men ingenting er som å ligge på tvers i senga mi! hehe...)

Nå bør jeg nesten sove for jeg skal "snart" på jobb igjen.. Før jobb håper jeg at jeg kan stikke innom Straen senteret og hente bildene min også har jeg et lite ønske om at den snille postmannen/damen skal komme på døra med telefonen min i morgen! =) *krysse fingrene*
God natt...

Internett og meg

Internett er farlig! Til nå har jeg tilbrakt ca hele dagen i senga i håp om og bli frisk! Dagen har bestått av MINIMALT med lesing, veldig mange episoder av the OC (5-6), surfing på nettet, shopping på nettet, sjekket ut reiser osv...
Begynner og nærme meg slutten av sesong 3 av OC nå, lurer på hva jeg skal finne på når jeg er ferdig? Gruer meg allerede.
Ellers så har jeg sjekket ut neste års sommerferie, nemlig 1 måned som skal tilbringes på et/flere hotell i poppies 2, langs Kuta og Double six beach og ikke minst på Bounty og MBarGo! Fant et kanontilbud på litt over 5000 kroner til Bali, slo til og "kjøpte" det, reserverte hvertfall billettene i 3 dager. Er usikker, klarer ikke bestemme meg. Har jo lyst til at mest mulig av gamle bali gjengen skal være med! =) Jeg har og sjekket ut priser til London 25-28 september, jeg vil ut og reise! Er allerede dritt lei av og være hjemme og det merker jeg på hvor lite motivert jeg er på skolen. Jeg må litt vekk, et par dager er alt som skal til...
Noen som vil være med til London, Paris, Nice eller en annen kjekk by? :)

Fant og ut at jeg ville fremkalle litt mer bilder så jeg har derfor lastet opp over 200 bilder som jeg sendte til fotoknudsen eller noe i den duren for å få fine papir bilder som jeg kan ha i albumet mitt! =) Gleder meg til de er ferdige!
Ny mobil har jeg og fått kjøpt meg. 28914-107Så klart måtte den være rosa og fin! :) Gleder meg til snille postmannen/dama kommer på døra med den til meg! Blir skikkelig gira av tanken! *glede seg masse*
Er fullstendig klar over at jeg "nettopp" kjøpte ny mobil mamma, men når den nye dritt telefonen ikke funker så måtte jeg jo kjøpe ny mobil slik at du kan få meldinger av meg om hvordan jeg har det! =)

Jeg har vært syk i hele dag og da er det lov til og syte litt så jeg skrev en melding til mammaen min der jeg forklarte at jeg syns litt synd på meg selv som måtte være helt alene i stavanger når jeg var syk og lurte på om ikke mammaen min ikke kunne være så snill og komme på besøk med blader, nesespray, bananer og halstabletter. Snill som mammen min er så gjorde hun selvsagt det! =)
Jeg har og hengt litt med Cecilie i dag og late som vi begge var så fant vi ut at den beste middagen måtte bli å ringe til noen som kunne komme med maten på døra. Så da ringte vi til pizzabakeren! Det er egentlig litt slemt når du jobber på dolly. =)
To innlegg på en dag, det er ikke dårlig. Men sånn går det når du kjeeeeeder deg! :)

Silje: Kjekt med en kommentar fra deg! Og utrolig kjekt at du komme hjem i helgå, du får stikka innom en dolly en av dagene, siden eg nok komme te og henga der ca heile helgå! =) Dolly Bergen ja, hmm... kan umulig ver like bra som dolly sandnes? hehe...

Syke meg...

På mandag hadde jeg fri fra skolen, eller det vil si planen er vel at vi skal bruke mandagene og fredagene når vi ikke har forelesning til og studere selv, men jeg er ikke så flink til akkurat det. Så på mandag var jeg på jobb fra 11 til 6, helt greit. Etter jobb kom Motti og sammen med Laila kjørte vi inn til Hundvåg.
Jeg har ikke spillt håndball på flere måneder så det var utrolig kjekt og trene igjen, siden Stavanger Kommune bare stillte med 5 spillere så ble vi med Aker Kværner og trente. Kanonkjekt med et litt mer skikkelig opplegg enn det Stav kommune pleier og ha! =)
Etter trening reiste jeg hjem der Cecilie og Tonje satt og så på tv så jeg slo meg ned sammen med dem, ikke mye lesing denne dagen nei...

I går hadde jeg stoooore vansker med å stå opp, det at jeg ikke har spillt håndball på lenge fikk jeg helt klart merke. Beina mine som i lang tid nå har vært gode, jeg har kunnet jogge uten problem, var nå plutselig ikke fullt så gode lenger. + at jeg hadde gangsperr ca litt over alt. Herlig!
Var på skolen og hadde bed.øk, favorittfaget mitt, nei? I markedsøkonomien skulle vi se slutten av en film jeg ikke hadde sett begynnelsen på så da reiste jeg rett og slett bare hjem. Tonje kom diltende etter ikke fullt så lenge etter så vi reiste til Kvadrat for og bytte noen sko før vi reiste til Austrått for og jobbe litt med oppgavene i bed.øk. Kan ikke si vi fikk gjort så veldig mye, vi fatta fint lite, men vi prøvde i det minste. Etter hvert kom Tom, Mette og Kristian hjem og da alle lo godt av oss når de såg oppgavene så fant vi ut at her ville vi ikke sitte og se dumme ut. Så da reiste vi opp til Are.
Hos Are var det meg, Tonje, Cecilie G, Marie, Jørn, Knudi og 2 gutter fra Hommersåg som jeg ikke husker navnet på, men som jeg husker at jeg feiret nyttår med i fjor! =)
Litt av gamlegjengen var samlet, kjempekoselig!
I 11 tida takket jeg og Tonje for oss og reiste hjem.

I dag våknet jeg med verdens værste hoste og var utrolig sløv. Har en mistanke om at jeg muligens har feber og så jeg bestemte meg for og sende Tonje på skolen for og lære noe for oss begge, mens jeg ble liggende i senga og skal prøve og få lest litt mer en de to siste dagene! :) Ha en fin dag folkens!

Min helg

4 dager siden sist oppdatering, det er nesten for dårlig!
En kort oppsummering av helgen min for og holde dere oppdatert i mitt spennende (nei?) liv...

Torsdag:
På torsdag var jeg 3 timer på skolen og hadde media og kommunikasjon, et fag som interesserer meg og som ikke er så forbanna vanskelig å følge med på. Etter skolen reiste jeg og Tonje inn mot Forus der vi først stoppet på XXL der jeg kjøpte meg noen nye sko før vi reiste til trafikkstasjonen og jeg fikk bestillt nytt førerkort. Det var på tide for jeg har tross alt gått uten skikkelig førerkort siden april.
Nærmere halv ett møtte vi tante på IKEA og vi (les jeg) fikk handlet både nyttige og mindre nyttige ting. Etter en liten time på IKEA reiste jeg og Tonje til Kvadrat der vi møtte på Cecilie som hadde dårlig tid og var stresset for hun holdt på å levere ut jobb søknader. (hun fikk forresten jobb på dagen)
Etter all shoppinga var vi slitne og vi reiste hjem der jeg monterte bordene jeg hadde kjøpt og fikset opp rommet mitt. Meningen var at jeg i 7 tiden skulle være hos Lise på cowboyfest, men jeg var sliten og hadde ikke det minste lyst til og gå, men fikk litt kjeft av Marie så da måtte jeg fint ta på meg skjørt, skjorte, cowboysko og hatt for og komme meg til Sandnes.
Hos Lise var det samlet en god gjeng der nesten samtlige var kledd ut som cowboyer, kjempemorsomt! =)
I løpet av kvelden ble det linedansing, MASSE drikking, og ellers alt annet som er vanlig på fester! Jeg ble full, rimelig full.. Lenge siden jeg har vært så full. Så i halv 12 tiden fant jeg ut at jeg skulle kaste inn håndkleet og komme meg ned til sentrum igjen for og rekke det siste toget hjem til Stavanger. Men på vei ned trappa møter jeg plutselig på Håkon, som egentlig skulle befinne seg på Lillehammer, jeg hadde faktisk snakket med han 5 minutter før der han overbeviste både meg og Arild om at han var hjemme i Lillehammer. Derfor ble jeg greit forvirra og nesten litt sint over at Håkon og Marie hadde lurt meg greit mye, gidd og gi beskjed. Overraskelser er fint det, men etter 2 vin + et par rusbrus så er det ikke like kjekt. Men etter at hjernen min hadde godtatt det som det var så ble kvelden kjekk for det om! :)

Fredag:
Jeg sliter med å huske hva jeg gjorde på dagen, men på kvelden reiste jeg, Karen og Cecilie til Hellvik for og henge litt med Therese. Hjemme hos Therese var og Gerd Marit og Anita, vi spiste taco og koste oss. Alle de andre drakk, men jeg hadde fått nok alkohol kvelden i forveien så jeg utnevnte meg selv som sjåfør. Det var koselig å ha foreningen samlet igjen, særlig siden det er ganske lenge til neste gang vi ser Therese, hun reiser jo tross alt til Mexico i morgen for og være der i 3 måneder. Greit misunnelig på akkurat det!
I 10 tiden kjørte jeg jentene til Vigrestad der vi skulle på DDE konsert. Bilturen fra Hellvik til Vigrestad var meget morsom, Therese var FULL og det samme var alle de andre så det ble allsang og masse tulling. =) Da vi kom fram til Vigrestad fant jeg og Anita ut av at vi ikke orket betale 280 kroner for og se DDE så da ble vi sittende og observere alle de andre fulle og lite sjarmerende jærbuene som ravet inn og ut fra hallen. I 12 tiden hentet Kim Sigurd oss og kjørte oss hjem. Snillingen! =)

Lørdag:
Jeg klarte å forsove meg til jobb, bra start på dagen. På jobb var det kjedelig, tror jeg hadde 5 kjøringer på 7 timer, noe som blir litt for mye dødtid! Etter jobb hentet Camilla meg og vi kjørte inn til Stavanger der Cecilie allerede var godt i gang med og lage taco. Jeg dusjet og fikk etter mye fram og tilbake kledd på meg før vi satte oss ned og spiste taco. I løpet av kvelden dukket Lisbeth, Lillian, Marita, Helene, Ine, Nilsi, Atle, Kenneth og noen kompiser av Kenneth opp så vi ble en liten gjeng som satt og drakk. Det var faktisk såpass kjekt at vi ble sittende hjemme i leiligheten til nærmere halv 2 før taxien kom og hentet alle utenom meg som var begynt og bli edru igjen og mest av alt hadde lyst til og legge meg! :)

Søndag:
I dag har vært en typisk dagen derpå dag. Jeg sto opp seint, og ble sittende sammen med Tonje, Cecilie og Håkon å se tv. I løpet av formiddagen (ettermiddagen) reiste den ene etter den andre rundt på diverse ting mens jeg ble sittende igjen alene. Da var det jammen godt at Motti kom for og lufte meg litt. Sammen med Motti og Johnny reiste jeg til Hundvåg der vi spiste pizza før de kjørte meg hjem igjen. Vel hemme hadde jeg planer om og lese, men pga veldig mye støv og et klissete gulv etter kvelden i forveien så bestemte jeg meg for og vaske huset, så da gjorde jeg det! Flinke meg...

Da Tonje kom var jeg allerede blitt sulten igjen så da reiste vi til essoen i Tjensvollkrysset der vi kjøpte inn litt diverse ting til og lage middag med. Det ble pølser og makaroni, noe som var fantastisk godt. Vi ble sittende og se film, såg litt av Alfie og litt Bridget Jones før Tonje fant ut at hun skulle gå på rommet for og lese litt så da kunne ikke jeg være dårligere så jeg og gikk på rommet, men som du sikkert forstår så sitter jeg her på internetten i stedet for og lese. Har planer om å lese litt før jeg legger meg i det minste og litt er bedre en ingenting! =)

hits