august 2011

syk, jeg?

Jeg har fallt litt ut av  bloggebobla. Har nemlig klart å bli syk, jeg som aldri blir syk! Problemet når jeg blir syk er at jeg blir akkurat som en gutt. Elsker omsorg, syter litt ekstra og syns veldig synd på meg selv. Det at jeg er forkjøla er egentlig ingen big deal. Det tåler jeg. Men at det føles som om hodet skal sprenges, DET er ikke greit! Så i går var det sofatjeneste hele dagen, noe jeg hater! Var utrolig rastløs på slutten av dagen. Hadde verdens beste kjæreste som passet på at jeg hadde det bra. Han lagte middag og kjøpte cola. Da er det i grunn helt ok å være syk!
I dag sov jeg til jeg våknet av meg selv og fant ut at det kanskje er best å droppe skolen. Begynner på jobb klokken 17.00 i dag, og håper jeg er i god nok form til å gå der. Vi får se hva dagen bringer. 

Day 9

Mobilen din

I april tok jeg meg råd til å kjøpe meg en iphone 4 og jeg har ikke angret en dag siden. Det er akkurat som å ha en ny bestevenn i lomma. Jeg bruker den til alt, alltid! Kunne ikke tenkt meg å bytte for alt i verden. Akkurat nå har min kjære venn fått et ordentlig slag og fasaden er dessverre knust. Men apple bilen har hentet den, så nå er den på sykehus. Satser på den blir utskrevet om noen få dager. Savner den allerede!Kari - http://www.lillesmurf.no anbefallte diverse apper samtidig som hun postet dette innlegget, derfor tenkte jeg å gjøre det samme. Alltid kjekt å se om det er noen apps man bør anskaffe seg som man ikke allerede har hørt om! 
Regner med de aller fleste har facebook, twitter o.l derfor tar jeg ikke med de i dette innlegget. 

7-eleven & Narvesen - Forskjellige tilbud som man kan bruke i kioskene. For meg som jobber på flyplassen og handler her (litt for ofte) så er denne appen genial! Billig kaffe, boller, vann o.l
Bloglovin & Blogg.no - Elsker at jeg både kan lese blogger og oppdatere min egen blogg på mobilen!  
1881 & Gulesider - Jeg har lettere telefonskrekk og tar ikke telefonen hvis jeg ikke vet hvem som ringer. Da er det greit å ha disse to slik at jeg kan søke opp nummeret og ringe opp igjen hvis jeg føler for det. 
Yr.no og Storm - Det er jo lov å håpe på at det ennå skal dukke opp litt sommer?

Avinorflights, SVG Airport, Flytider, Airport Code, TripAdvisor, GateGuru, TripIt og FlightRadar24 - Apper som oppdaterer meg på ulike flytider, reiser og anbefalinger hvis jeg skal ut å reise. 
Shazam - Hjelper deg å finne navnet på en sang du hører, men ikke vet hva heter. 
Spotify - Betaler en liten sum for å ha full kontroll på all slags musikk på mobilen. Genialt!  
Groupon - Min aller nyeste app! Her kommer det daglig ut gode avtaler i ditt nærområde! Man sparer mange tusen kroner på å benytte seg av disse avtalene her. Alt fra massasje, middager, frisør og batterier! Ny avtale hver eneste dag i de store byene!  


I did it...

Jeg fullførte halvmaraton og er kjempeimponert over egen innsats! Hehe... Før vi startet var jeg sikker på at jeg kom til å måtte gå lenge før vi var komt halveis, men jammen holdt jeg ikke nesten helt inn til mål. Var to oppoverbakker jeg ble nødt til å gå, ellers jogget jeg alle de 21 kilometerne! Jeg kan ikke skryte på meg å si at jeg jogget kjempefort, men jeg kom nå i mål!

To spente jenter før start! Jeg var kvalmen hele morgenen og var sikker på at jeg måtte stoppe for å kaste opp. Men den gang ei...

To fornøyde jenter idet vi passerer 5km, da hadde vi fortsatt 16 laaaange kilometer foran oss!
Bildet er lånt av: http://aftenbladet.no

La oss springe halvmaraton, dere!

I vår, etter å ha brukt X antall timer på å sitte i ro og lese til eksamen kom jeg på en idè som jeg nå helt sikkert kommer til å angre bittert på. Hvorfor ikke løpe halvmaraton i august, folkens? Akkurat der og da var jo august langt fram i fremtiden og jeg så ingen problemer med å trene seg opp til det. Nå i dag derimot, når jeg sitter her klokken 08.00 en lørdagsmorgen og spiser frokost virker ikke ideèn like god. I dag er nemlig dagen for Stavanger Halvmaraton. Jeg har fortrengt hele greia i sommer og kan telle på en hånd hvor mange joggeturer jeg har vært på. Og ingen av de har vært over 10km. Med andre ord, 21km i pøsende regn i dag kan bli grusomt. 
Hadde det ikke vært for Jane, som jeg skal springe med ville jeg nok aldri vurdert å møte opp engang. Men jeg er ikke kjent for å bryte avtaler så jeg stiller  på startstrekene også får vi se hvor langt jeg kommer! Forhåpentligvis er jeg sta nok og kommer meg helt i mål. Men jeg har ikke planer om å prøve å slå noen beste tid, for å si det sånn. Her får det gå i skilpadde tempo! Wish me luck, folkens!


 

Day 8 + Day 12

Hva har du i sminkepungen og sminken du bruker

Føler i grunn disse to "dagene" henger veldig sammen. Ikke vet jeg med dere andre, men den sminken jeg har i sminkepungen er og den sminken jeg stort sett bruker. Så da slår jeg disse to sammen!  

Da jeg aldri var prinsessegal som barn har jeg tatt det kraftig igjen som voksen. Derfor er sminkepungen min kjøpt i Florida og har selvsagt Disney prinsessene avbildet. 

Mary Kay lipgloss og Mary Kay leppestift.
Mary Kay mascara og Max Factor mascara
Mary Kay foundation
Blyantspisser
H&M øyenbrynsblyant + eyeliner
Mary Kay + IsaDora koster
Diverse øyenskygge
Øyenbrynsblyant + pinsett
IsaDora solpudder
Diverse strikker og fliseklemmer finner man og alltid oppi

Bruker ikke så mye mer enn foundation, mascara og litt solpudder til hverdags. Det andre ligger der i grunn bare for pynt og just in case! :) 

Day 7

Det du kjøpte deg sist

Hvis dere har veldig lyst til å se bildet av 70 liter med maling, så kan dere det. For det var mitt siste kjøp, men det er gjerne ikke så interessant?! Og nike free skoene mine fikk dere jo se for bare en liten ukes tid siden. Så da får dere vel ta en titt på skoene jeg kjøpte på Bali, som jeg faktisk ikke har vist fram ennå! Ting tar tid!Alle prinsesser trenger gullsko! Derfor passet det perfekt at jeg fant dette flottet paret fra Steve Madden mens vi var på shopping på Bali! Man får aldri nok svarte pumps i skapet! Det går iallefall ikke an å si nei når skoene er så lekre som disse fra Guess!  

Day 6

Antrekket ditt i dag

Det eneste som har stått på programmet i dag har vært å slappe av hjemme, trening og jobb. Så da kunne jeg velge å ta bilde av kosebuksa, jobbuniformen eller treningsklærne. Jeg valgte sistnevnte! Stortrives fortsatt på CrossfitCentrum, til tross for det er blitt mindre trening i sommer enn i vår! Men det er nok ganske normalt. Satser på at jeg er i gang for fullt med treningen i løpet av de neste månedene! Nå blir det jo evig travelt med skole, leilighet og jobb, men alt funker bare man planlegger litt!
 

Mobilblogger fra leiligheten!

Har tatt med meg kjæresten, mamma, Johnny og Gommo ned i leiligheten for å kikke! Nå har de endelig begynt å plate veggene, det nærmer seg stadig litt mer! Jeg er superklar for å starte samboer tilværelsen på ordentlig! Vi skal få det så utrolig koselig!

Day 5

Noen du savner

Å miste besteforeldre er aldri noe morsomt. Det er ikke et savn jeg kjenner på hver eneste dag, men noen ganger tar jeg meg selv i å savne de som er gått bort. Nenne, Bessin og Gofa. Tre fantastiske mennesker som betydde mye for meg gjennom oppveksten. Selv om de er borte så sitter jeg igjen med utrolig mange gode minner. Apropo besteforeldre, jeg savner Gommo også! Min eneste gjenlevende besteforelder, som jeg er ufattelig dårlig til å besøke! Shame on me! På det punktet burde jeg absolutt skjerpe meg! 
Day 4

   Noe du gruer deg til

Med min grusomme tannlege skrekk så gruer jeg meg alltid til neste tannlegebesøk. Selv om jeg med årene er blitt mye bedre så er det fortsatt en ting jeg utsetter og helst ikke vil gjøre. Det er ikke før de siste årene jeg har gått til tannlegen uten at mamma er med for å holde meg i hånden. Nå går jeg alene, men jeg har ikke før satt meg i tannlegestolen før tårene renner. Utrolig fæl følelse. Jeg vil ikke gråte, men klarer liksom ikke helt stoppe det. Tårene bare kommer! Heldigvis har jeg byttet til en veldig snill tannlege som tar seg tid til å forklare alt til meg, holder meg i hånden og stopper hvis skjelvingene mine blir for voldsomme.  

Day 3

     Parfymene dine

Har tre parfymer som jeg bytter på å bruke.
Christina Aguilera parfymen har jeg brukt ganske fast de siste tre årene. Laura er også veldig god og har vært fast inventar i skapet lenge! One million parfymen derimot er veldig ny. Fikk den av kjæresten og ble overrasket over hvor flink han er til å finne god parfyme til meg. Digger den! Veldig annerledes enn de to andre jeg har, men absolutt en ny favoritt! 

 

Day 2

      Dine 3 yndlingssanger akkurat nå

Veldig vanskelig å velge bare tre stykker! Men disse tre under her står veldig mye på repeat hjemme for tiden! Jeg er avhengig av lyd rundt meg, noe som resulterer i en velbrukt spotify som stadig blir oppdatert med nye kjekke sanger! Nå som jeg i tillegg holder på å lage spilleliste til neste SAS fest så har jeg funnet mange kjekke nye (og gamle) sanger! Veldig gøy å kunne bruke spotify til å mimre om gamle dager! ;)

Day 1

Flere av de faste bloggene jeg leser har begynt å poste ulike spørsmål som de svarer på, over en 40 dagers periode. For meg som mest sannsynlig vil være veldig opptatt av både skole, jobb og leilighet framover så passet dette perfekt! Da trenger jeg ikke ha dårlig samvittighet for at jeg ikke har tid til å oppdatere bloggen! :) Dessuten er det kanskje en måte å bli bedre kjent med meg på?! 

Profilbildet ditt på facebook

Som den fjortissforelska fnisete jenta jeg er for tiden så er det kanskje ikke noen stor overraskelse at det er et bilde av meg og kjæresten som pryder facebookprofilen min? 

Det eldste profilbildet jeg har liggende på facebook er derimot dette: 

Jentene mine og jeg i 2007 en gang. Veldig koselig bilde! :) 

voksenlivet.com

Nå gidder jeg ikke være hemmelighetsfull lenger.
Jeg blir samboer i den nye leiligheten!
Og det mest skremmende oppi den kjekke nyheten er at det ikke bare blir min leilighet lenger. Halleluja, skumle greier. Voksenlivet.com
Gleder meg så utrolig masse. Ting ble plutselig hundre ganger mer gøy! Plutselig kunne jeg (vi) ta oss råd til integrert kjøkken, hurra! Dessuten er det bare noen få uker til vi skal begynne å male og legge gulv. Så i morgen skal det kjøpes litervis med maling. Gleder meg til å oppdatere dere her på bloggen om hvordan ting blir framover. Er stygt redd bloggen kan bli preget av litt mye oppussing, maling og interiør. Men sånn er det vel når man skal inn i ny leilighet og har tusen ideèr om hvordan man vil ha det!


Gleder meg gleder meg gleder meg!!!

tirsdagsvas...

Etter altfor mange morgenvakter på rad var det herlig å få sove til jeg våknet av meg selv i dag! Har brukt morgenen på å vaske og rydde leiligheten, herlig å få det gjort. Nå er planen å klikke meg gjennom bloggene jeg leser før jeg skal sette meg ned i sofaen å kose meg med denne:

Selv om jeg egentlig har "alt" jeg trenger, så er det alltid kjekt med noe nytt. Er skremmende redd for at det blir mye nytt også! Selv om det ennå er rundt to måneder til innflytning så er det mye som må ordnes før den tid. Jeg må blant annet si opp leiligheten jeg bor i nå! Viktig å ikke glemme! 

Fikk meg forresten noe nytt i posten i går. Jeg som er prinsessen av high heels tok til fornuft og kjøpte meg nye Nike free 3 sko.


Hvis jeg er fornøyd med disse blir det nok bestilt flere framover. Man får aldri nok joggesko! 

happy girl

Jeg tok mot til meg, jeg fikk det svaret jeg håpet på og nå svever jeg på en sky av lykke! Eneste kjipe er at jeg tror ikke det er blogg materiale helt ennå, dessverre. Utrolig slemt å fortelle A og ikke B. Men det kommer dere. Så snart det er blitt litt mer virkelig og planene har tatt litt form skal jeg informere dere alle. Det er gode nyheter og jeg gleder meg til framtiden! Og nei, jeg er ikke gravid eller har gått ned på kne og fridd! 

The real L word

Fikk en mail i dag som fikk meg til å plante rompa godt ned i sofaen og tenke over ting. Det er mange spørsmål jeg vil ha svar på, og tør jeg egentlig stille spørsmålene? Med andre ord, innedag! Absolutt ikke noe negativt ute å gå, tvert i mot! Forteller senere, hvis jeg tar mot til meg. 

Dagen så langt har blitt brukt til ren avslapping. Begynte på jobb 04.00 så hele jeg er sløv og uten energi. Tenkte jeg skulle komme meg ut og opp på en fjelltopp før det blir mørkt. Komme meg ut i den friske luften og få litt mosjon i samme slengen. Bilen er for tiden ute av drift, og siden jeg er kraftig motstander av kollektiv trafikk hvis jeg ikke MÅ komme noe sted blir det en stille og rolig dag uten de helt store sprellene.
Men først skal jeg kose meg med den siste episoden av The Real L Word. Har sett alle episodene av de to første sesongene og jeg er kjempehekta! Synd det er en stund til neste sesong! 
foto: google

sofadate med frøken strøken

I går hadde jeg en etterlengtet sofadate med frøken Ane. Vi er begge to travle sjeler og i det siste er det eneste jeg har sett av Ane vært når vi bumper borti hverandre på trening. Derfor var det på høy tid med litt kvalitetstid. Vi leide oss film, "Just go with it" og kjøpte oss snacks før vi plasserte rumpene våre godt nedi sofaen på Ålgård. Siden Ane er av den ultrasunne sorten så ble kveldens snacks fruktsalat, med MASSE forskjellig frukt og litt is (for å ikke være aaaaltfor sunne).

Jeg hadde høye forventninger til filmen, og ble nok bittelitt skuffet. Men sånn er det jo når man har høye forventninger. Men det var absolutt grei lørdagsunderholdning. Egentlig burde jeg vel kasta Ane på dør da filmen var ferdig, men siden "Cocktail" gikk på tvnorge ble vi liggende å se den før det var på tide og finne sengen. Tre timer søvn før man skal på jobb er jo akkurat passe! Hehe...

I dag blir det jobb et par timer, litt trening med frøken Ane også kommer kjæresten min hjem! Og han har kjøpt gave! Nysgjerrig.com
Skal bli godt å sove i en armkrok i natt igjen!

Superspreka mi! :)


Kjærestejente søker kjæresten sin

Det er i grunn bittelitt irriterende at jeg er blitt skikkelig kjærestejente. Han fine er på guttetur til Stockholm i tre netter og jeg holder på å gå på veggen her hjemme. Nesten litt flaut å innrømme. Jeg sover dårligere på nettene når han er borte og jeg savner han faktisk! Unnskyldningen min får være at vi faktisk ikke har sovet borte fra hverandre mer enn 1 natt siden begynnelsen av mai! Så tre netter er jo nesten krise!
Heldigvis får jeg han hjem i morgen! Oh happy day..!


More questions...

Selv om spørrerunden er avsluttet og svart på, så betyr jo ikke det at jeg ikke kan svare på andre spørsmål dere skulle ha innimellom. 

Hvilke av tatoveringene dine liker Ronny best? 
Han prøvde seg på at han likte alle like godt, men etter litt betenkningstid bestemte han seg for at teksten jeg har på siden er den han liker best. 

"Alle store tanker kommer fra hjertet..."

Har han selv? 
Nei, ikke ennå. Men han er i en planleggingsfase. Klarte nesten overtale han til å ta mens vi var på Bali. Så vil tro det kommer en i løpet av året!  

Hva syns Ronny om treningsformen din? Får du med han også?
Har fått han med meg på Crossfit trening ett par ganger. Han har stort sett bare vært med på team WOD`s. Kun en trening hvor man jobbet individuelt. Tror han koser seg, selv om han holder på å omkomme av varme og gangsperr i hele kroppen. Han har dessuten fått et gavekort av meg på to måneders trening, så nå har han bare med å bli med! Morsomt å trene sammen! Men tror nok ikke han blir like hekta som meg. Han har nok med innebandy treningene sine vil jeg tro! Og så lenge han trener så funker det flott for meg. Kunne ikke funnet meg en sofagris! 

Ebay galskap

Etter at jeg fikk min kjære iphone 4 i april har jeg lært meg hvordan ebay fungerer. Bare se her...

Prinsesse deksel i lange baner. Jeg elsker at det er så utrolig billig. Her hjemme må man fort betale 200 kroner for et iphone deksel, mens på ebay har jeg kanskje betalt 150kr tilsammen for alle jeg har bestillt.
En favoritt når jeg er ute å reiser er dette dekselet:


Man får minimalt med sand, støv og annen dritt på mobilen sin. Genialt. Dessuten elsker jeg at det er rosa og med masse dill på! 
På toppen av det hele fikk jeg tidenes kuleste deksel i posten i dag. Jeg stråler av lykke, det er sååååå meg! 

I♥Ebay 

Crossfit games helg

I helgen har det vært Crossfit Games i Los Angeles, hvor "the worlds fittest" mann og kvinne ble kåret. Dette markerte selvsagt Crossfit Centrum med å kjøre i gang mange spennende treningsøkter og sosialt samvær hele helgen. Jeg har dessverre vært opptatt med mye jobb så fikk ikke vært med på noe mer enn treningsøkten på lørdag. Men tror jammen det holdt. For det er lenge siden jeg har vært så støl som jeg er nå! 

Økten vi kjørte, hvor vi var 5 stykker på hvert lag. Ved første øyekast syns jeg i grunn økten så veldig enkel ut. Men etter tredje runden, hvor jeg hadde oppkasten langt oppi halsen forsto jeg at dette kom til å bli en beinhard økt! Men fytti så herlig det var etterpå! Og et ekstra stort pluss var at solen tittet fram og ga oss noen herlige timer med grilling og chilling på gresset! ♥


Mange flotte og Crossfit glade mennesker fra både Sandnes, Oslo og Bergen! Fantastisk initativ! Storkoste meg. 

Til og med han fine fikk jeg lurt med meg på trening. Veldig stolt av at han kom inn som ett av de første lagene i mål. Flinkiss! 

Bilde av alle som var med på lørdag er lånt av: crossfit-norge


Jentekveld med vin, kjeks og ost!

Det begynner å bli en stund siden vi samlet alle god jentene fra jobb til vinkos, derfor var det ekstra koselig å treffes hos Lise på fredag! Som vanlig så gik praten løst, vi tok masse bilder og ble sjarmerende beruset hele gjengen! 
Veldig glad i dere jentene mine! Og Brage såklart. Må ikke bli lenge til neste gang! 
♥ 

hits