august 2009

WCHC (wheelchair carry)

Denne jenta har vært flinkis i dag! Etter å ha kun jogget i hele sommer heiv jeg meg rundt å kom meg på en Body Pump time i dag! Kjære vakre vene så slitsomt. Jeg hadde glemt hvor skjelven man ble. Hvis jeg klarer å gå trapper de neste dagene er det et mirakel! 
Men så gøy som det var så skal du ikke se vekk fra at jeg melder meg inn på SIS. Å betale 1900kroner for å trene i 12måneder er ikke akkurat noen upris. Eneste som er kjipt er at man må betale hele beløpet med en gang. Passer ikke for min lommebok nå som alle skolebøkene må kjøpes! 
Forresten, hvem bestemte at en mattebok skal koste 700kroner? Og for å ikke glemme, hvem bestemte at jeg må ha 4mattebøker dette året? 
Æsj, nå gidder jeg ikke blogge mer. Jeg skal nemlig hoppe i dusjen før jeg tror jeg går ned for landing på sofaen til MY BFF. Noe jeg virkelig ser frem til. 

litt mer skole, stakkar dere

Jeg hadde store planer om å la dere slippe nok et skoleinnlegg. Men så var det nå sånn en gang at jeg aller mest har lyst å fortelle dere om alle de merkelige individene vi har i klassen, om hvor spennende enkelte ting er og hvor kjedelige andre ting er. Jeg vil fortelle dere at jeg skal ha praksis i en 6.klasse hvor jeg mest sannsynlig skal bryne meg på ting jeg ikke kan. Jeg vil fortelle dere at jeg i går satt å vrei alle hulrom i hodet på jakt etter hvor jeg så fint plasserte kunnskapene fra 4.klasse. Jeg hadde virkelig ikke trodd at jeg skulle slite med 4.klasse matte, men joda. Jeg vil syte om hvor deppa jeg var i går da alt såg ut til å gå rett vest, men jeg vil og fortelle dere om hvor glad jeg ble i dag når det ser ut som jeg slipper å bekymre meg de neste 6ukene. 

Men jeg skal la dere slippe å få detaljene, kanskje en annen gang. For jammen har jeg mange framtidige blogg innlegg bare ved å kikke rundt i klasserommet. Folk som er så forskjellige, men som alle en gang skal jobbe som det samme. Spennende og skremmende på en gang! 

Det var forresten en stykk lykkelig jente i dag som fikk telefon av kjæresten sin! En ting er at kjæresten er borte i over en uke, men når han i tillegg har vært i områder uten dekning på mobilen var det utrolig herlig å høre stemmen hans i dag! Takk for satellitt telefoner!!!  Jeg gleder meg superdupermasse til fredag!! 
cimg0149

Sportyspice søndag

I dag har jeg vært over gjennomsnittlig sporty av hva som er vanlig på en søndag. Startet dagen med en tur på Bore stranden hvor noen venner av meg skulle surfe. Jeg har for mange nær døden opplevelser med bølgene på Bali til å driste meg uti jærbølgene. Derfor var jeg ivrig fotograf på land sammen med Cecilie. Forfriskende start på dagen kan man si. 
cimg1293
Forblåste fotografer på Bore stranden
cimg1269
På vei ned til stranda! Jeg ELSKER strendene vi har her på jæren. De er nydelige! 
cimg1276
Morten og Jonny er klare for sin første surfeopplevelse
cimg1277
Stine trosset bakrusen og kastet seg på surfebølgen som herjer i Rogaland. 
Må innrømme det ble dårlig med surfebilder der gjengen faktisk stod på brettet. Tror nok det må en del mer øving til! Men imponerende ferdigheter til å være første gang og uten surfelærer. 

Som om ikke en tur på stranda var forfriskende nok sendte Ingrid melding og sa hun skulle gå fra Sola til Stavanger og om jeg ville møte henne halveis. Så da labbet jeg avgårde. Vi brukte nesten 2 timer på turen, og da inkludert masse skravling. Veldig koselig i grunn, selv om vi var ganske så slitne da vi kom frem etter mye asfalt gåing. 
Kvelden ble avsluttet i sofaen til Kine hvor vi fikk servert nybakte sjokoladeboller. Alt i alt en utrolig deilig søndag! 

Men nå må jeg jammen legge meg, jeg skal jo faktisk begynne på skolen på ordentlig i morgen tidlig! Da får vi ikke bare vite klasseinndelingen, men og hvor vi skal ut i praksis om to uker! Spennende! 

Snøggtur te København

Noen ganger blir jeg helt matt! Hver eneste dag på jobb er det noen som har gjort feil i bestillingen sin. Mange klarer å bestille feil vei (osl-svg i stedet for svg-osl) eller de bestiller feil dato og klokkeslett. I mange tilfeller klarer vi hjelpe dem på et eller annet vis, men veldig ofte ender passasjeren opp med å måtte betale for en helt ny billett, som ofte koster mange tusen ekstra! 
Før har jeg alltid tullet med at folk som gjør dette må være noen ordentlige tullinger som ikke leser reisedokumentene sine. Man har jo tross alt 24timers angrefrist hvis man har gjort noe feil. 
Men jeg får vel bare innse det at selv den beste kan gjøre feil. Hvertfall etter at min kjære og hans tre reisekompiser ringte meg fra Grønland i går og var kjempefrustrerte. 
Det viser seg nemlig at de har bestillt heeeeelt feil billetter. Og da ringer de selvsagt til meg i håp om at jeg kan trylle. Mange ganger kan jeg trylle, men såklart kan jeg ikke det denne gangen! Hvor typisk er ikke det når jeg vil ha min kjære fortest mulig hjem? 
Derfor er min eneste alternativ for å få han billigest og fortest hjem å selv sette meg på flyet til København på fredag for å hente han hjem. Så da ser det ut som det blir Københavntur + hotellopphold på meg. 
Hvordan de tre kompisene skal komme seg hjem aner jeg ikke, og jeg prøver å si til meg selv at det ikke er mitt problem, men det er ikke lett. Jeg vil jo så gjerne hjelpe dem! Men å gjøre ting som kan føre til advarsel på jobb er ikke aktuelt så da lar jeg heller ting være som de er.

Enough said.. Nå skal jeg vaske resten av leiligheten slik at den skinner og lukter godt. Senere i dag blir det nok en joggetur hvis regnet holder seg borte. Kvelden blir tilbrakt med Cecilie, hvor vi skal på kino! Herlig herlig helg dere, bare kos og avslapping! Me like! 

Jeg fant forresten noen festlige bilder av meg selv fra torsdagen...
mona
Kjeeeempegodt å styrte vin..! hoho..
moni
Å brøle JAAAAAAAA når man har knust guttene i drikkekonkurranse er meget viktig! 

Skoleflink, thats me!

Hva skjer med frøken.skoleflink? I dag droppet jeg hippieparty til fordel for noen artikler om matematikk. Jada, dere lurer nok fælt på hvorfor jeg leser matematikk på en fredagskveld. Lurer i grunn litt på det selv. 
Men skal jeg klare dette studiet så må jeg prøve å hele tiden være litt foran alle andre, noe som skal bli utrolig vanskelig når motivasjonen min som regel synker i løpet av semesteret. Så jeg starter friskt så får vi se hvordan dette går. 

Det som skremmer meg mer enn jeg hadde trodd er praksisukene. Jeg som trodde vi skulle få gå et par uker på skolen og lære litt fikk lettere sjokk da det viser seg at vi skal ut i praksis kun 2 uker etter skolestart! Hvordan i alle dager skal jeg kunne undervise en klasse i 4uker uten noe som helst form for erfaring? Bare de ikke hiver meg inn i en 7.klasse mattetime sier jeg! Da går jeg i protest. 
Merker det blir mye skole her, men sånn er det vel  når det er skolestart og jeg kommer til å bruke mye tid på dette her. 

Og vet dere hva, det er skremmende å innse at man savner kjæresten sin etter bare 3dager! 7 dager igjen... Det positive er at han ennå har mobildekning siden de sitter fast et eller annet sted på Grønland på grunn av tåke. Det er kanskje litt slemt, BUT ME LIKE!!! Det hjelper litt når han ringer å bare snakker litt. hoho...
669224175607015571893015580806437040536n
Gutten min i sitt rette element. Håper jo selfølgelig han storkoser seg på guttetur, men gleder meg allerde kjempemasse til han kommer hjem!! Partypooper

Jeg har i dag vært såpass sosial at jeg kravla meg opp på faddervorspiel, slik som alle ferske studenter bør gjøre. 
Skal love dere det var en stykk stressa Mona som prøvde å finne ut hva som var "rett" å ha på seg, "rett" å drikke og hva som var best å si for å gjøre et bra førsteinntrykk. Jeg skal love dere jeg bomma på alle punktene. 
For det første hadde jeg lest et eller annet sted at det skulle arrangeres beach party i dag. Perfekt tenkte jeg og hoppet i kjolen med store blomsterdekorasjoner på, stappa et par blomster i håret og presste meg inni de høyeste hælene. I tillegg slengte jeg vinen i veska. 
Troppet opp strålende fornøyd med at jeg såg ut som en million dollar baby som skulle på ekslusivt beach party. For å si det sånn, jeg var den eneste. De andre kjørte jeans og tskjorte. Oh yeah! Herlig førsteinntrykk dere. 
Og mens jeg flau nok fra før drar opp vinflaska mi og spør etter et vinglass viser det seg at samtlige av de andre drikker øl rett fra flaska. Bom igjen! 

Og når jeg i tillegg klarer å omtrent utlevere halve livshistorien min når jeg blir spurt om å fortelle kort om meg selv regner jeg med at jeg gjorde et fantastisk førsteinntrykk. Hvem liker vel ikke å høre om at jeg har vært på Bali et par hundre  ganger, at jeg er kjempelykkelig forelsket, at jeg har verdens beste venner og sånn utenom det et helt perfekt liv i forhold til alle andre der? 
Åååh, kjenner at jeg blir helt flau over hvor nervøs jeg var og at det går an å bli så toskete når man blir nervøs! haha...

Men til tross for en relativt dårlig start så gikk det ganske ok. Jeg ble faktisk kjent med noen nye ansikter. De fleste har nettopp kommet fra vgs så noen ganger merket jeg at vi var veldig forskjellige, men stort sett var det utrolig søte jenter. 
Noen heftige drikkeleker ble spillt og etter X antall BÅNNSKI`er kjente jeg at jeg ikke lenger var 19år og kunne styrte vin som om det var vann. Så mens de andre fortsatte flørtingen og kom ut fra doen med kjolen oppi strømpebuksa satt jeg fint å observerte å koste meg mens jeg nippet til vinglasset mitt som jeg til slutt fant i kjøkkenskapet. 

Og som klokkeslettet på innlegget viser så var jeg ikke akkurat noen natteravn. Mens de andre stakk på Big Bang konsert hoppet jeg ned under dyna. Noen kaller det partybremser, jeg kaller det skoleflink jente! hoho..
cimg1266
Jeg og fadderen min, Tine! Forøvrig verdens søteste Tine som jeg har jobbet sammen med på Dolly Dimples. 
cimg1262cimg1259
Drikkeleken som så fint gikk ut på å smelle noen ballonger mens man imiterte diverse sexstillinger. Veldig morsomt å observere skal jeg si dere. Folk er kreative! 
cimg1249cimg1255
Drikkeleken der vi skulle styrte et glass før man skulle "flippe" det (?) Veldig morsomt hvertfall. Jentene knuste gutta hver gang! Ikke dårlig. Jeg holdt ut 3 runder før jeg kjente at det å styrte vin ikke er direkte godt. 


New shoes, shock?

Glemte helt ut at jeg hadde lovd dere å vise herlighetene jeg kjøpte i Paris! 
cimg1246
Mamma og jeg trålet Paris på jakt etter crocs. Av alle merkelige ting å jakte etter. (sånn er det med mannfolk å vonde sko, da må dem ty til crocs, grøss) 
Men i en ikke altfor engasjert crocsjakt sneik jeg meg inn i første og beste skobutikk, med mamma på slep. Og der stod de! Kun 15euro, jeg kunne jo ikke gå uten å kjøpe disse! 
Ikke lenge etterpå måtte jeg prøve dem på ordentlig å endte faktisk opp med å trippe rundt i Paris i flere timer (!!!) med nye sko! Og helt uten at de gjorde vondt i tillegg. Skoene er blitt brukt to-tre ganger etter kjøp og jeg kan vel i grunn slå fast at det er ett av de beste parene med sko jeg har. De er som en drøm å ha på beina! 
Røverkjøp!!! 
cimg1244cimg1245
Jeg elsker det at jeg har begynt på skole igjen og kan bruke høyhælte sko hver eneste dag! Så nå mamma, nå trenger du ikke klage over at jeg ikke bruker alle skoene mine. Nå skal de bli flittig brukt! Hvertfall til snøen og isen kommer! :) 

Friiiiii...!!!!! (nesten)

Ååååh, hvorfor gidder blogg.no skape seg så ofte? Igjen forsvant et innlegg jeg hadde skrevet. Skulle bare trykke lagre + publiser også forsvant hele dritten! Er sånn at jeg nesten vurderer å bytte. Hadde det ikke vært for at jeg har hatt denne bloggen i snart 4år og ikke har peiling på hvordan jeg kan bytte til noe annet uten å miste de gamle innleggene mine. 
Det er jo på en måte dagboka mi med masse minner så vil liksom ikke slette bloggen akkurat! Jeg får jakte etter noen datanørder som kan hjelpe meg... 

Utenom det så har jeg endelig fri i en hel uke fra jobb. Noe som skal bli utrolig herlig med tanke på at jeg har hatt 6 morgenvakter på rad nå. Jeg trenger å sove litt mer enn 4 timer hver natt nå kjenner jeg. Derfor legger jeg alt som heter fadderuke på is i dag og skal nyte dagen med en joggetur (hvis regnet holder seg borte) og lage meg noe ordentlig godt til middag. Dessuten skal jeg sove litt. Nå med en gang faktisk!! 

Men et innlegg uten bilder igjen er jo ikke særlig morsomt. Derfor kan dere få se noen av bildene jeg tok på mandag da jeg var barnevakt for Thomas en hel dag. Søteste og fineste gutten! :) Også er han blitt så utrolig stor. 
cimg1227
cimg1234cimg1240

Snikk snakk

Det skjer mye rundt meg for tiden. Jeg føler ting er i forandring, jeg skremmes av å ikke vite hvordan ting kanskje er om en måned. Ikke bare skal jeg prøve å kombinere jobb og skole, jeg skal i tillegg være en fantastisk kjæreste, sosialisere med gode venner og prøve å få trent minst 4 ganger i uken. Og innimellom alt dette her vet jeg at jeg kommer til å oppleve dårlige dager, men og helt sikkert noen flotte dager. 
De siste dagene etter jeg kom hjem fra Paris har vært travle og jeg har ikke sett en eneste venn. Det er i grunn litt skremmende. Har på følelsen av at de siste dagene gjenspeiler godt hvordan jeg kan se for meg høsten. 

De siste dagene har ikke bare vært travle pga jobb, men og en del andre ting. 

I går var jeg på det som jeg trodde skulle bli starten på en fantastisk håndballsesong, men som viste seg å bli en megaskuffelse. Det laget vi så hardt har jobbet for å få til, som faktisk vant flere kamper enn vi tapte på slutten av sesongen i fjor eksisterer plutselig ikke lenger. Vi er plutselig, uten å egentlig få ytret egne meninger blitt slått sammen med et annet lag. Så da står jeg der uten lag å spille for, hvorfor er en lang historie. Skal ikke ta den her nå! Men trist er det. Forhåpentligvis vil et møte på torsdag gjøre ting litt lysere. Jeg elsker å spille håndball og vil så gjerne fortsette en stund til. 

I dag hadde jeg min første skoledag på UIS. Det gikk i grunn over all forventning. Merkelig hvordan man alltid finner kjente ansikter i store forsamlinger. Så etter å ha funnet 2 bekjente som også skulle gå allmennlærer var ikke dagen så skummel lenger. Det hjelper liksom litt å ha noen andre å sitte sammen med. 
Mye informasjon i dag og jeg innsåg kjapt at jeg kommer til å ha plenty å henge fingrene i. Allerede om 3 uker skal vi i praksis og jeg lurer virkelig på hvordan det kommer til å gå med tanke på jobb. Satser på permisjonssøknaden jeg må skrive i dag blir innvilget. 

Off, ble mye snikk snakk fra meg nå. Men jeg orker ikke engasjere meg i å legge inn bilder å gjøre det litt mer lettleselig. Nå skal jeg få meg en halvtime med søvn, slitsomt å først være 7 timer på jobb også skole. Senere i dag er det middag med svigerfamilien før jeg skal kose så masse med kjæresten at han blir drittlei meg. Liker ikke at han skal reise fra meg i 10 dager. 
egotripp

Når jeg endelig orker å sette meg ned for å skrive noen ord til dere så klikker hele datamaskinen og innlegget jeg skrev forduftet! Er ikke det typisk! 
Å skulle skrive alt på ny er ikke like morsomt... Derfor kjører jeg heller egotripp med bilder fra Paristuren til dere! hoho..
549623744736506752612506782543015926664n
Er man i Disneyland må man spise rosa sukkerspinn. Er det bare jeg som syns det er ganske diskriminerende at de kun selger prinsesse kjoler i str 2 til 12 år?? Jeg endte opp med å furte halve dagen. 
549623744738006752612506782543035450267n
Lillebror med tidenes mest falske smil. 
549623744738506752612506782543043010566n
Mum and I.. Hva skjedde med utdelingen av brunfarge? Tror ikke jeg syns det er helt ok at mamma tok hele kvota selv og etterlot lite og ingenting til meg og Laila. 
549623744739506752612506782543065136093n
Tre slitne mennesker som venter på Disneyparaden. Som forresten var en stor skuffelse etter å ha vært i Disneyland Hong Kong.
549623744748506752612506782543183241545n
Å slappe av på en fortauskafe i Paris er obligatorisk! 
549623744721506752612506782542811844473n
Avslutter med å vise dere den fantastiske sengen jeg delte med lillebror! 

Jammen var ikke dere heldige som fikk se så mange bilder av meg og ingen fra selve turen! Kanskje jeg orker laste opp både bilder fra turen og de nye amazing skoene mine senere i helgen. Akkurat nå skal jeg nyte resten av fredagskvelden med min kjære. Han stikker til Oslo i bryllup i morgen før han såvidt rekker å pakke om før han drar på guttetur til Grønland. Noen som har det. 

13.aug.2009

Jeg er tilbake fra Paris, men er for sliten til å orke å oppdatere noe som helst. Derfor får dere vente til i morgen før jeg gidder vise dere bilder! :) 

Hyttetur

Tilbake fra en avslappende og deilig hyttetur. Selv om været ikke var helt på vår side så har vi kost oss kjempemasse. På fredag grillet vi, drakk vin og spillte spill. Siden vi alle har konkurranseinstinktet på plass endte hele spillgreia opp i krangling, forsøk på juks og høylydte diskusjoner. Jeg ga opp og gikk å la meg. Såklart var det guttene som jukset og gjorde seg dumme, Tonje og jeg gjorde alt slik det skal gjøres.Tullinger! 

Lørdagen våknet vi opp til masse vind og piskende regn. Ikke heeeelt det vi hadde sett for oss. Men vi hoppet i allværsjakkene og kom oss ut. Gutta prøvde fiskelykken og vi jentene plukket blåbær sånn at vi har til smoothien resten av året. I grunn ganske koselig, selv om vi ble klissvåte! 
På kvelden lagte vi hjemmelaget pizza og koste oss med vin, godterier og noen nye forsøk på å spille uten at det hele endte i skilsmisse.

I dag hadde vi blueberry pancakes til frokost før vi pakket og ryddet. På vei hjemover stoppet vi og ruslet opp til månefossen siden det var strålende sol ute! 
Alt i alt en fantastisk helg!!! 
cimg1113
Fine hytta til familien Rønneberg. 
cimg1093
Gutta fiska, mens vi jentene sladra og plukka blåbær
cimg1098
cimg1105
Tonje gjør noen tapre forsøk på å lære seg å fiske med fluestang. 
cimg1109
Tonje: "Me må skyyyyndta oss..."  Her ser du resultatet av det.. Neste gang foreslår jeg at du prøver å løfte beina mens du springer. 
cimg1111
cimg1112
Gutta boys koser seg med øl i sola.
cimg1115
Nydelige månefossen. 

Men nå får jeg slutte å dille på dataen å heller begynne pakkingen til Paris. Det er meldt strålende sol på tirsdag så jeg må finne noe sommerlig å ha på meg! Dessuten innebærer Disneyland lange køer og store folkemengder så jeg bør ha noe komfortabelt og luftig på meg! Jeg gleder meg gleder meg!!! 

Je t'aime Paris

Guess what? På mandag drar jeg (forhåpentligvis) tilbake til min favorittby!
parisbylondonx3

parisbyeli21

romancebythrasher05
paris paris paris!!!
Jeg elsker denne byen. Jeg elsker arkitekturen, menneskene, shoppingen, atmosfæren og kafeene. På tur denne gangen får jeg med meg min kjære mamma, stefar og lillebror. Med andre ord ingen kjærlighetsferie, dessverre! Min kjære har brukt flerfoldige tusen på en guttetur til Grønland så da kan han bare ha det så godt.
Gleder meg i grunn litt til å reise sammen med hele familien. For det første gleder jeg meg til å kjøre karuseller og spise popcorn med lillebror i Disneyland og for det andre gleder jeg meg til å vise stefaren min hvor vakkert det er i Paris. Han har nemlig aldri vært der før. Mamma derimot var med meg på jentetur i fjor vinter og skal denne gangen få ansvar for å guide oss rundt i Paris! hihi...

Kjenner at frøken positiv blomstrer for øyeblikket. I helgen er det nemlig hyttetur sammen med min kjære og to vennepar også er det en kjapp tur innom jobb på mandag før jeg setter avgårde i retning Paris!

Bildeutfordring

Jeg fikk denne utfordringen av en leser, og jeg er aldri vanskelig når det gjelder sånne ting.

  • Finn frem mappen med bildene du har på dataen din
  • Dersom du har flere mapper går du inn på mappe nr. 2.
  • Post det 4. bilde der.
  • Skriv litt om det og inviter en annen person til å gjøre det samme.

  • tonje roma
    Jeg vet ærlig talt ikke om Tonje syns det er helt ok at jeg poster dette bildet, men det var det 4 bildet så jeg poster det. (og fjerner det skulle det bli lagt inn protest)

  • Dette bildet er tatt i Roma rett før vi skulle reise til flyplassen for å dra hjem. Kvelden før hadde vi vært på en ordentlig champagne fylla og resultatet ser du her! hihi... Tror aldri Tonje har vært så dårlig noen gang før. Å få henne med seg til flyplassen var et mareritt. Men utenom denne bakrus dagen hadde vi en fantastisk tur til Roma! En flott by som anbefalles sterkt! 

Student.Mona

Om nøyaktig 2 uker, eller 14 dager om du vil setter jeg meg på skolebenken igjen. Mens andre av mine venninner faktisk er ferdig med en bachelor og har begynt i sine voksenjobber skal jeg starte på et 4år langt studie. Det skremmer meg litt. Jeg er livredd for å ikke klare å fullføre denne gangen heller. Mine påbegynte markedsføringstudier kræsja jo etter 2år. (egentlig litt før det og)
Forhåpentligvis er lærerstudiet like interessant som jeg tror det er. Jeg ser virkelig for meg at jeg en dag kan bli lærer, en god lærer til og med. Bare ikke la meg undervise i matte! hehe...

Ikke bare er det skremmende at jeg skal bli student igjen, men i tillegg skal jeg prøve å holde på min 75% stilling i SAS. 100% student og 75% arbeidende. Det kan bli en hard høst. Jeg som det første halvåret av 2009 har vært ute å reist minst en gang i måneden er plutselig rimelig stuck hjemme.
Derfor håper jeg virkelig at jeg i det minste får til en New York tur i løpet av høsten. Da har jeg hvertfall noe å se frem til!
Men jeg vet at hvis jeg bare vil sterkt nok så skal jeg nok få til både skole, jobbing og litt helgeturer! :) :)
mean20teacher

Lykkelig

Jeg har vært en elendig blogger i det siste. Men jeg har ikke hatt de helt store begivenhetene å oppdatere om! Dagene er så alt for like. Noen ganger skulle jeg ønske livet var slik som man ser på tv-seriene. Der virker det som man aldri kjeder seg og at alle venniner har fri samtidig. Det eneste jeg er glad for å slippe er alt dramaet som utspiller seg i seriene.

Jeg klarer meg nemlig fint med de dramaene jeg klarer å starte selv. Som feks de gangene jeg freser når Marius ikke legger skittentøyet i kurven eller glemmer å hente meg slik at jeg blir sittende en time å vente på å komme meg hjem. Sånne helt normale kjærestepar drama ting. Drama som jeg tror man trenger i et forhold, selv om jeg er redd Marius ikke sier seg enig. hihi...
lovebydarkbutterfly6

lovelostbygenevi143

meltinglovebyherohosami

heartbykissmeatapocalypse

romancebythrasher05


Selv om vi naturlig nok har våre uenigheter så er jeg utrolig forelsket om dagen og setter så utrolig stor pris på kjæresten min. Han gjør meg lykkelig og jeg kunne ikke tenkt meg å byttet han ut med noen som helst!

Lady Gaga konsert

Jeg er hjemme igjen etter en hylende morsom tur til Oslo sammen med verdens søteste Brage! Lady Gaga var amazing, for et show og for en dame!!! Var så heldige at vi stod helt fremme ved scenen så fikk tatt veldig mange bra bilder! Storkoste meg! 
cimg0853
Gutta boys jeg var på tur sammen med
cimg0862
Gjengen på plass før konserten
cimg0883
cimg0896
cimg0949
cimg0964
cimg0997
cimg1045
cimg1067
cimg1071
Råeste dama, det er helt sikkert! 
hits