august 2008

me and my tattoo!

Etter 8 søvnige timer på jobb i går reiste jeg rett til Tante på Klepp stasjon. Der ble det masse kos på både Thomas og Aleksander, tror det var Thomas som satte mest pris på kosingen sånn egentlig! :p Dessuten så undrer jeg meg over hvordan det er mulig å bli så stor, tjukk og søt på bare 3 uker? Den babyen vokser i rekordfart! :) Tante var snill og mekket hjemmelaget pizza til oss, noe som var utrolig godt! Ingenting er som hjemmelaget pizza jammen!
Ble hengende hjemme hos Tante i et par timer til Marius var ferdig på jobb. Hjemme hos meg ble det et nytt forsøk på en ny film, men nok en gang sovnet jeg. Sleeping beaty, thats me! :)

I dag var det 8 nye timer på jobb. Helt ok!  Ingenting å juble hurra for. Kvelden har jeg tenkt å tilbringe helt alene, noe som passer meg utmerket! Jeg har denne sommeren tilbrakt ufattelig mange dager/kvelder/netter sammen med andre mennesker. Det har blitt lite "mona tid", noe som på en måte er helt ok, men savner det bittelitt. Derfor skal det bli fint å ha en kveld for meg selv. Ikke det at jeg har så mye spennende å finne på, men bare det at jeg kan rydde, dille på internett og se morsomme jentefilmer helt alene gjør at jeg gleder meg til å avslutte dette innlegget!

gfgd
jgld
Hanne Katrine ville se flere bilder av tatoveringen, noe som kanskje var en god ide siden de andre bildene var halvdårlige! Jeg er fortsatt meget fornøyd og gleder meg masse til å gå ut på byen i høye pumps, for da er tatoveringen ekstra fin på foten min! Hva skal man med dyre vesker og smykker når man har en billig og nydelig tatovering :p hehe...

n7735705203931991153
Legger dessuten ut et bilde av meg og Tone fra Bali som jeg syns var veldig koselig! :)

kjede blogging

Hva blogger man om når man nettopp har komt hjem fra ferie og det eneste man har hatt tid til så langt er å jobbe? Hvor spennende er det å lese om alt jeg ikke gjør på jobb, for det er det jeg gjør. Ca ingenting kan det virke som. Noe som akkurat denne helgen passer meg ypperlig siden ca all informasjon som var lagret i hodet mitt har fallt ut i løpet av ferien.
Jeg kunne jo også skrevet om hvor fantastisk kjekt det var å komme hjem til kjæresten sin, men nok en gang, ikke fullt så spennende for dere.
Jeg har ennå ikke truffet noen av vennene mine, noe som kan skyldes jobbingen min. Heller ikke familien.
Men så har jeg ikke dårlig samvittighet for noen av delene heller for jeg har tross alt bare vært hjemme i 2 og en halv dag.

Dette innlegget er et resultat av kjedsomhet og tanken på den dårlige samvittigheten jeg hadde fått om jeg ikke blogget noen ting i det hele tatt... Så vet du det :)Im back!

Etter en 31 timers flyreise er jeg på plass hjemme i Norge igjen. Turen hjem var dramatisk, men gikk ganske fort. Grunnen til at den var dramatisk var at jeg var bombesikker på at vi skulle styrte over Russland, da var det så mye turbulens at jeg var overbevist om at NÅ styrter vi. Jeg lukket øynene å ventet på å dø, men neida. Da jeg åpnet øynene igjen viste det seg at jeg fortsatt levde og at jeg hadde sovet i to timer!

Vel hjemme rakk jeg en kjapp dusj før Marius kom. Var utrolig godt å se kjæresten sin igjen etter over 3 uker på tur! :) Men av en eller annen merkelig grunn ble jeg akutt sjenert, heldigvis varte ikke det lenge. Kvelden ble tilbrakt sammen med kinamat og en film. Jeg sovnet etter ca 27minutter og aner ikke om filmen var bra. Godt at ting fallt tilbake til normalen så fort :p

Om en time er jeg tilbake på jobb, der jeg nok kommer til å bruke kvelden på å lese mailer og prøve å finne ut hva som skjer med Widerøe. Har kun lest det som står på vg og dagbladet så aner ikke hvordan ting ligger an. Krysser fingrene! :)

Det er godt godt godt å ha kommet hjem, selv om det er rett tilbake på jobb! I morgen etter jobb skal jeg besøke tante, thomas og aleksander! Gleder meg masse til å se guttene mine igjen! :)I did it, I really did!!!!

Jeg hadde bestemte meg foer jeg reiste til Bali at jeg endelig skulle ta min foerste tattoo! Etter aa ha vimset rundt aa utsatt det i flere dager kom jeg meg inn i tattoo sjappa og fikk betalt depositumet og booket time! And today I did it! Tattoo mannen (Made, saaklart) flirte av meg der jeg etter aa ha grudd meg hele dagen endte opp med aa sitte aa vente i over en time siden han hadde feilberegna tiden litt. Jeg skalv, hakket tenner og stresset!
Men da vi foerst var i gang gikk det ganske greit. Det foerste kvarteret var helt klart vondest, men utenom det saa gikk det ganske bra! Marie koste seg med aa ta bilder av alle mine grimaser, for litt jaevlig vondt saann innimellom var det selvsagt. Men jeg overlevde og har naa en kjempesoet tattoo paa foten min!
cimg1239cimg1254
Made tegnet tattooen for frihaand, fliiiink! //// Litt vondt bare? :p
cimg1270
Min fiiiine tatovering! Gleder meg til den ikke er roed lenger og bare er fin! :)


Utenom det saa har vi de siste dagene hengt masse med Sony, noe som har vaert utrolig kjekt! Vi ble invitert med i et lokalt bryllup for et par dager siden. Noe som var en litt annerledes opplevelse. (les: ufattelig kjedelig) Men vi spiste god sjokoladekake og hilste paa ca alle, vi ble tatt bilder av og var nesten mer omsvermet enn brudeparet.
Utenom det saa var vi paa byen med Sony og Eko for en natt eller to siden, noe som var farlig! Sony overtalte meg til aa shotte vodka redbull. Naar en balineser hyler ut: Baanski!!!!! Er det vanskelig aa si nei! Derfor ble jeg litt fullere en hva som var bra, men som alltid oppfoerte jeg meg eksemplarisk! Litt sjangling, fyllesnakk og snubling i scenekanten er noe man bare maa regne med!
cimg1147cimg1155
Jentene klare for balinesisk bryllup /// Vi kjoerte selvsagt moped til bryllup, the real Bali style!
cimg1228cimg1231
En fantastisk festlig kveld paa byen der vi egentlig bare skulle drikke litt /// Slik tilbringer Sony dagene paa beachen, paa en solseng i skyggen. Herlig liv!

Men naa gidder jeg ikke blogge mer til dere. Er klar for en siste middag paa Ultimo foer vi skal ut for aa si hadebra til Willy paa Espresso bar, Eduardo & alle de andre paa Bounty og gjoere vaart aller beste for aa faa Sony drita. Vi kjoerer en edru kveld siden jeg ikke helt vet hvor lurt det er aa drikke naar man nettopp har tatovert seg ogsaa reiser vi jo faktisk hjem i morgen. 24 timer paa reisefot med bakrus? Neitakk!

Og ja, for en gangs skyld saa gleder jeg meg til aa komme hjem. Jeg har savnet gutten min i snart 3 og en halv uke og det skal bli godt aa komme hjem!! Det eneste skaaret i min glede over aa komme hjem er at jeg kanskje staar uten jobb! Fantastisk :p

more pictures, only for you ;)

Siden sist har vi:
cimg0938cimg0952
Drukket mange fiskeboller, veldig mange! /// Vaert i bursdagsselskap til Nita, vi fikset blomster og ballonger!
cimg0973cimg0960
Vi kjoerte selvsagt stil og ble hentet i Andre sin nye hummer // Gjengen paa Hard Rock cafe!
cimg0979cimg0989
Vi har testet ut Bounty sin nye uteplass; ER (tror jeg den het) // Vi (les:Tonje) har truffet igjen Mark....
cimg1001cimg1000
Tonje har startet surfeskole for oss idioter /// Tone er ivrig student
cimg1021cimg1031
Jeg har faatt en ny bestevenn her nede, Tone kooooser seg paa Bounty! Hoho....
cimg1042cimg1081
Et relativt daarlig Bounty bilde /// Marie, Oniel og meg svinger oss paa Mbargo....
cimg1060cimg1072
Popcorn kosing paa Mbargo. /// Fantastisk kveld paa Mbargo sammen med Airul og Oniel!!!!
cimg1127cimg1115
En tur til nabo oya, Nusa Lembongan /// Bintang, bikini og paradisoy! Eneste som var kjipt var at sola uteble!

Det tok meg over en time aa laste opp disse bildene!! Litt lei! Men kan like saa greit dille paa internett siden det nok en gang er overskyet og graatt ute. Har ikke hatt en eneste hel dag med sol her nede, noe som selvsagt er skuffende. Men men, saann kan det gaa! Vi koser oss uansett saa skal ikke klage for mye.
Tilbrakte en natt paa Nusa Lembongan i natt saa vi er ganske trotte og slitne etter aa ha reist og sovet lite. I dag er siste dag med shopping, sies det?!
I morgen er planen aa reise til "bingen", et sted her paa Bali som alle surferne skryter av. Hva vi skal der aa gjore er uvisst, men vi reiser naa! Horer rykter om baal paa stranden og slikt kos. Kan nesten ikke takke nei til det?
Jeg har sagt meg villig til aa vaere med saa lenge det er solseng slik at jeg slipper aa faa sand langt inn i rompa!

Utenom det saa fyker dagene for tiden. Jeg begynner aa bli bekymret for aa ikke rekke alt jeg vil rekke! Jeg maa ha minst en dag eller to til paa Bounty/Mbargo, men tror ikke Tone er saa vanskelig aa overtale egentlig! Ogsaa krysser vi fingrene for litt mer sol slik at vi kan komme hjem litt brunere (roedere) enn da vi reiste fra Norge.
Og vips var det tid for Tonje og Tone aa flytte til Kina, jeg til aa tattovere meg og plutselig var vi hjemme igjen!
Gleder meg masse til aa komme hjem, men kunne godt vaert her litt lenger og!

Bali Holiday

Alright, kanskje paa tide med et nytt innlegg?
De gangene jeg beveger meg i retning en internett er det kun for aa sjekke diverse ting, slik som nettbanken. Den skal jeg forresten ikke besoeke igjen med det foerste for jeg fikk bakoversveis naar jeg fikk saldoen slengt i trynet!
Etter litt noeye gransking av kontoutskrift tingen viste det seg at to minibanker jeg kranglet litt med i starten av oppholdet har bestemt seg for aa lage kvalm og har derfor trukket meg for 2 millioner rupiah som jeg aldri fikk ut! Slemme slemme minibanker! For en gangs skyld er jeg glad for at jeg har litt kontroll paa hva jeg bruker av penger her nede for jeg kunne lett finne igjen alle kvitteringer paa alt jeg har brukt bankkortet mitt med!
Mannen i banken hjemme i Norge sa at jeg skulle slappe av ogsaa ordner alt seg naar jeg kommer hjem, fin fint! Selv om det betyr mindre penger aa bruke her nede!

Apropo pengeforbruk! Jeg bruker alt for mye penger! Og ikke paa meg selv... Hvor skremmende er ikke det? Det aa kjoepe gutteklaer er jo en droem, det er saa vannvittig mye kult! Jeg har gaatt amokk! Men i gaar naar vi var ute aa shoppet bestemte jeg meg for at nok er nok! Saa naa blir det ikke flere Bali presanger paa Marius... Derimot skal jeg paa sko shopping med Nita i morgen! Wohooo!!!

Andre nyheter saann utenom det er at Tonje og hennes nye samboer i Shanghai; Tone har komt ned til Bali. De droppet spraakkurset i Kina og valgte heller aa tilbringe 2 late uker paa stranda sammen med oss paa Bali! Noe jeg ikke hadde noe i mot! Tone som jeg ikke kjente paa forhaand har vist seg aa vaere en utrolig fantastisk jente, det skremmende er hvor like vi er paa noen omraader. Jeg foeler nesten jeg har kjent Tone i flere maaneder, ikke bare noen faa dager!

Paa torsdag reiser vi til Nusa Lembongan for aa leve livet der i en dag eller to. Skal nok faa leid oss en koselig villa eller noe annet fantastisk. Laane et par mopeder og bare suse rundt paa oya, snorkle litt og henge ut paa fantastiske strender. Lover at jeg skal laste opp masse bilder naar jeg kommer hjem. Internettet her nede er saa treigt at jeg faar vondt i hodet av det. Nesten....
Dagen foer vi reiser hjem skal jeg ta min foerste tattovering!!!!!! Har tenkt paa det i 3 aar, men aldri faatt meg til aa gjennomfoere det. Men denne gangen har jeg bestill tid, faatt tattoveringen tegnet + betalt depositumet saa naa er det bare aa faa det gjort!!! Jeg hater aa ha det vondt, derfor gruer jeg meg aller mest til smertene! Men jeg overlever nok! Vurderer forresten serioest aa drikke meg drita full, men foeler gjerne det er litt pysete! :p

Alright, det ble et langt innlegg. Planen var aa henge litt paa internett fram til sola kikket frem, men naa har vi sittet her en time og vi ser bare graa himmel saa ser ut til at det blir en strand loes dag!
Kanskje like greit siden jeg er like rosa som en gris! Jeg skal ALDRI mer la vaere aa smoere meg bare fordi det er overskyet, har nok en gang faatt erfare at man blir minst like solbrent da! Om ikke mer!!!!

Litt bilder bare...

cimg0518cimg0595
Helt ok size paa byen, kanonutsikt! ///// En del skilt og en deeeel kinesere
cimg0535cimg0601
Meg aa mine mad fotballskills! (madame tussauds) ///// Meg og Marie mi :)
cimg0628cimg0752
Fantastiske Disneyland /// Maatte selvsagt faa med oss all underholdning som va der!
cimg0653cimg0785
Mitt framtidige hus, her skal jeg og prinsen min bo /// Fyrverkeriet var AMAZING!!!!!
cimg0796cimg0827
Siste kvelden i Hong Kong :) //// Andre kvelden me gikk paa en liten smell paa Bali
cimg0823cimg0858
Herlige Sony som laerte oss mange nye triks //// Eduardo og meg, heldige med bildet Mona :p
cimg0897cimg0909
Marie va kje vanskelige aa overtala te aa synga paa scenen ;) //// Airul, Marie og Oniel

Det tar greit lang tid aa laste opp bilder her paa Bali saa gidder ikke mer naa... Andre dagen med overskyet vaer, egentlig ganske herlig.. Men haaper sola komme i morgen, blir kjipt skal vi gaa to uker med nesten ingenting sol!
Naa skal jeg hvertfall faa i meg noe frokost! Hadde det helt fantastisk morsomt ute paa byen i gaar, kjoerte moped sammen med Airul og Oniel, nattmat paa mcdonalds og masse rolls! Elsker mine balineser venner, de er ikke saa klengete og innpaa slitne som de australske! :)

Bali

Alright, hvor starter man aa fortelle fra naar 99% av alt man gjoer her nede er helt fantastisk?

Vi landet paa Bali i 3 tiden paa mandag, ble staaende i den lengste visum koen jeg noen gang har staatt i og forbannet alt og alle, saerlig kineserne som stadig fulgte etter oss. Vi ville ikke se flere kinesere etter Hong Kong.
Men da vi kom ut i ankomsthallen og fant Putu og Gede saa var alle bekymringer glemt... Det luktet Bali, det varmet slik som bare Bali gjoer og Marie straalte nesten like mye som meg! hehe...

Dag 1:
Foerste jeg gjorde var aa dra med meg Marie paa bintang hvor store mengder alkohol ble kjoept inn. Saa var det tid for dusj og stell foer vi selvsagt maatte drikke opp alkoholen vaar. Mildt sagt kan man si det var to fnisete jenter som satte seg ned paa Ultimo for aa spise middag! :p
Vi spiste forrett, hovedrett og drakk en flaske vin og endte opp med aa betale under 200kroner! Ingenting aa klage paa akkurat!
Og siden jeg fikk bestemme alt foerste kvelden ble det rett ut paa byen etterpaa hvor vi drakk fiskeboller, hoerte Eduardo synge Bryan Adams og fikk en del nye venner fra baade Bali og Australia. Koooos!!!
Da vi var lei Bounty... (les, Mona (!!!!!!) var lei Bounty, ikke Marie) gikk vi videre bort paa MBarGo. Her danset vi fra oss med Regi og de nye kompisene vaare og hadde det utrolig koselig. Hadde en litt kjip avslutning paa kvelden og tilbrakte et par timer paa do hvor jeg var lei alt som heter klengete og ekle gutter, men det ordnet seg med litt hjelp fra dovakten! hehe....
Kom oss hjem i 5 tiden og slukte nedpaa litt nattmat paa soho foer vi sovnet omtrent foer vi var komt inn paa rommet!

Dag 2:
4 timer soevn holder i massevis naar man er paa Bali. Derfor var det opp og hopp i 10 tiden. En fantastisk frokost paa KuDeTa foer vi labbet i retning Double six beach. Det var like lett som alltid aa finne strandguttene vaare og vips hadde vi havnet paa hver vaar solseng. De foerste timene gikk med paa aa snakke med guttene foer vi handlet oss litt saronger og tull fra stranddamene. Egentlig laag jeg ikke i ro mer en kanskje 20minutter hele dagen for det var hele tiden noen som ville sette seg ned aa snakke, noe som bare er koselig! :)
Lunsj ble inntatt paa Zanzibar, som vanlig! Det store samtale emnet denne gangen var ikke hvor hvit jeg er ("you have so nice white skin"), men hvor slank jeg var blitt. (???) Kommentarene denne gangen var: "before you a little fat, now you look slim and nice"
Ikke vits aa lyve, hvorfor ikke bare si det som det er! hehe... Herlige balineserne!
Paa kvelden var vi for slitne til aa vurdere aa gaa ut saa vi reiste paa shopping i stedet. Marie shoppet masse, jeg trodde jeg shoppet ca ingenting... Noe jeg ikke gjorde, svidde av godt og vel en million eller to!
Middag ble pizza fra pizza club, slaar aldri feil!

Dag 3:
Sto opp tidlig for aa vaere paa stranda til klokken 10, men det viste seg at det var overskyet saa vi drog ut tiden. Frokost paa Kudeta og powerwalk til stranden. Der gadd vi ikke leie oss solsenger, satt heller oppe hos Sony og snakket med han mens han laerte oss mange nye trylletriks. Kjempekoselig! Paa ettermiddagen fant vi ut at vi skulle dra paa shopping saa da reiste vi ut paa factory outlet. Nok en gang svidde jeg av en million eller to og jeg begynner virkelig aa lure paa hvor mange penger det er igjen paa kontoen min?
Naa har vi nettopp vaert paa spa og faatt oss manikyr, creambath og skulder/nakke massasje! Absolutt ikke feil, herlig!!!!!
Vi har reservert bord paa Rumours, en restaurant med fantastisk biff, klokken 8 saa naa bare diller vi litt paa internett foer vi skal tilbake paa rommet og gjoere oss klar for kvelden. Regner med det blir en tur ut i dag!
Haaper denne kvelden blir uten taarer og nye venner paa doen som troester meg! hehe...

Det var jammen mye oppdatering paa en gang!
Har merkelig nok ikke tatt noen bilder paa Bali ennaa, skal ta med kameraet ut i kveld slik at jeg kan legge ut fine fyllebilder naar jeg kommer hjem! hehe... :)

Hong Kong land

Jeg er ennaa i Hong Kong, reiser videre til Bali i morgen tidlig!
Hong Kong har absolutt vaert en opplevelse, men jeg hadde ikke orket aa vaere en dag lenger! Byen er stor, varm og altfor forvirrende med alle disse kina tegnene rundt forbi. Vi har stresset litt med aa finne frem, men egentlig har ting gaatt veldig bra!

Vi er blitt lei kinesere, heldig du Tonje :p
Disneyland var fantastisk, fyrverkeriet ennaa bedre! Herlig!!!!

Mer en disse faa setningene gidder jeg ikke skrive, for jeg er sulten. Maa ha middag for vi skal legge oss aa sove saann at vi er klar for masse sprell paa Bali i morgen!
Blir nok bedre oppdateringer paa Bali! Kanskje gidder jeg legge ut bilder ogsaa??

Har forresten kjopt en kjempesoet mobil til ca ingen penger. Marie har gaatt amokk og kjopt mange parfymer, ipod og utenom det ca alle kjolene det er mulig aa faa kjopt! Saa litt penger kan du trygt si det har gaatt!! Det er bra vi er saa rike :p Eller ikke? hehe...

Naa stikker jeg!!!!

05.aug.2008

Skal bruke dagen til å pakke de siste tingene, kjøpe diverse småting og henge med Marius! Derfor regner jeg ikke med at det blir flere oppdateringer på en stund! Siden vi bare har 4 dager i Hong Kong så vil jeg absolutt ikke love at jeg gidder blogge noe derfra! Tar nok en oppsummering når jeg kommer frem til Ananda og Bali! :)

Så i løpet av de neste 3 ukene blir det nok dårligere både på bloggingen og kommenteringen på andre sine blogger, men jeg kommer sterkt tilbake! :)

n52612506734628109594
Nå stikker vi til Hong Kong og Bali! :)
Kos dere her hjemme, vi skal hvertfall kose oss ekstremt mye på ferie!!!!

Hong Kong

Det begynner så smått og gå opp for meg at jeg reiser i morgen!
Jeg kjenner meg litt mer stressa enn i går, det er så utrolig mange småting jeg ikke har ordnet.
Det som kanskje stresser meg mest er de dagene vi skal være i Hong Kong. Jeg har ingen kunnskaper om byen, aner ikke hva jeg bør ha med meg og vet heller ikke hvordan vi skal komme oss rundt eller hva vi egentlig skal oppleve. Men selv om jeg stresser litt så regner jeg med at det skal gå bra og at vi får en super opplevelse!

Måtte inn på hotels.com i dag for å dobbelsjekke bookingen vår og kikke litt på bilder fra hotellet. Ser ut så vi har valgt oss et riktig så fint hotell.
hcom4283447bhcom42834413b
Utsikten fra hotellet, ikke noe å klage på // resepsjonen regner jeg med...
hcom42834416bhcom42834419b
Vi har faktisk betalt ekstra for et rom med utsikt // Badebasseng er viktig å ha når man skal bo som prinsesser på hotell!

Bildene hotellet har lagt ut ser helt fantastiske ut. Så får vi håpe at det stemmer og at de ikke har brukt flere timer på å redigere bildene i photoshop ;)

Det kribler i hele meg, mest av alt vil jeg reise i dag! Ikke måtte vente ennå en dag. Mest av alt så gleder jeg meg så mye at jeg får helt vondt inni meg. Men så gruer jeg meg litt og! Skal ikke nekte for det. Det er aller første gangen jeg og Marie reiser på ferie sammen, noe som egentlig bør gå veeeeeldig bra, men sant man vet aldri! Også liker jeg ikke tanken på at jeg skal sove alene i over 3 uker. Er fare for at Marie må finne seg i at jeg slår sammen sengene til en dobbelt seng! Noe som kan bli riktig så koselig! :)

Men nå skal jeg slutte å snakke ferie, heller konsentrere meg om at jeg er alene på jobb og avskyr tanken på det! Bra plan! Tror dessuten jeg må skrive lister på alt jeg må få fikset og handlet før vi reiser i morgen!!

03.aug.2008

Jeg har lovd dere bilder fra vårt fantastiske coctailparty, det må bli i kveld siden jeg er på jobb frem til sene kvelden. Kanskje jeg til og med må drøye bildene til i morgen. Vi får se!

Kvelden i går var morsom! 10 fantastiske jenter samlet til en kveld med god stemning og masse forskjellige drinker. Jeg hadde på forhånd mast til alle om at de måtte ha kjole, noe jeg tydeligvis fikk mast nok om siden alle kom pyntet og i fine høye hæler! Fantastisk!
Tonje mikset den ene gode drinken etter den andre, forresten drink nummer 2 var ikke særlig god! Utenom det så gikk spriten ned på høykant! Det merkelige var at ingen egentlig ble så fulle som vi burde ha blitt.
Da folk begynte å røre på seg og ville på byen ble jeg, Silje og Tonje sittende igjen å se på hverandre. Byen? Hvorfor det når man kan ha det festlig der man er?
 Så derfor sendte vi alle andre på byen mens vi tre ble sittende igjen i sofaen og gruble på hva vi skulle finne på.
Jeg bestemte meg for å bli skikkelig full og slukte derfor en hel vannkaraffel med 90% sprit og bittelitt saft. God ide, merkelig nok ble jeg bare fnisete og rommet snurret bittelitt. Egentlig burde jeg sovnet eventuelt spydd!
Så fant Tonje frem en godt skjult spilleliste på pcen og vips var det Mariah Carey, Celine Dion, Westlife og Queen for alle penga. Tonje fant frem en hårbørste til seg selv og kjøkkenutstyr til meg og Silje. Bedre sangfugler skal du lete lenge etter!

Noen filmsnutter ble det, men tror ikke de skal publiseres i fare for at vi skal få et dårlig rykte. Eventuelt dere skal få vondt i ørene. Vi hadde det meget morsomt bare oss tre og da kjærestene våre skrev melding om at nå var de på vei opp til oss sank vi sammen i sofaen og syns egentlig det var bittelitt kjedelig. Vi hadde det jo så gøy!
Jeg som trodde min kjæreste var klar for mer moro skuffet meg da jeg fikk klar beskjed om å kle på meg og bli med hjem for å sove. Nedtur!
Men da jeg kikket på klokken da jeg kom hjem og den viste halv 4 på natten var det kanskje like så greit.

I dag har jeg stått opp på feil fot, jeg er grinete og ikke noe morsomt selskap. Noe Marius fikk erfare i dag morges. Resten av dagen har jeg planer om å la humøret mitt gå utover alle passasjerene med overvekt og alle som er spydige. Det er også en viss fare for at Tonje blir utsatt for en del klaging over hvor kjipt ting er. Jada, jeg lover jeg skal bli blidere i løpet av dagen!

Forresten så er yoghurt og juice ingen brukbar bakrus mat! Jeg vil ha junk! Du er hjertelig velkommen på besøk hvis du tar med noe junk!!!

02.aug.2008

Lørdag er i grunn en herlig dag å jobbe på!
Det går lite fly noe som igjen betyr lite problemer og masse dødtid.
I dag har vi hatt to timer hvor alt har vært stengt så da har vi brukt tiden til å kjøpe bøker, rydde i reiseguiden, sitte i sola og bare dille. Herlig!
Jobber til klokken 6, noe jeg skal klare helt fint! Så bærer det rett hjem til Stavanger hvor jeg skal dusje og gjøre meg klar for kvelden.
Skal ha coctailparty/1år til vi ser Tonje igjen avskjed. Vi skal drikke smoothies blandet med masse vodka, danse rundt i høye hæler og hvertfall i mitt tilfelle kjole før vi skal på byen og more oss! Gleder meg utrolig masse til å henge med alle jentene mine!
Bilder kommer i morgen! :)

Ha en fantastisk lørdag alle sammen!

01.aug.2008

Jeg hadde store planer om å skrive et innlegg om hvor glad og fornøyd jeg er om dagen!
Før i dag var det som om ingenting kunne ødelegge den gode følelsen jeg har inni meg. Men joda!
Jeg såg for meg at jeg skulle komme meg tidlig hjem fra jobb, rett hjem til Marius å ha en kosekveld.
Men det ødelegger selvsagt forsinkete fly! Så her blir jeg sittende til klokken 22.00, minst! Og ikke nok med det, men det er 7 mennesker som ikke kommer seg hjem i kveld, noe som vil si at jeg må fikse hotell, taxi og ny flyrute til dem. Oh joy! Ekstra arbeid på kvelden er morsomt!

Men sånn utenom det så er jeg fornøyd! Jeg får bite tenna i sammen og heller kikke på kalenderen hvor det står at jeg har 3 arbeidsdager igjen på jobb før jeg reiser. Eksakt 31arbeidstimer igjen til jeg har ferie... Og for en ferie det blir! Du er sikkert kjempelei av å lese om ferien min, men sånn blir det når jeg gleder meg ekstremt masse!

hits