august 2007

HELG!!!

Det var nå et voldsomt mas om dette håret, jeg kommer ikke til å ta bilde av meg selv kun pga en hårklipp og en liten farge endring. Tror egentlig ikke det er så stor forskjell på håret mitt som jeg innbiller meg. Mamma såg det ikke en gang å det sier vel litt? Dessuten så var det to gutter på sandnes i dag som ropte blondi etter meg når jeg gikk forbi så regner med at jeg ennå tilhører den lyse klanen når det gjelder hårfarge. Meeeen, syns godt jeg kunne hatt litt lengre hår i det minste! Uansett...

Torsdag:
-Skole i 3 timer
-Hjem og mekket klart til middag og div
-Trening (StepKrønsj, slitsomt)
-Dusj på Sports Club siden dusjen vår i leiligheten er ødelagt
-Innom videoverden for å si hei og hå + låne et par nye filmer
-Hjem og gjøre ferdig lasagne osv..
-Kine kom
-Camilla kom
-Såg bilder fra Bali 2005 og 2007
-Tonje kom
-Såg Bali film fra 2005
-Misunnelig på Kine som reiser til Bali med gostudy i februar
-Spiste lasagne
-Mamma kom
-Mary Kay hudpleie ting (mitt oppstartskurs)
-Kine gikk
-Mamma gikk
-Tonje gikk
-Camilla gikk
-Mona la seg

Fredag:
-Skolen i mange timer (Så mange at jeg faktisk ikke klarer å telle skikkelig, det gikk i litt i surr)
-Hjem
-Lagte spaghetti til middag
-Kine kom og hentet meg
-Vi trente på sports club (for meg vil det være sports club en god stund til)
-Kine kjørte meg hjem
-Jeg dusjet og div hjemme (dusjen har ennå ikke varmt vann, djiiiis)
-Reiste til Sandnes
-Såg Kongen av Queens hos Tonje
-Reiste ned til Sandnes
-Traff OC, Preben og Erik
-Kjøpte kinobilletter
-Rånte litt rundt i Sandnes for å få tiden til å gå
-Var på kino og såg Rush Hour 3 (hysterisk morsom)
-Tok toget hjem
-Natta :)

En hel helg fri, er det mulig! Det er nesten for godt til å være sant! Men hva gjør man en hel helg når man har fri???? Folk har foreslått alkohol, men man kan jo for pokker ikke drikke hele døgnet! Hva gjør man den tiden man er edru? Bare henger hjemme? Det er nytt for meg dette her...

korte innlegg


Som Tine påpekte så har de siste innleggene mine vært litt lik Marianne sin blogg med setninger uten sammenheng osv.. Men da må jeg få innrømme at jeg liker Marianne sin måte! Lettvtint!
Hvorfor skrive mange lange setninger om ting som egentlig ikke er så interessante? Da liker jeg veldig godt stikkordsformen. Da er jeg både flink til å oppdater bloggen og dere med hva jeg gjør/ikke gjør om dagene! :)
Lurt... Så frem til det skjer noe spennende som krever mer en bare stikkords beskrivelser av mitt liv eller jeg får kjempelyst til å skrive masse tull så vil nok bloggen inneholde en del korte innlegg til! :)

Onsdag:
-frisøren (jeg fikk mørkt og ganske mye kortere hår, har ikke helt bestemt meg for om jeg liker det ennå)
-hjem og mekket salat og annen mat
-brukte hvertfall en time eller to på å se på morsomme videoklipp på youtube (hvis jeg først begynner så klarer jeg ikke slutte)
-Lastet opp bildene på telefonen på dataen (var på tide at jeg fant ut hvordan det skulle gjøres)
-Tonje kom
-Tonje og Mona kjørte til kvadrat
-Brukte litt penger, nå har jeg snart ingen penger lenger
-Tok bussen hjem igjen
-Koblet til min nye dvd spiller og begynte å snik kikke på bali filmen (skal ikke se resten før i morgen sammen med Kine og Camilla)
-snakket litt med kollektivjentene
-Gikk tur rundt mosen med Ingrid og Kristina (slitsomt, utrolig hvor tungt det er noen dager)
-Slappe av i senga med druer og en film =)

tuesday

Er blitt lat, orker ikke skrive lange setninger om ting jeg har gjort.

Tirsdag:
-Jobb et par timer på Dolly, lite å gjøre.
-Hjem for å spise litt å slappe av
-Tilbake til Sandnes
-Traff Tonje
-Kjørte til Maxi, besøkte Cecilie på jobb
-Shoppet middag og tilbehør til smoothie
-Hjem til Tonje
-Spiste pai
-Sjekket diverse turer til forskjellige plasser (Roma, Nice, Paris, Praha, London, Bergen, Oslo, Moskva) Tror vi ender opp med Paris hvis det blir tur! :)
-Mekket jordbær smoothie (frosne jordbær, fersk mango, fersk banan og eplejuice) Anbefalles, skamgodt!
-Såg Knocked up
-Hjem og i seng! :)

kort oppsummert

Mandag:
-skole (markedskommunikasjon)
-skoshopping med Ane
-Slappe litt av hjemme
-StyrkeKrønsj på Elixia
-Dusj
-Mary Kay på Hillevåg
-Tur rundt mosen med Ingrid
-Dusj
-Kveldsmat
-Slappe av med tv, internett og film på engang =)

kro,shopping,fartsbot,shrek

Min første uke som skole elev er over og jeg føler meg ikke noe særlig klokere! Må innrømme at jeg allerede har skulket en hel dag, noe som ikke er bra.
Torsdag var dagen for den første kroa på BI. Camilla kom som planlagt å hentet meg kvart på 6 og vi reiste til Kine for å hente henne. Men pga litt misforståelser å dette her så var ikke Kine klar så da ble vi sittende i senga til Kine å se på at Kine kledde og sminket seg. Da vi endelig var klar alle 3 fant Camilla ut at hun ville bytte sko og vi kjørte derfor til Sandnes. Vi var allerede seint ute siden alle hadde hatt vorspiel i badedammen fra klokken 6! Men men... Etter å ha vært på Sandnes en kjapp tur reiste vi opp til Christian der Camilla skulle sette bilen og da var klokka så mye at vi bestemte oss for å bare vorshe hjemme hos Christian og Peder, selv om de ikke var hjemme.
Var et koselig å morsomt vorspiel selv om vi bare var 3 stykker. Etter ca en time intensiv drikking der alle 3 hadde klart å bli fulle gjorde vi oss klar til å gå ned mot kroa, men da klarte selfølgelig Kine å knuse pudderet sitt slik at vi måtte jakte på en støvsuger. Til slutt kom vi oss hvertfall ut av huset og labbet i vei mot kroa. På kroa måtte vi betale 70kroner i døra fordi det skulle visstnok være en overraskelse der. Da vi kom inn viste det seg at det var stand up show med noen kjente komikere. Eneste jeg husker navnet på er Janne Rønningen. Heeeelt greit, men det å prøve å få over 100 fulle BI studenter til å holde munn å høre etter er ikke like lett.
Jeg, Kine og Camilla fikk opptil flere ganger kjeft av Pia for at vi snakket for høyt! hehe...
Men det var en morsom kro, vi danset, møtte kjente og nye mennesker og koste oss!
I 1 tida bestemte jeg meg for å reise hjem, hvorfor husker jeg ikke helt, men mistenker at jeg ble fornærmet eller lei meg for noe. Våknet hvertfall opp med følelsen av at det var noe jeg burde husket. :P

Og med en aldri så liten bakrus på fredagen så orket jeg ikke stå opp da klokken ringte og fikk dermed min første skulkedag. Ikke bra ikke bra. Men siden stipendet/lånet hadde komt inn på kontoen bestemte jeg meg for litt shopping og ringte dermed til Marie og fikk dradd henne med til kvadrat der vi shoppet både det ene og det andre. En liten lunsj på mexicana med Lisbeth og Cecilie fikk vi og til! Koselig.
Så kjørte jeg Marie hjem til Sandnes der hun dusjet og gjorde seg klar til en kveld på byen mens jeg såg på. Så kjørte jeg Marie til bursdagen i Stavanger før jeg selv satte kursen mot Ikea der jeg fikk brukt et par hundre kroner på dill.
Fredagskvelden tilbrakte jeg hjemme i Stavanger hvor jeg pyntet, ommøblerte og div med alt jeg hadde kjøpt på Ikea før jeg la meg i senga for å se film. Såg scoop, som var en veldig dårlig film også begynte jeg på Kill Buljo, meget morsomt, men jeg sovnet før den var ferdig så får vel prøve å se den ferdig i dag! :) I 3 tida måtte jeg stå opp igjen for å hente Marie på byen. Vi hadde og en liten tur innom esso for å kjøpe nattmat før vi la oss.
Lørdag kjørte jeg Marie hjem til Sandnes før jeg reiste til klepp st for å hente Aleksander.
På vei opp til Klepp for å kjøpe frokost på bakeren klarer jeg å bli stoppet av politiet som tydeligvis hadde lite å gjøre denne lørdagen siden de hadde bestemt seg for å ha fartskontroll på strekningen mellom klepp st og klepp.
Det hele endte opp med 1600 i bot for å ha kjørt bittelitt for fort. Kjipe penger det skal være sikkert!

Etter frokost reiste vi til Sandnes der vi gikk på kino for å se shrek 3, en meget morsom film! Anbefalles! =)
Da kinoen var over reiste vi hjem hvor jeg satte av Aleksander før jeg selv kjørte tilbake til Stavanger hvor jeg reiste på jobb og jobbet hele lørdagskvelden.

1.skoledag

Sommerferien er over og Mona er igjen blitt student. Jeg startet skoleåret med å komme forsent til første time, ingen bra start med andre ord. Så i stedet for å ha den første timen med informasjon om organisasjonsteori/ledelse (eller noe i den duren), satt jeg og Tonje godt planta nedi de røde sofaene på BI. Må innrømme det sånn egentlig var en rolig å fin start på skoleåret! ;)
Jeg fikk og på denne lille fritimen tid til å fikse opp rotet på blackboard, der det står at jeg er student ved BI i Oslo, noe jeg ikke er. Spurte og om den snille damen muligens hadde peiling på hvorfor lånet mitt ikke har komt ennå, men det kunne hun ikke hjelpe meg med. Så da må jeg rett og slett driste meg til å ringe lånekassen i morgen.

Meeen tilbake til min første skoledag! Vi var hvertfall på plass til andre time og ble sittende i 2 skoletimer å høre på at Robert snakket om noe som jeg egentlig ikke helt fikk med meg. Tror kanskje konsentrasjonen min har ferie ennå.
Så hadde vi en liten fritime der alle bed.økene forsvant hjem og jammen gjorde ikke Tonje og det, så da ble jeg sittende igjen helt alene. Skoleflinke Mona! :) Forresten ikke helt alene, Marianne og Iren var jo der å passet på at jeg fikk luftet meg litt.
De 3 siste timene hadde vi pristeori, et fag som til nå ikke virker heeeelt grusomt, men kan se for meg at det faget blir jævlig i løpet av ukene som kommer.  X`er,  Y`er og grafer er ikke helt min ting rett og slett.
Fikk og bekreftet den grusomme mistanken jeg har hatt angående bed.øk eksamen som jeg må ta opp igjen. Det er ikke lenger lov til å legge inn formler og div på kalkulatoren! HJELP!!! Hvordan skal nå dette gå? Muligens at bed.øk går ok å ta opp igjen uten formlene på kalkulatoren, men makro?? Ikke mulig! 

Ble lurt til å jobbe i dag og så nå er jeg sliten. Sovetid!! =)

Videoverden

Jeg tror jammen jeg liker den nye jobben min ganske så godt! :) Har vært litt redd for at jeg skulle kjede meg og dette her, men med så mange fantastiske mennesker som det jeg jobber med så er det faktisk ikke mulig! Til nå så har alle jeg har hilst på og jobbet med vært verdens søteste. Hadde og trodd det skulle bli litt sånn pinlig og forsiktig i begynnelsen, både når det gjelder samtaler og hvordan ting fungerer. Men neida, jeg føler jeg har funnet tonen med de fleste allerede. Og det er jo bra! :)

Hadde min første stengevakt i dag, nesten helt alene! Eller det vil si at Julie var med meg, men tatt i betraktning at dette var den første vakten til Julie etter opplæringen så måtte jeg ta ansvar og sørge for at alt ble gjort å ikke gjort! Så hvis noe er gjort feil i morgen så er det jammen bare min feil!

Hadde og min aller siste dag på søppel jobben! Klarer ikke beskrive hvor godt det var å ta av seg skoene å bare slappe av i bilen å faktisk vite at det var siste gangen! Herlig! Nå kan jeg begynne å sove til klokken 7!
Lørdag i morgen og jeg har ingen planer utenom min aller første åpningsvakt på Videoverden, men håper jo at det muligens blir litt sosial aktivitet i morgen kveld. Samme om det er med eller uten alkohol! :) Jeg vil bare være sosial igjen. Er noen av vennene mine jeg ikke har sett på flere uker! Slik som Tonje, Camilla, Lillian, Cecilie, Lisbeth osv.. Jepp, ca de nærmeste vennene mine! For et liv! Nå blir det skjerpings!! =)

Blinde date?

1 dag igjen!!!!!

Jeg har takket ja til en blind date! Hvor utypisk Mona er ikke det? Tipper jeg trekker meg dagen før eller noe, takler ikke det at jeg ikke skal vite hvem det er!
Og det aller grusomste er at han tydeligvis har sett meg. Urettferdig!
Det hele virker kjempeskummelt, men og litt spennende! Jeg har allerede alliert meg med Marie og Tonje om at de muligens må spille "jeg har blitt dumpa av kjæresten" venniner! :p
Jaja, det ordner seg vel. Har en liten mistanke om hvem det kan være, etter å ha smugkikka på alle vennene til Henriette på facebook (min kjære arbeidskollega som har iverksatt denne daten) Men kjenner jeg han? Neeeei...
Aner ikke når denne daten blir mulig å gjennomføre, ei heller om det faktisk noen gang kommer til å skje!
Er det lov å gå på date med promille?

Hallingdal

1 uke igjen til skolestart og jeg gleder meg! :) Skal bli godt å få litt skikkelig rutine og dette her! Litt lei av å jobbe jobbe jobbe. Kan si det sånn at det var godt med en frihelg! En helg heeeelt uten noen slags form for jobbing!
Fredag var en travel og hektisk dag på søppeljobben, vi skulle ikke la papir bilen ta oss igjen og vi ville fort avgårde til Hallingdal, derfor ble det mye springing på oss. Men vi fullførte ruta på ny imponerende tid, 08.15!!! Veldig veldig bra må jeg få påstå! :)

Så ble det en kjapp dusj, litt pakking i bilen, skravling med søppelmenn og litt dilling før jeg, mamma og johnny satt i bilen på vei mot Hallingdal. Turen gikk rimelig raskt, hvertfall siden Aleks har fått seg dvd i bilen og siden han hadde reist opp med tante dagen i forveien så hadde jeg hele baksetet for meg selv, noe som betydde at jeg kunne velge helt selv hva jeg ville se!! Derfor ble det 2 jentefilmer, der den ene ikke helt imponerende, men den andre veldig kjekk. Jeg fikk og en episode med The L word før vi var fremme!
Hjemme hos Gommo ble det litt klemming, småsnakking å dette her før det var middag og litt buzz spilling før vi
alle tok kvelden.
Lørdag startet med at selve bursdagsbarnet hadde mekket klar frokost, en goood frokost! Etter en kjapp frokost reiste vi til Ål for å handle litt småting.
Vel hjemme i Vats var det tid for dusjing og pynting før vi alle var klare for å reise til Rødungstølen hvor Gommo skulle feire sin 75årsdag. Gommo var ikke klar for noen stor feiring så det ble en enkel lunsj, dessert og litt kaffe og kaker. Helt greit for oss så lenge det var noe Gommo selv ville. Kun den nærmeste familien var der, noe som og var veldig koselig.
Tror Gommo syns det var kjempestas å ha alle barna sine samlet, og det hadde vært ennå kjekkere om alle barnebarna og hadde vært der, men for all del.. Koselig var det! :)
Lunsjen på rødungstølen var god, som vanlig! Skuffer aldri.
På ettermiddagen takker vi for oss og reiste ned til Gommo igjen der de fleste startet så smått med litt alkohol.
Jeg var selvoppnevnt sjåfør for kvelden og mens de andre drakk øl spillte jeg og Aleks Buzz!
Etterhvert som timene gikk ble ølen byttet ut med konjakk og gin, noe som gjorde at folk ble litt mer sjanglete og snøvlete. Men i 9 tida kom vi oss hvertfall avgårde. Jeg måtte kjøre den nye bilen til vesle jonny, noe jeg egentlig ikke satte så stor pris på, men det gikk nå bra!

Fremme på Ål var vi alle klare for Hellbillies konsert. I fra vi parkerte og til konserten startet ble folk fullere og fullere og for meg som var edru ble det mer og mer morsomt. Det hele toppet seg da det skjeve tårn på Arnegård kom (Onkel Marvin) Aldri har jeg sett han så full og heller aldri så skjev og sjanglete! hehe... Tante tisset mer enn oss alle til sammen og da var det ikke snakk om å gjemme seg vekk, for all del, som tante sa.. Må man så må man! hehe..
Klokken 11 startet konserten, en time senere en planlagt. Noe som egentlig ikke gjorde noe, var koselig å være der. Var meg, mamma, Johnny, Tante Eldbjørg, Robert, Onkel Marvin, Vesle Jonny og Inga. Hallingdøler er noen harry mennesker og jeg fikk mye å le av i løpet av kvelden, folk gikk på trynet både her og der, de datt av benker og det hele toppet seg da to ungdommer datt om på bakken og i stedet for å reise seg og gå videre så ble de bare liggende midt på gresset og råkline til stor forbauselse for alle de som sto og så på! hehe.. Vi snakker skikkelig råklining, på grensen til uakseptabelt! hehe.. Morsomt!
Hellbillies var fantastisk, jeg liker musikken og stemningen var god! Skulle bare mangle når bandet spiller på hjemmebane. De sang mange nye sanger som jeg ikke kunne, men da "En neger på Ål stasjon", "Krasafaren Steinbu" og "Den finaste eg veit" ble spillt så måtte jeg bare synge med. Vesle Jonny ba til og med opp til dans, noe som ikke ble den helt lange dansen da det ikke var bare bare å danse oppå en benk!

En kjempekveld! Herlig å bare være edru å fortsatt kunne ha det så vannvittig koselig sammen med fulle mennesker! hehe... :)

image222
Rødungstølen høyfjellshotell, stedet hvor jeg har jobbet og hvor Gommo feiret sin 75årsdag!
image223
Hellbillies! :)


I dag har dagen bestått av mye kjøring og jeg er endelig hjemme! :) Borte bra, men hjemme best!
I morgen starter den siste uken med søppeltømming!!!

skole,jobb,reise?????????

Personalmøte på videoverden var interessant. Her er det ingen faste helger, dager osv... Førstemann til mølla får de vaktene de vil ha og resten må enten ta det som er ledig eller ikke jobbe i det hele tatt. Veldig nytt for meg, men veldig praktisk på mange måter og! Jeg fikk en del vakter den kommende måneden og begynner å bli litt redd for å jobbe meg usosial, for akkurat nå er jeg veeeeeldig usosial. Liker det ikke, men det er heldigvis ikke mange dagene igjen av søppel jobben og da begynner skolen igjen og jeg er forhåpentligvis ikke så trøtt hele tiden lenger! :)
Skole skal bli bra, tror jeg. Har tenkt litt på skole de siste dagene, jeg er så vannvittig usikker på hva jeg skal gjøre å ikke gjøre.
Skal jeg fullføre 3år?
Skal jeg ta 3 året i Singapore, Kina, Canada?
Skal jeg ta permisjon etter jul for å jobbe/reise?
Skal jeg ikke gå på skole dette året i det hele tatt?
Skal jeg ha fullt lån/stipend?

Æsj, det er så mange spørsmål og jeg har dessverre ikke svarene. Aner ikke hva jeg aller helst vil. Men en ting er sikkert, jeg skal reise myyyyye! Håper jeg, er jo ikke full av penger heller. Og siden mamma har begynt å bekymre seg for lånet mitt så får jeg vel ta litt tid til å tenke over dette her.

...

Fyllesvinet fra lørdag er oppegående igjen, må innrømme det var en lang søndag! Mandag var og en ganske grusom dag, alltid like kjipt å stå opp tidlig igjen etter en helg. Jobbet som vanlig i ca 4 timer før jeg reiste hjem, dusjet, slappet av og spiste litt før jeg gikk ned til jobb på videoverden. Jobbet sammen med Henriette, kjempekoselig! Tror jeg kommer til å like meg på videoverden. Sluttet på jobb 11 og var da rimelig sliten, var ikke hjemme på Klepp før halv 1 og da bar det rett i seng, før det i dag nok en gang var opp å hopp klokken halv 6.
Nå ligger jeg i senga, har nettopp sett en film og skal snart gjøre noe fornuftig. Klokken 5 skal jeg på personalmøte, gruer meg bittelitt, har jo ikke hilst på ca noen! Men men, skal nok gå bra det og! =)

Ellers så har jeg funnet ut at singel livet er bra, veldig bra. Tanken på type forhold eller noe i den duren stresser meg like mye nå som i fjor, å alle som kjenner meg godt vet jo hvor bra/dårlig det gikk. Skal absolutt ikke rote meg borti noe sånt igjen, da er det like så greit å bare vente en stund til! :)

Meeeeen, gratulerer med kjæreste Ingrid! Litt trist siden vi begge skulle være single å gå masse turer rundt mosen til høsten å syte og klage! Nå blir jeg gående alene, men men.. Skal nok klare det og! =)

Reunion

Jeg sliter ennå med bakrusen og delvis angsten, men skal hvertfall gjøre et forsøk på å oppdatere dere på min til nå værste bakrus og fyllekule!
Jeg jobbet i 7 timer i går, det var rimelig travelt så jeg glemte helt at jeg måtte spise mat.
Så du kan jo tenke deg til hva slags smell jeg gikk på. Klokken halv 7 var jeg på plass hos Karen, nydusja og fin å klar for et lite vorspiel før vi skulle til Ganddal.
Vi bestemte oss for en drikkelek slik at vi skulle drikke litt fort og komme oss avgårde. Hadde en teit lek, vi brukte en kortstokk og skulle drikke antall slurker som kortet viste. Med min flaks fikk jeg selvsagt bare knekt, dame og konge. Du kan jo tenke deg resultatet! Etter 20minutt opplyser Karen meg om at nå hadde jeg drukket opp vinflasken min og jeg bestemte meg da for at nå måtte jeg roe meg ned! Noe som og gikk bra, helt til vi kom oss til Ganddal der alle var i tjohei form! Da åpnet jeg raskt den 2 vinen og det tok ikke mange timene, (ca 1) før jeg også hadde drukket opp den. Og her burde jeg jo helt klart stoppet å drikke, men neida... Da tok vi for oss litt sprit! Når jeg skriver dette her nå så er jeg helt enig med Mamma, jeg fortjente den fyllekula og bakrusen! Burde ha mer vett til å stoppe å drikke!!!
Men uansett, det var utrolig koselig å se alle igjen. Mange var slik de alltid har vært, noen var litt annerledes, men det var uansett veldig koselig. Men jeg skulle helt klart ønske jeg var littegranne mer edru slik at jeg hadde husket litt mer av samtalene, hvem jeg har snakket med og hva jeg har gjort/ikke gjort. Men men,får ta det igjen på 10års jubileet.
Litt vrikking på rompa ble det og på scenen, men hadde et aldri så lite uhell på vei ned trappene igjen og trynte langflat og fikk Karen oppå meg! hehe... Lættis.!
I 12 tiden slo alkoholen til for fullt og det endte opp med at jeg måtte ta meg en liten gåtur rundt bygget for å prøve å bli litt edru. Det fungerte ikke, jeg ble bare mer svimmel og trøtt og det endte opp med at jeg la meg til rette i en busk for å slappe av. (og det var ingen busk som låg rett ved veien, neida, jeg har krabbet langt oppi en grøft!) Her ble jeg hvertfall liggende en halvtime eller lenger, jeg orket ikke gjøre noen ting. Jeg var skikkelig ubrukelig! Ingenting fungerte! Og for dere stakkarer som fikk meldinger av meg i går, jeg beklager hvis innholde var misvisende eller støtende!
Heldigvis for meg så begynte Karen å savne meg og ringte derfor for å finne ut om jeg hadde stukket av. Det endte opp med at vi låg ved siden av hverandre i grøfta og lo av hvor fulle vi var. Karen ville til Sandnes, jeg ville hjem så våre veier skilltes her ved busken hvor jeg labbet opp mot klubbhuset igjen mens Karen satte kursen mot Sandnes.
Jeg fikk haik med en taxi og kom meg hjem til Klepp. Merkelig nok så la ikke Johnny merke til at jeg var DRITA, så jeg kunne stille og rolig gå og legge meg i senga mi! Sovna med alle klærne på + linser og all sminke.

I dag morges våknet jeg opp til tidenes bakrus, vondt i hodet, svimmel, kvalm og uuuuutrolig sløv! For første gang i mitt 21årige liv spydde jeg dagen derpå! Skal ikke skje igjen, det var ikke noe morsom! Fysj for en start på søndagen! Og det gjorde det ikke bedre at jeg skulle på jobb! Grusomt!!!!!
Nå har jeg endelig komt meg hjem etter en fæl dag på jobb, skal bare sjekke litt internett sider før jeg hopper til køys. Tidlig opp på jobb i morgen!
image217
Mona og Kine, fortsatt litt edru
image219
Mona, Torhild og Anette
image220
Et liiiiiide uhell her ja!

Skjer lite

Det skjer relativt lite i min verden for tiden.
Jeg står opp hver morgen 05.15, så jobber jeg fram til ca 11.00 før jeg hopper i dusjen. Så kommer det litt an på om jeg skal på jobb på videoverden eller ikke, skal jeg det så sykler jeg rett ned til Løkken og hvis jeg har fri, slik som i dag så hopper jeg rett i senga og under dyna. Så blir jeg enten liggende i senga en time eller flere å ser søppel serier på tv, eller diller med noe annet. Det hender og jeg sovner et kvarters tid, men det er ikke så ofte. Kan ikke med sånn å sove på dagen, og det er kanskje like så greit!
Jeg har vært veeeeldig usosial denne uken, jeg orker ikke tanken på å reise på besøk til mennesker.. Så da har det heller blitt til at jeg henger hjemme i Stavanger, har ryddet og vasket, sett tv, vasket klær, handlet, dillet, lagt bilder inn i album, begynt på scrapbook fra ferien og ryddet i skoene mine.
Og for å få med hele dagsrutinen min så pleier jeg sette meg på toget sånn ca i 7-8 tiden for å reise hjem til Klepp siden jeg sover der hver natt. :) Fytti for et kjedelig liv jeg har, skal bli godt å bli ferdig med denne sommerjobben, komme meg tilbake på skolen og i vanlig dagrytme.
Gleder meg til å være sosial uten å bekymre meg for at jeg må rekke toget eller ikke legge meg forsent. Gleder meg og skikkelig til lønna kommer. Jeg vil shoppe! :)

Andre ting jeg gleder meg til er ungdomskole reunion på lørdag. Skal bli morsomt å se alle igjen, litt skummelt og. Har fått vite at det er 53 stykker som er påmeldt, lurer på hvem det kan være? Skal bli så morsomt! Gleder meg masse masse. Også gleder jeg meg til neste helg for da skal jeg ha heeeeelt fri i hele to dager. Da skal jeg nemlig til Hallingdal for å feire 75 års dagen til Gommo. Lang biltur, men skal bli herlig å slappe av langt fra trafikk, mennesker og mas! For en gang skyld skal det bli herlig å tilbringe ca 48 timer i Vats! =)

Jepp, det var det innlegget. Fysj så lite det skjer...

hits