august 2006

Jævla kode

Har du noen gang opplevd at du skal betale noen i en butikk også plutselig har du glemt koden til bankkortet ditt?
Høres helt sykt ut ikke sant? Husker Anette gjorde det mens vi var på Bali, hun skulle ta ut penger i en minibank også husket hun ikke lenger koden. Jeg lo og kunne ikke forstå hvordan det var mulig, men nå skal jeg slutte å le av det. Jeg har glemt koden til bankkortet, hvor irriterende er ikke det?
Plutselig bare datt alle tall ut og jeg har ikke litt peiling på hva det kan være. Hvordan kan jeg komme på det igjen? Noen forslag? Det er helt blankt...
Har prøvd og stillt meg foran en minibank bare for og se om tallene datt på plass igjen mens jeg står og ser på dem, men nei da!

Jeg trenger bank kortet mitt, kan ikke leve uten. Eller kan jo, men husker ikke hvordan det fungerer lenger! Jeg må komme på koden igjen! Og det fort...
I fra kode til noe annet, Veronika klager på at det er kjedelig at jeg oppdaterer så sjelden, men jeg orker ikke oppdatere så ofte pga internetten hjemme. Den er så treig!
Er heller ikke så mye å oppdatere med, jeg går på skole, jobber og henger med tonje og cecilie hver dag. ;)
Men resten av uka så skjer det litt kjekkere ting, ikke det at Tonje og Cecilie er kjedelige, men forandring fryder! På torsdag, altså i morgen skal jeg på cowboyfest med Dolly hos Lise, noe som skal bli morsomt! På fredag skal jeg i middag til Therese sammen med Anita, Gerd Marit, Karen og Cecilie, vi skal og på noe så blodharry som DDE konsert. Kan ikke si jeg gleder meg til den, men alt det andre skal bli koselig og kjekt. Skal bli trist nå når Therese flytter til Mexico, så vi må få til en koselig avskjedskveld! =)
På lørdag kommer Lillian og Camilla hjem fra Bergen så da skal vi ha skikkelig jentevorspiel i leiligheten. Er rart det, de har ikke vært lenge i Bergen, men allerede så savner jeg dem! :) Skal bli godt å få de hjem en helg, så får vel vi komme og besøke dem om ikke så lenge! =)
Men nå får jeg logge meg av og komme meg til regnskapstimen!

ALLTID kopier innleggene dine Mona...

Jeg blir så sinna på meg selv når jeg gang på gang glemmer å kopiere teksten jeg har skrevet før jeg trykker publiser! Siden internetten vår er langt fra stabil så hender det ofte at laaaange innlegg forsvinner slik at jeg må skrive alt på ny. Det er så utrolig kjipt, og ja det stemmer, det skjedde nå nettopp med meg. Jeg hadde skrevet et langt, kanskje ikke et så kjekt innlegg, men alikevell, det er kjipt når alt bare forsvinner!

I dag hadde jeg en fridag, noe som skulle vise seg å ikke vare lenge. Grunnen til at jeg havnet på jobb i dag var min kjære sjef Lene som ikke klarte å holde seg på beina i fylla og som pga en stiv nakke og masse kuler i hodet måtte til legen. Det var egentlig greit å være på jobb i dag, det var kun 4 familier som ville spise hos meg i løpet av 4 timer så jeg hadde god tid til og gjøre det jeg er best til, nemlig ingenting! =)
Etter jobb så vimset jeg rundt i litt forskjellige butikker og endte som vanlig opp med masse ting som jeg egentlig ikke trenger. Fikk kjøpt litt småting som er godt og ha som feks; laken, shampo, kremer, mat osv.. Får bruke pengene så lenge jeg har dem! Vurderer faktisk å bestille neste sommerferie nå så lenge jeg faktisk har penger til det. Må sjekke litt priser, men det er stor sjans for at min sommerferie til Bali til neste sommer blir bestillt nå snart =) Så får jeg ta tiden til hjelp og se om det er noen som slenger seg på lasset og blir med meg, hvis ikke må jeg reise alene! :)
Men nå har Tonje laget pastasalat så jeg må nesten komme meg ned å hjelpe henne å spise den opp! Og etter middag/kveldsmaten skal vi ha sjokoladepudding! NAM! =)
Og på tampen av kvelden skal jeg ha en date med bed.øk boken min, flaks?

En lørdag uten alkohol..

Tro det eller ei, men overskriften stemmer faktisk. Jeg sitter her en lørdagskveld helt alene og ser på en sovende 7åring. Kjenner at jeg også gjerne skulle ligget under det teppet og sovet!
Grunnen til at jeg ikke er ute å drikker slik som jeg vanligvis pleier en lørdagskveld er at jeg hadde lovet mine kjære foreldre å sitte barnevakt så de kunne gå ut og drikke seg fulle og fæle. Så her sitter jeg altså...

I dag har hvertfall black tower vinen min blitt byttet ut med Narnia, en film som var ganske spennende selv om jeg har sett den gamle versjonen før + at jeg hadde to 7åringer som fortalte meg hva som skjedde hver gang før det skjedde! Jeg presterte å se en film som varte i over 2 timer uten å sovne, noe jeg er ganske så stolt over. (Hadde en 7åring som sparket i meg hver gang det var rett før jeg sovnet da, lurer på hvem som gav han den ideen om at jeg ikke skulle sove?)
Nå som Narnia er ferdig har vi satt på langbein og sønn, en film som jeg husker var kjekk en gang for lenge siden. Den er ikke fullt så kjekk nå lenger, derfor jeg sitter her... Kanskje jeg skulle skru av filmen, sette på tven og legge meg til og sove jeg og? Sofaen hjemme er bare best! =)

Noe jeg har lagt merke til nå i kveld er at jeg er blitt et ordentlig sosialt vesen. Etter at jeg flyttet inn sammen med Cecilie og Tonje er det sjelden jeg er alene lenger, det er stort sett alltid noen hjemme som jeg kan jabbe med hvis jeg skulle ønske det. Noe som passer meg ganske så bra. Selvsagt er det greit og kunne være litt alene noen ganger, men da er det jo bare å legge seg ned på senga, lukke døra og slappe av!
Jeg kjeder meg egentlig litt her jeg sitter, derfor har jeg nå sett på nesten alle bildene mine på spacen, og det er så masse jeg savner! Bilder er kjekke minner, men noen ganger så blir jeg bare trist av og se på de.
For og ta det kort og egentlig bare for og ha noe å skrive om så savner jeg; Bali (Ananda, Soho, Double Six, Cirkle K, Bounty, MBarGo, Dreamland, alle balineserne) , Nice (familien (Lisa, Anais, Hanane og Khaled) ,promenaden,carrfour,gatene), Paris (Les Halles,Eiffeltårnet,Champs Elysse,Troccadero, menneskene) Monaco (båtene, utsikten, gatene, vindusshopping, kjendisene) Cannes (festivalen, stranda, butikkene)
Åååeh, jeg vet hvorfor jeg har slik Bali flashback i dag. Det er nemlig nøyaktig 1 år siden jeg satte meg på flyet på vei til Bali! 1 år siden!!!! Tiden har gått fort.. Og det er 3 måneder siden jeg ble kastet ut i Nice.
Datoen 26 har mange minner, i mange forskjellige måneder, minner som er gode, vonde og morsomme!
Nei, nå blir det masse tull her. Nå våknet forresten en 7åring og vil ha meg til og lese for han og siden jeg er den flinke barnevakten jeg er så får jeg nesten ta han med opp for å pusse tenner, ta på nattas og lese en bok for han. Tror jeg sovner samtidig med han kjenner jeg meg selv rett, Natta folkens!

Bedriftsøkonomi

I dag er en delvis sinna dag! Hadde min første forelesning på Handelshøyskolen på BI i dag og jeg kjenner at jeg er lettere frustrert over det lite geniale faget som heter bedriftsøkonomi.
Som de aller fleste helt sikkert er klar over så er matte langt fra min sterkeste side. Jeg blir kvalm og uvel av tall, det er nesten som tannlegen skal jeg si deg!
I begynnelsen av forelesningen, vi hadde 4 timer med bedriftsøkonomi, etter hverandre!!!! Hvertfall, i begynnelsen av forelesningen så syns jeg det virket spennende og jeg gledet meg til å lære mer, noe jeg forsåvidt ennå gjør. Jeg følte meg rimelig smart til og med, forsto stort sett det meste han sa og kjente at det friåret måtte ha gjort meg godt siden jeg forsto tall og vanskelige ord igjen.
Men så kom testen jeg hadde gruet meg til, et ark med 6 oppgaver der vi skulle sjekke om vi hadde forstått hva det var snakk om. Og jeg kan ikke ha forstått så altfor mye for og si det sånn. Eller, det ble litt feil, jeg forsto hva det var snakk om, Å finne avanse, dekningsbidrag og bruttofortjeneste i % og kroner var jo noe jeg egentlig hadde forstått nokså greit, helt til jeg skulle sette inn mine egne tall og tenke helt selv, da sa det stopp! Og hvis jeg i tillegg tar med at jeg ikke hadde kalkulator så kan du tenke deg at jeg ble lettere grinete der jeg satt.
Vi skulle egentlig løse oppgavene på egen hånd, men snikene Tonje og Ingrid slo sammen to mindre geniale økonomi hoder sammen og da ble det plutselig ett brukbart hode. Så der satt jeg da og hørte på at de løste den ene oppgaven etter den andre, og da var plutselig hele vitsen borte for min egen del. Det er jo ikke morsomt å gruble på en oppgave så lenge du allerede har hørt svaret! Så da fikk jeg bare svart på 2 og en halv oppgave, og jeg gjorde det brukbart nok... Fikk jo 2 rett, hehe.. Og hadde det vært en skikkelig test hadde jeg fått en E, noe som er godkjent etter første dagen spør du meg! hehe...

Hadde dette vært ungdomskolen eller videregående hadde jeg nok gidd opp allerede, men jeg betaler tross alt en deeeeel penger for og klare dette så jeg skal ikke gi opp med det første. Så fort lånet tikker inn på kontoen min er det rett ut for og kjøpe bøkene jeg trenger også skal jeg pugge pugge pugge! Tenkte jeg muligens skal hjem til Motti og få litt hjelp og, hun har jo så lyst til å studere igjen så da kan hun studere sammen med meg? Nei?

Ellers så har det vært arrangert rebusløp på skolen i dag, noe som var helt greit. Det var ikke noe bra rebusløp, tørr nesten påstå at mitt eget rebusløp på Bali var bedre gjennomført og kjekkere! Neste år får jeg vel hjelpe dem litt, hehe.. Nå sitter jeg hjemme, har spist og finskrevet notatene mine fra bedriftsøkonomien og markedsøkonomien og sitter å lurer på om jeg orker å gå ned på kroa i dag og! Det var en hard kveld på byen i går for og si det sånn! Driiiidas... Men morsomt var det, mindre morsomt og stå opp 7 i dag morges for og gå på skolen.

Og som en siste liten ting, det er mulig det er lenge til neste oppdatering, rett og slett for jeg er drittlei av denne treige og ustabile nett tilgangen vi har i Orknøygata! Begynner og bli lettere frustrert over å aldri kunne gjøre noe på dataen pga nettet hele tiden logger seg av! 
 
Faste kostnader er faste! =)
(ca det eneste jeg husker skikkelig fra bed.øk)

UIS vs BI

Dette trodde jeg ikke var mulig, jeg stod på venteliste for og komme inn på reiseliv på UIS og jeg stod på 69 plass! Så siden jeg regnet med at da var det toget kjørt så søkte jeg på BI og selvsagt kom jeg inn. Jeg betaler jo tross alt for og gå der.. Men i går fikk jeg brev fra samordna opptak der det stod at jeg var komt inn på Universitetet alikevell.
Hva gjør jeg nå? Gidd og gi meg et slikt dilemma da. Så langt så virker Bi som en konge kjekk skole med mange morsomme mennesker og et bra studentmiljø. Men på den andre siden så koster det veldig mye penger for og gå der, det vil helt klart lønne seg økonomisk og gå på UIS.
Jeg sliter skikkelig med å bestemme meg, hva skal jeg gjøre? Nå har jeg jo mistet fadderuken på UIS og så da kommer jeg der som en skikkelig fremmed fugl, men på den andre siden så kjenner jeg ikke så forferdelig mange på BI heller.
Noen som kan hjelpe meg med gode løsninger her? Jeg er så utrolig usikker på hva jeg skal gjøre nå.
Det å spørre Cecilie og Tonje om hjelp er ikke til mye hjelp siden Cecilie vil jeg skal gå på UIS og Tonje vil jeg skal gå på BI.

Hjelp meg, noen?

Vellykket skoledag

Da var første skoledag over.
Og hva slags inntrykk sitter jeg igjen med? Jo, nemlig at dette kan komme til å bli et kanonbra år.
I går kjørte jeg og Tonje ned rett før 12, vi visste faktisk ikke hvor BI låg så vi måtte ringe Fredrik å få han til og forklare veien, men vi fant frem til slutt. Inne i gangen møtte jeg på Iren og Marianne og det var godt og se noen kjente ansikter blant maaaaange ukjente. Etterhvert som registreringskøen gikk sakte men sikkert framover fikk jeg og øye på Inger, Anita, Kimmi og Ingrid. Mange mennesker som jeg ikke har snakket med på flere år, koselig å se dem igjen på BI.
Etter å ha registrert oss gikk vi for og ta bilder til studentpasset, noe som ikke ble et helt vellykket bilde kan du si.
Så var det tid for mye informasjon og snakking av direktører, forelesere og diverse sjefer.
Til slutt ble vi delt inn i faddergrupper, jeg fikk Petter til fadder noe som var ganske morsomt siden vi hadde snakket om det dagen i forveien at jeg ville ha han som fadder. (Petter jobber på dolly med meg) Og det var visstnok helt tilfeldig at han hadde fått meg, kjekt. Etter å ha blitt inndelt i grupper var det omvisning på skolen før vi var ferdige for dagen.
Jeg og Tonje reiste hjem i stedet for og grille siden Tonje måtte ordne litt forskjellig på Sandnes. Så da reiste jeg og Cecilie å kjøpte kinamat før vi kledde oss til og gå på byen.
Kvart over 6 var jeg på plass på faddervorspielet der jeg var den eneste fadderungen til Petter. Vi var nok 12-15 stykker på vorspielet å selv om det var litt skummelt i begynnelsen så ble det bedre da jeg innsåg at ingen kjente noen.
Det første vi måtte gjøre på faddervorspielet var og shotte litt sambuca før vi måtte fortelle hva vi het, alder, hva vi skulle studere og sivilstatus. Greit måte å bli litt kjent på. Jeg fikk raskt god kontakt med en jente som het Hege som visstnok hadde gått på Lundehaugen. Ellers så var det masse koselige mennesker der! =)

I halv 9 tiden ruslet vi opp til kroa på BI der det var greit mange mennesker samlet. Jeg hadde prestert å drikke 2 vin på litt over to timer å burde vel egentlig vært fornuftig nok til og vente litt før jeg drakk mer, men neida. Det var rett i alkoholen på kroa og! Drikka var sinnsykt billig, nesten litt farlig.

På kroa ble jeg kjent med masse mennesker og jeg koste meg utrolig mye. Traff igjen masse gamle kjente og.

Hadde en koselig samtale med Marianne, er mye kjekkere og snakke med Marianne live enn å lese bloggen! =) (www.marianne.cjb.no) Ellers så tilbrakte jeg store deler av kvelden sammen med Hege, Andreas, Espen, Marie og Tina. Bare nye mennesker, kjeeeekt!

Petter tok og fadderoppgaven sin alvorlig å passet på at jeg fikk i meg nok alkohol, noe som betydde at han spanderte fisherman shotter og jeg er ikke den som sier nei til det. (angrer på det i dag)

I 12 tida kom bussen som skulle ta oss til byen og jeg tok bussen sammen med Andreas og Yassin. Skulle egentlig være med Tina på byen men hun fant virkelig tonen med fadderen sin (Marius) så de var opptatt av andre ting bak i bussen. Derfor ble det til at jeg ble med Andreas og Yassin. Vi var innom Timbuktu og Taket før jeg fant ut at jeg hiver inn håndkleet og kommer meg hjem.
Vel hjemme sovnet jeg omtrent før jeg hadde lagt meg nedpå puta, det er hardt og være på BI kro. Men jammen er det gøy og! =)
I dag sliter jeg litt med bakrusen, er ikke så dårlig som jeg hadde trodd jeg skulle bli.
Lurer på om jeg dropper båtturen i kveld og heller slapper av i dag. Har planer om og drikke i morgen + at neste uke blir full av forskjellige fadder aktiviteter. Vi skal ha idrettsdag, rebusløp og back to school party. Gleder meg! Har planer om og vinne idrettsdagen pga premien. Premien er å disponere en ferrari i en time! Hadde det vært gøy eller? Så nå må jeg bare legge meg i hardtrening slik at jeg blir best i gladiatorkamp, sumobryting, basket, fotball og volleyball.. Og sjansen for at jeg vinner noe av dette er stor. Neì??? Tror jeg må se langt etter den ferrarien.

Men så langt gleder jeg meg til og fortsette på BI! =) Dette året kan bli kjekt. 

BI Stavanger

Da var dagen der, min første skoledag som student! Gruer meg greit mye kan du si. Har på en måte veldig lyst til og begynne på skolen, men på den andre siden så har jeg lite lyst. Jeg skal begynne på reiseliv på BI, men det er vel kanskje ikke det som frister mest. Men sånn går det når du glemmer og søke på det du egentlig ville gå på...
Er litt stolt over meg selv at jeg faktisk skal gjøre noe litt fornuftig dette året, sist år var vel kanskje ikke det mest fornuftige. Ex.phil oh Ex.fac gikk jo ikke akkurat så bra, men hva forventer du når man tar det på Bali? Ja, er klar over at du motti forventet at jeg stod på eksamen.
Jeg skal ha markedsføring og bedriftsøkonomi dette året, bare ordet økonomi får meg til og bli litt halvredd.
Men det skal nok gå fint, må bare konsentrere meg om skole dette året. For det kommer til og skje! hehe...

I går var jeg ganske flink, jeg var drittlei av at vi hele tiden snakket om at NÅ måtte vi fikse tven sånn at vi fikk kanaler, men ingen tok intitativ til og gjøre det. Så i ren kjedsomhet labbet jeg ned til Løkkeveien og forklarte problemet mitt for mennene i tv butikken, de lo litt av meg siden jeg hadde fint lite peiling på hva jeg ville ha osv... Men vi ble enige om at vi skulle ha canal digital. (ja, er klar over at du ville ha tv3 Tonje, men 2 mot 1 betyr at du dessverre var nedstemt) Så på torsdag kommer montør mannen og skal fikse det slik at vi kan se på tv igjen slik som normale mennesker. 2 måneder uten tv er rimelig lang tid, men det har faktisk gått veldig fint! =)

Men nå får jeg nesten ta så kle på meg og gjøre meg klar til mitt første møte med BI Stavanger! :)

Kjære roomies

Kjære Cecilie Skog og Tonje Rønneberg!
Nå har vi bodd her i Stavanger i snart 2 måneder og ennå har vi ikke fått fingeren ut for og fikse tv kanaler og skikkelig internett. Mitt forslag er at vi fikser det i den kommende uken. Jeg kjenner at denne internett tilgangen vi har begynner og bli rimelig irriterende, det er jo forsåvidt ganske greit og kunne logge seg på en annen person sitt internett, det vil si gratis. Gratis er bra nå som vi er studenter, men jeg vil gjerne ha en internett der jeg ikke logger meg av og på hele tiden, der jeg faktisk kan komme inn på diverse sider uten å bruke eeeeevig lang tid og sist men ikke minst så hadde det vært greit og hatt en tv med kanaler slik at jeg slipper å se alle chick flicks filmene mine flere ganger, tro det eller ei jeg begyner faktisk og bli litt lei.
Så hva sier dere? Skal vi fikse det sånn ca i morgen? Fint, da gjør vi det...
Med vennlig hilsen deres samboer i 3 etasje på rommet vendt ut mot den helsikens veien som bråker litt for mye akkurat nå! =)


Jammen var ikke denne helgen og plutselig over, syns ukene går fort fort fort, det nærmer seg snart høst/vinter, noe vi fikk erfare i går. Jeg frøys på byen for første gang på lenge og det regnet masse. Kan vel si det mildt at jeg hadde en depressiv kveld på byen i går der ALT var galt, jeg var lei meg for alt og ingenting, noe som nok var ganske irriterende for de jeg var sammen med. Men klok som jeg er så labbet jeg nå hjem igjen uten å plage mine kjære venner med flere problemer.
Ringte stakkars Marie som lurte på hva som var galt, men siden jeg egentlig ikke visste det så ble det en suppete telefonsamtale der jeg grein og Marie prøvde å trøste uten å egentlig vite hvorfor jeg var som jeg var. Og på toppen av alt dette kaoset så fant jeg ikke nøklene mine når jeg kom hjem så da måtte jeg gjøre som Marie å klatre opp en stige å inn et lite dovindu! Takk Stine for at du glemte og lukke det! =)
Ikke lenge etter at jeg kom meg inn kom Cecilie og Stine hjem og de fant meg grinende i en stol, flaks. Skikkelig sutredag med andre ord, men takket være rester av pizzaen vi hadde før på kvelden så ble jeg i bedre humør. Det hjelper alltid med litt mat og en skikkelig snakk ut samtale med venner!
I dag våknet jeg 8, jeg våkner alltid kriminelt tidlig de dagene jeg har vært på byen kvelden i forveien. Så da ruslet jeg ned og begynte å rydde! (jeg er faktisk den som har ryddet etter hvert eneste vorspiel siden vi flyttet inn, en del flink)
Satte på "Girl next door" og etterhvert kom Tonje, Cecilie, Ingrid og Stine sjanglende ut i stua og ble med å se film. Etter at filmen var slutt satte vi på (om mulig) en ennå mer jentete film nemlig Bring it on. En koselig søndagsmorgen der mange mennesker var samlet i stua vår! =)
Nå sitter jeg og har nettopp ryddet rommet, skal snart til Klepp for og være der ett par timer for og passe Aleksander! I morgen er det mandag, da skal jeg ingenting på dagen, men på kvelden skal jeg i jentekveld til Karen, noe jeg gleder meg ekstra masse til! :)
Tirsdag er det jobb, noe jeg ikke gleder meg fullt så mye til før jeg på onsdag/torsdag starter på BI. Skal bli rart og begynne på skole igjen, gruer meg egentlig litt! Godt at jeg kan ta følge med Tonje første dagen på skolen! :) Finne fram og sånn er ikke min sterke side, ikke Tonje sin heller, men sammen må vi da klare og finne fram?

Lillian: Du må ikke skrive hade på bloggen min, nå ble jeg skikkelig lei meg! Kommer til og savne deg vennen, selv om du ikke er så kjempelangt borte! Du min kjekke snille venn som jeg er så kjempeglad i! (litt suppete dette kanskje?, hehe...)

Siri: Nå har jeg faktisk fått fri til helgen så da SKAL du være med og drikke! :) Kjekt at du ville henge litt med oss edru i går for det om!
Dollyfest

For en dolly fest! Det var meget morsomt for og si det mildt! =)
Jeg jobbet til halv 6 og ble hentet av Cecilie, noe jeg var veldig takknemlig for. Vi tok og med oss Lise og Veronika. Vel hjemme i Stavanger ryddet jeg litt, dusjet, kledde meg og gjorde meg klar før jeg, Lise, Veronika og Cecilie satte oss ned i sofaen og begynte å drikke. Etter en liten time datt det plutselig inn med folk, noe som var koselig.
De som var samlet var meg, Marie, Marianne, Maren, Tom Erik, Nicco, Arild, Paal, Stian, Silje, Lise, Veronika, tysk (som jeg ikke husker navnet på), Aurora og Cecilie. (glemte jeg noen nå?)
Kvelden besto av flere forskjellge drikkeleker som aldri ble avsluttet, fotballspilling på "bordet" vårt, snakking, knusing av glass (som jeg sto for), røykepauser, betroelser, masse hobby fotografering, dansing og latter. Et vellykket vorspiel som var en deeeeel koselig!
I halv 1 tida labbet vi til byen, en tur som tok utrolig lang tid i forhold til hva den pleier. Mulig grunnen er at alle var godt beruset!
Er litt usikker på hvor vi var først, men det neste jeg husker er at jeg er på Gossipp sammen med Franz!

Altså, her kommer Franz historien. Den er ganske morsom! I går på jobb satt jeg og leste avisen i mangel på bedre ting og gjøre og hvem tror du plutselig var på side 6 i avisa? Jo, Franz. Franz er fra Finnmark og skal gå på skole i Stavanger, men hadde ikke plass og bo. Siden vi har ett rom ledig fant jeg ut at jeg ville at Franz skulle bo hos oss så jeg skrev melding til 1985 der jeg søkte etter nummeret til Franz, og jeg fant det.
Etter et par glass med vin var jeg tøff nok til og skrive melding til Franz der jeg spurte om han ennå trengte sted og bo og at vi var tre jenter som muligens hadde et rom til leie! Tror du jammen ikke at Franz ringer meg opp igjen? Snakket litt med han og ble enige om og møtes på byen, noe vi gjorde! Franz var kjempekoselig, men det viste seg at han allerede hadde funnet seg et sted og bo, men han kan jo være den nye vennen min for det om! =) Så på lørdag skal Franz være med på vorspiel i Orknøygata 1! Kjempekoselig.

Tilbake til fyllekvelden min. På Gossipp husker jeg ikke helt hva jeg gjorde, men det neste som hukommelsen min har lagret er at jeg er på Burger King sammen med Cecilie (vi spiste ikke der så er usikker på hvorfor vi havnet der) Der møtte selfølgelig Cecilie noen Madlaleiren gutter som hun kjenner fra i fjor og hun ble stående og snakke med dem. Da hun var ferdig med det gikk vi til en koselig dame og kjøpte mat av henne. Jeg syns maten var kjempegod, men Cecilie ble dårlig (hun skylder på maten, ikke hvet jeg) Så da bestemte vi oss for og ta taxi hjem, noe vi gjorde. Marie skulle sove hos meg, noe jeg totalt hadde glemt i min fyllerus så jeg sovnet uten å tenke på Marie. Senere på natta har Marie labbet opp til huset mitt og stått utenfor i 2 timer og banket på, ropt på meg, ringt til meg og blitt forbanna, men tror du jeg reagerte? Nope.. Så til slutt som den geniale jenta Marie er så fant hun seg en stige og klatret inn do vinduet, det vinduet er smaaaaaalt, fatter ikke hvordan Marie fikk plass der. Men hun kom seg hvertfall inn til slutt og bra er det! =)

I dag morges våknet jeg 7 og stod opp, lys våken av en eller merkelig grunn. Siden leiligheten både såg og lukter helt jævlig begynte jeg og vaske og rydde. Etter nesten 3 timer med rydding var jeg ferdig, det såg helt grusomt ut! Off... Men det var hvertfall en utrolig kjekk dolly fest, håper ikke det er lenge til neste gang!
Men nå har Tonje komt seg hjem etter 3 uker på ferie så jeg må nesten ned for og snakke litt med henne, se på alt hun har kjøpt, få presangen min og finne på noe sammen! Kjekt at Tonje har komt hjem, sjønnasen min! =)

Et lite tips helt til slutt, aldri logg deg på internett i fylla og send mailer, ol når du er full. Det fører som regel alltid til litt fylleangst dagen derpå! :)

Fridag

Fridagen min! Wohoo.. Og hva gjør jeg? Jo, jeg har vært hos Marie i hele dag, kom hjem for en liten time siden! =)

I går var jeg på jobb sammen med Are, Håkon og Nicco, noe som var ganske morsomt hvis du ser vekk fra at Håkon "stjal" vekselet mitt noe som resulterte i at jeg var en deeeel stresset på jobb! Men han fant det jo igjen til slutt i den venstre lommen sin! hehe... Og godt var det! Marie, Silje og Cecilie var innom på besøk og da de skulle til og gå spurte Marie om jeg ville være med henne hjem for og se film, noe jeg selvsagt ville. Så snille Håkon stengte for meg! Takk for det! =) (skulle bare mangle når det var siste dagen på jobb + at han stjal vekselet mitt, hehe...)
Hjemme hos Marie lagte hun mat til meg før vi såg bildene fra usa. Såg ut som en greit kjekk tur! Etter å ha snakket litt med herr og fru Haga gikk vi opp på rommet til Marie og satte på en film. Koselig å henge litt med Marie, sovnet med en gang etter filmen og våknet ikke før 12 i dag. Jeg som liksom skulle ta 9 bussen for og ha god tid til og gjøre alt jeg skulle i dag! Skjedde jo...
Og siden Marie ikke akkurat bor så veldig sentralt på Hommersåk (Eltervåg, hvis det sier deg noe) så ble det til at jeg måtte henge der hele dagen. Det var egentlig ganske koselig, vi spiste god frokost, mekket blogg til Marie (www.mariehaga.abcblogg.no) og var ute å koste med sauene, geitene og hestene. + at vi lekte med den søte og snille hunden til Marie. Jeg følte jeg var på ferie der jeg koste meg sammen med hestene, kjempekjekt! =)

Nå har jeg nettopp lagt middag til meg og Cecilie og jeg sitter og venter på at maten skal synke slik at jeg kan komme meg ut for og jogge en runde eller to rundt Mosvannet! =) Skulle egentlig til Ikea og i dag, men det tror jeg at jeg kan glemme. Får ta det en annen dag. Det har hvertfall vært en avslappende fridag der jeg har gjort ganske mye mindre enn det jeg skulle. Men men.. Sånn kan det gå!
I kveld har jeg egentlig ingen planer, men hvis Cecilie kommer rett hjem etter trening så blir det nok litt henging med ho!
I morgen er det tilbake på jobb, før det er Dollyvorspiel på kvelden. Til nå er det mange som kan komme, ganske kjekt! Gleder meg!

Mamma: Du trengte strengt talt ikke dra opp den grøftefylla der igjen! :) hehe.. Passe Aleksander på søndag? Ja, jeg kan vel det. Må jeg sove på Klepp og da? Eller kjører en av dere meg hjem på kvelden/natta? Uansett, hva ble det til med posten min? Kommer den til Stavanger/Sandnes eller må jeg faktisk stresse en deeeeel for og komme meg til Klepp i morgen?

Henriette: Jeg er klar for dugnad, ikke noe problem! Bare send en melding eller noe! Meget mulig jeg treffer deg på byen på lørdag ja, hadde vært koselig!

Thalia: Det er jo leeeeenge til... Får smøre oss med tålmodighet! =)

Håkon: Det er ikje Marie heller, har sjekka IP-adressane te alle som har vært inne på bloggen å lagt igjen kommentar. =) Men samme kan det vær, eg gir opp! Sorry, for at eg ikkje blei med å trente i dag! Får ta det en aen gang, men någe jogging får du meg ikje med på! :)

Mr/Mrs X

Nå kjenner jeg at jeg ble skikkelig sint. Jeg hadde skrevet det lange innlegget og skulle bare trykke "publiser", men tror du jammen ikke jeg kom borti en annen knapp og i samme slengen slik at hele innlegget bare forsvant. En deeeeel irriterende...
Denne bloggen har hatt kjekt mange kommentarer de siste dagene, fortsett gjerne sånn! Takker være Mr/Mrs X (som mamma kaller den hemmelige kommentarskriveren)
Jeg har gått så langt i researchen for og finne ut hvem det kan være at jeg faktisk har sjekket IP-adressene til alle som tidligere har lagt igjen kommentarer og det er ingen av de (så vidt jeg har peiling) Noe som vil si jeg kan utelukke; Cecilie, Lillian, Marianne, Iren, Mamma, Håkon, Henriette, Karina, Berit osv...
Og for og være ærlig så sitter jeg igjen med en følelse av at det er Marie og jeg tåler ikke tanken på at Cecilie muligens hadde rett! hehe...

I helga skal jeg forøvrig ha min første frihelg på flere uker, noe jeg gleder meg greit mye til! Spørsmålet er bare: Hva skal jeg finne på?
Det er skalldyren i Manddal denne helgen, noe som vil si at ca hele Sandnes skal ned der for og drikke seg fulle og ekle. Frister det? Muligens...
Ellers så kan jeg prøve og overtale Tonje til en tur til Sørlandet. Noe som egentlig hadde vært ganske kos, en skikkelig jentetur til Lindesnes. Hadde jo en koselig tur i fjor, skulle gjerne hatt en tur i år og.
Den siste ideen min er telttur til Månafossen, noe som egentlig frister mest. Telttur fra fredag til lørdag før det er hjem på lørdag for og gå ut på byen og drikke. (jeg drikker ikke så mye mamma)

I dag hadde jeg store planer om og stå opp tidlig for og trene sammen med Linda, men når jeg først var i seng klokken 6 i dag morges så ble det lite aktuelt. Beklager masse Linda, vi får ta det igjen. =)
Nå ligger jeg halvdød og mett i senga og venter på at klokka skal bli så mye at jeg skal på jobb. Siste dagen i dag før jeg faktisk har en hel fridag. Det er lenge siden sist skal jeg si deg! Lurer på hva jeg skal finne på en hel dag siden jeg faktisk har fri. Må tenke litt på akkurat det. Kanskje være fornuftig og gå inn på lånekassen sine sider for og søke om lån og utsette den første nedbetalingen på det lånet jeg allerede har. Føler meg så voksen når jeg skriver at jeg har lån, det er ikke positivt å være voksen når det innebærer lån, regninger og sånne mindre kjekke ting.
Jeg burde og kanskje tatt et valg om det blir skole eller jobbing. Det begynner jo tross alt å nærme seg skolestart. Jeg er så treig og lat når det gjelder slike ting. Hvorfor tenker jeg ikke fornuftig og voksent hele tiden?
Hvorfor er alt som frister å jobbe for så og reise rundt å se verden i et halvt år, og hvorfor er det tydeligvis bare jeg av mine venner som tenker slik. Alle skal være så jævlig fornuftige og bli ferdig med utdanningen. Jeg ser for meg at når jeg er ferdig med utdanningen så må jeg finne meg en jobb snarest mulig, helst ha et seriøst forhold, egen leilighet og ikke ha det gøy lenger. (ja, jeg ser virkelig negativt på denne voksne verdenen som jeg er på vei inn i)
Jeg liker det slik som det er nå og har vært det siste året. Har vært på reisefot halve året, eller det vil si Bali og Frankrike, men alikevell. Jeg har opplevd masse, hatt det gøy, vært singel og bodd hjemme. For et herlig liv. Er ikke klar for skole, bekymringer, intriger (siden vi bor 3 jenter sammen skal det mye til for at det ikke skal bli det) og regninger (maaaange regninger vil jeg tro)
Jeg får vel bare drikke mer alkohol slik at jeg blir tvingt av mamma til og flytte hjem igjen? hehe... nei?

Mamma: For det første så var det Aleksander som stjal Pia først, jeg skal bare ta tilbake det som er mitt. Og denne teorien du og tante har kokt sammen stemmer ikke helt, og den er forresten løst! Derfor du ikke får noen melding om tingenes tilstand! Og at jeg drikker mye alkohol stemmer jo ikke, drikker bare sånn av og til. Er forresten Cecilie som har dårlig innflytelse på meg, tror det er henne du må ha en alvorsprat med! hehe... Og de "slemme" kommentarene du har fått stemmer jo ikke, men akkurat det og lene seg inntil kjøkkenbenken stemmer jo ganske bra, eller?

Henriette: Er kjempefornøyd med leiligheten! =) Du må nesten komme på besøk en dag, når er det du og Trond flytter inn i den nye leiligheten deres?

Thalia: Oc er genialt, herlig tidsfordriv. Men har du peiling på når sesong 4 begynner? Er snart ferdig med sesong 3 og har lite lyst til og vente lenge på sesong 4.

Alf, Pia og Tonje

Når jeg tenker over det så er ca alle dagene mine helt like. For et utrolig kjedelig liv jeg har! Men merkelig nok så er det sjelden jeg kjeder meg skikkelig!
I går etter å ha vært et par timer på jobb så tok jeg bussen hjem siden det var en halvtime til toget gikk. Og for og si det sånn, det er lenge til neste gang jeg tar buss fra Sandnes til Stavanger. Jeg visste det tok lang tid, men seriøst? Det tok over en halvtime! Er det mulig? Og det så sent på natta at det nesten ikke var folk på bussen en gang. Hadde forstått det hvis det faktisk hadde gått folk av og på bussen hele tiden, men det skjedde faktisk ikke! Ble en del irritert, men kom meg nå hjem! =)

Hjemme var jeg helt alene siden Cecilie hadde bestemt seg for og sove på Vatne så det var rimelig tomt og stille i leiligheten, kaldt var det og av en eller annen merkelig grunn! Var heller ikke særlig trøtt så i stedet for å sitte nede i stua helt alene og se en film så tok jeg dataen til Cecilie og rigga meg til i senga mi for og se et par episoder av OC. (Cecilie har lastet ned sesong 3)
Jeg og OC er jammen en fin gjeng, klarer ikke kjede meg i det hele tatt da! =) Etter 4 episoder begynte det og bli rimelig sent og jeg fant ut at jeg måtte nesten prøve og sove litt, så det gjorde jeg... hehe...

I dag har jeg gjort fint lite, låg faktisk i senga i over en time å bare såg i taket sammen med Alf. (Den nye bamsen min som jeg kjøpte på Ikea for ca ingen penger) Skal forresten hjem til Klepp en dag for og hente Pia som Aleksander har stjelt. Pia og Alf kan bli kjærester! =)
Nå sitter jeg og har nettopp lest mailen til Tonje, er ikke mange dagene før hun kommer hjem nå. Har vært kjekt og bo alene med Cecilie i 3 uker, men savner jabbinga til Tonje! =) Selv om det muligens blir litt mye i begynnelsen når hun kommer hjem siden hun helt sikkert har mye å si! hehe...
Tonje har og husket å kjøpe presang til meg, kjeeeekt! Blir så glad, Bali/Filipinene presang er bra!
Håper bare Tonje godkjenner at jeg skal ha Dolly vorspiel her på torsdag, jeg hadde vel helt glemt ut han hun faktisk kommer hjem den dagen! Jaja, satser på det funker! =)

Håkon: Visste at det ikkje va deg, regne med det e Lillian! =)

Leiligheten

I dag hadde jeg store planer om og stå opp tidlig å få mye ut av dagen, men endte opp med å sove til halv 11 før jeg våknet av en melding! Etter å ha ligget i senga en times tid med dataen stod jeg opp, kledde på meg, spiste frokost og såg en episode av OC.
Da klokka nærmet seg 1 kledde jeg på meg shorts og joggesko å la på sprang mot Mosvannet. Det var en deeeeel varmt å jogge i den varmen. Og da jeg etter et par minutter kom på at jeg hadde glemt musikk så hadde jeg nesten bare lyst til å stanse for og gå hjem igjen å se ennå mer OC, men sta som jeg er så trosset jeg både varmen og musikk mangelen og fullførte en runde rundt Mosvannet. Puh, ganske sliten da jeg endelig kom hjem og fant Cecilie i stua der hun var fullt i gang med frokosten sin! =)

Da Cecilie reiste til Vatne ble jeg sittende og lure på hva jeg skulle finne på så i stedet for å bare sitte og glo i taket dusjet jeg og kledde på meg før jeg gikk ned mot byen. Der kjøpte jeg meg litt aviser, blader, småting og middag før jeg labbet hjem igjen. Vel hjemme har jeg til nå lest, spist, sittet foran dataen og kjedet meg. Er ikke kjekt at det er sol og fint vær når det ikke er noen å henge med. Volleyball på Klepp er liksom så veldig langt unna! Late meg. Jaja, skal snart på jobb (sjokk)

Legger ut litt bilder av leiligheten, skal prøve og få tatt flere! =)

28914-98

28914-99

fylla

I går var det rett i alkoholen igjen, noe som var ganske greit! =)
For en gang skyld så vorshet vi med andre og nye folk, noe som var koselig. Egentlig var det bare jeg og Cecilie som skulle drikke, men etter iherdig overtalelse klarte vi og få med oss Gunhild og Stine! Siden vi var på Hana og såg fotballkamp der så kom vi rimelig sent i gang med drikkinga, noe som ikke gjorde noe. Fulle ble vi hvertfall. Gunhild og Stine ble og venner med tyskerne som bor under oss, og vi har en mistanke om at de skjenket Gunhild god og full på sprit i går! Muligens derfor Gunhild låg bak en busk å spydde i går. hehe.. Men vi fikk henne nå hjem til slutt. På vei ned mot byen var det meg, Cecilie og Håkon.
Dumme dumme meg klarte jo og prestere å spørre Cecilie om hun var full noe som resulterte i at hun ble fly forbanna og stakk av. Jaja, så sto jeg nå der sammen med Håkon, han trakk på skuldrene og lo før vi gikk ned mot byen. På byen var det som vanlig mange mennesker. Vi satt og såg på menneskene, kjøpte og spiste bakt potet og egentlig gjorde fint lite.
Var i seng i 4 tida og våknet i 5tida igjen da Cecilie og Stine kom fnisende inn døra.

I dag var det selvsagt jobb igjen! Heldigvis var i dag en rolig lørdag i forhold til hvordan det pleier og være. Jeg og Marie jobbet sammen, skikkelig dreamteam! =) Med andre ord en morsom kveld. Det ble en del pauser, klemmer, fnising og godteri spising. Ganske greit!
Nå sitter jeg hjemme etter 7 nye timer på jobb og er utrolig utrolig trøtt, kjenner jeg kommer til og sovne rimelig fort! =)


Oppdaget forsent! :(

For tiden er det myyye som surrer oppi hodet på meg. Mange frustrasjoner, tanker, følelser og nysgjerrighet som helst skulle vært sluppet løs. Til nå er det stakkarene Marie og Cecilie som har fått gjennomgå, føler jeg skal prøve og skåne dem fra mer mas om mine små problemer i hverdagen.
Jeg hater når ting ikke går slik jeg vil. Jeg kan ikke fordra at jeg oppdager ting forsent. Og hvorfor har jeg ikke innsett ting før? HVorfor nå i siste liten? Er det bare for å stresse meg selv?
Er fullstendig klar over at alle utenom Marie og Cecilie (muligens et par til) sitter der som et spørsmålstegn, men jeg føler meg ikke helt klar til å blottlegge alt jeg tenker og føler for alle helt ennå. Når jeg begynner å vinne tilbake kontrollen selv skal jeg heller dele min frustasjon, følelser og nysgjerrighet med alle dere andre! =) Frem til da får dere bare være nysgjerrige...

De siste dagene har det vært utrolig mye jobbing på meg, kjenner det begynner å ta skikkelig på med all denne jobbingen. Men det er morsomt og til tider, takket være de folkene jeg jobber med så kommer jeg meg gjennom dag etter dag. Har heldigvis masse dagvakter så det er ikke så ork som det muligens hadde vært om det bare hadde vært kveldsvakter. Kan ikke si jeg gleder meg noe særlig til helgen, skal stenge både lørdag og søndag, ikke akkurat noe jeg ser frem til.

I går var jeg, Cecilie, Camilla og Lillian på Ikea og handlet som noen gale! :P Er skummelt hvor billig en og en ting er men hvor utrolig dyrt det blir når man slår sammen alle tingene på slutten! hehe..
I går investerte vi i hvertfall i skittentøyskorger, lamper, rammer, glass, kopper og litt andre småting vi trengte. Etter Ikea skulle jeg og Cecilie ha en romantisk filmkveld, men det endte opp med at begge to sovnet på sofaen! Jaja, koselig det og! =)
I dag har jeg vært på jobb hele dagen før jeg var raskt hjemme å dusjet før jeg reiste tilbake til Sandnes for og møte Håkon. Vi gikk på kino og såg superman. En film som egentlig var helt grei, men må innrømme jeg hadde forventet litt mer. Og takket være noen utrolig fnisete og snakkesalige fjortiss jenter på raden bak oss så ble filmen nesten glemt i ren frustrasjon over alt bråket de laget.
Etter kinoen gikk vi bort på dollyen der Nicco og Marie ennå var og stengte. Vi ble stående og snakke en times tid før jeg måtte gå og ta toget. En utrolig koselig kveld som gjerne kan gjentas! =)

I morgen er det jobb fra 10.30 til 18.00 før jeg og Cecilie skal se fotballkamp på Hana. Etter kampen er det rett til Stavanger igjen for og hive seg i alkoholen! =) Regner med det kan bli en morsom kveld det og!
God natt =)

Linda og Mona

I går imponerte jeg meg selv. Jeg sto opp MYE tidligere enn jeg måtte kun for og reise til Sandnes og trene med Linda! Flinke meg. Vi var på en time body pump, noe som var grusomt tungt og slitsomt, men deilig etter at timen var slutt. Denne timen resulterte og i skikkelig gangsperr i dag, noe jeg kunne vært foruten. Etter body pump timen gikk vi og 20 minutter på steppen, kjempesporty til og være så tidlig spør du meg! hehe...
Etter at vi hadde trent gikk vi innom dolly der vi lånte den ene dolly bilen og kjørte til Forus for og hente noe brus og en lakk. Vi var og å spiste før Linda reiste hjem og jeg gikk på jobb. Kjekt og henge litt med Linda!
På jobb var det ennå en ny ansatt, så da fikk jeg hjelp til og sette på plass varer, noe som passet meg veldig bra siden jeg hater å gjøre det selv! =)
Det var en helt grei dag på jobb egentlig, ikke noe særlig stress, bare kos!
Vel hjemme igjen hadde Cecilie besæk av Ingve og etter å ha plaget dem i en halvtime tok jeg hintet og gjemte meg oppe på rommet resten av kvelden sammen med min kjære dyre investering, datamaskinen min; Trofaste Truls! =)

Jada, den har et navn. Noen har navn på bamsene sine, kjærestene osv.. så har jeg navn på datamaskinen min siden jeg hverken har en bamse i senga eller en kjæreste! =) Greit det eller?

Og jeg hadde forresten en uitrolig kjekk drøm i natt, var sint når jeg måtte våkne! Liker når jeg har sånne drømmer, da blir jeg gående og smile hele dagen.. Noe som er veldig bra! =) Og jeg har ikke sånne rare drømmer som Cecilie har, den hørtes faktisk veldig skummel ut!
Men nå må jeg stikke, jobb i dag og. Føler jeg bor på Dolly, noe som til tider virker som om er sant. Men trenger pengene før skolen begynner så jeg får bare henge i. Hvis det blir skole da vel og merke, jeg klarer ikke bestemme meg for om det er det lureste å gjøre eller om jeg skal ta ennå ett friår og reise vekk å bo et annet sted. Hva mener du? Skole eller reise? Hmm... Fornuftig eller mindre fornuftig? hehe...
hits