juli 2011

Dyreparken

På tirsdag dro jeg og han fine ned til Lyngdal så fort jeg var ferdig på jobb. Vel framme i Lyngdal syklet vi på butikken, kjøpte grillmat og brukte resten av kvelden på å kose oss i den fine hytta til Mamma og Johnny. Det kan vel i grunn kalles hytte selv om det er en husvogn. Den er godt over 60kvm, har to soverom og to bad + en gigantisk veranda! Jeg forstår godt at Mamma og co koser seg der nede. Lyngdal er fantastisk om sommeren. Vi fikk en god sommerfølelse den korte tiden vi var der! 


Onsdag morgen satte vi kursen mot Kristiansand dyrepark. Et sted jeg ikke har vært siden jeg gikk på ungdomskolen! Så det var utrolig gøy å være der igjen. Parken hadde fått masse nytt og det var en fryd å rusle rundt. Hånd i hånd med han fine! Tror vi begge koste oss veldig. Vi avsluttet dagen med middag i Kristiansand by før vi kjørte hjem til Ålgård! Herlig å utnytte en fridag ordentlig! 

Og jammen er det ikke lenge til neste fridag, nemlig lørdag! Også den dagen blir full av aktiviteter. Det er nemlig Crossfit Games 2011 i Los Angeles denne helgen. Derfor samles alle som vil på Crossfit Centrum og skal se konkurransen live på storskjerm! Gleder meg kjempemasse! :) 

Bloggportrett

Jeg er så heldig at jeg fikk bli det neste bloggportrettet til søteste Kari!

Trykk HER for å komme til bloggen.

For å komme direkte til portrettet kan du trykke på denne linken: http://www.lillesmurf.no/bloggportrettet/75-17039/

Men størst av alt er kjærligheten....

Det er litt av en overgang fra de grusomme bildene som ble publisert i helgen og de bildene som det florerte av både på nettaviser, facebook og twitter på mandag! Det er bilder som viser den kjærligheten, omsorgen og støtten det norske folk stiller opp med. Jeg blir helt rørt av å se de fantastiske bildene og skildringene av hva folk gjør for å vise sin støtte til de rammede av tragedien!


Alle bilder: dagbladet

Men størst av alt er kjærligheten....

Miniferie

Jeg er ikke kjent for å være flink til å kose meg på fridagene mine. Som regel ender de opp med full husvasking, skolelesing eller trening. Derfor har jeg denne sommeren prøvd å utnytte de få fridagene jeg har så godt det lar seg gjøre. Før ferien drog jeg og Ronny på hytta hans og tilbrakte litt over ett døgn der. Bare koste oss, spiste god mat og gikk turer i området rundt hytta. 
I dag drar vi til hytta som Mamma og Johnny har i Lyngdal før vi i morgen skal tilbringe fridagen min i Kristiansand Dyrepark. Gleder meg som et lite barn. Har ikke vært i Dyreparken på flere år. Skal bli koselig å spise is, kikke på dyrene og kose oss en hel dag sammen. Så nå får vi bare krysse fingrene for sol og sommer! Er jo lov å håpe! :)


alle bilder: google.com

Svar på spørsmålene, Del 3

THE BOYFRIEND & I 

Hvor møttes dere?
 
Vi har jobbet sammen i fire år (ca), men på ulike avdelinger så egentlig hilste jeg vel ikke skikkelig på Ronny før i fjor sommer. Husker at jeg allerede da syns han var veldig kjekk, men fikk fort vite at han hadde kjæreste og "glemte" litt hele gutten.

Hva falt du for ved han?
 
Jeg er ærlig nok til å kunne innrømme at jeg falt først for utseendet. Syns han var veldig flott å se på. Men jeg ble nok ikke forelska før vi begynte å snakke ordentlig sammen. Da vi gang på gang kunne ligge i hver vår ende av sofaen å snakke hele natten var jeg solgt. Vi fant tonen veldig fort, kjemien stemte bare. Herlig følelse. 

Hva gjør denne mannen hver dag som får deg til å stråle så fantastisk som du gjør?

Jeg syns det er utrolig morsomt at det er så mange som kommenterer at jeg stråler! Det tyder jo på at jeg har det utrolig bra for tiden. Ronny er en helt fantastisk gutt. Hva han gjør? Hmm... Han passer på at jeg hele tiden har det bra, er flink til å kommunisere også er han like kosete som meg. Elsker at han kan komme bort å holde rundt meg og kysse meg uten noen som helst grunn.

Hva er det herligste med kjæresten din?

At han kan le, synge og danse rundt meg, rett og slett tulle seg litt til. Tyder på at han kan være seg selv. Også syns jeg det er helt fantastisk at han har glimt i øyet og alltid er positiv. Også er jeg veldig heldig som har en gutt som konstant minner meg på hvor glad han er i meg og gir søte komplimenter.

Hadde en av dere hatt øye til den andre før dere fant tonen på den jobbsammenkomsten?

Jeg kan i grunn ikke svare for han, men regner med jobbsammenkomsten du sikter til er skituren til Åre? Jeg hadde fått øynene opp for Ronny et par uker før Åre turen, men før vi dro hadde jeg i grunn ikke snakket så mye med han. Et par uskyldige sms om hvor kjekt det skulle bli på tur og et par høflighetsfraser på hockeykamper osv... Ikke noe som tydet på noen kjempeinteresse hos noen av oss tror jeg. Under selve Åre oppholdet ble det uskyldig flørting. Ikke noe kyssing eller annen kroppskontakt enn at vi holdt i hånden den ene kvelden. Men da vi kom hjem fra Åre turen ble det hyppigere på sms fronten, vi begynte å henge litt og jeg ble ivrig hockey supporter. Alt for å se han. Rett før jeg dro på ferie til USA med familien kysset vi for første gang og da jeg kom hjem fra ferie gikk ting egentlig ganske fort. 

Hvilken hendelse kommer dere til å huske best fra Bali turen?

Oj, vanskelig å dra fram bare en hendelse! Jeg har storkost meg hele ferien og føler jeg ble bedre kjent med kjæresten min. Vi kom oss bort fra hverdagens mas og fikk tilbringe 24 timer i døgnet sammen. Vi har ledd og skapt minner sammen. 

Har synet ditt på fremtiden/fremtidsplanene forandret seg litt etter at du fant kjærligheten?

Helt klart! Før jeg ble sammen med Ronny var jeg fast bestemt på at leiligheten som snart står klar var MIN og bare MIN, og ingen andre enn katten min skulle få bo i den. Nå har synet mitt på det endret seg. Selv om det ikke er noe vi har snakket om helt ennå så har iallefall tankene mine rundt leiligheten endret seg. Jeg ser mer og mer for meg at vi kunne bodd der sammen. At det ikke bare er min leilighet, men faktisk vår. Skremmende greier. I tillegg så spøker vi om barn og bryllup. Både antall barn og navn på barna er "bestemt". Det at vi faktisk kan ligge å snakke om slike seriøse greier, uten å nødvendigvis legge så mye alvor i det syns jeg er fantastisk. 
I ♥ U 

22.07.2011

Jeg har mange tanker rundt det forferdelige som har skjedd i Oslo og på Utøya. Jeg har sterke meninger om både det ene og det andre. Men føler i grunn at det beste er å holde det for seg selv. Ting blir ikke bra igjen av å kritisere, forbanne og fordømme. Mine tanker går til alle de pårørende og de som overlevde under terrorangrepene på fredag! Jeg klarer ikke fatte hvordan de har det om dagen, det må være en intens smerte! Og jeg er ufattelig imponert over både hjelpearbeiderne, de frivillige og at vi har en så sterk klippe som statsminister. Han har i mine øyne fremstått som et godt medmenneske og en ordentlig leder! 

"Om en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi kan vise sammen". - AUFer 

 

Svar på spørsmålene, Del 2

SHOPPING, RANDOMNESS & I

Hva er det aller beste kjøpet du har gjort?
Selv om jeg ennå ikke har flyttet inn så vil jeg nok alikevell si at leiligheten er mitt beste kjøp.

Hva er ditt verste kjøp?
Jeg har ingen store dyre bomkjøp. Men har X antall par med sko som er ubrukt og mest sannsynlig bare kommer til å stå til pynt i skapet.


  Hvor kjøpte du Just Do It  t-skjorta di?
Den kjøpte jeg på en Nike butikk i Florida. 

Hva er det meste du har shoppa for?
Jeg er en ingen storshopper. Er sjelden jeg bruker store summer om gangen. Men vil tro de to USA turene mine har ført til store minustall på kredittkortet.  

Favorittplagg?
Joggebuksen min! 
 
Favorittstrand?
Det er gjerne ikke den fineste stranden, men Double Six Beach er definitivt min favorittstrand. Masse livlige og sprøe mennesker å se på, herlige strandgutter og koselige restauranter like ved. 


Favorittfarge?
Rosa, såklart...

Har du noen gang stilt spørsmål og analysert ditt forhold til sko?
Det har jeg ikke, men siden jeg får spørsmålet så burde jeg kanskje vurdere å gjøre det?

Hvis du måtte fjerne en kroppsdel, hvilken skulle forsvinne? 
Hvis jeg først må fjerne en kroppsdel og er så "heldig" at jeg får bestemme hvilken så kan de godt få ta lilletåen min.

Hvilket kamera har du?
Er det flaut å innrømme at jeg ikke husker? Har et Excilim, er det Canon det? Liker å ta bilder, men ikke nok til at jeg gidder investere i et mer avansert kamera. 

Hvor redigerer du bildene dine?
Jeg redigerer bildene nokså lite. Fjerne røde øyner, klipper litt og justerer litt på fargen innimellom. Det gjør jeg som regel på et program på dataen som jeg ikke husker hva heter i farten. (sitter på en annen data nå...)

Hvis du skulle fått deg en katt, hvilken farge skulle den vært?
Jeg kommer nesten garantert til å få meg en katt når leiligheten står ferdig. Jeg vil aller helst ha en hvit eller grå kattepus. Denne her hadde ikke vært feil...BLOGG & I

Hvilke blogger MÅ du lese?
De bloggene jeg er innom hver dag er Annette Haga, Ulrikke Lund, Fotballfrue og Kenza. Der er jeg garantert en daglig oppdatering. Ellers så har jeg en hel haug med bloggere på bloglovin. Av favorittene mine der så har jeg blant annet Mala, Marita Jakobsen og Katrine Dahl. Så fort en av de har oppdatert er jeg innom å leser! 

Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg startet å blogge i 2003/2004, mest for jeg likte å skrive. Og det ble en slags offentlig dagbok. Da jeg opprettet denne bloggen her i 2005 var det for å oppdatere familie og venner om hvordan jeg hadde det som Aupair i Nice, Frankrike. 

Hvorfor blogger du?
For jeg liker å skrive, syns det er herlig å få ut tanker og frustrasjon et sted. Også er det selvsagt blitt en slags vanesak etter så mange år. 

Hva skal til for å ha en "bra" blogg?
I mine øyne så er en bra blogg, en blogg som oppdaterer jevnlig. Har bilder som illustrerer det teksten forteller. Som gir litt av seg selv, personlig. Og som er flink til å kommentere tilbake. Variasjon i innleggene er og viktig. Bare rene moteinnlegg, sminkeinnlegg eller innlegg om trening blir fort kjedelig for meg.  

And the winner is...

Lovde at den av dere som stilte det spørsmålet jeg syns var morsomt å svare på skulle få en liten Bali presang. Det var i grunn vanskelig å velge, men til slutt fallt valget på denne vakre bloggeren....

Søteste Mala :) 

Spørsmålene Mala stillte var:
Hva er det herligste med kjæresten din? 
Hadde en av dere hatt øye til den andre før dere fant tonen på den jobbsammenkomsten?
Hvilken hendelse kommer dere til å huske best fra turen?
Har synet ditt på fremtiden/fremtidsplanene forandret seg litt etter at du fant kjærligheten?

Spørsmål som jeg syns det var ufattelig gøy å svare på! Svarene komme en gang før helgen regner jeg med! :)


Hvis du sender meg adressen din på mail eller facebook så skal jeg få postet en liten Bali gave så fort som bare mulig. 

 

Svar på spørsmålene, Del 1

Har valgt å dele svarene inn i tre deler. Ble overrasket over hvor mange spørsmål jeg fikk! Morsomt...! Vinneren av en Bali gave kommer senere i dag! 

ME MYSELF & I


Hvis du vant uendelige mye penger, hva ville de brukes til og hvordan ville livet ditt forandret seg?

Morsomt å få dette spørsmålet, jeg og Ronny har faktisk fantasert i mange uker nå om hva vi skulle brukt pengene på hvis vi vant masse. Først og fremst ville vi kjøpt en tomt og bygget drømmehuset. En ny bil hadde jeg også unnet meg. Og vi ville garantert reist masse. Jeg ville nok ikke sluttet å jobbe helt, men ville gått ned i stillingsprosent og konsentrert meg mer om skolen de siste to årene! Utenom det så ville jeg funnet en veldedig organisasjon som jeg ville donert en god del penger til. Og selvsagt ville det dryppet en del gaver og penger på familie og venner. Tror nok ikke livet ville forandret seg drastisk, noen bekymringer ville nok forsvunnet. Men det ville garantert dukket opp noen nye! 

Hva slags tid i livet ditt ville du gått tilbake til for en ukes tid?

Er det veldig klissete å si at jeg har det såpass fint nå at jeg ikke kunne tenkt meg å opplevd en uke i fortiden på ny? Året 2005 var forøvrig veldig fantastisk, og jeg har utrolig mange gode minner derfra. Derfor kunne det vært morsomt å opplevd feks en uke av russetiden på ny. For noen fantastiske uker med fantastiske jenter. Jo, jeg ville definitivt fått opplevd en uke av russetiden på ny.


 Når får du flytte inn i den nye leiligheten din?

Godt spørsmål! På papiret står det at den skal være innflytningsklar 01.oktober. Men så ble datoen utsatt med en måned pga vinter og frost. Byggelederen sier at jeg mest sannsynlig kan få begynne på egeninnsatsen (male og legge gulv) i september. Det som forsinker hele innflyttingen er uteområdet og alt som må være klart der før jeg får flytte inn. Kjipt! Men innen 01.november er jeg nok inne!

Hvordan var du på ungdomsskolen?

Jeg liker å tro jeg var ganske normal. Hadde gode venner, mange av dem har jeg beholdt fram til nå. Jeg var nok en jente med mye energi og meninger. Litt høylydt og irriterende til tider kanskje? Jeg var sta og likte å ha kontroll over ting. Planla mye og var en evig romantiker med store drømmer. Hva liker du best med deg selv og hva liker du minst?

Jeg er ufattelig dårlig på spørsmål som handler om meg selv. En av de tingene jeg liker ved meg selv er at jeg har mange gode venner. Noe som kan tyde på at jeg er flink til å ta vare på dem?! Noe av det jeg liker minst er at jeg stadig har noe å irritere meg over!

Nevn tre ting du er fornøyd med ved deg selv, og en ting du gjerne kunne endret på, og hvorfor?

Regner med at du mener utseendemessig? Jeg er veldig fornøyd  med puppene mine, øynene og formene mine (selv om ting alltid kan være strammere...) En ting jeg gjerne skulle endret på er akkurat det at kroppen kunne vært strammere. Ikke nødvendigvis så mye tynnere, men fastere i fisken!Hva inspirerer deg? 

Folk rundt meg! Både kjente og ukjente. Noe av det beste med å reise er å sette seg ned på en benk/strand å bare kikke på menneskene som går rundt. Prøve å forestille seg hvor de er på vei, hva de drømmer om og hvordan de har det. Fantastisk. Det gir meg inspirasjon til så mangt.

Hvordan vil du beskrive deg selv som person?

Jeg er en utadvendt, energisk og sprudlende jente. Jeg tar vare på menneskene jeg har rundt meg og er veldig sosial. Jeg er ekstremt sta, og selv om det motsatte er bevist så kan jeg fortsatt finne på å stå på mitt. Kan til tider være litt ekstrem, elsker å planlegge og ha kontroll på ting. Til tross for det så er jeg i tillegg impulsiv. 

Hva slags interesser/hobby har du utenom blogg?

Jeg er glad i å trene, spille håndball og være med venner. Er blitt et ordentlig lunsjmenneske, som liker å møte gode venner til kaffi og lunsj i byen. (hvis det kan kalles en hobby) Ellers så elsker jeg å reise og lese bøker. Også er det vel ingen hemmelighet at med 100% skole og 75% jobb så blir det ikke all verdens tid til masse hobbyer!

Hvordan trives du med utdanningen din?

Jeg stortrivs! Føler virkelig jeg har funnet mitt yrke. Veldig glad for at utdanningen min inneholder flere uker med praksis slik at jeg får prøvd ut all teorien jeg lærer. Det eneste som er kjipt er at jeg har hele to år igjen før jeg er ferdig utdannet. Jeg vil begynne å jobbe nå! 

Hvem er den viktigste personen/personene i livet ditt? 

Den nærmeste familien, helt klart! De beste vennene mine er og utrolig viktige. For å ikke glemme Ronny! Han spiller an stadig større og viktigere rolle i livet mitt, og jeg syns det er helt fantastisk!


 
Hvor ville du bodd hvis du kunne velge?

Jeg ønsker å stifte familie og ha hus i Norge, helt klart! Men tror de aller fleste går rundt med en drøm i magen om å tilbringe en periode i utlandet. Jeg er veldig glad i både Frankrike og USA og kunne godt tenkt meg å bodd der for et par måneder. Som framtidig lærer har jeg og muligheten til å flytte til et annet land for å lære barn engelsk, noe som frister veldig. Da aller helst til et land som ikke er så rike og heldige som oss i Norge.

Hva er glede for deg?

Wææææh! Vanskelig spørsmål. Vet ikke helt hvordan man skal kunne sette ord på glede. Men den følelsen jeg har hatt i kroppen det siste året kan vel beskrives som glede. Jeg har mine bekymringer, sliter til tider med å sjonglere mellom jobb og skole, men alt i alt så har jeg det utrolig fint. Jeg har gode venner, en herlig familie, en fantastisk kjæreste og framtiden ser lys ut. Så hva annet kan beskrives som glede? 

Hva er din største drøm?

Jeg har mange drømmer. Tror egentlig ikke jeg har en drøm som kan kalles den største. Men jeg håper at jeg en gang i framtiden bor i et stort hvitt hus med hage, tre flotte barn og stortrives i jobben min som lærer. Jeg drømmer og om et ordentlig prinsessebryllup. Og jeg drømmer om å se hele verden. Da var ferien over for denne gang....

Er kommet meg vel hjem fra ferie. Det stemmer til en viss grad ordtaket "Home Sweet Home". Det er herlig å krype under dyna første natten etter ferie, det er fantastisk å spise grovt brød med brunost og det er deilig å komme seg på trening igjen. Men når man reiser fra 30ish grader, strålende sol og et sted hvor alt er så billig at man ler av regningen, så er det en overgang å komme hjem til regn, 14 grader og et land som er skremmende dyrt. Men en ferie varer dessverre ikke evig, og jeg er heldig som nok en gang fikk to nydelige uker på Bali. Og for første gang har jeg vært på avslappingsferie, ikke noe fyll og fanteri. 14 dager med bare kos. Hvem kan klage på noe sånt? 

Vi har tilbrakt mange late dager på stranden. 


Vi har spist og drukket så mye god mat og drikke at vi begge kom hjem med noen feriekilo ekstra. Men hva kan man forvente når en biffmiddag med forrett og dessert + et par daquiri koster like mye som en grandiosa her hjemme?

Også fikk jeg meg selvsagt litt nye sko. Kan ikke dra på ferie uten bittelitt shopping. Nå krysser jeg bare fingrene for at baggasjen vår bare finne veien til Ålgård, hvor den er akkurat nå er uvisst! Hvis ikke er det mange ferieskatter som er borte vekk. Det liker jeg ikke! 


Jeg hadde egentlig tenkt å ta med Ronny til Gili Trawangan og tilbringe noen dager der. Men det jeg hadde glemt var at noen *kremt* ikke liker båter og blir dårlig av det. Da passer det dårlig med to timer på båt. Så da ble det obligatorisk dagstur til Nusa Lembongan. 25minutter på båt hver vei er noe alle kan tåle! Hehe...Også har jeg jammen blitt ett år eldre mens jeg var på ferie. Hele 25 år! Dagen ble feiret på rolig vis og med kake servert av hotellet. Utrolig koselig at de får med seg slike ting! Det gjorde at jeg ble ekstra fornøyd med det fine hotellet vårt. 
Og sist, men ikke minst så har vi kost oss masse sammen.  ♥ ♥ ♥

hits