juli 2009

And the winner is.....

Å be dere skrive en god grunn til at akkurat DU fortjente premien gjorde det ikke lett å bestemme hvem som skulle få de 3 pakkene med Betakaroten. Kommentarene jeg fikk var alle nokså like. Christina sin var vel i grunn den eneste som skillte seg ut! 
De fleste av dere blir ikke brune sånn som meg, eller i det minste ikke sjokoladebrune sånn som alle andre blir! Velkommen i klubben! 
For å derfor gjøre det mest rettferdig så kjørte jeg loddtrekning! Følte dette ble mest riktig sånn at alle hadde lik sjanse, med tanke på at en av mine aller beste venninner deltok. Så kan hvertfall ingen beskylde meg for å favorisere noen. 
cimg0830
cimg0831

Og kommentar nummer 9 med en "god grunn" for å vinne Betakaroten var: 
Marit

Gratulerer kjempemasse! Jeg tar kontakt med deg på bloggen din for å få adresse sånn at jeg får sendt pakken en gang i begynnelsen av neste uke! :)

Taconight with the girls...

Trekker vinner av konkurransen litt senere i dag! :) Fikk plutselig litt dårlig tid, jobben kaller! 

Gleder meg kjempemasse til å henge med jentene i kveld, eneste som er litt trist at når vi først klarer å samle oss så mangler vi Lisbeth som reiste tilbake til Australia på mandag. 
Uansett så blir det dessverre en tidlig kveld på meg siden jeg begynner på jobb 04.30 i morgen. Men jeg skal gjøre det beste ut av det. Regner ikke med at det blir et problem for finere og søtere venner enn det jeg har skal du lete lenge etter.
16 juli 004
Disse søte sjarmtrollene skal spise taco sammen i kveld. Bildet er 4år gammelt faktisk så vi har nok forandret oss bittelitt hele gjengen! :) 

I grunn tror jeg at jeg har det ganske travelt i dag/kveld. For i morgen jobber jeg til klokken 10.00 før jeg forhåpentligvis setter meg på første fly til Oslo for å treffe KenniB. Vi skal nemlig på Lady Gaga konsert! Noe som betyr jeg må pakke i kveld, stress! Regner med de blir få timer søvn dessverre. 
Jeg har ikke begynt å glede meg til konserten ennå, rett og slett fordi jeg ikke vet om jeg kommer med flyet. Sånn er det å reise på ansatt billetter. Så enten storkoser jeg meg på Lady Gaga konsert i morgen kveld ellers så sitter jeg hjemme å er forbannet på meg selv for at jeg valgte å gamble på ansatt billetter. 
Time will show! 

Konkurranse (ja, faktisk)

I dag flyttet det jammen inn en ny jente i kollektivet. I snart 3måneder har jeg bodd alene og i grunn hatt det ganske fint, til tross for at jeg er drittlei av å bo sånn jeg bor. Derfor skremte jeg nok den nye jenta litt med min likegyldige og avvisende holdning. Men for all del, hun var kjempesøt, kjempeliten og virket kjempegrei. 
Så i dag har jeg ryddet og vasket sånn at hun kan flytte inn i et rent hus i det minste. I den anledning fant jeg og en del ting som bare har ligget og samlet støv. 
Hadde lovd meg selv å aldri ha konkurranse på bloggen, men pyttsan. Jeg hiver meg på trenden å kjører konkurranse! 
cimg0828
3 pakker Betakaroten

Betakaroten funker visstnok for veldig mange, men ikke på meg. Etter en uke på Kreta der jeg ble like solbrent som jeg alltid har blitt og kom hjem ca like bleik som når jeg reiste ser jeg ingen grunn til å fortsatt ta disse pillene. Jeg får prøve å leve med at jeg ikke blir brun sånn som alle andre! :) 

Såååå, hvis du kunne tenkt deg å vinne disse 3pakkene med Betakaroten er det bare å legge igjen en kommentar der du forteller meg hvorfor akkurat du bør få dem! :)

Disney maraton

Jeg er så heldig med valg av kjæreste! I går hadde jeg Disneyfilm maraton i senga, ene og alene for kjæresten min har vært veldig veldig omtenksom. Han har nemlig lastet ned 69 disney filmer til meg. Fra den første filmen som kom i 1937 til Tarzan som kom i 1999. Med andre ord, jeg har fått alle de beste filmene! 
Det er sånn at jeg vet nesten ikke hvilke filmer jeg skal prioritere først og hvem jeg kan vente med. Så om jeg får svineinfluensa nå er det jo ingen fare. Jeg har jo tidsfordriv de neste månedene i det minste! 
disneyprincesses3
For å si det sånn, jeg er redd alle prinsesse filmene blir sett først! Nå skal jeg se resten av Aladdin, rakk ikke å se alt i går. Herlig start på dagen, hvertfall med tanke på at jeg har fri resten av dagen og den eneste planen jeg har er å trene. Og kanskje være litt sosial i kveld! hihi... 

Fab photos!

De 8 timene på jobb i går gikk så ufattelig seint. Når Marius endelig kom å hentet meg klokken 8 kommanderte jeg at vi måtte reise på videoverden for å kjøpe smågodt! Så i grunn ble kvelden ganske koselig. Smågodt, popcorn og sopranos på dvd. For å ikke snakke om verdens beste armkrok å hvile i.
Kikket på kameraet mitt for å se om det var noen ufine bilder fra kvelden, og det var det selvsagt. Men tro det eller ei, ett par helt ok bilder fantes også.
jentene
Vi tok sikkert 10 bilder, men kun dette såg normalt ut. Eneste er Lisbeth som ser ordentlig bitchy ut. Jeg skylder på fotografen vår, Ingrid. Som var så full på dette tidspunktet at det å stå rett opp og ned uten å gynge var ca umulig.
monalis
Fine Lisbeth`en min! Som faktisk drar tilbake til Australia i dag. 6måneder til neste gang vi sees!

tinemona
Dette bildet må jeg innrømme jeg ikke husker ble tatt en gang. Jeg var her så vindskjeiv at det er i grunn merkelig at jeg ser såpass normal ut. Både Reidunn og Tine ser jo smashing ut!

Fylla har skylda

Bilder beskriver mer en ord
hangoverbygreeenapple
hangoverbykkool

Gårsdagen var festlig. Gode venner, masse liv i byen og så varmt at man kunne gått rundt i bare trusa. (eller kanskje det var alkoholen som gjorde det så varmt?) Men til tross for at jeg hadde det supert både på vorspiel og på byen klarte jeg få det for meg at jeg skulle hjem klokken 1. Fornuftig Mona med tanke på at jeg er på jobb nå og skal være her helt til klokken 20.00. Og som bildene viser så er formen sånn at jeg aller helst skulle vært langt under dyna og ikke på jobb hvor folk av en eller annen grunn skriker og maser mer enn ellers.

FANTASTISK!!

Aftenbladet

Jærbladet

NRK

Bmxracing

Petter Dalen (landslagstreneren)

Jeg fikk frysninger over hele kroppen når jeg leste dette!!! Det er sykt sykt sykt. At en 18åring fra Klepp klarer noe ingen nordmann har klart før. FANTASTISK!!!!!
Gratulerer kjempemasse, Andre! :)
andreaguiluz

Mona Ink

I fjor sommer gjorde jeg noe som jeg hadde grublet og tenkt på i 3år. Jeg tok min første tatovering. 
tattoo
Jeg elsker den! Tatoveringen er ikke en random jeg valgte i en jalla tattoo sjappe, det er en tatovering med minner. Ikke bare er den tatt på Bali, stedet jeg elsker mer enn noe annet, men blomstene i tatoveringen kan vel sies å være "surfeblomsten" og "bali blomsten" Altså to blomster som igjen knytter den til Bali. Og sist men ikke minst så er den tegnet av my bff, Tonje. Det er en tatovering som ingen andre har lik, digger det! 

I det siste har jeg sett mye på Miami Ink og LA Ink og kjenner vel i grunn jeg er klar for å gjøre noe en ny tatovering. Eller kanskje jeg bare skal bygge på og fargelegge den jeg allerede har? Syns det er dritstilig med fargetatoveringer, men følte at siden det var den første så burde jeg venne meg til en helt enkel i stedet for å gjøre den veeeeldig synlig. 
Så for øyeblikket bruker jeg mye tid på internettsider hvor jeg kikker på tatoveringer og får inspirasjon. Gjerne jeg må sette Tonje i full sving igjen, kan ikke tenke meg hun protesterer der. 
katvond
Kuleste dama! Jeg digger jenter som kler tatoveringer. Problemet er at du må ha hele pakka! Stilen, attituden og kompisgjengen til det. 

Forslag til kule tatoveringssider og ideer? 

Prinsesse positiv (og reiseklar)

Når man våkner opp andre dagen på rad med denne snikende negative innstillingen til livet er det på tide å gjøre noe drastisk! Jeg orker rett og slett ikke en sånn dag som det var i går. No way!!! 
Og den beste medisinen for å snu prinsesse negativ til prinsesse positiv er å la henne få lete etter nye reisemål og planlegge.
952cfbe0fdfdf91b246705445e62383c
iceland27bylonelywolf2
peaceinicelandbytericusfuzu
viewinicelandbyeswendel
blizzardponiesicelandbyseanieblue
iceland42bylonelywolf2
ICELAND! 

Hit kunne prinsesse positiv tenkt seg å reise i begynnelsen av august! Nå må jeg bare huske passordet mitt for å komme inn på idtravel sidene sånn at jeg kan finne ut om det faktisk er en mulighet for det. 
Jeg krysser fingrene for at jeg sitter på hesteryggen med håret flagrende i vinden om nøyaktig to helger! Hvis ikke får jeg vel ta turen til København igjen, for å være hjemme er jo gørr kjedelig! 
Nei nei, ingen prinsesse negativ tendenser her! Å være hjemme er jo fantastisk. Nå skal jeg åpne gardinene og vente på sola. Da blir det tur rundt Mosvannet. 

Prinsesse negativ

Akkurat nå skulle jeg gjort veldig mye for å vært her
857a47dbd0de5a86775c70679642a7d5
Da ville gjerne humøret mitt vært litt mer slik:
cottoncandyskiesbyericana
I stedet for slik:
sadsadcupcakebymumblyjoe

Jeg føler meg som en cupcake som har gått på trynet. Jeg er frøken negativ i dag og har vel det man kan kalle en dårlig dag. Sist jeg sjekkte er det ok en gang i blant. 
Jeg har den dagen der jeg er feit og stygg. Håret ikke vil jobbe med meg. Jeg finner ingenting på shopping. Det er kun usunn mat som frister. Jeg har gnagsår og får derfor ikke trent. Jeg har fri og det har tydeligvis sola også. Jeg syns alle tv programmer er utrolig tåpelige. 

Enough said! 

Mislykkete muffins og sydenskilt

Resultat muffinsbaking:

cimg0792cimg0793
Jeg er tydeligvis ikke helt stabil når det kommer til å bære brett med masse muffins på. Ca 6 av muffinsene mine havnet på gulvet/komfyren. Nice! Ganske klissete å vaske opp skal jeg si deg! Det ble heller ikke noen kjempegode muffins så jeg furtet litt i går!

Utenom det så har jeg i lengre tid lovd min søster dette bildet her:
cimg0795
På Sola flyplass har vi mange forvirrete og lite opplyste passasjerer. Når de kommer å skal sjekke inn pleier vi å spørre hvor de skal. Svaret vi som regel får er: Syden. Prøver vi å spørre litt mer spesifikt om de skal til feks; Kreta, Tyrkia eller Spania får vi fortsatt svaret: "Det vett eg ikje, me ska te syden"
Så for å hjelpe disse stakkars forvirrete menneskene så har det i sommer blitt hengt opp tre svære skilt som klart og tydelig viser hvor man går for å komme til syden!

Cupcakes

Gjett hva jeg skal gjøre i dag...
cupcakes1byfishiesg0pook

cupcakesbysodamay

cupcakesbyhiilda

cupcakesbyburgette
foto: deviantart

Jeg er ferdig med ferien for denne sommeren. Hvor utrolig kjipt er ikke det? I dag er det tilbake på jobb. Men ikke før klokken 17.00 vel og merke! Derfor skal jeg først en tur til kvadrat for å kjøpe meg noe fint og nytt. Jeg unnskylder meg med at jeg trenger jo nye skoleklær! Og etter det skal jeg lage meg noen gode cupcakes som jeg skal ta med på jobb. Tviler på at jeg gidder pynte de slik som alle andre gjør. Jeg er fornøyd så lenge de smaker godt! 

No time for this! Frokost next så en tur på kvadrat! 

København in my heart!

kben
Jeg er tilbake etter en fantastisk tur til Køben med tre av de beste jentene du kan tenke deg. (neste gang fjerne vi bordet før vi tar bilder. Kine forsvinner jo nesten) 
kben5
Vi har ledd så mye at tårene trillet opp til flere ganger. Mye takket være Kine og hennes merkelige utbrudd i situasjoner der man kanskje ikke burde sagt det man sa. 
kben2
Vi har danset og drukket til tidlig morgen. Vi endte opp på et utested ca 2minutter fra hotellet. Også dette mye takket være Kine. Det er ikke mange som klarer finne seg en ny kompis i et lyskryss som viser seg å være manager på et av Københavns kuleste og nyeste utesteder. Så da vanket det gratis inngang, gratis drinker før han jammen ga oss en helflaske med sprit som vi kunne kose oss med. Troooor i grunn ikke vi trengte den flasken, men hvem sier neitakk? 
kben4
Av en eller annen merkelig grunn ble det veldig populært å stadig inkludere denne spritflasken på bildene. Viktig å vise frem det man har fått. Jeg vokter glassene som du sikkert ser. 
kben3
Som skrevet oppforbi her, jeg tror strengt talt ikke vi trengte den flasken med sprit. Men en aldri så liten photoshoot i gangen klokken veldig tidlig på morgenen er jo alltid gøy. 
cimg0787
Dagen derpå. Silje gjør sitt beste for å lure dere til å tro at formen vår var på topp. Det var den vel i grunn ikke kan du si. Men det begynner å komme seg nå, heldigvis! 

Tja, det var det jeg gadd vise dere fra Købenturen i denne omgangen. Regner med de andre jentene har flere grusomme og mindre sjarmerende bilder. Gleder meg stort til å se dem! Kaaanskje dere får se dem også! 

Jeg kom forresten inn på allmennlærer utdanningen til høsten, så da blir det lærer av meg om sånn ca 4år. Får frysninger av å tenke på at jeg skal studere i hele 4år. Det er lenge det! 


Da stikker jeg til København en tur (kanskje)

Da er det kun få timer til vi forhåpentligvis setter oss på flyet i retning København. Ja, for det er faktisk ikke sikkert vi kommer oss til København en gang. Det er det som er det kjipe med å reise på ansattbilletter (og priser) 
Hvis flyet har mye ledige seter er det ingen bekymringer og bare kos å reise som ansatt. Hvertfall med tanke på alle fordelene det er med de billettene. Men selvsagt er det bakdeler... 
Slike bakdeler som vi mest sannsynlig møter på i morgen. Det viser seg nemlig at flyet er fullt. Så forhåpentligvis er det 4 ordentlige surrehoder som glemmer å stå opp, eller taxien ikke henter dem eller som ikke gidder å reise sånn at vi 4 søte jentene får lov å reise til København for å shoppe, drikke vin og kjøre karuseller. 
Eventuelt så kanskje det er en koselig purser eller kaptein som forbarmer seg over oss og lar oss få sitte på klappseter eller i cockpit. SHOTGUN for cockpit hvis det blir aktuelt!!!!!!! Tenk deg den flyturen da, sitte fremme hos kapteinene å ha DEN utsikten.. Er nesten så jeg håper det blir aktuelt. 

Men nå skal jeg slutte å skrive masse vas. Morgendagen får vise om jeg havner i en grøftekant i Stavanger eller i København. Jeg krysser fingrene for sistnevnte alternativ! cockpitsunset
Heeeeer kan jeg godt tenke meg å sitte! :) 
n54506637214224073062
Tre av fire søte som kaaaanskje skal ut på tur i morgen....  Gidder ikke laste opp bilde av Tonje, dere har jo sett henne så mange ganger på bloggen alikevell! ;) 

Ut på tur igjen jammen...

Jeg endte av alle merkelige steder opp på jobb i dag. Midt i ferien av alle ting! Skulle ikke vært lov å vært så dårlig på  å si nei. Men timene gikk i grunn ganske fort og vips var jeg hjemme. 04.30-12.00 vakter går i grunn ganske fort! 

Etter jobb har jeg rukket å trene, sove en halvtime og kose meg med masse blogger. 
Kvelden har jeg tilbrakt sammen med Tonje, vi besøkte først Silje og Sebastian. Skammelig at det er over 6 måneder siden sist. Men det var veldig koselig. Forhåpentligvis ikke så lenge til neste gang! 
Etter å ha vært hos Silje og Sebastian et par timer reiste vi ned i fotostudioet til Fredrik hvor Tonje stod modell for en ny kleskolleksjon som Magne har designet. Jeg har allerede bestillt meg klærne hans. De er dritrå! Skal vise bilder så fort han har fått sendingen fra Kina. 

Utenom det så ble det bestemt at jeg, Silje, Tonje og Kine skal på tur i helgen. Du kan jo få gjette hvor vi skal:
tur

tur2
Passet i grunn perfekt med en aldri så liten tur på tampen av ferien. Vi er tilbake søndags kveld og jeg starter på jobb igjen på mandag! Marius skal i utdrikningslag i Arendal i helgen så da gidder jeg hvertfall ikke henge hjemme bare for moro skyld! Jeg skal på tuuuuur! :) 

Frøken Positiv skriver glade ting

Mens man venter på solen får jeg forsøke å få frem frøken.positiv! 
(Idè stjelt av Lillian (http://lillianba.blogg.no))

Jeg blir glad av min fantastiske kjæreste
Jeg blir glad hver gang jeg tenker på den herlige familien jeg har
Jeg blir glad av å ha muligheten til å reise hvor jeg vil, nesten når jeg vil
Jeg blir glad hver gang jeg kjøper meg nye amazing shoes
Jeg blir glad hver gang jeg er ute å løper
Jeg blir glad når jeg våkner av fuglekvitter, så lenge det ikke er klokken 6 om morgenen
Jeg blir glad av å bade i sjøen
Jeg blir glad når jeg er med mine nydelige venner
Jeg blir glad når andre er glad
Jeg blir glad av fine drømmer
Jeg blir glad når jeg kan krype under dyna, tenne stearinlys og kose meg med kjekke serier på pcen
Jeg blir glad av å spise jordbær
Jeg blir glad hver gang jeg når målene mine
Jeg blir glad av å planlegge nye reisemål
Jeg blir glad av spillekvelder med jentene mine
Jeg blir glad og lykkelig når jeg ser på gamle bilder som får meg til å smile
Jeg blir glad hver gang jeg hører sanger som jeg forbinder med gode minner
Jeg blir glad når noen foreslår vi skal gå og kjøpe is
Jeg blir glad når noe uventet og morsomt skjer
Jeg blir glad veldig glad om solen hadde gjort det fint og varmt de siste dagene av ferien min! hihi...

Jeg blir også glad av fine bilder som får meg til å drømme meg bort til eksotiske og nydelige steder... 
princessbyladymonroe

d60e283739a230af31697b552e63978d

trulybalibyaiming

letsdancebypetrusloo

fairytalebymorialord

kutabalibykinol

runawayunicornbytheluckynine

sunsetbalibymelonenbiskuit

Bursdagsgaver! :)

Det er GØY å ha bursdag! Ikke bare har jeg fått meg ny bil dette året, men i dag var jeg og Marius ute å kjøpte gave til meg fra han! Jeg fikk så mye fint! Og det jeg ikke fikk, det kjøpte jeg meg selv! Det var jo fornuftige greier jeg kjøpte!  
cimg0703
Nike treningssko, Nike +, Ipod Nano, Nokia mobil og noe tilleggs utstyr greier til Ipoden

Var ikke før komt hjem fra butikken før jeg hoppet i joggeskoene for å prøve ut dette Nike + greiene. Og det var kjekt kjekt kjekt! Ble bare en runde rundt Mosvannet i dag siden jeg hadde nye sko. Vil ikke risikere gnagsår første dagen. Men førsteinntrykket av skoene var knallbra! 
Fant dessuten ut hvor langt det er rundt Mosvannet, har vært litt krangling om det på jobb. Nå har min Nike + bestemt at det er 3.7km. Det vil si at når jeg har jogget to runder har jeg jogget 7,4km og ikke 6,2 som jeg har trodd! Positiv overraskelse! 
I grunn har jeg bare lyst til å løpe mer! Men skal klare å holde meg til i morgen! Da skal jeg springe minst to runder rundt Mosvannet! 
Men nå får jeg ikke rote bort tiden her, jeg skal jo til Sandnes for å spille volleyball med en gjeng herlige mennesker! Kvelden skal tilbringes i sofaen til Cecilie hvor vi jentene skal kose oss! Gleder meg! 

Man finner shoppingskatter på Kreta også ;)

Hvor ble sommeren av dere? Når jeg reiste til Kreta for litt over en uke siden skinnte sola. Nå regner det, blåser og er kaldt. Er det virkelig et slik vær jeg er nødt til å forholde meg til den siste uken med ferie? Jeg liker det ikke! 
Jeg har for det første ingen planer denne uken og da frister det absolutt ikke å måtte sitte inne pga det stygge været. Alternativet er å tråle kjøpesentrene på utkikk etter nye kjekke ting. Men har jeg eeeeegentlig penger til det da? 

Jeg brukte ikke sååååå mye penger på ferie faktisk, så jeg har litt til gode. Men er ikke det sånne penger man bør spare til mer fornuftige ting. Krisekonto er ganske lurt har jeg hørt? Dessuten har jeg jo ekstremt lyst til å kjøpe min egen leilighet snart. Jeg er drittlei av å bo der jeg bor! 
Dessuten så kjøpte jeg meg jo noen fine ting i Heraklion. Nå trenger jeg bare solen tilbake slik at jeg kan bruke dem! :) 
cimg0691
cimg0696
cimg0693cimg0697
Amazing new shoes fra en butikk jeg ikke husker navnet på. Shortsen er fra samme sted. Mens den nydelig blå kjolen er fra Bershka! Angrer virkelig på at jeg ikke kjøpte kjolen i flere farger for den var utrolig fin på! 

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden med en rykende fersk Entourage episode! Herlig!!! 


Charterdronningen kommer med sin siste oppdatering, inkludert bilder!

Tok ikke mange timene før jeg måtte laste opp bildene på pcen. Og fra pcen til bloggen er det ikke lange veien! Så her får dere noen bilder fra Kreta turen til meg og Marius. 

cimg0610cimg0615
Utsikten fra hotellrommet vårt /// Strawberry split, må være tidenes dessert!
cimg0617
Lillesøster og jeg
cimg0644cimg0663
Solnedgang i Rethymnon /// Laila og jentene hun bor sammen med. Veldig søte jenter! 
cimg0681cimg0688
Rusletur i gamlebyen /// Middag i den venezianske havn
cimg3901
Badeløva mi! 
cimg3919cimg3917
Utsikt over Rethymnon fra Fortezza 
cimg3933
Ikke heeeelt vellykket, men faktisk det eneste bildet av oss begge fra turen
cimg3948cimg3957
Båttur til Gramvousa
cimg3962cimg3955
Laila i farten ned sklia /// Fantastisk utsikt

Vi har kost oss i 8 dager. Det er ca det eneste vi har gjort også. På dagen har vi tilbrakt atskillige timer på stranden hvor Marius har blitt fin og brun, mens jeg er blitt litt mindre bleik. Urettferdig det der. Vi har badet, spillt kort og lest utallige bøker. På kveldstid har vi spist middag og bare slappet av. 
Tror kanskje Marius syns det ble litt mye "Laila" til tider, det var jo tross alt kjæresteferie vi var på. Men når man først ser søsteren sin sånn ca en gang i året så følte jeg ikke at det gjorde så altfor mye. Dessuten var det ganske greit å ha med Laila ut å spise da hun fikk 50% på flere restauranter siden hun jobber som guide. 
Men vi fikk absolutt mange kvelder sammen bare jeg og han. For å ikke snakke om dager, ettermiddager, morgener og netter! ;) 
Selv om vi hadde noen fine dager i Rethymnon så krysser jeg fingrene for at ferieturen blir lagt til mer eksotiske strøk neste gang! Bali er et fint sted har jeg hørt! Hehe... 

Charterdronningen er tilbake i Norge

Sjokkerende å se at så mange har vært innom hver dag mens jeg har vært på ferie. Tipper jeg skuffet hele gjengen med å ikke oppdatere noenting på 8 dager!
Men er man på kjæresteferie så er man på kjæresteferie. Jeg hadde ikke med pcen til Kreta og jeg hadde hvertfall ikke lyst til å sitte på en svettende klam internett kafe for å skrive noen ord til dere.
Derfor får dere heller få en ordentlig oppdatering fra ferien min i løpet av dagen, kanskje morgen? For jeg har jo faktisk en hel uke til med ferie. Som virkelig skal nytes! Men kjenner jeg meg rett dukker det nok opp noen feriebilder her snart. Jeg har jo hatt litt blogg/facebook abstinenser på ferie!

Forresten, jeg hadde bursdag på fredag! Jeg syns ikke over 100 gratulasjonsmeldinger på facebook og over 20 på mobilen var nok og tar gjerne i mot noen på etterskudd her på bloggen. ;)

Charterdronningen oppdaterer...

Jeg starter ferien min i morgen, 2 uker uten noe som helst jobbing. Første uken er planlagt og i boks, i morgen tidlig reiser jeg til Kreta for å kose meg i en uke. Den andre uken vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre ennå. Men blir nok en del volleyball, strandturer og en tur til Lyngdal hvis været er like flott som det er nå! Eller kanskje jeg slår til med en storbyweekend på tampen av ferieukene mine? Tiden får vise...
Det er flere år siden jeg kun hadde 2 uker ferie en hel sommer, skal bli litt rart kjenner jeg. Har alltid hatt minst en måned ferie. Men skal vel overleve det også. Det gode med kun 2 ukers ferie nå er at jeg har 2 uker til høsten/vinteren. Og det er jo aldri feil!

Jobber til 18.00 i dag, noe som ikke er kult. Jeg har ordentlig feriefeber. I kveld er det grilling hos foreldrene til Marius før det sannsynlig blir en tur til Stavanger for å sjekke ut livet. Det er herlig stemning nede i byen nå som det er volleyballen. At det er sol og glovarmt ute er heller ikke noe minus.

hgk
untitledmnbm

Hit reiser jeg i morgen Rethymnon, søsteren min har tydeligvis trukket i noen tråder for å få oss til samme sted som hun bor. Koselig! Gleder meg til egen privat guide! Jeg kommer til å bli en masete turist. For her er det ikke snakk om å ligge en uke på stranden. Jeg vil bade, dykke, sykle og løpe! :) Du fikser Laila?

Seeee hva jeg fikk!

SE HVA JEG FIKK I BURSDAGSPRESANG!!!!! 
Det er ikke mer enn 1 år siden jeg kjøpte min første bil, men alikevell syns min kjære stefar at det var på tide med en litt nyere bil. Så min trofaste og supergode Nissan 85 modell er blitt byttet ut med en Ford 97 modell. Bilen er fin, liten og jeg er forelsket! Tenk at jeg bare fikk en bil sånn uten videre? 
Lucky me!! :) 
cimg0597
cimg0599cimg0600
Viktig med harry rosa terninger! hihi...

Tusen tusen takk! Jeg har verdens søteste og snilleste foreldre. Lurte meg trill rundt gjorde de! Og Johnny, du har en heeeelt spesiell plass i hjertet mitt og! ;) 

Dagen i dag har jeg delvis tilbrakt på terrassen hjemme hos mine foreldre og delvis inne i stua. Det har vært VARMT ute! For å ikke svette heeelt bort tok jeg runden rundt i hagen og knipset litt blomster. Greit å ha noe å gjøre! :) 
cimg0601
cimg0603
cimg0604
cimg0606


Charterdronningen

Jeg bestillte ferie i dag! På lørdag reiser jeg og Marius til Kreta for å kose oss i en uke. Har lenge snakket om å besøke søsteren min (Laila) som bor der nede. Så da passet det jo perfekt at vi fant en tur til 2700 kroner for 8 dager. Reiser uspesifisert så kan jo bli spennende å se hvor vi ender opp. Syns i grunn sånn er litt skummelt jeg. Men heldigvis så er jo Laila der nede og kan kanskje hjelpe oss. Har aldri vært på Kreta så det gjør meg faktisk ingenting å reise på chartertur, hvertfall ikke når det var så billig. Midt i fellesferien og greier.
25161721246432839807
Søsteren min som ca er hjemme en gang i året. Greit å leve livet i Tyrkia, Spania og Hellas. Lurer på hvor hun ender opp neste gang. Jeg krysser fingrene for Thailand eller Brasil! (?)

Vet jeg lovde dere bilder av bursdagspresangen jeg fikk på mandag, men gårsdagen var travel så jeg rakk det rett og slett ikke. Skal derimot prøve å innfri løftet mitt i dag sånn at dere slipper å være nysgjerrige. Presangen er fortsatt like super som den var på mandag og det begynner endelig å gå opp for meg hva jeg egentlig fikk.
En annen kjekk bursdagspresang er jo at jeg får feiret bursdagen min på Kreta i år! Jeg liker å feire bursdag i utlandet, da får man bursdags sang på utestedene!! Store barn små gleder...
hits