juli 2008

31.jul.2008

Jeg har i løpet av natten fått feber.
Og ikke hvilken som helst feber, jeg har nemlig fått reisefeber!
Det gikk plutselig opp for meg at jeg snart skal reise.
I kveld skal jeg henge sammen med Marie min. Vi skal lage pakkeliste, handleliste og gå gjennom hverandres ting slik at vi ikke trenger ha med så mye! Låne er bra!
Hadde jeg bare reist til Bali hadde ikke pakkeliste vært nødvendig for min egen del. Da hadde jeg pakket en shorts, en bikini, et par tangatøffler og et par topper. Men siden vi skal leke i Hong Kong ett par dager så må vi diskutere litt. Vi skal i Disneyland, hvor vi skal kjøre karuseller, leke prinsesser og spise godterier. Også skal vi selvsagt shoppe litt og se på diverse hong kongske ting, slik som templer.
Så jeg regner med vi må pakke litt skikkelige sko og klær, ikke bare springe barbeint og i bikinien!

Jeg har forresten utviklet en ekstremt vond rygg og nakke i løpet av den siste måneden. Så kan trygt si at noe av det første jeg skal gjøre når jeg er på plass på Bali er å få litt massasje! Gleder meg til å bli tatt vare på av de søte damene på Body Works!
n75943554121968805680n52612506721345601982
Ingenting er som Bali massasje!!!! // Jeg får vann i munnen av å tenke på den deilige frokosten jeg skal spise hver enste dag på KuDeTa! (dyrt sa du? ja, kanskje... Men absolutt verdt det!)

30.jul.2008

Noen ganger tar det utrolig lang tid før jeg forstår at ting ikke er greit. Sist gang tok det såpass lang tid at jeg var delaktig i å ødelegge ting. Det er ikke alt som er greit, selv om mitt hode akkurat der og da syns det er ok! Noen ganger ser jeg ikke helt problemet, ikke før jeg blir kjeftet på og får eksempler på at akkurat det samme kunne skjedd meg. Da løsner det som regel fort og jeg skjerper meg.
Men det skal være sagt, det er ikke bare bare å gå fra å ha vært singel i 3 år, kunne flørte å tulle så mye en bare vil til å plutselig måtte tenke på en annen person hver gang en gjør noe.
Tankegangen "ville jeg likt om marius gjorde dette mot meg" begynner så smått å falle på plass.

Jeg har flere ganger sagt til Marie at jeg på en måte grugleder meg litt til å reise ned til Bali, første gang jeg ikke er singel. Jeg pleier jo å gjøre akkurat som jeg vil, vimse rundt i gatene med alt slags folk, være med på nachspiel og bade i bare trusa, kysse alle som vil ha et kyss på munnen, jeg er rett og slett litt mer løssluppen enn ellers.
Men etter å ha vurdert forskjellige ting så skal det ikke bli så fælt å reise til Bali som kjæresten til noen. Det skal faktisk gå riktig så bra. Jeg gleder meg til å shoppe klær til Marius, det er billige og kule klær! Jeg gleder meg til å være borte fra han i 25 dager for det blir så kjekt å komme hjem igjen. Jeg har faktisk aldri gledet meg til å reise hjem fra Bali noengang, dette blir kanskje første gangen?  

Jeg ga meg selv jammen litt å tenke på denne morgenen, eller egentlig var det vel Marius som ga meg en tankevekker! Jeg trengte den!!!

tyr
:)


 

båtliv...

cimg0396cimg0399
cimg0398cimg0413
cimg0407cimg0418
cimg0412cimg0410

Hadde det vært like fint vær som det var i går hele sommeren her i Norge så hadde jeg ALDRI reist avgårde til fantastiske steder som Bali. Jeg hadde rett og slett vært hjemme å kose meg på en båt eller på sola stranden.

Gårsdagen ble først tilbrakt på Godalen i ett par timer hvor jeg, Tonje og Camilla slikket sol og oppdaterte hverandre på diverse uviktige nyheter. Så kom Preben og Jørn å hentet oss. Vi kjørte masse båt, badet i sjøen og svømte inn til diverse holmer. Storkoste oss med andre ord!
På ettermiddagen/kvelden grillet jeg, Marius, Tonje, Pål og Tori. Ingenting er som grillmat på en varm sommerdag! Da vi var mette drog Tori for å hente Silje mens vi andre reiste for å bade.
Ferdig badet var vi klare for kino, så da var det rett hjem for å dusje og skifte klær før vi traff på Douglas på kinoen. Såg hancock for andre gang på to uker, noe som ikke var så altfor spennende så jeg sovnet på skulderen til Marius.

I dag derimot er det ingen fridag, jeg skal først jobbe 7 timer på Widerøe før jeg skal ned på Dolly og leke servitør i ett par timer. Jeg må lære meg å si nei!!!!

28.jul.2008

Lørdag ble ikke mindre enn en 15 timers lang arbeidsdag!
Kan tro det var en stykk sliten prinsesse som omsider krøp under dyna. Og med min flaks var det kun 5 timer til jeg måtte stå opp igjen og på jobb. Men guuuud så godt det var med noen timer på øyet! :)
Solgte fantastisk mye pizza og øl på lørdag, da vi tellte kassen i teltet trodde hverken jeg eller Elisabeth våre egne øyner. Å sitte med 95 000 kroner i hånden er ikke noe man gjør hver dag.
Jeg foreslo at vi skulle ta pengene, sette oss på første fly ut av Norge og se hvor lenge vi klarte leve det gode liv, men det var visst ingen god ide. Kan ikke forstå hvorfor?

Søndag innebar selvsagt ennå mer jobb, ble "bare" to timer overtid. Pyttsan, hva er vel 10 timer i forhold til 15?
Etter jobb reiste jeg hjem til en stykk fyllesyk Marius som hadde gjemt seg i en mørk og kald kjeller. La meg til rette på sofaen sammen med han og halvsov meg gjennom viking kampen.

I dag er det strålende solskinn, jeg har vært våken siden 8 og er kjempeklar for å komme meg ut i sola! Ja, det er faktisk sant! JEG HAR FRI!!!!! Min eneste fridag før jeg reiser. Noe som vil si jeg har 7 jobbedager igjen før jeg og Marie setter kurs mot London, Hong Kong og Baaaaaali!
Men før den tid har jeg mange jobbedager å se frem til, et coctailparty med jentene mine, pakkekveld med Marie og forhåpentligvis mange dager med sol slik at jeg får badet masse!!!

Nå skal jeg smøre meg med solkrem slik at jeg ikke blir såååå rød også setter jeg meg i hagen frem til det er bestemt hva vi/jeg skal finne på! Jeg overlater tenkingen og planleggingen til andre!

26.jul.2008

Det er sommer og sol, derfor lite blogging! Også er det selvsagt utrolig mye jobbing.
Jeg klarer ikke helt skille dagene fra hverandre, men her har du noen bilder fra mine siste dager.

cimg0358cimg0359
Fantasi kveld med noen søte jenter fra jobben + noen ukjente...
cimg0370cimg0373
Grilling og kos hjemme på terrassen til Tonje....
cimg0378cimg0382
Gla mat festivalen sammen med Tonje og Camilla + masse masse usunne fristelser!
cimg0392cimg0388
Utrolig mye jobbing på blink festivalen i Sandnes, kjekkeste med hele jobbingen var besøkt av en svett Thomas og en god klem av Gommo!

Og for de som tror jeg er ferdig med jobbingen må tro om igjen. Over 60 arbeidstimer på en uke er er ikke noe stress! Ehm... jooooooooo!!!!!!

I går ble det 9 timer på blink festivalen, helt ok! Så kikket jeg og Marius på skyting før vi reiste for å bade. Var utrolig herlig å hoppe uti det avkjølende vannet. Kunne sikkert vært uti vannet i flere timer, nesten!
Etter badingen vår reiste vi hjem, lagte taco og låg på sofaen å såg på entourage. Eller det vil si, Marius kikket på tven mens jeg sov.

I dag var det opp og hopp på jobb klokken 9. Var egentlig forberedt på at det skulle være flere folk på festivalen i dag, men at det skulle ta såååå av hade jeg ikke trodd. Solgte så mye pizza, øl, nachos og brus at jeg ble utslitt. Fikk mast meg hjem klokken 5, etter å ha gått halvannen time lenger en jeg skulle. Så bar det rett ned på fareast takeaway hvor jeg kjøpte meg kinamat. Nå ligger jeg i sengen å slapper av. Det er "bare" 50minutter til at jeg skal på jobb igjen. 14 timers arbeidsdag på en lørdag er ikke noe mas! hoho... Jeg smelter vekk, lover deg!
La det være snille mennesker som kjøper øl i kveld og tipser oss masse slik at jeg kan bruke de pengene på å ta vare på meg selv! hehe...

10 dager til ferie, tror jeg kan trenge den! :)
Ha en flott lørdag alle sammen!

24.jul.2008

Jeg har vært på jobb i 2 og en halv time, allerede kjeder jeg meg! Hadde litt å henge fingrene i de første to timene.
Tollerne sjekker alltid koffertene som vi skal kjøre ut og i dag fant vi flere kg med ekkelt stinkende kjøtt! Nasty... Så da mista jeg matlysten og har ennå ikke fått i meg frokost. Skjer med å sende kjøtt helt fra Brasil? Det var blodig, stinkende og jeg er sikker på at hadde det ligget i et par timer til så hadde det begynt å krype larver i kofferten.

Sånn utenom den blodige episoden har det vært rolig på jobb, jeg har spist en stykk is i strålende solskinn. Noe som alltid gjør meg glad. Jeg har drukket store mengder vann og flere ganger vurdert om jeg allerede nå skal begynne å lese i skolebøkene mine! Så mye kjeder jeg meg faktisk!

I går derimot, kjedet jeg meg ikke! Det var en riktig så koselig dag!
Fikk hoppet og gått litt fra meg på tur med Marius og Nikita. Så fikk jeg mat i magen da Tonje inviterte på grilling og hygge på Austrått. Vi hadde store mengder med mat og jeg tror alle 9 var rimelig mette på slutten. Siden Janne (søsteren til Tonje) nylig var kommet hjem fra 3uker ferie på Bali så ble det selvsagt en del Bali snakk. Og innimellom dette klarte vi også å skvise inn litt babysnakk, shopping, coctailparty og annen uinteressant informasjon. Pål og Marius fikk nok av all pratingen og gjemte seg i stua hvor fotballen tydeligvis var mye mer interessant enn oss jentene.
I halv elleve tiden halvsov jeg i stolen og da var det på tide å komme seg hjem i seng. Sliten liten pike!

Siden det også er sol og fint vær i dag skal jeg treffe Camilla etter jobb og vi skal spise oss mette på alt det gode de har å tilby på glamaten! Gleder meg. Mye folk og liv på glamaten og i tillegg til en STOR sol på himmelen så kan det ikke bli så mye bedre!
Ha en fin sommerdag! :)

23.jul.2008

  • Jeg tilbrakte 8 timer på jobb i går
  • Jeg jogget i et altfor raskt tempo rundt mosvannet i går, noe som resulterte i omtrent åndenød da jeg var komt rundt.
  • Jeg sosialiserte med koselige jobbmennesker på kvelden, de hadde "la oss drikke oss fulle og spille fantasi" kveld, mens jeg måtte ta til takke med bare fantastidelen. Det er forresten ikke lett å mime Byggmester Bob!
  • Jeg skulle legge meg klokken 22.00, men etter en episode av Nip/Tuck var jeg egentlig relativt våken. Og siden Marius "vekket" meg når han kom å la seg i 23.30 tiden var jeg pratesyk og fikk hvertfall ikke sove.
  • Jeg sovnet til slutt ca rett over midnatt, flaks når man må opp klokken 03.45 for å rekke jobb!

Og her i KLM luka mi sitter jeg, har vært på stedet hvil siden halv 5 og har planer om å sitte her til halv 2. Festlig start  på dagen, det at Ingvild har komt hjem fra Bali og er brun, blid og fin hjelper ikke på. Det er kanskje litt frekt å ikke spørre om hvordan hun har hatt det på tur, men jeg vil ikke høre hvor fantastisk det var! Så jeg lar være å spørre.
Senere i dag har jeg en del ting som må fikses, blant annet spise skikkelig middag. Jeg er dårlig til å spise normale måltider. Når ble det vanlig med knekkebrød til middag hver dag?
Jeg har også planer om å komme meg ned på glamat festivalen for å spise belgiske vaffler og italiensk iskrem.
Vil du være med?
Og siden det begynner å bli en stund siden jeg hadde en "være med kjæresten" dag så er gjerne i dag dagen?

Men først skal jeg være flink jobbpike! :)Nå er jeg sur

Jeg var blid og fornøyd!
Nå er jeg sur!
n017519
Og her har du grunnen! Dumme dumme banktingen.

22.jul.2008

Jeg har skrevet det før, skriver det igjen i dag og sikkert et par ganger til i løpet av min blogg karriere.

Jeg tenker for mye!

Forstår ikke hvorfor det skal være så vanskelig å bare la ting skje i stedet for å gruble over konsekvenser og sånn tull! Jeg har en trang til å hele tiden måtte ta forhåndsregler, jeg vil ikke havne i en ubehagelig situasjon uten å være forberedt!
Og hvorfor skal det være så forbanna vanskelig å bare si det jeg har lyst til å si. Jeg har jo kjempelyst til å skrike det høyt ut så alle hører det!
At gamle ting skal ha satt så kraftige spor trodde jeg ikke var mulig, irriterende!

Og jeg er hverken sur, sinna, lei eller forbanna! Jeg er fortsatt lykkelig og livet er bra, sånn utenom at jeg tenker for mye i stedet for å bare handle og snakke!

n5261250671501662584n5261250671501676454n5261250672532706398
n5261250672532856393n5261250672532866640n5261250672533799536
Det er 14 dager til jeg drar hit!!! Da skal jeg tenke minst mulig, bare kose meg med Marie min!

21.jul.2008

Jeg lovde dere bilder, men da jeg la inn bildene fra kameraet var 99% av bildene av Thomas! Sånn kan det går når det er en stykk hjerteknuser som stadig lager nye grimaser og har begynt å smile.

cimg0323
Thomas og meg har en liten kosestund for oss selv
cimg0341
Stolt mamma
cimg0349
Guttene mine er klare for trilletur
dsc00723
Sjarmøren min!
cimg0355
Deltok for en stund tilbake på en konkurranse på bloggen til Chrissy og i dag fikk jeg premien!!
At jeg liker rosa er tydeligvis noe de fleste har fått med seg! Ble kjempeglad for premien. Det blir ikke bedre en reisemappe og sånn dings til å ha på kofferten i rosa!!! Og smykker/armbånd er noe jeg aldri sier nei takk til!
Tuuuusen takk for den fine premien!

kino prinsessen

Jeg har mine perioder når det gjelder de fleste ting.
Jeg har trenings perioder der jeg trener minst 4 ganger i uken, jeg har perioder der jeg ikke trener på 4 uker.
Jeg har perioder der jeg spiser sunt og perioder der jeg spiser ekstremt usunt.
Jeg har perioder der jeg tilbringer masse tid med alle vennene mine og perioder der jeg er usosial og kjedelig.
Jeg har perioder der jeg må se familien min flere ganger i måneden og perioder der jeg ikke har behov for å kontakte dem.
Jeg har perioder der jeg er trist, lei, sur, forbanna og tankefull. Og selvsagt perioder der jeg er glad, morsom, sprudlende og lykkelig!

Akkurat nå er jeg inne i en periode der jeg trener nokså bra, jeg spiser hverken veldig sunt eller usunt, jeg har ikke sett så mye til vennene mine, jeg har sett mer til familien og jeg er lykkelig, men tankefull.
Jeg er også inne i en kino periode, jeg har vært veldig mye på kino til å være meg.
De siste 3 ukene har jeg vært på kino en gang i uka. Ikke normalt til å være meg i det hele tatt.
dumpetavsarahmar128231cmammamianorskp126162chancocknorskpla128412c
Uke1                                                         Uke2                                                        Uke3

Etter at jeg og Camilla har sett Hancock i dag tror jeg at jeg skal ta en kinopause frem til september! Jeg er egentlig ingen fan av kino. Jeg sitter mye mer behagelig i sofaen/senga hjemme en i en kinostol. Godterier og chips smaker mye bedre når man kan bråke så mye man vil med posene. Hvis man absolutt må kommentere noe under filmen er det helt ok for man kan bare sette filmen på pause. Og det er gratis å leie film (hvertfall for meg) i motsetning til de 80-90kronene man må betale for å gå på kino.
Meeeen, popcorn smaker aller best på kino! Og lyden er selvsagt greit mye bedre...

Men nå skal denne kino prinsessen slutte å blogge og heller konsentrere seg om jobben sin!

20.jul.2008

Jeg vet jeg lovde at jeg skulle bli flinkere til å ta bilder og legge ut bilder av alt jeg gjør og ikke gjør om dagene.
For å si det sånn, jeg tar bilder. Men får liksom aldri tid til å legge dem ut. De få gangene jeg er innom døra hjemme er det som regel for å skifte klær. Noe som betyr at jeg sjelden setter meg ned med pcen i fanget for å legge ut bilder. Sorry!

Denne helgen har vært bedre en jeg hadde håpet på! Jeg såg for meg en stykke Mona venneløs. Noe jeg og forsåvidt var siden alle har vært på hytteturer. Men takket være kveldsvakter på jobb har dagene flydd avgårde. I går tilbrakte jeg hele lørdagskvelden på sofaen hos tante. Der fikk jeg servert en stykk baby på fanget og utenom en aldri så liten matpause der både jeg og Thomas ble matet så tviholdt jeg på sjønnasen.
Tante var snill å laget kjempegod kylling og jeg koste meg. Altfor sjelden at jeg tilbringer lørdags kvelden i så avslappende omgivelser.
Fikk kikket littegrann på en eller annen film, spillt litt playstation og lest i ukeblader. Samtidig som vi knasket i oss seigt godteri! Kos!
La meg nokså tidlig og ble kun vekket av noen små grynt i løpet av natten. Aldri kjekt å ha mageknip når en er baby. Det er forresten lenge siden jeg har hatt en så koselig søndagsmorgen. Våknet i 8tiden og ble liggende å snakke og leke med Thomas før vi alle 3 sovnet igjen. Når vi da endelig i 11 tiden kom oss opp var det frokost, dusj og mer kosing før jeg måtte hive meg i bilen og stikke på jobb!

Og her sitter jeg. Det har vært grusomt travelt, men tiden har hvertfall godt nokså fort! :)
I morgen skal jeg prøve å få lagt ut litt bilder fra helgen! Jeg lover...

19.jul.2008

Jeg har hatt en nokså slitsom dag på jobb, til tross for at det er lørdag og det pleier å være rolig. Sånn går det når baggasje båndet i Amsterdam streiker. Alltid like koselig å skrive 80 missing rapporter!
Utenom det så er jobb gøy, litt ekstra morsomt siden det er meg, Henriette, Helene og Marie på jobb. Litt morsommere samtaler da en ellers! :)

Jeg tilbrakte forresten fredags kvelden alene, var ferdig på jobb halv 11. Så var ikke våken i så mange timer før jeg sloknet akkurat. Rakk en tur innom videoverden, slengte med litt chips og en film før det bar rett hjem i senga.
Fikk sett P.S I love you, en nydelig film! Må innrømme jeg fellte noen tårer. Sånn er det når man er besatt av jentefilmer! :p

I kveld skal jeg tilbringe kvelden/natten hos tante og Thomas. Krysser fingrene for at det blir noe god mat siden jeg er kjempesulten. Også blir det nok en film eller eventuelt litt playstation spilling! Og selvsagt masse kosing med Thomas! :)
Og vips var min alene hjemme helg borte vekk, uten at jeg omtrent har merket det! Er nok lurt med en avslappingshelg denne gangen siden neste helg blir bånn gass. Det er blinkfestival (skifestival, på sommeren ja) og jeg har sagt ja til å jobbe på dolly. Da er det nok å henge fingrene i for å si det sånn! En aldri så liten tur ut på byen skal jeg nok og få til neste lørdag! Blir nesten litt sliten av å tenke på det!

Ha en fin helg alle sammen!

Gratulerer Sebastian!

Jeg er litt usikker på hvordan jeg skal formulere meg.

Fra 2001 til 2005 var sporten bmx noe som opptok mye av min tid. Jeg reiste "landet rundt" for å være med på løp, jeg fulgte med på utallige treningstimer, jeg var med på nordisk mesterskap, verdensmesterskap, fikk oppleve EM-runde på Sandnes og ble kjent med utrolig mange fantastiske ryttere og foreldre. Mye av grunnen til at jeg begynte å interessere meg for bmx skyldes selvsagt min ex kjæreste som brukte hele døgnet, hver dag hele året til å trene, stå på og gjøre alt han kunne for å bli best. Noe han i stor grad har lykkes med utifra hva jeg leser og får med meg hos andre!

Men det var nå ikke min bmx historie jeg ville ramse opp i det vide og brede! Grunnen til hele innlegget denne gangen er Sebastian Kartfjord. En fantastisk bmx rytter som har klart noe historisk! Han skal delta i OL i Beijing, noe som ble avklart i går!
Siden det er aller første gang at bmx er med i OL betyr det at han er blant de 32 første i verden som får være med på dette her! Hvor kult er ikke det?
Bmx er ikke en stor sport i Norge, den er mest utbredt på østlandet og her på vestlandet, derfor er det ekstra kjekt at Sebastian har klart noe så fantastisk som å kvalifisere seg til OL.

Gratulerer kjempemasse til deg, Sebastian! Kan bare tenke meg hvor herlig det må være å vite at alle treningstimene du har lagt ned endelig lønner seg!

For dere som er så heldige å er hjemme i august så sender faktisk NRK bmx på tv! Den 20 august og den 21 august! Skulle ønske jeg fikk det med meg, men er man på ferie så er man på ferie!

7b6d46b8c4c7d04cddadda61d8926ed2e27d
newssvimandre
bmx39601207673170


17.jul.2008

Jeg lover jeg skal oppdatere skikkelig i kveld, eller i morgen, eller til helgen!
Men ikke akkurat nå! Jeg har nettopp komt ut av dusjen etter å ha gjennomført en herlig kondisjonsøkt på elixia! Trening tredje dagen på rad nå! *klapp på skulderen mona*
Har også store planer om å få trent i morgen, nå når lysten er tilbake må jeg bare utnytte den og trene! For om en uke eller to så er jeg sikkert litt lei igjen! Det at man må starte forsiktig så man ikke blir lei funker ikke for meg, jeg blir lei uansett hvilken framgangsmåte jeg prøver! Så det så...

Det er dessuten 19dager til Hong Kong & Bali hvis dere lurte på det? Noe som betyr at jeg snart må gjøre en innsats på solariums fronten, noe jeg syns er ufattelig kjedelig! Faktisk kjedeligere en de gangene jeg ikke har treningsvilje. Sååååå kjedelig er det å ta sol! Ligge å halvsove midt på dagen, bli svett og ekkel! Nei fysj! Men "må man så må man"

Men nå diller jeg meg bort igjen! Jeg skal være på klepp om ca 15minutt, noe jeg ikke rekker. Men pyttsan! Skal kose med Thomas som jeg ikke har sett på en uke nå, så skal jeg, mamma, tante og thomas på shopping. Jeg skal få kjøpe bursdagspresang til meg selv. Morsomt! :)

Og det var det jeg rakk/gadd oppdatere akkurat nå! :)

trening og SATC

Jeg har de siste ukene vært utrolig slakk når det gjelder treningen. Det er enten et eller annet viktig som dukker opp ellers så takker jeg alt for lett jatakk til andre fristende tilbud. Jeg har liksom ikke helt orket. Men i dag kjeftet jeg litt på meg selv, kikket litt ekstra godt i speilet, likte ikke det synet jeg såg og kom meg på trening.
Hver gang jeg endelig kommer meg ned på elixia og på en gruppetime klarer jeg ikke forstå hvorfor jeg ikke gjør det oftere. Det er rett og slett dritgøy! Jeg pusher meg selv bittelitt ekstra, gir ikke opp og digger musikken de spiller. Så hvorfor i alle dager er det så vanskelig å komme seg ned å trene like ofte som jeg burde?
Jeg har dessverre ikke noe bra svar på det. Har du kanskje?

Etter treningen i dag hoppet jeg i dusjen og krøyp godt under dyna og satte på Sex and the City. Og her sitter jeg jammen ennå, jeg elsker den serien! Fantastisk bursdagspresang, underholdning de neste 3 ukene!
Fikk nettopp melding av Marius om at jeg var ønsket på Håbet i natt så vurderer om jeg skal kjøre dit eller bare sove hjemme i natt. Skal trene sammen med Sara klokken 10.00 i morgen tidlig så egentlig er det litt bakvendt.
Jeg sitter å vurderer du liksom, hvem prøver jeg å lure? Du vet sikkert like godt som meg at jeg kommer til å sette meg i bilen så fort jeg har postet dette innlegget. Hvorfor sove alene når man kan sove sammen med en man er glad i?

Noen ganger får jeg litt dilla på å lage "videoer" og i kveld var en sånn dag. Litt sånn i hurten styrten, men her har dere hvertflall de fleste bildene mine fra bursdagen i en aldri så liten "videosnutt"

Nå stikker jeg til Sandnes! God natt! :)

Dumme helgen

Jeg håper denne uka aldri tar slutt, jeg vil ikke ha helg! Hvor rart er ikke det?
Det har seg nemlig sånn at alle mine nære og kjære stikker på hyttetur mens jeg må være igjen å jobbe lange dager på dumme flyplassen. Aller mest vil jeg være med på hyttetur! Jeg vil kjøre båt, grille, drikke masse vin, bli fnisete og spille brettspill.
Hvorfor er det slik at hytteturer nesten alltid blir planlagt på dager der jeg ikke kan? Hæ hæ hæ? Kan du forklare det for meg?
Og ikke kom med et glupt svar som: "du kan jo bare bytte helg"
Nei, for tenk. Det går ikke! Jeg jobber hver eneste stygge helg fram til jeg reiser, som når jeg tenker meg om bare er 3 helger!
Herregud, nå ble jeg nesten bittelitt glad igjen! Det er 21dager til jeg reiser. Er det mulig?

Jeg kan jo feks bruke helgen min til å skrive pakkeliste, for denne gangen skal jeg jo tilbringe noen dager i Hong Kong og der må man jo kanskje gå i noe annet en bikini og flip flops hele dagen?
Ellers så kan jeg tilbringe tid med Camilla som har like lite planer som meg? Henge masse med Thomas og tante. Se sex og singelliv til jeg nesten blir lei. Og trene, selvsagt må man trene!

Jeg skal nok få tiden til å gå, men kommer selvsagt til å være ekstremt sjalu på jentene mine og Marius som skal på hyttetur!
Kanskje jeg og Camilla skal drikke oss kjempefulle på champagne å ende opp slik som dette igjen?
n66405030334825672141n66405030334825702479n66405030334825722979

Sleepyhead

Jeg er blitt altfor glad i å sove! Før sov jeg aldri, jeg var for opptatt med å være nysgjerrig. Tenk på alt man kunne gå glipp av når man sov? Det tok meg 21år å forstå at det å sove er ganske ok.
Jeg forstår ikke hvordan mamma og johnny holdt ut med meg i alle de årene jeg hverken sov eller spiste. Ja, for jeg er ekstremt vanskelig i matveien!
Jeg brukte først kveldene til å sitte oppe å skrike, grine og hyle. Hvorfor? Si det du, jeg husker at jeg hadde mange mareritt når jeg gikk på barneskolen. Enten så ble jeg forfulgt av en svart varebil som ville kidnappe meg eller så ble jeg kvalt av fargerike baller eller en melkehvit farge som presset meg opp i et hjørne og skulle drepe meg.
Sikkert ikke de festligste drømmene når man er liten og redd for ca alt. Men jeg kan ikke bare skylde på marerittene mine, jeg var ikke glad i å sove. Ville få med meg alt som skjedde, brukte masse tid på å tenke og hørte på "kjærlighet uten grenser" på P4. Ingenting fikk meg mer søvnig en stemmen til Siv Stubsveen og alle kjærlighetssangene hun spillte.

Nå derimot har jeg hverken mareritt eller trenger Siv Stubsveen for å slappe av. Jeg bare sovner rett og slett. Og jeg sover godt, alt for godt! Jeg vil liksom ikke stå opp lenger, til slutt er det den dårlige samvittigheten som drar meg ut av senga.
Men det som irriterer meg litt er at jeg ikke drømmer noe særlig lenger, hvertfall ikke som jeg husker! Jeg liker å drømme, drømme om kjekke ting, merkelige ting, ting som ikke henger sammen, flytte land nærmere, ha alle vennene mine rundt meg, drømme om ting som nok aldri kommer til å skje, være prinsesse en hel natt og vinne i lotto.

I natt sov jeg alene i senga mi for første gang på flere måneder, hadde trodd det skulle være merkelig, men neida. Ingen problemer med å sove her i gården du, jeg sovna så fort hodet fallt ned på puta og jeg sov lenge! Veldig lenge, jeg våknet 10.30 og fikk dårlig samvittighet så fort jeg kikket på klokken.
Jeg er blitt et sovedyr!
Men får trøste meg med at jeg fortsatt har min fantastiske egenskap når det gjelder å stå opp tidlig hvis jeg må! Og jeg våkner alltid av vekkerklokken. Så da er det vel greit å være et sovedyr regner jeg med! :)

nyttr 2007 198

 

Grillfest med Widerøe

Det er ikke ofte jeg orker gå ut to dager på rad, det er ikke ofte jeg orker drikke store mengder alkohol to dager på rad og det er ikke ofte at det er kjekt begge dagene!
Denne helgen har vært et unntak, fredagen var som jeg skrev i sist innlegg ufattelig morsom og lørdagen ble minst like bra!

Tilbrakte ca hele lørdagen i senga og var sløv, kjente at det å begynne på en ny vinflaske ikke fristet. Var rett før jeg trakk meg fra hele grillfesten. Men kom meg i dusjen og sto klar da Henriette kom å hentet meg i 6 tiden.
Da vi kom pøsregnet det og jeg såg på det å sitte ute som et mareritt. Men takket være en liten varmpelampe langt oppå veggen holdt jeg ut!
Nok en gang var jeg flittig fotograf og har ikke planer om å skrive ned detaljer for dere. Kos dere med bildene heller! :)

cimg0232cimg0215
Crocket turnering // God stemning på bordet der promillen var 4 hakk høyere en på vårt bord!
cimg0243cimg0251
Marie, Henriette, Mari og jeg "posa" for fotografen // "la oss poppe popcorn med mobilene" (Hvem sin "lure" ide var dette?)
cimg0226cimg0260
Stig "poser" med crocket kølla // Henriette gjør en ikke fullt så bra "pose" ;)
cimg0273cimg0280
Arve viser oss hvordan det egentlig skal gjøres // Dreamteam på stafetten!
cimg0281cimg0291
Ove gjør seg klar for sekkeløp // Kim tar en liten dans med crocket kølla

Og det var et lite innblikk i min flotte lørdagskveld/natt! Jeg storkoste meg og ble bedre kjent med flere av mine kolleger, noe som alltid er koselig! Det ble snakking om både Japan/Hawaii tur og Sør-Afrika tur! Jeg blir reisesyk av å sitte å høre på alle turene de har vært på og håper virkelig jeg har fri og penger til å være med på neste tur! Jeg vil jeg vil :)

Reiste fra grillfesten i 2 tiden og havnet på caduvil på Sandnes hvor det krydde av kjente og kjære mennesker. Veldig koselig, til tross for at det var Sandnes og caduvil. Da det stengte fant jeg Marius og av en eller annen merkelig grunn endte det opp med at jeg, Marius og Douglas gikk fra Sandnes til Håbet. Noe som ikke var så altfor festlig, men siden jeg ikke klagte i går skal jeg ikke klage i dag!

Våknet i dag morges i 10 tiden, men sto ikke skikkelig opp før klokken tre. Helt fantastisk å ha en hengedag i senga og bare se film. Så ble det frokost,lunsj og middag på Dolly før vi var en hel gjeng på Sandnes Ulf - Bryne kampen. En helt ok søndag!
Marius har ditchet meg til fordel for nok en fotball kamp så jeg sitter hjemme i sengen og er klar for et skikkelig sex and the city maraton. Skal straks gå og lage meg en smoothie og poppe popcorn også er jeg klar for en jentekveld med meg selv. Trenger det og noen ganger! :)

Prinsessebursdag

For en fantastisk kveld, for en fantastisk vennegjeng, for noen fantastiske presanger og for en fantastisk bursdag!

Jeg trekker tilbake alt jeg sa om at det ikke var mulig å toppe fjorårets feiring, gårsdagen stillte seg ved siden av fjoråret og det endte på delt førsteplass!
I går var jeg så heldig å hadde alle de nærmeste (hvertfall nesten alle) rundt meg, jentene mine som i så mange år har betydd masse for meg! Helt fra barneskolen til nå! Fantastisk!!!!!

Og jeg har fått mitt nye kamera så i stedet for å skrive et milelangt innlegg om kvelden skal jeg illustrere den for dere! :)

cimg0043cimg0045
Lillian og Cecilie spiser min utrolige sjokoladekake // Tine overrasket meg med tidenes flotteste kake!!!
cimg0048cimg0069
Tonje spretter champagnen // Jeg var i storform å startet opp en gammel tradisjon, nemlig å ta bilde sammen med alle gjestene mine!
cimg0053cimg0078
Fantastisk jentegjeng samlet rundt prinsessebordet // Erik og Preben klarte ikke holde seg unna og kom på besøk.
cimg0071cimg0073
Klepp jentene mine kom selvsagt // Det samme gjorde BI jentene mine! Sjønnaser hele gjengen!
cimg0098cimg0109
Viktig å ta seg en hvil på gulvet // Eventuelt lekesloss på gulvet
cimg0131cimg0166
Ane delte ut og spiste gulerøtter // Men det kom fort opp igjen :p
cimg0153cimg0162
Bali jentene ;) // Viktig å gjøre do køen så kort som mulig, jo flere jo bedre!

Og det var alle bildene jeg gadd laste opp i farten! Nå skal jeg tørke opp gulerot spy i badekaret mitt, støvsuge et halvt kilo med popcorn ut fra teppene mine og vaske ca 50 glass. Etter det skal jeg bade (!!!!, det er kaldt ute) med Tonje før jeg nok en gang skal hoppe i dusjen og gjøre meg klar for ennå mer vin!

Takk alle sammen for en herlig kveld! :) Dere er best!

Bursdags Mona

Tusen takk for alle gratulasjoner jeg fikk etter forrige innlegg! :)
Dagen i går va fin! Veldig fin!
Jeg ble vekket av en søt kjæreste som ivrig delte ut pakker til meg. Jeg elsker pakker! Nye sko, undertøy å body shop stash ble pakket ut! Fornøyd kunne jeg synke ned under dyna igjen å sove bittelitt til etter å ha sendt Marius på jobb.
Sov i en halvtime før jeg satte på nip/tuck og sløvte gjennom et par episoder. Så var det på tide å kle på seg å reise for å hente Tine. Vi satte kursen mot kvadrat hvor jeg kjøpte meg bursdagsfrokost; lapper. Kjempesunt Mona! :p
I løpet av våre timer på kvadrat lærte jeg at å være på shopping når man har bursdag ikke nødvendigvis er det lureste. Jeg kjente ikke et eneste lite stikk i samvittigheten en gang, jeg drog kortet mitt som om jeg var millionær. Ble en del nye topper og stash. Masse dill som jeg liker! :)
Da vi var lei av å shoppe reiste vi på dolly for å spise lunsj. Kyllingspyd, salat og hvitløksbrød ble konsumert i strålende solskinn. Fine bursdagen!
I 4 tiden sa jeg hadebra til Tine og reiste til Klepp for å spise kake. Ble masse kosing med Thomas`en min, herlig!
En lettere nervøs Marius ble presentert for to tullete foreldre og en gal tante, så kom Tonje og jeg slappet litt mer av. All mobbingen og tullingen jeg var sikker på skulle gå utover meg eller Marius fikk Tonje servert i halvfrekke doser rundt kakebordet. Bra planlagt Mona! :p

Kvelden ble avsluttet med egg&bacon til kveldsmat før det hele ble rundet av med et par episoder Entourage i armkroken til Marius!
En avslappende og fin bursdag, jeg sier meg fornøyd med dagen! Skal litt til for å overgå bursdagen i fjor, men tatt i betrakning at jeg faktisk skal feire den i kveld så ligger det an til å nok en gang å bli en fantastisk bursdag!
Gleder meg masse til i kveld, fine jentene mine som kommer!

Gratulerer masse med dagen...

Til meg!!

n5261250677956573977
Og siden jeg har bursdag i dag så har jeg ikke tenkt å bruke dagen til å blogge.
Jeg skal ut å shoppe med god samvittighet, spise god lunsj, kose med Thomas, spise kake med familien og feire meg selv så godt jeg bare klarer. I dag blir en fin familie dag og i morgen hæla i taket med mine aller beste venninner! Tror det blir to fantastiske dager!

Det er gøy med bursdag, pakker på senga er aller best!

mobilbilder

Bildene er av dårlig kvalitet pga mobilkameraet, men her ser du noe av det jeg har gjort de siste to dagene:
dsc00697dsc00696

Rakk å kose meg i en liten halvtime sammen med Thomas, som bare vokser og blir søtere og søtere! :)


dsc00702dsc00713

Jeg river terrasse og leker med stoooore biller! :p


dsc00703dsc00700dsc00705

Hele familien hjelper til og svisj svosj var vi ferdig med dritten! :)


dsc00716dsc00717
Var og hentet bildene hos fotografen i dag! Fine og herlige familien min, minus Johnny som absolutt ikke skulle til noen fotograf. Dust! hehe...

Nå skal jeg hoppe i treningstøyet å komme meg ut på en aldri så liten joggetur i det fine været! Har brukt timene etter jobb på å fikse diverse til bursdagen min og slappe av. Nå er det på tide å komme seg i litt bedre form dere!

Utrolig masse som må gjøres de neste dagene. Hva skulle jeg gjort uten

DSC00716.JPG
Utrolig masse som må gjøres de neste dagene. Hva skulle jeg gjort uten alle listene og "livet" mitt?

drittsafen og terrasse riving!

Min frustrasjon i mitt første innlegg i dag skyldes som jeg så fint skrev: "jævla drittsafe"

Når man begynner på jobb 04.30 på morgenen for aller første gang helt alene ønsker man jo helst at alt skal gå smertefritt og at man skal klare seg uten å måtte ringe for å vekke noen midt på natta.
I teorien kan jeg åpne safen, jeg kan koden, vet hvordan man skal snu på tingen for at man skal høre klikket osv... Men jammen ikke i praksis, hvertfall ikke i dag! Når man så tidlig på morgenen bruker over en time på å vri, skru, lytte og forbanne en safe blir man lettere irritert skal jeg love deg!
Heldigvis var det ingen med overvekt som ville ut å reise i dag, eneste var en heldig turist som fikk ha med seg sykkelen sin gratis siden jeg ikke hadde noen penger å veksle med.
Jeg valgte og å ikke vekke mine kjære kolleger så tidlig på morgenen og sitter derfor nå å krysser fingrene for at ingen har overvekt før neste person kommer på vakt!

I går skyldes min bloggpause at jeg var i Sokndal sammen med min familie hvor de har kjøpt seg campingvogn og rigga seg til på en campingplass. Jeg var med for å rive terrassen som allerede sto der slik at vi kan bygge ny og finere terrasse. Jeg har en utrolig stefar som aldri gir seg før han har fått det helt perfekt og jeg gleder meg til å se det endelige resultatet på campingvognen og plassen rundt.
Fikk faktisk tatt en del bilder, dog med mobilkameraet. Men det er vel bedre en ingenting?
Så min iherdige arbeidsinnsats skal dere få se senere i dag! Jeg fikk skikkellig dreisen på å rive terrasse på slutten!

09.jul.2008

At det skal så lite til for å føle seg totalt mislykket!!!
En jævla safe.................

Også klokken halv 5 på morgenen av alle ting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fornøyd å lykkelig!

Jeg hadde min første helg alene på billettkontoret i helgen og hadde jeg fått karakter for innsatsen hadde jeg nok fått en C. Noe som etter min mening er godkjent! Jeg hadde ikke de helt store oppgavene å løse, men de jeg hadde løste jeg slik jeg skulle. Noen småfeil som trakk ned helhetsvurderingen, men jeg sier meg meget fornøyd med innsatsen!

Småting som det, å føle at du presterer gjør meg hoppende glad. Jeg vet at det ennå er hundrevis av ting å lære, men de mest vanlige tingene man må kunne kan jeg og får til! :)
Både på fredag og lørdag knyttet det seg i magen når jeg satte meg i bilen på vei til jobb, angst for å ikke få det til. I går og i dag kjente jeg ingenting. Jeg visste det kom til å gå bra! Herlig herlig!

Det er mandag og jeg ser frem til en rolig uke når det gjelder jobbing. Må få gang på treningen igjen, noe jeg har vært vannvittig sløv på i det siste. Skjerpings både på treningsfronten og hva jeg putter i munnen!
Under en måned til Bali og bikini løping på stranda!
Ellers så skal jeg jo feire både bursdag med familien og mine søte små, noe jeg gleder meg ufattelig masse til.
Mamma skal bake kake til meg på torsdag og jeg gleder meg til å tilbringe noen timer med familien. Lenge siden jeg har sett Thomas og nå!
På fredag braker det løs med alle mine kjære små. Håper å få til et skikkelig jentevorspiel, jeg skal hvertfall drikke champagne med jordbær i glassene!
Og som om ikke fredagsfyll var nok så skal jeg på grillfest på lørdag sammen med kollegene mine i Widerøe!

Det kan bli en morsom uke! :)

n5261250672610252737
Dette bildet illustrerer ganske bra hvor hoppende fornøyd jeg er for tiden! Jeg smiler heeeelt rundt! :)

tequila krig

Det er dårlig med kreative påfunn når det gjelder bloggingen min for tiden. Jeg skylder på travle tider og nye rutiner! Jeg kan egentlig ikke skylde på at jeg jobber meg i hjel heller for da lyver jeg. Jeg skulle gjerne ønske jeg jobbet mer, men det er tydeligvis ikke et alternativ for øyeblikket. Litt synd med tanke på pengene, men og helt ok å kunne bruke litt tid på meg selv. Jeg er kjent for å jobbe alltid så gjerne det er greit med en rolig jobbe sommer?

Jeg burde bli flinkere til å ta bilder av det jeg gjør om dagene, for det er helt sikkert. En blogg er mye kjekkere når man har bilder å le av eller beundre. Så fort det nye kameraet er på plass lover jeg at jeg skal blogge bilder av mine merkelige venner og andre festligheter jeg er ute på.
Å lese om en bursdag, vorspiel eller strandtur er ikke like morsomt uten bilder til å illustrere begivenheten. Så det blir garantert skjerpings på det området! I promise! :)

Jeg hadde forresten nok en bra lørdag! Bursdagsfeiring til Are og Søll med utrolig mange kjente og koselige mennesker!
Jeg fikk erfare at et melkeglass fullt av hvitvin ikke passer spesielt bra sammen med veska mi. Masse kliss og en ekkel dagen derpå lukt som nok aldri kommer til å forsvinne fra vesken min.
Jeg havnet mitt i en tequila krig, når ble tequila kasting på hverandre underholdning? Jeg satt uheldigvis feil plassert og endte opp med tequila luktende å glinsende legger og lår. Jeg er sikker på at om du hadde slikket leggene mine hadde du blitt rimelig drita. Jeg ble berusa av bare lukta!
Jeg fikk bekreftet at bordtennis spilling etter to vin ikke nødvendigvis går bra.
Jeg klarte for første gang virkelig nyte det å ha kjæreste på vorspiel. Det var helt greit å være kjæresten til noen i går. Riktig så koselig faktisk å ha noen som passet på meg og koste meg på ryggen.
Jeg la merke til hvor godt mine venner fra forskjellige "kretser" kom overens, noe som alltid er hyggelig.
Vi glemte ut tiden og at vi kanskje burde gå på byen og ble ikke klar over hva klokken var før Søll var drita og lei å kastet oss ut.
På byen var det kø og jeg trengte kjøtt (mitt nye ord for nattmat tydeligvis) Siden hverken Mugi eller Marius ville være med på esso å kjøpe hamburger måtte jeg nøye meg med en pølse på 7/11. Kjøtt er kjøtt, jeg ble littegran mett!

Og det var det. Nei, nå glemte jeg jo at jeg knuste en blomsterpotte hjemme hos Marius og sovnet med alle klærne på. Sjarmerende fylle Mona! :)

n5799902183236827601
Are sjarmøren som ble 25år i går! En morsom bursdagsfeiring var det! :)

shoppe.mona

Jeg vil shoppe!
Det er så utrolig mange søte kjoler, topper, bukser, sko og vesker der ute! Og jeg vil ha alle!
Aller helst kunne jeg tenkt meg alt til bursdagen min, men sist jeg sjekket så er det fortsatt ingen i familien eller i vennegjengen som har vunnet i lotto og føler seg ekstra gavmild.
Derfor får jeg heller sitte å se på alt det fine og lage tusenvis av wishlist`s rundt forbi på diverse internett sider.
For en dag kan det jo faktisk være at jeg får råd til alt!
43209592045203783602skud28408003orgskud119042
Søte ting jeg fant på forever21 og beckersurf! Vil shoppe nå!!!!
exilimz200blmxFine kameraet jeg ga meg selv i bursdagspresang! :)

Nå skal jeg slutte å dille på internett. Er egentlig på jobb, men har ingen fly før halv 4 så jeg venter på at Marie skal komme å hente meg så vi kan gå og spise lunsj! Ganske ok i grunn! :)
I kveld skal jeg i bursdag til Are og Søll, noe som kan bli ganske koselig!

Sleepless night

Jentekvelden i går var på mange måter vellykket, men gav meg og en tankevekker.
Noe som igjen resulterte i en søvnløs natt. Skal for all del ikke bare skylde på tankene mine som årsak til min søvnløse natt.
Det var ekstremt varmt og det å da ligge inntil en stykk fantastisk gutt hjelper faktisk ikke. Blir ikke mindre varmt akkurat.
En annen ting var min engstelse og redsel for at jeg skal jobbe hele helgen alene på KLM billett kontoret. Får panikk ved tanken, men nå sitter jeg nå her. Ingen vei tilbake, I can do it!

Men tilbake til denne tankevekkeren jeg fikk sammen med mine super forelska og herlige foreningsjenter. Plutselig var alle 4 i et forhold, ingen single. Noe som og viste igjen på samtalene. Hva irriterer oss ved disse guttene, hvor kjekke og snille de er, hvor kjekt ting er osv..
Jeg som til vanlig snakker som en foss oppførte meg som om en stor stein hadde blokkert elva slik at ikke noe vann kom ut fossen.
Jeg hadde ingenting å bidra med. Mine 3 kjære var alle helt enige i hvordan ting skulle være og ble helt sjokkert over hvordan jeg oppførte meg!

Før var jeg på helt samme planet som mine søte små var i går. Jeg feiret 1måneders dag, var veldig opptatt av at vi måtte ha en dato, sendte 14 "glad i deg" meldinger hver dag, syns det var grusomt om kjæresten var borte i mer en 2 dager og mente at vi alltid måtte spørre om "lov" før vi planla noe.

Men for å si det sånn, i det forholdet hvor jeg var sååååå kjæreste jente gikk det jo ikke helt som det skulle. Så hvorfor følge den samme oppskriften? Jeg har vokst, lært av mine feil og skal ikke gå på samme smellen. Det får i tilfelle være en helt ny smell jeg går på. Det er ingen oppskrift på hvordan ting skal være!

Men må innrømme jeg er litt sjokkert over hvor mye jeg har forandret meg, både på godt og vondt! Og det var nok det som fikk meg til å ligge våken store deler av natten å gruble!
Men en ting er sikkert, kommunikasjon!!!!!!!

n589080106413867555
Forenings jentene mine! :)
Karen, Cecilie og Therese!

Fri og sol = sant!

Jeg har hele dagen fri!
Det eneste jeg måtte gjøre i dag var å reise for å ta røntgen av armen min, det er nå gjort. Så nå har jeg hele dagen til å kose meg i sola sammen med gode venner!
Om noen få strakser kommer Camilla og henter meg, vi skal til Godalen for å ligge på et teppe, spise jordbær og kose oss!
Så bør jeg trene, men siden jeg har bestemt at dette skal være en dag der jeg bare skal kose meg så får vi se hvordan det blir med den planen.
I kveld skal jeg møte Therese, vi skal spise kinamat og snakke om "gamle dager" og nåtiden før vi setter kurs for Karen og Cecilie for å fortsette foreningskvelden!

Det ser ut til å bli en herlig dag sammen med gode venner! Kan man få det bedre?
Hvis dere er heldig så legger jeg ut bilder i kveld/morgen, og da både av den nye hårfargen og de søte små jeg skal tilbringe denne solskinns dagen med! :)

operasjon,frisør og volley :)

Det er strålende sol, det har det vært hele dagen! Men tror du jeg har hatt tid til å sitte ute å nyte sola sammen med en korg jordbær? Neeeeida!
Kort oppsummert har dagen min gått til lege besøk som egentlig gikk som ventet. Det blir ny runde med røntgen og operasjon, til og med litt plastisk kirurgi for å rette på arret som ser helt forjævlig ut. Denne gangen fant også legen ut at fysioterapi gjerne er tingen, hvorfor ikke anbefalle det første gangen? Gjøre det ekstra dyrt for meg!
Jaja, nå blir det røntgen i morgen før jeg må gå og vente på innkallelse til operasjon. Var jeg heldig skjedde det i sommer, hvis ikke til høsten. Samma det, bare det blir fiksa :)

Etter legetimen min reiste jeg ned til Klepp stasjon og koste litt med Cajsa før tante og Thomas kom på besøk så da ble det innesitting sammen med Thomas som hadde bestemt seg for å være lys våken! Heller Thomas kosetid foran solslikking, må innrømme det!
Så bar det til Dekkmann på Forus hvor jeg leverte mitt punkterte dekk og reiste videre til frisøren.
Jeg elsker egentlig at folk diller med håret mitt så forstår ikke hvorfor jeg aldri gidder komme meg til frisøren. Frisøren bestemte farge, jeg sa at det var akkurat det samme for meg så lenge det ikke var gult.
Svisj svosj, på litt over en time satt jeg nå der med litt mørkere hår en sist og må vel egentlig si meg fornøyd. Jeg som lovde før og etter bilde på dessverre skuffe dere med at det glemte jeg. Muligens jeg gidder ta et etter bilde, men ikke akkurat nå!
Frisøren ble dessuten mye blligere enn jeg hadde trodd, 450kr er ingen upris :)

Nå er jeg egentlig bare innom hjemme for å skifte klær før jeg skal fyke videre for å spille volleyball mens det ennå er govær! :)

n83488515634030473508
Koselig bilde av meg og Knut Albert på Dolly sin sommerfest :)
dsc00686
Det ene av to arr, ikke akkurat fint! Jeg stemmer for plastisk kirurgi! ;)

Veronika; hold for øynene!!!! (du er herved advart)

Jeg tok til fornuft etter å ha lest kommentaren til Elisabeth! Jeg bruker tross alt håret hver dag i motsetning til mine mange sko som jeg ca aldri får brukt. Derfor ringte jeg og bestillte farge time hos hair&there på vågen. Så jeg får se langt etter de nydelige pumpsene jeg fant på DNA. Prioriteringer...

Sånn utenom det har jeg utrolig lyst til å blogge masse, om alt og ingenting. Men i fare for at dere skal kjede dere i hjel så skal jeg ikke det, jeg lover!  Jeg kjeder meg på jobb. Har spist en dritgod lasagne, kjøpt meg vann&juice på narvesen, jobbet bittelitt og fått tiden til å gå med å lese se&hør. Interessant dag på jobb som vanlig. Hva skulle jeg gjort uten facebook og bloggkoll?
http://bloggkoll.se er forresten helt fantastisk, holder meg ordentlig oppdatert!

Kom på en ting som er meget typisk meg, i morgen er det meldt fint vær og sol. Men jammen har ikke jeg hele dagen omtrent fullbooka!
Skal til legen klokken 11.00 for å prøve å finne ut hva som feiler armen min. For de som ikke har fått med seg det så brakk jeg armen ganske styggt på håndball banen for halvannet år siden og en stund såg det ut til at alt kom til å bli 100% bra igjen, men de siste 5 månedene har ikke ting vært helt som de skal så er kanskje best å sjekke hva som kan være galt inni armen min med alle skruene og platene.
cellphone11639329121163932965cellphone11639330761163932991
Armen ser for all del ikke slik ut nå, dette var armen ca 3 dager etter operasjonen. Men den ser fortsatt ikke helt frisk ut. Sitter igjen med noen grusomme arr, men pyttsan! Bare legen klarer fortelle meg hva jeg skal gjøre for å kunne trene styrke og svinge skikkelig på rattet på bilen så er jeg fornøyd! :)

Også har jeg frisør timen min klokken 14.00. Og vips var hele dagen gått... Jeg har forresten en del fri framover. Ikke i helgene såklart, men sånn enkelt dager rundt forbi. Noen som har lyst å være med i dyreparken eventuelt sommerland? Roadtrip? Påmelding sendes som sms!! ;)

Når skal jeg lære?

Jeg burde snart ha lært etter utallige mislykkete forsøk.
Det jeg nå igjen har gjort feil er å prøve å farge håret helt alene. Det går aldri bra!
Kanskje det går bra når du har mørkt hår, men å farge etterveksten når man har lyseblondt hår funker ikke alene.
Hvertfall ikke for meg.
Som regel pleier Tonje gjøre det på meg, men siden Tonje befinner seg på surfeferie i Portugal tenkte jeg at pyttsan, jeg gjør det bare selv.

Jeg angrer, skikkelig! Farget og selvsagt håret ca en time før jeg skulle befinne meg på jobb så tid til å farge håret på ny hadde jeg selvsagt ikke. Så nå sitter jeg her på jobb med lysegul hodebunn og føler meg litt fjortiss igjen. Jeg pleier selvsagt le av alle småjentene som har gått på en liten fargefeil og syns ikke det er noe gøy at det nå er jeg som sitter her å blir ledd av.
På vei til jobb var jeg innom å kjøpte meg ny hårfarge, en litt mørkere blond farge. Så nå er det store spørsmålet, skal jeg farge håret på ny i kveld/morgen eller skal jeg la noen profesjonelle ta seg av å rette opp i feilene mine?
Prøver å si til meg selv at det kan jo umulig bli verre nå, men med min flaks kan det sikkert det og!
Har ikke vært hos frisøren på evigheter og aner ikke hvem jeg i tilfelle skal gå til!

Hvem pleier du gå til og hvor mange tusenlapper må jeg svi av?

Help!!!!
hits