juli 2007

jaaavel, etter mas fra Marianne

Det skjer litt i livet mitt for tiden, men egentlig ingenting spennende! Grunnen til at jeg ikke oppdaterer er at jeg orker ikke! hehe.. De få gangene jeg har tid til å sitte ned med dataen i fanget i mer en 10 minutter så diller jeg enten med facebook eller ser film/serier...
Jeg har bare jobbet i en uke på renholdsverket, men allerde er jeg lei, trøtt, sliten, vondt overalt og ikke minst, det REGNER!!!!! Jaja, 3 uker igjen! Tenk på lønna du får når det er over!! :)

Sånn utenom det så var jeg på gla maten på torsdag, sammen med Cecilie, Lisbeth og Camilla (hvis det var av interesse å vite) Vi hadde en traumatisk opplevelse som innebar 2 sykebiler, luftambulanse, masse politier og røntgen mennesker i hvite uniformer og en mann med STOOOORE smerter. Ingen hyggelig opplevelse. Lisbeth og Cecilie var helter mens jeg og Camilla gjemte oss litt vekk! :P

Ellers så var jeg på jobb i helgen, blink festivalen på Sandnes. Mye folk til tross for at det regnet. Travelt, men funker det og! :) Lørdag var jeg ute, kjekt vorspiel hos Cecilie, mindre gøy på byen! Hater at det skal regne 24/7...
Søndag var jobb, travelt og slitsomt.
I dag og de neste 13 dagene er og jobb, noen dager til og med dobbelt opp med jobb.
Og ja, Siri.. Jeg kan velge hvor jeg vil jobbe. Trenger folk overalt forsto jeg, er det noen plass jeg ikke bør jobbe eller noe siden du ikke ville si mer? :)

I går hadde jeg min siste offisielle vakt på dolly, det er litt rart. De andre gangene jeg har sagt opp har det vert pga jeg skal ut å reise. Denne gangen skal jeg slutte fordi jeg vil. Merkelig. Men har allerede tatt noen vakter i august siden jeg ikke helt klarer tanken på å ikke jobbe der i det hele tatt.! hehe..

Men nå skal jeg legge meg, oppdaterte bloggen kun pga deg Marianne!!! Så hvis jeg er ut av en annen verden trøtt i morgen på jobb så skylder jeg på deg! Er ikke bare bare å stå opp klokken 5 hver morgen! ;)

Hjemme igjen :(

Da var jeg landed trygt på norsk jord igjen, de første 55 minuttene hjemme var bra. Så begynte jeg å savne Bali igjen, masse!
Det er rart hvor glad jeg er blitt i Bali. Ta feks Heidi som var på Bali i 6 dager på ferie, hun fikk nok av Kuta etter så få dager, mens jeg kan rett og slett ikke få nok. Nå kan jo og delvis grunnen til at Heidi ble lei være at hun bodde mitt i Kuta og sikkert ikke fikk sett så mye mer av Bali en Kuta beach og sentrum?
Hvertfall, må innrømme at denne gangen på Bali har vi ikke sett så mye mer av Bali en Kuta, Double 6, Ananda, Legian, Bounty, Ulitimo, Rumours og Hard Rock. Meeeen, det gjør meg ingenting! Jeg hadde det helt konge!  
Ferien ble nok ikke helt slik jeg hadde drømt om, jeg var klar for mer festing og dette her. Men visste jo og innerst inne at siden jeg reiste med den gjengen jeg reiste med så måtte jeg si meg fornøyd med det jeg fikk. :p
Men må innrømme at Lillian har imponert, noen skikkelige fyllekvelder til stor glede for meg! Tonje hadde og en kveld eller to der hun var med og det såg ut som hun virkelig koste seg og det liker vi! :)
Camilla gjorde og sitt for at vi hadde noe å snakke om. hehe...
Men derimot så må jeg nok si at jeg er veeeeldig glad for at Annika var med! Annika var aldri vanskelig å be om å få med ut på byen. Selv om det da ofte innebar at jeg måtte være med opp på Bounty så gikk jo det og forsåvidt greit! :)
Hadde det vært opp til meg hadde alle måtte vært med på Espresso bar fra ca 22.00 til 00.00 for så å ta turen til Bounty å se på de morsomme menneskene på scenen på Bounty resten av natten! =) Men for all del, det har vært en konge tur! Og jeg reiser lett tilbake til neste år og!

Det skjedde litt forskjellig de siste dagene på Bali som jeg ikke har skrevet om, men orker ikke skrive et langt innlegg om det, så...
*Jentene på scenen på Bounty som jokket, viste rompa, tissen og sang om puling (fysj for en avslutning på oppholdet)
*Keyboard mannen som gjorde oppholdet komplett med sin fantastiske versjon av "Everything I do I do it for you" (Kan leve på den til neste år!!!!!)
*De franske 40år gamle halvkåte damene som konstant måtte vise seg frem på scenen
*Ikke en kveld uten usjarmerende australske gutter (og jenter)
*Men heller ikke en kveld uten sjarmerende australske gutter
*Adam og Angelo, fantastiske gutter med masse sjarm og syke påfunn
*Texas siste dagen :p
*Intensiv shopping på Kuta Square et par timer før avreise
*Siste måltidet på Soho, Ultimo, Rumours og Hard Rock (nam nam)
*Made på Bounty som laget rose til meg siste kvelden og nesten begynte å grine for at jeg skulle reise
*Kommentaren til en ukjent balineser på Bounty: "Hey, I know you. You are Nellys girl, right???" (han hadde jeg bare lyst til å klabbe til)
*Og jeg kommer sikkert på flere ting =)

Hadde planer om å legge ut litt bilder med kommentarer under, men på mamma sin pc er det såklar popup block ting som jeg ikke får vekk så får ta det en annen gang!

Kampen for livet

Faatt en del kommentarer for at jeg har slettet fylle innlegget, for aa si det enkelt. Jeg burde aldri vaert paa den datamaskinen den kvelden, burde bare gaatt aa lagt meg! hehe.. Jaja, godt at det gaar an aa slette innleggene! :)
Sondag stod gjengen tidlig opp, planen var aa dra til Gili, men baade jeg og Lillian trakk oss i siste liten saa det ble til at bare Tonje og Camilla reiste. Vi andre ruslet bort til KuDeTa for aa spise frokost for vi tilbrakte dagen paa double six.
Paa kvelden var det stemning for drikkings saa da ble det til at vi hadde et lite vorspiel i baren der vi konsumerte store mengder alkohol. Tror alle var rimelig drita da vi reiste til byen (Lilli?)
Paa byen var vi en tur innom espresso bare der Lillian fikk det for seg at hun skulle leke dj saa da ble det masse kjekk musikk! Imponert over dj skillsene dine Lilli! :)
Etterhvert saa gikk turen til Bounty som vanlig der vi satte oss foran karaoken og saag paa naar mennesker synger, danser, snubler og lager kvalm!
Vi avsluttet kvelden med nattmat paa mcen og et par ol i resepsjonen med junior og noen andre hotell ansatte! Koselig kveld! :) 
 
Mandag drog vi til Nusa Dua i 9 tiden og de fleste var i fin form, utenom Lillian som ennaa ikke var blitt helt edru og sjanglet ned mot bolgene! Men etter at jeg hadde kjopt en cola til Lilli ble formen fort bedre. Paa Nusa badet vi masse, gikk tur og saag paa alle luksus hotellene, tok masse bilder og spillte fotball/volleyball.
Paa kvelden var jeg, Annika, Frank og Cecilie klar for byen saa vi bestemte oss for aa bare kose drikke litt. For mitt vedkommende ble det en vin og en fiskebolle. Paa Bounty hadde vi og biljard konkurranse for vi reiste tidlig hjem.

Tirsdag tok vi og turen til Nusa Dua hvor dagen var noksaa lik den forrige, bare slappet av paa stranda.
Vel hjemme var jeg og Annika nok en gang klar for litt alkohol saa vi hadde et aldri saa lite vorspiel paa rommet der vi slukte en vin og litt sprit rimelig fort for vi satte kursen mot Bounty. Paa Bounty ble vi sittende og hore paa keyboardmannen en stund for vi stakk paa espresso bar der jeg fikk danset fra meg litt swing og drukket en HEL bintang helt alene! Var og en liten tur innom bounty igjen for vi stakk til mbargo. Paa mbargo forsvannt jeg og Annika fra hverandre og da en gjeng japanere tilbydde seg aa kjope drikker til meg var ikke jeg vanskelig. Satte meg godt til rette i loungen paa mbargo og slukte jack daniels whiskey og cola som om jeg ikke hadde gjort annet hele mitt liv. Satt en god stund og smaa snakka med japanerne, men da han ene halvgamle begynte aa bli rimelig innpaasliten saa stakk jeg. Ute paa gata i Kuta traff jeg paa Angelo, han ene skjeggete kompisen til Lilli og Anikka og vi bega oss paa leting etter Annika og mylapp gutten.
Etter iherdig leting der vi ikke fant dem ga vi opp og konsentrerte oss heller om alle gatebarna og en bintang eller fire. Vi ble sittende paa trappa i poppies og etterhvert kom og Frankie og noen andre smaa kids. Snakket i flere timer for vi vandret mot Barong hvor vi invaderte bassenget og pool baren!
Etter dette her er jeg litt usikker paa hvor mye klokka var til enhver tid, men jeg ble hvertfall med Frankie paa vandring rundt i Kuta hvor vi endte opp i en surfebutikk hvor han jobbet og plutselig var vi hjemme hos han. En liten kompis kom og aa joined oss saa vi satt aa snakket i flere timer helt til Frankie saag paa klokken og den var halv 7.
Flaks.. Fikk rimelig daarlig tid paa meg til aa komme meg hjem, bilen som skulle ta oss til Dreamland skulle gaa 9. Fikk meg en liten time sovn for det var opp og hopp i bikinien og rett paa stranda. Kan si det saann at det var en ganske redusert Mona i bakrus paa vei til dreamland. Framme paa stranden la jeg meg rett under parasollen og hadde ikke planer om aa bevege meg en eneste meter.
Men etter aa ha ligget der i litt over en time var jeg glovarm og da alle de andre skulle bade tenkte jeg at da maatte jeg jo bare vaere med aa se om formen ble bedre av en liten dukkert.
For aa si det saann, DET ble den IKKE!!! For dreamland er kjent for sine megastore bolger, bolger som Mona naa hater! I begynnelsen gikk alt veldig fint, det var faktisk ganske avslappende aa hoppe rundt i bolgene aa dukke seg. Men uoppmerksom som jeg ofte er saa fikk jeg en SVAER bolge i bakhodet og ble dratt under og folte jeg var i en stor torketrommel. Og som om ikke en bolge var nok saa kom det baade 3-4 bolger etter den forste som lagte kvalm. Jeg trodde helt seriost jeg skulle do, kom meg ingen vei.
Meeen til slutt ble jeg skyllt inn paa land til stor glede for alle andre, jeg laag der i sanden med bikinien saann ca ikke paa i det hele tatt og saag rett og slett helt grusom ut. De andre fikk seg en rimelig stor latter da haaret mitt stod til alle kanter, full av sand og det stygge bakrus trynet mitt var ikke akkurat blitt noe flottere etter litt juling i bolgene.
Kan og nevne at Annika fikk sammme julingen som meg, men da hun ble dradd rundt av bolgene var det hvertfall trynet som stadig ble sett paa toppen av skummet, jeg derimot blottet rumpa, puppen, en fot her aa der og noen armer som kavet. Kan tro de andre paa stranda hadde noen morsomme minutter mens bakrus Mona ble grundig vasket!
For aa si det enkelt, jeg skal ikke tilbake til dreamland! skjer faktisk ikke, er noe av det jaevligste jeg har vaert med paa! 

Naa har vi nettopp spist middag paa ultimo, skal en kjapp tur til skredderen for aa hente noen kjoler ogsaa er det nok rett i alkoholen igjen. Typisk meg aa bli hobby alkoholiker samme uken som jeg skal hjem! :) Tror jeg muligens kan gaa paa en smell siden jeg ikke har sovet en dritt i natt! Jaja, siste natten paa Bali! Og den skal NYTES!!!!

Helt Texas ;)

Hadde tenkt aa skrive et langt innlegg, men siden folk for en gang skyld er paa tida naar det gjelder frokost saa ble det ikke lenger enn dette! Aapning av ny billabong butikk i dag, den storste i Asia!!! Gleder meg...

My birthday

I gaar hadde jeg den kjekkeste dagen saa langt paa Bali, det var vannvittig kjekt!!!!
Jeg visste at jentene mine hadde planer for dagen, men ikke at de hadde planlagt ting saa bra og at det kom til aa bli saa kjekt. Da jeg vaaknet paa morgenen visste jeg absolutt ingenting, jeg fikk bare beskjed om aa smore meg med solkrem og pakke badetoy.
Vi startet dagen med frokost paa KuDeTa, den fineste restauranten paa Bali. (tror jeg,hehe...) Knallgod frokost! Saa satte vi oss i en taxi og ble kjort til waterbom park!!!! Lykke! Mona elsker jo badeland!
Fikk tatt en del sklier, selv om det var en del ko saa koste vi oss. Litt mat og is ble det og tid til, for vi maatte reise videre.
Vel hjemme paa Ananda fikk jeg beskjed om aa kle meg og gjore meg klar for en kveld paa byen. Saa da var det bare aa hoppe i dusjen, paa med den nye kjolen og sminke meg osv...
Mens vi satt i resepsjonen aa ventet paa at alle skulle komme klarer Camilla rope seg aa forteller at vi skal paa Hard Rock for aa spise. Yummi, verdens beste mat!!
Det at alle jentene stillte i kjoler gjorde og at kvelden var ekstra kjekk, hvor ofte ser man Camilla og Tonje i kjole? Var en pynta jentegjeng + Frank som kom inn dorene paa Hard Rock. Etter aa ha spist en knallgod middag var vi alle klar for dessert, men Tonje insisterte paa at vi skulle la maten synke og da ante jeg ugler i mosen, hvor ofte vil Tonje vente med dessert???
Etter aa ha ventet en stund horer vi plutselig masse trommerlyder og saann typisk balinesisk sang og inn dorene kommer de ansatte paa Hard Rock med masker, trommer og en kjeeeempestor dessert.
Det blir ropt opp paa hoytalerne at Mona blir 21 og at alle skal synge osv.. Jeg sitter knallrod paa en stol aa har bare lyst til aa forsvinne, men jeg som trodde at naa skulle de bare synge ogsaa fikk jeg desserten ble skuffet.
Jeg ble nemlig "dradd" opp i baren der jeg maatte klatre opp paa en barstol saann at alle i restauranten kunne se meg. Flaks.. Og forst da kunne de synge bursdags sangen for meg! :)
Kjempekjekt, men og veeeeldig flaut! Kan og nevne at den desserten smakte fantastisk godt! :)
Etter en nydelig middag klarte Camilla nok en gang aa rope seg og forteller alle at det er ikke fare for at vi ikke skal bli fulle siden de har laget punsj som ventet paa oss i baren! hehe...
Saa da bar det rett tilbake til Ananda, der det var pyntet med ballonger, kjopt inn drikke, laget punsj og jeg fikk nok en gang bursdags sangen sunget for meg! Hadde et lite vorspiel i baren hvor vi hadde drikkeleker og bare snakket. Koselig.!
I 12 tida var det klart for litt Bounty kos saa vi satte oss i taxien og reiste ned til Kuta. Paa Bounty rigget vi oss til ved et bord, med god utsikt til keyboardmannen. Der ble vi sittende og bestillte bomber, mix max og bintang. Popcorn maatte vi og selvsagt ha! =)
Jeg var egentlig klar over at det kom til aa skje en eller annen gang i lopet av kvelden, men ble allikevel overrasket da det nok en gang ble sunget bursdags sang og jeg fikk tidenes storste og ekkleste drink! hehe.. INGENTING er som naar keyboard mannen synger bursdags sangen for deg! Den skal jeg leve paa lenge!
Kan og nevne at vi alle ble rimelig god fulle, alle var i godt humor og med hjelp av et par australske gutter havnet baade jeg og Lillian oppaa scenen paa Bounty! Flaks.
Oppaa denne scenen fikk jeg og Lillian og kveldens sjokk, vi fikk paa en eller annen merkelig maate strom gjennom hele kroppen, DRITVONDT! Svidde fottene paa spotlightene paa gulvet gjorde vi og! Men litt morsomt og! :) Vi avsluttet som vanlig kvelden med litt hoftevrikking paa MBarGo og var faktisk ganske tidlig hjemme. Vi avsluttet kvelden mens den ennaa var ung, noe som var greit for samtlige.

Hadde hvertfall en konge bursdag og er kjempeimponert over jentene mine som har planlagt dette bak ryggen min!!! TUSEN TUSEN TAKK for en konge bursdag! =)

Kan og ta med en litt intern og veldig flau "samtale fra i gaar! hehe
gutt: Gratulerer med dagen
mona: Mona

Kjapp oppdatering

Et par dager siden sist oppdatering, glemmer meg litt ut til tider. Litt synd egentlig siden jeg da og glemmer hva vi har gjort...
Saa det faar bli i stikkordsform denne gangen siden hukommelsen ikke er paa topp! :)

#Nusa Dua, helt fantastisk! Hadde en heeeel strand for oss selv, ingen selgere og bare koste oss! Sweet!
#Seth Cohen kopien, 18aaringen som var som en mygg hele kvelden og konstant spurte hvorfor han ikke kunne faa kysse meg. Sot, men litt rar! :)
#Hard Rock Cafe, DYYYYRT, men fytti pokker saa god mat. Og den storste desserten jeg noen gang har sett og spist i hele mitt liv!
#Ultimo, tror kanskje margeritaen der slaar Sophies Choice fra Pizza Club.. Merk dere, tror... Maa nok spise begge et  par ganger til for jeg kan bestemme meg.
#Stromstans, har vert uten strom ett par timer ca hver dag, merker ikke saa mye til det utenom den dagen vi skulle spise paa Soho og de ikke hadde noenting vi kunne spise, nesten...
#Double Six, saa vannvittig lei aa ligge paa stranda, jeg kjeeeeder meg og det er varmt! Trenger forandring!
#Kaldt vann, har dusjet i kaldt vann hver dag siden vi kom, litt lei naa!
#Surfeskills, daarlig med surfing paa meg, maa innromme det. Orker ikke, drukner jo bare
#Albino, tror ikke huden min er ment for aa bli brun. Meget frustrerende
#Eeeer du sur i truuusa, intern
#Gralla med dagen, ogsaa intern
#Feiring, ble invitert av langt haar Made til landsbyen hans for aa vaere med aa feire daapen eller noe i den duren for datteren hans. Kjempekjekt aa faa se hvordan folk egentlig bor paa Bali og ikke bare hoteller. Var veldig spesielt, men og interessant.
#Kyllingfotter, ble tilbudt middag naar vi var i landsbyen, men da Annika fant hele kyllingfotter i suppen var vi rimelig raske til aa bare spytte ut det vi hadde i munnen aa smilte fint. Ekkelt...

Jah, det var vel det jeg kom paa i farten! I dag reiser Carina, Jorn og Erik hjem... Liker det ikke, skal bli rart uten dem. Vi har vaert en herlig gjeng paa 8 mennesker i disse 2 ukene og det har vaert helt fantastisk. Naa mister vi 3, ikke morsomt. Cecilie og Frank kommer i dag saa det hjelper litt, men egentlig ikke kjempemye.
Ellers i dag saa er planen aa henge ved bassenget siden folk kommer og gaar. Andre sitter aa venter paa oss og vil ha oss med paa frokost paa KuDeTa. Gleeeeeder meg...

who cares, its fucking bali!

De siste dagene paa Bali har vaert litt kjipe, det har regnet og vaert overskyet. Men vi har allikevell hengt paa stranda, det er nesten herligere aa ligge paa stranda naar det er overskyet og litt regn, det er for varmt naar det er masse sol.
Men i dag kom sola igjen for fullt. Herlig, kjekt med sol naar du forst er paa ferie! I gaar var det fylla kveld, vi hadde vorspiel i baren sammen med Ingvild, Marit og Camilla som er fra Ganddal/Hedmark. De er paa ferie her i en 3 ukers tid og vi inviterte dem til vorspiel i baren. Kjekt aa feste med litt nye ansikter.
Folk ble gode og fulle, og da saerlig Marit som Erik og Jorn lurte til aa vaere med paa biljard drikkeleken de har funnet paa. Marit ble riiiiimelig drita!
Da vi skulle til byen hadde vi ikke kjort lenge i taxien for Marit fant ut at hun maatte gaa litt for aa prove aa bli edru igjen saa jeg gikk den "lange" veien til Bounty sammen med henne. Da vi kom til Bounty var Marit ennaa ikke blitt bedre saa da sendte jeg og Camilla henne hjem med taxi.
Paa Bounty var det masse masse folk, vanlig naar det er en lordag.. Men maa innromme jeg liker de andre dagene bedre naar du faktisk kan puste der.
Vi drakk bomber, spiste popcorn og saag paa keyboardmannen. En koselig kveld. Det ble og tid til en solosang for Erik, som vanlig. Etterhvert gikk vi til MBarGo hvor det og var insane mye folk, ble der hele kvelden for vi stakk hjem for aa spise nattmat i 3 tida. En ok kveld! :)

Det er et par ting jeg er litt forundret over her nede, jeg er saa inni helsikens skikkelig paa byen. Hvorfor det? Sist jeg var her saa var jeg paa konstant jakt etter en ny gutt/mann hver kveld. Naa syns jeg ca samtlige bare er ekle og vemmelige. Noe har skjedd, har jeg blitt saa jaevla voksen at jeg ikke kan kline paa fylla lenger?
Ikke det at det gjor noe saann fra eller til de gangene hele gjengen er ute paa fylla, men de gangene kun jeg og Annika er ute aa svinger seg saa ender det opp med at hun finner seg en eller annen najs surfegutt, mens jeg finner litt eldre menn eller balinesiske jenter aa snakker med. Naar ble jeg saa kjedelig at jeg foretrakk aa sitte paa vip rommet paa MBarGo aa snakke??? Skjer.... Jeg burde vaert slik som australerne som stadig skriker: Who cares, its fucking Bali hver gang de har gjort noe flaut eller sagt noe teit. Tror jeg skal adoptere den setningen og bli like vill og gal som sist! hehe.. Jeg savner aa vimse rundt i gatene alene, ta moped hjem, sovne paa de rareste stedene og drikke hver kveld! Meeeen, har lovd Tonje aa vaere snill jente aa ikke stikke av aa gjore rolp som for 2 aar siden. Og siden jeg skal prove aa vaere en eksemplarisk samboer saa faar jeg vel bare skjerpe meg! :) hehe...


I kveld er det film kveld, ny ordning her paa Bali. Naa er det ikke fyll og fest hver kveld, men annenhver kveld. Funker fint det og. I morgen skal vi prove en "ny" strand, vi skal til Nusa Dua... Var der sist og, men har ikke vaert der dette aaret, jeg liker Nusa. Herlig strand, slippe alle bolgene!
Ellers saa driver vi aa planlegger baattur til Gili og Nusa Lembogen, komme oss litt vekk fra Bali aa se litt nye ting! Skal bli morsomt... :)

Men naa er det tid for mat!!! Jeg er suuuuulten! :)

hits