juli 2006

Maybe im amazed?

I går var min første og siste fridag på rimelig lenge. Man skulle gjerne tro jeg ville bruke dagen til og finne på noe, bevege meg, se på folk, trene eller noe i den duren. Men nei da.. Jeg brukte heeeeeele søndagen til og sitte inne uten å gjøre noenting.
Muligens dette hadde noe med fylleangsten min å gjøre? Fikk snakket litt med Henriette på telefonen og hun betrygget meg med at jeg i det minste ikke hadde sagt så mye dumt til henne. Er jo greit det, men hva med alle andre jeg møtte på? Off, skal ikke være lett.

Så min søndag ble tilbrakt på sofaen med en film eller to, litt på msn, sov litt + at jeg vasket og ryddet etter vorspielet! En kjeeeedelig søndag der jeg i ettertid angrer på at jeg ikke ringte til noen å fikk besøk. Det hadde hvertfall gjort dagen litt kjekkere! Uansett, i dag var det tilbake på jobb. Noe som var ganske frustrerende siden alt var snudd opp ned etter den travle helga. Vi hadde ingen varer, det var skittent og rotete. Men takket være iherdig rydding og vasking av meg og Doreen såg restauranten mer eller mindre ut som seg selv når vi åpnet! =)


Nå har jeg nettopp spist frokost (hmm.. må nok bli flinkere til og spise) og sitter på rommet å kjeder meg. Cecilie har gjemt seg under dyna for og se O.C... Muligens jeg tar en tur ut for og trene før det blir mørkt! =)

Egentlig så er det liten sjans for det, men sant.. Det er tanken som teller? hehe...
Body pump klokken 10 i morgen med Linda hvertfall! =)

Ting er spennende for tiden, eller egentlig litt skummelt og! hmm...

lørdagsfyll

På fredag hadde jeg sikkert den jævligste dagen noensinne på dolly. Jeg har aldri vært så sliten, sur og oppgitt før!
Jeg startet dagen opptimistisk siden jeg var R1 og skulle hjem klokken 6, trodde jeg! Pga skifestivalen (jepp midt på sommeren) ble det selvsagt litt mye springing, noe som var forventet. Men at det skulle eksplodere så mye som det gjorde hadde jeg ikke trodd! Og når til sammen 4-5 stykker var syke samme kvelden så kan du tenke deg hvor frustrert jeg og Lene var som til slutt innsåg at vi ikke kom til å komme oss hjem med det første.
Jeg skulle egentlig ha vært barnevakt for naboen sammen med Cecilie, men måtte ringe for og gi beskjed om at det kunne jeg bare glemme.
Etter 11,5 timer på jobb heiv jeg inn håndkleet og gikk hjem, det har aldri vært bedre å komme hjem en akkurat den kvelden. Jeg hadde og 20 000 i kontanter, noe som er syyyyyykt mye, folk er glad i pizza og øl på Sandnes! =)

I går var jeg S1 på Forus, noe som var helt greit. Kjekt og se hvordan andre avdelinger har det og bli kjent med noen nye folk! Etter jeg var ferdig på jobb gikk jeg for og vente på bussen, men pga gla maten så var bussen full og bare kjørte forbi. Men heldigvis så var Lillian og Camilla på vei til Stavanger så de kom innom å hentet meg! :)

Hjemme i leiligheten dusjet jeg før jeg, Cames, Lillian, Cecilie og Katrine spiste taco. Koselige greier! =)

Etterhvert kom og Elin og Bjørn. Det ble ikke noe stort vorspiel, men kjekt ble det! Koselig å være med Elin, du er morsom etter litt alkohol! =)

VI hadde diverse drikkeleker og snakket masse, som vanlig. Cecilie drakk litt mye sprit og på slutten delte hun ut en deeeeel baileys shotter, noe som gikk rett til hodet på oss alle etter 6-7 stykker! Så det var en godt drita gjeng som gjorde seg klar til og reise på byen.

Akkurat i det vi skulle til og gå glemte Elin kameraet sitt så vi måtte inn igjen for og hente det. Og tror du jammen ikke at når vi kom ut igjen så hadde alle utenom Bjørn reist. Jeg ble en deeeeel forbanna, endte opp med å grine å greier. Skikkelig sippete når jeg drikker.


Sliter litt med å huske hvordan jeg kom meg til byen, men jeg møtte hvertfall Cecilie på checkpoint og vi gikk mot dickens. På veien og utenfor krydde det av folk og jeg traff mange kjente. Blant annet Kine, Gitte, Gerd Marit, Are, Cecilie, Line, Henriette, Elin (ssp) osv.. Noen av disse må ha fått en skikkelig god latter, jeg hadde ennå ikke tørket vekk alle tårene å jeg var rimelig god og full. Herlige greier! Jeg er et herlig syn i fylla! :p
Resten av kvelden er rimelig viska bort, og jeg husker ikke helt hva jeg har gjort hele kvelden. Men jeg har vært med Håkon ca hele kvelden og vi var blant annet å besøkte Laila på jobb. Ellers så møtte jeg på Hotpants igjen, Ingrid, osv... MASSE kjente ute på byen hvertfall, har sikkert hilst på ennå flere uten at jeg husker det! =)
Da jeg våknet i dag hadde jeg følelsen av at det hadde vært en fin fylletur på byen og den følelsen ble bekrefta når jeg fant mobilen min i kjøleskapet! Hvordan den har havnet der har jeg ikke anelse om, men skulle gjerne likt å visst hvorfor den lå der!
Fylleangsten har og kommet snikende i løpet av dagen for til mer jeg tenker på kvelden til mer sikker er jeg på at jeg muligens har sagt eller gjort noe teit.
Så det er en herlig søndag der jeg ennå sitter i pysjen i senga, har spist pizza, drukket cola, sett film med cec å ingve og fylleangsten blir bare fælere og fælere!
Ha en god søndag folkens! =)

Sommervorspiel 06?

I fjor hadde "gjengen" det kuleste vorspielet du kan tenke deg. Lisbeth, Mona, Tonje, Cecilie, Camilla og Lillian var samlet for en kjekk kveld med alkohol og mer alkohol! Alle var kledd i glade farger, vi fniste, drakk, snakket og drakk! Etterhvert ble ca alle en deeeeel fulle noe som resulterte i diverse foto shots og mye bråk, som igjen endte opp med at vi ble kasta ut av den leiligheten vi var i! Høres kanskje ikke så kjekt ut, men seriøst. Vi hadde et av de beste vorspielene jeg noen gang har vært på! Det var bare helt kanon gøy. Kan nevne noen høydepunkter slik som Lillian sin sang framføring som kanskje ikke kan kalles vellykket, Camilla sitt raid i blomster bedet for og vise "at sånn jørr eg på jobb" mens ho drog opp ca alle blomstene i bedet. For og ikke glemme llyktestolpe "leken" til meg og Cecilie.

Og tilbake til meg og Cecilie. For tiden så bor det to ensomme sjeler i Orknøygata 1. Tonje er reist langt vekk til Filipinene og har etterlatt seg to små husdyr (små?)
Det er ikke det at vi ikke koser oss i hverandres selskap, men noen ganger føler vi rett og slett at vi trenger noen flere venner for og hjelpe oss gjennom en hverdag med mye jobbing og svært lite tv. (Cecilie, me må få fikst den tven)
Derfor satte vi oss ned etter en slitsom joggetur i dag/går (det er midt på natta nå ser du) for og planlegge noe vi gjerne vil kalle vårt eget lille alene hjemme vorspiel! Vi må jo benytte oss av sjansen så sant Tonje er ute av huset og ikke passer på oss.  Men mens vi satt der og grublet over hvem vi skulle invitere så gikk det opp for at det muligens ikke alltid er like lett siden vi ikke har så veldig mange felles venner.
Men kanskje vi burde få oss det nå som vi faktisk bor sammen? Anyway, vårt lille sommervorspiel ser for tiden ganske kjedelig ut, noe vi har store planer om og endre på! Vi vil ha masse (helst ikke for mange) kjekke og koselige mennesker, som vi helst kjenner litt fra før til og samles på vårt lille (muligens litt store) vorspiel på lørdag!
Er du en av de mange der ute som kjenner at du er klar for et Cecilie & Mona vorspiel så ta og skriv en av oss en melding! :)
Og Katrine, vi er veldig glad for at du slapp å melke kuene i helgen for du skal få være med på et helvetes stort og kjekt vorspiel som dere Finnøy folk aldri har sett maken til. (ps, er ikke alltid forhåpningene vi lover innfrir,men vi skal gjøre vårt beste)

Og for at dere som nå vurderer om dere vil ta del i våre festligheter så kan jeg legge ut noen bilder fra i fjor så du kan kose deg med mens du skriver melding til oss!

28914-94

Cecilie etter ca for mange øl....

28914-97
Mona etter litt for mye vodka...
28914-95
Kombinasjonen Mona & Cecilie var muligens kanskje ikke så vellykket, men morsomt hadde vi det! =)

Lisa og Anais

Nok en kjeeeeeedelige dag der jeg bruker hele dagen til og henge hjemme inne istedet for å være ute. Men sant, det er nesten like kjedelig ute siden alle andre jobber på dagen mens jeg jobber kveld. Kjipt kjipt kjipt!
De siste dagene har jeg merket at jeg savner Frankrike, Nice, Lisa, Anais, Khaled og Hanane! Noe som egentlig sjokkerer meg litt siden jeg faktisk ble kasta ut og jeg var lei av og være der. Men alikevell så savner jeg det? Merkelige greier. Men nesten 3 måneder der du bor tett oppå en annen familie, ja du er faktisk en del av en annen familie, ja da blir du nok mer knyttet til dem en du skulle tro.
Etter det som skjedde har jeg ikke snakket med dem i det hele tatt, jeg har gidd meg selv og dem litt tid til og tenke. De var sure og sinte da jeg reiste, jeg var lei meg og skuffet. Men nå har det gått snart 2 måneder og hvertfall jeg er klar for og prøve å ta opp kontakten igjen. Ikke for og bli best budds, men for og få vite litt om hvordan det går med dem? Hvordan ordnet de alt etter at jeg plutselig reiste? Det er så mange spørsmål... Og dessuten så skal jo Lisa begynne på skolen til høsten, hvordan skal det gå? Jeg fatter ikke at det kan være bra for en 3åring å gå på skole. Men Anais klarte det jo, så hvorfor skulle ikke Lisa?
Akkurat nå tipper jeg familien (minus Khaled) er i Algerie på besøk hos familien sin. Hadde jeg holdt ut hadde nok jeg og vært der. Det kunne vært spennende, men jeg er alikevell glad for at jeg sitter trygt i senga mi hjemme i Stavanger. Det er kanskje kjedelig hjemme, men det var mer kjedelig i Nice til tider. Her har jeg i det minste alltid noen å snakke med, jeg har jobben min og alle snakker så jeg kan forstå. Det er herlig...

Tror jeg skal logge meg av dataen, slå av oc å begynne på et brev til Khaled og Hanane! Jeg kan hvertfall prøve og ta opp kontakten, selv om jeg tviler på at de vil ha noe med meg å gjøre! Off, jaja.. Jeg savner Lisa og Anais hvertfall! Sjarmtrollene mine!


28914-92

tidsfordriv

Hvorfor drømmer vi? Jeg drømmer så og si hver eneste natt, ikke alltid jeg husker alt, men som regel husker jeg det meste. Selv om drømmene mine sjelden gir noen mening eller gjør meg noe klokere så liker jeg og våkne opp på morgenen og smile av at noe kjekt skjedde i løpet av natten!
Det kjekke, men og litt rare er at mennesker som ikke kjenner hverandre plutselig er gode venner, eller at steder som egentlig er langt fra hverandre plutselig ligger rett ved siden av hverandre.
Som for eksempel den drømmen der alle fra Fagernes bodde i husene sine på Fagernes, men alikevell så bodde de i Stavanger og hang sammen med mine venner. Komplisert? Jepp, I know! Kanskje det er noe jeg skulle ønske var sant? At Fagernes og Stavanger låg noe nærmere hverandre? Det hadde jo ikke vært helt feil...

Drømmer er mystiske, gammelt og nytt blandes og lager ikke noen mening i det hele tatt. Jeg blir egentlig bare litt frustrert over det, jeg fatter ikke hvorfor det er slik drømmer fungerer. Tror egentlig at mange av mine drømmer i løpet av natten er ting jeg skulle ønske var sanne. De nettene jeg drømmer at jeg er forelsket og lever på en sky i drømmen er kjekt så lenge jeg drømmer, men å våkne opp å ennå ligge alene i senga er utrolig kjipt!
Jeg blir bare litt forvirret av meg selv når jeg skriver dette, hvorfor valgte jeg å skrive om drømmene mine? Jeg er rar, noen ganger lurer jeg på hvorfor jeg er som jeg er.. Det er mye jeg lurer på, lurer på om jeg noen gang kommer til og få svar på alt jeg er nysgjerrig på. For ja, jeg er utrolig nysgjerrig! Må få med meg alt og hater å gå glipp av ting!

Okai, avslørt... Etter at du har lest dette uinteressante innlegget har det nok gått opp for deg at jeg kjeder meg og bruker bloggen til tidsfordriv. Det er søndag kveld, jeg har jobbet hele helgen. Er sliten, men ikke trøtt. Cecilie har gjort ingenting og er trøtt, noe som vil si hun sover! Jeg kjeeeeeder meg!
Og sånn forresten, før jeg avslutter dette innlegget så kan jeg vel få med at jeg er rimelig klar for og være forelsket! Singel er bra og har ingen planer om og avslutte dette herlige slaraffen livet som singel, men det er kjekt og være forelsket!
Nok en gang, hvorfor er det så langt mellom forskjellige byer her i Norge? Og hvorfor blir jeg betatt/fasinert/forelska i gutter det ikke er håp i å få! Why Mona, why???

Jeg gir opp....

Hekta på the oc

Etter å ha tilbrakt ca en uke hjemme foran tven er det vel på tide og stå fram med den galskapen, (om du kan kalle den det) som jeg lider av.
På Bali var det veldig populært å ligge foran tven hele dagen for og se diverse tv serier som feks the oc, men jeg foretrakk stranda eller shopping foran å ligge i senga for og se en serie som umulig kunne overgå one three hill. At jeg kunne ta så feil?!
Etter at vi flyttet til stavanger så har vi ikke fått ordnet tven ennå, vi er litt trege er fullstendig klar over det. Så derfor tyr vi til de mange dvd filmene som vi kjøpte på bali. Og siden jeg aldri hadde sett oc før på mandag så kan du tryggt si jeg ble totalt hekta etter første episoden! Det er jo så utrolig kjekt! Tro det eller ei, men jeg har sett hele sesong 1 på under en uke. Det er nesten så jeg blir litt flau av og komme ut av skapet her på bloggen, men sant? Noen må jeg jo betro meg til og hvem er bedre å betro seg til en bloggen der jeg er fullstendig klar over at Marianne er innom å leser, og siden Marianne og er en person som er lidenskapelig glad i tv serier så regner jeg med at hun er forståelsesfull! hehe...
(Selv om jeg ikke akkurat svetter på en treningssykkel mens jeg ser tv)

Anyway, i dag orket jeg ikke gå ut etter jobb. Det og ha vorspiel alene er ikke fullt så kjekt, så derfor valgte jeg og tilbringer lørdagskvelden min sammen med noen brødskiver med salami og såklart; et par episoder av the oc. (vi har selvsagt sesong 1 og 2)
I dag fikk jeg gjort meg ferdig med sesong 1, noe som førte til veeeeldig mange tårer, litt flaut og bli så sippete på grunn av en tv serie, men sant... Jeg er jente, det er lov! =)
Hadde egentlig tenkt og legge meg etter den siste episoden, men fordi den var så trist og hadde en så idiotisk avsluttning så måtte jeg bare se de to første episodene av sesong 2. Og når da hver episode varer ca 43 minutter så kan du tenke deg at jeg har sittet foran tven et par timer. Litt mer nøyaktig, 5 TIMER!!!
Seriøst, jeg må få meg et liv. Skal bare se ferdig sesong 2, selv om jeg ikke tror det er så lurt siden jeg ikke har tålmodighet til og vente på sesong 3 skal komme på tv. Og det å se serier på tv er forferdelig, man må jo vente så lenge mellom hver gang man ser serien. Nei, tror rett og slett jeg skal gjøre meg ferdig med sesong 2 nå også får jeg vente til sesong 3 kommer på dvd!

Noen som tenker det samme som meg nå? Jeg bør knekke de dvdeene, jeg er så absolutt hekta! Djisses, jeg MÅ legge meg nå! Overtrøtt som faen!


28914-91
Jepp, rimelig hekta på denne gjengen for tida... :)

booooring

Hvor begynner jeg? Hmm.. Egentlig skjer det lite her hjemme, det går stort sett i det samme hver dag. Jobb, henge hjemme, se oc, lage middag og se litt på folk! Rimelig kjedelig, ekstra kjedelig er det å tenke på at Tonje reiser til Filipinene i morgen for og være der i 3 uker. Jeg og vil på ferie, og hvis jeg samtidig tenker at Tonje skal tilbringe 5 dager på Bali så blir jeg hvertfall lettere deprimert!
Min syden tur i år ble byttet ut med en bærbar pc, jeg investerer i ting i stedet for opplevelser. Noe må ha skjedd med meg de siste to dagene? Muligens grunnen er at jeg ikke har noen å reise sammen med? Ikke har jeg fri heller, jobb jobb jobb. Har på følelsen av at jeg kommer til og bli rimelig lei av dolly etterhvert!

Jeg lurer på hva jeg skal finne på til høsten. Tvilsomt at det blir skole, noe som vil resultere i nok ett år med fri og jobbing. Muligens jeg jobber et halvt år før jeg reiser et halvt år! Hadde vært konge, men tiden får vise hva jeg finner på! =) Skal nok alltid få til noe spennende! Skal se at det aldri blir noe skikkelig skole på meg. Kjipern... Til neste år flytter jeg nok sannsynligvis til Oslo, er det som frister mest akkurat nå hvertfall! Neste vår skal jeg sette meg ned og være sikker på hva jeg søker på før jeg sender søknaden min til samordna opptak, i år gikk det litt fort i svingene noe som resulterte i at jeg ikke søkte på det jeg aller mest hadde lyst til! Sånn kan det gå!

Æsj, dette blir et utrolig kjedelig innlegg uten noen som helst mening! Tror jeg avslutter det før du gjesper mer en du allerede gjør! :)
God natt! =)

Valdresmarken 2006

Alright, Anette har lagt ut bildene og jeg kan stjele de og legge de ut på spacen og bloggen min! Fin fint! =)
Først en litt kjip nyhet, jeg kom ikke inn på reiseliv i stavanger, noe som egentlig ikke kom som noe sjokk. Men det var alikevell ganske kjipt å få det bekreftet! Uansett, nå blir det vel dyrt til neste år siden det mest sannsynlig blir Bi.

Tilbake til helga, det var noen kongedager i Valdres. Lenge siden jeg har hatt det så kjekt! Jeg reiste til Oslo på onsdagen og tilbrakte dagen sammen med Linda, Inger Lise og Spenstig. Noe som var utrolig koselig. Vi var først en liten tur hos Inger Lise så jeg fikk se hvordan hun og Petter bor før vi labbet bort til  Frognerparken og skulle grille. Jeg fikk forresten sett sinnataggen for første gang, wohoo! hehe...
Det ble mye balisnakk som forventet og jeg koste meg. I 8 tia tok jeg trikken ned til Oslo S igjen før jeg fant Valdresekspressen og satte meg for og vente på bussen som skulle gå til Fagernes i 9tia.
Etter 8 timer med tog også 3 timer med buss etterpå blir du rimelig sliten av og bare sitte på rompa så det var godt og komme seg hjem til pappa og hive seg ned i senga mi! :) Litt mindre seng der enn det jeg har hjemme for øyeblikket, men myyyye bedre enn å sitte rett opp og ned for å sove!

Torsdagen våknet jeg i 10 tida og såg litt på tv før jeg ruslet ned mot Fagernes. Siden både Siv og Anette jobbet denne dagen så kjedet jeg meg greit mye. Men når folk er på jobb og ikke kan komme til deg fikk jeg komme til dem. Så jeg besøkte Siv på Texacoen og Anette på sport1 :) Kjekt...
Da begge var ferdig med jobb og trening i 8-9 tida på kvelden så reiste jeg opp til Anette før vi gikk ned til Vilde og sammen med Siv gikk vi alle 4 ned mot Valdresmarken bare for og sjekke ut forholdene. Nede på marken var det utrolig mange fjortisser som lekte fulle. Morsom underholdning.
Det ble en tidlig kveld på oss, noe som egentlig var heilt greit! =)

På fredag på dagen så sliter jeg litt med å huske va vi gjorde, jeg hang hvertfall sammen med Siv hele dagen og jeg husker veldig godt at jeg mista lommeboka mi og var rimelig deppa en stund før en snill person på Nille ringte for og si de hadde funnet den dyrebare eiendelen min! På kvelden så hentet Siv meg hjemme hos pappa og vi reiste opp til Vilde der det skulle være vorspiel på terrassen. Noe som var kjempekoselig, men og litt skummelt i begynnelsen siden jeg ikke kjente noen!
28914-86
Veronica, Mona, Anette og Siri! =)

Men etterhvert som jeg slukte vinen så ble det både morsomt og underholdende. Vi skulle egentlig se Briskeby, men etter litt for mye alkohol på hele gjengen så glemte vi rett og slett det. Men vi rakk nå konserten med Wig Wam så for Anette som sang for full hals etter come on come on come on" så var kvelden redda! Kvelden ble avsluttet på Gjestegården før jeg ruslet hjem med en liten stopp innom statoil for og kjøpe nattmat.

På lørdag var nok en hengedag med Siv siden Anette jobbet. Jeg, Siv og Katrine var på Fagerlund og spiste dyr, men god salat. Vi var og en liten tur på brygga der Helene og Anne låg og solte seg. Siden jeg,Siv og Katrine kjørte dongribukse og singlet så solte vi oss i det. Resultatet ble heller dårlig, utrolig varmt blir vel rette ordet.
På kvelden skulle vi til Håvard som bor i Ulnes, et stykke utenfor Fagernes så vi bestilte en maxitaxi som kjørte oss ut der. Framme hos Håvard var det masse folk og nok en gang syns jeg det var litt skummelt, men nok en gang redda alkoholen meg.
28914-85
Det var sol og fint vær så vi koste oss masse. Etter ganske mange timer hos Håvard tok vi turen inn til Fagernes igjen der vi nok en gang besøkte marken, tok noen karuseller (noe som er veldig morsomt når du er full) og var en kjapp innom Åge Aleksandersen konserten, den fallt ikke helt i smak hos oss! Gode og fulle rusla vi videre mot Gjestegården der det nok en kveld var god gang. Skjedde mye morsomt på Gjestegården denne kvelden, kan med stikkord nevne 17år, grillvott, luremus og potetbakerern! =)
En kjeeeeeekk kveld.!
28914-88
Helene, Mona og Guro :)

På søndagen skulle man tro jeg burde vært fyllesyk etter to harde dager ute på byen, men neida! Egentlig hadde jeg bare lyst til å drikke mer. Men å begynne å drikke tidlig på dagen bare fordi det er fint vær er litt Sjur så jeg lot være og reiste heller ned på brygga for og møte Siv, Helene og Guro. Etterhvert som vi låg der og blottet oss i bikini så kom det stadig flere folk ruslende og til slutt tror jeg vi var nærmere 18 stykker som var samlet for og slappe av i sola og bade. Kjempekoselig! =) Selv om det var litt flaut og uten å gå nærmere inn på det.
På ettermiddagen bestillte vi pizza, noe som smakte aldeles nydelig som frokost. Da jeg måtte sette meg på 7 bussen den kvelden var det ikke helt frivillig, jeg skulle gjerne vært et par dager lenger for maken til den gjengen jeg var med der oppe skal du lete lenge etter! En skikkelig god gjeng der de er så heldige at alle har kjent hverander i flere år! Så utrolig sammensveisa og herlige! =) Håper ikke det er lenge til neste Valdrestur for og si det sånn!
28914-90
28914-89
Folk samla på brygga, kjempekoselig! =)

28914-87
Eirik og Siri :)

Årets sommerferie

Hjemme fra min lille sommerferie i Valdres, venter spent på at Anette skal sende meg alle bildene hun tok i helga slik at jeg kan legge de ut sammen med et innlegg om hva som skjedde og ikke skjedde! :) En kjekke tur var det hvertfall. Men masse nye bekjentskaper, både store og små! =)

Ellers så syns jeg dere skal sjekke ut denne bloggen: www.vgb.no/11479
Arild og Håkon på jobb har en annerledes sommerferie i år. Hadde jeg bare hatt fantasi nok til å gjort noe sånt! :) Håper dere koser dere på tur gutter også snakkes vi når dere kommer "hjem" til Dolly Sandnes! =)

Oslo og mini reunion

Takk for gratulasjonmeldinger fra dere alle! :) Koselig... Og ja, jeg likte presangen Lillian! *smile*
Akkurat nå sitter jeg på en internett cafe i oslo og venter på linda og inger lise! Vi skal finne på noe spennende, tror jeg! :)
Møtte nettopp på Mette og vi ble enige om at vi måtte møtes og snakke litt mer en gang i løpet av dagen. Spenstig skal jeg og møte så det blir en liten mini bali reunion hvis du og tar med at jeg skal tilbringe de neste dagene med anette og! dessuten er det en liten mulighet for at jeg skal treffe pia på søndag! Kjekt kjekt kjekt! :D

Togturen opp til oslo gikk egentlig ganske ok, jeg var å så heldig og sitte ved siden av en gjeng fnisete fjortisser ca hele veien + det var to unger i samme vogn som spydde så det lokta i hele vogna. Ikke fullt så heldig med den!
Men jeg gidder ikke bruke opp mer tid på dataen her, jeg må få i meg en sen frokost og se litt på klær. Har ikke penger til og shoppe, men det er lov å se på! :) For det skjer at jeg ikke ender opp med nye klær, hehe...
Skal prøve og få oppdatert litt seinere i løpet av turen.. Snakkes, hej.. ååå, nå ringer inger lise! hej og hå :)

Gratulerer med dagen Mona

Okai, et kort innlegg før jeg skal hjem og bake kake! :p
Min bursdag i dag, men kan ikke si jeg føler meg noe særlig eldre! Jeg har faktisk levd i 20år, når jeg tenker på det så føler jeg meg eldgammel! 20år er lenge det, halveis til 40 faktisk! =)
Det kjekkeste med bursdager er og få meldinger der det står gratulerer med dagen! Blir så glad når folk husker på meg! :)

Reiser til valdres på onsdag, skal bli greit og komme seg litt vekk og hvertfall føle at jeg har litt ferie. Kan bli rimelikt kjipt å bare henge her i stavanger regionen selv om jeg ikke jobber hver dag! Skal bli godt og se noen nye fjes og gjøre andre ting en det jeg gjør hver dag! =)
Ellers så døde mobilen min på fredag, den tålte tydeligvis ikke smirnoff ice, noe som egentlig var litt trist siden alle bildene og nummerne mine også døde i slamme slengen! Så beklager hvis du er en av dem som får denne meldingen neste gang du skriver til meg: "alså mobilen min har dødd og eg har ingen gamle nummer lenger, men kem e du?"
Jeg er jævlig god til og huske bursdager, men når det gjelder telefonnummer så er jeg ikke sånn som jeg var før og pugget nummerne til jeg lærte dem. Så det er muligens  grunnen til at jeg ennå husker nummeret til feks Ane, Anders, Stephanie, Anders Thu!!, osv... i hodet! Sliter litt mer med feks Camilla, Lillian, Lisbeth osv... :p Cecilie sitt lærte jeg i går faktisk! Ganske bra gjort, men fant ut at siden vi bor sammen så burde jeg kanskje kunne nummeret hennes utenatt! :)

Men jeg stikker, skal til stavanger og kjøpe litt mat før jeg skal bake kake og vente på at Cecilie kommer hjem slik at vi kan se ennå en film! Er en deeeel lei av film, men hva annet er det å se på når vi ikke har kanaler på tven ennå?? :)


Frankrike-Portugal

Går et par dager mellom hvert innlegg, må bare beklage for det! =)
De siste dagene har vært herlige! Sol, varmt og masse bading... På mandag var jeg, Tonje og Aleksander i Badedammen i Stavanger og slappet av et par timer i solen før vi begge reiste på jobb!
Og på tirsdag var jeg, Tonje, Erik og Oc i Fossen og badet og lekte! Kjempekjekt og henge litt med Erik og Oc, morsomme gutter!
I går derimot ble det lite bading siden jeg var den eneste som hadde fri fra jobb, men jeg brukte dagen til og rydde litt og bare vimse rundt i Stavanger/Sandnes før jeg og Cecilie i 4 tiden var i Stavanger og shoppet. Ble en del nye tskjorter på begge + at vi kjøpte en god is på Kvadrat! Ny grill kjøpte vi oss og så nå er det snart klart for grillparty i Orknøygata, må bare få handlet noen hagemøbler først! =)
På kvelden spurte Cecilie meg om jeg ville være med ut i Stavanger for og se Frankrike-Portugal på storskjerm og det ville jeg selvsagt! Akkurat det og se fotball på tv er ikke helt min ting, det er ikke kjeeeempekjekt, men når du går ut for og se på storskjerm sammen med andre så blir det med en gang mye kjekkere! =) Vi var på Beverly og det var ikke akkurat kjempestemning, men jeg koste meg helt til jeg innsåg at Portugal tapte. Da var det ikke kjekt lenger!

I dag har jeg gjort fint lite, men skal snart hjem til Stavanger for og vaske leiligheten litt før jeg får besøk av Karen, Kristina, Therese og Cecilie. Vi skal ha en siste forening sammen med Kristina før hun drar avgårde til varmere strøk i Australia. Den heldiggrisen! Kjenner jeg og snart skulle reist litt vekk igjen! Er allerede lei av og være hjemme! :)

Innleggene mine for tiden er utrolig kjedelige, men jeg er bare innom dataen hver gang jeg er på Klepp for og skrive et kjapt innlegg for og glede Marianne så med en gang internett og data er innstallert i leiligheten skal jeg skjerpe meg! =)

Orknøygata 1

4 dager siden sist, og det har skjedd litt av hvert siden da. For det første så er vi så godt som innflyttet i den nye leiligheten. Noe som er ganske herlig siden det har vært noen hektiske dager med mye kjøring fram og tilbake til Ikea og Bohus, men nå tror jeg det meste er på plass! Hvertfall av møbler og sånn!
Selv om trappa opp til rommet mitt er utrolig smal og jævlig så fikk jeg faktisk min nye rammemadrass på 150cm opp, noe som i seg selv er en stor prestasjon! :)
Tonje har ennå ikke overnattet der, men Cecilie har vært min sengekompis i 2 dager nå! Cecilie har bytttet seng 3 ganger på 3 dager, noe som er ganske bra gjort! Så mens hun venter på den forhåpentligvis siste sengen sin så bor hun inne på mitt rom! Noe som bare er koselig.
Ellers så har vi hatt besøk av veldig masse forskjellige folk i leiligheten, noe som er kjekt!
Kristin og Nikolai har vært innom og spist pølse! Silje (og Benjamin) var innom noen timer før Sebastian var på omvisning. Tine og søsteren + nabojenta var og på besøk. Ingve har vært innom og det samme har Morten! Kjekt at folk tar turen heeeelt til Stavanger for og si hei! hehe...

En annen litt koselig ting med Cecilie er at vi har det så utrolig gøy sammen på byen, ingenting er som en skikkelig fyllekveld med Cecilie! :)
På fredag var jeg hjemme fra jobb klokken 11 og det bar rett i vinen for og ta de andre igjen. På litt over en time hadde jeg slukt nesten 2 vin og var rimelig full noe som førte til en latterlig danseoppvisning i stua der jeg hadde kledd meg ut som "nelly" og at jeg trynte ned trappa (må ha gjort vondt)
På vei ned til Stavanger måtte jeg, Cecilie, Camilla å Lillian skikkelig på do så vi sprang innom Checpoint en liten tur for og tisse fra oss før vi gikk videre til neste uteplass.
Ganske tidlig mista vi Camilla å Lillian, men jeg og Cecilie drakk oss videre fra uteplass til uteplass. Vi var innom Checpoint, Gnu, Dickens, Newsman, Beverly, Garman og Gossip for og nevne noen!
I løpet av kvelden forsvant jeg fra Cecilie noen få ganger noe som resulterte i at jeg ikke hadde noen til og passe på meg og som førte til at jeg lå på alle 4 på kaien for og vise noen teite gutter at jeg faktisk kunne ta 20 armhevinger! Dumme dumme meg! Men jeg fikk det til da! :)
Ellers så møtte vi på Ragnhild og Ingrid, noe som var kjempekoselig, selv om vi ikke snakket så mye med dem. Sara snakket vi og ganske mye med, det er kjekt ute i Stavanger, mye kjekkere enn Sandnes! =)

Da utestedene stengte labbet jeg og Cecilie til kebaben og kjøpte oss mat før vi begynte og rusle hjemover. Har ikke helt peiling på hvordan vi havnet på nachspiel med 3 Bærum/Asker gutter, men vi satt uansett plutselig i en stor leilighet og drakk mer øl! På dette nachspielet ble det diskutert politikk, pappagutter, bali, skole, statoil og litt andre mer intelligente ting! Cecilie derimot tilføyde samtalene med å hele tiden fortelle oss at "det va et jævla fint hotellrom dette"
Vi var hvertfall hjemme nærmere halv 6 etter å ha fullført en skikkelig kveld på byen! :)
Jeg våknet forresten opp til at jeg hadde blokkert vinduet med en madrass slik at lyset ikke skulle vekke oss. Hadde visstnok stillt en madrass på høykant og bundet den opp med masse tråder og klær for at den skulle holde seg oppe! Alt man har fantasi til i fylla! :) Jeg er nesten litt stolt over at jeg klarte tenke så langt i den tilstanden.

En vellykket fyllekveld med masse moro! =) Håper ikke det er lenge til neste gang!
I dag er det jobb, noe som skal gå helt greit! I går bestillte jeg og forresten tur til Valdres, noe jeg gleder meg masse til! :)
hits