juni 2011

Spørsmålsrunde?

Siden bloggen ikke får lov til å være med på ferie så hvorfor ikke kjøre på med en spørsmålsrunde? Så får vi se om det er noe dere lurer på. Jeg er iallefall veldig glad i å svare på spørsmål, så kjør på!! :) Så da blir det ikke bare ferieoppdateringer når jeg kommer hjem, men også svar på spørsmålene! :)
Den av dere som stiller det spørsmålet jeg syns var morsomst å svare på vil få en liten gave fra Bali!

Snakkes om en to ukers tid! 
 

Tidenes ferie?

Jeg tar med meg den beste gutten til det beste stedet! Nå nærmer det seg avreise. To uker med sol, sommer og fantastiske opplevelser. Jeg som sa i fjor da jeg kom hjem fra ferie, at nå var det lenge til neste Bali tur. Men neida, plutselig skal jeg til Bali igjen. For første gang skal jeg på kjæresteferie og ikke jentetur. Det blir litt av en overgang! Jeg som har en uvane med at jeg drikker meg full på fiskeboller og stikker av fra jentene for å være med alle balineser vennene mine. Føler gjerne ikke jeg kan gjøre det denne gangen? 
Så for å markere at det blir en annerledes tur denne gangen skal vi faktisk ikke bo hele oppholdet på favoritt hotellet mitt, vi skal prøve nye steder. Og ikke minst så skal vi ha noen dager på drømmeøya Gili Trawangan. Fine kjæresten min må få oppleve paradis!  
Flyfoto over de tre Gili øyene. Vi skal mest sannsynlig bo på den største av dem, men må prøve å komme innom alle tre. Her finnes ingen biler eller politi. Skal man komme seg rundt øya må man gå, sykle eller ta hestetaxi. Det er en fantastisk atmosfære på Gili.Som balineserne selv promoterer øya: No cars, no motorbikes, no worries! Elsker det! 
Har på følelsen av at vi kommer til å få noen fantastiske dager på Gili. Gleder meg utrolig masse til å vise min kjære alle de herlige menneskene, spise den gode maten og gå hånd i hånd på stranden!
♥♥

(Så får vi bare krysse fingrene for at vi har flaks på ansatt billettene dette året også! Hvis ikke havnet vi plutselig et helt annet sted. Hehe...)

Fight Gone Bad

For en tid tilbake lovde jeg dere bilder av meg selv i aksjon på CrossfitCentrum. Har jo vært så utrolig flink til å poste bilder av alle andre. Så da vi for et par uker siden jobbet sammen på lag var det perfekt å låne bort kameraet slik at det ble tatt litt bilder av meg også. :)


Utrolig digg å kunne bære alt utstyret ut og kjøre økten utendørs! Og ikke minst så var det gøy at vi var så mange som stilte. Alltid ekstra motiverende når det er en hel gjeng som heier på hverandre og pusher deg til å gi litt ekstra. Gleder meg til flere slike morsomme arrangementer på CrossfitCentrum!

Wedding dreams

Slapp av folkens, jeg har ikke tenkt å gifte meg helt ennå. Men som den rosa prinsessen jeg er så kommer det vel ikke som en overraskelse at jeg begynte å planlegge drømmebryllupet for flere år siden? Og den store drømmen er ikke noe kirkebryllup. Det er nemlig et eksotisk bryllup utendørs. 


Alle bildene her er hentet fra Bali. (sjokk) Hadde absolutt ikke takket nei til å giftet meg på Bali! :)

superlørdag

Jeg hadde en helt utrolig flott lørdag! Startet dagen med en beinhard treningsøkt før jeg og Ane drog hjem for å lage cupcakes og punsj! En ordentlig kosedag! Lenge siden jeg har hatt en hel dag sammen med Ane, så det var ordentlig gøy! ♥


Med masse kakepynt fra USA ble det noen flotte muffins. Punsjen ble og overraskende (skremmende) god. 
Siden vi feiret at Ane nylig ble tjuefem år ble det et aldri så lite champagne vorspiel på kvelden! Herlig herlig lørdag! Birthday girl and me ♥

drømmeleiligheten?!

Jeg elsker å finne bilder av leiligheter/hus som gir meg inspirasjon til hvordan min leilighet skal se ut. Jeg har en venninne som jeg alltid har vært klar over er flink når det kommer til interiør. Men da hun la leiligheten sin ut for salg på finn.no fikk jeg sjokk. At hun var SÅ flink visste jeg faktisk ikke. Jeg er helt målløs. At noen vurderer å selge en så fantastiske leilighet som dette her er for meg helt ufattelig. Det som er litt synd er at dette er en gammel leilighet som er pusset opp. Min splitter nye 2011 leilighet vil aldri kunne bli like flott som denne. Men jammen fant jeg mye inspirasjon her alikevell.

Alle foto: Kine Lyse/finn.no

last exam is done

Jeg har skolefri! De neste to månedene kan jeg bare konsentrere meg om jobb og å være sosial. Det skal bli helt fantastisk. Det er til tider litt av en utfordring å ha 100% skole og 100% jobb. Men merkelig nok så går det som regel rundt. Etter å ha vært inne til muntlig eksamen i dag var det akkurat som flere kilo med anspenthet forsvant. Endelig sommerferie! Nå kan jeg faktisk gjøre akkurat hva jeg vil uten å ha tanken om at "jeg burde lese" hengende over meg hele tiden. 
Feiret med middag på Pastabakeriet og litt shopping med Kristin. Så bar det rett hjem for å vaske og rydde leiligheten, som virkelig har forfallt den siste uken da jeg har vært travel med jobb og eksamenslesing. Herlig å ha en ren leilighet og rene sengeklær. Gleder meg allerede til å legge meg under dyna! Venter bare på at kjekkasen min skal komme hjem!


En herlig joggetur fikk jeg også tid til. Livet er så herlig for tiden, jeg klarer ikke sette et passende ord på hvor bra det er!  

Mine fem favoritt destinasjoner

Fikk et spørsmål for en stund tilbake om jeg ikke kunne lage et innlegg over mine topp 5 reisemål. Jeg har vært på noen fantastiske steder rundt om i verden allerede, men er langt fra ferdig med å reise og oppleve. 

1. Bali, Indonesia
Det er ingen hemmelighet at denne øya har en helt spesiell plass i hjertet mitt. Går det for lang tid mellom hver gang jeg får plantet føttene i sanden på Double Six eller spist 14 kroners biff på Ultimo får jeg hjemlengsel. Antall turister øker drastisk hvert eneste år, noe som er utrolig trist. For øya har forandret seg masse siden jeg var der for første gang i 2005. Men fortsatt kan du finne bortgjemte herlige strender, kose deg med lokalbefolkningen, spise tre retters middag for en drøy femtilapp og shoppe som en gal uten å bli totalt ruinert. Og vil du virkelig oppleve paradis er øyer som Gili Trawangan eller Nusa Lembongan bare en liten båttur unna. Jeg stortrives og kommer nok aldri til å bli lei stedet. Bali in my ♥

2. Paris, Frankrike
Kjærlighetens by sies det, og jeg forstår godt hvorfor. Det er helt fantastisk å rusle rundt på Montmartre, spise is i et lite smug, ligge i parken bak eiffeltårnet og nyte livet og shoppe i Les Halles. Det er romantikk på hvert eneste gatehjørne. Koselige fortausrestauranter og kjekke franskmenn. Jeg er forelsket i språket, bygningene og atmosfæren som Paris har å by på. Anbefaller alle en storbyferie til Paris. 

3. Las Vegas, USA
What happens in Vegas, stays in Vegas.Syndenes by. Disneyland for voksne. Byen har mange navn, og jeg vil påstå alle stemmer. Jenteturen i fjor som førte oss på roadtrip fra Los Angeles til Las Vegas var magisk. Det var champagne, shopping og gutter. Vi storkoste oss. Er man ute etter en ferie hvor man ikke har tid til å sove eller å spise bør man dra til Las Vegas. Hehe... Det skjer noe hele tiden og folk er spinngale. Folk er glade og danser i gatene. Jeg elsket livet og energien! Skal du på tidenes jentetur så dra til Las Vegas, du kommer ikke til å angre. 


4. Shanghai, Kina
Takket være en venninne som bodde i byen fikk jeg kanskje se og oppleve mer enn vanlige turister gjør. Jeg er veldig glad for å ha fått muligheten til å se kontrastene som en storby som Shanghai har. Slum og fattigdom vegg i vegg med eksklusive butikker på rekke og rad. Shoppingsentre som omtrent gir deg klærne. Mat som lukter og smaker så rart at man lurer på hvorfor i alle dager det man får servert på kinarestaurantene her hjemme kalles kinamat?! Jeg fikk sansen for Kina og håper jeg får muligheten til å dra tilbake, men da vil jeg gjerne oppleve Beijing og den kinesiske mur. 


5. London, England 
Jeg tror ikke det finnes en eneste jente som ikke har fallt pladask for London. Shoppingbyen over alle. Iallefall i Europa. Jeg har vært 4 ganger i London og finner stadig nye ting å gjøre. Man blir liksom aldri lei. Den delen av London jeg liker aller best er Camden. Hvor mangfold og markeder strekker seg over flere gater. Å tilbringe en hel dag i Camden er elskbart! Det beste med London er at det er bare en liten times flytur unna. 


 

blogg abstinenser!

Herregud så vanskelig det er å ha bloggpause. Abstinenser! Etter så mange år med fast blogging, opptil flere ganger i uken er nesten to ukers pause veldig lenge. Også er det vel ganske typisk at jeg oppdaterer bloggen to dager før eksamen. Da jeg aller helst burde nilest og pugget de siste teoriene så finner jeg ut at å oppdatere bloggen er en god ide!
Livet er fortsatt helt fantastisk. Jeg jobber meg nesten halvt i hjel, har mistet tellingen på antall overtidstimer. Men det er mange! Til tross for det så har jeg det bedre enn på lenge. Jeg er en utrolig heldig jente som har funnet en fantastisk gutt som passer på at jeg slapper av og har det bra! Bare 17 dager til vi drar på ferie sammen, gleder meg utrolig masse. Føler jeg virkelig fortjener denne ferien!


Verdens beste gutt! 

hits