juni 2010

Me Myself & I

Det begynner å bli mange dager siden jeg hadde kvalitetstid med meg selv. Jeg er en person som elsker å sosialisere med andre, men noen ganger har jeg nok med meg selv. I dag er en sånn dag. Jeg trenger å koble helt ut, gjøre akkurat det jeg føler for. 

(bilde: weheartit.com)

Så jeg har til nå brukt dagen til jobb (man kan jo ikke koble det ut), trening og kos foran pcen med ny episode av Entourage og True Blood. Så fort jeg har skrevet ferdig dette blogg innlegget er det på tide å vaske og rydde leiligheten. Jeg har hatt det så travelt de siste dagene at jeg har latt det meste forfalle. Nå er det på tide å få det til å skinne igjen. En varm og laaaang dusj venter deretter før jeg skal synke ned i sofaen igjen og vente på at klokken skal nærme seg 23.59. Da er det nemlig tid for førpremiere på den nye Twilight filmen sammen med Camilla min. Håper virkelig filmen lever opp til forventningene. 

Regner med det blir en sen kveld, noe som i grunn ikke passer så altfor godt. Jeg drar nemlig på en minimini ferie i morgen. Skal ut å reise til en ny by, en by jeg aldri har vært i. Spennende, jeg liker. Blir bare en dagstur, men skal nok rekke å shoppe litt allikevel. Byen skal visstnok inneholde mange kirker som er bygget om til puber. Noen som klarer gjette hvor jeg skal? 


Champagnebursdag

Sliten er kanskje det ordet som beskriver dagsformen aller best. Det tar på å jobbe ekstravakter i tillegg til å hive seg på en champagnesnurr. 

I bilen på vei til bursdagsfest


Startet kvelden med grilling og kos på terrassen til Ane. 


Bildene jeg viser på bloggen er av den snille sorten. Det ble av en eller annen grunn mye nakenhet på dette vorspielet så det finnes en del morsomme bilder som ikke bør deles med offentligheten. 
Men nå sier kroppen min stopp, så jeg får vel tusle inn i senga. 

The last days

Herregud som tiden flyr når man har det morsomt. Jeg har heeeelt glemt ut bloggen, true story. Det tror jeg ikke har skjedd før. Så hva har jeg bedrevet tiden med disse dagene? Litt forskjellig faktisk. Daten på søndag var såpass vellykket at jeg jammen var med X både mandag, tirsdag, onsdag og i dag. Når jeg skriver det slik så høres det jo nesten litt merkelig ut i mine egne ører, men det tyder jo på at jeg koser meg. Han får meg til å le og slappe av. Kjenner jeg trengte en sommerflørt. En som jeg vet flytter i august, noe som betyr at jeg trenger ikke ta noe av det som skjer så veldig seriøst. Bare slappe av og nyte at det er en som liker å kose meg på ryggen og mase om at vi skal finne på noe. LIKER!

Ellers så er det jo "sommer", noe som betyr mye jobbing og masse passasjerer. Liker det også jeg. Da går i det minste tiden på jobb veldig fort. I dag klarte jeg smiske til meg ansvaret for å sjekke inn Cordozar Calvin Broadus AKA Snoop Dog. Ikke hver dag en superstjerne besøker Stavanger så jeg hoppet opp og ned som en liten unge i godteributikken. Og etter å ha sett passet til Cordozar fikk jeg forståelse for at det er mye lettere å bare kalle seg Snoop. Og som en super avslutning på dagen så klarte jeg jammen snike meg med på boarding også. Noe som betydde at jeg fikk hilse på Snoop Dog, to ganger på en dag! :)

Nå holdt jeg nesten på å glemme det aller beste! Jenta som kjørte på meg for snart 3 uker siden fikk hele skylden for kræsjet. Noe som betydde at jeg i går kunne gå å finne meg en søt leiebil. Så nå suser jeg rundt i en flunkende ny ford fiesta, og den er roooosa! Det kunne ikke blitt bedre. Nå får jeg bare håpe at bilen min ikke blir kondemert.
Og som en aller siste kjekk ting så snopte jeg meg ny pc i dag, veldig fornøyd sålangt! :) Selv om X og selgeren i butikken lurte meg trill rundt så jeg endte opp å kjøpe en forsikring som kostet mer enn jeg egentlig ville betale... Jaja, da får vi håper pcen ryker innen ett år så jeg får ny på forsikringen.

I mangel på nye bilder slenger jeg med et gammelt! hehe.. Shanghai var forresten en utrolig by å besøke, anbefalles!

Reunion

Tenk at det i år er 5 år siden jeg gikk ut av videregående skole og drakk meg sanseløs under russefeiringen. I går var jeg og en god del andre media og kommunikasjon mennesker samlet. Jeg sluttet på media etter 2.året, men jeg storkoste meg med gamle kjente allikevel. Grilling og vinkos stod på menyen og det ble en kveld med mye mimring. Fantastisk. 


Fine søte media jenter! 

Ellers så har helgen bestått av mye jobbing, første helgen av sommerferien er alltid kaos. Men jeg overlevde i år også! 
I går hoppet jeg i det og kom meg på min aller første "date" siden det ble slutt mellom Marius og meg. Gruet meg helt ufattelig mye, men endte opp med å storkose meg! Liker det... Og jeg liker tanken på at det blir en "date" nummer 2. En sommerflørt er ikke å forakte. 

Moving on, for shure....

Jeg forvirrer og lurer meg selv mer enn jeg har godt av til tider. Jeg prøver å være sta og bestemt, men så skal det så lite til før jeg bryter sammen og gir etter. De gangene jeg gir etter så er det helt greit med en gang, så kommer tvilen og angeren. Hvor vanskelig skal det være å bare sette en stopper? Hvorfor prøver man å tviholde på det gamle i stedet for å hive seg uti noe nytt? 
Etter en alvorsprat med Camilla hvor utallige bilder på facebook ble nøye studert og fordeler og bakdeler diskutert kom vi fram til et kompromiss. Tenk om jeg angrer om jeg ikke gjør det? DET ville vært kjipt det. Det kribler i kroppen, det er dritskummelt. 


Men, jeg hopper i det! 

It`s a tattoo world...

Tatoveringer er veldig ofte vakkert. Jeg liker når folk kan fortelle at det ligger en historie bak tatoveringen og at det ikke er en random fylletattoo. 
De siste månedene har jeg fått mer og mer lyst på en SVÆR tatovering. Jeg ser for meg hvordan den skal være og vet akkurat hvor jeg vil ha den plassert. Men jeg er dessverre veldig usikker på om jeg kommer til å angre. Siden tatoveringen kommer til å dekke en stor del av kroppen min og ha masse farger er det absolutt noe jeg bør være 100% sikker på at jeg vil ha for resten av livet. 
Men se her da, hvor nydelig det kan være med store tatoveringer på jenter. Digger det! Den nederste her forelsket jeg meg helt i! Og ja, det er sleeve jeg har lyst på! :) 

Men heldigvis finnes det søte små tatoveringer også. Flaks! Liker plasseringen til disse tatoveringene under her. Gleder meg som en liten unge til jeg skal ta min. Den kommer til å bli fiiiin. 

Også finnes det jo selvsagt mennesker som tar tatoveringer på merkelige steder...

Moving on...

Helgens ablegøyer sitter i kroppen ennå. På lørdag var det fest for alle som er tilknyttet flyplassen. Med andre ord, her var securitas, cleaning, sas, norwegian og parkeringsgutta samlet under ett tak. Avinor stengte av den ene terminalen slik at vi fikk feste fra oss. For en fest sier jeg bare. Startet vorspielet i 16.00 tiden, noe som viste seg å være altfor tidlig for jenter som meg. Jeg ble ordentlig drita! offameg. Jeg skulle så gjerne ønske at jeg husket mer, for jeg tror jeg hadde det veldig gøy! Problemet var at vinen tok knekken på hukommelsen min denne kvelden. Kom hjem søndags morgen med blåmerker både her og der, en kjeve som tydeligvis har truffet et bord (eventuelt et gulv) og en kjole som man skulle tro jeg hadde brukt til å tørke opp alt sølet på gulvet med. Lenge leve hvite kjoler kombinert med to flasker hvitvin. 

Dagen på jobb i dag har vært flau. Folk passet på å minne meg på at jeg tilbrakte store deler av kvelden sammen med en kjekkas og hvis jeg ikke sprang arm i arm med han, så sprellet jeg på gulvet siden balansen ikke var helt på topp. Høres ut som jeg var ordentlig sjarmerende. Men jeg koste meg, og det er vel det viktigste? :) 

*&%##§*>€%&/(

Det er visse ting man absolutt ønsker å unngå når man er 23år, fulltidsstudent og i tillegg jobber omtrent livet av seg for å kunne bemanne et huslån på nærmere 2 millioner. Da vil man ikke at en fersk bilsjåfør skal "glemme" å se til venstre å suse inn i rundkjøringa. Særlig ikke når jeg omtrent er på vei ut av den samme rundkjøringa. Da ender det med full kræsj, det fikk jeg virkelig oppleve mandags kveld.
Alle som har førerkort i Norge bør vite at man har vikeplikt til venstre når man skal inn i en rundkjøring. Da pleier det være en fordel å bremse ned og kikke til venstre før man svinger inn i rundkjøringen. Uheldigvis var denne personen som kjørte på meg mer opptatt av å holde følge med kompisen som kjørte i bilen foran seg. Det er ikke særlig lurt å komme dundrende inn i en rundkjøring i nærmere 60km når man har vikeplikt??!!!!
Det gikk som det gikk, bilen min står nede på jæren et sted på et eller annet verksted. Regner ikke med den er kjørbar med det første, om han i det hele tatt blir frisk. Meget mulig den blir kondemert! Slikt har ikke jeg råd til...!!!! Forbanna.

De aller fleste trøster meg med at det ikke var min feil og at dette ordner forsikringsselskapet. Joda, skulle ønske jeg kunne være frøken positiv i dette tilfellet også, men dessverre så klarer jeg ikke det. Jeg har hørt alt for mange skrekk historier om kollisjoner i rundkjøringer som ender med skylddeling. En ting skal jeg si dere, blir det skyld deling hopper jeg utfor en bro. (eller kanskje noe litt mindre desperat)
Kan tro jeg var lettere sjokkert. Heldigvis klarte jeg få tak i mamma som kom kjørende fra Klepp for å trøste en skjelvende datter.

Så nå har jeg flyttet hjem til Klepp, hvor jeg er så heldig at jeg får låne bil slik at jeg kommer meg på jobb om dagene. Her blir jeg nok "dessverre" boende en stund. Regner med slike forsikringsoppgjør kan ta litt tid. Life sucks!!!

Edit: Fjernet bildene av diverse grunner.

Nok ulykker!

Det virker som den lille familien min er forfulgt av uflaks og ulykker. Nå er det  vel snart på tide at vi får litt flaks og lykke? Jeg toppet det hele på mandag, har i grunn ikke lyst til å skrive så mye mer om det. Iallefall ikke før jeg vet utfallet av det som skjedde. Jeg er trist, sinna og frustrert. Har flyttet hjem til Klepp for en periode, egentlig litt godt. Føler ikke det blir noe bra blogging av at jeg skal sutre så dere skal slippe å lese et langt sutre innlegg.
 
Jeg skulle finne et bilde der jeg enten var lei meg eller sinna. Men er merkelig det der, hvordan du aldri blir tatt bilder av når du er sur og sinna. Men syns alikevell at dette bildet var et godt forsøk. (selv om jeg vet at kvelden dette bildet ble tatt så hadde jeg det helt supert)

Dear passenger...

Etter å ha jobbet på flyplassen i snart 3 år begynner man å få mange gode historier på lager. Det er helt utrolig hvor mange rare, søte og irriterende mennesker det finnes der ute. Det går ikke en dag uten at en av oss på jobb har opplevd noe som må deles med alle andre. 
I starten hendte det både en og fire ganger at jeg begynte å gråte etter å blitt kjeftet på av en passasjer. Folk kan være så utrolig uhøflige og ekle, dere skulle bare visst. Men heldigvis så er det passasjerer der ute som kan komme å ta deg i hånden og takke deg for at du er et vidunderlig menneske, eller kjøpe blomster til deg for du klarte fikse billetten for dem. Disse herlige passasjerene lever jeg lenge på. Etterhvert som jeg er blitt mer rutinert og uredd har jeg omtrent begynt å kjefte igjen på passasjerene som er urimelige. Selv om du har 4 gullkort, 2 pandium kort og reiser på første klasse så betyr ikke det at du er mer verdt enn alle andre som er på flyplassen. Det skal fortsatt gå an å oppføre seg som et menneske. Jeg strekket meg langt, veldig langt når det er "viktige" passasjerer som er ute å reiser. Men med en gang passasjeren bli urimelig, personlige, teite eller forventer hjelp til ting som ikke er min business, blir jeg kort i svarene og kan nok til tider oppleves som uhøflig. Har ofte på følelsen av at passasjerer truer med å sende klage ca annenhver dag. Men har faktisk sluttet å bry meg så mye om akkurat det, i 90% av tilfellene vet jeg at jeg faktisk bare har gjort jobben min. Tror og mange av passasjerene roer seg og ser ting fra en litt annen side så fort de har gått ombord på flyet.  

Er så utrolig glad i programmet Airline som vises på Tvnorge hver kveld. Der får man et innblikk i hvordan ting faktisk er. Er og en facebook gruppe som er verdt å sjekke ut hvis du vil lese morsomme passasjer historier: 
Her er jeg inne å leser omtrent daglig. 

Åååh, jeg får vondt i magen. Er det muuuuulig? (tanken var god da)

En ting er iallefall sikkert, en dag på flyplassen er aldri lik. Muligens derfor jeg fortsatt syns det er helt greit å stå opp midt på natten for å gå på jobb. 

Another one..

I mangel på morsomme ting å skrive så hiver jeg meg på ennå en morsom utfordring. Liker sånne jeg! 

1)
 Ta bilde av kjøkkenbenken din sånn den ser ut , uansett hvordan den ser ut! 

Har en stooor kjøkkenbenk, men her ser dere litt av den iallefall. 

2) Gå gjennom matvarene dine og se etter utgåtte varer.. Fant du noen?? (Ta gjerne bilde..)

Ingen utgåtte matvarer, men jeg var overrasket over hvor fullt kjøleskapet var så da får dere se det i stedet for. 

3) Ta bilde av senga sånn den ser ut .

Jeg har aldri vært flink til å re senga mi når jeg står opp.. Men det ser ikke så alt for galt ut, gjør det vel?

4) Ta et bilde av deg selv sånn du ser ut NÅ!

Nytrent, svett og en rufs på håret. Men her har dere meg i skrivende øyeblikk i det minste. 

Nå skal jeg lage meg noe mat før jeg skal hoppe i dusjen. Kvelden blir tilbrakt på sofaen, deilig! Krysser fingrene for fint vær i morgen. Da blir det nemlig kos i sola på terrassen og volleyball og grilling hos Frafjord. Herlig med frihelg, min andre på rad faktisk! 

Den usminkete versjonen

Fikk denne utfordringen av en leser....

Skriv seks fine ting om deg selv, og post et bilde av deg selv som du er fornøyd med. 

Jeg liker slike utfordringer, tror det er bra å måtte pønske ut fine ting om seg selv. 
1. Jeg er flink til å ta vare på vennene mine
2. Jeg er ærlig 
3. Og trofast mot dem jeg elsker
4. Jeg smiler så ofte jeg kan
5. Jeg er utadvendt og elsker å bli kjent med nye mennesker
6. Jeg er stort sett fornøyd med hvordan jeg ser ut. Hurra for kvinnelige former! 

Og her kommer de flotte bildene av meg, for jeg klarte nemlig ikke bare velge ett. Det uten sminke er slik jeg ser ut når jeg nettopp har våknet og tatt en dusj, mens det andre er hvordan folk stort sett ser meg. Jeg liker begge versjonene! 

Før (hvitt spøkelse med blå ringer under øynene, lekkert!)


Etter (utrolig hva litt solpudder, foundtaton, rouge, lipgloss og mascara kan gjøre) 

Og det var dagens egotripp. Heldig dere er som får se så mange fine bilder av meg! hoho...
hits