juni 2009

Tidenes presang!

Jeg fikk tidenes bursdagspresang i går, til tross for at jeg ikke har bursdag før 10.juli. Kunne vel i grunn skrevet hva det var, men føler jeg må få tatt noen fine bilder av presangen før jeg kan avsløre det helt! 
Men å si at jeg ble overrasket er ingen overdrivelse. Jeg ble mildt sagt satt heeeelt ut. Ikke en presang jeg hadde forventet i det hele tatt. 
Nå skal jeg kikke litt på fly til Hellas før Marius har lovd å underholde meg. Skal prøve å få tatt noen bilder i løpet av dagen! :)

Mye på hjertet på en gang....

Jeg trodde aldri denne dagen skulle ta slutt. Dagen har vært full av så mange inntrykk, historier og opplevelser. 
Startet dagen med å skremme livet av samboerparet som bor i etasjen over meg. Jeg var sikker på de hadde flyttet ut og da jeg hørte mystiske lyder klokken 03.30 i morges så tok jeg like så godt denne: 
cimg0595
Kan tro de lurte fælt på hva jeg holdt på med i bare trusa med denne høyt hevet over hodet. Jeg ble så flau over min nakenhet at jeg rakk ikke engang å forklare hvorfor jeg sprang rundt med et potensielt "knus skallen" våpen i hendene før jeg pilte inn på rommet igjen. 

Jobb var slitsomt, men og delvis festlig. Fikk som vanlig litt kjeft av misfornøyde folk, men kjenner det preller fort av meg igjen. Orker ikke ta det til meg lenger. Opplevde og i dag at en mann som skulle til Thailand og mistet flyet sitt chartret et helikopter (20 000kr) fra Stavanger til Oslo for å rekke flygningen fra Oslo til Thailand. Greit å ha 20 000 å bruke sånn uten videre. 

Etter jobb tilbrakte jeg to timer her: 
cimg0589
cimg0590
cimg0592
Som dere sikkert ser så er ikke parken noe Rogalands folk bryr seg om. Her drar man rett på stranden så fort sola gløtter fram. Jeg liker ikke sand, ergo park! 
Kvelden ble avsluttet med en mini forening med jentene fra vgs der jeg spiste så mye at jeg har vondt i magen. Var og innom kontoret hos Marius og hjalp han med å rette opp i noen småfeil. Følte i grunn ikke jeg var til store hjelpen så jeg reiste hjem like fort som jeg kom. 
På vei hjem var himmelen så fin og jeg ville vise dere, men å ta bilde av himmelen når man kjører i 100km gjennom takluka funker ikke heeeeelt... 
cimg0594

Nå skal jeg legge meg, alene igjen! Jeg savner gutten min! Den siste uken har han tilbrakt omtrent 90timer på kontoret. Han blir nok sittende å finpusse på oppgaven i hele natt før han ENDELIG skal levere i morgen tidlig. Jeg ser virkelig fram til å se litt mer av gutten min. Ikke minst en gutt som ikke er stressa, frustrert og lei seg for ting ikke går hans vei. Det har i grunn vært noen tøffe uker den siste tiden. Hans humør blir veldig fort mitt humør. Sånn er det vel bare. Men når begge går rundt med en lunte som antenner ved den minste lille ting så kan ting være litt strevsomt! Halleluja for sommerferie til helga!!!! 

Volleyball med utsikt over hele Sandnes

cimg0582
cimg0583
cimg0585
cimg0586
cimg0587
Vi skulle egentlig til Stavanger på fredag for å kikke på vm i volleyball som arrangeres for tiden. Men bestemte oss heller for å være sporty å spille selv. Utrolig bra trening faktisk! Og jeg vil påstå vi har volleyball banen med finest utsikt! :)

Tok en bloggfri lørdag. Har jobbehelg så de få timene jeg har fri liker jeg å bruke på meg selv, eventuelt mine søte små. Kjæresten lever mer eller mindre på isolat inne på et kontor om dagen så han har jeg kanskje sett 3 timer av de siste 3 dagene. Ikke akkurat noe jeg setter pris på, men han er ferdig på tirsdag så da blir jeg nok rimelig klengete vil jeg tro.
I går etter jobb fikk jeg hvertfall nyte hans selskap i to timer siden jeg drog han ut av kontoret og ned på Dolly for å spise middag.

I dag slutter jeg tidlig på jobb, 13.00 så da blir det nok en joggetur før jeg må sove en times tid. Lite søvn når det er sommer og det er glohett på rommet hele natta, for å ikke snakke om at det er like lyst hele døgnet ute. Men jeg bør ikke klage, for de dagene jeg har fri så elsker jeg akkurat det.

Svettis

Jeg har aldri påstått jeg er fin etter jeg har trent. Men at det faktisk går an å bli så rød og svett som jeg ble i dag er jammen godt gjort. Grimasen jeg plent måtte lage gjorde meg ikke akkurat flottere.
cimg0580
Jeg ser nesten gjennomsiktig ut i trynet! hoho... Men to vel gjennomførte runder rundt Mosvannet på en steikende varm dag som det er i dag vil jeg si er bra gjort. Nesten litt stolt av meg selv. Nå har jeg nettopp dusjet i iskaldt vann og drukket 3 liter kaldt vann. Herlig. 
Nå skal jeg gjøre et tappert forsøk på å sminke meg litt mindre rød før jeg skal på stranden for å gå tur, shoppe på ikea med Tonje (les: passe på at hun ikke bruker opp alle skattepengene) og ned i byen for å kikke litt på volleyballen. Det ser ut til å bli en fin fredag! 

Bilder sier mer en ord

cimg0567
cimg0568
cimg0569
cimg0571
cimg0572

Hvem sier det ikke går an å kose seg med sunn mat. (se vekk fra vaniljesausen er du grei, hehe...) Fant dessuten ut at jeg har gått ned 4 kg siden jeg startet å jogge. Noe som i grunn ikke var målet mitt, men hej, jeg sier ikke nei takk heller. Men dette blogg greiene har jeg ikke tid til nå, jeg skal spiiiiiise! :) 

Ha en fin kveld! 

Nydelige jærstrender

Gårsdagen var AMAZING! Sommeren har komt til Stavanger. Jeg elsker det. Mesteparten av gårsdagen ble tilbrakt på stranden sammen med Camilla. Veldig koselig i grunn! Jærstrendene er utrolig flotte når det er sommer. Jeg fikk knipset to bilder rett før vi skulle gå hjem, så føler absolutt ikke bildene gir rett inntrykk av hvordan strendene egentlig er. Får gjøre et bedre forsøk neste gang. I dag er det minst like fint vær, men det passer i grunn greit å gå på jobb for jeg er så solbrent at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Trodde virkelig ikke sola skulle ta så godt som den gjorde. At jeg aldri lærer? 
cimg0565
cimg0566

Rakk en joggetur i morges og det er en av de grusomste joggeturene jeg har vært med på. Det var VARMT! Så varmt at svetten rant på ryggen faktisk. Ganske ekkelt i grunn! hehe... Men nå får jeg vel kle meg og komme meg på jobb. Har jobbehelg, typisk når det er meldt over 25 grader hver dag! 

Hverdagssvada

Jeg lovde dere bilder fra barneskole reunionen vår. Hadde nesten glemt at det fantes bilder fra kvelden helt til det dukket opp en haug med bilder på mailen min i dag! 
Deler noen med dere her:
dscf0163
dscf0120dscf0149
dscf0167dscf0177
dscf0174img0788
Morsomt at det er mulig å få en så god tone sammen etter at mange av oss ikke hadde sett hverandre på nesten 10år! Vi var så enige om at det var en vellykket kveld at vi har planlagt en ny reunion allerede i august! Veldig veldig koselig hvis vi får det til. 

I dag har jeg hatt nok en fridag. En hel uke fri, hvor vanlig er det? Jaja, jeg skal ikke klage. Har fått tid til både en joggetur og kost meg i sola i dag. Nå mangler det bare litt middag i magen min siden jeg er gaaaanske sulten. Kvelden har jeg ikke planlagt, venter ennå på telefon fra småen. Men skal nok se at kvelden flyr avgårde den og. 

Jeg har den stiligste Gommo`en i hele Hallingdal

Bare se her:
cimg0550

Tilbake fra besøket hos Gommo. Som ventet ble helgen laaaaang. Det er ikke stort å finne på i Hallingdal. Når det er ca 30minutter til nærmeste dagligvarebutikk kan du jo egentlig se for deg avstandene. Du kan jo se hva slags utsikt Gommo har. Skog, vei og ca 4 naboer. 
cimg0545cimg0546
cimg0547cimg0548
Trist lillebror som kjedet seg mye mer enn jeg gjorde. Ikke bare lett å være 10år uten evne til å finne på noe selv. Sånn er det vel når man er vandt med å ha gata full av andre unger å leke med. 
cimg0558
Heldigvis er det godt å ha en pappa som kan være med å spille yatzy. 

Nå skal jeg snaaaart få kjæresten min på besøk. Det er gøy å være borte fra hverandre og savne litt. Men ikke for mange dager, 4 dager er akkurat passe! hihi... 
Regner med han må skrive på oppgaven sin, men da kan jo jeg ligge i fanget å lese twilight boken min. Jeg er snaaaart ferdig med den 4.boken og jeg gruer meg til det er slutt! 

Hjem te Gommo min

Humøret er ikke på topp for tiden. Det er travelt på jobb, det er slitsomt å være kjæreste til en man aldri ser, det er frustrerende å ikke ha krefter til å være så mye med venner som man skulle ønske og på toppen av det hele er det såklart fint vær de dagene jeg jobber. Når man har en 8timers vakt på jobb og kun har tid til en liten 3minutters pause for å spise et knekkebrød, da er man rimelig sliten når man kommer hjem. 
Derfor kjenner jeg at det skal bli herlig å reise vekk i helgen. Jeg skal til et sted der stress ikke eksisterer. Nemlig til min kjære Gommo. (mormor) 
Langt oppå fjellet i Hallingdal bor verdens beste Gommo. Når man må kjøre mer enn 30minutter for å komme til nærmeste butikk kan du jo bare tenke deg hvor øde det er. Kjenner at for øyeblikket passer det meg veldig bra. Jeg skal pakke joggeskoene, treningsklærne og twilight bøkene mine og flykte inn i min egen verden et par dager. 

Har en 8 timers biltur foran meg i morgen, men kjenner det også skal bli morsomt. Skal se på film sammen med lillebroren min i baksetet, spise smågodt og småsove innimellom. Tror det er dårlig med internett i Hallingdal, men skal internett abstinensene bli for voldsomme får jeg springe bort til søskenbarnet mitt for å låne en halvtime med internett tid. Så kanskje oppdaterer jeg før tirsdag, kanskje ikke! :) 
cimg1311
Har ikke vært å besøk Gommo på nesten 2år så er jammen på tide! Jeg gleder meg til gommokaku, hjemmebakt brød og 10 000 på kjøkkenbordet! 

Sutre.Mona

Jeg er sur! På ordentlig. Ikke på kjæresten, eller vennene mine eller familien. Men jeg er sur på været. Det er 17juni og jeg har ikke merkt antydning til sommer. I fjor på denne tiden hadde vi vært på så mange båtturer i strålende solskinn at jeg var nesten lei. Tulla, går jo ikke an å bli lei båtturer! 
I år har jeg ikke vært på en eneste! Det er krise. Skal ikke bare skylde på været da siden Tonje har vært i Kina, Preben har hatt eksamener og Erik har fått seg dame. Hvorfor er det bare jeg som sutrer? 
Været her i Stavanger lurer meg for tiden. Jeg våkner av at solstrålene skinner inn vinduet mitt, men med en gang jeg stikker hodet ut døren holder jeg på å blåse vekk. Det er en så kald vind at det å gå i sommerklær er noe som kan sammenlignes med ekstremsport. 

Det hjelper forresten ikke på humøret at 90% av alle som skal ut å reise på flyplassen for tiden skal til kjekke steder som Thailand, Indonesia, Karibien og andre festlige (varme) syden steder. Det er sånn at jeg nesten får lyst til å beklage meg å si at bestillingen deres er kansellert for så å bruke den selv. Tror gjerne det kunne ført til oppsigelse, så tror i grunn jeg lar være. 
Det blir på toppen av det hele ingen romantisk sydenferie på meg og kjæresten, kills me! Nesten.. Ikke det at jeg tror ferieturen hadde blitt særlig romantisk siden kjæresten ikke vet hva det vil si å være romantisk. Men det er jo lov å innbille seg at det er det jeg går glipp av. Hvem er det som "feirer" 1års dag sammen uten å gjøre noe litt spesielt sammen? Urk, vet han har en master oppgave. Men jeg vil furte i dag! 

Mitt eneste håp er å snu Veronika sin østblokk fasinasjon, Riga, Praha? Byer jeg aldri har vurdert å besøke. :p Jeg prøver å innbille meg det kunne blitt morsomt, men klarer det ikke heeeelt. Så vet du det, Veronika! hehe... Må innrømme at skal jeg først på storby ferie så frister byer som New York (!!!!) og Tokyo mye mer. Forhåpentligvis er det en blogger der ute som kan være med å oppfylle den drømmen. Jeg krysser fingrene, jeg har ikke lyst til å skrive flere slike sutre innlegg. 

Jeg gidder ikke en gang poste noe bilde, flaks...

Treningsmusikk

Jeg knaller til meg joggetur andre dagen på rad. Jeg krysser fingrene for at trenden fortsetter! Selv om jeg ikke jogget like langt i dag som i går så skylder jeg på morgenvakt. Man blir faktisk ganske tung i hodet og beina av å stå opp 03.30 og jobbe i flere timer. 
Tenkte jeg skulle dele noen treningssanger med dere, vet jo hvor godt jeg selv liker å se andre sine "lister" og stjele inspirasjon til nye sanger å høre på. 

S Club 7 - Dont stop (faktisk helt fantastisk å jogge til)
Rage Against Machine - Killing in the name of
Rihanna - Please dont stop the music
Alesha Dixon - The boy does nothing
Andrea - Time to pray
B*Witched - Cest La Vie
Basshunter - Now your gone
Bob Sinclair - Love Generation
Tone Damli Aaberge - Butterflies
Cleopatra - Comin at ya
HIM - Right here in my arms
Ingenting - Hiv positiv
John Mayer - Your body is a wonderland

Nå gidder jeg ikke ramse opp flere sanger som er på spillelisten min! Men utenom disse så befinner det seg en del Lady Gaga og Britney Spears på Ipoden min! Jeg må ha musikk jeg blir glad av, musikk som får meg til å smile og musikk med minner for å kose meg mens jeg jogger! Men jeg tar gjerne imot annen bra joggemusikk!! :) 
mai 09 6
Ingenting er som festlig musikk på øret når man jogger! 

Hipp hipp hurra

Jeg visste jeg kom til å angre på at jeg ble med til Bergen i går! Ikke før hadde vi komt trygt frem til Bergen før bakrusen rev tak i meg. At man må ta to båter for å komme tilbake til Stavanger hjalp heller ikke akkurat på. Min eneste trøst var at Susanne (søsteren til Marius) også var rimelig kvalm, og det til tross for bare 4 øl dagen før. Vet ikke heeeeelt om jeg tror på at det bare var 4øl, men men... 
Vi kom oss hvertfall hjem til slutt! Tur/retur Bergen på 10 timer inkludert en times matpause er i grunn ganske godt gjort. 

I dag startet vel i grunn ikke dagen min helt som mandags morgener bør starte. Å starte mandagen med besøk hos legen for en GU er ikke noe man foretrekker. Men nå er det nå gjort. 
Utenom det så har min kjære bursdag i dag!!! Verdens beste kjæreste blir 26år! Vi utsetter feiringen til etter master oppgaven er levert så i grunn er det en helt vanlig dag. Vi har også andre ting å feire, men regner med det og blir utsatt et par uker. For å ikke snakke om at småen kommer hjem, hverken jeg eller Pål har fått tak i Tonje på telefonen i dag så regner med hun kom seg med flyet i Beijing og lander trygt på Sola i kveld. Herregud så jeg gleder meg til denne sommeren!!!! 

Nå får jeg hoppe i dusjen, angrer allerede på mitt lille maraton stunt. Det kommer til å bli hardt å trene seg opp! Men jeg skal gjøre et realt forsøk hvertfall! 
marius 2
Gratulerer med dagen, kjæresten min!!! :) 

For en gjeng, for en fest

Jeg skal si dere det, at jeg hadde tidenes kveld i går! Jeg ble hentet av verdens snilleste kjæreste klokken 04.00 i natt, da følte jeg at det var mest fornuftig å dra hjem, men tror du jeg egentlig ville? Neida, egentlig var jeg kjempeklar for singstar nachspiel! 
Jeg var som nevnt før på barneskole reunion i går, magisk! Finere gjeng skal du lete lenge etter. Jeg trodde på forhånd det skulle være litt klein stemning i starten. (før folk ble fulle typisk) Men tror du det ble et problem at de fleste ikke har sett hverandre på 7år? 
Det tok oss nøyaktig en klem og et hei før skravla gikk på hele gjengen. Vi mimret, sang, lo, drakk og danset! Vi ble flaue og fulle. Vi grillet og såg film fra glanstiden vår. Vi danset linedance og sang "se min kjole" 
Jeg tror jeg kan snakke for samtlige 12 som var der i går, og si det var en vellykket reunion. Og et oppmøte på 12 stykker er jammen ikke dårlig med tanke på at vi var 14 i klassen. 
Med andre ord, det var en jævlig bra kveld! Nå har jeg ligget våken i snart 2 timer og ventet på at min kjære skal våkne sånn at vi kan dra til Bergen. Jeg skal være annenpilot i bilen og underholde min kjære med sang og spetakkel, regner med han gleder seg til det. Vi skal på dagstur til Bergen for å hente søsteren hans som skal flytte hjem. Så det blir en bra dag. Tror jeg. Er vel teknisk sett ikke ennå edru så jeg forventer en saftig bakrus senere i dag, mulig en biltur ikke er like kult da. 

Skulle forresten gjerne vist dere bilder fra kvelden, men midt oppi masse kaos og tull i går glemte jeg kameraet mitt hjemme i stavanger. Men Lillian og Marthe måtte fint låne ut kameraene sine til meg slik at jeg fikk knipset en del bilder. Regner med hvertfall ett av de bildene er så brukbare at jeg kan vise dere hvor fantastiske 86-kullet på Engelsvoll er! 

Må ha med en liten coment helt på slutten og, jeg var på bmx løp i går for første gang på 4år! Det var amazing! Storkoste meg. Følte meg 16år igjen der jeg stod å gaulte hver gang de norske rytterne suste forbi. I grunn skulle jeg ønske jeg kunne tatt turen til Kvål i dag og, men Bergen calling! 
cimg0225
Kosegutten min som sover! 

små helgeplaner

Forstår at jeg har lagt press på meg selv angående halvmaraton planene mine! To kjekke jenter har sagt seg villige til å være med, sporty av Karina og Stephanie. I tillegg driver jeg å rekrutterer kolleger på jobb til å være med! Det er mye mer sannsynlig jeg fullfører hvis jeg avtaler med flere. Da kan jeg liksom ikke trekke meg.

Driver så smått å finpusser på detaljer til reunion`en i morgen! Tenk at det er hele 10år siden jeg var ferdig med barneskolen. Pussig i grunn. Skal bli merkelig å se alle igjen. Har jo i grunn ikke kontakt med noen lenger, med noen få unntak såklart! Har laget klar en quiz vi skal ha som litt underholdning i morgen, må bare få printet den ut i nok eksemplarer så er den i orden. Utenom det krysser vi fingrene for at værgudene er med oss å vi får sol, jeg vil grille! :)
Skal nok se det blir en fin kveld.
På dagen i morgen regner jeg med at jeg tar en tur innom bmxbanen på Kvål, er EM runder der i helgen så har lyst å få med meg både lørdagen og søndagens løp. Er faktisk hele 4år siden jeg sist var på løp så det er litt småskummelt å skulle troppe opp igjen. Forhåpentligvis forsvinner jeg i mengden!

Nå er det bare to små timer igjen på jobb før jeg skal hjem til Klepp for å passe Aleksander. Begge mine kjære foreldre skal ut på en aldri så liten snurr, velfortjent vil jeg tro. Så da skal jeg og Aleksander se film, spise digg og legge oss tidlig! (Jobb 04.30 i morgen tidlig)
vatikan21207856589
Jeg har en sjarmør til lillebror! Sist jeg var hjemme hadde han besøk av 5 jenter. Alle fniste og hvisket til hverandre, og jeg er heeelt sikker på de snakket om hvor utrolig kjekk han er! hihi...

Stavanger Maraton

Jeg trenger noe som gir trenings motivasjonen min et lite kick! Jeg har nemlig fått for meg at jeg skal springe halvmaraton i Stavanger den 29.august! Eller springe var kanskje å overdrive litt, vil vel tro at det blir mer lett jogg/rask gange! Jeg er jo langt fra i toppform, tviler i grunn på at jeg klarer å komme i toppform til slutten av august og. Det er jo sommer! 
Jeg er i grunn ganske flink til å komme meg rundt Mosvannet et par ganger i uken. Men Mosvannet er bare 3.3km langt (eller noe i den duren) Så halvmaraton vil si ca 7runder rundt Mosvannet! Herre jesus fred, det er langt det. Eller halveis til Nærbø om du vil. (for de som er litt lokalkjent) 

Men jeg SKAL fullføre, jeg skal klare det. Om jeg så må gå halve runden! Men så til spørsmålet mitt, er det noen som vil være med? En treningskompis som tvang med ut av sofaen for å løpe hadde vært fint. Det er jo ikke alle dager jeg gidder. Men skal jeg trene meg opp til halvmaraton bør jeg jo jogge minst annen hver dag. Og minimum 2 runder rundt Mosvannet, helst inkludert intervaller. Etterhvert får jeg driste meg på Stokkavannet. (8,4km)

Off, kjenner motivasjonen synker mens jeg skriver dette her. Men føler at siden jeg skriver det her så er jeg nødt til å gjøre det! Lurt? 
stavangermaraton08 064
Tipper han her fullførte med glans! Flaks at halvamaraton i Stavanger betyr å springe gjennom ca hele byen to ganger! Jeg er jo så lekker når jeg er sliten, rødsprengt og svett! Herlig! 

Fantastiske Twilight

Nok en fridag og nok en shoppingdag! Jeg hadde aldri trodd jeg skulle skrive dette, men jeg er drittlei av butikker, sommerklær, sko og prøverom! 5 timer holdt jeg ut sammen med Marie på shopping i dag. Som regel liker jeg shopping, men da bør jeg helst kjøpe noe selv. Men i dag var jeg flink å kjøpte ikke en eneste ting. Utenom lunsj da, som var dagens høydepunkt! 
Kvelden har jeg tilbrakt på Sola sammen med Ingrid og Camilla, vi har som vanlig kost oss. Søte fine jentene! Vi har sett reality hele kvelden. Alt fra "Hogan knows best" til "Paris Hilton, my BFF" 
Helt grei jenteunderholdning! :) 

Hentet dessuten noe fantastisk på posten idag:
cimg0535
cimg0536
Hele Twilight serien! Ble som jeg skrev før helt hektet etter å ha sett filmen så nå skal jeg koooose meg med bøkene! 
Så nå gidder jeg rett og slett ikke blogge mer for jeg skal krype godt under dyna og legge meg til rette med den første boken! Hihi...

Svake menneske...

Planen i dag var i grunn å bare være med Cecilie på shopping! Merkelig hvordan det er, hver sommer mangler man sommerklær! Selv om man gjerne har skapet fullt av shortser, kjoler og singletter. Men jeg sier aldri nei til litt sosialisering på kjøpesentere. Cecilie fikk handlet, MASSE! Hadde det vært jeg som brukte så mye penger på en dag hadde jeg hatt dårlig samvittighet i en uke etterpå! 
Vi rakk og en tur innom kinarestauranten på Sandnes for å spise før Cecilie måtte på jobb. En veldig koselig dag i grunn! 
Men jeg klarte såklart ikke bare være med på shopping uten å kjøpe noe selv. Gina Tricot er farlig farlig farlig! 
cimg0530
cimg0532
cimg0533
1. Undertøy fra GT, 129kr for 3 stykker.
2. Søte ballerina sko fra Indiska, 149kr
3. Jeans fra GT, 199kr

I morgen har jeg også fridag, skal da tilbringe dagen sammen med Marie. Tror jeg skal la visa kortet ligge igjen hjemme! Fristelsene er alt for store. Jeg sparer jo! 
Kjæresten har forresten bursdag på mandag, noen som har gode gaveidèr? Jeg er helt blank! Han ønsker seg bare fiskeutstyr, ikke akkurat gøy å kjøpe! 

Her ligger jeg...

cimg0521
Midt mellom putene mine, bamsene mine og under begge dynene ligger jeg. 
Om jeg er syk? Langt i fra! Men jeg er trøtt. Vanlige mennesker med vanlige jobber står opp klokken 07.00 for å begynne på jobb 08.00. Jeg derimot stod opp 03.30 i natt og begynte på jobb 04.30. Så for å ta igjen litt søvn og forhåpentligvis klare å holde meg våken lenger enn til 10 i kveld har jeg planer om å sette på et par episoder av Nip/Tuck og halvsove foran pcen. Kjenner det var rimelig godt å ligge her. Setter klokken på 15.30 jeg, så rekker jeg å våkne og spise litt før jeg skal trene! Bra plan! :) 

Jeg har forresten en søster som blir 21år i dag! Hurra hurra! Gratulasjonsmeldinger mottas på: http://lailar88.blogg.no

Ryddedilla

Ryddingen er vel overstått og jeg er i grunn fornøyd. Til tross for at det er enkelte ting jeg gjerne burde hive, men så har jeg mange gode minner til akkurat den kjolen eller tenker "den rette anledningen har bare ikke dukket opp ennå" og klarer derfor ikke kvitte meg med plagget. Men som dere ser så ble det en del kleshengere ledig! Shopping? 
cimg0515
Fikk også ryddet i jeans/jakke/støvlett skapet mitt.
cimg0516
Og jeg dristet meg på å rydde i skoene, men ble ikke kastet noen denne gangen. Får være grenser på hvor mye man skal hive på en dag. 
cimg0517cimg0518

Fikk et tips om å gi klærne jeg skal hive til Fretex. Det gjør jeg aldri, noe som har sine grunner som jeg ikke gidder å skrive her. De som derimot får glede av klærne mine er småjenter i gata hjemme på Klepp stasjon. Jentene i klassen til lillebror feks er nå ca så store at mange av klærne mine passer dem. Syns det er mye kjekkere å gi bort klær til folk jeg kjenner! Så jeg hiver dem ikke rett i søppelet hvis det var noen som skulle tro det! 

Frihelg!

Andre frihelgen min på rad, jeg nyter der virkelig! Denne helgen har vært helt super! Fredag var koselig med vin, ost og kjeks sammen med søtingene fra Klepp. Vi planla minimalt med reunion (som var planen), spiste uendelige mengder med kjeks, ost og frukt, mimret om gode (?) gamle dager og flirte av hvor teite vi har vært! 
Det er noe helt spesielt å henge sammen med Klepp jentene. Det er tross alt dem jeg har mest barndomsminner sammen med. Hanno har jeg faktisk kjent heeeelt siden 1.klasse, noe som for meg er lenge. Jeg har tross alt flyttet en god del opp gjennom årene.

I går tilbrakte jeg dagen med å gjøre minst mulig. Litt småshopping på kvadrat og chilling hjemme. På kvelden satt jeg og Marius barnevakt for godgutten Thomas. Hadde gruet meg bittelitt siden han måtte legges uten tante til stede. Men som den gullgutten han er så gikk det strålende. Hadde bare alle unger vært like snille til å legge seg hadde det vært mye fornøyde mødre rundt forbi. 

I dag startet jeg dagen med intervalltrening rundt Mosvannet. Utrolig slitsomt, men samtidig så var det veldig godt når jeg endelig var ferdig! Har vært sløv når det gjelder treningen i det siste så nå må jeg ta meg sammen igjen! Planen resten av dagen var i grunn å vaske bilen, men nå forsvant sola så da gidder jeg ikke. I stedet skal jeg rydde i klærne mine. 
cimg0488
Ene skapet mitt som er stappet med masse klær jeg ikke bruker. Så nå skal det kastes! Jeg har mye klær, men det hjelper ikke når ikke en gang halvparten blir brukt! 

Svada...

Det er sånn at jeg nesten må vurdere å klippe meg flere ganger i uka. Jeg hadde besøksrekord på bloggen i går. Fasinerende hva som får folk til å kikke innom! Og at det faktisk er så mange som leser er nesten litt skremmende! Hvem er alle sammen? Koselig er det hvertfall! 

Var forresten innom hytta til foreldrene mine i helga! En dagstur til Lyngdal for å sjekke ut hvordan de hadde fått det. Jeg ble mektig imponert over luksusen! For å ikke snakke om terrassen som Johnny har byggd, den var massiv! Jeg vet godt hvem som skal få bygge mitt fremtidige hus for å si det sånn! :) 
cimg0267cimg0269
cimg0271cimg0273
cimg0274cimg0275

Men nå skal jeg slappe av med en ny serie jeg og kjæresten har begynt å se: "Big Bang Theory" tror jeg den heter. Festlig serie, bør sees i grunn! Jeg var meget skeptisk, men ble positivt overrasket! Senere i dag skal jeg til Klepp st hvor vi er en jentegjeng som skal drikke vin og planlegge barneskolereunion som er til helgen! Gleder meg! 

Shopping & Frisør

Jeg har shoppet bittelitt de siste dagene! Ikke så mye som jeg gjerne skulle ønske. Må innrømme det henger et par kjoler nede i butikkene i Nice og skriker etter meg. Men jeg bestemte meg for å være fornuftig og kjøpte ca ingenting! I dag var jeg til og med så fornuftig at jeg satte inn et par tusen på BSU kontoen min i stedet for å løpe til Bik Bok hvor det er 50% på alle varer i dag! Stolt av meg nå, Mamma? 
cimg0477
cimg0480cimg0481
cimg0483cimg0484
cimg0485cimg0486
1. Bluse fra H&M (14euro) og Øredobber fra Six (5euro)
2. Klokke fra en butikk i Nice (16euro)
3. Shorts fra Jennyfer (15euro)
4. Sko fra H&M (29euro)
5&6. Bukse fra Gina Tricot (399kr)

Også har jeg klippet meg! Jeg som ikke har vært hos frisøren på over ett år sa ja til å sitte hårmodell for Stephanie når hun skulle opp til fagprøven i går! Så jeg gikk fra platinablondt langt hår til veldig kortere og mer naturlig lyst hår. Jeg troooor jeg liker forandringen, men det tar nok litt tid å venne seg til! 

Før og etter bilde... 
april 09 3mona juni 09 6
mona juni 09 7mona juni 09 4
Jeg ser jo kjempesur ut på bildene, men er i grunn fornøyd! :) hehe... Og Stephanie stod på fagprøven så klippen er førsteklasses! :) 

A picture...

Tok å stjal denne her av Camilla (http://cdidriksen.blogspot.com), ganske morsom liten sak! 

A picture of you very drunk.
pic0007

A picture of you on your birthday.
cimg0081

A picture of you making a goofy face at the camera
n589080106368358892

A picture of you truly being yourself.
april 09 5

A picture of you being ridiculous.
hahahaaa

A picture of a time in your life that?s over, but you wish it wasn?t.
vulkan2

A picture of a time in your life that?s over, and you couldn?t be more thankful that it is.
mona

A picture of someone you love.
cimg0349

A picture that describes how you?d like to spend every day.
n5056149912093426652

A picture that makes your heart smile.
marius og mona januar 09

A picture of one of the best nights of your life.
16 juli 071

Nice 09

Jeg er tilbake, ikke bare etter en fantastisk tur til Nice, men og etter en morsom helg! 
Turen til Nice har definitivt vært et høydepunkt de siste dagene så jeg får vel vise dere et par bilder derfra først! :) 
cimg0327
cimg0330
Første kvelden var vi ute å ruslet og bare kikket. Veldig merkelig å være tilbake 3år etter jeg bokstavelig talt ble kasta ut. Ting hadde heldigvis ikke forandra seg så alt for mye så jeg var fortsatt lommekjent i smågatene. 
cimg0340
cimg0348
cimg0365
Første dagen startet bra med solskinn, vi hadde forberedt oss på regn og ble rimelig fornøyde med at sola skinnte. Litt skyer innimellom, men vi klaget ikke. Var ordentlige turister denne dagen og kjørte turisttog for å se mest mulig av byen. 
cimg0388
cimg0404
cimg0412
Lunsjen ble inntatt i Monaco. Ganske alright at de to byene er så nærme hverandre. Vi kikket på eksklusive båter, biler, klær og sko! Er ikke mange andre byer i verden man ser så mange ferrarier på et par timer som i Monaco! 
cimg0423
Litt regn ble det på kvelden, men så lenge det finnes billige paraplyer på hvert eneste gatehjørne så klager ikke vi! 
cimg0428
Etter å ha drukket en flaske vin var jeg tøff nok til å ringe på døra til familien jeg bodde hos for 3år siden. Måten oppholdet mitt endte på den gangen var ikke positiv så du kan trygt si jeg var nervøs! Men jeg rakk såvidt å si navnet mitt før Hanane (mammaen) omtrent hylte av glede. Jeg ble møtt av to litt sjenerte småjenter som nok syns det var litt merkelig å se meg igjen. Men at de kjente meg igjen var lett å se! Og det tok ikke mange minuttene før jeg hørte "lille venn" og "because" Sikkert de ordene jeg brukte mest mens jeg bodde sammen med dem! hehe... Utrolig utrolig koselig å se dem igjen! 
cimg0457
Siste dagen ble det bittelitt shopping, skal prøve å få vist dere bilder i løpet av uken! Men vi rakk også å sitte et par timer på promenaden å bli solbrent! I grunn litt herlig. Man kan liksom ikke ha vært i Nice uten å ha kost seg i solen på promenaden! 

Så, som dere ser så har vi kost oss disse 2 dagene vi rakk å være der nede! Vi har spist god mat, drukket vin, shoppet og kost oss sammen! Marianne var virkelig et koselig reisefølge! :) 
hits