juni 2006

neste gang

Det er en stor sjans for at det er lenge til neste gang jeg skriver noe som helst i denne bloggen siden jeg nå offisielt har flyttet alle tingene mine til Stavanger og jeg gidder ikke reise til Klepp hver dag for og oppdatere bloggen, bare så det er sagt! =)

Ting begynner å komme på plass i Stavanger og jeg gleder meg til og bli ferdig. Ennå mangler sofaen, senga mi, kommoder, bilder å hyller på veggene osv... Men det går an å bo der nå uansett! :)
Den nye senga mi får jeg ikke før om to uker så jeg får sove på madrass så lenge, men jeg skal nok holde ut det og. Gruer meg litt til senga kommer for jeg aner ikke om den får plass opp trappa til rommet mitt, kan bli morsomt å se! Den tid den sorg sier jeg bare!
I løpet av denne uka håper jeg og vi har fått fikset tven (sånn at vi har andre kanaler enn NRK) og at vi kan begynne og jobbe med å få til kontoret der dataen og internetten skal være. Det blir nok bærbar pc på hele gjengen til slutt, men pga pengemangel må nok den stasjonære dataen til Tonje fungere som vår inngang til internett verden fram til kontoene blir fyllt opp igjen.

Tine har og endelig lagt ut bildene fra Dolly sin sommerfest så de har jeg stjelt og slengt opp på mitt space så det er bare å gå inn der for og se...
28914-8328914-82

søøøøndag

Marianne:
Jeg har søkt reiselivsledelse på Uis til høsten, men tviler egentlig på at jeg kommer inn! hehe.. Hvis jeg ikke kommer inn så blir det nok jobbing ett halvt års tid før jeg reiser det siste halve året, OGSÅ blir det vel skole på meg og! hehe.. :) Men håper jo at jeg kommer inn til høsten! Hva skal du til høsten?


Lillian: Takk takk! =)

Siri: Må snart ha en ny fylletur, det var moooorsomt! Når var det du skulle til Latv..., nei Finland var det ja? Vi har dessuten en middags date til gode! =)

Nok en gang lite å skrive om, men tenkte jeg skulle prøve og dele bloggen med flere.. Fant linken på siden til Marianne å jeg lo så jeg grein! Litt lang, men utrolig morsomt og verdt å lese! =)I dag har jeg bare vært på jobb hele dagen og i morgen har jeg fri! Deilig deilig, skal ut og kjøpe seng og litt stash på ikea sammen med tonje tror jeg! Før vi forhåpentligvis skal skrive under på kontrakten og hente nøklene! =) Kjeeeempeklar for og flytte ut ja!

Fylla med Siri

Hmm... Hvor begynner jeg? Har skjedd masse de siste to dagene, tro det eller ei. På torsdag var jeg faktisk med Siri, noe som jeg ikke har vært på veeeeldig lenge! Vi var hos Tonje og vorshet der stakkar Siri måtte slite seg gjennom to Bali filmer. Kan ikke være så kjekt når vi andre bare jabber om hvor kjekt alt var! :) Men snill som Siri er så bare smilte ho og latet som om det var interessant! =)
Cecilie var edru og kjørte derfor Camilla, Lillian å Tonje til Stavanger mens jeg og Siri måtte ta toget. Noe som egentlig gikk ganske greit siden man faktisk kan drikke på toget! :)
Framme i Stavanger gikk vi først på Checkpont der vi møtte de andre, men av en eller merkelig grunn som jeg ikke helt husker så gikk jeg og Siri fra de andre og labbet bort på Folken der vi var en stund. En eller episode med en jente i baren der var morsomt (innebar noe kline greier osv, datt litt ut tror jeg) og vi fant ut at egentlig var det ganske kjedelig på Folken så vi gikk tilbake på Checkpoint. På Checkpoint var vi bare inne på do før vi gikk ned til Dickens der det faktisk var ganske så masse folk, vi smilte fint og fikk to øl av noen ekle gamle griser før vi satte oss ned for og drikke opp ølen vår.
Snakket om litt forskjellig gjorde vi og. Ikke lenge etter at vi kom til Dickens møtte jeg på Bjørnar å snakket litt med han (tror jeg, hukommelses tap på både meg og Siri, ganske bra gjort)
Etter at Siri hadde sølt ut hele ølen sin på buksa mi fant jeg ut at nå var det kanskje på tide og ringe Natacha og komme oss hjem, så det gjorde jeg!
Mens vi ventet på Natacha fikk jeg tiden til og gå med å gi vekk nummeret til Siri til noen Latviske fløtepuser (noe som Siri ikke syns var like morsomt i går som på torsdag, hehe... )
Alt i alt så var det en kjekk kveld og håper det ikke går like lang tid til neste gang jeg og Siri skal på fylla! :)

I dag har jeg, Cecilie og Tonje vært på visning på leiligheter... Noe som forresten gikk veldig bra, vi har allerede fått den leiligheten vi ville ha så nå mangler det bare litt diverse kontrakter osv før vi kan begynne og flytte inn! Lurer på hvordan dette skal gå, hehe... Neida, det skal nok gå godt. Vi må bare sette oss ned og bli enige om diverse ting og tang! Stor og fin leilighet midt i Stavanger, jeg skal absolutt ikke klage!

Taco neste, over og ut!

Sommerfest

Er blitt utrolig sløv til og oppdatere bloggen, men har enten ikke tid eller så er det fint lite å skrive om. I morgen er første fridag på 11 dager, det sier vel litt?
Hadde tenkt og vente med dette innlegget til Tine fikk lagt ut bildene fra sommerfesten, men siden Tine er så treig så får jeg ta så skrive innlegget og legge til bilder litt senere! =)
For på mandag hadde nemlig Dolly Dimples Rogaland sin årlige sommerfest, og for en fest! Kaaaaanonkjekt sier jeg bare!
Jeg jobbet først fra 6 til halv 2 på flyplassen før jeg reiste direkte til Sandnes (eller det vil si med den bussturen så var jeg innom ca hele Sola og Stavanger før jeg havnet i Sandnes)
På Sandnes stakk jeg fort innom Dolly og hilste på gjengen som allerede hadde drukket en stund før jeg løp inn på vågen for og kjøpe litt vin og mat. (glemte forresten og kjøpe den maten, noe jeg angret på i løpet av kvelden)

Tilbake på Dolly hoppet jeg i dusjen og sammen med Tine og Silje kledde vi oss ut som indianere siden man har kåring av beste kostyme i løpet av kvelden! Laget mitt var indianere! =)
Så stod vi da til slutt der på ruten, en hel gjeng indianere, cowboyer og djevler.. En fin gjeng som var samlet. Selv om ruten ikke akkurat er kjent for og være den lureste plassen og drikke offentlig så forsvant hvertfall ølene rimelig fort, ingen onkel politi i sikte! =)
Vel i bussen tok vi turen mot Orre. Samme sted som i fjor, jeg liker meg jammen der. Stor plass og vimse rundt på, varmt (noen ganger hvertfall) og vi kan bråke så mye vi bare vil! Framme på Orre var det allerede bånn gass med musikk og folk som varmet opp til den store volleyball turneringen! hehe.. Sandnes som i fjor vant hele turneringen var i år mer opptatt av drikkinga og brydde seg fint lite om og varme opp..!
Mitt jente lag endte til slutt opp med å vinne to kamper og tape to... Helt greit i grunnen, men det er kjipt og ryke ut i kvartfinalen. Jeg lever meg og til tide ganske greit inn i spillet og det endte opp med en fæl nakke/rygg sleng som resulterte i at jeg måtte helle nedpå alkohol for og dempe smertene. (bra unnskyldning, sant?) 
Jeg mistet fort tellingen på hvor mye alkohol jeg drakk, men regner med det var en deeeeel rusbrus, øl og en hel flaske vin! Kan vel si det sånn at jeg ble rimelig pussa til slutt...

Etter hvert som volleyball turneringen gikk mot slutten så åpnet og baren og grillinga slik at vi kunne svømme i gratis alkohol og mat. Farlig farlig, jeg fant raskt ut hvor alkoholen var, men den grillmaten fikk jeg ikke smakt på! I 10 tida var folk fulle og fæle og det endte opp med en del "slosskamper" i gresset, masse allsang og mye mye moro. Da bussene kom var vi alle klare for å reise og alle lurte fælt på hvor vi skulle..
Det viste seg at vi skulle til gamle dolly sandnes, den som låg midt i langgata! Der er det nå piano bar (baronen) Her var det kjempekoselig og snille dolly delte ut drikkebonger og vi fikk gensere siden dolly rogaland er 20år i dag.. Føler vi fikk mye mer alkohol i år enn i fjor, noe som kan stemme siden jeg dette året var en deeeeel fullere! Tror Tonje fikk føle på kroppen at jeg ikke var helt ved mine fulle 5 siden ho mottok en hel masse rare telefoner i løpet av kvelden.

Til slutt var jeg så full at jeg fant ut at senga var beste avslutning på mitt lille mandagsfylle eventyr så da kjørte Marie meg hjem til Laila der jeg tilbrakte natten i min egen seng som Laila har stjelt! :)
En herlige kveld!!! Kjekke og morsomme dolly folk, dere er bare best!
Girls night out tomorrow, looking forward to it! =)

Norge - Romania

I dag stod jeg opp 8 og reiste på jobb. Jobbet fra 11 til 6, noe som gikk helt greit. Men det var ganske kjipt og måtte jobbe når alle andre var ute og koste seg i det fine været. Men så lenge jeg kunne henge ute pga uteserveringen så fungerte det på et vis. Og med piratbukse og flip floper så ble det heller ikke så varmt som det pleier =)

Jobb var i dag rimelig kjedelig siden alle pizza spisende mennesker tydeligvis var på stranden. Så det ble mye dødtid, er glad Petter var på jobb siden han alltid har noen morsomme sprell i baklommen! Gleder meg til Dolly festen på mandag, skal forresten kle meg ut som indianer! Hvem sin ide var det? Hvor finner man et indianer kostyme som ikke bare er for 5åringer?


Etter jobb hentet Hilde, Kine og Sissel meg og vi kjørte til Stavanger der vi og plukket opp en lettere beruset Ine før vi reiste til idrettshallen der vi skulle se Norge - Romania. Det var så utrolig kjekt og henge sammen med denne gjengen, følte nesten det var som før da vi på håndball laget var på kamper sammen! Kjempekoselig og en utrolig spennende kamp.

Det var masse liv i hallen og jeg koste meg max! Håper det ikke er lenge til neste gang...
28914-81
Ble lettere forelsket i Kjelling! For en håndball spiller sier jeg bare. Han er så utrolig god. Helt fasinert over fintene, skuddene og ja, rett og slett hele personen. Og siden vi sto rett ved der tv2 intervjuer spillerne etter kampen var jeg og Kine raskt oppe med mobil kameraene våre. Var meg og Kine + 26 fjortisser! hehe..
Nå sitter jeg hjemme og lurer på hvorfor jeg er det? Jeg kunne jo gjort masse annet, men egentlig er det ganske deilig med en kveld der jeg hverken jobber eller skal gjøre noe spesielt. Og det at jeg faktisk kan sove så lenge jeg vil i morgen er ekstra herlig! En hel fridag faktisk.. Skal nyte den MAX!!!! =)

Duracell

Visste du at pom frites`en på McDonald skal stekes/friteres i 2 minutter og 55 sekunder?
Eller at det skal være 10ml ketchup på en hamburger?


Lite og gjøre på sier du? Stemmer...
Jeg begynner på jobb 6 i dag og jeg kjeder meg, normalt er jeg på jobb på denne tiden. Mens nå sitter jeg hjemme, våknet halv 8 og skal kjede meg hele dagen siden alle andre er på jobb.
Hvorfor er det alltid slik at de dagene jeg har fri så er det stygt vær ute, mens de dagene jeg jobber så skinner sola? Typisk min flaks...

Jeg har mye og tenke på og planlegge for tiden. Jeg skal jo flytte ut så fort jeg finner ut av hvem jeg skal flytte sammen med og hvor. Noe som selvsagt trenger litt planlegging.
Ellers så er det Dolly sin sommerfest på mandag, og som vanlig er vi sent ute når det gjelder kostymer. Kjenner jeg blir stressa, vil ikke ha en sånn situasjon som vi hadde i fjor når det var max stress rett før bussen gikk for og få alle kostymene klare. Men så lenge DD Sandnes vinner volleyball turneringen i år og så er jeg vel egentlig fornøyd! =) Og med Doreen på laget så satser jeg på at Sandnes blir beste lag og får årets beste spiller i år som i fjor! :)
Ellers så har jeg store planer om og reise til Valdres den 13 juli for og være der i et par dager. Det er Valdresmarken, noe som jeg ikke har vært på siden jeg var liten. Nå gleder jeg meg til og reise til Valdres igjen siden Anette og Siv er der! (de har alltid vært der da, men jeg har jo ikke kjent de før nå i år/fjor) Prøver og dra med meg litt andre folk og, noe som igjen fører til litt planlegging siden vi må finne ut om vi skal ta fly, tog eller bil.
Så på søndag har jeg planer om og samle troppene, og i dette tilfellet er det meg, Tonje og Cecilie siden det sannsynligvis er vi som reiser til Valdres og skal flytte sammen så får vi prøve og finne ut av litt ting!

Hvorfor er jeg en person som alltid må ha kontroll på ting? Jeg må ha alle detaljer klare og helst planlegge ting helt på egenhånd.
Ta feks rebusløpet på Bali, det var ikke akkurat en liten jobb og planlegge den dritten. Egentlig var vi en hel partykomitee som skulle planlegge det, men av en eller merkelig grunn som jeg ikke husker endte det opp med at jeg gjorde så og si alt! Men det ble heldigvis en suksess, selv om jeg var utslitt på kvelden og endte opp med å grine da Jan Olav gikk opp på scenen og holdt takketale for meg.
Også er det dette med den nye Bali turen vi så gjerne vil få gjennomført. Vi vil jo gjerne samle mest mulig av oss som var på Bali og reise ned igjen, hvorfor er det jeg som kontakter GoStudy for og hjelpe oss med billetter, Agnes for og få bo på Ananda og sender mail rundt til folk? Hvorfor kan jeg ikke bare slappe av og vente på at noen andre skal gjøre ting?
Akkurat det med planlegging og detaljer er nok en av grunnene til at det kræsjet litt i Frankrike og. Familien Ben Abderahmane var ikke akkurat den mest strukturerte familien. Det gikk bra i begynnelsen, men på slutten var jeg så lei av og ikke får vite ting før i siste liten at jeg ga opp og ble sur.

Føler jeg må lære meg og slappe litt av og overlate ting til andre og prøve å ta ting som det kommer! Men merkelig nok så liker jeg og å planlegge og arrangere ting. Selv om det til tider er slitsomt og stressende! :)
Mulig det er en grunn til at jeg fikk kallenavnet Duracell av mine venner på partylandslaget? Jeg hadde jo aldri tid til og sove på Bali, var alltid noe jeg måtte gjøre eller ville ordne! =) Til og med de gangene jeg var på spa lå jeg og tenkte på hva det første jeg skulle ordne når jeg var ferdig.
Jeg har ikke den minste anelse om hvordan jeg skal avslutte dette innlegget? Forslag? Jeg kunne skrevet i en evighet akkurat nå siden jeg kjeder meg. Og innlegget ville inneholdt mer dritt enn det allerede gjør, skal prøve og spare dere for det!

Hej og hå!

jobb, jobb og atter jobb

Da var det jammen torsdag, selv om jeg har hatt fredag i hele dag. Jeg jobber mye for tiden, kjenner jeg begynner og bli rimelig sliten og lei. har hatt 3 dager fri de siste 15dagene og har 10 dager igjen med jobbing uten fri. Herlikt? Skulle ønske jeg fikk like mye i lønn som jeg innbiller meg.
I dag har dagen bestått av jobbing på flyplassen, såklart! Etter jobb var jeg hjemme og slappet av litt før jeg var på den gamle lekeplassen der det var grilling og fotball for byggefeltet. Da Kine skrev melding om jeg ville være med å spille volleyball på Klepp var jeg ikke vanskelig og jeg syklet opp til Klepp der det var samlet en liten gjeng folk. Vi spillte et par kamper før jeg ble med Kine på håndballtrening. Frister utrolig mye å begynne igjen, men får tenke litt på det og kanskje være med på et par treninger for og se om beina holder.


Nå sitter jeg hjemme og skal glo litt på tv før det blir en tidlig kveld! =) Opp tidlig i morgen for og trene før jeg skal på jobb på ettermiddagen! For et liv... Hvis du sånn tilfeldigvis har en leilighet i baklommen du kunne tenkt deg og leid ut så bare ring! Jeg vil flytte ut NÅ!!!!


It`s still something there...

Bounty

I går reiste Are, Silje, Cecilie og Line til Bali for og være der en hel måned! Kjenner det svir litt ja, jeg skulle så gjerne ha vært med. Helt utrolig at etter 6måneder så savner jeg plassen like mye. I går lånte jeg kameraet til Tonje og fikk sett alt hun filmet mens hun var på Bali. Det gjorde ikke akkurat saken bedre kan du si. Alle studentene fikk på slutten av oppholdet en film som en kameramann hadde laget (han følgte oss på diverse turer og fester) Denne filmen er kanonkjekk, men det er selvsagt masse musikk på filmen og man mister litt av feelingen siden ingen av orginal lydene er med. Men på filmen til Tonje så hører du Bali!!!!

Hun har selvsagt filmet mange vorspiel, selv om det er litt fram og tilbake, masse skriking og mye tull så ble jeg så utrolig glad. Følte jeg var i baren på Ananda igjen.

Mange av lydene som var på filmen fikk meg utrolig trist, feks når Tonje går ut fra rommet mitt etter å ha vært slem med Erik, eller da jeg i bakgrunnen skriker at nå må vi skyndte oss for og rekke happy hour på Bounty! Sykt, til og med lyden fra golvet på det gamle rommet mitt får meg trist. Det er på tide med en ny tur til Bali tror jeg.

Ellers så har jeg tenkt mye på kjære Bounty, skulle ønske vi hadde film derfra. Noe vi såklart ikke har, men jeg har mange bilder selv om de ikke er så bra så er det en liten trøst! Jeg vil bli full på fiskeboller, og jeg vil synge karaoke med Eduardo.
28914-79
Er det ikke en søt plass? 
Bounty er stort! Mulig jeg har skrevet alt dette før, men tar det en gang til siden jeg kjeder meg.
På Bounty kan du:
*Synge karaoke på en stor scene
*Spise lunsj
*Sjekke mailen på internett cafeen
*Spille biljard
*Danse i bur (sant, Camilla?)
*Danse på scenen
*Bjeffe på scenen (ikke så heldig med den Pia)
*Henge på skumparty i kjelleren på skipet
*Drikke deg full i en av de 8 barene
*Møte masse søte australere, svensker, sør afrikanere, amerikanere  osv...
*Lære og spille jalla trommer med Lare Lare
osv....

Jeg kunne skrevet DET lange innlegget om Bali, men føler det muligens er litt oppbrukt :) Legger heller med noen flere bilder av Bounty før jeg stikker på jobb. Ha en fin dag! =)
28914-81
Til venstre i bildet kan du skimte buret til Camilla! :p
28914-80
Ikke et bra bilde, men sant...
28914-82
Biljard vorspiel med fiskeboller, Susanne og Mette, kan det bli bedre?

Nenne

Hver dag jeg jobber på flyplassen sitter jeg på med mamma og då snakker vi om veldig mye i bilen. Det er greit og ha mamma å snakke med, hun har på en eller annen måte svar på alt. Lurer på om jeg blir så smart når jeg blir mamma.
Vi har snakket om organdonasjon, kjærlighet, vennskap, utdannelse, å bli voksen, familie og døden. I dag snakket vi om døden, jeg lurte på om det er mulig å selv bestemme om du vil dø.
Nå tenker jeg på hvis du ligger og er veeeeeldig syk og det skal mye til for og bli 100% frisk igjen, kan du da bestemme deg for og gi opp?
Jeg tror det er fullt mulig, rett og slett fordi jeg har opplevd det selv. Det var skummelt, men jeg sitter og igjen med følelsen av at jeg i det minste må ha betydd mye for den personen.
Jeg snakker om Nenne (farmor), hun døde i julen 2003 og måten hun døde på sitter ennå igjen hos meg og jeg tenker nokså ofte på det.
Hun fikk først koldbrann i foten og endte opp med at hun måtte amputere foten. Etter operasjonen ble hun aldri helt frisk igjen og hun var flere ganger inn og ut av diverse opptrenings steder for og bli bedre, men det såg ikke ut til og gå rette veien. Jeg besøkte henne aldri under denne perioden, noe jeg angrer mye på nå. Men det er forsent og angre.
Til slutt utviklet hun lungebetennelse og kreft. Det såg ikke bra ut og da vi var hos Gommo (mormor) for og feire jul tvingde mamma meg og Laila til og reise til Valdres (jeg ville ikke dit pga litt forskjellige ting, men jeg er utrolig glad for at jeg reiste)
Det og besøke henne på sykehuset var ikke mye kjekt, den personen som i så mange år har betydd utrolig mye for meg var nesten ikke til og kjenne igjen. Tynn og blek, men det var akkurat som om hun lyste litt opp den lille timen vi var på besøk. Nenne sa ikke mye, satt bare og holdt meg og Laila i hånden mens vi snakket. Da vi skulle gå var jeg den siste til og klemme Nenne og i det jeg skulle til og reise meg igjen sa hun: "Nå orker jeg ikke mer, hade bra" Jeg trodde hun mente at hun var sliten etter besøket og at det var derfor hun ikke orket mer og sa hade og ante fred og ingen fare.
Allerede senere samme kveld ringte pappa og fortalte at Nenne hadde død bare noen timer etter at vi hadde reist. Hvor sykt er ikke det?

Jeg har alltid vært yndlingsbarnebarnet til Nenne, noe mamma ikke alltid var like glad for pga jeg faktisk hadde en søster som bare var 2år yngre en meg og som etterhvert la merke til forskjellsbehandlingen. Grunnen til at jeg var favoritten hennes kan ha vært mange, som feks at jeg var den første ungen til sønnen hennes og at jeg var det første lille barnebarnet hun hadde hatt på ca 12år (jeg har eldre søskenbarn, som var "store" da jeg ble født) Derfor ble jeg automatisk en liten gulljente som alltid hang i skjørtene på Nenne.
Jeg var og er ennå glad i Nenne, hadde det ikke vært for at mamma hadde satt foten ned noen ganger så hadde jeg bok blitt utrolig bortskjemt og ufordragelig.

Tilbake til det jeg og mamma snakket om i bilen på vei til jobb. Vi fant ut av at Nenne mest sannsynlig har holdt seg i live for og kunne se meg og Laila igjen en siste gang før hun døde. Både jeg og mamma tror det er fullt mulig og styre når du vil dø selv i mange tilfeller. Høres ganske sykt ut kanskje, men jeg er overbevist om at Nenne holdt seg i live for og si hade til oss. Takk for det!
Savner deg Nenne!

Drittfolk

Nå hadde jeg nettopp skrevet et laaaangt innlegg, men denne dritt dataen nede i kjelleren slo seg vrang og hele innlegget ble slettet. Unødvendig siden denne dagen til nå har vært rimelig kjip.
I går når jeg var i 20årsdagen til Lillian og Camilla fikk jeg Lillian til og gjemme 900kroner for meg slik at jeg ikke skulle ta de med på byen og miste dem (jeg hadde glemt og legge de igjen hjemme før jeg gikk)
 Men i dag når jeg skulle hente dem så var de borte vekk, noen frekke jævler har tydeligvis sett Lillian gjemme pengene eller noe i den duren også har de tatt pengene mine. Kjenner jeg blir rimelig forbanna siden alle var venner av enten meg, camilla eller lillian. Vi kjente alle på den festen og alikevell så forsvinner det penger.
Æsj, kjenner jeg blir sint. Både på meg selv som klarte glemme pengene i veska slik at jeg måtte legge de igjen hos Lillian og på de idiotene som tydeligvis ble en del rikere i går etter å ha tatt penger fra meg, Merete og Tonje.

Ellers så var bursdagen kjekk, mange mennesker samlet som alle var koselige på sin måte =)
På caduvil var jeg ca med Glenn hele kvelden, noe som var kjekt siden jeg ikke har sett han på altfor lenge. Da klokka nærmet seg halv 4 tok jeg, Glenn og Einar toget hjem. Satt på trappa utenfor huset til Glenn leeeeeenge og bare snakket om ting og tang. =) Kjekt og snakke med Glenn igjen!

I dag har vært en typisk dagen derpå dag der jeg har gjort ca ingenting. I morgen er det tilbake på jobb. jobb i en hel uke, skal til og med jobbe helgen. Har en kjip kjip uke foran meg... Satser på at jeg får tid til og henge litt med diverse folk for det om. Skal prøve og få til en date med både Marie og Siri i den nærmeste framtid.. En tur til Valdres skulle jeg og nesten hatt snart! =)

Finner ikke på noen overskrift

Det går dessverre lenger og lenger mellom hvert innlegg, men det er rett og slett fordi jeg endelig har fått et sosialt liv igjen. hehe.. Er det ikke jobb er det sminkeparty,tonje,foreningen eller noe annet kjekt som skjer. Jeg liker og ha det litt travelt, selv om det og stå opp hver morgen klokken 5 begynner og ta på. Men heldigvis er det helg i morgen, noe jeg gleder meg masse til. Det er meldt fint vær og jeg skal i 20årsdagen til Camilla og Lillian. Regner med det blir grillings der =)
Ellers så har mamma satt foten ned når det gjelder den bærbare dataen hennes, skylder på meg når det er noe galt. Jeg gjør vel aldri noe galt, kan jo med sånn data og sånn jeg??
Så nå er jeg forvist ned i kjelleren, noe som er utrolig frustrerende for det er kaldt og skjermen og hele dritten egentlig er mye teitere enn den bærbare. Er ikke kjekt og sitte alene i kjelleren, dessuten må jeg laste ned masse programmer igjen og jeg må fikse musikken og bildene, STRESS!
Får satse på at jeg får meg egen bærbar så fort som mulig slik at jeg kan ha full kontroll der...

Og når det gjelder sminkeparty og sånne andre homeparty ting så vennligst ikke inviter meg, jeg så jævli lettlurt. Klarer jo ikke gå derfra uten og kjøpe noe. Så mitt sminkeparty på onsdag ble en dyr greie som kostet meg de planlagte sommerklærne jeg skulle kjøpe. Men får satse på at rensekremen, fuktighetskremen og sminkefjerneren funker i det minste! :) 28914-76

Ellers så føler jeg at de siste to dagene har jeg mer eller mindre bare tilbrakt på kvadrat. Tonje skal "bare" kjøpe is, men det ender som regel opp med en del nye diverse andre artikler som du finner i de mange og etterhvert kjedelig butikkene på kvadrat. Kan noen vennligst gi meg skattepengene mine nå så jeg og kan begynne og kjøpe ting?
Nei, jeg får komme meg i seng. Jobb i morgen og før det er HELG!! Skal bli kjekt, fint vær betyr volleyball,grilling og stranda! Sweet sweet summer...! =)

Krem&Sminke party faktisk

Pinsehelga har vært fin. Den har egentlig bestått av fint lite, noe som passet meg bra. Jeg har fått vært mye med "gjengen" min, noe som var utrolig koselig. Har savnet dem sinnsykt mye og det er godt og være hjemme igjen! Ellers så var jeg på Klepp i går og spillte volleyball med gamle venner.
Kine, Ane, Hilde, Anette, Helene, Karianne, Nilsi osv... Kjempekoselig å snakke med dem igjen og høre hva alle egentlig driver på med. Sol, volleyball og venner er en fin kombinasjon =)

Etter volleyballen reiste jeg til Sandnes og på jobb. Min første vakt på Dolly, noe som var ganske koselig siden Marie og Cecilie var på jobb! =) Tonje var og innom en liten tur for og utnytte at jeg har fått rabatt igjen.
Nå sitter jeg hjemme og sjekker ut priser på diverse ting. Har planer om og kjøpe ny bærbar pc, digitalkamera, mobil og sykkel. Puh, det kan bli dyre greier jammen! Godt jeg snart får skattepengene mine, de kommer uheldigvis til og bli brukt opp alt for fort.
Ellers så skal jeg bruke dagen til og gjøre som Marianne og finne bilder jeg vil fremkalle på elkjøp. =) Trene skal jeg og, dessuten skal jeg i krem&sminke party hos naboen. Invitasjonen til dette husmor treffet tyder vel egentlig på at jeg begynner og bli litt eldre. Men skal være heldig det er et krem&sminke party og ikke noe tuperware greier. =) Du skulle kanskje vært med, Marianne? Sånne hudpleie ting er jo midt i blinken for deg har jeg forstått? hehe...

Sløv søndag

I går var en sløøøv dag. Jeg gjorde ingenting hele dagen. Var nesten en perfekt søndag! hehe...
Hadde planer om både volleyball, trening og husvask, men jeg gjorde ingen av delene. Late meg. I stedet ble jeg liggende på sofaen ca hele dagen og såg på tv, er jo så ufattelig kjekt og se på tv igjen. Til og med alle de dårlige søndags seriene som går på tvnorge er kjekt, da tenker jeg serier som Moesha, Tvillingtrøbbel osv..
Det kjekkeste på tv i går var uten tvil One Tree Hill som jeg ikke har sett på leeeeenge. Grunnen til at jeg aldri får det med meg er at jeg alltid glemmer ut tida, det begynner jo så tidlig på kvelden også har jeg jo vært i Frankrike en stund nå =)
28914-74
Kjekke gjengen i One Tree Hill, kjenner det er en mulighet for at jeg er avstandsforelska i Nathan og Lukas. =)
Hører og rykter om at O.C skal begynne igjen og, morsomt morsomt! Og siden Marianne anbefaller den der lege serien som jeg aldri husker navnet på så får jeg vel nesten prøve og få med meg den når den begynner og. Blir jeg for usosial framover får dere komme hjem til meg og skru av tven... :)
Etter å ha sett tv alt for lenge ringte Tonje og skulle ha meg med til Camilla så da var det bare og kle på seg og vente på at Tonje skulle hente meg. Hos Camilla lagte vi lasagne og såg film. Vi såg Longest Yard, en film jeg har sett maaaaaange ganger, men som jeg ennå ler rimelig masse til. Morsom film, jeg liker Adam Sandler =)
28914-75

lørdagen min

I går var en kjekk dag. Formiddagen og store deler av ettermiddagen gjorde jeg fint lite, syklet en tur til Klepp for og handle, ellers så var jeg bare hjemme og slappet av. I 5 tiden reiste jeg til Sandnes der jeg møtte Tonje og vi kjørte til flyplassen for og hente Cecilie, Lillian, Camilla og Katrine som kom hjem fra Naxos.
Det var 4 negre som kom ut fra flyet, de var blitt skikkelig brune og kjenner jeg ble litt misunnelig ja. Men det gikk fort over da jeg fikk 4 gode klemmer og det gikk opp for meg at det er nesten 3måneder siden jeg hadde sett de. (ennå lenger siden jeg har sett Katrine forresten)
Tonje kjørte meg hjem der jeg dusjet og skiftet klær og gjorde meg klar for min første fyllekveld på nesten 3måneder.
Møtte Cecilie og Tonje på Ganddal der vi plukket opp Camilla og Lillian før vi kjørte til Espen. Hos Espen var det mange ukjente mennesker, men det ble et kjekt vorspiel med diverse drikkeleker som jeg absolutt ikke forsto. Det skulle heller ikke mange glassene med sprit til før jeg måtte hive inn håndkleet og begynne og drikke vann. Hadde vært kjipt og gått på en smell så jeg var fornuftig og drakk litt vann.
*flinke meg*
I 12 tida hentet Karen oss og kjørte oss til Caduvil. Der var det mange fulle mennesker som det var kjekt og se igjen. Er morsomt og treffe mennesker du ikke har snakket med på lenge. Traff forresten Marianne noe som var veldig koselig for henne tror jeg faktisk ikke jeg har sett siden jeg gikk på media, sånn ca.. :)

I 3 tida hadde jeg fått nok fyll og fest så da kom Karen og hentet meg og Camilla og kjørte oss hjem. Var utrolig kjekt og se Karen igjen og. Har savnet pusen min! Føler det er på tide med en reunion for foreningen vår snart, savner Kristina og Cecilie OG selvsagt Bonanza =)

I dag er planen og kanskje spille volleyball med litt forskjellige folk før jeg skal til Camilla og henge senerer i kveld. En fin søndag =)
28914-73
Go jentene som kom hjem fra Naxos =) Sjønne de e...

Hudpleie ting

Har vært hjemme i to dager og det er egentlig helt greit. Er jo ikke kjeeeeempekjekt, men bedre en Nice. Ikke været da, men alt det andre. hehe.. Det er til og med koselig og gå på jobb igjen. Har vært to dager på flykjøkkenet nå og jeg liker det selv om det er slitsom og stå opp 5 om morgenen. På mandag skal jeg ha den første vakten på dolly, noe jeg hvertfall gleder meg masse til! =) Dolly folk er bra...
Ellers så har jeg vært litt med Tonje hver dag, i går var vi på session release party i Stavanger, noe som var helt greit. Traff Lisbeth der så det var veldig koselig.
I dag har jeg vært på kvadrat med Tonje og observert og ristet på hodet hver gang hun drog master cardet sitt. Er utrolig glad for at jeg ikke har mastercard, jeg hadde misbrukt det alt for mye. Jeg kjøpte kun en ting og det var dette;
28914-72Body scrub fra Body Shop. Får vel begynne og ta litt vare på kroppen min, får så dårlig samvittighet når jeg leser bloggen til Marianne og alle hudpleie produktene hun har. Så i dag har jeg hvertfall begynt =)
Etter kvadrat kjørte Tonje meg hjem og nå sitter jeg og venter på at Kine skal komme på besøk. Skal bli koselig og se Kine igjen, er alt for lenge siden jeg har snakket med henne!
I morgen skal jeg fint lite på dagen, bare slappe av før jeg og Tonje skal hente Cecilie, Camilla og Lillian på flyplassen. På kvelden skal jeg muligens ut, vorspiel i kjelleren til Tonje regner jeg med =)
Skal bli kjekt og ha en kveld med jentene igjen! Savner det...
hits