mai 2011

break

De siste dagene har jeg brukt litt tid å tenke over bloggen min. Vil jeg slutte å blogge? Er det kanskje snart på tide å slutte å dele privatlivet sitt med alle og enhver? Bloggen er de siste månedene blitt infoportal for alle nysgjerrige rundt forbi. Kjenner jeg er litt lei. Det skal ikke være sånn at en får dårlig samvittighet for å ikke blogge på noen dager. Men kjenner jeg orker ikke oppdatere bloggen bare for å skrive noe. Så tror jeg fra nå av legger den dårlige samvittigheten på hylla og konsentrerer meg om å ha det gøy. Plutselig er blogglysten tilbake. For akkurat nå er det så utrolig mye andre ting å finne på enn å oppdatere alle om filleting som skjer.

Jeg drar på ferie med han fine om en liten måned, så regner med at blogg lysten kommer tilbake innen den tid! Og skulle nysgjerrigheten deres ta overhånd så kan jeg jo informere at jeg faktisk har en twitter konto som oppdateres jevnlig. Men kjenner jeg meg rett blir ikke dette lange blogg pausen. Jeg har allerede ferdig skrevet innlegg som det bare er å trykke publiser på! ;)

Amazing feelings

Jeg er så fornøyd med tingenes tilstand for tiden! De siste månedene har vært en stor opptur. Jeg er opp over ørene forelsket i en helt fantastisk gutt. En som jeg faktisk kan kalle kjæresten min. Hvor digg er ikke det? Man kan jo nesten ikke få det bedre. Jeg er egentlig imot klissete kommentarer, slik som: "Jeg har aldri hatt det bedre..." Men merkelig nok så kjennes den kommentaren meget riktig ut akkurat nå. Det er noe med han der kjekkasen som får meg til å føle meg helt fantastisk. Ingen annen gutt har noen gang fått meg til å føle meg slik som jeg gjør nå. Vi kan le sammen, danse midt på stuegulvet og synge for full hals i bilen. Jeg klarer være meg selv 100%, og det har jeg aldri klart før. Amazing feeling! ♥Fineste stueren i SAS! 

Drømmeferien

Det nærmer seg sommer med stormskritt. Vi er snart i juni! Dette halvåret har gått så sinnsykt fort. Har skjedd utrolig masse i livet mitt siden januar, og alt er positivt. Får virkelig håpe det fortsetter slik! Senest i går bestemte jeg og Stephanie oss for hvilke dager vi skal dra på ferie. Reiser 01.juli og blir borte i ca 2 uker. Men så var det destinasjon da. Hvor drar man? Alle fire som skal på tur jobber i SAS så mulighetene er uendelige.


Det er så utrolig mange vakre steder rundt om i verden som jeg vil besøke!
Noen som har et favorittsted å anbefalle?20.05.2011


Siden jeg ikke begynte på jobb før på ettermiddagen i går så traff jeg Lise og Brage i byen for lunsj og kaffi kos. Er blitt utrolig mye flinkere det siste året til å holde god kontakt med nære og kjære etter at vi ble "voksne" og startet å lunsje. Da er det ikke mange timene man må ha til rådighet, det holder med en time eller to. Og det er noe alle bør kunne ta seg tid til. Er utrolig glad for at jeg har kolleger på jobb som jeg fungerer så godt sammen med i fritiden. Flere av dem er blitt en del av min nærmeste vennekrets, og det setter jeg utrolig stor pris på. Er ikke alle som er så heldig?!Lunsj på Bølgen og Moi, etterfulgt av en kaffi på Wayne`s. Fin start på torsdagen!

perfekt onsdagHadde en herlig onsdag. Fikk gjort veldig mye på en dag, noe duracell kaninen i meg liker. Til tross for morgenvakt på jobb, litt skolearbeid og en treningsøkt unnet jeg meg en digg smoothie og sank laaaaangt ned i sofaen. (som forøvrig er nyrenset, samtidig som siste finish på maleprosjektet mitt ble fullført)

Lo så jeg ristet av både bingobanden og total blackout før jeg senga ropte på meg! Liker herlige onsdager! ;) 


17.mai frokost

Stephanie og Ane inviterte til koselig frokost i Syreveien på 17.mai. Passet meg perfekt å få starte dagen på en så fantastisk måte siden jeg måtte tilbringe resten av dagen på jobb. En veldig koselig sammenkomst, og jeg håper vi har startet en ny tradisjon! 

Igjen ser det ut som jeg gjemmer meg for kameraet, men her er jeg faktisk ikke klar over at Bragis har tyvlånt kameraet mitt! :)
Neste gang håper jeg at jeg har fri og kan få være med å drikke champagne til frokost, for det fristet enormt! 


shoppingskatter

Det er omtrent umulig å dra til London uten å komme hjem med noe nytt i kofferten. Jeg var overraskende flink til å ikke gå totalt amokk i butikkene. Og kanske det galneste av alt, ikke ett eneste høyhælt par med sko fikk bli med hjem! Tror det er første gangen på flere år at jeg ikke har handlet høyhælte sko på storbyferie. Det jeg derimot handlet var to par converse og noen fantastiske nike sko. Og med mine tiny feets så måtte jeg i tillegg handle i barneavdelingen, noe som gjorde at jeg fikk skoene til halv pris. Like alot! 


Her har dere litt av de nye skattene som nå befinner seg i klesskapet mitt. Orket ikke ta bilde av alt. Kjempefornøyd med alt sammen. Men kanskje det største kuppet var denne...

Angelina dukken min som jeg fant i Camden Town. Må garantert tilbake til London i høst for å handle alle de andre tingene jeg fant som hadde passet PERFEKT inn i leiligheten. Denne gangen tok fornuften overhånd og lot meg bare handle denne dukken. Elsker den. 

London sneakpeak

Hjemme fra London. Har hatt en fantastisk helg. Den ble minst like bra som jeg hadde håpet på. Har storkost meg. Vi hadde ingen planer for hva vi skulle finne på, så sånn egentlig har vi bare gjort det vi følte for. Herlig! Man skulle kanskje tro det ikke ble noe særlig med shopping siden jeg dro på tur med en gutt. Jammen ble det ikke shopping hver eneste dag. Og det var ikke bare mitt kredittkort som gikk varmt for å si det sånn. Men Primark ble for sterk kost også for en shoppingglad gutt som Ronny. Så der tror jeg ikke at jeg klarer lure han inn igjen! Hehe...


Har masse flere bilder jeg kunne vist dere. Men 99% av bildene er av Ronny. Jeg er ikke overbegeistret for kamera på tur så da ble det til at jeg tok alle bildene. Og da ble naturlig nok Ronny modellen på alle bildene. Føle kanskje han skal få slippe å få 50 bilder av seg selv på bloggen min! ;) 
Dere ser kanskje selv hvor vanskelig jeg gjorde meg når det kommer til å bli tatt bilde av? 

Destinasjon London

Har gledet meg som et lite barn i flere uker nå. Men i dag, i dag drar jeg. Nemlig til London med han fine! Gleder meg til å rusle rundt i gatene, spise god mat på restaurant flere ganger til dagen, kose meg på plenen i Hyde Park, shoppe, spise is, gå på musikal og se på mennesker i Camden Market. Og alt skal jeg få gjøre sammen med han som jeg er blitt så utrolig glad i. Fantastisk! ♥
Usikker på om dette blir reiseoutfit. Men det blir uansett pakket ned i kofferten! Elsker de nye buksene mine! Og ser dere skoene??? Fantastiske! ♥

superfornøyd!

Jeg er ferdig med å male benken og bordet jeg har dillet med i en ukes tid nå! Mangler kun litt småting på benken, men det tar jeg når jeg gidder. Ble så utrolig fornøyd med resultatet! Så hjalp det jo veldig på at min ekstremt snille Johnny donerte ny tv til meg. Ennå syns jeg i grunn tven er altfor stor, men satser på den glir rett inn i den nye leiligheten når den tid kommer. Nå begynner iallefall bitene å falle på plass når det kommer til hvordan jeg vil den nye leiligheten skal se ut. Elsker det! 
Før:
En veldig fin benk i utgangspunktet, sånn egentlig. Men nå er den vakker blitt. Bare se her....
Kjempefornøyd!  

summerfeeling
Det er ingenting som slår en nydelig vår (sommer?) dag med gode venner. Når man kan sitte på trappa i sola og nyte verdens beste is fra Deli DeLuca og bare sladre om alt og ingenting. Jeg er så heldig å ha fantastiske mennesker i livet mitt som gjør dagene så utrolig mye bedre! Takk!  ♥Vips, der var helgen over....

Nok en travel helg er forbi. Helgen min har bestått av mye maling, nærmer meg ferdig med både bordet og benken jeg maler. Tror resultatet blir bra! Skal vise dere bilder når jeg er ferdig! Ellers så har jeg sovet minimalt med timer denne helgen. Men sånn er det vel når utsikten ser slik ut...

For de som ikke kjenner seg igjen så er det Kongeparken. Stedet hvor 11 000 russ har vært samlet i helgen. Jeg har med andre ord hatt diskotek på soverommet hele helgen. Men jeg klager i grunn ikke over det. For på kjøpet fikk jeg en gratis konsert med Postgirobygget og allsang fra minst 10 000 russ i går ettermiddag. Da fikk jeg sommerfølelse da! Dessuten så syns jeg det er litt koselig med diskolys, partymusikk og glade russemennesker overalt. Iallefall så lenge det bare er en helg i året! 

Jeg har hatt jobbehelg. Noe som har betydd at jeg har stått opp 03.00 hver morgen. Søndag morgen er i grunn det helt ok. For da gjør vi nemlig slik som dette her når klokken slår 07.00...

Vi stenger ned innsjekk (siden det ikke går fly på ca en times tid) og rusler bort på flyplass hotellet og spiser en eksepsjonell god frokost. For en fantastisk start på dagen! I dag har jo og alle store og små kjendiser som har vært på Landstreffet reist hjem. Noe jeg ikke kan påstå jeg misliker. Så i helgen har vi spottet både Robin, Madcon, Pablo Fransisco og diverse andre småkjendiser. Det hele toppet seg da en russejente blottet puppene foran innsjekkings skranken min for å få autograf av Ludacris. Ikke hverdagskost for å si det sånn. Til tross for noen fine pupper ble det kun autograf på en papirlapp. Hoho....

Men nå kjenner jeg at det er på tide og ta med pcen inn i senga og krype under dyna. Har begynt å se på "Modern Family" og tror jeg har funnet ett nytt tidsfordriv. 

malemester mona

Siden jeg faktisk har fått vindu i leiligheten min... 

....bestemte jeg meg for å feire litt med å begynne å pusse opp møblene jeg skal ha med meg inn i leiligheten når innflytningen finner sted. Når det blir er derimot uvisst. Duste Jadarhus som bare tuller. 


Grunning og hvitmaling er på plass. Det samme er gamle eksamens notater som blir brukt til å dekke gulvet. Jeg stod nemlig på religions eksamen. Så hva passet vel bedre enn å bruke notatene til å søle på?! 
Jeg er tidenes kløne når det kommer til å male, derfor er det best med minst mulig klær på når man maler...

Må ærlig innrømme at jeg startet å male i bare undertøyet, men siden alle vinduer og dører stod oppe så ble det etterhvert litt kaldt. 

Nå har jeg malt i flere timer og er sålangt veldig fornøyd med innsatsen. Regner med hele helgen går med til å male bordet og benken (som har altfor mange skuffer) 


Wine and shopping in CopenhagenDagsturen i går var utrolig koselig. Vi spiste lunsj og drakk vin. Shoppet og hadde en liten shot i en bar langs Strøget. Og som om ikke det var nok alkohol for jentene så ble det jammen middag på hard rock og en strawberry daquiri i tillegg. Jeg som kun var på dagstur måtte begrense alkohol inntaket siden jeg skulle kjøre hjem på kvelden, men et glass hvitvin til lunsjen unnet jeg meg! Og siden jeg drar til London om en liten uke så prøvde jeg å ikke bruke for mye penger på shopping. Men det ble selvsagt litt småting. Utrolig fornøyd med to av buksene jeg kjøpte. Ikke ofte jeg kjøper bukser, iallefall ikke to på en dag! 

Off to Copenhagen

Da stikker jeg til København dere. Har forhåpentligvis en morsom dag foran meg i en av mine favorittbyer! 

To av de fine jentene som skal være med! 
 Gleder meg til å spise lunsj, drikke vin og rusle rundt på strøget! 

ut på tur aldri sur

På fredag tok jeg og Ronny turen opp til Prekestolen. Vi valgte virkelig en perfekt dag å gå på. Sola skinte, det var akkurat passe varmt og begge hadde fri fra jobb.
Noen var litt mer redd for å kikke over kanten enn andre! ;)
Turen opp og ned gikk fort, men siden det var så nydelig vær ble vi sittende på toppen i over en time. Utrolig digg å slappe helt av og bare nyte utsikten! Som er ufattelig flott! 

Quick Update

Det er så herlig å kunne skrive at jeg ikke har neste eksamen før i midten av juni. Det er digg å være ferdig før mai måned starter. Den måneden hvor omtrent samtlige studenter sitter inne og nileser. Skal bruke denne måneden til å kose meg mest mulig. Reiser mest sannsynlig til København på tirsdag på en kombinert jente og eksamenstur. Gleder meg til å drikke vin i Nyhamn og å vindusshoppe på Strøget! En dagstur til København er aldri feil.

Skal bli herlig å få kjøre på med ordentlig trening igjen også, føler de siste ukene har vært sløve. Mye pga eksamens lesingen. Har ikke hatt samvittighet til å trene hver dag. På torsdag var jeg på den berømte supertorsdagen på CrossFit Centrum, virkelig månedens høydepunkt. Det er knallgøy å jobbe sammen på et lag.


Vi var mye mindre folk enn sist supertorsdag, men fortsatt en god gjeng som var samlet for en beinhard treningsøkt. Mitt lag kom på en solid 2.plass. Må si oss meget fornøyd med tanke på at jeg var eneste jenta som var med + at den ene arbeidskollegaen min prøvde CrossFit for aller første gang denne torsdagen.

hits