mai 2010

Alle store tanker kommer fra hjertet...

Jeg har forelsket meg i vakre sitater og ordtak. Når jeg reiser tilbake til Bali i sommer er planen å ta min andre tattoo + fikse litt på den gamle. Har ikke lyst til å si hvor jeg skal ta tatoveringen eller hva det skal stå. Men her har dere noen nydelige sitater.

 

"Nothing happens until you decide... 
Make a decision and watch your life move forward."
~Oprah Winfrey~

 

 "The past cannot be changed,
the future is still in your power."
~Hugh White~

 

"Livet er det som hender mens du legger andre planer"
~John Lennon~

 

"Sorg er kjærlighetens pris." 
~Nils Bredesen~

 

"Kjærlighetens port er vanskelig å åpne og vanskelig å stenge." 
~Kinesisk Ordtak

 

"Den kjærlighet som ikke er galskap, er ingen kjærlighet." 
~P. Calderon~

 

"Elsk når jeg fortjener det minst, for da behøver jeg det mest."
~Ukjent~

 

"The hottest love has the coldest end."
~Socrates~

 

"There is only one happiness in life, to love and be loved."
~George Sand~

 

"Love is like a butterfly, 
hold it too tight, 
it'll crush, 
hold it too loose, it'll fly."
~Author Unknown

 

"Erfaring er det du sitter igjen med når du har mistet alt annet."
~Ukjent~

Hver alder har sine fordeler, man oppdager det bare for sent. 
~Ukjent~

 

"You have to kiss a lot of frogs to find prince charming." 
~Ukjent~

 

"Your true best friend knows how you feel, without you saying it first." 
~Ukjent~

 

Bare et knust hjerte er helt. 
~Suzanne Brøgger~

 

Det er med store hjerter som med store hav: De fryser aldri til.
~Ukjent~

 

Vi bør konsentrere oss om fremtiden, det er der vi skal være resten av livet. 
~Mark Twain~

 

"Kjærligheten er jo et lotteri, vil man vinne, må man iallfall spille".
~Alexander Kielland~

 

Alle store tanker kommer fra hjertet...
~Michel de Montaigne~

 

Lev livet som du vil, ingen har overlevd det 
~Ukjent~

-
Gi meg gjerne flere fine sitater og ordtak! :) 

Koselig helg med søte mennesker

Da jeg gikk hjem fra jobb på fredag så jeg fram til en avslappende og koselig helg. Og så langt har jeg hatt det utrolig koselig. Fredag besto av reker, hvitvin og maiskolber sammen med gode kolleger. En liten hvitvinsnurr på en fredag er alltid gøy.
Vorspielet var fantastisk. Etter en flaske vin ble det liv i gjengen. Da ble Brannmann Sam, Fragglene og andre fantastiske barnesanger spilt på høyeste volum. Stemningen var elektrisk da vi tok taxi til byen. Vi endte opp på Hall toll hvor en eller annen luring (Marie) fant ut av tequila shots var noe vi måtte få i oss. Det ble både en og to tequila shots. Noe som endte opp med ellevill dansing og ekstrem hodepine dagen etterpå. Lørdagen ble tilbrakt i sengen helt til klokken var 13.30, da måtte jeg komme meg ut for å hente bilen og kjøre familien på flyplassen. Klepp jentene klarte lokke meg med på Jærdagene så da ble det trasking i Bryne`s gater hvor vi drakk slush og spiste lakris. Koselig, selv om Jærdagene ikke er det samme som det var før. Kvelden tilbrakte jeg på sofaen sammen med Camilla hvor vi heiet på deltakerne i Grand Prix.

I dag var egentlig planen å komme oss på fjelltur, men regnet ødelegger en deeeeel. Så derfor blir det alternative aktiviteter hjemme hos Ane i Stavanger. Hører rykter om smykkelaging, baking og kos. For meg høres det ut som den perfekte oppskriften på en koselig søndag. Håper alle dere andre også har hatt en super helg! 

God helg alle sammen!

Jeg har ikke fulgt noe særlig med på Grand Prix i år, men jeg syns det er en skam at denne FANTASTISKE sangen ikke gikk til finalen. Nydelig sang. Jeg får lyst til å danse å drømme meg bort når jeg hører denne. 

Ha en super helg alle søte lesere! 

Kylling sandwich og Ikea

Det er ikke ofte jeg drømmer om mat. Men når det kommer til kylling sandwichen som man kan kjøpe på Pastabakeriet på Sandnes gjør jeg unntak. Går det lenge mellom hver gang jeg gomler i meg godbiten, drømmer jeg om den. True story! Derfor bestilte jeg take away i dag og hadde store planer om å ta bilde av den og vise dere, men....

Den luktet for godt og jeg var altfor sulten. Så dere får se mine usjarmerende rester. Skulle du befinne deg i Stavanger/Sandnes så er Pastabakeriet absolutt til å anbefale. 

Ellers så har jeg vært utrolig produktiv på få timer, jeg har nemlig vært på Ikea, pengesluk nummer 1. 

Skulle jo egentlig bare ha en ramme og en duk, men merkelig nok så viste regningen 356kr. Jammen en dyr duk og ramme.. Det ble i tillegg noen nye håndklær, kleshengere og dill til kjøkkenet. Fort gjort. 

Jeg har endelig funnet rammene jeg vil ha i leiligheten. Nemlig disse her. Kjøpte bare to for å være sikker på at de passer bra, noe de gjorde! Så nå må jeg innom Ikea en ny tur å kjøpe flere. Tror nemlig disse rammene blir fine i den nye leiligheten på en litt mer grå/hvit vegg. 

Nå skal jeg hvile middag på sofaen med en bok før jeg skal i gang å lage pitapizza til gjesten min i kveld. :)
Ha en super dag alle sammen. 

Begynner på neste år nå jeg...

Hva gjør man når man får tilbake eksamensresultatet og er misfornøyd? Jo, man stikker på biblioteket og låner neste års pensumbøker. 
Siden vi skal lese uforskammet mye skjønnlitteratur i norsk faget til neste år tenkte jeg det var like greit å bare starte med en gang. Det er en god blanding av bildebøker for barn, ungdomsbøker og Hamsun sin Pan og Sult. Skal nok klare å kose meg i sola sammen med disse bøkene. Ganske genialt i grunn. Jo mer jeg leser i sommer, jo mindre blir det til høsten. 

I dag har var jeg ferdig på jobb 10.00. Hva i alle dager finner man på da? Ikke var det noe særlig fint vær ute heller, så jeg ble sittende inne å kikke i taket. Når skal sommeren og varmen komme for fullt? Heldigvis kom jeg meg ut i ettermiddag og rakk både en times tur med mine fantastiske foreldre og en joggetur med Marius. Herlig! Nå sitter jeg og venter på at Lillian skal komme på besøk. Hun har ikke vært i leiligheten, så er på høy tid hun kommer å kikker! :) 

Working girl

Hva oppdaterer man om når man ikke gjør stort annet enn å jobbe? Jeg ser allerede fram til førstkommende fredag for da har jeg hele to dager fri. To dager etter hverandre til og med. Luksus! 
Det skjer noe med kroppen når man jobber skift. Man blir aldri vandt til å stå opp 03.30, det er beinhardt. Men jeg liker jobben min og jeg liker kollegene mine. Så da er det i grunn ganske lett å holde ut. 
Elsker å planlegge turer sammen med de jeg jobber sammen med. Ny destinasjon er allerede planlagt, turen vil finne sted i midten av juni. Kun en overnatting, men det holder akkurat til litt kos i en annen storby. Ser virkelig fram til det. 

Men nå kjenner jeg at kroppen vil ha litt hvile så jeg skal legge meg på sofaen med en god bok. Forhåpentligvis klarer jeg dra meg ut av sofaen senere i dag for å jogge meg en runde eller to. Hellig dager er ikke så altfor fæle. 

Skal faktisk gå å finne meg noen jordbær i kjøleskapet og kose meg med! Elsker sommer, jordbær og sol! 

Det er fredag,

... helg og SOMMERFERIE! 
Klokken 12.00 i dag skal jeg inn på universitetet å levere min siste eksamen for dette året. Dette året har gått så vannvittig fort. Hvis de neste 3 årene går like fort som dette så er jeg jo snart ferdig utdannet. Herlig. Skulle egentlig hatt matte eksamen neste fredag, men tok et valg i februar om å ikke ha den eksamenen i år. Så har dessverre et "hengefag", men regner med at det ikke byr på de helt store problemene. Skal nok få det gjort, tilslutt! 

Så nå blir de neste ukene fulle av mye jobbing, både på flyplassen og barnehagen. Gleder meg i grunn litt. Å jobbe i en barnehage på sommeren fikk jeg en forsmak på i går, det er sol og man får være ute å leke i sandkassen! Fantastisk! Å jobbe på flyplassen på sommeren er hektisk, varmt og til tider helt jævlig, men takket være alle de supre menneskene som jobber der så gleder jeg meg i grunn litt. Gleder meg til å spise is ute i sola og sladre om alle de festlige passasjer typene vi treffer hver eneste dag på jobb. 
Mye jobbing, betyr herlig lønn. Nesten like herlig som den lønna jeg fikk i går. Feriepenger er en god ting dere. Så derfor unnet jeg meg bittelitt shopping. Har ikke kjøpt noe nytt på evigheter. (helt sant, mamma!)

Nye søte sommer ballerina sko. Kjøpt på Skopunkten for 129kroner. KUPP!

Sommerlig tunika. Kjøpt på Sorbet for 150kroner. Også et kupp.

Mitt etterlengtede smykkestativ som jeg kjøpte på Smak i langgata for 269kroner. Gleder meg til å fylle det opp med ennå flere smykker. 

Og ja, mamma. Jeg har satt penger over på både BSU kontoen min og sparekontoen + at husleien er betalt. :)

Ikke som det en gang var...

Da var 17.mai over for i år. Husker når jeg var yngre hvor fantastisk denne dagen var. Man fikk spise (nesten) så mange is man ville, man var med på alle slags merkelige leker og bare det å vifte med et flagg var ubeskrivelig gøy! Det er ikke helt det samme lenger. Jeg ser på barnetoget hvert eneste år, av den enkle grunn at min fine lillebror ennå går på barneskolen. Så sitter jeg en liten time oppe på min gamle barneskole, kikker på gamle kjente og spiser et kakestykke før jeg går hjem igjen. Middag med familien er obligatorisk før dagen liksom er over. Når jeg var yngre tok jo dagen aldri slutt. Det var bånn gass fra man stod opp til man la seg med verdens største smil om munnen. 
Men en ting er mye bedre enn før, nå er det aldri noe mas om hva jeg skal ha på meg. For bunaden min er nemlig finest i verden! 

Hallingstakken er enkel og fiiiin! Mammaen min er veldig fin hun og! 
17 mai er i det minste fortsatt en flott dag å samle familien på. Og bare det at det var siste 17.mai på Klepp var litt spesielt. Til neste år bor vi jo alle på Ålgård! Merkelig tanke. 
Dagen ble avsluttet med eksamen skriving og en lang joggetur. Sporty spice! :)

Going back to Paradise Island...

Paradise Hotel kan gå å gjemme seg i skyggen, ingenting slår Paradise Island. 

Reisefølget er bestemt. Hotel er bestilt. Sjåfør er informert. Strandguttene er i ekstase. 
Planleggingen til årets drømmetur er i gang! Avreise 30.juli, hjemreise 21.august. Life is good! 

A sort of happy ending....

Jenter er noen ordentlige drama queens! Hvorfor går vi rundt grøten hundre ganger i stedet for å ta problemet med en gang? Det pleier sjelden å hjelpe at man snakker med hundre andre, før man tar tak i den personen som det egentlig gjaldt. Vi har vel alle vært borti at en fjær blir til 20 høns?
Jeg har de siste 6 månedene hatt det veldig tøft. Ikke bare gjorde min kjære Marius det slutt, jeg tok og valget med å ikke ha kontakt med pappa. På toppen av det hele sluttet jeg og bestevenninnen min å snakke sammen. Historien hvorfor er lang og komplisert, og angår egentlig ingen andre enn oss. Men mye kunne vært gjort annerledes. Hvis bare en av oss hadde tatt opp telefonen å sagt at nå slutter vi med dette tullet. Men det gjorde ingen av oss. Begge gjemte seg bak en vegg av stahet og sårete følelser.
Jeg er et enormt følelsemenneske som lett tar til tårene. Såklart var det vondt å miste den du kjenner best av alle. Vondere enn å miste Marius, mye vondere! Men de første månedene hvor jeg og T ikke snakket sammen gikk overraskende greit. Dessverre eller heldigvis kanskje, så sprakk fasaden i går.

Jeg var i en kjempekoselig bursdag til fine Lillian mi og storkoste meg, og helt uten å ville det rant tårene. Siden jeg har fine venner så ble jeg gjemt bort på et rom, hvor de vekslet på å trøste og høre på all min klaging over gutter, T og andre kjipe ting. Takk søte dere! Det var godt å få ut ord som jeg har hatt vanskelig for å si høyt.
Til og med T tittet innom, og siden vi begge var lettere bedugget pga mengder med hvitvin så fikk vi renset luften. Er redd ting aldri kommer til å gå tilbake til hva det en gang var, men vi fikk i det minste fortalt vår versjon av det hele.  Og mer ber jeg ikke om. Det er trist at ting ble som de ble, men gjort er gjort. Kanskje det er en grunn til at ting ble som de ble?

Jeg blir kvalm...

...av guttene på Paradise Hotel... Jeg blir kvalm av måten guttene snakker om antall sexpartnere på. Nå kan jeg ikke snakke på vegne av andre enn meg selv. Men jeg syns det er disgusting når de skryter av å ha ligget med over 80 stykker. Hvor gamle er guttene? Guttene er ca 20år gamle, det vil bety 4 sexpartnere i året! DRØYT!!!

Jeg blir skremt over hvor "greit" det er å ligge rundt med alt og alle. Jeg ville aldri hatt en kjæreste som har den innstillingen. Det må kunne gå an å gå på byen, flørte og kose seg, UTEN å måtte ligge med omtrent hver eneste jente/gutt. For jeg har forstått det sånn at det visstnok er en del jenter som og har over 50 sexpartnere. Jeg er vel kanskje litt "gammeldags", men for meg er det uaktuelt å spre bena for hvem som helst. Jada, jeg har hatt one night stand. Men det ble med den ene gangen. Så tilfredsstillende var det liksom. Så helt ærlig fatter jeg ikke poenget. Det må jo være mye bedre å være med en du har følelser for, og har kjent litt lenger enn den siste timen? Eller er det jeg som er prippen? De nærmeste venninnene mine er nokså like meg. Så da kan det ikke bare være jeg som er så "old school"?
Eller hva mener dere? Grunnen til at dette engasjerer meg, vil jeg tro er pga jeg er fersk som singel. Det at jeg skal ut igjen å jakte og muligens finner en "sånn" gutt skremmer meg. Jeg liker følelsen av at gutten jeg er sammen med ikke har vært borti annenhver jente i Stavanger. Dessverre kan det virke som om det kan bli vanskelig.... Eller?

Avslappende fridag

Fridagen min ble nok litt for avslappende, i forhold til hvor effektiv jeg hadde håpt jeg skulle være. Kravlet meg ut av senga i 9 tiden og begynte friskt med å legge fram pensum bøkene. Men så sa det stopp. Jammen var det ikke en ny episode av One Tree Hill, Gossip Girl og Big Bang Theory ute på nett. Farlig farlig. Ble heldigvis ikke bare serie titting, fikk sett gjennom oppgaven og rettet på noen feil. Rakk og å sette meg inn i oppgave 2 før jeg fikk besøk av to fra klassen. Vi spiste lasagne og diskuterte oppgavene. Litt klokere ble vi nok, men vi må nok møtes en gang til før innlevering.

Det ser i det minste ut som jeg har vært flittig lise! 

Kom meg ut av sofaen og jogget to runder i Melsheia + noen motbakke spurter sammen med Marius. Heftige greier. Er bånn sliten nå! Er så fantastisk å ha en joggepartner som er i bittelitt bedre form enn meg, da klarer jeg pushe meg litt ekstra. Snart tid for paradise før det er sengetid for meg. Man tuller ikke med leggetidene når man skal stå opp klokken 03.30.

Et siste kveldstips fra meg. Hvis du er plaget av telefonselgere, finn en toåring og gi han telefonen! 


Man tuller ikke med en i bleier! 

Travle dager

De siste dagene har vært travle. Når jeg først har hatt tid til å sette meg ned i sofaen å slappe av så har jeg sovnet! Jobbehelg når man er underbemannet på jobb sliter på kreftene. Det i tillegg til at jeg har hatt nattklubb tendenser i stua pga russetreffet, gjør at jeg gleder meg til i morgen når jeg har fri en hel dag. Dagen skal da tilbringes på sofaen med pcen i fanget. Planen er å skrive mest mulig på eksamens teksten i norsk. Til fortere jeg blir ferdig med den jo fortere har jeg sommerferie. Ser virkelig fram til sommereferie. 

Det til tross for at det blir en sommer med utrolig masse jobbing. Nevnte i et tidligere innlegg at jeg skulle begynne i ny jobb. Har begynt som ringevikar i en barnehage. Veldig greit å ha en ekstra jobb hvor jeg selv kan si ja eller nei til vakter. Dessuten er det jo greit med litt ekstra penger siden jeg SKAL ha 3 uker med ferie. 

Må fortelle dere om en litt morsom opplevelse i går. Det var jo som jeg skrev russetreff på Ålgård i helgen. 11 000 russ samlet rett overfor gata hvor jeg bor har gjort at det har vært livlig rundt meg. Og på russetreffet var det jo en del artister som hadde konserter. Disse må jo komme seg hjem på et vis. Så Paperboys, Atle Antonsen og Wig Wam ble observert på flyplassen. Ikke akkurat "kjendiser" jeg kikker så nøye på. Men da business skranken plutselig ble fylt opp med to SVÆRE tykke negere, et titalls andre mennesker med solbriller og et lass med baggasje begynte jeg å kikke litt ekstra på menneskene foran meg. 
Var så utrolig frustrerende å sitte å sjekke inn disse menneskene som helt tydelig var kjent på et eller annet vis. Hvem er det som kjører mørke solbriller og gangster klær OG er fra usa på lille sola flyplass til vanlig? Men siden ingen av navnene var kjent for meg så måtte jeg bare drite litt i det. To av disse i reisefølget var så utrolig flørtete, jeg rødmet og visste ikke helt hvor jeg skulle kikke. Amerikanere er jo utrolig flinke til å hive rundt på komplimenter, og jeg er DÅRLIG til å ta i mot sånt. hehe... 
Til slutt tok nysgjerrigheten min overhånd og jeg måtte inn på nettsidene til landstreffet for å se hvem dette her kunne være. 
Denne karen + sikkert hele kompis gjengen var det som flørtet så voldsomt. Han heter noe slik som Armando Perez i virkeligheten, så ikke rart jeg ikke ante hvem det var. 

Nå skal jeg lese litt blogger før jeg skal sette meg ned med norsk teksten min, før det blir jogging som avslutning på en fin fin dag! :) 

Home sweet home

Min fantastiske Johnny spurte meg i går om hvordan jeg hadde det i leiligheten. Først forstod jeg ikke helt hva han mente, men så kom jeg plutselig på at jeg var jo frøken negativ i starten. Jeg grudde meg til å sove alene, se på tv alene og virkelig måtte kjenne på hvordan det var å være singel igjen. Utrolig nok så har det gått super bra! Har allerede betalt min 2.husleie og da kan man vel trygt si at jeg har flyttet ordentlig inn. Det er stadig dager der jeg skal åpne en boks med mais og innser at boksåpner, det har vi glemt å kjøpe! Eller når jeg står og er ordentlig sugen på en skive med brunost, også mangler jeg ostehøvel! Det tar tid å kjøpe alt nytt! Må innrømme at det å kjøpe lys, duker og puter er mye kjekkere enn kjøkken utstyr! Men det kommer seg for hver dag. 

Er på jakt etter et smykkestativ slik som dette! Noen som vet hvor de kan ha et sånn? Jeg har funnet med en stang, men jeg vil ha to! :) 

Så fort jeg har levert norsk eksamen setter jeg i gang prosjekt maling, noe jeg gleder meg storveis til. Skal bli kjekt å se om jeg får tingene slik jeg ser dem for meg. Får jeg møblene like fine som jeg forestiller meg at de kommer til å bli, så får de flytte sammen med meg inn i den nye leiligheten. MIN leilighet. 

Første gangen jeg flyttet fra mamma var jeg ikke store jenta. Hadde vel så vidt fylt 17 år og flyttet mer eller mindre inn til min daværende kjæreste på 16. Det gikk som det ofte går med ungdoms forelskelser, vi gjorde det slutt. Men flytte hjem til mamma igjen ville jeg ikke. Har såklart hatt mine obligatoriske måneder hjemme på jenterommet mellom all reisingen og flyttingen. Men selv om jeg har bodd nokså for meg selv i 7 år så er det først NÅ at jeg virkelig føler at jeg har slått meg til ro. Det er på Ålgård jeg skal bo! Selv om denne leiligheten som jeg leier kun er et pit stop på ca ett år så skal jeg jo bare "flytte over gata". 

Eksamen nr.1 = levert

12.30 i dag leverte jeg pedagogikk oppgaven min. Word programmet som plutselig lukka seg var kjipt, men heldigvis hadde jeg vært flink til å lagre litt underveis slik at det ikke var så altfor mye som forsvant. Jeg fikk i det minste skrevet 9 sider som jeg kan stå inne for. I grunn ganske fornøyd med vinklingen på oppgaven min. Har skrevet en oppgave om temaet flerkulturell skole. Noe som virkelig engasjerer meg. Så det har ikke vært vanskelig å ha motivasjon til å skrive. Herlig! 

Rett etter jeg hadde levert oppgaven bar det på trening. Det er noe av det som er negativt med hjemme eksamen, man låser seg inne de dagene det varer for å bli ferdig. Klarte presse inn en times lang tur i går og, måtte jo på butikken for å handle mat. Så da tok jeg like så greit den butikken som ligger lengst fra huset mitt. Har vært overraskende flink denne gangen til å konsentrere meg om eksamen og ikke vaske, lage mat og se tv serier. I kveld skal jeg nyte en frikveld sammen med Klepp jentene hvor vi skal feire Stephanie. Gleder meg til det. I morgen må jeg rette konsentrasjonen mot norsk oppgaven som jeg tydeligvis stadig driver å glemmer av! Heldigvis skal den ikke leveres inn før 21.mai så jeg har litt tid på meg ennå. 

Nei, nå skal jeg legge meg ned på sofaen å lese litt i boka mi. Kose meg skal jeg! 

Se så fine blomster jeg fikk av super sara!! Det er så gøy å bo for seg selv når folk stadig kikker innom med fine blomster. 

Hjemme eksamen...

i pedagogikk. Da vil man ikke få denne beskjeden opp på skjermen....:

"Det har oppstått en feil og Microsoft Word må derfor lukkes, vi beklager de problemer det måtte medføre....!" 

FUUUUUUUCK!!!!! 

Nå furter jeg og skal se paradise hotel så kan eksamen være eksamen til i morgen tidlig! 

Fyllahelg

Jeg har nok en gang hatt en innholdsrik helg sammen med fantastiske venner. Min siste ordentlige fylla helg før 21.mai. Nå må jeg tenke fornuftig å bruke de neste ukene på å skrive ferdig fagteksten i norsk. I morgen klokken 08.00 får jeg dessuten utlevert hjemme eksamen i pedagogikk. Da blir det tre intense dager med hodet i bøkene. Så i dag skal jeg bruke litt tid på å gjøre alt klart til i morgen. Finne frem alle gamle forelesninger, rote fram bøkene igjen og gjøre stuebordet klart for lange dager med skriving. Skal bli godt å bli ferdig så gleder meg allerede til onsdag og innlevering! hehe.. 

Men ja, det var helgen min vi egentlig snakket om... 
Fredagen ble tilbrakt med disse søtnosene. Marie inviterte på hjemmelagede hamburgere og vinkos. Så da ble det en ordentlig Vegas reunion med masse morsomme samtaler. 
Lørdag derimot startet med et etterlengtet jentevorspiel. Det er dessverre alt for sjelden vi klarer å samle alle de beste jentene mine så i går var herlig. I stedet for å dra på byen så kræsja vi et guttevorspiel hvor Cedric delte ut lapdance til alle som ville ha, eventuelt ikke ville ha!
hits