mai 2009

Quicky

Dette innlegget blir nok bare et opplysnings innlegg. Jeg har nemlig fullt opplegg fram til tisdag, aner ikke hvordan jeg skal få oppdatert igjen før onsdag! Egentlig, når jeg tenker over det så skal det bli ganske herlig! Ingen facebook, mail, blogg eller mas! Bare meg, Marianne, et par flasker vin, uendelig med shopping og is. 

Må sies at jeg brukte litt for mye penger på klær i går! Skulle aldri tatt meg en tur innom Madlasenteret, der var det jo 50% på alle overdeler på bik bok! Så da ble det to nye topper. På Gina Tricot fant jeg både undertøy og en ny bukse! Buksa er jeg ikke heeeelt sikker på om jeg skal beholde, den er nemlig turkis! Må nok venne meg til tanken først, men den er ordentlig kul! 

I dag skal jeg øyestraks kjøre til Lyngdal, der hvor mamma og johnny har kjøpt seg hytte. Skal kose meg der i ett par timer før jeg drar hjemover igjen. Her hjemme venter grilling, vin og kos hos Cecilie! Gleder meg masse til det. 
Og i morgen rekker jeg såvidt våkne før jeg må haste ut til flyplassen!! 

Jeg gleder meg!!!!! 3år siden jeg bodde i Nice nå så skal bli spesielt å komme ned igjen! :) 
yy8820hello20kitty20white20leather20crystal2
Jeg fikk forresten en ny klokke i posten forleden dag!! Digger den... 

Fantastisk dag!

I dag har jeg vært på tur til dette fjellet; Dalsnuten. Som dere ser så har jeg ikke hatt grunn til å klage på været i dag! 
cimg0240
cimg0252
cimg0251
cimg0245
cimg0242
På vei opp fant jeg meg også noen nysgjerrige venner...
cimg0248
cimg0246

Foruten min lille treningstur har jeg tilbrakt 3 timer på verandaen hjemme hos mamma.
cimg0239
Ikke bare har jeg klart å bli solbrent, men jeg innsåg og fort at jeg hadde godt av den treningsturen. Bikiniform du liksom, ble ingenting av det i år heller! hehe.. Jaja, finnes vel andre ting å klage på! 
Nå skal jeg ut å kjøpe meg noe nytt, hva jeg skal kjøpe aner jeg ikke. Kanskje en sommertopp? 

Tobago

Jeg fikk bekreftet ferien min i går! Det var jammen på tide! Og jammen er det ikke lenge til heller. Uke 27, 28 og 29! Jeg var i ekstase da jeg fikk vite endelige datoer. Nå kan jeg begynne å planlegge! På kort varsel må jeg finne ut hvor vi skal, hvor mye vi er villige til å betale og om vi skal bestille fast plass eller reise som ansatt. 
Jeg kikket litt rundt på diverse steder i går. Sjekket flypriser, hotell og utflukter/severdigheter. Skal si dere det at det er mange fine steder ute i verden jeg vil besøke! Hvordan skal jeg klare å bestemme meg! 

Sitter med en favoritt for øyeblikket, nemlig Tobago! Tror Marius syns det virket som en flott øy også, det er jo en perfekt plass for å fiske! Så da hadde vi begge fått det som vi ville. Øya er nydelig! Og ligger i karibien, jeg har alltid drømt om å reise der! Jeg vil jeg vil jeg vil! 

Så til nedturen, for så klart er det ikke bare å bestille og reise! Det viser seg at Marius har tenkt å søke på en jobb som mest sannsynlig kommer til å kalle inn til intervju rundt de ukene vi vil reise på! Hvorfor??????? 
Jeg ble så utrolig skuffet når han sa det i går! 
Skal se det ender opp med at han ikke kan være med på noen ferie i det hele tatt! For å si det enkelt, da stikker jeg til Bali i 3 uker så kan han bare være igjen hjemme med jobben sin! Jeg er bitter! hehe...

Se hvor fint det er på Tobago!
tobagocays
tobagocorbis460

Sleepyhead og gult hår

cimg0229
Jeg hadde virkelig en koselig kveld for meg selv i går! Hihi...
cimg0225
Jeg syns det er mye mer gøy å ta bilder av andre å poste på bloggen min. Derfor snikfotograferte jeg kjæresten mens han sov! Han er i grunn ganske slem de dagene jeg har morgenvakt. Ikke før har jeg krøpet ut av senga før han strekker seg ut så lang han er og lager ordentlige koselyder. Frister lite å stå opp da, må innrømme det. 
cimg0234
Jeg skulle demonstrere for dere at jeg har fått heeeelt lyst hår. Men bildet klarte tydeligvis ikke vise det godt nok. Jeg har nesten gult hår! :(Jeg må ærlig innrømme jeg ikke syns det er særlig kult. Grunnen til at jeg plutselig ser ut som en lyspære er at Stephanie skal opp til fagprøve snart og jeg skal sitte hårmodell. Så i dag har hun forberedt seg med å farge håret mitt slik at jeg ikke skulle ha ettervekst. Så da får jeg reise til Nice med samme hårfarge som jeg hadde da jeg var 14. Herlig! Har ikke heeelt forstått hva hun skal gjøre med håret mitt, men det jeg forsto hørtes kult ut. Dessuten kommer jeg til å få kort hår, nesten hvertfall. Til skuldrene er jo litt kort! hehe... 

Jeg improviserer en dårlig overskrift, ca

Det ble ingen sex and the city maraton på meg. I stedet bestemte jeg meg for å se Twilight. Har jo lest på en del blogger og forstått at både bøkene og filmen er bra så følte jeg hang en del etter.
Og som den jentejenta jeg er så elsket jeg filmen. Virkelig! Jeg tror dessuten jeg ble litt avstandsforelska. Jada, veldig fjortiss! Men sånn er det vel bare. Kjenner jeg gleder meg masse til film nummer 2 kommer, men føler i grunn ikke jeg har tid til å vente så blir nok til at jeg må kjøpe bøkene! :) Sikkert grei underholdning i sommer! Jeg elsker jo bøker om overnaturlige ting!
untitled
Update: 10 minutter etter innlegget var postet hadde jeg vært inne på amazon.com og kjøpt alle 4 bøkene! Jeg gleder meg til de kommer i posten!

Og når jeg først skriver om film så er det en film jeg må anbefalle. Som er stikk motsatt av Twilight. Mens Twiligt er en feel good film så er "The boy in the striped pyjamas" det totalt motsatte. Da filmen var slutt satt jeg igjen med en utrolig merkelig følelse i kroppen. Og det er ikke ofte både jeg og Marius ser hele rulleteksten i fullstendig taushet. Filmen er en annerledes skildring av 2.verdenskrig. Den bør sees!
gfhg

Regn??

Hva skjer med været dere???? Det skal jo være sommer nå. Ikke forblåst, kaldt og dryppende dråper fra himmelen. Jeg er rett og slett litt sur pga det. Jeg som var komt inn i en god joggerutine har nå komt helt ut av det. Jeg kjenner motivasjonen er ikke der så lenge det ser forjævlig ut når man kikker ut vinduet. Håndballtreningene har det og blitt mindre av i det siste. Dårlig oppmøte, ingen trener og nye rutiner på ting gjør at jeg er litt oppgitt. Håper det tar seg opp igjen. 
Det er heldigvis meldt fint vær i morgen, da skal jeg stå klar med joggeskoene så fort jeg er ferdig på jobb og har vært innom Stephanie på jobb. 

Fikk bekreftelse av hotellet i dag om at det var helt i orden at vi endret rommet til et dobbeltrom! Herlig herlig! Jeg er steinklar. Vi fikk såvidt snakket sammen på jobb i dag, men en ting er sikkert. Og det er at vi skal drikke vin, spise god mat, nyte solen og shoppe oss litt sommerklær! 
Nei, nå skal jeg lage meg noe godt til middag og sette meg godt til rette under dyna og ha sex and the city marathon. Det er visstnok en viktig fotballkamp på tv i kveld, den har ikke jeg tenkt å se. Jeg skal nemlig koooose meg i eget selskap. Morgenvakt i morgen tidlig så orker liksom ikke finne på noe når jeg må være i seng til halv 10 uansett. 

Håper dere alle får en fantastisk kveld...
mai 09 3
Jeg vil ha sånt vær! Sol og sommer...

Reisevenn

Jeg skulle egentlig på joggetur i dag, men da kurset på jobb var ferdig i 2 tiden høljregnet det. Jeg trener ikke i høljende regn, sånn er det bare. Det er ikke såååå motiverende å jogge at jeg tvinger meg selv ut for å bli kjempevåt. Da utsetter jeg det heller til i morgen og krysser fingrene for finere vær. 
En god nyhet jeg fikk i dag er at Marianne ville være med meg til Nice! Da slipper jeg å reise alene og får reise sammen med en kjempeherlig jente! Vi har aldri vært på tur sammen, men tror absolutt vi kommer til å trives i hverandres selskap! 
Så da må vi begynne å lete etter hotell igjen! Jeg bestillte enkeltrom og det virker som om hotellet er fullbooket, men satser på at vi finner noe sammen i morgen! 
Det er dessuten et meget godt tegn at det første Marianna lurte på var om butikkene var åpne på mandag. Hihi.. Dette blir en flott tur. Det er lit morsommere å være to som spiser middag sammen, to som går på bar sammen og to som opplever Nice i sin fineste prakt. 
n5261250671959995912
Mitt søte reisefølge! Eneste bildet jeg fant av oss to sammen. Bildet er tatt på en dollyfest for 3år siden. Vi møttes som kolleger på Dolly Dimples og nå jobber vi sammen i SAS. Flotte greier! ;)

snikk snakk

Det er ganske demotiverende å blogge et innlegg når man på forhånd vet at det bare blir snikk snakk. Men etter å ha lest på en del blogger der ute innså jeg kjapt at 90% av alle andre innlegg også var snikk snakk. Og jeg gidder jo faktisk lese dem, alle som en! 
Jeg har hatt en merkelig dag på jobb, lenge siden jeg har havnet i en så ukomfortabel situasjon som jeg gjorde i dag. Å være streng når det kommer til å kreve inn overvekt er ikke alltid like lurt kanskje? Jeg endte hvertfall opp midt i blitzlyset til 8 kinesere som alle skulle fotodokumentere hvordan jeg såg ut slik at de kunne sende klage med bilde som vedlegg. Slikt provoserer, jeg gjør tross alt bare jobben min. Og NEI, det er ikke greit å ha med 55 kg for mye. Hvem tror (helt seriøst) at det er greit å sende 75kg gratis når man kun kan ha 20kg? 
Så det endte opp med at jeg sende klage på kineserne, for det er faktisk lov også! Hihi.. Dessuten syns jeg å huske at det er noe som heter personvern der det står ca at man ikke har lov å ta bilder av enkeltpersoner uten tillatelse? Mitt syn på kinesere er ikke blitt bedre for å si det sånn... (nå skal jeg ikke dra alle over en kam her, men det er mye rare kinesere... Skulle kanskje bare mangle hvis man tenker på hvor mange der er) 

Anyways, har også rukket en tur innom tante og Thomas på Klepp, rydde leiligheten og nå sitter jeg og småkikker på tv. Kjæresten kommer snart, han har skrevet på masteroppgaven siden 9 i morges så lurer på om jeg skal være omsorgsfull å tilby han massasje. Med en aldri så liten baktanke om at jeg får den i retur? :p 
457211464458108057217608030429472038277n
457211464669108057217608030429637766146n
Sjarmtrollet i familien! Utrolig at det snart er ett år siden han ble født, tiden har gått utrolig fort! 

Saturday night

Formen er betraktelig mye bedre. Litt mageknip og kramper i løpet av gårsdagen, men skal ikke klage på det. Natt til lørdag klarte jeg jo ikke en gang stå oppreist. Så jeg erklærer meg selv frisk siden jeg ikke har kjent noe i dag. Men skal ringe legen i morgen for sikkerhets skyld. Greit å få vite hva det tullet var.

Gårsdagen ble tilbrakt i godt selskap sammen med Cecilie og Lillian. Herlige jentene mine! Vi laget oss taco og skulle vel egentlig se film, men jeg tror ikke vi såg mer enn kanskje 3 minutter sammenhengende. Det er vanskelig å ikke starte å mimre når vi er samlet. Det ble fort samtaler om russetid, gutter og andre morsomme minner vi har sammen.
Kjenner jeg gleder meg ekstremt masse til Tonje, Lisbeth og Camilla også joiner oss i sommer. Vi er bare nødt til å få til et ordentlig jentevorspiel med bare oss seks. Selv om jeg er redd det kommer til å bli vanskelig. Men sånn er det vel når alle har forskjellige jobber, kjærester og ferieplaner. :)

Fikk også hilst på kjæresten til Lillian i går + et par av kompisene hans. For en livlig gjeng. Jeg var edru og angret på akkurat det fra første sekund jeg kom inn døra. Det var så mye sprell, synging og latter at jeg var dritsjalu! Jeg og ville være med. Så håper virkelig jeg får muligheten til å være med Lillian på vorspiel igjen! :)
gfh
Verdens beste jenter! Helt sant..!

Legevakten

Fredagsnatta mi ble litt mer dramatisk enn jeg hadde sett for meg. Etter jobb i går reiste jeg hjem til noen venner av Marius og vi såg film. Wolverine, som var helt ok. Kanskje ikke en typisk jentefilm?
Etter filmen er det jo obligatorisk med litt snikk snakk, men det ble ikke særlig aktuelt for min egen del. Jeg klarte ikke sette meg i oppreist stilling!! Det var akkurat som om hele magen låste seg. Tenk deg vonde menssmerter og gang det med 50. Helt forjævlig var det. Så i stedet for å bli sittende å være hyggelig tvang jeg meg til å reise meg og krøyp omtrent ut i bilen og startet på hjemturen.
Jeg kom ikke lenger enn 100meter før jeg forsto at jeg ikke hadde mulighet til å komme meg til Stavanger for egen maskin. Så da måtte jeg ringe etter kjæresten og ble beordret til å reise på legevakten. Jeg har ikke hatt så vondt siden jeg brakk armen.
På legevakten klemte de på magen, lyttet og stillte mange spørsmål. Noen endelig konklusjon fikk jeg ikke, men enten er det snakk om magesår eller gallestein. Begge deler er visstnok like vondt som jeg hadde det. Fikk en sprøyte på skinka, to heftige tabletter som fikk ting litt foggy og resepter på diverse tabletter.
Vel hjemme sovnet jeg rimelig kjapt av tablettene og heldigvis våknet jeg i dag uten de helt store smertene. Sitter nå på jobb og det går i grunn ganske greit. Kjenner at ting ikke er som det er og får noe som kan ligne på krampesmerter i magen innimellom, men det skal jeg nok overleve. Paracet er en god venn på dager som dette. Så får jeg vel komme meg på apoteket etter jobb og hente resepten på smertestillende.
Skal ringe fastlegen på mandag og forhåpentligvis får jeg svar på hva som var galt. For det er absolutt noe jeg ikke vil ha igjen.

I kveld skal jeg, Cecilie og Lillian kose oss med god mat og en film. Gleder meg! :)
Håper dere alle har en fin helg!
2891411234902857711

Nice, here I come :) :) :)

Da var hotell i Nice booket og flybilletter begge veiene bestillt. Nå er det ingen vei tilbake. Jeg reiser!
Avreise er søndag 31.mai og hjemreise 02.juni. Så er ikke mer en 2 dager der nede, men skal nok få kost meg masse på den korte tiden alikevell. Hotell er ingen billig fornøyelse når man reiser alene til en storby, så har ennå et bittelite håp om at Silje skal henge seg på og bli med. 
Hvis ikke blir det meg, Rue de Jean Médécin og Promenade des Anglais i 2 dager. Noe som i grunn er en fin kombinasjon.
Jeg skal kjøpe sommerkjoler på Behrska og Pimpkie! Eeelsker de butikkene!  (Har fortsatt et lite håp om at mamma ikke klarer lese ting som er strykt over.)
hcom10777542b   hcom10777545b
Hotellet er lite, enkelt og i passe gangavstand til det meste. Noen ganger er det greit å være litt lommekjent. Jeg visste akkurat hvor jeg ville bo! Jeg har nemlig bare 2 minutter å gå ned til Jean Medicin, som er den store shoppinggata i Nice. (hvis du ikke har forstått det allerede, hehe..)

Good old times

Jeg har hatt en fantastisk dag så langt. Har gjort minst mulig, bare kost meg sammen med gjengen i Wisteria Lane og nå har jeg nettopp brukt 2 timer på å bla i gamle dagbøker og se på gamle minner. Må innrømme det vekker til liv gamle følelser. Både vonde, gode og grusomme følelser. Men og undring, hvorfor ble ting som det ble? 
Er det sånn at alt har en mening? Og hvorfor er det noen følelser man glemmer? Fortrenger man dem kanskje? 

En ting er sikkert, jeg har full kontroll på hva jeg bedrev tiden med da jeg var mindre. Bare se her:
cimg0212
Må sies at ikke alle dagbøkene mine er like detaljerte! Men tydeligvis var jeg opptatt av datoer en periode, jeg har nemlig en 6måneders dagbok med viktige datoer. Så er det noe du lurer på fra den tiden Ane så er det bare å spøre, jeg har sikkert svar på det! 
cimg0214
Det skulle ikke vært lov å stryke over ting med sprittusj! Jeg klarer ikke forstå hva jeg skrev og er nysgjerrig!!! 
cimg0215
Og tydeligvis har Tonje vært innom å sørget for at jeg skulle se det positive i at jeg ble singel. 
cimg0216
Hver eneste måned etter at det ble slutt med exen hadde jeg skrevet: 1.måned siden det ble slutt, 2 måneder osv...
Under hver måned har Tonje vært innom med den rosa tusjen sin og gjort ting litt bedre. Hva skulle man gjort uten venninner som henne?  

Trening

Da jeg troppet opp på håndball trening i dag og fikk beskjed om at det var trening uten trener var det rett før jeg gikk hjem. Som regel ender slike treninger opp med ca ingenting... Alltid masse krangling om hva vi skal gjøre, hvem som skal bestemme og hvor lenge vi skal trene. I dag var intet unntak. En liten gjeng bestemte seg for å spille volleyball og en annen gjeng for å flørte med guttene som satt på tribunen. 
For min del som faktisk kjører fra Stavanger hver eneste mandag og onsdag (15min en vei) er det litt bortkastet bensin hvis jeg ikke får trent. Derfor var det bare å få selvdisiplinen på plass å kjøre kondisjon. 45minutter med lett jogg avsluttet med styrke og spensttrening. Sier meg meget fornøyd med det! :) 

Nå kommer snart kjæresten, så jeg må vel hoppe i dusjen. Eventuelt vente og ta han med meg i dusjen! ;) 
I morgen SKAL jeg ha fridag, det er uaktuelt å bruke ennå en fridag ute på Nærbø. Jeg skal bruke dagen til å finne ut hvor jeg skal bo i Nice og planlegge hva jeg skal gjøre der nede. En ting er hvertfall sikkert, joggeskoene skal få plass i kofferten! Nice er verdens beste by å jogge i!! Jeg elsket å jogge mens jeg bodde der nede. Hver eneste kveld var det på med joggeskoene og ned på promenaden. 
anaislisa
De to nydelige jentene jeg var "reserve" mamma for i Frankrike. Tenk at nå er de hele 5 og 7år! Skal bli spennende å se dem igjen. For hvis jeg ikke får avtalt et møte med dem så vet jeg jo hvor de bor! Er lov å spionere litt eller?

Utro

Jeg har vært utro, og jeg er ikke stolt over det, eller jo litt kanskje?. Jeg har gjort noe som anses av veldig mange som veldig galt. Selv om det ikke er noe man burde smile over så gjør jeg det alikevell. Rett og slett for jeg tror at i lengden vil det gjøre meg godt.
nice2
Jeg har nemlig bestillt tur til Nice med Norwegian (!!!!!!) Det er ikke akkurat greit når man jobber i SAS. Og egentlig tror jeg ikke dette er noe jeg burde skrevet på bloggen en gang. Men for å ikke gjøre det aaaaltfor galt så har jeg kun bestillt retur billetten med Norwegian, turen ned går med SAS. Og siden jeg da reiser på ID billett har jeg ikke bestemt meg for hvilken dag jeg reiser ned, får ta det litt på sikt rett og slett. Kanskje blir det 2dager, kanskje 4?
Vil du være med kanskje? For jeg reiser i teorien ned alene! Har store ønsker om å få hilse på aupair familien min igjen, men om det lar seg gjøre får jeg ta litt som det kommer. Vi skiltes jo ikke akkurat som verdens beste venner.
Hjemreisedatoen min er 02.juni, skulle du føle for å bli med er det bare å henge seg på! :) Men om jeg må reise alene så gjør ikke det noe heller, jeg tilbrakte jo 3måneder der nede alene sist så et par dager skal gå uten problem! :)

Im in looooove with a faaaairytale

Jeg har aldri tid til å dille foran pcen lenger, derfor dårlig med oppdateringer! Men en ting er sikkert, jeg blir ikke lei av Faaaairytale! Ta derfor en kikk på denne utrolig søte videoen. Felespilling får en ny dimensjon! 

Søte søte gutten! Nesten søtere enn Alexander Rybak, men bare nesten for Alexander er noe av det mest sjarmerende og søte jeg noen gang har sett. 
Nå skal jeg hoppe i uniformenn og komme meg på jobb. Heldigvis en kort vakt i dag, bare 7 timer. Fri i morgen og torsdag så skal kanskje ikke klage? 

Sixteen Seventeen

16.mai ble "feiret" sammen med koselige jenter. Vi spillte alias, spiste pizza og drakk vin. Veldig veldig gøy! Selvsagt fikk vi også med oss Grand Prix finalen. Vi jublet, hylte og sang! For en fantastisk kveld. Jeg har aldri opplevd maken til allsang på byen før, alle gikk rundt å sang på fairytale! Syke tilstander. 
cimg0166
Fine Kine og Ingrid
cimg0169
Vertinnen vår, Brit Therese som vartet opp med nudler, spaghetti og pizza når vi ble sultne.
cimg0180
Kathrine, Britti og Kine. Søtnoser! 
cimg0185
Herlige jenter! 
cimg0186
Meg, Silje og Kathrine
cimg0183
Britti og meg

Jeg ble brutalt vekket klokken 07.00 i morges av at korpset stod utenfor soveromsvinduet mitt, nesten hvertfall. Å bli vekket av et korps er aldri koselig, ikke en gang på 17.mai! Opp og hopp i bunaden og ut for å kikke på lillebror gå i tog, spise hamburgere, vinne leker og spise kake. Siden vi var samlet på gamle barneskolen min var det og mange  gamle kjente
cimg0207
Aleksander i toget. 
cimg0211
Verdens beste foreldre! :) 

Nå er klokken ikke mer enn 15.30, men jeg har allerede pakket sammen bunaden og krøpet godt under et teppe. Det blåser på vestlandet og så kaldt som det er blir det uaktuelt å stå i ro i flere timer for å se folketoget. Jeg boikotter resten av dagen. 

Æg ska te Nærbø i dag ao!

Min andre fridag på rad, jeg nyter det! I går var i grunn planen å bare ligge i senga å kikke på serier, men en melding fra kjæresten la de planene i grus. Han trengte mer hjelp med oppgaven sin så det var bare å sette seg i bilen og kjøre til Nærbø. En tur som tar 45 minutter og er lang, kjedelig og full av traktorer. 
Jeg hadde håpet jeg bare skulle løfte røret også få reise hjem igjen, men neida. Røret hadde bøyd seg, noe det ikke skulle og alle forsøkene hans med leiren var bortkastet. Jeg som endelig såg lys i enden av dette mastertullet ble litt deppa. Men da jeg kikket på kjæresten og såg hvor lei seg  han ble orket jeg ikke furte. Så der ble jeg sittende i 4 timer, kun for å være sosial støtte. 
Og siden jeg vil han skal prøve å bli ferdig med all testingen før 17.mai får jeg bare komme meg ut igjen i dag for å hjelpe litt mer til. Selv om det er kaldt, kjedelig og støvete i denne stygge låven! 
svalbard 096
Kassen han gjør forsøkene i. 

Men nå skal jeg lage meg en god frokost, se en episode av Sopranos og vente på at jeg skal treffe Camilla. Må få tid til en sladretur rundt Mosvannet før jeg skal være flink kjæreste igjen. Jeg har nemlig fått ubekreftede tips om at frøken Knutzen har blitt kjæreste med en av mine beste venner. Dette her må oppklares! :) 

Truly shoeheaven!!

Jeg fikk endelig de etterlengtete skoene som jeg bestillte fra GoJane. Det var nesten som det var julaften, bursdag, sommerferie og russetid samtidig. De er så fine at jeg har lyst å vise de frem til alle! Etter at jeg hentet dem på posten reiv jeg opp pakken og hoppet oppi skoene, og på føttene sitter de ennå! Jeg elsker dem!! 
cimg0163
cimg0164
Er det lov å droppe bunadskoene å heller bruke disse til bunaden på søndag? 

Og siden jeg først hadde fått nye sko måtte jeg ta ut alle skoene mine fra skapet for å kikke på dem. Til slutt endte det opp med at jeg hadde en aldri så liten photoshoot med noen av skoene mine. 
cimg0160
cimg0162
Ble i grunn litt glad når jeg stillte alle pumpsene opp på rekke og rad, det viser seg nemlig at jeg ikke har så mange par som jeg først trodde. Noe som betyr jeg kan kjøpe noen få til før mamma gjør meg arveløs! Jippi!!!! Det er bare å invitere meg på vorspiel, bursdag, grillparty eller restaurant besøk sånn at jeg får brukt alle mine (ubrukte) sko!! 

Fantastisk Furious

For en fantastisk kveld, for et fantastisk selskap, for en fantastisk popcorn og for en fantastisk film! Jeg har med andre ord hatt der rimelig fantastisk. Fikk lokket med meg Lillian på kino i kveld og tror ingen av oss angrer på at vi gikk for å se filmen vi såg. Vi koooste oss i nesten to timer sammen med Vin Diesel og Paul Walker, også raske biler selvsagt. Jeg hadde litt lunkne forhåpninger til filmen, det er jo tross alt 4 filmen i Fast and Furious "serien" 
Men for en positiv overraskelse! Det er ikke rart at film nr.2 og 3 i "serien" var dårlige, man manglet jo selve radarparet. Så min film anbefalling hvis du skal på kino i nærmeste fremtid er Fast and Furious! Fantastisk film, fantastiske biler og fantastisk eyecandy! 
fastfuriousmovieimagepaulwalkerandvindie
Jeg blir helt mo i knærne av Vin Diesel. Maskuline menn er nam! Og den stemmen han har gir meg frysninger! 

Morgentur

Pga vonde føtter startet dagen med en gåtur langs Mosvannet. Når man vanligvis bruker runden rundt vannet til å konsentrere seg om å ikke svime av pga utmattelse var det en fornøyelse å gå rundt når man hadde tid til å kikke litt rundt seg. Det begynner virkelig å bli sommer. 
cimg0135
cimg0139
cimg0141
cimg0144
cimg0145
cimg0149
cimg0155
Jeg ser jo nå at jeg langt fra er noen fotograf, men syns bildene ble litt søte for det om jeg. Det er virkelig fint rundt Mosvannet! 

Flink kjærestejente!

Det ble dårlig med "ta vare på meg selv" uken som jeg hadde planlagt. Gårsdagen startet nemlig med at jeg fikk melding av kjæresten om at han trengte hjelp til noe på masteroppgaven. Jeg hadde ikke hjerte til å si nei. Jeg vet jo hvor mye han stresser med oppgaven for å bli ferdig i tide. Jeg har aldri sett kjæresten min mer stressa og sliten enn det han er for tiden. Stakkar liten! 
Så etter å ha jobbet 04.30 til 12.30 i går bar det rett ut til universitet hvor jeg ble beordret til å spa leire. (!!!) Å prøve å forklare hva oppgaven hans går ut på kan jeg dessverre ikke for jeg har i grunn ikke helt skjønt det selv. Noe med noen rør på bunnen av havet. Men spa og trille trillebår, det forstår jeg hvordan man gjør! Vi holdt på helt til klokken var 20.00! Skal love dere det var en stykk sliten jente som sovnet oppå brystkassen til kjæresten sin. 
Jeg slapp forresten ikke unna i dag heller. Jeg har tilbrakt 3 timer sammen med leiren min på en låve hvor Marius gjorde noen tester. Føler meg som en ordentlig flink kjæreste! 
Nå har jeg nettopp gått ned for landing i senga etter en joggetur og har tenkt å sitte godt plantet ned mellom dynene resten av kvelden. Forhåpentligvis kommer kjæresten senere sånn at jeg sover godt i natt også! Merkelig det at jeg ikke sover like godt uten han i senga. 
n56322014937551476216
Kjæresten med verdens beste armkrok å krype inn i! Når jeg ser på dette bildet gleder jeg meg helt villt til at sommeren skal komme for fullt. Det fine været i dag ga meg virkelig en forsmak på hvor herlig det kommer til å bli! 

Bissy Mona

Jeg har startet prosjekt "ta vare på mine interesser (og meg selv)" Spillkveld med ex-dolly jenter er under planlegging, sladdertur med Camilla er rett rundt hjørnet og muligheten for at jeg tvinger noen med på fylla på lørdag er rimelig stor. Noen som melder seg som frivillig "offer" forresten, det hadde gjort ting litt lettere! :)
Med tanke på at jeg trener håndball hver mandag og onsdag, jobber skift (som betyr mange kvelder og tidlige morgener) + at jeg tross alt er i et forhold som trenger pleie så er det begrenset hvor mange kvelder i uken jeg har tilgjengelig. Men jeg gjør det beste ut av det! Mer kan man jo ikke gjøre.
Men jeg er på rett vei. For å ikke snakke om at Tonje kommer hjem om 5 uker (!!!!) Da trenger jeg jo ikke planlegge noe en gang, da bare skjer ting av seg selv! 
Jeg har allerede levert søknad om å låne luksushytta til mine kjære foreldre i Lyngdal og fått den innvilget, så nå er det bare å finne en helg det passer for oss jentene også reiser vi!  
showimagestream   kuykjh
Johnny er straks ferdig med terrassen. Flinke flinke Johnny! Må komme meg ned å få tatt noen egne bilder sånn at jeg kan vise hvor fint det er. Jeg er klar for grilling, jentekveld og masse fnising etter alt for mye vin!

Det skal ikke være lett...

Hvem sier at det å være kjærester er lett? Det kan virkelig være en berg og dalbane til tider. Misforståelser, frustrasjon, irritasjon og tanker, men og glede, omsorg, trygghet og latter. Noen ganger gjør det så utrolig vondt å være forelsket i den man er sammen med. Man er så innmari glad i den personen og vil i grunn gjøre alt for at han skal ha det bra, men midt oppi det glemmer man at man må kanskje ha det bra selv. Ikke alle, men hvertfall jeg glemmer noen ganger å ta vare på meg selv. Det har jeg bestemt meg for å endre på.
En ting er hvertfall sikkert, et forhold må jobbes med og går ikke alltid på skinner. Noe som i grunn er betryggende, jeg tror det er bra å krangle litt, vise frustrasjon og furte. Hvertfall så lenge man blir gode venner igjen og sovner i armene til hverandre.

Blogg anbefallinger

Har ikke de helt store tingene å blogge om i dag, derfor deler jeg 4 blogger med dere. Dette er 4 av de bloggene som jeg for øyeblikket syns er mest spennende og jeg gleder meg til hver gang det kommer et nytt innlegg fra en av disse. Så får dere ta en titt hvis dere skulle kjede dere i helgen!  

1. Christine http://hvitstil.blogspot.com
Jeg begynner å bli rimelig lei av såkallte fjortiss moteblogger. Derfor har jeg i det siste blitt mer og mer interessert i interiør blogger. Christine skriver om design, interiør, livet sitt og legger stadig ut bilder av alt det fine hun syr og broderer. Jeg anbefaller virkelig å ta en titt innom, kanskje du og finner bloggen interessant?

2. Teresa http://hvitblomst.blogg.no
Nok en interiørblogg. Teresa har stadig nye prosjekter på gang og er ikke en jente som sitter lenge i ro. Foruten å oppdatere oss om hva hun pusser opp og kjøper så er hun og en sporty jente med stor interesse for trening. Bloggen har et nydelig design og etter å ha lest Teresa sin blogg en god stund nå virker hun som en utrolig flott jente.

3. Anchisa http://foki.blogg.se
Har nettopp begynt å lese bloggen til Foki, men jeg har allerede bladd meg gjennom nesten samtlige innlegg. Bloggen er asia inspirert med mange kule bilder. En annerledes blogg med masse masse morsomme ting. Dessuten ser cupcake`sene hun baker heeeelt fantastiske ut.

4. Thea http://itsretro.wordpress.com
Søt jente fra Norge som for tiden bor i USA sammen med familien sin. Oppdaterer ofte med kule antrekk og skriver om livet sitt i USA. En blogg som skiller seg ut fra alle de andre der ute. Dessuten har hun verdens fineste fregner, slike som jeg vil ha!

Nå skal jeg pine meg gjennom den siste timen på jobb før jeg skal hjem å nyte fredagskvelden sammen med denne tullegutten: (godt at vi begge er ekstremt lite fotogene, hehe..)

cimg0094
Ha en fantastisk helg alle sammen!

Båttur, anyone?

n53279044461221254570453
Fra en båttur i fjor, vi koste oss med champagne og jordbær! 

Det er allerede 7.mai og jeg har ikke vært på båttur ennå! Det er krise, nesten hvertfall! I fjor hadde vi vår første båttur allerede i midten av april. Tror jeg må sende en bekymringsmelding til Preben og etterlyse grilling, båttur og champagne. Det er ingenting som slår gode venner samlet langt ute på en holme i sjøen. Men jeg skal ikke drømme meg bort for mye, når jeg kikker ut vinduet forstår jeg jo at det ikke kommer til å skje denne helgen. Det er dessverre meldt regn regn regn! Kjipern.
I stedet for å drømme skal jeg hoppe i dusjen, jeg kom meg nemlig ut på joggetur i dag også! Og siden jeg har fri så har jeg planer om å gjøre minst mulig. I kveld skal jeg noe ganske så morsomt, nemlig planlegge barneskolereunion som vi skal arrangere i juni. Det er faktisk 10 år siden jeg var ferdig på barneskolen, sykt! Tror det blir ganske spesielt å samle alle igjen, vi har jo blitt vidt forskjellige mennesker! Spennende! :) 

Avslutter innlegget med et grusomt sjarmerende bilde av mitt fantastiske søskenbarn:
n74726328413988693965
Kyss meg?

Joggings

cimg0116
Nytrent og klar for jobb! :)

Mine joggeturer gir tydeligvis resultat. Nå tenker jeg hverken på vekten eller i centimenter, men på kondisjonen. Siden jeg ikke hadde jogget ordentlig på en evighet da jeg startet å jogge igjen for et par uker siden var ikke akkurat kondisjonen på topp. En runde rundt Stokkelandsvannet eller en runde rundt Mosvannet holdt lenge. Jeg kom meg akkurat rundt vannet uten å falle sammen. Pinlig!
Derfor har jeg nå prøvd å komme meg ut av sofaen og rundt vannet minst 3 ganger i uken. Ikke alltid like gøy, men må man så må man!
Etter en intens treningsdiskusjon på jobb i går våknet jeg i morges med en motivasjon jeg ikke har sett maken til på flere år. Jeg SKULLE klare to runder rundt Mosvannet. Skal love dere det at uten frokost i magen og klokken halv 10 på morgenen trodde jeg ikke dette skulle gå. Men joda! Første runden var mildt sagt jævlig, men runde to gikk som en lek. (nesten) Det var faktisk så gøy å klare to runder at jeg startet på den tredje, men etter å ha jogget 100meter begynte det å regne og jeg småsprang hjem heller.
Det var en stykk sliten, men fornøyd jente som hoppet i dusjen! Nå er jeg steinklar for to nye runder i morgen tidlig! Jeg begynner å forstå hvorfor folk liker jogging. Følelsen av å prestere litt bedre hver uke er herlig!
Hvis jeg i tillegg kommer til å se forskjell på kroppen er det en ekstra morsom bonus!

Welcome back my dear!

cimg0113   cimg0114
Jeg fant frem til husmor genene igjen i går. Pyntingen av muffinsene ble litt halveis utført da jeg var drittlei på slutten. hehe.. Neste gang lager jeg bare en av tingene så gjerne muffinsene blir litt mer gjennomført! Men både rundstykkene og muffinsene smakte fortreffelig. Rundstykkene laget jeg med masse havregryn oppi, noe som var kjempegodt!

Fikk nettopp melding av Lillian om at hun var kommet hjem! Det er nesten som det er julaften, bursdag og 17.mai på en gang. I kveld skal jeg ikke bare henge og slenge med Cecilie, men og få høre spennende historier fra den 4mnd lange "studie" turen til Lillian i Nicaragua. Jeg gleder meg virkelig! Selv om sjalusimonsteret nok kommer til å boble inni meg. Ikke bare av brunfargen hun har klart å opparbeide seg, men og alle opplevelsene ved å bo i Sør-Amerika. Lucky bastard!

New shoes, again...

344199310350x330   29
Jeg har i lang tid hatt lyst på disse skoene. Problemet var at de på Bianco kostet 599, noe jeg ikke hadde samvittighet til å ta meg råd til. Jeg begynner å få en svær samling med sko jeg ikke har brukt, til mamma sin forargelse. Dessuten har jeg kun fått brukt 4 av 10 par som jeg kjøpte i Kina. Men pga kjedsomhet på jobb i dag satt jeg å kikket på diverse nettsider. Og gjett hva jeg fant på GoJane, omtrent de samme skoene til 125 kroner. (!!!!)
Så jeg fallt i luksesfellen igjen. Jeg endte opp med to par sko fra GoJane der totalsummen inkludert frakt ble 400kroner! Jeg har altså spart penger på å kjøpe skoene fra GoJane! Regner med at tollen kommer på ca 200 kroner.
Jeg er fornøyd! Klarer du forresten se hvem av skoene oppforbi som koster 599 og hvem som koster 125?

I går var jeg i innflyttningsfest til Silje og Torleif, veldig koselig. I nabohuset hadde i tillegg Morten vorspiel så jeg sjonglerte mellom de to husene og koste meg riktig så masse. Før på dagen i går klarte jeg glemme lommeboken min på Bohus så det ble dårlig med bytur på meg siden jeg ikke hadde legitimasjon. Heldigvis fant de lommeboken min så jeg får hente den i morgen tidlig. Var i seng klokken 1 og det var i grunn helt greit, herlig å ikke være dårlig på jobb i dag!

Kosefredag

cimg0101
Jeg nyter virkelig fredags kveldene for tiden. De siste 3ukene har jeg tilbrakt fredagskvelden på sofaen sammen med min kjære. Vi har kost oss med Norske Talenter, godterier og god mat. I går var ikke noe unntak. Jeg laget nachos til oss, mens han sørget for at jeg fikk popcorn og brus.
De tre siste ukene har jeg også hatt morgenvakt på lørdagen så det ender som regel opp med at jeg sovner etter Senkveld mens Marius må underholde seg selv.
I går lekte vi oss for en gang skyld med kamera, jeg er som kjent ikke så alt for glad i å bli tatt bilder av. Men etter å ha vært kjæreste med Marius i ett år har vi kun tre bilder av oss sammen, noe som er aaaalt for lite. Jeg må rett og slett slutte å være redd for kameraet og heller se litt idiot ut. Bilder er absolutt den beste måten å se tilbake på minnene. Så derfor ble det tatt litt bilder i går. Det beste resultatet ser dere over her, som dere klarer se så er ingen av oss særlig fotogene! Han med svær snusleppe og jeg totalt uten sminke. Herlig!

Poker Face

nmm
Gjett hva jeg skal 30.juli? Jeg skal på Lady Gaga konsert! :) Å som jeg gleder meg. Ken Brage fristet med at han og typen hadde bestillt billetter i går og når jeg kom på jobb i morges tok fristelsen overhånd og jeg kjøpte meg likesågodt en billett selv. Vet ennå ikke om jeg er på ferie den datoen eller om jeg jobber eller om det i overhodet passer, men da får jeg vel bare selge billetten på billigsalg.
Jeg er hvertfall lykkelig eier av en stykk billett. Digger Lady Gaga og det er ingen sang som får meg i bedre humør for tiden enn Poker Face så dette her skal bli gøy gøy gøy!! :)
Dessuten er dama råere enn noen annen i underholdningsverdenen for tiden så jeg forventer et forrykende sceneshow!
Fortsatt billetter igjen, lyst å være med?
hits