mai 2008

Hipp hipp hurra!!!

camster16 juli 017
Verdens beste Camilla blir i dag 22år!! Gratulerer kjempemasse med dagen! Gleder meg utrolig masse til du kommer hjem fra Bergen og vi kan feire!!! Champiss, jordbær og alle jentene samla, høres det ut som en plan? Ok, its a date! :)
Ha en super feiring i Bergen i dag og kos deg masse! Masse glad i deg søtis! :D

Bikiniformen

Satt og bladde meg gjennom diverse internett sider da en overskrift på seher sine sider fanget min oppmerksomhet! "Stjernenes verste bikini-øyeblikk"
Oh yes!!! tenkte jeg og var lynkjapp med å klikke meg inn på "nyheten"
Selve artikkelen begynte også bra:
"Er du drittlei utallige oppslag om bikini fine kjendiser?"
"Har du fått nok av tipsene om hvordan å få kroppen til Gisele Bundchen?"

Jeg kunne med et litt halvsurt ansikt nikke bekreftende på begge de spørsmålene. Selv om vi innerst inne vet at mange av bildene (stort sett alle) er retusjert så blir man alikevell i litt dårlig humør av å se på alle kjendisene som ser helt fantastisk ut i bikini.
Hvert år er jeg en av dem som skal komme i bikiniform og hvert år må jeg innse at slaget er tapt. Egentlig tror jeg aldri man blir helt fornøyd. Sånn er det bare!
Men tilbake til denne artikkelen jeg leste! Jeg ble sååå glad av å se bilder av kjendiser som har love-handles, cellulitter og rynker!
Og det til tross for at de mest sannsynlig har personlig trener, assistenter, tilgang til råflott skjønnhetspleie og gjerne en kostholdsplan!
Jeg velger å dele noen av bildene med dere, ikke for å le av disse kjendisene på noen som helst måte, men for å kanskje gi dere en litt bedre følelse! For disse kjendisene er nydelige jenter/damer, men ikke alle kan alltid se bra ut i bikini! Og godt er det...
jenniferlovehewitttbikiniliv0100richiebikiniramey

Her derimot, har du en dame som ser helt fab ut i bikini!! Her snakker vi bikiniform du! 
beyoncejayz2
Nå skal jeg komme meg ut av senga, lage meg en sunn og god frokost før jeg skal ned å trene slik at jeg forhåpentligvis føler meg litt mer komfortabel med tanken på å springe rundt i bikini om et par ukers tid!

10 ting jeg skal i sommer

(inspirert av Lillian)

1.Jobbe godt over 100% stilling på Widerøe
n5198923362758746951

2.London med Siri
london1

3.Hyttetur til Sørlandet med jentene mine
strandbabes

4.Mange båtturer med Preben, Erik og Tonje
div 002

5.Trene
fitnesshealth

6.Nyte sola
039598

7.Bade masse
mona og lillian2

8.Gå tur på prekestolen
n5894950291207026245

9.Spise masse jordbær
jordbaer

10.Hong Kong og Bali sammen med Marie!!!!
n5056149912093426652lasershowonhongkongananda resort

Det blir en fantastisk sommer dere! Og den starter for min del på lørdag! Da med champagne, jordbær, sjokolade og båttur sammen med Tonje, Erik og Preben før det blir en herlig jentegjeng som skal på Rogafest på kvelden!
I dag får jeg heller nøye meg med å gå på jobb og feire at den siste eksamenen er i boks! :)

Sykkelshorts? Ja takk!!!

Jeg blogget ikke i går av den enkle grunn at det aldri ble noen sykkeltur på meg. Kunne jo ikke blogge å fortelle at det ikke ble noe av når jeg hadde skrytt på meg denne turen.
Tiden ble for knapp i går til at jeg rakk å sykle Klepp-Stavanger, så da ble det heller styrke&core time på Elixia, en runde rundt Mosen med Camilla og en tur med hunden til Marius. Rimelig sliten etter "bare" det.
Jeg er inne i en god periode, både når det gjelder trening og kosthold. Får bare håpe det fortsetter. Har holdt meg helt borte fra godterier, chips og andre usunne saker siden torsdag. Noe jeg er ganske fornøyd med. Er ikke dårlig til å være meg! Jeg spiser dessuten mer og oftere enn jeg pleide. Før holdt det gjerne med to knekkebrød hele dagen, slik skal det jo ikke være! Så nå har jeg hamstret knekkebrød, kylling filet og frukt til smoothisene mine.

I dag ble formiddagen brukt til å rydde og vaske, slik at jeg skal klare å bruke hele onsdagen til intensiv eksamens lesing. Klarer ikke lese når det er tusen andre ting jeg kan gjøre. Så la jeg meg på terrassen sammen med notatene mine og leste dem et par tre ganger før jeg ble lei og snudde meg over på ryggen og sovnet. Jeg ble liggende å sove i sola i litt over en time og når jeg våknet kjente jeg rimelig godt at jeg var brent i ansiktet, jaja.. Solkrem, hva er det?
Siden jeg hadde utsatt sykkelturen min bestemte jeg meg for å gjennomføre det i dag så jeg labbet avgårde mot toget og klepp stasjon.
Brukte ganske nøyaktig 27minutter fra Klepp stasjon til Sandnes, noe jeg egentlig sa meg fornøyd med. På Sandnes var jeg en kjapp tur innom Dolly for å fylle på vannflaska mi og snakket litt med Hanne før jeg syklet videre. Ca på Forus kjente jeg at jeg kom til å slite resten av turen, så inni helvette vondt i rompa! Sykkelshorts neste gang?
Er sta som pokker og når jeg først har bestemt meg for noe så gir jeg meg ikke. Men det var rett før. Hver enste hump var en pine, jeg knep tenna sammen og syklet videre. Da jeg endelig svingte inn i gårdsrommet hjemme kikkte jeg på klokka å kunne konstatere at jeg hadde tilbakelagt ca 25,6km på til sammen ca 82minutter. Jeg sier meg fornøyd med det!
72300bf85006e402
Jeg har syklet den blå streken, ca... Her har de tatt den korteste veien såklart, men siden jeg ikke fikk sykle på motorveien ble min vei litt lenger. Langt nok uansett! Nå er hele kroppen min helt gele etter to intense dager med masse trening. Nå må jeg bare bli like flink til å lære meg tjeneste.mrk som jeg er å trene så blir alt så mye bedre!
 

Dessuten så er det en stykk verdens beste Tine Marie som har bursdag i dag!
n86833511212129601563
Hipp hipp hurra for deg!!!! :D

også var det mandag...

Helgen var over på et blunk! Ikke det at jeg merket så mye til det sånn sett siden jeg jobbet både lørdag og søndag. Men helg er helg, mye bedre en mandag hvertfall! 
Siden lørdagen min var rolig og avslappende startet også søndagen utrolig fint. Opp på jobb klokken 10, noe som var helt ok, selv om jeg helt klart kunne sovet lenger! Litt eksamenslesing på jobb, før jeg kjørte innom kinarestauranten og kjøpte mat til meg og Tonje før vi begge ble liggende på gulvet å lese i ett par timer til. (får vel nevne at Tonje leste heeeele dagen, minus på kvelden) 
Da vi var lei av å lese var planen at vi skulle komme oss rundt Stokki, men da vi kom opp hadde Mottien til Tonje bakt krydderkake og skjært opp masse frisk frukt så da utsatte vi den turen litt. Ble sittende på terrassen sammen med Motti, Paps, Kjersti, Janne og Tonje. Koselige greier!  
Da krydderkaken hadde sunket godt ned i magen fant vi ut av det var på tide å komme seg rundt Stokki. Så da ble det guttesnakk, jentesnakk og morsomheter rundt vannet før vi reiste til Preben for å henge.
Vi spillte guitar hero, noe jeg forøvrig prøvde for første gang, og jeg var elendig! Men det var kjempemorsomt! Tok en liten pause i spillingen for å reise å kjøpe is og da vi kom tilbake hadde Petter og Erik rigget seg til i sofaen og var klar for filmkveld.
Med andre ord, en ikke altfor begivenhetsrik søndag (eller helg om du vil), men det var ganske ok egentlig å ikke gjøre så kjempemye! Min andre alkoholfrie helg på rad, deilig! Neste helg gleder jeg meg derimot til å drikke boble vann sammen med jentene mine, vi skal nemlig på Rogafest!!! Gleder meg kjempemasse, har mast meg til fri slik at jeg kan være med heeeele dagen!

I dag har jeg forresten store planer om å være ekstra sporty. Så hvis noen føler for å hente meg i stavanger for så å kjøre meg til klepp sånn ca etter klokken 3 hadde jeg satt utrolig stor pris på det. Jeg skal nemlig sykle den "nye" sykkelen min hjem. Noe som kan ta drøyt 1 1/2 time.

Dessuten så er det en av mine søte små som snart får en overraskelse i posten!!! Personen har absolutt fortjent det og jeg håper hun setter stor pris på det! :)

Saturday night...

Jeg er inne i en periode hvor jeg er drittlei av å drikke, gå ut på byen og våkne i dårlig form på søndagen! Derfor ser lørdagen min slik ut:

rosin
Jeg skal til Madlaleiren for å henge sammen med den utrolig søte og sjarmerende jenta til venstre i bildet.
20071228041b1633951m
Sammen skal vi se denne jenta forhåpentligvis vinne Eurovision song contest. Rett og slett ha en sløv kveld på sofaen sammen. Er atfor lenge siden jeg har tilbrakt litt kvalitetstid sammen med Helene! :) Gleder meg!
n71893015518990668263
Også regner jeg med at kvelden blir avsluttet ved at jeg får besøk av denne gutten...

Jaaa, Lillian!

Lillian maser på oppdatering! Jeg har hatt det travelt etter jeg kom hjem :)
Jeg føler jeg er blitt en dårlig blogger, både når det gjelder å blogge selv og å kommentere på andre sine blogger. Skal prøve å skjerpe meg, men er ikke lett når det er sommer og sol ute!
Reiste hjem på torsdag etter å ha levert kurseksamen. Tror prøven gikk helt ok, bør stå!
Hadde ikke før landet på Sola før Marius sendte melding så da bar det hjem til Stavanger for å hive fra meg tingene før Marius hentet meg og vi reiste til Sandnes for å gå tur rundt Stokki.
Etter turen var vi begge sultne så da bestemte Marius at vi skulle finne et sted å spise, han fikk være sjef så vi havnet på Akropolis. Kresne Mona imponerte nok en gang ved å bestille noe helt nytt, gresk lasagne. Veldig godt faktisk, selv om det ikke smakte lasagne! :)
Så var det en kjapp tur innom videoverden for å leie film før vi reiste hjem til meg, rigget oss til i senga. 

I dag var planen min å komme meg tidlig opp på trening, men det trøtte trynet ved siden av meg syns ikke det var en god ide så da ble vi liggende i senga til det var såpass sent at jeg ble rastløs og måtte stå opp. Kom meg på trening i 12 tiden før jeg reiste hjem, dusjet og dillet før jeg kom meg på skolen. Ble sittende og lese til eksamen sammen med Tonje i ett par timer før jeg var sulten og bestemte at Tonje skulle lage middag til meg.
Tonje er inne i en sunn periode (lurer på hvor lenge det varer denne gangen?) så da ble jeg foret med kylling wok. Måtte fint spise opp alle grønnsakene også! Godt det er noen som passer på meg, har bare godt av det.
I 6 tiden hentet vi Lisbeth og fikk gått en nokså bedagelig runde rundt Stokki mens vi snakket om både det ene og det andre.
Etter turen vår reiste jeg hjem til Klepp hvor jeg koste med Cajsa, spiste is, hoppet på trampolinen og småpratet med Johnny mens jeg leste Woman bladet mitt. Hentet dessuten klærne mine fra Victoria secret, kjeeempefornøyd med alt! Gleder meg utrolig masse til å bruke kjolen, den var fiiiin!
Nå er jeg komt hjem, sitter i senga og lurer på hva jeg skal gjøre. Har laget meg en smoothie, kuttet opp diverse frukt og har et par dilemma. Skal jeg lese videre i boka mi, lese resten av Woman, se tv eller få med meg diverse serieslutter. (Nei, har ennå ikke sett siste episode av OTH)
Egentlig vil jeg gjøre alt på en gang...

Fy for et kjedelig innlegg, men det var i det minste en oppdatering! Ha en fin helg alle sammen! :)

soon home!

Streiken er over, jeg har et lite håp om å klare å snike meg med på 12.40 flyet fra Bodø i retning Stavanger.
Jeg er lei hele kurs greia, jeg har følt meg som en ungdomskole elev igjen. Plassert foran en dataskjerm, en perm fyllt med informasjon som må pugges og en lærer oppe ved tavla si gnålende om hva vi bør lære!
For all det har vært lærerikt, jeg er mye bedre rustet til å sitte alene på billettkontoret! Noe som jo forsåvidt er hele grunnen til at jeg er på dette kurset. Men så ufattelig kjedelig det er å være helt alene i Bodø. Eller jeg er jo ikke alene, er jo en del andre her og på samme kurs. Men alikevell så føler man seg litt ensom, har liksom ikke de menneskene jeg har lyst til å henge med rundt meg!

Det skal bli godt å komme hjem. (skulle tro jeg har vært borte kjempelenge)
Men for all del, jeg har stiftet nye festlige bekjentskaper her oppe. Blitt bedre kjent med en koselig arbeidskollega fra Stvavanger, truffet en skøyer fra Båtsfjord, hilst og småpratet litt med en stille kompis fra Narvik, ledd og shoppet sammen med koselige Trude fra Skagen, hatt "hvem er rasket og best" konkurranse med en sjarmør fra Hammerfest, OG tapt, og ikke minst vært hemmelig småbetatt av en ganske så søt gutt, også fra Hammerfest.
I morgen reiser vi hvert til vårt, hva er sjansen for at jeg kommer til å se dem igjen? Ganske stor når jeg tenker meg om, jeg har utallige ganger fått bevist at verden er liten og at man vet aldri når man treffer på kjente igjen!
Jeg flirer for meg selv her jeg sitter og tenker på hva slags gjeng jeg har vært på kurs med. Så forskjellige, men så morsomme.

Men nå skal jeg avslutte dette innlegget før dere kjeder dere ihjel! :) Skal sette på den siste OneTreeHill episoden og se hva dere maser sånn om! :)

"Også gjorde jeg"

Dette blir et "også gjorde jeg" innlegg, men er ikke så mye å blogge om oppe her i nord. Blir nok bedre når jeg kommer hjem og faktisk gjør ting på dagene/kveldene.
Startet som vanlig dagen med nydelig frokost på hotellet før det bar rett på kurs hvor jeg endelig lærte noe jeg ikke hadde peiling på før vi reiste opp. Hele sist uke satt jeg og kjedet meg siden jeg hadde gått gjennom alt før. Men i dag lærte vi å prise billettene, noe jeg ikke kunne fra før. Men det tok ikke lange stunda før jeg hadde fått det sånn passe bra inn i fingrene og raste avgårde på oppgavene vi kunne gjøre.

Etter lunsj var jeg ferdig med alle oppgavene og satt igjen å kjedet meg. Heldigvis sitter jeg ved siden av en superrask og flink nordlending ved navn Thor-Håkon som også var ferdig så da mekket vi oppgaver til hverandre slik at vi hadde noe å gjøre. Litt kappløp type "førstemann til å bli ferdig" fikk vi også tid til. Kjekt!
Da kurset var slutt for dagen ble vi hentet og kjørt tilbake til hotellet hvor alle gikk hver til sitt. Jeg satt rolig i ca 15sekunder før jeg kjedet meg og labbet avgårde i retning shopping. Fikk kjøpt meg ennå flere bøker, har brukt ca 600 på bøker her oppe. Tuller ikke en gang! :p Noe å gjøre i sommer! Fikk og kjøpt meg en scrub på body shop og var egentlig ganske fornøyd med shoppingen min da jeg labbet hjemover. Skiftet litt klær før det var tid for å treffes for å spise middag. Ble lurt med på indisk restaurant, veldig skeptisk siden jeg aldri har smakt det før og er kjent som en av de mest kresne personer du kan forestille deg. Men jeg ble veldig positivt overrasket og maten var knallgod!!

Omtrent rullet ut av restauranten etter å konsumert nan brød, karri kylling og noe greier jeg ikke har peiling på hva var for noe. Gikk på Kaia bryggeri hvor vi bestillte hver sin øl. Jada, Siri... ØL...!!
Da gamlingene var trøtte og slitne tok vi unge turen bort på bowlingen for å fortsette øldrikkingen og vise frem litt bowlings skills.
Det viste seg kjapt at mine skills hadde gjemt seg og jeg endte på nest siste plass og 2.plass. Må si meg fornøyd med det egentlig. Fikk også tid til litt airhockey, som var uuuutrolig festlig før vi satte avgårde i retning hotellet og senga.
Jeg rakk akkurat å se at Norge gikk videre i Grand Prix å helt ut av det blå satte jeg i et gledeshyl. Litt overraska over reaksjonen min begynte jeg og le. Og siden jeg satt der å lo for meg selv såg jeg humoren i det hele og fikk totalt latterkrampe. Jada, godt å kunne kose seg i sitt eget selskap!

Nå skal jeg skru av tven, sette på musikk på iTunes og kose meg med boken min. Eventuelt se siste episode av OneTreeHill. Merkelig nok frister boka mer en Lucas Scott. Skjer med det?

Så lenge varte det....

Det er utrolig hva humøret har å si på om man gidder å blogge eller ikke. På fredag syns jeg ting såg veldig mørkt ut og bestemte meg for å skåne dere for deppe innlegg og sutring. Derfor ville jeg ta en pause.
Men har man blogget i 3år så er det jammen ikke lett å slutte. Det er blitt en rutine, blogge selv og lese andre sine blogger. Hver dag!
Men i stedet for å gi dere en oppsummering av helgen dag for dag så kan jeg jo begynne med å si at det som var trist, fælt, skummelt og som gjorde at noen tårer rant er løst og ting ser lysere ut en det noen gang har gjort.
Kjenner jeg egentlig har lyst til å fortelle mer om hva det hele dreide seg om, men velger å vente med det... Så fort som ting endret seg i helgen så skal man ikke se bort fra at vips så går det andre veien igjen! :)

En annen ting jeg satte stor pris på i helgen er vennene mine! Både Lisbeth, Lillian og Cecilie var kjappe med å spørre hva som var galt og siden jeg tilbrakte mye tid med Lis og Cec på lørdag fikk jeg luftet mye tanker med dem. Venner er bra!!
Det hele toppet seg vel med Tonje på lørdag, noen ganger er det bra å ha venner som nesten kjenner deg bedre enn du kjenner deg selv. Jeg prøver som sagt å lure meg selv når det gjelder mine egne følelser, men Tonje vet alltid hva det går i og på lørdag tok hun saken i egne hender og prøvde å ordne opp! Du er bare best!!!
Flirer og for meg selv når jeg tenker på de 3 søte små som spionerte og laget skumle planer på lørdag. Skulle gjort mye for å vært der å sett på dere. Godt å vite at dere passer på! hehe...


Sånn utenom det så hadde jeg en flott 17.mai som besto av den fine bunaden min, kjekke venner, folketoget, kinamat, barnevakt og kjøring på en sjarmerende full gjeng.

I dag er jeg på plass i Bodø igjen. Usikker på hvor resten av kurs gjengen har gjort av seg (det er bakdelen med å ikke ta samme fly som dem) så jeg har vært å kjøpt meg Stieg Larsson sin bok "menn som hater kvinner" og en utrolig søt hvit sommerkjole!

Nå har jeg rigget meg til i dobbeltsenga på hotellrommet, skal se top model og ungkaren før jeg nok må begynne på boka mi! :)

Jeg krysser fingrene for at LO og Avinor blir venner slik at jeg kommer meg hjem på torsdag! Hvis ikke er faren stor for at jeg enten må tilbringe ennå flere dager her oppe eventuelt ta fatt på en grusomt lang togtur hjem... :(

Gratulerer med dagen sunshine!!

ruuuus 011n7147651509416302387
Gratulerer kjempemasse med dagen Lisbeth!!
Veeeeldig glad i deg! Gleder meg til å spise masse is med deg i dag!

16.mai.2008Tror det er på tide å slutte å utlevere seg i bloggen, tar en pause.. Usikker på når jeg orker å blogge igjen. Kanskje i morgen, kanskje om en uke, kanskje om en måned... Men ikke mer nå....

Prinsesse Mona

Jeg er en dagbok jente, jeg er en ordentlig jente. Jeg er en prinsesse. Nesten alle småjenter drømmer om stort bryllup, finne McDreamy og leve lykkelig resten av livet. Innerst inne tenker jeg litt sånn ennå. Jeg skal bli prinsesse, om ikke annet en for en dag. Men, det var ikke det jeg skulle blogge om...
Jeg har mimret, jeg har lest dagboken min som jeg har lagret på pcen. En dagbok som inneholder skriblerier fra 2006, ikke så gammel med andre ord. Men ved å lese den kom jeg til å tenke på alle de gamle dagbøkene og har jeg først begynt å mimre klarer jeg ikke stoppe. Absolutt alle dagbøkene mine inneholder side opp og side ned der jeg beskriver drømmegutten, er forelsket, legger andre jenter for hat og har det enten supert eller helt for jævlig.

Det er ikke til å stikke under en stol at det skal utrolig lite til før jeg blir betatt av en person, jeg svever på en rosa sky etter kun ett kyss, etter kun en berøring, etter en kommentar eller gjerne etter ett blikk. Det er med andre ord ikke mye som skal til.
Jeg var utrolig flink til å vise følelser før, jeg var ikke redd for å være jente, jeg kunne lett grine, syte og krype langt inn i armkroken på kjæresten og elske følelsen av å få trøst og bli tatt vare på.

Men det var før...
Hvorfor har jeg forandret meg? Hvorfor blir jeg ikke like fort betatt, hvorfor inneholder ikke dagbøkene de samme beskrivelsene og de samme sukkersøte drømmene som de gjorde før, hvorfor klarer jeg ikke være den prinsessen jeg egentlig innerst inne er å sette foten ned å forlange det jeg vil ha??

For å spore litt av.....
*Min første kjæreste på barneskolen som var sammen med 3 andre samtidig, sjalu jeg nei...

*Min andre kjæreste på barneskolen som jeg nesten ikke turte se på og holde i hånden, kysse? Ååååånei, guttelus vet du! Men vi skrev kjærlighetsbrev til hverandre! Alltid signert med "jeg elsker deg, hjertlig hilsen Mona"

*Min første ordentlige barneskole forelskelse som skrev og diktet sang til meg, og som jeg gjorde slutt med via en venninne. Guuuud så jeg angret etterpå, jeg hadde tusenvis av planer om hvordan jeg skulle kapre han tilbake. Det skjedde aldri...

*Min første ungdomskole forelskelse som var like sjenert som meg. Først i 10.klasse da vi begge var godt skjenket på en fest turte vi kysse og sove i samme seng. Livet var herlig, og det ble mye kyssing. Kun i full tilstand vel og merke.

*Min første, største og til nå eneste kjæreste var ikke lett å få, ikke lett å forstå seg på og etter min mening drømmegutten. Jeg svevde på knall rosa skyer i nesten 3år. Jeg var forelsket, jeg var betatt og jeg var sikker på at dette var prinsen jeg skulle gifte meg med. Slik ble det ikke. Hva skjedde? Tok lang tid før jeg forsto at det var begge sin feil det som skjedde. Jeg oppførte meg som idiot og det gjorde han og. Så da gikk det som det gikk. Synd at det tok så lang tid å forstå at det ikke bare var hans feil, at jeg faktisk var en del av grunnen til at jeg selv ble såret.

Og så skjedde det jeg aldri trodde skulle skje Mona, jeg sluttet å forelske meg, jeg sluttet å få den kriblende følelsen inni meg, jeg ble rett og slett redd for gutter. Eller kanskje ikke gutter, jeg ble redd for forelskelsen. Jeg ble redd for å bli såret, jeg ble redd for å åpne meg og jeg ble redd for å vise hvem jeg egentlig var/er.
Folk kaller meg kresen og vanskelig. Folk sier jeg må tørre å prøve. Folk sier jeg må være meg selv, den sårbare og følsomme Mona jeg innerst inne er. Men nei, det går ikke. Jeg holder det inni meg. Jeg later som om jeg ikke bryr meg, jeg prøver å gjemme meg.
Jeg prøver å lure meg selv og alle andre ved å fortelle at jeg vil være singel, jeg ikke vil ha kjæreste, jeg vil leve livet, jeg vil ikke ødelegge alle planene jeg har osv... Men innerst inne vet jeg at både jeg og de nærmeste vennene mine har avslørt meg for lenge siden. Jo, for all del jeg stortrives som singel. Men noen ganger, ja da skulle jeg ønske at jeg kunne være prinsesse Mona og bare krype inn i armene på en kjæreste og bare bli liggende å bli tatt vare på.

Snart snart, skal jeg tørre å være meg selv. Bare ikke helt ennå...

Bodø

Jeg er på kurs, lærer ting jeg ca allerede kan = til tider ganske kjedelig.
Jeg er på kurs, lærer småting jeg ikke kan = ganske interessant.
Jeg er på kurs med bare nordlendinger og finnmarkinger, ca bare menner! Noe som er utrolig festlig.
Jeg er på kurs der de har en fantastisk kantine med masse god lunsj.
Jeg er på kurs og spise middag på restaurant hver dag, me like!!
Jeg bor på hotell, har et knøttlite søtt rom, med en seng som er ca stor nok til at jeg klarer å snu meg og miste dyna.
Jeg bor på hotell og får ikke internetten til å virke, noe som er utrolig frustrerende!
Jeg bor på hotell hvor de har egen frokostkokk som lager akkurat den type egg du vil ha.
Jeg bor på hotell hvor de har kveldsmat og vaffler hver kveld! (NAM)
Jeg bor på hotell hvor jeg må gå i en tunnel under gata for å komme til rommet mitt.

Jeg er på kurs, bor på hotell og klarer absolutt ikke konsentrere meg om å lese til makro eksamen. Ikke i det hele tatt. Jeg gruer meg til mandag!

Eksamensangst

Det er nøyaktig 5 timer og 26 minutter til jeg skal inn å ha muntlig eksamen i engelsk! Jeg gruer meg som bare pokker... Skrev presentasjonen og laget power pointen i går kveld, noe som resulterer at i stedet for å pugge case så må jeg øve øve øve på å lære meg presentasjonen utenatt i dag! Jeg er utrolig fornøyd med power pointen, noe jeg som regel alltid blir. Bare så dumt det er det muntlige som teller!
Egentlig tror jeg presentasjonen skal gå bra, selv om jeg nok kommer til å snuble i en del ord. Å si restaurant på engelsk ca 25 ganger i løpet av en presentasjon kan lage litt tungekrøll, det kan jeg love deg!
Skremmer meg og litt å tenke på at jeg får karakteren med en gang jeg er ferdig, grøss. Hater å måtte stå rett opp og ned for å få en karakter, det lyser jo sikkert nervøsitet og skuffelse hvis jeg får noe dårligere enn en B.
Det skremmer meg og, at jeg har satt som mål og få en B! Hadde det kun vært presentasjonen kunne jeg nok gått ut med hodet hevet og med en B på vitnemålet, men de der stygge casene og artiklene kommer nok til å ødelegge hele greia.

Trekker jeg case 3 så dør jeg, trekker jeg case 1 så blir jeg hoppende glad! Jeg skal trekke konvolutt nummer 3 uansett, da kan jo umulig case 3 ligge der? Da har jeg i tilfelle maks uflaks! Åååå, jeg gruer meg! Eksamensangst til tusen. 14 minutter med pjatt også er jeg ferdig! Tenk positivt!

Begynte btw dagen veldig bra med en joggetur rundt mosen, nå har jeg ryddet og vasket rommet og gått gjennom presentasjonen en gang. Nå er det tid for litt frokost før det er ennå litt mer øving! Fyker rett til Bodø etter eksamen, håper jeg rekker flyet å dette her! Typisk meg at det er kø å sånn tull når jeg har dårlig tid. Jeg er ferdig med eksamen ca nøyaktig 15.40, så er det å skyndte seg masse til flyplassen siden flyet mitt går 17.15!

Ønsk meg lykke til, nå skal jeg øve øve øve!!!!

Gratulasjoner og de...

Jeg hadde en ubeskrivelig kjekk søndag og har ikke tenkt å bruke tid på å blogge om det akkurat i dag siden jeg har eksamen i morgen. I dag er det nilesing, til tross for sol og fint vær. Regner med dere får høre om min herlige søndag når jeg ankommer Bodø i morgen! :)
Men det jeg glemte i går, eller ikke fikk tid til for å si det som det er...
Min kjære og herlige venn Lillian ble 22år i går!

Så i stedet for gratulasjon på bloggen min i går, får du en på etterskudd i dag!

n59039052224321644072
Gratulerer masse med dagen i går søtis! :)

Og når jeg først var i gang med gratulasjoner....
n727510622945361441
Denne kule jenta blir 22år i dag, gratulerer kjempemasse Hanno! :)

08.mai.2008

Jeg har skrivesperre!
Det er så masse jeg har lyst til å fortelle dere om, men når jeg ivrig setter igang med å skrive så blir det bare dønn kjedelig! Jeg vil skrive engasjerende, morsomt å spennende! Det går ikke!
Jeg ville fortelle dere om den nye skiftplanen min som inneholder 6 fridager etter hverandre, annenhver uke.
Jeg ville fortelle dere om alle reiseplanene mine, men siden jeg ikke har bestillt noen annen tur en sommerferien min til Bali så skal jeg drøye det til alt er 100% sikkert. Dumt å skryte på seg masse turer hvis jeg ikke kommer lenger en til Bodø, noe jeg forøvrig skal neste uke. Og uken etter det igjen. 2 uker i Bodø! Jeg vet ikke hvor Bodø ligger en gang, annet en at det er oppe i nord. Så langt nord som jeg aldri har vært før. Jeg skal fly propellfly, Widerøe sine fly, noe som på ingen måte gjør meg tryggere. Tulla, jeg har ikke flyskrekk og det er ikke noe galt med flyene til Widerøe. Det er bare så ekkelt å sitte i et bråkete fly, også kjenner du turbulensen så sinnsykt mye bedre. Men jeg skal overleve! Jeg skal dessuten huske å ha med pcen slik at jeg kan blogge, facebooke og dille! Veldig viktig når man skal tilbringe to uker på et hotellrom sammen med makro bøkene!
Jeg hadde og lyst til å blogge om Bali, som alltid! Men jeg vet at det kommer til å komme både et og to Bali innlegg når det nærmer seg august. Bare for å minne dere på at jeg skal tilbringe 3 uker på en solseng på drømmeøya mi!
Det jeg derimot kunne blogget om er mine store forventinger til Disneyland i Hong Kong! Jeg elsker Disneyland! Jeg elsker parker generellt, derfor skal jeg i Kongeparken på søndag å kjøre karusell.
Jeg ville og blogge om hvor flink jeg har vært til å lese engelsk de siste to dagene, men det er jo en selfølge så det er liksom ikke noe å blogge om sånn egentlig.

Jeg gir opp, jeg trenger inspirasjon til et innlegg jeg kan si meg fornøyd med når jeg poster det. Ikke innlegg der jeg sukker og bare trykker på knappen og offer meg over hvor merkelig jeg skriver. Kanskje jeg skal slutte å blogge for en periode bare for å se om ting blir bedre da?

tadisneylarge

www.shopping.com

Når jeg har dødtid på jobb, noe jeg har relativt ofte pleier (burde) jeg lese på de fagene jeg tar. Men det er ikke alltid like lett. I går betalte jeg så godt som alle regninger jeg har i mai, håper jeg, og siden jeg fortsatt satt igjen med en god del penger så fant jeg ut at jeg skulle bruke dem. God ide!
Jeg har i mange mange måneder siklet etter ca alt de har på victoriasecret, så i dag var det på tide å gjøre drømmer om til virkelighet.
Jeg klarte utrolig nok begrense meg, fant ut at jeg burde gjerne bare shoppe bittelitt første gangen for å se om det passer og om det koster en formue å fortolle det.
v253341w87v254771x74v271737092v271393
//søte pyjamasen // to lip glosser i forskjellige farger og smaker // søte sommerkjolen // kule solbriller //

Kjøpte og 5 truser/tangaer i forskjellig form og farge! Gleder meg utrolig masse til å få pakken i posten.
Sånn utenom dot.com shopping har jeg tilbrakt litt over en time på personalmøte på videoverden før jeg lot magefølelsen vise vei og den førte meg til Randaberg for å besøke Siri hvor det ble grilling av pølser og koteletter. Tror jammen jeg skal følge magefølelsen oftere, gode maten! NAM!

En annen litt kjekk ting (sånn for å spore litt av) som skjedde i dag var at jeg fikk en utrolig kjekk telefonsamtale. Jeg er alltid skeptisk til å ta telefonen når det er ukjent eller skjult nummer, er som regel bare tull. Men igjen så sa magefølelsen at jeg burde ta den, så da gjorde jeg det.
Det var Sony!! Gjett om jeg ble glad. Han hadde vært på Ananda i går og snakket med Agnes også ble han kjempeglad da hun bekreftet at jeg kom ned igjen i august så da måtte han bare ringe for å snakke med meg. Så da ble det snakk om skole, jobb, Bali, surfing og norske jenter. Han lurte og fælt på hva jeg og Tonje egentlig ville snakke med han om den natta vi ringte i fylla mens vi var i Roma. Han lo godt da jeg sa at vi hadde ringt mens vi var fulle og at jeg ikke var helt sikker på hva vi ville! For å ikke gjøre Sony alt for fattig ble telefonsamtalen kortere enn jeg likte og vi sa hade og nå gleder jeg meg ikke akkurat mindre til å dra på ferie i august! Fine fine gutten!
117

Magefølelsen min sier dessuten at jeg burde slutte å være så "gutt" og tøffe meg, heller være litt mer den jente jenta jeg innerst inne er. Vise litt mer følelser, åpne meg opp, være ærlig osv.. Men så var det den pinglete og sjenerte siden av Mona som dukker opp når den helst ikke skal! Ting er ikke ment å være lett alltid. Men det ordner seg vel.
Jeg er dessuten overrasket over at det ikke er noen observante lesere som la merke til min skjulte "informasjon" i forrige innlegg. Var sikker på at feks Veronika eller Marianne kom til å kommentere det, men neeeeeida! Synd for dere! :p

For dere er helt spesielle!

Jeg er så vannvittig glad for at jeg har så mange søte og fine venner!
Noen som står meg nærmere enn andre, noen jeg nesten aldri snakker med. Venner som jeg noen gang ikke orker henge med, men som jeg plutselig henger mye med i en periode! Jeg har venner som lyver, venner som er dønn ærlige, venner som alltid får meg til å le, venner som trøster, venner som bare lytter, venner som ler av meg, venner som tar vare på meg, venner som betyr noe helt ekstra, venner jeg ikke kan se for meg at det går an å leve uten, venner som jeg kan ha timesvis lange samtaler med, venner som jeg kan si alt til, venner som er der uansett hva slags sprell jeg skulle finne på, venner som støtter meg, venner jeg kan skryte av og være stolt over, venner som aldri er langt unna, venner som er redd for meg, venner som ringer bare for å høre hvordan jeg har det, venner som kjefter for jeg oppfører meg teit, venner som passer på meg, venner som oppmuntrer...

Jeg kunne holdt på i en evighet! Jeg har en helt fantastisk herlig gjeng med venner! Jeg skulle noen ganger ønske jeg hadde bedre tid til å ta vare på alle sammen. Noen ganger skulle jeg og ønske at alle vennene mine var venner med hverandre, eller nei, egentlig så vil jeg ikke det. Jeg liker å ha forskjellige venner.
Venner som er så utrolig forskjellige, noe som gjør at jeg ikke blir lei dem!
cimg0039vorspielvilden5261250673396854249
30div 036petter marie eirik og marius
88case jobbing 032n7976400923335262967
verohannovulkan2oops
bilde 029n5264654961561138680n5890801063683852333
made andre og nitanyttr 2005 011n79989527223813366801
n5595123407036273016n7476206544668717505n71261063319869936897
Jeg har garantert ikke bilde av alle som betyr noe helt spesielt for meg, men her har du noen av de fantastiske menneskene jeg har rundt meg! Dere betyr utrolig mye for meg!

sol ute, sol inne!

Jeg brukte ganske nøyaktig 25minutter i går på dusje (ikke håret da), finne ut hva jeg skulle ha på meg og rette håret! Lillian var nemlig rimelig stressa og jeg hadde minimal tid på meg, men rask som jeg er så gikk jo det helt supert!
Hjemme hos Lillian sminket jeg meg, koste meg i sola på terrassen og hjalp til med å spise opp alle druene som mammaen til Lillian hadde lagt fint opp på et fruktfat!
Etterhvert som klokken ble 18.00 kom flere mennesker dinglende og vips var alle jentene samlet.
Siden det var sol og vi liker sol så ble vi sittende på terrassen mens maten ble god og varm i ovnen. Det ble tid for gaveåpning, kjempespent på om Lillian ville like gaven, noe hun heldigvis gjorde! Vi hadde kjøpt blender, noen dritrå svarte HØYE pumps + et skjerf og noen øredobber!
Maten var veldig god, minus de fløtegratinerte potetene som det var altfor mye løk på! Jeg kan ikke fordra løk så det var en liten nedtur, men alt det andre var knallgodt!
Så ble det bittelitt spilling på det nye spillet som Lillian hadde kjøpt, jeg likte spillet, men var noen som ikke syns det var like morsomt som jeg. Kanskje jeg likte det så godt fordi jeg vant? Hmm...
Jeg har en tendens under vorspiel til å glemme å drikke det jeg har i glasset og i går var ikke noe unntak. Da de andre omtrent hadde slukt hver sin vin var jeg såvidt halveis i det første glasset! Jeg må slutte å snakke og heller drikke tror jeg!
Ble mye snakk om ukjekke ting i går, dødsfall, kreft og sykdommer! Men vi ble engasjerte, delte historier, fikk frysninger, trøstet og fikk nye inntrykk! Er ikke alle jentevorspiel der det snakkes om sminke, sko og klær! Tror helt ærlig det aldri har skjedd i "gjengen" vår!

Klokken 23 var jeg snufsete, hostete og litt sløv og da Lisbeth bestemte seg for å gå slo jeg like så greit følge! De andre skulle jo ut i Sandnes alikevell og det ville jo ikke jeg! Tok toget til Stavanger, en kjapp tur innom Checkpoint for å si hei og god natt til Siri før jeg kranglet og ble hissig på en buss sjåfør som endte i en sint mail til Kolumbus før jeg tok kveld og sovna.
Ble oppringt i halv 3 tiden av en greit berusa Marius som hadde gått seg vill langt oppå Eiganes. Han var ikke lett å forstå der han snøvlet frem gatenavn og skilt, men etter litt dilling på gulesider klarte jeg nå guide han hjem til meg. Så da var jeg vips lys våken og ble liggende å le av Marius som sleit med balansen og hukommelsen. Sjarmerende.

I dag er det nok en dag med sol! Fabelaktig! Reiste inn til Tonje og vi kjørte til Preben hvor han og Erik låg på terrassen som to svidde koteletter, de var kjedelig så jeg og Tonje bestemte oss for å gå en tur rundt Stokki. Så ble det jentesnakk rundt Stokki der vi løste verdensproblemer å andre viktige ting. Så kjørte vi tilbake til Preben hvor vi turnet, lagte pyramider og lekte med ball. Etter en stund var jeg klar for frokost så da kjørte vi opp til Tonje hvor vi fant frem diverse grillmat og satte oss til å vente på Tori og Silje som skulle komme med grillen.
Vi grillet kyllingvinger, pølser, hamburgere, spiste hvitløksbrød, båtpoteter, chips og drakk eplemost! Kjempekoselig.
En herlig fridag, ingenting er som sol og grillmat! :)

Håper alle har hatt en super helg!

snart frisk

Jeg tok meg fri fra jobb for å bli frisk! Og jeg tror det har fungert, ca hvertfall.
Brukte formiddagen på å dille på internett, se diverse tv serier og bevege meg minst mulig. Så kom samvittigheten snikende og jeg fant frem engelsk artiklene og satte i gang! Tro det eller ei, jeg leste! Skal ikke skryte å si at jeg leste kjempemye, men litt ble det nå! *klapp på skulderen*
Matlysten var long gone så det eneste jeg fikk i meg var store mengder vann og masse masse halstabletter. Mine fryse/hete slag kom og gikk så jeg konkluderte med at jeg ikke burde ha dårlig samvittighet for å holde meg hjemme fra jobb.
Jeg er godt oppdratt å lærte av mamma at hvis man er for syk til å gå på skole (jobb) er man og for syk til å gjøre noe kjekt på kvelden selv om man skulle føle seg bedre. Så jeg ble liggende i senga og vri meg, kjedelig å ligge alene å være syk.
Så da Siri ringte og fortallte at jeg muligens hadde smittet henne og at hun skulle ha en hengekveld på sofaen på Randaberg var jeg ikke vanskelig da hun spurte om jeg ville være med å henge. To syke mennesker på hver sin sofa foran tven! Det blir ikke bedre.
Vi kjøpte inn taco, gulerøtter, agurk og dipp. Vi kikket på norske talenter, playboyjentene og koste med Johnny. Sånn ca en gang i løpet av kvelden kom Silje og kjæresten (han har et navn jeg ikke klarer skrive, men bare uttale så skal ikke driste meg på å skrive det) De ble liggende på den tredje sofaen og vips var det 4 slakke mennesker på sofaen på Randaberg!
Da Johnny måtte ut å tisse fant jeg ut at det å ta tidlig kveld kanskje var lurt så jeg kom meg hjemover.
Nå skal jeg legge meg siden jeg har planer om å komme meg på jobb i morgen tidlig!
Bursdag til den beste Lillian`en i hele verden i morgen, skal bli kjempekoselig!

Siden jeg har tilbrakt store deler av dagen i senga så har jeg lekt på youtube. Denne dama er kul!
Fatter ikke at det er mulig!

tause-mona

Startet 1.mai med en lei bakrus! Mona + smirnoff ice = hodepine! Hvordan takler du det Lisbeth? Startet og 1.mai med ingen stemme, jeg var helt stum! Litt hvisking gikk bra, men siden jeg ikke liker å hviske så ble jeg heller
tause-mona. Kom meg på varetelling på videoverden før 10 og fikk kjeft for jeg sa så lite. Jeg pleier jo å snakke som en foss om alt. Men ikke i går, det var vondt å snakke, skikkelig vondt!
Fikk litt mer stemme i løpet av dagen, heldigvis! En fordel å kunne snakke når man skal jobbe på Widerøe, ta telefonen å sånn! Fikk presset i meg litt bakrusfrokost siden Julie hadde bestillt 7 pizzaer på varetellingen og kom meg til Sola.
Det begynte relativt bra på jobb, jeg var helt fin og frisk, sånn utenom at jeg ikke helt klarte gjøre meg forstått siden jeg kvekket som en frosk mer en jeg snakket normalt. Men det gikk da på et vis. Hadde masse besøk av Siri som også var slakk og sløv og da det var 4 timer igjen på jobb var jeg utmattet! Jeg fungerte absolutt ikke! Hadde bare lyst til å legge meg ned på gulvet å sove.
Presset meg til å være på jobb til 23.00 før jeg kjørte hjem, hoppet opp i koseklærne, krøyp godt under to dyner og satte på den nyeste One Tree Hill episoden mens jeg hostet og harket.
Har sovet ca ingenting i natt. Har hatt utallige hosteanfall, fryst litt, holdt på å dø av varme og de få gangene jeg faktisk sov så våknet jeg opp av rare og ekle drømmer. Ingen bra natt med andre ord.
Så nå sitter jeg i senga og lurer på om jeg bør gå på jobb i kveld eller holde meg hjemme. Jeg hater å ringe for å si at jeg er syk for jeg vet hvor stress det er å finne noen andre til å jobbe. Men på den andre siden så er det jo bedre jeg blir frisk så fort som mulig. I går hostet jeg ikke i det minste, nå har jeg heftige hosteanfall ca annet hver minutt. Noe som ikke er så sjarmerende på jobb vil jeg tro.
Så det blir nok en kjedelig dag i senga sammen med engelsk artiklene og presentasjonen. Tror muligens vi dropper trening og sånn i dag :p

Hva skal du i helga?

oh russ med din glede...

I går var det super onsdag, en hel dag uten jobb + at jeg fikk grisemye i lønn. (Såpass mye at jeg mistenker at det er for mye, men pyttsan)
Startet dagen med trening sammen med Sara før jeg dillet hjemme før det var på tide og hente Lillian på bussen. Pleier alltid bli smilende glad når jeg ser Lillian og i dag var intet unntak. Vi hadde planer om shopping så vi kjøpte like kule kjoler på Gina Tricot, Lillian kjøpte pornojakke og vi kikket i andre diverse butikker før vi satte kursen mot kvadrat. Her ble det solbriller, singlet, topp og sko på meg, mens Lillian slo til med et spill slik at vi kan lære mer om hverandre på bursdagen hennes på lørdag! Gleder meg! :)
Da vi var lei av å shoppe (nei, vi var egentlig ikke det, men lommeboka sa stopp) var vi sultne og jeg spanderte bursdagslunsj på Lillian før vi var innom en kjapp tur hos Tonje og hentet russebuksen min før Lillian ble plassert trygt hjemme hos mor og far Bakken.
Så bar det til Stavanger for min egen del hvor det var opp og hopp i russebuksen for å komme seg på BI kroen.
Jeg hadde ikke sett russebuksen min siden 18.mai 2005 så vi hadde en liten rørende stund sammen (jeg og buksa) der vi mimret og lo av alt det morsomme som var skrevet på buksa.
Jeg undret meg også over hvorfor hele den hvite foten min var full av grønske (til og med inni lommene var den grønn), men siden hukommelsen fra russetiden mer eller mindre er full av sorte hull så er jeg redd jeg aldri kommer til å få noe svar på akkurat hvordan det har hendt.

Da jeg endelig kom meg ned på kroen satt Ane, Veronika og Stephanie inne på skolen og hadde et aldri så lite mini vorspiel. Jeg hadde bestemt meg for å virkelig leve meg inn i russelivet igjen og hadde gått til innkjøp av den samme spriten som jeg drakk når jeg var russ (jeg shottet ren sprit og svelgte ned med en liten dæsj sitron) Jeg tøffet meg ikke med shotter denne kvelden, men var fornuftig og blandet "drink" en drink som smakte helt grusomt og jeg huskte kjapt hvorfor jeg sluttet å drikke den spriten.
BI hadde laget egne russeknuter og 19.45 var vi på plass inne i kroen (10poeng for å komme før 20.00)
Her var det farlig billig drikke, 2 for prisen av 1. Dvs to smirnoff ice for 35 kroner. Man kan leve med det! Så da hamstret vi inn alkohol og jeg drakk ekkelt mange smirnoff ice! Pleier som regel bli kvalm av to, men i går gikk de ned på høykant. Jeg fant fort ut av at det var ikke det samme å være russ for andre gang, jeg var ikke like ivrig etter å ta mest mulig knuter og var rett og slett litt skuffet over meg selv. Men fikk nå tatt noen få knuter før kroen plutselig var såpass full av folk at det nesten ikke var gøy å være der. Det ble kvelende varmt, trangt og altfor intimt. Så for å prøve å glemme at jeg omtrent ble tråkket ned hver gang jeg beveget meg bort fra stolen så drakk jeg ennå litt til slik at alt var koselig igjen.
Ettehvert som gamle russesanger dundret ut fra høytalerne steg humøret betraktelig og jeg var nesten litt russ igjen der jeg hoppet som en gal opp og ned for å bruke opp all energien jeg hadde spart til akkurat dette.
I 12 tiden bestemte jeg meg for å være fornuftig russ å gå hjem og legge meg siden jeg skulle på varetelling klokken 8 neste morgen, men det satte Ane en stopper for.
Bare se her...

dsc00572dsc00571dsc00573
// Ane havnet på legevakten // full og forslått jente // viktig å ha med lommelerka inn på legevakten //
dsc00579dsc00576dsc00581
// Kalde Ane // Jenta som vi ble venn med som var utrolig energisk // Viktig å ta en hvil før man skal hjem //

Det gikk heldigvis veldig godt med Ane, kun en hjernerystelse. Kveldens tips: Ikke la fulle trønder gutter bære på deg, plutselig mister de deg rett ned i asfalten :p

hits