mai 2007

også tar vi den om igjen

Tar en Marianne, men med en liten vri..

Jeg strøyk
jeg strøyk
jeg strøyk

Og jeg er langt fra fornøyd med det, men sant, noen må jo være dumme og. Jeg er uansett en av mange som ikke helt forsto dette makro greiene. Og selv om det er en liten trøst så kjenner jeg at det frister lite å skulle ta eksamen opp igjen! Fag med ordet økonomi i seg ligger ikke for meg. BedriftsØKONOMI og makroØKONOMI, ikke helt min ting. Tror nok vi om et par uker må føye til STATISTIKK og i den rekka med stryker. Jeg kan ingenting, men hvorfor bekymre seg for statistikken i dag når jeg kan bekymre meg for forbrukeratferden som starter om nøyaktig 9 timer.
Jeg er lei, 1 igjen.. Jeg skal nok holde ut!

bare en oppdatering for tenk...

Pinsen er over, forbrukeratferd nærmer seg og jeg er i sommer modus. Ingen bra kombinasjon akkurat det at jeg er i sommer modus når det nærmer seg eksamen.

På mandag startet jeg dagen med litt lesing, men bare litt før jeg reiste til Sandnes der jeg møtte Cecilie, Hanne, Mugi og Marie. Vi gikk på den ?nye? italienske restauranten som er i Sandnes. Der spiste vi pizza, hvitløksbrød og pasta. Kjempegodt! Etter maten reiste vi til Bryne der vi skulle på Brynekamp for å heie på Jørn.

Kampen var kjempekjekke, Bryne vant og vi koste oss. Etter kampen reiste vi hjem til Marie der vi spiste popcorn og ventet på at Jørn og Are skulle komme for å henge med oss.

Da vi var fulltallige spillte vi alias. Kanongøy, jeg og Marie var overbevist om at vi hadde seieren i boks da vi ledet stort foran guttelaget (Jørn,Are,Mugi) Men tror du jammen ikke at gutta tok innersvingen på oss, de gjorde alle spørsmålene så interne som mulig.

?Hva slags dyr er det på logoen til det og det fotball laget??

?Hva slags land er pablos bla bla bla fra??osv? Ser ut som om at vi kan fotball? For å si det enkelt, guttene knuste oss. Noe som var virkelig surt da vi ledet så masse. Og vi ble kraftig mobbet etterpå og blir det ennå! Men vi forlanger selvsagt revansj for det var en vannvittig koselig kveld der gamle gjengen var samlet!

 

I går var jeg eksamensvakt på Forus vgs for formgivingselevene som hadde norsk eksamen. Satt i 6 timer og passet på ungdommer og luftet dem litt, men fikk og god tid til og lese på forbrukeratferden. Praktisk å lese til eksamen samtidig som jeg får bra betalt! =)

Da alle hadde levert eksamen kom Tonje og hentet meg og vi reiste til Stavanger der vi skulle være flinke skolejenter, men begge var i fnise og fjolle humør så det ble mye useriøs lesing. Halv 6 derimot var det ekstra forelesning i forbrukeratferd så da klarte vi hvertfall følge litt med. Vi måtte derimot gå før det var slutt siden jeg måtte ha i meg noe mat før jeg skulle spille kamp.

BI sitt jentelag spilte mot Statoil som leder bedriftsserien og du kan si det sånn at vi tapte. Hehe.. Har til nå tapt alle kampene, men det gjør egentlig ikke så mye, det er kjempekjekt for det om! Og så lenge vi merker fremgang så er alt ok! :)

Etter kampen skyndte jeg meg hjem for å se frustrerte fruer og jeg rakk det akkurat! Leste litt før jeg la meg.

 

I dag sto jeg opp halv 7 og gikk en runde rundt mosvannet og nå sitter jeg hjemme og er klar for jobb. Etter jobb er det forbrukeratferd med Tonje før jeg skal til Marie og sove der! =)

Gratulerer mammaen min!

Gratulerer kjære mammaen min med ny jobb! :) Kjempeglad på dine vegner...

Så til noe annet, jeg er forferdelig dårlig til å lese på eksamen når jeg har over en uke på meg. Jeg jobber best under press. Som du sikkert forstår så har jeg ikke begynt å lese på forbrukeratferden ennå. Jeg skal begynne i dag, tror jeg. Statistikk caset som vi må gjøre før statistikk eksamen er dessuten lagt ut så vi kan laste det ned og begynne på det. Jeg har ikke turt å se på det ennå, jeg kan ikke statistikk. Ikke i det hele tatt faktisk, tror jeg datt ut på 3 forelesning eller noe. Makro forsto jeg faktisk mer av. I statistikk timene har jeg egentlig lest vg, løst sudoku, og ledd av Njål (foreleseren vår) som er fantastisk morsom av og til. Så jeg må nesten skylde på meg selv, men mistet liksom litt motivasjonen etter 3 forelesning når det ble så inni helsikkens vanskelig!

I går hadde jeg mange planer, en av dem var å ikke bruke penger. Hah, skjedde jo! Jeg er umulig når det gjelder penger, selv om jeg er meget klar over at det bare er 25dager igjen til jeg skal til Bali å shoppe livet av meg så driver jeg fortsatt å kjøper nye søte dyre topper her i Norge i stedet for å vente! Jeg er rett og slett helt umulig!
Jeg hadde og store planer om å vaske leiligheten å bli ferdig med det siden det er min tur denne uken, men jeg gadd ikke. Jeg er inne i en utrolig giddaløs periode. Jeg skal skjerpe meg.
I går hadde jeg og besøk av Therese, Cecilie og Karen. Vi spiste hjemmelaget pizza, popcorn, drakk øl og vin å lå i senga/sofaen å bare snakket. Utrolig kos, vi ble kanskje ikke verdens fulleste,men det var vel heller ikke planen. Etter at 3vin, utallige øl og 7 cider var drukket opp tuslet vi til byen. Vi var en liten tur innom checkpont for å gå på do, der traff vi Kine og Silje og sa så vidt hei før vi tuslet videre. Checkpoint er for meg blitt en plass der folk går på do før de rusler videre, merkelig. Vi gikk innom beverly, men der var det bare mange eldre mennesker som kløyp oss i rompa og skulle spandere drikke på oss, vi sa fint nei takk og gikk inn på dickens. På dickens var det lite folk så vi bestemte oss for å prøve lykken på gossip.
På gossip spillte de kjekk musikk så selv om det kanskje ikke var så mye folk med en gang så fant vi ut at dette var plassen. Therese og jeg spanderte hver sin runde med shotter og vi ble ennå litt fullere. Jeg som driver å spanderer shotter uten å egentlig ha penger, bra jobba Mona! Tørr absolutt ikke sjekke nettbanken i dag.
På gossip var det ikke så mange kjente, men plutselig så var Daniel der. Koselig. Det var og mange rare personligheter der, sånne som ikke tar hintet når du totalt avviser dem, men de fortsetter å ta på deg og skal være med å danse. HALLO, nei er et nei! Dumme mennesker. På doen på gossip fikk vi dessuten være vitne til en skikkelig chickfight, 3 jenter, litt blod her å der, 2 gutter som prøvde å finne ut hvorfor disse jentene sloss også oss 4 da som bare sto å såg på. Til og med oss 4 uskyldige ble skjelt ut og fikk beskjed om å dra til helvete å ikke sto å glo, er jammen ikke lett å ikke glo når de okkuperer hele doen og hele doen er klinet til med blod for noen har oppfunnet en ny "idrett" La oss hive flasker i veggen og på hverandre! Lure mennesker!
I 3 tida kom Frank å hentet oss, og vi ble kjørt helt hjem. Therese sov hos meg og før vi sovnet helt såg vi litt på john tucker must die. Elsker den filmen, hysterisk morsom.

I dag morges vekket Therese meg klokken 7 for hun skulle reise til Haugesund. Jeg slapp Therese ut å låste etter henne også la jeg meg igjen. Nå har jeg ca nettopp våknet, har rukket å stellt meg litt og sitter å ser på rotet på rommet. Utrolig at 4 jenter kan roe så masse. Tenker det blir opprydding å støvsuging på rommet før jeg avslutter med en vask av badet og kjøkkenet før det er forbrukeratferdboka sin tur til å få litt oppmerksomhet. Jeg har ingen spesielle planer denne lørdagen, det er ganske fin fint! :)

Mona for tenk

Mona forstår seg ikke på internetten sin. Den kan plutselig finne på å fungere i et kvarters tid før den logger seg av igjen, Mona begynner å tro det er bare for å plage henne. Mona har fått en uvane, hun liker å skrive navnet sitt. Derfor vil Mona sitt innlegg denne gangen inneholde mange Mona`er.

 

Sånn utenom at Mona har en plagsom internett så har hun tenkt å begynne å lese til forbrukeratferden snart. Det er jo tross alt en uke til eksamen og det å begynne litt tidlig skader jo ingen. Mona sin gode venninne, Tonje skulle egentlig komme til Stavanger og sammen skulle de gjøre case. Men Tonje forsov seg og da ble planene lagt på is til en annen dag. Derfor må Mona være snill pike å heller lese selv, noe som er utrolig vanskelig når ?I gode og onde dager? er på tven.   

I dag morges var Mona flink treningsjente og kom seg opp til O21 timen på Elixia, nytt fancy navn på Sports Club. Timen gjorde Mona sliten og hun måtte derfor tilbringe en time i senga etterpå sammen med bok nummer 41 av Sagaen om isfolket. Siden akkurat denne boken er Mona sin favoritt av de til sammen 47bøkene så hadde Mona en kjekk time der hun låg og leste. Til slutt fikk Mona litt dårlig samvittighet overfor forbrukeratferd boka som stod på skrivepulten og ropte på henne så Mona sto opp og fant fram alt hun trengte til å gjøre noe fornuftig. Nemlig skrivebok og blyanter, samt boken såklart.

Men så var det denne fjesboka som og trengte litt oppmerksomhet og mens Mona først var på internett fant hun ut at hun skulle oppdatere bloggen sin og.

Siden eksamenslesing ikke er så kjekt har Mona og store planer om å vaske klær og rommet sitt i løpet av dagen. Det er mye fornuftig man kan få gjort når man egentlig skal lese til eksamen.

Men Mona har ikke tenkt å tilbringe hele dagen hjemme, i 5 tida reiser Mona til Sandnes for å henge med Tine en hel kveld. Sammen skal de se film, spise godterier å bare slappe av! Det skal bli kos det?

Derfor bør Mona logge seg av internett, skru av tven og sette seg på skrivepulten sin for å fullføre planen om å være flink skolejente!

Mona har dessuten fått seg ny ?jobb?, Mona skal være eksamensvakt for Forus vgs, det kan jo bli morsomt! =)

Men nå må Mona slutte å skrive masse tull bare for å dra ut tiden!

juridiske emner

Juridiske emner er over og jeg er overrasket over hvor "bra" det gikk til tross for at jeg ikke hadde åpnet en eneste bok på forhånd! =)
Nå er det ganske lenge til neste eksamen og siden jeg allerede har lest gjennom forbrukeratferd boka en gang så tar jeg det litt med ro før der blir skikkelig pugging mot helga. Skal gjøre de 3 casene med Tonje og i løpet av uka, regner med det er en fordel å ha fått gjort dem. Det hjalp meg masse på markedsføring eksamen hvertfall!

Ellers så er enne uka rimelig tom når det gjelder avtaler, ganske herlig! Da kan jeg jo si ja til ting som det kommer! Satser på at det blir kino med Hanne en dag, trening med Sara og et par runder rundt Mosen!
I går spillte jeg fotballkamp med BI, vi spillte mot ConoccoPhilips og det var den jevneste kampen så langt. Jeg syns vi blir bedre og bedre. Så selv om vi tapte 1-0 så ser jeg framgang på alle! Det er kjekt! Følte og jeg selv fikk til litt mer i går, var rimelig skuffa sist når ting ikke gikk like lett som det gjorde før. Hadde nok litt for store forhåpninger!

I dag er jeg hjemme på Klepp, skal være med mamma til IKEA og kjøpe litt diverse. Har ennå ikke fått fikset internetten hjemme i Stavanger og begynner å bli letterer frustrert. Forstår ikke hva som er galt, jeg har jo alle kodene og dette her. Så nå begynner jeg å bli meget irritert! Noen som har forslag til hva jeg kan gjøre? De i butikken der jeg kjøpte pcen sa det ikke var noe galt med min pc, men at det måtte være den boksen eller noe. Men det fatter jeg heller ikke siden pcen til ho eine jeg bor med fungerer fint på rommet mitt! Frustrerende! Jeg vil ha internett hjemme slik som alle andre! HYL!!!!!

Til helga blir det forening vorspiel på fredagen før jeg nok sannsynligvis skal ut på lørdag og! =)

16 og 17 mai å dette her

Jeg skal ikke nevne E ordet i dette innlegget tenkte jeg, grunnen er at jeg blir litt stressa hvis jeg nevner det mer en jeg har. Og grunnen til det igjen er at jeg tar det hele så skremmende med ro!

Jeg kan begynne med å kjefte litt, 1 uke siden sist kommentar! Hyl å skrik, det skulle ikke vært lov!
Hmm.. det var all kjeftinga, er ikke så god til sånn.
Ellers har jeg hatt en kjekk uke, har ikke sagt noe om hvor fantastisk gøy det var hos Preben sist lørdag. Var meget morsomt på vorspiel, "barnebursdag" med spiderman duk, kopper, tallerker, servietter og såklart ballonger. Preben hadde laget meget god pizza og det var masse søte mennesker der.
Jeg ble som vanlig ganske ubrukelig i fylla og husker bare bruddstykker av hvordan jeg havnet i bilen til Kristian, snillingen som først kjørte Tonje, Jørn og Carina til Sandnes før han kjørte meg og Silje til Stavanger. I stavanger gikk jeg og Silje på checkpoint å så mye mer en det husker jeg ikke. Det neste jeg husker er at jeg betaler en taxi sjåfør som hadde kjørt meg hjem og at jeg hadde vert innom burger king siden jeg hadde masse mat i en pose! Nam...

16.mai var og en fin fin dag. Jeg jobbet til 4, en avslappende dag på jobb som vanlig. Onsdager er fine. Så reiste jeg til kvadrat der jeg møtte Cecilie og vi kjøpte bursdagspresang til Lisbeth. En kjempetøff billabong genser som jeg gjerne skulle hatt selv. Så kjørte vi hjem til Cecilie på bogafjell der vi hadde 3 kvarter på oss til å dusje, kle og stelle oss før Morten skulle hente oss. Flinke som vi er så klarte vi det med glans!
Vi plukket og opp Tone på veien før vi reiste hjem til Morten og Lisbeth der det allerede var kommet en del folk for å feire bursdagen til Lisbeth.
Vi fikk god salat til middag og punsj som jeg ærlig talt ikke kan huske jeg har smakt på. I 11 tiden da jeg hadde drukket opp en vin kom en taxi å hentet meg og kjørte meg til Lise. Der var det samlet MASSE folk. Mange dollymennesker, men og vannvittig mange ukjente! Temaet var sommer så folk sprang rundt i tangatøfler, surfeshortser, singleter, solbriller og noen hadde til og med tatt på seg solkrem. Det var folk overalt hos Lise, på låven, i hagen, på terrassen og i huset. Dritkjekt!!! I halv 1 tiden tok jeg med meg Tine og noen til for å gå til byen, jeg kjente at jeg hadde drukket nok å måtte gå litt for å ikke bli helt ubrukelig.
Da vi kom ned til Sandnes fant jeg og Tine ut at vi skulle gå på dolly for å gå på do å se om det var noe mat vi kunne stjele siden Tine hadde nøkler til restauranten. Men på dolly var det jammen ennå folk som jobbet, det hadde visst vært meget travelt. Så jeg tror rett og slett vi glemte at vi måtte på do og skulle stjele mat. I stedet for så fant vi frem 17.maipynt (jeg hadde visst funnet julepynten og å mente at vi godt kunne pynte med røde julekuler) og vi tok alle stolene opp på bordene slik at stakkar Lene slapp. Da vi følte vi hadde vært flinke nok stjal vi med oss litt nachos før vi labbet avgårde mot Helan. På helan har både jeg og Tine egentlig glemt helt hva vi gjorde å ikke, men jeg husker godt at vi danset mye.
Jeg husker og at jeg ville gå og legge meg og fikk nøklene til leiligheten til Tine, men i stedet for å gå hjem gikk jeg på caduvil der jeg traff mange kjente mennesker. Var hjemme i halv 4 tiden tror jeg å da var ennå ikke Tine komt hjem.

La meg på sofaen til å lese å vente på Tine, men ingen Tine kom så jeg sovnet. Har ikke sovet noe godt for mobilen sovnet, no battery så jeg var livredd for å forsove meg til jobb.
Siden jeg begynte på jobb halv 9 på 17mai morgen bråvåknet jeg av korpsmusikk halv 8 og undret fælt over hvor Tine var. Særlig siden hun skulle begynne på jobb klokken 8.
Jeg ble etterhvert litt bekymre for muligheten for at hun sov på sin egen trapp eller noe siden jeg ikke hadde blitt vekket i løpet av natten, men det låg ingen Tine på trappen. Jeg bestemte meg derfor for å kle meg å komme meg på jobb å bare begynne å åpne som både kokk og servitør og håpe at Tine dukket opp.
Nede på Dolly møtte jeg på Lene som fikk lettere panikk da jeg sa at jeg ikke visste hvor Tine var. Hun lovde hun skulle prøve å ringe Tine og at jeg bare måtte begynne å gjøre klar til 17.mai.
Kvart over 8 ringer Tine selv til Dolly og ber meg om å hente henne på DALE!!!!!!!! Hun hadde blitt med på nachspiel, smarte Tine! hehe... Så da måtte jeg sette meg i den fine gule dollybilen å kjøre til Dale. Og jeg har mine tvil på at jeg var edru etter 4 timer søvn. Men jeg fikk nå hentet Tine og vi hadde det meget morsomt på jobb. I bakrus som vi begge var!  Jobb var slitsomt, folk spiste is, pizza og drakk store mengder med kaffe! Da jeg endelig var ferdig på jobb halv 4 var jeg utslitt.
Men folketoget må man jo se siden det er 17.mai så jeg kledde på meg bunaden og ble med mamma, johnny og aleksander opp i storgata for å se på folketoget. Da toget til slutt var over, jeg frøys som bare pokker, reiste vi til Klepp der mamma laget mat og vi fikk besøk av noen naboer. En koselig middag med god mat før hele familien kjørte meg hjem på kvelden.
Har hatt Aleksander på overnattings besøk så i dag er han med på skolen å sitter å spiller spill på dataen mens jeg skal lese til...... ja, du vet! Senere i dag er det jobb!

org.psyk

Hmm.. dårlig med kommentarer! Men dere er sikkert like opptatt med eksamen som jeg er. Jeg tar meg tid til å lese andre sine blogger, men ikke til å kommentere! =) Kommer sterkt tilbake!
Jeg har satt ny rekord i dag, er nå inne i min 12 time på skolen!!!! Helt sykt, jeg er drittlei og stikker nok øyeblikk hjem! Så vannvittig mye å lese å komme gjennom! Begynner å bli litt bekymret for denne eksamenen må jeg innrømme! Føler ikke jeg ligger godt an!
Org.psyk er vanskelig!

Blir ikke lange innlegget, skulle bare informere om at jeg faktisk lever... Lykke til på eksameni morgen alle dere BI mennesker! =)

eksamen å sånn

Jeg sliter, makro e overstått, men har ikke helt fått den på avstand ennå. Er ikke klar for å begynne å lese på psykologi ennå, har vært på skolen 2 dager nå og prøvd å lese, men roter meg alltid borti masse annet. Jeg klarer ikke å konsentrere meg! Utrolig plagsomt!
Psykologi er på tirsdag, er ikke et sånn kjeeeempevanskelig fag (som makro), men alikevell, det er ikke kjekt å lese til uansett.
Hadde planer om å holde meg edru hele eksamensperioden, men det røyk jo allerede sist helg. Var faktisk ute lørdagen før makro eksamen, ikke bra! jaja, tror ikke jeg hadde gjort det noe særlig bedre på eksamen uansett.
Nå til helga skal Preben ha bursdags selskap så jeg skal nok muligens der en tur. Men blir ikke noe skikkelig flatfylla siden jeg har planer om å lese på søndagen. Men litt sosial må man få lov til å være! =)
I går hadde jeg forening hjemme hos meg. Var utrolig koselig å treffe Kristina igjen. Hadde vært borte alt for lenge! =) En kjekk kveld der vi spiste lasagne, chips, brownies å snakket masse om alt. Australia, kjærester, ikke kjærester, skole, venner og sånn... Koselig å ha alle samlet igjen! :)

I dag sitter jeg på skolen, har vært her siden ca 11, men må innrømme jeg ikke har fått gjort så altfor mye! Men men, det komme vel. Blir nok sittende på skolen ett par timer til før jeg må få i meg noe middag før jeg skal til Camilla å lese mer psykologi! (tror jeg) Har jo ingen andre planer i kveld uansett! Kanskje jeg bare burde vært hjemme å lest for meg selv? (for da ender jeg ikke opp i senga med en film tenker du?) hehe...
Kjipe kjipe eksamens lesing! Er ikke morsomt i det hele tatt! Takk og lov for at det ikke er fint vær ute lenger, da hadde det vært myyyye vanskeligere å konsentrere seg!
Prøver å tenke positivt, er jo så mye kjekt som skjer etter at eksamenene er overstått! Grilling med Camilla, Eksamensfester, være 100% sosal igjen, folk kommer hjem fra skoler å div og ikke minst BALI! Det skal bli så bra så! =)
41dager igjen!!!! (det vil si utrolige 5 og en halv uke igjen, det er jo ikke lenge til det!!!)
image199
Foreningen var fulltallig! =)

Min nye fiende

Makro er nå offisielt min nye fiende. Vi kom aldri på talefot og da jeg gikk inn eksamensdøra i går var kalkulatoren min aller beste venn i hele verden, trodde jeg!
Kalkulatoren var rimelig fyllt opp med alt slags formler, forklaringer og dette her, men det hjalp fint lite! Jeg kan med rimelig stor sikkerhet si at jeg dro i land en klar F...
Men jeg kan trøste meg med at jeg ikke var den eneste som omtrent kom gående ut fra eksamen med tårer i øyene! Jeg tror samtlige stresset litt, og i dag har jeg fått mange mailer av mennesker som vil at vi skal gå til fagansvarlig osv... Og dette er ikke et fenomen som skjer i Stavanger, hører rykter om at både Bergen og Trondheim holder på med noe fagansvarlig, tillitsmann osv... Så kan ver det skjer noe! For eksamen var drittvanskelig!

Sånn utenom det så er det bånn gass med mer lesing, psykologi eksamen om ei uke! No life...
I morgen er det jobb, så skal jeg i forening med Cecilie, Karen, Therese OG KRISTINA som er hjemme på ferie fra Australia! Morsomt... :)

Men nå irriterer Tonje seg over at jeg trykker på pcen så jeg får nesten avslutte! Heeeej....

Makroen og meg

Jeg har fått en ny uvenn, nemlig makroøkonomien. Vi kommer rett og slett ikke overens. Vi har aldri vært bestevenner, men i starten av semesteret var vi i det minste på talefot. Nå snakker vi ikke en gang samme språk lenger. Utrolig frustrerende. Jeg elsker å få nye venner og det er irriterende når du ikke kommer overens med noen du virkelig vil bli venn med.
I dag har vi prøvd hele dagen å forstå hverandres språk, men sålangt funker det ikke. Jeg tror muligens jeg må ty til Ingrid og hennes ekspertise som tolk i morgen slik at jeg og makroen forhåpentligvis blir litt mer enige om hvordan ting skal gjøres.
Torsdag er snart slutt, det vil si fredag (jobb), lørdag (jobb), søndag (jobb) også vips er det eksamen! Tror muligens jeg ligger veldig dårlig an. Jeg må virkelig ty til tøffe midler for å bli venn med makroen innen mandag. Makroen skulle muligens hatt en facebook profil, der er det jo kjempelett å bli venn med andre! Hmm... Kanskje?

Men jeg har hvertfall fått en ny venn de siste ukene, jeg og facebooken er blitt bestevenner, nesten kjærester faktisk! Vi er utrolig opptatt av hverandre og bruker hvert eneste ledige minutt til å henge sammen. Veldig koselig, men ikke akkurat passende nå som det nærmer seg eksamen. Hvorfor skal slike forelskelser dukke opp fra ingenting sånn rett før eksamen?

Apropo forelskelser å dette her, det begynner å hope seg opp når det gjelder antall mcdreamyer hos meg. Jeg er nå oppe i 4 stykker, djiiis...
Jeg prøver med et "love" design i håp om at makroen skal forelske seg i meg, eller omvendt (heller tvilsomt)

Fine dager

Jeg kan telle antall dager til eksamen på en hånd! Og jeg kan fortsatt ingenting, jeg begynner å grue meg. Hvertfall når mennesker i klassen min begynner å forstå ting, hvorfor er jeg så treig til å forstå?
Hvis noen har lyst til å gi et lynkurs i makro så er det bare å gi beskjed!

Sånn utenom det så kan jeg ikke skryte på meg de helt lange leseperiodene de siste dagene. Mandag var jeg på skolen i veeeeldig mange timer, følte meg flink da. Lærte en ting eller to, men langt fra nok til å stå på eksamen.
Hadde planer om å sitte hele kvelden på skolen, men da Tonje og Preben begynte å mase om grilling å vin å sånn i sola så kunne jeg jo ikke svikte de! :)
I 8 tida kom Jørn og Fredrik å hentet meg og Tonje og vi kjørte til Jørn i Sandvigå. Der var det samlet en liten men herlig gjeng. Meg, Tonje, Preben, Espen, Eirik, Jørn, Felli og etterhvert Erik. Vi grillet pølser, koteletter og habbiser mens vi koste oss med alkohol og den nydelige utsikten det var fra terrassen til Jørn. :) Etterhvert som det ble kveld ble det og ganske kaldt ute så vi flyttet oss inn.
Prisen for den fulleste får Jørn for det tok ikke lange stunden før han var veldig høylydt å han var ca overalt. Men sånn går det når du er så jæli goe te å styrta (intern)
Kan nevne en fantastisk turnoppvisning, mye vin styrting (såklart), nydelig danse trinn sammen med Tonje og ikke minst askepott askepott! ;)
I 2 tida hadde Erik fått nok, stakkaren var edru å orket ikke være med på galskapen lenger så da reiste hele gjengen til Sandnes - meg som reiste hjem til Stavanger for å legge meg.

Tirsdags morgen var 1.mai og egentlig burde jeg lest til makro hele dagen, men pga fint vær så ble den planen skrinlagt. I stedet ringte jeg og vekket fyllegjengen fra kvelden før og spurte om de ennå husket at de hadde lovt å være med på prekestolen. Og det hadde de faktisk! :)
Jeg fikk lest bittelitt makro før jeg kledde meg og reiste til Sandnes der jeg møtte turgjengen. Vi var egentlig ganske treigt, ikke før i 2 tida var vi på vei mot ferja for å komme oss til prekestolen! :)
Turen bort var meeeeeget morsom, kånekjøringen til Preben blant annet!
Vel fremme på parkeringsplassen der ved prekestolen viste det seg at guttene våre muligens ikke var helt forberedt på en tur til prekestolen. Alle 3 stillte med skatesko, lange shortser, trailerbriller og fredrik var den eneste med sekk. Preben og Jørn delte på å bære en gym bagg!!!! Herlige folk! :)
Turen opp til prekestolen var slitsom og jeg rakk å angre på forslaget flere ganger. Men vi kom til slutt opp. Preben og Felli sprang omtrent opp, mens Tonje, Mona og Jørn utgjorde baktroppen som kom dinglende ca et kvarter etter de to med god kondis! ;)
Vel oppe på prekestolen mekket vi til grillen, dinglet med bena over kanten som jo er obligatorisk og glodde på alle de rare menneskene som var der oppe.
Grillmaten smakte fortreffelig og vi koste oss kjempemasse. Preben og Felli hadde seg en liten utforskningstur der de klatret litt og tok bilder mens jeg, Tonje og Jørn, sistnevnte med angst for høyder og folk som nærmet seg kanten satt igjen på bakken og såg på guttene med alt for mye energi.

Etter et par timer på toppen tok vi fatt på turen nedover igjen, noe som ikke var like kjekt som å gå opp. Hvorfor har de ikke rulletrapp ned igjen, vi var jo kalde og slitne! Men vi kom oss nå ned til slutt, denne gangen var det Jørn sin tur til å omtrent springe ned igjen da han måtte noe inni helvete drida (ordrett fra hvordan jørn faktisk sa det)
Nede ved bilen igjen var det en sliten gjeng som satte seg inn og var klar for hjemturen, vi var ikke like pratsomme å tullete på vei hjem, men det var nå morsomt på vei hjem igjen og.
På kvelden hadde jeg igjen store planer om litt makro lesing, men det skjedde såklart ikke. Det var jo frustrerte fruer på tv og etter det sovnet jeg pladask! Sliten etter turen vår! :)

I dag har jeg vært på jobb fra halv 11 til 4, så reiste jeg på skolen for å printe ut en gammel eksamensoppgave og her sitter jeg ennå. Orker ikke tanken på å reise hjem siden jeg da faktisk må gjøre noe fornuftig! Hater eksamen, vil ikke lese.. Er så mye annet jeg har lyst til! Meeeen, jeg får vel labbe hjemover snart! Snart til for tur rundt mosen med Ingrid og! :) Skal bli kos! Ser ikke ut til at det blir lesing, hehe... Jaja, det kommer en dag i morgen lalalaa....
image193
Kånekjøring på vei til prekestolen
image194
Vi poser mens vi venter på ferja
image195
Mona og Tonje dingle med beinå utfor kanten
image196
Jørn kikke forsiktig utfor kanten...
image197
Prekestolen
image198
Preben og Felli på klatretur
hits