mai 2006

Endelig!!!

Etter masse fram og tilbake er jeg endelig hjemme!
Stod opp 4 i dag morges for og være sikker på at jeg ikke skulle miste flyet (som gikk 06.10)
Flyet fra Nice til Amsterdam gikk helt greit. Jeg ble helt facinert av hvordan amerikanere er, håper virkelig ikke alle er slik som de jeg såg i dag. Litt selvgode, egoistiske og best i alt! Off, grøss og gru. Likte ikke amerikanerne jeg traff i dag nei.
I Amsterdam måtte jeg vente i 2timer før flyet til Stavanger skulle gå og jeg brukte tiden til og handle litt taxfree varer og se på folk. Er blitt utrolig flink til og se på folk mens jeg har vært i Nice. Det er masse rart og morsomt og se på der ute =)

Framme i Stavanger møtte Tonje opp på flyplassen med en god klem, noe som var kjempe koselig. Vi kjørte meg hjem slik at jeg fikk satt fra meg all baggasjen før vi reiste til Sandnes, der vi egentlig ikke gjorde noenting. Så måtte Tonje på jobb intervju så jeg stakk innom dolly og hilste på Tine, Cecilie, Arild og Håkon. Tror de ble litt overraska siden jeg egentlig ikke skulle vært hjemme før 8.juni!
Etter dolly besøket mitt reiste jeg hjem der jeg ble med hele familien (-Laila) til Klepp for og se Aleksander spille fotball kamp, koselig MEN kaldt...
Aleksander har vokst utrolig masse på så kort tid og jeg kjente han nesten ikke igjen. Han er ikke lenger den lille søte broren min, han er jo snart like stor som meg jo! Skremmende...

Nå sitter jeg og slapper av og skal snart legge meg, er trøtt. Skal dessuten på jobb klokken 6 i morgen tidlilg så jeg bør nesten legge meg snart! Det er godt og være hjemme selv om ting fortsatt er det samme, jeg har til og med savnet og gå mange rundet på vågen, hehe.. Det gjorde jeg i dag!


Dessuten var det utrolig vanskelig og skrive dette innlegget når jeg plutselig hadde et annet tastatur og tilgang til æøå, tar nok litt tid å venne seg av at knappene ikke er på riktig plass lenger =)

Ha en fin kveld

Snart hjemma

I går var min forste dag som turist. Det var en lettelse og finne et hotell der jeg kunne campe de neste to dagene, og det morsomme er at jeg ennå bor i samme gate og omtrent vegg i vegg med gamle rommet mitt. hehe...
Etter å ha skiftet klaer labbet jeg i vei for og fylle på kontantkortet mitt og finne en internett cafe. Var og en tur på stranda, men det var litt for varmt så planen min om og panikksole meg de siste to dagene gikk ikke så bra!
På vei hjem til hotellet gikk jeg forbi kinoen og tenkte pokker heller, hvis det går en kino ca nå så kan jeg like så godt gå på kino som og henge på hotellrommet!
Så jeg endte opp med og se Marie Antoinette og betalte ca 44norske kroner for og se en film som var helt ok! Hvorfor er ikke kinoen i Norge så billig?
Etter kinoen slappet jeg litt av på rommet for jeg bestemte meg for og ta en tur ut for og se meg litt om som turist! Jeg gikk tur langs promenaden, inn i gamle byen og kjopte is for jeg igjen gikk på promenaden. På promenaden var det noen kjekke mennesker som hadde salsa oppvisning så jeg ble stående og se på det og for jeg egentlig var klar over det hadde de dratt meg med for og danse. Kjempekjekt, var kanskje 30 mennesker som "laerte" salsa samtidig! hehe..
På vei hjem igjen stoppet jeg og opp for og se en Elvis kopi som hadde show og jeg var en tur innom en internett cafe for og ha noe og gjore for jeg la meg!
En helt grei dag som turist egentlig =)

I dag skal jeg gjore nok et forsok på og henge på stranda for jeg må ut og se om jeg finner bursdagspresang til Laila også må jeg vel få i meg litt mat og egentlig bare slappe av.
Mamma har ordnet det slik at jeg fikk oppgradert billetten jeg har slik at jeg kan reise hjem onsdagsmorgen. Klokken 06.10 faktisk, herlikt! hehe... Skal bli godt og komme hjem! Er ikke så veldig kjekt og vaere turist helt alene!
Fikk og en melding av Anna i gå, men hun spurte ikke om jeg hadde det bra eller hvor jeg var. Neida, der sto det bare at jeg var uaerlig og hadde gidd de masse problemer nå osv.. Grr.. Kjenner jeg blir litt sint ja! Men men, nå skal jeg HJEM!!! =)

Kasta ut faktisk

I dag skjedde noe jeg ikke trodde skulle skje. Jeg var sammen med Anna på fransk skolen og skulle egentlig signere og hele dritten slik at jeg skulle begynne og studere fransk. Men folte ikke det var rett ovenfor familien og la de betale masse penger for kurset når jeg bare skulle stikke av, så jeg buste ut med at jeg ikke vill vaere der mer og at jeg skulle hjem! Det ble ikke akkurat godt mottatt, men Anna og jeg snakket og kranglet og ble ikke enige! Hun provde virkelig og gi meg dårlig samvittighet. Anna tok det slik jeg hadde trodd, hun ble sint og skuffet osv.. Men da Khaled fikk vite det ble jeg helt sjokkert over hvordan han taklet det! Han kasta meg rett og slett ut!!!!!
Så der sto jeg med to kofferter og inge plass og gå. Ringte Motti og hun begynte og lete etter flybilletter, men pga formel 1 og festivalen var alle fly fullbooket de neste dagene! Flaks!!!
Etter og ha sjekket tog til Paris fant jeg ut at det beste var og finne et hotell og bo der til jeg kommer meg hjem. Så nå bor jeg på et hotell rett ved siden av leiligheten og venter på at jeg skal finne en måte og komme hjem på.
Så de neste dagene skal jeg leke turis! hej og hå

Sondag

I går kveld var en fael kveld! Anna hadde fått det for seg at jeg og hun skulle ut på byen og jeg ble selvsagt med. Noe jeg ikke skulle gjort!!! Det viste seg at det hele var for og snakke med meg om hvordan vi skulle fikse alt! Arg... Det er jo for sent uansett!
Så jeg pinte meg gjennom over en time med Anna der hun var desperat etter og finne en losning!
Mitt syn på hele familien endret seg i går, skulle onske jeg hadde sett dette for.

*Fikk inntrykk av at Anna mente det var min egen feil at jeg ikke hadde venner. Jeg var visst alt for sjenert og turte ikke ta kontakt med andre mennesker! (hun kjenner meg tydeligvis ikke godt nok)
*Hun mente og at de som familie hadde gjort sitt beste for og hjelpe meg til og ha det kjekt og så lenge de jobbet så måtte jeg ta meg av Lisa på dagtid. Derfor var det ingen mulighet for at jeg kunne få et kurs. Jeg måtte tydeligvis bare gi og ikke få tibake det eneste jeg ber om!
*Det at Khaled har eget firma og går på jobb når det passer han hadde tydeligvis ingenting med saken og gjore, for stakkaren må jo få sove til langt ut på formiddagen!
 Uansett, etter masse fram og tilbake der vi ikke var enige i det hele tatt fikk jeg sendt en melding til mamma der jeg ba henne ringe meg slik at jeg skulle slippe unna mer mas. Så mot slutten av samtalen med Anna buste jeg ut med at hvis jeg ikke fikk det fransk kurset så reiste jeg hjem, da ble hun helt paff og ville jeg skulle skrive under på noen papirer der det stod at jeg skulle begynne på kurs osv... Aldri i verden om jeg skriver under på noe som helst.

Takk og lov for at mamma ringte! Var godt og snakke med noen som har samme meninger som meg og som ser likt på ting.
Kan vel kanskje unnskylde familien i Nice med at de er fra en annen kultur og vi er veldig forskjellige, men alikevell. Forst når jeg har det kjempekjipt vil de ordne ting? Og attpåtil gi meg skylden for at ting ikke er helt som det skal. Et jaevla franskkurs var alt jeg ba om, men men... Synd for familien, jeg skal hvertfall hjem!
La de neste ukene gå FORT!

Det er forresten en kjedelig sondag der jeg har tilbrakt hele dagen utendors og nå sitter jeg og henger på dataen som vanlig. Skal snart ut og trene tenkte jeg for jeg tar kvelden og skal sove vekk resten av kvelden slik at mandagen kommer fortere =) Trix...

Sol sol sol

I dag har jeg vaert på stranda (eller i det minste utendors) hele dagen. Provde og få shoppet litt, men det var rett og slett for mye folk og for varmt til og vandre i butikkene. Så etter og ha blitt lettere solbrent tok jeg turen innom fnac og monoprix og kjopte brennecdeer og litt mat for jeg tuslet hjemover.
Har lastet ned en del musikk her i Frankrike og vil jo ha de med meg hjem :)
Så nå har jeg brent en skikkelig sommercd som får meg til og smile fra ore til ore. Her nede i Frankrike har jeg blitt "presentert" for en del franske artister, noe som er ganske greit siden mange av sangene deres får meg i skikkelig sommerhumor! :)
28914-71
Dezil er ikke akkurat franske, men fra seychellene (ne?). San ou  er en skikkelig feel good sang, jeg blir hvertfall glad av den :)

I dag tidlig sa Anna at jeg skulle på fest i Monaco sammen med noen venninner av Anna. Jeg sa det var greit jeg siden jeg ikke tror det skjer for jeg faktisk er i Monaco! hehe...
Er typisk at nå når jeg har bestemt meg for og reise hjem så blir det kjempekjekt her nede! hehe.. Jaja, jeg får kose meg de siste ukene, får se på det som en sydentur. For det er hvertfall sikkert at jeg skal hjem. Gleder meg faktisk, selv om sommeren i Nice sikkert er fantastisk kjekk. (hvis du har venner, vel og merke)
Får satse på at sommeren i Norge blir brukbar. Stoler ikke helt på sommeren i Norge nemlig. Blir det altfor faelt får jeg ta en syden tur en gang til hosten eller noe :)

Smil folkens det er sommer =)


Sommer og sol

28914-70Det naermer seg helg, det naermer seg hjemreise. I dag har jeg og Lisa hatt en avslappende dag der hun har lekt i bassenget på terrassen og jeg har lest i sola. Det er ikke lett og vaere blid og hyggelig med ungene når jeg inni meg er lei og frustrert. Men prover så godt jeg kan for det er jo tross alt ikke barna sin feil.
I går når Anna og Khaled endelig la merke til at jeg er lei meg og ikke har det så godt så har de virkelig fått fingeren ut. Anna har skaffet meg en "gå ut venn" og har ringt for og få til et fransk kurs så fort som mulig.
Hvorfor måtte jeg bli lei av alt for de begynte og gjore ting? Det er for sent nå og jeg får meg ikke til og si det, det er helt grusomt. De stresser for og gjore meg glad igjen og jeg vil bare hjem! Fortest mulig!!!
Neste gang kanskje de bor tenke på og hjelpe au pairen for au pairen blir lei og irritert?

Uansett så begynner jeg og bli klar for og reise hjem. I dag pakket jeg alt i kofferten for og se om jeg fikk plass til alt, noe jeg selvsagt ikke gjorde. Med 9par nye sko og tredobbelt så mange nye klaer var jeg jo egentlig klar over det. Det hjalp ikke en gang og sende med en del klaer med motti. Så da måtte jeg og Lisa ut for og handle en liten koffert. Så hvis jeg ikke får plass til alt nå så blir jeg sint. :)
Espen ringte meg og, han lurte på om jeg kunne ta noen vakter på dolly for han, noe jeg selvsagt kunne. Så da er det rett tilbake i jobb når jeg kommer hjem, gleder meg! Har og begynt og se etter leilighet i sandnes/stavanger området. Må jo nesten flytte ut igjen nå som jeg har planer om og studere (må bare komme inn på skole forst) Er det noen som og leter etter leilghet og muligens trenger en buddy og dele leilighet med så er det bare og ringe eller legge igjen en kommentar! :)

Nå skal jeg hente Anais og vi skal i parken, nyte sola og kjope is. Jeg skal kose meg i sola de siste ukene, for hjemme regner jeg ikke med at det er store sommeren?

ting og tang

I dag reiste mamma hjem igjen og selv om det bare er noen uker til jeg ser henne og alle andre igjen så var det litt trist. Jeg har hatt noen kjekke dager der jeg hadde en person som forsto meg å snakke med. Det var utrolig godt og få sagt alt til noen som kunne sette seg inn i situasjonen. Det og ha en person og gå ut og spise med på kveldene var og herlig. Anna var litt skuffet over at vi ikke var hjemme med henne, men jeg orket ikke det når jeg endelig kunne gå ut og gjore andre ting.
Det er greit og ha en mamma som både er verdens beste mamma og en god venn. Har på folelsen av at jeg har stått på repeat disse dagene og sagt det samme om og om igjen, men mamma har ikke sagt noe og heller bare lyttet og gidd meg råd. Det er jeg kjempeglad for! :)

I går spiste vi den vondeste maten mens mamma har vaert her nede, men det var og utrolig morsomt. Vi bestillte en tre retters meny ting, der jeg egentlig ikke visste hva noe var. Men jeg trodde at det måtte i det minste vaere noe jeg likte slik at jeg ble mett. Men neida, det var det ikke. Det eneste som var spisbart var kjottet! Siden jeg fortalte servitoren at jeg var veldig kresen og at det var derfor jeg ikke spiste opp tror jeg de syns synd på oss og de kom med en STOR tallerken med pom frites til oss. Gidd og gi oss det når vi er nesten mette, vi sleit ganske mye med og tvinge i oss pom frites og til slutt endte det opp med en mr.bean situasjon der noen pom frites ble gjemt under salaten, noen datt desverre på bakken og ganske mange fant turen ned i veska mi. Det var hysterisk morsomt og vi var mette og lattermilde når vi trippet hjemover. :) En koselig avslutning på besoket.

I dag har jeg folgt mamma til flyplassen og vaert maaaaange timer ute og gått, noe som resulterte i solbrent nese og skuldre. Jeg orker ikke vaere hjemme med familien mer en jeg må. Får så dårlig samvittighet når jeg snart skal reise.
Har funnet ut at den beste måten og "si" det på er og vise at jeg ikke har det så godt, rett og slett sutre litt mer, vaere kort i svarene og tilbringe masse tid alene. Kan bli kjipt, men skal nok holde ut det og.
Anna hadde forresten besok i dag av en tysk venninne og det ble snakk om meg og hvordan jeg trivdes. Jeg utnyttet situasjonen når hun spurte om hvor lenge jeg hadde tenkt og vaere og sa at hadde det vaert opp til meg så hadde jeg reist hjem i dag. Anna sperret opp oynene og ble litt bekymra tror jeg. Godt godt, da blir det kanskje ikke et så stort sjokk at jeg stikker hjem :p
De snakket og om at jeg burde laere fransk for og få venner og denne tysker dama tilba seg og laere meg fransk hvis jeg kunne laere henne engelsk, jeg smilte bare for de har tydeligvis ikke forstått hvordan det ligger an. Jeg driter egentlig i hele fransken, bare gi meg en venn. Og for og bli kjent med mennesker trenger du feks et fransk kurs med andre unge mennesker, ikke en tysk inntorka rosin dame som skal laere meg språket i sin egen stue. Arg... Jeg har gidd opp og forklare ting, bare nikker og smiler og håper tida går fort fort fort og at jeg snart er hjemme igjen. Jeg som trodde aupair på den franske riviera skulle bli som en drom! Så feil kan en ta... En ting har jeg laert og det er at jeg skal oppleve mest mulig for jeg får unger! :)

Hjem igjen til dritt vaer og en dårlig sommer, jaja... Får nyte sola de siste 3ukene!

hjem igjen

Nå har mamma vaert på besok siden sondag og det er kjekt og ha mamma her. Ting er rimelig kjipt og jeg har det ikke så kjekt. Det er godt og ha mamma å snakke med, er litt lettere og ta avgjorelser da. Etter mye fram og tilbake den siste måneden har jeg vel mer eller mindre bestemt meg nå for å reise hjem i juni.
Har egenltig lovd familien å vaere her til i august, men slik som ting er så orker jeg ikke det. Jeg irriterer meg mer og mer på at ting ikke blir gjort. Jeg foler at jeg ikke får noe igjen for alt det jeg gjor.
For det forste så får jeg ikke betalt all verden for og passe ungene ca 8-9 timer hver dag, jeg henger opp klaer, rydder osv.. Bruker rett og slett hele uka på ungene, og siden jeg ikke kjenner folk i Nice så blir det som regel til at jeg bruker helgene mine sammen med ungene og, det kan bli litt for mye.

Helt fra dag 1 er jeg blitt lovd et fransk kurs, men nå over 2måneder etter har jeg ennå ikke sett noe til kurset. Jeg har gjentatte ganger sagt at jeg må ha et slikt kurs slik at jeg kan kommunisere med barna og gjennom et kurs ville jeg og blitt kjent med andre personer. For at jeg skal kunne trives som aupair er jeg nodt til og ha et sosialt liv utenom dagene, det har jeg ikke hatt.
Jeg har hatt flere kjedelige og triste dager enn kjekke dager. Den siste måneden foler jeg alt har vaert galt og jeg er blitt mer og mer lei, det skjer jo aldri noe av det som familien lover. Enten så er de utrolig ustrukturerte og glemsomme ellers så har de tatt det for god fisk at jeg blir sikkert uansett.

For og si det sånn, akkurat barnepassingen har vaert slik jeg forestillte meg den kom til og bli. Noen ganger kjedelige og trege dager, mens andre kjekke og mer underholdende. Så det er ikke pga barna jeg har bestemt meg for å reise hjem, men rett og slett fordi foreldrene ikke har hjulpet meg med og trives i fritiden. Til nå har kveldene mine bestått av jogging, henging på dataen eller å lese. Nice er en ganske utrygg by på kveldene så jeg har omtrent ikke fått lov til og gå utenfor dora. Det er tryggere nå med turister her, men det er litt sent og prove og ordne ting nå. Jeg er rett og slett lei av og vaere så mye alene på kveldene og i helgene at jeg har bestemt meg for og reise hjem.

Jeg hadde håpt at  det og  vaere i Frankrike så lenge skulle laere meg fransk og at jeg skulle sitte igjen med folelsen av at det var nyttig disse månedene i Frankrike, men akkurat nå kan jeg ikke komme på noe. Kanskje jeg kommer på noe genialt etter jeg har komt hjem? Så i juni er det hjem, jeg må bare finne ut hvordan jeg skal få sagt fra til foreldrene. Onsk meg lykke til! :)
28914-69
Mamma sammen med Anais og Lisa i Cannes

Irriterer meg

Okai, det skjer fortsatt veldig lite i Nice, kidsa er syke og jeg må vare inne med dem.Utrolig kjipt når det har vaert strålende sol og varmt hver dag denne uken.
I dag kommer mamma på besok, noe som jeg gleder meg kjempemasse til. Stakkar Anna gruer seg kjempemasse og har snudd omtrent hele huset på hodet for og vaske og rydde, prover og si at mamma er ikke farlig og at hun tåler og se at det bor noen i huset, men tror Anna er i sin egen lille verden i dag. hehe..

Har tenkt på en ting, gruer meg litt til og komme hjem og folk forventer at jeg skal vaere brun og fin etter så lang tid i Nice, men da kan jeg vel egentlig advare folk allerede (og det 3måneder for jeg kommer hjem)
Jeg har ikke ro i kroppen til og ligge i ro i mer en 10minutter. Fatter ikke hvordan jeg klarte ligge i sola fra 9 om morgenen og til 5 om ettermiddagen på Bali, det funker ikke i Nice. En av grunnene til det er vel muligens at jeg var sliten etter å ha komt hjem i 7 tiden på morgenen for så og gå omtrent rett på stranda igjen :p
Men uansett, her i Nice så prover jeg og gå ned på stranda, rigger meg til med håndklaer og har med vann,mat,musikk og boker til og kunne ligge der hele dagen. Men etter en halvtime er jeg drittlei og pakker sammen og går.. Jaja, jeg får ponske ut noe genialt så jeg kanskje klarer ligge der litt lenger neste gang.

I det siste har jeg begynt og irritere meg mer og mer på "familien" min her nede. Etter at barna ble syke er jeg blitt lei ungene og foreldrene. Ikke bra!
Khaled står aldri opp til normal tid, han ligge og sover til 12-1 om dagen og så vimser han seg på jobb og er ikke hjemme for i 12 tida om kvelden. Utrolig irriterende og se hvor lite han gjor for barna og kona si. (Jeg er dessuten overbevisst om at han beosker horehuset oppi gata et par ganger i uka og at det er derfor han er så sent hjemme hele tiden)
Anna er grei og kjempeflink med barna, huset og meg. Hun vil alltid snakke for og finne ut om jeg har det bra, kan bli litt plagsomt til tider, men jeg tar det med et smil. Det som irriterer meg med henne er at hun er så utrolig treg og glemmer ting hele tiden. Hun kan aldri vaere på et sted til rett klokkeslett og glemmer nokler både her og der. Grr...
Ungene er sote, men jeg har et slags hat forhold til Anais, noe som er gjensidig og slik har det vaert siden den forste uken. Mesteparten av tiden misliker vi hverandre, men har og dager der vi kan vaere venner. Merkelig og mislike en 4åring forresten. hehe..
Lisa er tvers gjennom sot, men hun griner og sutrer så fort hun ikke får viljen sin. Men vi er bestevenner for det om. Jeg er hennes lille venn og hun er min sjonnas :)
Dessuten kan ikke Anna og Khaled planlegge ting, de er aldri enige om ting, ta feks turen til Paris. Jeg har aldri vaert så usikker på ting i hele mitt liv? Jeg visste ikke hvor jeg skulle bo, hva jeg skulle gjore om dagene, når jeg skulle passe ungene osv.. Alt fikk jeg vite ca en time for jeg skulle mote dem. Gud så irriterende.
Og for og ta den siste tingen som irriterer mest, når de krangler kommer feks Khaled forst til meg og forklarer "problemet" for Anna kommer et kvarter etterpå med sin side av saken og begge skal ha min mening. Gud, hva sier du?

Kjenner det skal bli godt og få mamma ned og snakket litt med henne. Jeg må slutte og irritere meg og heller prove og se positivt på ting. Jeg må dessuten gjore et stoooort forsok på og få venner de neste ukene ellers så er jeg hjemme igjen i juni! :) Jeg kan ikke vaere vennelos lenger, trenger folk på min alder og snakke med og gjore ting med. Jeg som trodde det skulle bli lett og få venner her, er ikke som Bali nei.

28914-6828914-67 
Grunnen til at jeg holder ut i Nice :) Rart hvor stor forskjell en 2åring kan gjore. hehe..

Drukningsuhell

I dag skulle jeg gjerne vaert hjemme og feiret 17 mai med familien. Det er forste gang på 19 år at jeg ikke er sammen med mamma på 17mai, merkelige greier. Til og med i fjor når jeg var russ motte jeg opp i bakrus for å se på barnetoget på Klepp stasjon!
Jeg hadde store planer om å ta på meg, Lisa og Anais kjoler/skjort og gå ned på promenaden for å kjope is og kose oss i sola. Men planene mine endret seg raskt da Anais våknet opp med rode prikker over hele kroppen. Fin dag å få vannkopper på, ikke sant? Så i stedet for is og brus ble det legebesok og han konstaterte at Anais må holde seg vekke fra andre barn i hele 7 dager! Ikke skole, ikke park besok, ingenting. Rett og slett bare vaere inne, og hun kan ikke vaere i sola de neste 3dagene. Herlig start på dagen.
Ekstra kjipt er det at mamma kommer på besok på sondag og jeg hadde ordnet det slik at jeg bare skulle ha Lisa de dagene, men nå må jeg ha begge ungene. Kjenner jeg er sint sint sint....
Heldigvis sa Khaled han kunne vaere hjemme på mandag så jeg i det minste får en hel dag sammen med mamma. Godt er der, hvis ikke hadde jeg blitt ennå mer sint og reist hjem i protest.

Og som om ikke det er nok så fant Anais ut at hun skulle vaske forskjellige ting i bassenget på terrassen og begynte å vaske leker og ufarlige ting. Greit tenkte jeg, hun har hvertfall noe å gjore. Men hun har tydeligvis sneket seg inn på rommet mitt for å hente ting der å vaske. Så mascaren, håborsten, to cder, blyanter, sokkene mine og MOBILEN er nå nyvaska.
Håper mobilen drukna fort og ikke kjente smerte. Nå har den et fargesprakende fyrverkeri på displayet og jeg tror den har tatt kvelden for godt. Masse bilder jeg gjerne skulle hatt og telefonnummer, men er ikke så mye å gjore med det nå dessverre.
17mai
For å si det mildt, det er ingen bra 17mai. Men jeg får kose meg med alle minnene fra i fjor der vi avsluttet den utrolig kjekke russefeiringen og Red Light D hadde sin siste tur som russebil i russetoget! =)

16 mai

I dag er det 16 mai, noe som i Norge vil si at de aller fleste ungdommene går rundt og gleder seg til og begynne å drikke (om de ikke allerede har begynt) Dagen er etter min mening veldig oppskrytt og hver gang jeg har gledet meg så har jeg blitt skuffet.
Forste 16 mai jeg husker der jeg ble skuffet var våren 2002. På denne tiden var jeg håplost forelsket i Anders. Jeg hadde vaert på vikingkamp og tivoli med Helene, Sissel, Ane og et par andre og så langt hadde kvelden vaert helt topp. Så fant vi ut at vi skulle drikke et par ol, noe som ble et par for mange og vi havnet i Gunnarsberget (klepp stasjon) der alle de mindreårige samler seg for å drikke i smug på 16 mai. Det krydde av folk og jeg var fornoyd, sjanglet litt fram og tilbake og snakket med folk. Og plutselig sto jeg rett ved siden av Anders og Linda Ase som ikke akkurat bare snakket, neida, de råklinte. Det var slutten på den kjekke kvelden. Off, jaja... Alle vet jo hvordan det gikk med meg og Ander så det loste seg, men det var ikke en kjekk 16mai.

I fjor skulle man jo tro at jeg hadde en koselig 16 mai siden jeg var russ og det var siste kvelden i russebuksa, men nei da.. Nok en gang klarte Anders odelegge kvelden min. Koste meg på pakkhuset sammen med Tonje, Camilla, Lillian, Lisbeth, Cecilie og Silje Helene da Anders kom inn sammen med Kristin (nye dama). Herlig kveld det og! hehe.. Uansett har komt over begge deler nå.
Merkelig at de to eneste 16 mai som jeg husker som singel har vaert utrolig kjipe og begge odelagt pga Anders. hehe...
Og denne 16 mai sitter jeg i Nice og kjeder meg. Så fortvil ikke Lillian hvis du kjeder deg, da er vi to! =)
28914-63
Drikk med måte folkens! :) Jeg bytter ut vodkaen i kveld med en treningsokt langs promenaden. Et sunt valg, noe av de få sunne tingene jeg gjor her nede! hehe...

Kameraet med bildene fra Paris ligger fortsatt i bilen og jeg glemmer stadig eller gidder ikke gå for å hente det, lover jeg skal skjerpe meg og få fortgang i tingene... Er bare litt lat etter en hel dag i sola sammen med kidsa. Vannkrig er slitsomt! :)


Back from Paris

Back from Paris, hvor skal jeg begynne?

Sondag 07.05.06
Vi reiste direkte til Paris i stedet for aa stoppe i Lyon. Ungene oppforte seg og det gikk raskt å kjore til Paris. Vel framme i Paris reiste vi for å mote kompisen til Khaled, Yann. Sammen med han ruslet vi bort til en koselig japansk restaurant der det ble bestillt sushi, jeg smakte! Men kan ikke si jeg likte det. Etter vi hadde spist kjorte vi ut av Paris til hotellet.

Mandag 08.05.06
I 10 tida etter frokosten og alle var våkne satte vi oss i bilen og kjorte i retning Disneyland. Jeg gledet meg som en liten unge og var i ekstase da jeg endelig såg skiltene, flaggene og ballongene foran inngangen.
Disneyland var akkurat som jeg hadde håpet på, det var som en liten eventy landsby med masse koselige mennesker, sote hus og masse liv. Minni var den forste jeg hilste på og etter det gikk det slag i slag med Mikke, Langbein, Snipp og Snapp, Prinsesser av alle slag osv.. Det var goy! :)
Vi tok og masse karuseller, de fleste egentlig ganske kjedelig siden de var beregnet paa unger. Men stort sett så var det kjekt.
Khaled og jeg tok Space Mountain, noe som var utrolig kjekt. Hadde det ikke vaert for at det var så lange koer så hadde jeg tatt den flere ganger. Buzz Lightyear var og morsomt selv om jeg ikke forsto poenget med karusellen for den nesten var slutt, var sånn skytegreie. Men kjekt var det nå. Etter en del karuseller var vi på Tarzan forestilling, noe som var koselig. Masse folk og flinke skuespillere.
Dagens hoydepunkt var helt klart Disneyparaden. Musikken som ble spillt durer ennå i orene mine og det var morsomt når alle disneykarakterene kom kjorende/gående forbi. Sola skinte og det var masse mennesker overalt. Kjekt.
Ellers så gjorde vi vel ellers alt som alle andre gjor i Disneyland, vi provde alt vi hadde tid til og spiste litt innimellom. Men man trenger helt klart mer en 1 dag for å få med seg alt. Disneyland i Paris er dessuten 2 parker, så man trenger kanskje så mye som en uke?
Det eneste som er litt kjipt er at det er innmari dyrt. Er veldig glad for at det ikke var jeg som betalte for å si det sånn.
På kvelden spiste vi på Quick på Champs Elysse for jeg reiste hjem til Yann for å sove der resten av uken.

Tirsdag 09.05.06
I dag når jeg våknet tok jeg på meg shoppe skoene og labbet i vei gjennom Paris sine gater. Ikke overraskende havnet jeg på H&M og Zara. Var innom en del andre butikker og fikk nå kjopt meg litt forskjellige ting. Var og en tur på Champs Elysse og var blant annet innom den store Louis Vuitton butikken der. (kjopte ingenting, men det var kjekt å se)
På formiddagen motte jeg Khaled og ungene og vi reiste til Louvre (gamle slottet som nå er museum) Louvre var STORT, jeg ble helt satt ut av alle detaljene og hvor fint det var. Parken, slottet og alt er svaert så det tok et par timer å gå og se. Laerte masse om fransk historie og Khaled er en flink guide. Vi var og innom et annet slott, såg Notre Dam, Operaen og en del andre historiske ting.
På kvelden tok Yann meg med ut på bar. Var ikke det helt store greiene, men vi var nå på to forskjellige barer og sjekket ut forholdene der.

Onsdag 10.05.06
Startet dagen med en croissant og litt nye klaer for Khaled igjen hentet meg rundt lunsj tider og vi reiste lenger nord i Paris for å mote en av vennene hans der. Spiste lunsj på McDonalds og var hjemme hos Patricia der jentene fikk hver sin prinsesse kjole. Reiste så videre til en plass som jeg ikke husker navnet på, men det var noe vitenskaps, forsknings greier. Helt ok, ikke så veldig kjekt.
På kvelden skulle vi på middag med den norske vennen til Khaled og jeg tok metroen til Grenelle (et sted i Paris) og labbet til den spanske restauranten der vi skulle motes. Hilste på Viggo og Franzesca (kjaeresten til Viggo)
De som var på middag var meg, Khaled, Anna, Yann, Viggo og Franzesca. Alle var 30 og snakket masse forskjellige spåk og hadde vaert i mange land, jeg folte meg litt liten der jeg satt. Men det var nå koselig å få snakket litt norsk igjen. Rundt bordet ble det faktisk snakket så mye som 5 språk! Spansk, fransk, norsk, arabisk og engelsk, så det var ikke bare bare å prove å folge med på alt som ble sagt. Smakte forresten på blekksprut, ikke noe saerlig godt, men nå har jeg provd det og.

Torsdag 11.05.06
I dag hadde jeg lovd Khaled at jeg skulle passe ungene et par timer så han fikk snakket med en del venner i fred. Jeg, Anais og Lisa reiste til Trocadero og koste oss i parken bak eiffeltårnet. Det var sol og nydelig vaer så vi lekte, matet fuglene og såg på menneskene som satt rundt forbi på gresset.
Da Khaled kom tilbake var det endelig på tide å besoke eiffeltårnet. Siden Khaled jobbet i tårnet for et par år siden så fikk vi slippe forbi koen og reiste rett opp, noe som var ganske greit siden koene var på hele 3 timer. Utsikten fra toppen var nydelig og jeg koste meg, men det var litt for mange folk der. Kan ikke forstå de som står i ko i 3 timer, utsikten er ok den, men eiffeltårnet er finere fra bakken :)
På kvelden var jeg alene og jeg tok metroen til Les Halles (det stedet i Paris hvor alle homoene, negrene og de litt morsomme menneskene bor) Her spiste jeg middag og snakket med masse kjekke mennesker som ikke var helt ved sine fulle fem. Etter å ha spist reiste jeg videre med metroen til Trocadero der jeg satte meg på trappa med alle turistene og kikket på eiffeltårnet. På kvelden er tårnet nydelig, det er opplyst og en gang i timen blinker det i blått ett par minutter. Helt fantastisk. Jeg ble sittende på Trocadero et par timer mens jeg snakket med litt turister, tok bilder for de og kjopte meg Crepes. I 1 tida hadde jeg fått nok og begynte å fryse så jeg tok metroen hjem igjen til Saint Placid.
En fin kveld.

Fredag 12.05.06
Da jeg våknet tok jeg metroen direkte til Les Halles for å shoppe litt der. Brukte masse penger og kjopte 2 par nye sko. Da jeg var sliten etter å ha gått lenge gikk jeg på starbucks og kjopte meg noe å drikke for jeg satte meg bak biblioteket, der er det en stoooor plass der folk henger og det er masse morsomme klovner etc som underholder. Yrende folkeliv med andre ord. Her ble jeg sittende en liten stund og koste meg for jeg reiste til Louvre der jeg motte Anna og Khaled og drakk te med dem. På kvelden var jeg på kino og såg "Secrets de familie" (keeping mum på engelsk tror eg) Var faktisk på kino helt alene, noe som ikke var faelt i det hele tatt. Det var faktisk litt koselig, tro det eller ei. Og det var mange andre mennesker som var alene på kino og! :)

Lordag 13.05.06
Siste dagen i Paris og jeg brukte heeeeeele dagen til å shoppe opp resten av pengene mine. Det ble 2 par til med sko og litt klaer for jeg igjen gikk på starbucks og satte meg bak biblioteket.
På kvelden var jeg invitert i bursdags selskap til en kompis av familien og lite ante jeg om at dette var en typisk voksen/rikmanns fest. Leiligheten var STOR og utrolig fin. Jeg har aldri sett noe lignende. Gratis champagne og jordbaer ved inngangen, masse fin mat (sånn kanapeer ol..) Alkoholen florerte, folk var voksne, jeg liten og jeg folte meg litt lost. Heldigvis var Franzesca der så jeg hadde noen kjente og snakke med. Ble etterhvert kjent med Jessica fra Canada og Anna Lucia fra Panama som var på min alder, kjempekoselige jenter som jeg kunne snakke engelsk med.
Da klokka naermet seg 2 kjente jeg at jeg var trott og full og sa hade bra til alle menneskene som var der og labbet avgårde for å finne meg en taxi. Noe som skulle vise seg å vaere vanskelig på en lordags kveld. Ringte til Khaled og han sa han kunne kjore meg hjem, jeg måtte bare stå der jeg stod også skulle han komme.
Mens jeg stod der på gatehjornet fikk jeg oppleve noe helt nytt. Forst stoppet det en bil med 3 franske gutter som absolutt skulle ha meg med inn i bilen, men godt oppdratt som jeg er så sa jeg nei og de reiste igjen. Etter at guttene hadde reist stoppet hele 2 biler og sa noe til meg på fransk, jeg bare smilte for jeg forsto ikke et ord og etterhvert så kjorte de videre. Jeg la og merke til en mann som gikk forbi meg hele 8 ganger, jeg begynte å telle til slutt. Han glodde som bare pokker og smilte og var lettere nervos. Forst da jeg sa alt dette til Khaled gikk det opp for meg at de muligens har tatt meg for en prostituert som har ventet på nye kunder!!!!! Heldig med den.
Altså, det jeg hadde på meg var: dongeri bukse, en svart topp og en svart jakke oppå og lave pumps! Med andre ord et normalt "gå ut" antrekk. Merkelige greier.

Sånn, der fikk mamma den detaljerte beskrivelsen av hva jeg har gjort i Paris. Den ble kanskje litt lang, men du er jo ikke nodt til å lese den. :)
Paris er den fineste byen jeg noen gang har vaert i. Jeg forelsket meg i byen, menneskene, butikkene, eiffeltårnet og gatene. Jeg kommer garantert til å reise tilbake til Paris, enten for å studere eller for å rett og slett bo der en liten stund. Paris er en fin by.
Det er kjipt å vaere tilbake i Nice...

(lovde dere bilder, men Khaled har kameraet på jobb, så jeg får legge ut litt bilder senere for folk vil ha oppdatering nå)

Paris

Grunnen til at bloggen ikke blir oppdatert er at jeg er i Paris denne uken. Jeg kunne selvsagt oppdatert skikkelig naa, men venter til jeg kommer hjem og kan legge til bilder :)
Og bare for aa faa med det med en gang, jeg elsker Paris. Det er den fineste byen jeg noen gang har vaert i... =)
Ny oppdatering paa sondag eller mandag..

Paris

I dag er det graatt og trist utenfor og jeg kjenner jeg blir litt hissig siden det er sol hjemme. Men skal ikke klage, dette er forste dagen det har vaert saa kjipt her.. Det frister ikke aa gaa ut naar det er en graa himmel, men det er jo varmt saa jeg skal vel egentlig ikke klage.
I morgen reiser jeg til Lyon, der skal jeg bare vaere en dag. Stopper der paa vei til Paris slik at jeg skal faa se byen. Og paa mandag kjorer vi videre mot Paris, gleder meg til aa vare en uke i Paris. Alle som har vaert der sier det er en kjempefin by og masse aa gjore, skal bli morsomt. Gleder meg egentlig mest til disneyland siden det har vaert en drom siden jeg var liten :)
Siden jeg ennaa ikke har faatt bank kortet mitt saa har jeg ikke saa mye penger aa bruke, noe som er rimelig kjipt siden jeg hadde store planer om aa gaa bananas i skobutikkene i Paris. Men jeg faar vel svelge stoltheten og laane litt penger av Khaled saa jeg faar shoppet litt :)

Sitter aa ser paa diverse flybilletter og jeg har lyst til aa reise overalt. Skulle onske jeg hadde masse penger, tid til aa reise og gjerne en god venn eller kjaereste som kunne reist sammen med meg.
Jeg vil besoke India, Kina, Australia, Madagaskar, Maldivene, Singapore, Sor-Amerika, Los Angeles, New York, London, Dublin, Roma, Praha, Russland, Hellas, Vietnam, Kambodsja, Bahamas, Fiji, Cuba osv... Jeg kunne ramset opp navn paa navn og jeg hadde ikke blitt ferdig. Jeg vil se mest mulig av verden.
Jeg skal og tilbake til Bali saa fort det er mulig, men det som er litt skummelt med aa reise tilbake til Bali er at det kommer ikke til aa vaere det samme som det var. Tenk hvis jeg blir veldig skuffet? Jeg faar aldri i verden med meg alle studentene ned igjen paa samme tid og det ville ikke blitt det samme, noe som egentlig er litt trist. Men tilbake skal jeg, jeg savner stedet for mye til aa ikke reise ned igjen :)

Har og planer om en liten London tur i begynnelsen av juli siden det er EM avslutning da (bmx) Og kombinasjonen av bmx og shopping en langhelg er ikke helt feil. Maa bare faa bank kortet mitt saa jeg kan bestille ting paa internett igjen. Kanskje blir det muligens en tur hjem til Norge rundt den 10.juni hvis jeg finner greie priser paa flybiletter =)
Men naa forst altsaa, Paris.. Skal prove nyte turen maksimalt selv om jeg nok kommer til aa furte litt pga bank kortet mitt.
Og til alle dere heldige rode og blaa kledde menneskene som naa lager kaos i Kongeparken: Haaper dere har det kjekt, selv om jeg er litt sint siden dere har fint vaer og vi hadde regn =)Russ 2005

"Tante Siri" Koselig at du og stikker innom bloggen aa skriver en kommentar. :)

Dere som er saa heldige/uheldige (stryk det som passer) aa vaere hjemme naa kan ikke ha unngaatt aa legge merke til alle de rode og bla kledde tullingene som springer rundt og skaper seg?
Jeg misunner disse rare menneskene noe helt forferdelig. Jeg snakker selvsagt om russen. Det er naa noyaktig ett aar siden jeg var russ og jeg savner russetida noe helt utrolig mye.
I fjor lovde jeg meg selv at paa denne tida neste aar skulle jeg ikke vaere hjemme og se paa alle de gale ungdommene, heldigvis har jeg holdt det loftet og sitter trygt nede i sor Frankrike.
Men kan alikevell ikke unngaa aa lese om og se russen paa internett. Som de gjorde i fjor saa blir det skrevet side opp og side ned om den ville og sex gale ungdommen i alle landets aviser.
Men vi var jo ikke saa gale, var vi det?

For jeg fortsetter innlegget saa faar jeg vel minne meg selv paa at mamma leser bloggen og at jeg kanskje maa vurdere det jeg skriver? Enig? hehe...

Til mer jeg tenker paa det til mer sjokkert blir jeg over meg selv og alle andre. Den maaneden russefeiringen var paa sitt mest gale saa gjorde jeg og sikkert mange andre ting de aldri kommer til aa gjore igjen. Paa en maate saa er det morsomt aa tenke paa, men paa en annen maate og ganske skummelt.
Jeg tenker forst og fremst paa raidingen. For dere som ikke har vaert russ i Rogaland saa er raiding naar russebilene (gjerne stavanger mot sandnes russen) jakter paa hverandre for aa hive flest egg og mest mel paa hverandre sine biler. Rett og slett grise mest mulig. Hores kjekt ut, ikke sant?
Det hores kanskje ikke saa farlig ut, men det skal jeg love deg at det kan bli.

Som regel naar Red Ligh D crew var ute aa raidet saa var det jeg som kjorte vaar kjaere bil og jeg er ikke stolt av kjoringen min. Akkurat der og da i russetida saa virket det ikke som om noen brydde seg om at det gikk "litt" for fort eller kjorte som noen tullinger. Alt var liksom saa kult og vi var paa en maate udodelige. Jeg er saa utrolig glad for at jeg og alle andre lever den dag i dag, noen dager var det rett og slett livsfarlig det vi gjorde.
Hadde haapet dette skulle bli et morsomt russe innlegg, men alvoret tok meg plutselig.
Tenk hvis en unge hadde mistet ballen sin ut i veien en av de dagene vi var ute aa raidet?
Eller om vi hadde krasja i en annen bil og noen i russebilen min hadde blitt skadet for resten av livet?
Jeg hadde vaert den som satt igjen med mest skyldfolelse fordi det var jeg som kjorte bilen. Selvsagt kan jeg sitte aa skrive "ja, men det skjedde jo ikke"
Og det at det ikke skjedde er jeg saa utrolig glad for. Jeg er klar over at det ikke er lenge igjen av aarets russefeiring, men jeg haaper at noen som er russ i aar eller kanskje til neste aar (LAILA!!!) leser innlegget og hvertfall tenker seg litt om.

Ikke misforstaa, kos dere kjempemasse som russ og raid i vei. Hiv masse egg og kos dere med bilvaskinga etterpaa, men prov aa forstaa at dere er ikke udodelige selv om dere er russ.
Naa ble det litt av en preken her, foler meg nesten som mamma, skummel tanke :p

28914-60
Verdens beste russebil og crew (Red Light D.)

Og for aa avslutte med noe kjekt...

Jeg savner og husker best:
*Get dressed vorspielet hos Tonje
*1.april da Red Light D ble raida for forste gang
*Den mislykka raidinga av Preben og co sin bil (gud, det var skummelt det)
*Alle de nye vennene
*Sandvedparken
*Stokki kvelden med Sara
*Onsdagsklubben min (husker, men savner ikke akkurat) (ikke gidd aa kommenter det en gang, Lillian)
*Russebilen vaar (savne MASSE)
*Kvelden russebilen vaar mista hjulet
*Blaaturen
*Kongeparken (sko onska eg huskte mer en det jeg gjor)
*All raidinga
*Det sosiale
*17.mai
*Alle kidsa som maste om russekort
*All kranglinga om bilen,penger,bensin osv..
*Alkoholen
*Knutene (gud, det var kjekt)
*Da alle bilene kjorte etter hverandre gjennom Stavanger sentrum og tuta

Kommer ikke paa mer i farten, men husker du noe jeg ikke husker saa skriv det gjerne som en kommentar =)Min dag

Jeg har egentlig ingen anelse om hva jeg skal skrive om, men foler det er paa tide med en oppdatering.
Kan jo begynne med aa fortelle at jeg klarte fikse Ipoden og den er naa fyllt opp med musikk igjen. Etter aa ha leita litt paa www.apple.no saa fant jeg til slutt en beskrivelse paa engelsk der det sto hva jeg kunne gjore for aa fikse min kjaere Ipod.
Men du kan jo tenke deg at jeg stressa litt for det om. Beskrivelsen var paa engelsk og denne dataen er paa fransk, men saa fort jeg fant ut hva kontroll panell er paa fransk saa gikk det ganske greit (Panneau de configuration)

Ellers saa skjer det ikke saa mye om dagene. Dagene er utrolig like, men det gaar paa et vis det og.
Jeg staar opp i halv 10 tiden og gir Lisa frokost. Saa bretter jegog vasker litt klaer eller rydder oppvaskmaskinen for jeg lager frokost til meg selv.
Saa tegner, gaar tur eller leker jeg og Lisa fram til klokken er 12, da kommer Anna hjem og har 2timers lunsjpause saa da er jeg fri til aa gjore hva jeg vil.
I lunsjen pleier jeg gaa ned til stranda aa slappe av der med en bok ellers saa shopper jeg :p
Etter lunsj pleier Lisa sove og jeg henge paa dataen eller gjore noe annet ufornuftig (som feks aa se friends). Halv 5 henter vi Anais paa skolen og gaar enten i parken eller hjem for aa leke.
Ca 19.15 kommer Anna hjem og da er jeg igjen fri til aa gjore hva jeg vil, som i dag vil bety trening, det gjor det stort sett hver kveld.. :p

Hver onsdag er et unntak fra denne rutinen for daa har Anais fri fra skolen og jeg har begge jentene hele dagen. Saa i dag har vi vaert i Park Phoenix aa lekt. I park phoenix er det masse dyr (iguane, pappegoyer,krokodiller,skilpadder,fisker,andre rare fugler ozv..) En liten dyrehage med en kjeeeeempestor lekeplass. Ganske greit aa henge der hver onsdag for da kan jeg ligge rett ned paa gresset aa lese mens ungene leker :) hehe...

Paa mandag reiser hele familien til Paris og jeg gleder meg kjempemasse. Jeg hadde valget mellom aa vaere igjen i Nice alene eller vaere med til Paris med familien. Selv om det aa vaere med til Paris betyr litt barnepass i motsetning til helt fri saa vil jeg veldig gjerne se Paris.
Anna skal paa kurs med jobben saa henne kommer vi ikke til aa se saa mye til. Jeg skal disponere min egen leilighet i Paris!!! Saa jeg kan sove saa lenge jeg vil og stort sett vimse rundt i Paris akkurat som det passer meg, for leiligheten var visst midt i sentrum. Sweet...
Slik jeg har forstaatt det saa er det eneste barnepasset en kveld og vaere med til disneyland, ser ikke akkurat paa det aa vaere med til disneyland som noe stort offer. Jeg gleder meg sikkert mer en barna :p
Paa vei til Paris (vi skal kjore) saa skal vi overnatte i Lyon aa tilbringe en dag der og slik at jeg skulle faa se litt av den byen og, snillt av de.. :) Jeg begynner aa bli glad i min franske familie, det ser til og med ut som om det blir sommerferie i Algerie paa meg i aar. Jeg har det egentlig ganske bra.

Ipod ulykke

Ca en maaned for jeg reiste til Frankrike kjopte jeg meg en Ipod Nano. Den forste maaneden angra jeg litt paa at jeg hadde kjopt den for jeg brukte den ikke hjemme, men her i Nice er jeg blitt veldig veldig glad i den. Den er alltid med meg: shopping, joggeturer, lekeplasser,stranda og den er perfekt aa ha naar du gaar ute om kveldene. Da setter jeg paa ekstra hoy lyd og later som om jeg ikke horer og ser alle de ekle mennene som slenger med leppa til meg. Jeg er glad i min Ipod.

Derfor er jeg ekstra lei i dag siden det skjedde en ulykke i gaar. Jeg satt paa dataen og lastet ned nye sanger, for det er jo greit aa oppdatere Ipoden en gang iblant. Men siden denne dataen er paa fransk, noe som betyr at jeg forstaar lite av den saa skjedde det noe helt forferdelig.
Da jeg koblet til Ipoden fortalte Itunes meg at det ikke var tilkoplet noen Ipod og jeg ble rimelig forbanna for det var jo min Ipod saa jeg begynte aa trykke paa masse knapper og plutselig forsvant alle sangene mine paa Ipoden. KRISE!!! Ca 260 sanger som ble sletta, gud for en deprimerende kveld.
Saa naa er jeg i full gang med aa laste ned sangene paa nytt, noe som kan ta litt tid. Men siden min Itunes ikke vil legge til nye sanger paa Ipoden saa lurer jeg litt paa hvordan jeg skal faa til dette. Er det noen som har forslag til hva som er galt?
Hvorfor vil ikke dataen/Ipoden registrere at Ipoden er tilkoplet? Noen som kan med saann? Marianne? :p
28914-59
Jeg vil ha Ipoden min tilbake med mange kjekke sanger. Det er som aa ha mistet en venn... Min eneste venn her i Nice, kom tilbake! Jeg er oppe i 160 nedlasta sanger allerede, men foler dette var rimelig unodvendig. Dritt data...

Saann bare for aa fortelle dere der hjemme hvor fint jeg har det saa har jeg tilbrakt hele dagen paa stranda. Der har jeg blitt solbrent og hadde en laaang svommetur. En herlig dag som skal avsluttes med en times joggetur sammen med Anna. =) En fin og avslappende dag. I morgen er det barnepass igjen, puh...
hits