april 2011

brb


Ny eksamen på torsdag så jeg må velge bort bloggen et par dager til. Men så er jeg klar for ordentlige oppdateringer igjen! Da er ikke neste eksamen før i midten av juni. Det blir herlig. Mai måned uten eksamensangst. Bare god stemning med fantastiske mennesker. Har så utrolig mye kjekt å se fram til de neste ukene. Ikke bare er jeg ordentlig fjortiss forelska, jeg har i tillegg flott venner rundt meg. 
Life is good!

frøken sosial i påskesola

For en påske! Er det ikke typisk at når jeg ber om vind, sludd og regn så blir det strålende sol og sommer ute? Det funker dårlig når man skal sitte inne og lese til eksamen. Jeg er virkelig frøken sosial for tiden. Ikke leser jeg slik jeg burde. Ikke trener jeg like mye som jeg gjorde. Og for første gang siden jeg begynte å studere så er ikke leiligheten skinnende ren i eksamensperioden. Jeg er rett og slett FOR sosial, hvis det er noe som heter det? 
Utepils, "strandtur", terrassekos, lunsj i sola, grilling og volleyball. For noen herlige dager det har vært. I dag derimot har jeg ikke en eneste ting planlagt. (Enn så lenge) Jeg skal skal skal få lest en del pensum i dag. Er rett og slett nødt. Det er jo ny eksamen allerede på torsdag. Skrekk og gru. På onsdag kveld kommer jeg til å angre på at jeg var frøken sosial i påsken! 

Those feelings...

Litt småflørting, no big deal...

Gjensidig interesse, kanskje, eller, vet ikke...

Jeg smilte

Kysset meg på håret....
Jeg skulle jo passe meg for denne gutten...

Han smilte, snakket og var ufyselig deilig...

Jeg vil kysse han NÅ! 

Han holder rundt meg... Jeg smiler.... Det kribler...

Eller var det bare en bitteliten flørt som ga meg flere følelser enn jeg liker..?

Kjekkas

Herregud, jeg er forelsket!!!! 

Hva skjer nå?
♥♥♥♥♥

 
Det "etterlengtete" innlegget, som egentlig ikke er noen big deal sånn egentlig. Men for meg er det vanskelig å hoppe i ting, vanskelig å akseptere hva jeg egentlig føler og tenker. Jeg er altfor fornuftig og det tar lang tid før jeg syns det er greit å innrømme at jeg er forelsket. Men det er nå en gang slik, at plutselig så bare treffer man på en gutt som får det til å krible i magen og får deg til å smile nesten hele dagen. Heldige meg! 

Aldo shoes

Er fullstendig klar over at jeg for bare et par innlegg siden skrev at London turen ikke skulle inneholde shopping. Men hvem prøver jeg å lure? I en by hvor det vrimler av shoppingskatter og herlige butikker. Min absolutte favoritt skobutikk, Aldo har altfor mange godbiter til at jeg kommer til å bare gå forbi er jeg redd. Bare se her:

Åh, fristelser! 


Utepils

Glemmer helt av bloggen for tiden. Merkes veldig på antall lesere. Men sånn er det vel når man stadig har andre ting å finne på enn å oppdatere en blogg. Sola skinner og livet er deilig. Kort oppsummert de siste dagene! :)
Både i går og i dag har jeg hatt kvalitetstid med Steffilove. Vi har spist lunsj, drukket kaffi, vindusshoppet, hatt årets første utepils og sosialisert med herlige mennesker. To fantastiske dager. 

Steffilove i sola med årets første utepils! 
Til og med jobb er morsomt for tiden. Mye takket være denne festlige gutten.

Jeg og Brage hoppet oppi den ene baggasjevognen på jobb og jeg tror Brage syns det gikk litt for fort. Iallefall hvis man dømmer ut fra ansiktsuttrykket.  

Next trip goes to London


Jeg er i gang med lesing til nok en eksamen. Den siste eksamenen i denne omgang, før den siste som vi ikke skal ha før i slutten av juni. Litt digg å starte med et nytt fag i slutten av april og bare konsentrere seg om det fram til sommeren. 
Så mens andre studenter stresser med skippertak lesing i mai, skal jeg ta med meg en sykt digg gutt på tur.
Og hva passer vel bedre enn en helg i London? Hotell er bestilt og flybillettene er jo aldri noe problem når man jobber i SAS. De kan fikses når som helst, hvor som helst. Jeg gleder meg utrolig masse. 
Reisefølget mitt har aldri vært i London så det skal bli gøy å dra han med rundt. Jeg er ikke akkurat lokalkjent, men etter tre-fire ganger i byen så begynner jeg å få litt kontroll på hva en bør gjøre og hva en bør unngå. Lommeboken sier nei til massiv shopping så jeg får leke turist og shoppe bare bittelitt. Noe jeg i grunn gleder meg litt til. Krysser fingrene for at London byr på sol og varmt vær, er jo tross alt midten av mai vi reiser. En liten måned til ennå. Men det er lov å glede seg litt allerede nå?! 
Noen bilder fra sist jeg var i London med bestejentene mine! Satser på en minst like fin tur denne gangen!  

Sakte men sikkert framover

I går tok jeg å krabbet under gjerdet til byggeplassen hvor de reiser leiligheten min. Følte nesten jeg gjorde noe ulovlig, noe det forsåvidt også på et vis var. Men nysgjerrigheten tok overhånd. De kan virkelig ikke tro at jeg ikke har lyst til å se hvordan det ser ut inni når de nå endelig har fått reist vegger og det er et gulv å stå på? Det var en merkelig følelse å stå i min framtidig gang og kikke innover. Plutselig klarte jeg se bedre for meg hvordan det kommer til å bli. Det kriblet i magen. Jeg vet det er så ufattelig lenge igjen før det er innflytningsklart, men nå skjer det ting hver eneste dag! Så utrolig gøy. Gleder meg så masse til å innrede og lage det om til mitt hjem. 

Sikkert ikke de kjekkeste bildene for dere som leser bloggen min, men jeg liker det jeg ser! :) 

Påskesamling

Herregud for en deilig følelse det var når eksamensoppgavene ble delt ut og jeg faktisk forsto at jeg ikke kommer til å stryke! Tok ikke mange minuttene før jeg bare satt å flirte. Flaks kalles det. Like mye flaks som meg hadde nok ikke de tyve som reiste seg opp og trakk seg fra hele eksamenen. Aldri før vært borti at så mange trekker seg. Forstår ikke helt det der jeg. Må jo være bedre å prøve, noe kommer man alltid på?! Men ikke mitt problem. Og hvor herlig var det ikke at når oppgaven var levert så kunne jeg konsentrere meg om å åpne vinflasken og legge meg strekk ut på hotellsengen? Å bo på hotell i egen by er undervurdert! Her kommer det noen bilder fra torsdagens påskesamling med sas folkene. Like morsomt som det er hver gang! 
♥

pietisme, reformasjon, gudssyn, lidelse, etikk, moral, evangelier og undergjerninger...

Dårlig med blogg oppdateringer for tiden. Jeg er midt i eksamenslesingen, angsten har tatt meg. I morgen er første eksamen og jeg finnes ikke klar. Så i dag var det opp og hopp klokken 06.00. Siste innsats. Noe må da ha klart å feste seg, til tross for at det ikke føles slik. Gleder meg masse til eksamen er over i morgen, jeg kan sjekke inn på hotellet vi har booket i Stavanger og sprette champagnen. Da er det nemlig klart for påskesamling med SAS folkene. Det skal bli morsomt! Ikke feil med hotell i "egen" by. Får vann i munnen av å tenke på frokosten dagen ettepå. Men hey, nå snakker jeg meg bort. Eksamen....

også var nok en helg over...

At jeg har fri fredag, lørdag, søndag OG mandag hører med sjeldenheten! Men denne helgen har det vært tilfelle. Jeg har blitt spurt om å jobbe både en og to ganger, men har vært flink jente og takket nei. Maks kosehelg! Gårsdagens kos ble toppet med en kinodate på kvelden. Vi var å såg den nyeste Varg Veum filmen, ganske bra i grunn.
Dagen i dag har vært maks sløv. Tilbrakte omtrent halve dagen i sengen. Ikke likt meg, men noen ganger er det best slik! Resten av søndagen har jeg konsentrert meg om RLE bøkene. Det har vel ikke akkurat vært effektiv lesing, men har nå skumlest gjennom den ene boken jeg ikke hadde lest. Så litt ny og nyttig kunnskap har jeg nå klart å tilegne meg denne sløve søndagen også. Nå skal jeg kose meg med litt mer skumlesing av pensum mens "En offiser og en gentleman" står på i bakgrunnen. Ingenting slår en romantisk film når man har sommerfugler i magen av det som skjer i sitt eget liv. ♥

Skolejente! 
 

Bragis + Mona = Sant


Tror jeg har hatt den beste lørdagen på mange måneder. Startet egentlig dagen på en litt kjip måte, klarer pokker ikke få den dustestanga over hodet! Gjør et siste forsøk i morgen. Da er det enten eller, klarer jeg det ikke da er det på hodet ut av konkurransen!
Men timene etter trening har vært fantastiske. Har kost meg i det herlige vårværet sammen med beste gutten min, Bragis! Vi har drukket kaffi og shoppet. Spist store mengder lakris i solen. Og vi har lunsjet på Harbour. Og som om ikke det var nok så klarte jeg lure med meg Bragis på innebandy kamp også. For en innholdsrik dag. Merkelig hvor kreativ jeg blir når jeg burde vært hjemme og lest til eksamen! 
Nå nærmer det seg kveld og jeg har ennå ikke åpnet bøkene, eksamen er på torsdag og jeg burde ta meg selv i nakken og komme i gang. Skal få lest en time eller to i det minste. Også får jeg prøve å være litt flinkere i morgen til å lese. Men det er jammen ikke lett når himmelen er knallblå og solen varmer. Fort gjort å prioritere sosiale og kjekke ting da! 


Pizzakos

Har hatt en kjempekoselig fredagskveld med besøk av en gjeng herlige jenter. Jeg serverte hjemmelaget pizza, som ble en suksess. Og som om vi ikke var mette nok etter pizzaen så tryller Elise fram hjemmelagete brownies! Med is...!!! Herregud så vi spiste! Vi var vondt mette hele gjengen da etegildet var over. Da maten sånn noenlunde hadde sunket i magen var det tid for revansj i Alias. Sist Annette og Cathrine var på besøk tapte de suverent mot meg og Stephanie, derfor var det på tide med omkamp. Kort oppsummert, stillingen er nå 2-0. Det hjelper lite med "da eg va i Budapest og trodde eg sko på, også va det, også..." eller "sånn sex på tissefanten" mot meg og Stephanie. Vi vant overlegent. 

Ja, jeg har pyntet veggen min med en plakat av Chippendales. 

Nå er jeg skremmende trøtt og kjenner senga er neste stopp. I morgen er det CrossFit Centrum som står på planen. Skal jeg ha sjans til å klare kravet for sectionals økten denne uken må jeg bare terpe teknikk teknikk teknikk til det funker. Å løfte 50 kilo over hodet er ikke bare bare når man er livredd hele drittstanga. Er derfor redd det blir mange timer inne på senteret før jeg kan finne på andre ting. Skal jo faktisk ikke på jobb før på tirsdag, så jeg har faktisk langfri. Deilig, tror jeg. 

no title

Det er noe jeg har lyst til å dele med alle dere som er faste lesere av bloggen min. I flere uker nå har jeg kriblet i fingrene etter å skrive nøyaktig hva jeg tenker og føler. Men jeg lar være. Jeg er fullstendig klar over at det er nok av de som er innom bloggen min kun for å "snoke" og er nysgjerrige. Og det må jo være lov, det er ikke akkurat en privat blogg. Den er skremmende offentlig. Men en ting skal dere vite, og det er at jeg har ferdigskrevet et innlegg som jeg bare venter på å publisere. Venter på at det skal føles rett å trykke på "Lagre + publiser"... 
Jeg føler den dagen nærmer seg. Og jeg liker det!
Paris, je t`aime

Noen forelsker seg i London, Roma, Barcelona og København. Jeg er forelsket i Paris. Hvis tiden og pengene strekker til så blir det definitivt en Paris tur i mai. Ikke for å nødvendigvis shoppe, selv om det og hadde vært morsomt. Men for å traske rundt i gatene, kikke på mennesker på metroen, kjenne på atmosfæren i byen og spise crepes med nutella. Hvis jeg kunne valgt en by i hele verden hvor jeg skulle bodd for en periode hadde det helt klart blitt Paris. 
♥ Paris, je t`aime ♥ 

Slappe av kan vi gjøre neste helg!

Herregud for en helg! Det har vært totalt kaos på jobb. Men til tross for det så har jeg klart å kose meg utrolig masse og. Slappe av kan jeg kanskje ikke kalle det, men sosialisering er mye morsommere. Ikke bare har jeg vært ute og spist middag med fantastiske mennesker, jeg har vært på hockeykamp, på tur og selvsagt på trening. 
I går knuste jeg min egen score på treningsøkten jeg kjørte for første gang på onsdag. Hvor gøy er ikke det?

Jeg som ikke en gang trodde jeg skulle klare å fullføre økten i går, klarte jammen å presse meg til to ekstra runder. Øvelsene vi hadde var:
* 9 markløft (45kg)
* 12 push ups (hvor vi måtte legge oss flate på bakken og løfte opp hendene)
* 15 box jumps (20")
Så skulle vi kjøre maks antall runder på 15 minutter. En seig, men digg økt! Likte økten denne uken utrolig mye bedre enn sist uke. Nå krysser jeg fingrene for at økten som blir lagt ut på onsdag er grei nok til at jeg kommer meg gjennom den! 
http://crossfit-norge.no ligger det en video hvor to av øvelsene blir vist. For de som skulle være interessert i det.

Nå er det tid for litt pensum lesing på denne jenta. Eksamen nærmer seg skremmende fort. Jeg er ikke klar for den ennå merker jeg så det er bare å henge i med lesingen. Håper måten jeg og to klasse venninner har delt inn pensum på kan gi utslag på eksamen!  

Begynner å like meg på Ålgård

I går var det vondt i hele kroppen å stå opp. Supertorsdag dagen før hadde satt sine spor for å si det sånn. Så da var det ikke så mye annet å gjøre enn å komme seg i bevegelse. Jeg valgte meg ut et fjell og satte på sprang. Mens vinden blåste i håret og jeg ble mer og mer sliten kjente jeg at jeg stortrives på Ålgård. Tenk å være så heldig at man bare kan velge seg et fjell, ta på skoene og løpe ute i det fri! For å ikke glemme at det ikke er lange veien til byen. Fantastisk følelse. Det ble en kort tur, men lang nok til at kroppen føltes bedre med en gang etterpå. Og når man først har innsett at man trives på Ålgård så passet det jo bra å se at det er framgang på leiligheten.

Fortsatt uendelig lenge igjen. Men nå begynner til og med jeg å se at det ligner på leiligheter. LIKER! Herregud, så jeg gleder meg. 
 

hits