april 2010

Et langt innlegg med masse minner :)

Jeg hadde tenkt å skrive det deppe innlegget, men så fikk jeg tenkt meg om. Jeg har ingen god grunn til å sitte å synes synd på meg selv. Alle har tøffe dager, men det betyr jo ikke at alle må få vite om det. Derfor satte jeg på høy musikk som gjør meg glad og tente alle stearinlys jeg har i leiligheten og la meg på sofaen med pcen i fanget og kikket gjennom bildene mine. Tenk så heldig jeg er som har så utrolig mange flotte venner og en så nydelig familie?! Jeg blir varm innvendig av å se på gamle bilder og tenke på alt det morsomme jeg har gjort opp gjennom årene. Jeg har fått oppleve så utrolig mye flott! 
   
Du søte tenåringstid. Ungdomskolen og de første årene på vgs var fantastiske. Jeg fikk min første kjæreste og hadde det ufattelig morsomt med gamle og nye venner. Jeg må flire godt når jeg ser på de gamle bildene jeg har liggende. 
  
De første månedene som singel etter et vondt brudd ble brukt til å nyte russetiden. Herregud for en tid. Jeg gjorde mye jeg rister på hodet av nå, men kunne aldri i verden tenkt meg å gjort noe annerledes. Fantastiske minner. 
  
En festlig sommer hvor vi jentene varmet opp til de neste 3 månedene som skulle tilbringes på nydelige Bali. Vi tok i tillegg russebilen med på en siste roadtrip til Sverige hvor vi shoppet alkohol og godteri.
  
3 ubeskrivelig deilige måneder på mitt favorittsted, Bali! Vi var en liten klasse på 42 elever hvor alle ble godt kjent. Vi opplevde mye morsomt, men fikk og se terrorens ansikt på nært hold da bombene smalt. En tur full av inntrykk og nye vennskap. 
  
Ikke lenge etter hjemkomst fra Bali tok jeg turen til vakre Nice hvor jeg jobbet som aupair for to fine jenter på 2 og 4 år. En opplevelse på godt og vondt som gjorde at jeg lærte mye om meg selv. 
  
Sommeren 2006 ble tilbrakt rundt forbi i Norges land hvor jeg besøkte gode venner. 
  
Høsten 2006 begynte jeg på BI og skulle liksom studere markedsføring. Skoleåret endte opp med fyll og fest opptil flere ganger i uka. Eksamen? Joda, jeg stod på eksamen. 
  
Våren 2007 startet på samme måte som 2006 sluttet, med masse fyll og fest. Nye vennskap ble det og tid til.
   
Sommeren 2007 stakk vi på jentetur til Bali. Back in paradise! En latterfylt tur! 
  
En Paris tur med søte Ane i november og jeg avrundet året med å danse meg inn i 2008.
  
Januar 2008 startet fantastisk med nok en jentetur til nydelige Bali. Får ikke nok av stedet! 
  
Jeg sa takk og farvel til singellivet i 2008 og feiret med å gå ut i spagaten etter alt for mange jaegermeister shotter. Eventyret som ikke endte så godt startet da jeg stadig våknet ved siden av denne sovende gutten. En fin start i det minste. 
  
Roma og London var de neste reisemålene som ble krysset av på listen. 
  
Sommeren inneholdt utallige båtturer og vi skålte i champagne. 
  
Hong Kong ble krysset av den store reiselisten. For et virrvarr av kinesere og skilter.
  
Og jammen rakk vi ikke innom Bali for tredje gang på 12 måneder. Life is good in Bali! 

Og nå merker jeg at jeg begynner å bli lei hele greia jeg begynte på! hoho.. Men jeg er ikke lenger sur og grinete. Jeg er derimot meget fornøyd med livet. 
  
Shanghai og atter en gang London... Våren 2009.
  
Iran og Nice, også våren 2009
  
Kreta og København, sommeren 2009
  
Paris i august og København i november, 2009
  
London i desember 2009 og en super nyttårsfeiring. 

Nåååå gidder jeg ikke mer! 

Bursdag og cupcakekos

Til tross for jobbehelg så har det vært en veldig koselig helg. Lørdag kveld var jeg i 25 årsdag til en herlig kollega. Der var vi flere samlet som alle jobber på flyplassen. Jeg får mer og mer sansen for de jeg jobber sammen med. Fantastisk. Jeg var edru siden jeg måtte på jobb i dag (søndag), men storkoste meg for det om.
  

Alkoholen slo inn hos de aller fleste å da var jeg selvsagt raskt fremme med kamera for å dokumentere vill og gal dansing. Det er det desidert kjekkeste med å være edru på vorspiel!

I dag har jeg trasket rundt på jobb i et par timer før jeg inntok casa Tonje og brettet opp ermene og gjorde meg klar for cupcake pynting. En utrolig god unnskyldning for å samle alle jentene. Vi vinner nok ingen 1.premie i pynting med det første, men morsomt var det. Og muffinsene var veldig gode, det var vel det aller viktigste! :)

Nå skal jeg kikke litt på noen skoleoppgaver før jeg runder av helgen med et par episoder av tv serien Las Vegas! I morgen er det en ny fantastisk uke, hvor jeg faktisk skal prøve meg i ny jobb! Spennende! 


Shopping in Vegas

Da vi var i Las Vegas gjorde jeg noe som ikke var helt likt meg. Jeg gikk amokk i Guess butikken inne på kjøpesenteret vi hadde på hotellet. Jeg prøvde sikkert 20 bukser og jeg likte ALLE! Kredittkortet mitt satte nok pris på at jeg bare endte opp med å kjøpe en bukse. Men nå angrer jeg og skulle gjerne kjøpt med meg en til. De er jo knallgode på! 

Men nå var det ikke min bukseshopping som var poenget med dette innlegget. Var inne på bloggen til en av disse paradise jentene og fikk med meg at man kunne vinne noe fra Guess så da måtte jeg jo inn å kikke. Ble superglad når jeg så de samme skoene som jeg kjøpte i Vegas på nettsiden. Her i Norge koster de 2000 kroner, mens jeg betalte 110 dollar for nøyaktig de samme skoene! KUPP!!!!! Jeg liker å handle på "salg"

2000NOK

110 USD = ca 660NOK

Kom plutselig på at jeg har jo ikke vist dere det jeg kjøpte i Vegas. Så jeg tok like så godt bilder av noen av de andre skoene jeg kjøpte. 


Fine fine sko! Gleder meg til å bruke de brune i sommer. Kommer til å bli fab sammen med jeans og en hvit topp. De svarte er allerede velbrukt og det vises på bildet! Skulle kanskje vasket dem før jeg fotograferte dem? :) 

Making cupcakes in the morning

Jeg startet dagen med å bake cupcakes til mine fine kolleger på jobb. Den siste uken har vært ekstremt tøff for alle som er involvert i flybransjen. Enten man er passasjer eller ansatt på flyplassen så har den siste uken vært lite morsom. Det har vært frustrerende for oss som jobber der og som normalt ville kunne informere passasjerene våre om at alt kommer til å ordne seg og at de vil kunne reise på ferie som vanlig. Denne uken har vi ikke hatt noe informasjon annet enn det vi selv fikk med oss over nyhetene og høytaleranlegget. Jeg har vært på grensen til å stenge luka foran ansiktet på passasjerene etter å ha fått det samme spørsmålet 87 ganger med bare minutters mellomrom. Jeg vet at det ikke er passasjerenes feil, men noen dager har det rett og slett bygget seg opp en enorm frustrasjon hos oss på billettkontoret også. Jeg krysser fingrene for at denne helgen blir fin og at de som skal ut å reise får lov til det. Og ikke minst at de som sitter fast i utlandet kommer seg hjem. Jeg vet at alle internt i systemet gjør det de kan for å få flyene til å gå som normalt. Men det er jammen ikke lett når det er en SVÆR dustesky som lager kvalm. 

Så nå håper jeg virkelig at cupcakesene mine faller i smak. Jeg smakte på den første ladningen, men på slutten var jeg så kvalm etter all sukkeret at de siste får jeg bare håper smaker ok! 

22.apr.2010

For en koselig dag! Et par timer med skole før jeg satt flere timer med norsk teksten min. Sliter ordentlig med å få det slik jeg vil! Godt jeg har et par uker på meg ennå. En joggetur med Marius ble det i dag også, i tillegg til noen syke intervaller opp en kjempebratt bakke. Kommer nok til å kjenne de i rompa i morgen! 
Avsluttet kvelden med et kjempekoselig besøk av Camilla. Vi lagte pitapizza og planla fremtiden. Vi bestilte og en ny jentetur. Ikke helt Las Vegas denne gangen, men nesten like bra. 
Vi skal nemlig til Sveits for å se disse guttene: 
  
Vi har nemlig kjøpt billetter til Chippendales sin Europaturnee og skal til Zurich for å se gutta i aksjon. Gleder meg utrolig masse. Ikke bare til Chippendales, men jeg har faktisk aldri vært i Sveits. Og kan tenke meg vi kan få en fantastisk jentetur. 

3 økter på en dag, flink jente!!

I dag har jeg tatt igjen for all treningen jeg ikke fikk gjennomført i helgen. Jeg har imponert meg selv! I morges var jeg på SIS og kjørte gjennom programmet som min PT satte opp for meg. Rimelig hardt program, det svei i hver bidige muskel. Herlig. Rakk og en kjapp tur innom selve skolen for å gå gjennom noen oppgaver som skal presenteres i neste uke. Siden jeg fikk lønn i går så tok jeg og en tur innom diverse butikker og fikk kjøpt meg nytt sengesett, flere lys, håndklær osv... Liker liker liker å kjøpe ting til leiligheten, er så kjekt å se at ting forandrer seg. 

På ettermiddagen traff jeg Marius og vi tok oss en joggetur. Herlig vær ute i dag, masse sol. Jeg liker! Avsluttet min fantastiske treningsdag med å spille årets siste håndballkamp. Utrolig deilig å avslutte året med en seier og 4 mål på samvittigheten. Følelsen du får i kroppen av å score mål er kriblende. Synd det er mange måneder til neste gang. Heldigvis starter volleyballsesongen snart. Skal bli gøy å bruke lange sommerkvelder sammen med gode venner og bevege meg og spille volleyball! 

Sliten pike som skal kose seg med paradise hotel før det er kveld! :) 

19.apr.2010

Edit: Dette ble skrevet i går, men fikk ikke lagt ut hverken innlegget eller bilder i går så jeg poster det i dag heller! :)


Jeg er vel ikke helt frisk ennå dessverre. Men nå har jeg ikke tid til å ligge mer på sofaen. Det irriterer meg grenseløst at jeg i sist uke fikk nytt treningsprogram og ikke en gang har fått mulighet til å prøve det skikkelig ut! Jeg kommer nok ikke til å løpe ned dørene på SIS  dag, men så fort jeg er litt piggere er jeg på plass! 
I dag har jeg brukt morgenen til å drive litt research i forbindelse med norsk eksamen. Vi skal skrive en fagtekst som skal leveres 21.mai. Det kan høres veldig lett ut, men det er det ikke! Jeg hater å begynne på en tekst, når jeg først har skrevet innledningen så går resten som det suser. Men det var det å få begynt da! hehe... 

Slapp heldigvis å bli permitert fra jobb. Vertfall slik som ting er i dag. Et par innlands fly går som normalt å da fikk jeg lov til å være på jobb. Herlig. Føler jeg er blitt ansatt i ny stilling da, som "sentralbordleder". Det er ikke så mange folk på selve Sola flyplass som trenger hjelp, men jammen skal jeg love dere at de ringer fra USA, Roma, Bucharest og andre festlige land for å spørre om jeg kan booke om billettene for dem. Skulle så gjerne hjelpt alle sammen å booke om billettene sine, forstår veldig godt frustrasjonen over å sitte fast i utlandet. Men skulle lille Sola flyplass tatt i mot booking telefoner fra halve Europa hadde vi fått det rimelig travelt. Så min oppgave i dag går mest ut på å svare: "Nei, jeg vet dessverre ikke når flyet ditt fra Bucharest vil kunne fly til Frankfurt", eventuelt: "Nei, jeg kan ikke booke om billettene deres". Med andre ord, det blir mye nei nei nei. Jeg liker ikke å si nei, det er et negativt ord. Derfor får jeg prøve å gjøre dette innlegget så positivt som mulig med noen fine bilder! :)Jeg drømmer om sommer, sol og bali! :) 

In sickness and...

Å si at ting er tipp topp for tiden hadde vært å overdrive! Jeg har klart å bli syk!!! Jeg som aldri er syk. Det lengste jeg har vært syk er to dager. Men nå ligger jeg her med rennende nese, sandpapir hals, en panne som er på kokepunktet og en uggen følelse i hele kroppen OG jeg har snart passert min 2 dagers grense!!!! 
Har i tillegg gledet meg i flere måneder til denne lørdagen siden vi var en svær gjeng som skulle på Dagfinn Lyngbø show og videre ut på byen. Men hvor ligger jeg? Joda, på sofaen under dyna! Kom meg på Dagfinn Lyngbø da, meeeen...
Når man får vannvittig vondt i kroppen hver gang man ler og skal tilbringe nesten 2 timer med Dagfinn Lyngbø forventer man mange minutter med smerte. Jeg koste meg, men må innrømme jeg måtte anstrenge meg for å ikke le noen ganger. Det var rett og slett for vondt! hehe... 

Som en ekstra bonus fikk jeg i går telefon om at jeg fra mandag av mest sannsynlig er permittert. Permittert som i ingen lønn. Flaaaks! Sånn har man ikke råd til når man har kjøpt seg leilighet. Sjansen for at flyene begynner å gå igjen til mandag er i grunn ikke så veldig stor så jeg får vel forberede meg på noen dager hjemme foran skolebøkene. Men denne vulkanen må snart slutte å lage kvalm eller så mister jeg vel jobben permanent. SAS har det jo allerede ganske vanskelig økonomisk så det hjelper ikke akkurat på at de taper titalls millioner kroner hver eneste dag. 

Men nå skal jeg kose meg med alt godteriet jeg har liggende gjemt i skuffer og skap. Skal trøstespise rett og slett. Ønsk meg god bedring, det trenger jeg! Vil bli frisk frisk frisk! 

Kansellert


Jeg gruer meg til å gå på jobb!!!! 

Bissy bee

Å si at jeg ligger godt an før eksamen ville være å overdrive. Jeg ligger ikke dårlig an, ennå! Dette året har jeg heldigvis ingen skole eksamener. Jeg har en hjemme eksamen i pedagogikk som jeg tror skal gå helt ok! Jeg har i tillegg en fagtekst i norsk som skal leveres 21.mai. I motsetning til hva andre studenter har av eksamener så bør jeg ikke klage. Men den norsk teksten skremmer meg. For det første skal den skrives på nynorsk og for det andre så er jeg veldig usikker på hvordan jeg skal løse del 2 av oppgaven. Forhåpentligvis vil forelesningene på torsdag og fredag gi meg litt kontroll på oppgaven. 
De neste ukene er dagene mine fullbooket. Er det ikke skole så er det jobb, trening eller sosiale ting som skjer. Jeg liker når det skjer mye rundt meg, men det skremmer meg at jeg ikke ser en eneste dag der jeg kan ha litt "mona tid". Forhåpentligvis så løser det seg nok litt av seg selv. Er alltid noen som kansellerer! Dessuten er det jo bare koselige sosiale ting som skjer framover. Kan nevne pizza/fantasi kveld med folk fra jobb, Dagfinn Lyngbø show med Klepp jentene, kvalitetstid med Erik og koselige turer i naturen med gode venner. Me likey! 

Men nå får jeg vel pakke og planlegge dagen. Som vanlig må jeg ha med meg tusen ting i bilen for å rekke alt jeg skal. I dag skal jeg først trene med personlig trener, ja faktisk! Kommer sikkert til å dø. Men fant ut det var greit å få satt opp et ordentlig trenings program. Jeg kommer nok ikke til å ha råd til å gå til PT så altfor ofte, men innimellom er det nok veldig ok. Vi får se! Etter trening må jeg jobbe med norsk teksten før jeg begynner på jobb klokken 15.00. Rekker akkurat hjem fra jobb slik at jeg får med meg paradise hotell. Perfekt timing. Paradise er virkelig hjernedød underholdning og jeg digger det! 

Jenta er klar for en ny fantastisk solrik onsdag! Jeg digger været ute for tiden. 

Yesterday

Bursdagsfeiringen i går var vellykket. En stykk lillebror som stadig måtte telle pengene sine på ny, det ble en pen sum for en 11 åring. Han sparer nemlig til egen pc så det eneste han ønsket seg var penger. Da måtte såklart den strenge storesøsteren sette foten ned og endte opp med å være den eneste som ga han noe annet enn penger. hoho... 

Tøffingen i nye klær som han fikk av meg. 

To av mine desidert fineste gutter! :) 

Kvelden i går ble tilbrakt sammen med to jenter fra klassen hvor vi fikk kikket litt på eksamensoppgaven i norsk. Merkelig nok litt koselig å planlegge eksamen når man vet at det er en innleverings oppgave og man faktisk kan samarbeide om å tolke bøkene. Forresten, koselig var kanskje å lyve litt. 
I dag har jeg tilbrakt store deler av dagen på jobb, ikke den beste starten på uka! Har kjørt lillebror på trening og fått lest en del pensum. At jeg i tillegg rakk en joggetur sammen med Marius på kvelden var en stor bonus. Belønnet meg selv med en bit sjokolade. Dårlig uvane som må bort! Kan ikke belønne meg selv med noe så usunt når jeg har vært sporty som fy! 
Nå har jeg planer om å innta sofaen i fosterstilling. Skal kose meg med halvflau tv3 underholdning før senga er neste stopp på programmet. Tidlig opp i morgen også! 

Lillebror 11år

Jeg feiret min nye tilværelse som "huseier" sammen med søte og herlige venninner på fredag. Vi spiste taco og drakk store mengder vin og baileys. Planen var vel egentlig å komme oss på byen, men da klokken nærmet seg 02.00 fant jeg ut at det eneste min slitne kropp orket var å bli hentet og kjørt hjem i seng. Det angret jeg ikke på da jeg våknet lørdags morgen. Hadde en fantastisk start på dagen, først en lang og varm dusj før det var tid for frokost på Ingvars (et bakeri). Vandret gjennom Kvadrat (kjøpesenter) et par ganger for å finne bursdagspresang til verdens fineste lillebror som har bursdag i dag! Kvelden ble tilbrakt på sofaen til Camilla hvor vi så de to eldste Indiana Jones filmene, veldig grei lørdagsunderholdning! :) 

I dag er det trening og bursdagsfest for denne lille søtingen som står på programmet mitt. Tenk at min bittelille lillebror har blitt 11år! Tiden går så sykt fort. Masse masse glad i deg! 

Alt ordner seg for snille jenter

Hvem har fått verdens beste helge presang? Jo, det er meeeeeeeg!!!! Jeg har nettopp brukt de siste 10 minuttene på å tørke gledestårene. Jeg er lykkelig, svært lykkelig! Det er måneder siden jeg sist var så glad som jeg er nå.
ALT ORDNER SEG FOR SNILLE JENTER! 

Jeg fikk nemlig en sms fra banken min hvor det stod: "Hei, lånet til kjøp av leilighet i Solbakkane hos Jadarhus Gjesdal er i orden. God helg!"
Selv om omtrent alle rundt meg har sagt at lånet skulle gå i orden har ikke jeg helt klart å stole på det før jeg fikk denne bekreftelsen! Det var som om 30kg forsvant fra skuldrene mine. Det er så mange mennesker som har vært positive og gjort alt de kan for at jeg skal få dette til. Kjell som lot meg velge den fineste og beste leiligheten av alle! Vidar i banken som trikset det til med lån for meg. Og ikke minst Mamma og Johnny som har stått på som bare det. De har ikke bare vært med på alle slags merkelige møter, de har og vært villige til å stille som kausjonist. Noe som viser at de stoler på meg! TUSEN TAKK!
Føler jeg holder en Oscar takketale! Men dere som har hjulpet meg fortjener en bitteliten oppmerksomhet på bloggen! 

Fine søte leiligheten min! Vær så snill å la de neste månedene gå fort fort fort! 

Sliten!!!!!

For en dag! Jeg er så sliten at jeg aller mest har lyst til å krype langt under dyna og bli der et par døgn. Gå i dvale. Hvor utrolig kjipt er det ikke å våkne av vekker klokken 03.30 når man nettopp har sovnet? Det er vondt å måtte dra seg opp på badet, vondt å pusse tennene, vondt å tenke på at jeg har 8 timer foran meg på jobb. Vondt vondt vondt. Men heldigvis pleier som regel ting å bli mindre vondt når jeg først kommer meg på jobb. Da møter smilende kolleger meg og hyggelige passasjerer. Rett etter jobb fikk jeg snakket fornuft i meg og drog på trening. Rakk en times treningsøkt før jeg måtte dra videre for å kjøre ennå mer flyttelass. Greit å endelig få seg kjøleskap. Litt lei av å ikke kunne kjøpe det jeg vil på butikken. Men nå er heldigvis mitt store kjøleskap på plass og jeg gleder meg til å fylle det opp! 

Nå har jeg (endelig) komt ut av dusjen, jeg lukter godt og har krøpet opp i koseklærne. Magen er fylt opp med alt for mange brødskiver og store mengder juice. Nå skal jeg legge meg til rette i sofaen, lese litt norsk pensum mens jeg venter på besøk. Marius kommer innom en tur. (min ex) Han tror vi skal se film, jeg VET vi skal se paradise hotell. Hoho... Tror muligens det er en stykk furten gutt som rømmer ut dørene 21.30. 

Legger ved et gammelt bilde av lillesøs, mamma, lillebror og meg! :) Glad i dere!! 

Ting begynner å komme på plass

I går fikk jeg streng beskjed av min mor om å se positivt på ting. For de som har vært rundt meg de siste ukene så er det ingen hemmelighet at jeg syns at det å måtte leie leilighet i et helt år før jeg får MIN leilighet er pyton. Jeg kunne valgt å skrive et innlegg om hvorfor jeg syns det er så utrolig kjipt, men siden mamma var så streng i går får jeg vel heller skrive et innlegg om det som er positivt. 
I går spiste jeg favorittmiddagen min, spaghetti. Har innsett at jeg kan faktisk spise det hver eneste dag uten at det kommer en illsint lillesøster ned trappene som klager over den forbanna spaghettien som er til middag IGJEN. hoho... 
Ellers så merker jeg at det forsvinner skremmende mye penger på ting man trenger. Slik som vaskemiddel, filler, bestikk osv. Nå kan jeg angre på at jeg heiv nesten alt jeg eide sist jeg flyttet. Men sånn går det når planen var å flytte sammen med kjæresten og jeg plutselig ble dumpa. Men det er ganske koselig å kjøpe nye ting. Gøy å se at leiligheten former seg til et hjem. 

Veldig kjekt at det finnes så mange interiør blogger der ute. Jeg storkoser meg når jeg kan sitte å kikke gjennom masse blogger som gir meg inspirasjon til hvordan jeg vil ha det. For første gang har jeg masse ideer om hvordan jeg vil ha gjort ting. Utrolig morsomt. 

Mitt største interiør problem er dette bildet som jeg er veldig glad i, men som jeg ikke aner hvor jeg skal henge! Det er så mange farger! Jeg vil jo aller helst ha hvitt, lyserosa, beige og brunt! Men skal nok finne en lur plass!

Påskeslutt

Da var jammen påsken over for i år. Jeg har vært en av de heldige som har fått tilbringe mye tid på jobb, noe som lommeboka har godt av. Skulle ønske jeg kunne skrevet at jeg har funnet på masse spennende de timene jeg ikke har vært på jobb, men sannheten er at jeg har vært sløv! Veldig sløv! Jeg har ikke trent, heller ikke komt meg ut å gått tur de dagene sola har skint. Jeg har heller ikke sosialisert noe særlig med venner. Akkurat den sosialiseringsdelen er forresten ikke min skyld. Jeg kan jo ikke for at absolutt "alle" jeg kjenner har vært på påskeferie! No kidding! Stephanie har vært den som har tatt vare på meg og drog meg ut av god sofaen og på vorspiel på lørdag. 
Koste meg masse på vorspiel sammen med masse gamle kjente fra Klepp. Utrolig morsomt å treffe igjen folk jeg i grunn ikke har snakket med siden jeg var 15. Byen på lørdag var overraskende bra i motsetning til forventningene jeg hadde. Søndag derimot var ikke fullt så bra. Jeg var fyllesyk og måtte tilbringe 9 timer på jobb. Ikke min favoritt hobby å springe rundt på flyplassen smådårlig. I dag har jeg hatt fri fra jobb og har tilbrakt omtrent hele dagen innendørs hvor jeg har lest, kikket på serier på pcen og ryddet huset før familien kommer hjem fra ferie. Litt godt og, selv om jeg bestandig får dårlig samvittighet av å være så lat! 
 I kveld skal jeg kidnappe en stykk lillebror og flytte inn på Ålgård. Regner med å få de siste eskene kjørt opp i kveld. Første husleien er betalt så nå er det vel ingen vei tilbake er jeg redd. Jeg er blitt Gjesdalbu. Skremmende greier dere! hihi... Nei, nå skal jeg gå og trykke i trynet på den fantastiske klippekransen som lillesøster lagte. I morgen må det strammes inn igjen. Sola får meg til å huske at skal stålkroppen 2010 være på plass innen varmen sniker seg på så må det henges i. Jeg kjenner godt at påskesnopet har lagt seg godt rundt forbi på mage, hofter og lår. I morgen er det rett på trening igjen. Skal i grunn bli litt godt! 
Ha en fantastisk mandag alle sammen. 

Avslutter innlegget med en søt søt påskehare! 

Good old memories

Noe av det kjekkeste ved å flytte er at det alltid dukker opp gamle bilder, brev og minner. I dag har jeg tatt for meg de få tingene som er igjen i huset til foreldrene mine på Klepp, og jeg fant MASSE! Gleder meg som et lite barn til å pakke ut alt som er flyttet opp til Ålgård, kan tenke meg det ligger lagret mange gode minner i eskene der! 

Noen av "skattene" jeg fant. Her er bilder av ex-kjærester, barndomsforelskelser, første skoledag og fantastiske skolekataloger. Jeg er så utrolig glad for at jeg samler på alt skrotet! Det er så festlig å finne igjen bilder av personer og hendelser som man helt eller delvis har glemt. 

Fant og igjen noen brev skrevet av min (tidligere) bestevenninne. Hvis man kan si det sånn? Så utrolig mange minner som dukker opp. 
hits