april 2007

En fantastisk helg!

Marianne saknar en oppdatering, det må vi gjøre noe med? Grunnen til at jeg ikke har fått oppdatert er delvis pga eksamen som er rett rundt hjørnet og delvis at jeg ikke har internett i leiligheten ennå. Eller det vil si, jeg har egentlig det, men aner ikke hvordan jeg skal klare å koble meg opp, noen smarte mennesker der ute som kan hjelpe meg?

Min helg har vært herlig! Helt fantastisk! På fredag jobbet jeg s1 for Cecilie så hun fikk reise til Bergen. Da jeg var ferdig på jobb klokken 4 kom Tonje å hentet meg, vi kjøpte vin på polet og litt småting før vi gikk opp i langgata der det var masse liv. Kremmerdagene eller noe i den duren, det krydde av folk, boder å mye godt å spise. Vi var begge sultne og bestemte oss for å gå på jakt etter noe god mat. Det første vi fant var en bod der de solgte lapper, det går jo ikke an å gå forbi en lappebod uten å kjøpe noe! Så gomlende på hver vår lappe gikk vi videre på jakt etter en hamburger som fristet mest siden det luktet grillmat lang vei. Vi fant til slutt stedet der de solgte grillmat, men da det viste seg at hamburgeren kostet 60kroner sto vi over. (ekte kalvehamburger eller noe sånn, men alikevell)
I stedet kjøpte vi hver vår veske før vi gikk på pastabakeriet å spiste. Da vi hadde spist kjørte Tonje meg til Stavanger der jeg måtte gjøre meg klar til kvelden. For første gang på 2 (!!!!!!) år skulle jeg, Therese, Cecilie og Karen ut på byen sammen. Vi er veldig flinke til å ha kosekvelder med god mat å dette her, men mindre flinke til å konsumere alkohol sammen.
Etter å ha kledd meg reiste jeg til Sandnes der jeg møtte Therese og vi gikk sammen opp til Cecilie. Vi var ikke sene med å sluke den første vinen og ikke lenge etterpå var det en meget fjollete gjeng som drakk sammen. Vi sang singstar, noe som jeg gjerne skulle hatt opptak av og vi skravlet hull i hodet på hverandre.
I 1 tida fant vi ut at det var på tide å komme seg på byen før vi ble ennå fullere så vi ringte til taxien som kom å hentet oss. Akkurat de timene jeg var på byen er ganske diffuse må jeg innrømme, men vi var hvertfall på caduvil. Lite folk, men vi koste oss! :) Laila, min kjære edru (!!!!) russesøster kom å hentet meg slik at jeg rakk det siste toget hjem til Stavanger. Fare for at jeg ikke hadde klart det uten henne.
Avsluttet kvelden med å gå på døra på 7/11 i Stavanger da de plutselig hadde stengt for natta! Trodde ikke 7/11 hadde stengt jeg?

Lørdag våknet jeg av at Tonje maste å ville ha meg med ut i sola. Jeg tok toget til Sandnes der vi nok en gang gikk opp i langgata, kjøpte lapper og is. :) Var en tur innom Cecilie på jobb, jeg vant bamse på tivoli og vi slappet av i sola på terrassen. En heeeeerlig dag! Det er så sykt lenge siden både jeg og Tonje har hatt frihelg så vi kjedet oss egentlig litt og. I 6 tida reiste vi til Kristin og Morten på Ålgård der vi fikk taco og masse smågodt! Kjempekoselig å tilbringe en kvelde med Kristin, Morten, Nikolai og Joakim! En fantastisk søt familie! =)
I 10 tida måtte vi reise for da skulle Tonje på jobb for å ta imot et fly og jeg ble like så godt med siden jeg ikke hadde noe annet å gjøre. Var på flyplassen i en liten time før vi satte kursen mot Stavanger og konsumering av alkohol. Men da vi kom fram til Stavanger var vi begge blitt så sløve at vi bestemte oss for å ta drikkingen en annen dag å heller legger oss!

Søndag kom Tonje å hentet meg på formiddagen og vi reiste til Håbet for å spile volleyball sammen med Lisbeth og Cecilie. Var utrolig varmt å kjekt å spille volleyball igjen selv om vi alle var ute av trening og ikke akkurat fikk det til! Etter å ha spillt et par timer å drukket opp alt vannet reiste vi ned til essoen på sandnes der vi kjøpte oss is og satt i sola og snakket. Da sulten kom snikende innpå oss alle gikk vi bort på dolly der det var masse mennesker som også var pizzasultne og satte oss på uteserveringen. Her konsumerte vi store mengder med vann og pizza før alle reiste hjem til seg selv.
På kvelden var planen min å gjøre makro oppgaven som ble lagt ut på fredag, men jeg hadde såklar glemt at jeg ikke har internett som fungerer hjemme så den planen ble lagt på is. Kunne (hvis jeg hadde vært flink student) lest og skrevet notater i stedet for, men jeg orket ikke. Kvelden ble i stedet tilbrakt i senga foran tven.

En helt fantastisk helg, ikke bare har jeg hatt fri helg for første gang på flere måneder, men det har også vært sol og varmt! Herlig! :) I dag er det mandag, jeg burde nilest og gjort makro oppgaver, men følte jeg skyldte dere en oppdatering. Dårlig unnskyldning for å utsette makroen! hehe... :)
1 uke til eksamen, skrekk og gru!

image190
image191
image192
"gjengen" var hos fotografen i påsken! :)

stressa

Mandag, org.psyk dag. Tviler på at jeg orker å gå i forelesningen, sitter bare å irriterer meg over foreleseren. Trenger ikke gå nærmere inn på det. Men på skolen skal jeg, må lese litt på makroen. Jeg kan ingenting og eksamen er om 2 uker, flaks?

Denne helga har vært meget slitsom. Jobbehelg, siste helga i april, det er godt å tenke på! Fredag og lørdag var helt ok på jobb, men i går! Gud for en dag, og det i bakrus og! Søndager er alltid den verste dagen, men i går var den rett og slett litt jævlig.
Men for å ta lørdagen først. Det var en forvirrende og til tider frustrerende dag. Da jeg våknet lørdags morgen trodde jeg at jeg hadde hele dagen planlagt, men de planene ble forandret fleeeere ganger. Jobb 11-18, taco hos tonje, vorsh hos tonje, bursdag på kroa; det var slik jeg trodde dagen skulle bli.
Men den ble ikke helt slik, masse småting som hele tiden gjorde at dagen ble litt slitsom. Du blir litt stressa når ting stadig forandrer seg, men jeg endte hvertfall til slutt opp på vorspiel hos Tonje, som jo var planen!
Hos Tonje var det meg, Lisbeth, Cecilie, Petter, Preben, Jørn og Erik.
Jeg og Tonje delte en kartong vin og det tror jeg er lenge til neste gang, vi ble fulle og ekle.
Vi (tonje og mona) diskuterte makro, særlig modell 1 og oljefondet. Skulle forresten likt å tatt opp den samtalen for jeg lurer på hva slags ideer og forklaringer vi har hatt på de ulike tingene i makro for i edru tilstand kan jeg ingenting makro.
Vi (tonje,mona,erik,preben) hadde isbit krig, noe som var bløtt og kaldt, men og veeeeldig morsomt!
Vi (alle) såg Tonje sin bali film (hvertfall deler av den, tonje er jo kjent for å spole bort 90% av filmen), noe som førte til masse latter, særlig klippet der Erik prøver å kysse Camilla. Priceless!

Og sørgelig nok er dette alt jeg husker fra vorspielet, eller det glimter til med småting. Som at jeg feks virkelig ville til Stavanger og omtrent begynte å grine fordi ingen andre ville. Jævla Sandnes folk.
Så husker jeg og at jeg var virkelig forvirra, jeg har "gått"  til byen også komt tilbake 4-5 ganger. Jeg ringte til ca alle jeg kjenner for å få noen til å kjøre meg til Stavanger og da Hanne endelig kom så ombestemte jeg meg sendte Hanne hjem igjen. Snillt...
Det neste jeg husker er Lisebeth, Mona og Cecilie som kom seg til sandnes der vi som vanlig gikk på caduvil. Fra caduvil husker jeg og fint lite, jeg som alltid ramser opp navnene på alle jeg møtte på byen kan dessverre ikke gjøre det denne gangen. Men regner med det var en del dolly folk ute, dessuten så vet jeg at jeg møtte på Are og Cecilie. Ikke dårlig bare det. Og jeg vet og at jeg tok toget hjem til Klepp! OG at det regnet noe inni helsikens mye når jeg gikk fra stasjonen og hjem. Flaks?

Søndags morgen vekket mamma meg grytidlig (09.30, hehe...) Jeg brukte en halvtime på å spise en skive til frokost, matlysten var ikke der kan du si. Og siden jeg skulle flytte tilbake til Stavanger denne søndagen så måtte jeg bære og løfte tunge esker å dette her. Hvorfor sette flyttedagen til en bakrus søndag? Ingen lur ide.
Det ble mye løfting, men til slutt var alt på plass i mitt nye hjem. Jeg tror det kan bli ganske koselig, men ennå står alt på hodet. Mangler og å flytte klærne mine så ennå sover jeg i senga mi på Klepp. Har av en eller annen merkelig grunn ikke lyst til å flytte hjemmefra, hva skjedde? hmm...
Klokken 6 var jeg på plass på dolly for å fullføre den meget "kjekke" stengevakten. Og jeg som trodde det skulle bli en rolig kveld fikk det ikke som jeg ville. Vi (karen og mona) sprang og sprang, ryddet bord, tok bestillinger, tappet øl og brus, serverte pizza,salat,tapas og hvitløksbrød. For å gjøre det kort, vi stresset! Det roet seg aldri. Og etterhvert som kvelden skred frem gikk det opp for meg at jeg ikke kom til å ta halv 11 toget, men halv 12 toget hjem. Kjipern.. Men guuuud så godt det var å legge seg ned i senga da jeg kom hjem!

I dag skal jeg flytte litt til, på skolen og lese også trene! :) Fine dagen, ikke no stress...

Hvordan?

Hvordan klarer folk å drikke flere liter vann til dagen?
Jeg har ikke tid nok til det virker det som
Hvordan klarer folk å slutte å spise godterier?
Jeg må gjemme meg på rommet på kveldene for å ikke bli fristet til å spise opp alt i skapene...
Hvordan klarer folk motivere seg til å lese til eksamen?
Jeg får det bare ikke til, jeg utsetter det stadig.
Hvordan treffer man drømmemannen, hvis han eksisterer da? 
Jeg har liten tro på at drømmemannen er en du treffer i fylla. Men jeg som er så sjenert i edru tilstand har jo ikke anelse om hvordan jeg da skal angripe situasjonen! Og ja, grunnen til at jeg lurer på dette er at jeg begynner å bli lettere frustrert over alle disse søte kjæresteparene rundt forbi nå på våren.


Fall Out Boy - Thanks for the memories
The Fray - Trust Me
The Fray - Look After You

The Fray - Over My Head
Tom McRae - End Of The World

oppdatering bare

Jeg har omtrent gidd opp før eksamen begynner, smart? Satt på skolen i maaaaange timer i dag og leste forbrukeratferd. Jepp er fullstendig klar over at den første eksamenen er makro, men jeg var så godt i gang med FB etter helga at jeg bare måtte bli ferdig med boka! Og det er jeg nesten og, har kanskje 50 sider igjen! Ganske imponert over meg selv. Men fytti så jeg gruer meg til å sette meg ned med makroen, jeg forstår ingenting av det faget! Absolutt ingenting..!
Skal bli et mareritt! Men men, snart sommer!
Og det kjekke med sommer er selvsagt sol å dette her, men en annen kjekk ting er at folk våkner opp fra dvalen sin! Det arrangeres fester overalt, kjempemorsomt!
I helga skal jeg, Camilla, Ingrid og Tonje i 50årsdag (23+27) Det kan jo bli meget morsomt og helga etter det er det klar for offisiell åpning av sommeren hos Arne Vidar, det skal og bli meget kjekt! =)
Liker når folk lager til "skikkelige" fester, at det ikke bare er et sånn i siste liten vorspiel!
Sånn utenom det så regner jeg med at jeg flytter inn i leiligheten/hybelen i løpet av denne uka. Må bare få Johnny til å hjelpe meg med de litt større tingene. Det eneste problemet mitt der er senga mi, såklart er hybelen med egen seng på kjøpet, noe jeg ikke er så begeistra for. Jeg vil ha MIN seng, liker ikke det å sove i en seng som mange andre har sovet i før. Så derfor må jeg nok smiske med mammaen og "pappaen" min om å få bytte seng, slik at den gamle ekle sengen i hybelen blir flyttet til Klepp og min gode store seng kommer på plass på Eiganes! =) Det skal vi nok ordne håper jeg! =)

Men nå får jeg jammen ta så sette meg ned med resten av FB og bli ferdig med det slik at jeg i morgen kan begynne på makroen. Litt må jeg vel klare å forstå på 3 uker? Satser på det!

Fantastisk helg...

Da var jeg kommet hjem fra min lille påskeferie :)
Helga i Oslo har vært kjempe alright! Mye takket være Anette og Anders og det fine været! :) Oslo er en helt fantastisk by når det er sol og varmt!
På fredag ble det lite av tapas, vi lagte heller taco og hadde en rolig kveld foran tven. Veldig greit! =)
Lørdag våknet vi i 10 tida og slappet av før vi i 11 tida labbet avgårde mot byen. Vi gikk først innom Ginatricot og jeg fikk igjen shoppet en hel haug med fargerike herlige topper. I løpet av et par butikker hadde jeg og fått med meg ny veske, sko og litt dill dall. Til slutt kom samvittigheten krypende og jeg måtte roe ned tempoet når det gjaldt å kjøpe alt jeg hadde lyst på.
Så da gikk vi en tur innom Siri på Vero Moda og hilste på før Vilde kom og møtte oss på Karl Johan, vi gikk på byporten der vi kjøpte goooode smoothies. I 3 tida sa vi hade til Vilde og gikk hjemover. Der laget vi en kjempegod salat, dusjet og begynte så smått å kle oss til kvelden.
Vi skulle møte Monica og co klokken halv 6 på PastaBasta i Bogstadveien. Vi kom ganske nøyaktig halv seks.
På PastaBasta var det meg, Monica, Anette, Anniela, Linda, Inger Lise, Tone og Marte som spiste. En koselig gjeng. God mat var det og. Etter å ha spist og drukket litt øl/vin gikk vi hjem til Monica og Tone. Der hadde Monica og Tone gjort det kjempekoselig i leiligheten, sjokoladekaka var helt fantastisk både å se på og spise. Monica åpnet pakker, vi skravlet og lo. Etterhvert som timene gikk kom det og flere mennesker innom for å være med oss å feire Monica og vi var vel til slutt ca 15 stykker.
I halv 12 tida tok vi tbanen ned til national teateret der Monica hadde skrevet oss på gjestelisten på "living room"
På living room var det ikke så mye folk når vi kom, men det tok ikke lang tid før det fyllte seg opp på sitteplassene og på dansegulvet. Det var veldig koselig på living room og de hadde fantastisk gode strawberry daquiri! Drakk relativt mange av de, dyrt var det og. hehe...

I 3 tida takket jeg og Anette for oss og beveget oss ut på gata for å finne Anders og komme oss hjem. Mens vi lette etter Anders klarte vi finne en taxi (trodde vi) Men plutselig stod Pia Haraldsen der og mente det var hennes taxi, jeg og Anette bare lo og orket egentlig ikke krangle noe særlig med divaen og lot henne ta taxien og gikk en annen vei. Vi fant jo uansett en taxi til slutt, etter litt leiting, bytting av sko og rosekjøp.
Vi avsluttet kvelden med nattmat på deli deluca og sprudlebrus i sofaen til Anette og Anders før vi la oss.
I dag stod jeg opp i 9 tida, pakket og spiste frokost før jeg tok bussen til Oslo S der jeg satte meg på toget for å reise hjem. Nå er jeg hjemme og det er godt å være i sin egen seng, selv om det var kjempekjekt i Oslo! =)
Jeg har forresten vært usedvanlig flink til å lese i forbrukeratferd boka mi mens jeg har vært på tur. Uvanlig til å være meg, kanskje jeg har innsett at eksamen er rett rundt hjørnet?

image183
Monica og Tone har pyntet til bursdag
image184
Goood sjokoladekake
image185
Jentene på PastaBasta
image186
Bursdagsbarnet
image187
Mona, Inger Lise og Linda på Living Room
image188
Anette og Anniela på Living Room

Oslo

En kjapp oppdatering fra Oslo.
De fleste hadde påskeferie sist uke, jeg tar min ferie denne helga! :) Føler jeg fortjener det etter utrolig mye jobbing de siste ukene.
Jeg tok toget til Oslo i går morges, togturen gikk veldig bra. Jeg var godt utstyrt med bøker, mat, frukt, vann og skolebøker. Turen gikk rimelig fort og jeg fikk faktisk lest ett par kapittler i forbrukeratferd boka. Meget stolt over det.
Var framme i Oslo klokken 7 og Anette og Anders kom og hentet meg på Oslo S. Vi tok bussen opp til leiligheten deres. Vi gikk så og handlet på butikken slik at vi kunne lage noe godt til middag/kveldsmat. Etter å ha sett litt på tv og slappet av laget vi pizza, eller det vil si Anders lagte det meste. Vi spiste kjempegod pizza, såg på tv og koste oss. La oss ganske tidlig siden både Anders og Anette skulle på jobb.
I dag våknet jeg av at Anders gikk på jobb, ble liggende en liten time og kjedet meg før jeg hørte at Anette stod opp. Vi laget frokost og kikket litt på diverse dritt på tv. Da Anette reiste på jobb kledde jeg meg, sjekket facebook og en del blogger før jeg satte meg ned med skolebøkene. Ble ikke sittende lenge, det ble veldig kjedelig i lengden, særlig med det fine været som har vært i Oslo i dag.
Tok bussen ned til Karl Johan der jeg var innom de fleste butikkene og kikket. Fikk raska med meg 3 par sko i den ene butikken før jeg labbet bort til jobben til Anette. Der ble jeg en liten stund å bare snakket og prøvde litt klær.
Gikk så inn på en butikk som het Ginatricot, og der kan du tro de hadde masse kjekt. Jeg endte til slutt opp med to topper, en tights og noen smykker og dill. Skal helt klart tilbake til den butikken! Likte klærne der kjempegodt!
Skulle på en måte ønske butikken var i Stavanger og, men på den andre siden så er det kanskje like greit at den er i Oslo sånn at jeg ikke bruker opp alle pengene mine på de fargerike og herlige klærne de har! =)

Vimset et par timer til i byen før jeg ble litt lei, kjøpte meg en kjempegod smoothie, satte meg på en trapp sammen med ca alle andre i hele Oslo (var hvertfall mange mange andre der og) og bare såg på mennesker.
Da smoothien var drukket opp tok jeg bussen hjem til leiligheten til Anette. Der spiste jeg, såg litt på tv og har faktisk fått lest enda litt til på forbrukeratferden. Jeg er meget stolt av meg selv! =)
Nå sitter jeg og venter på at Anette skal bli ferdig på jobb slik at vi kan finne på noe! :) Har hørt rykter om at vi skal en gjeng ut å spise på en tapasbar eller noe. Blir sikkert en kjekk kveld uansett. Morsomt å gjøre noe annet en helg enn å bare være hjemme! :)
I morgen blir det mer shopping, da sammen med Anette, så skal vi kjøpe presang til Monica før vi skal ut å spise på pastabasta sammen med bursdagsbarnet og noen av vennene hennes før vi til slutt havner opp drita i trønderleiligheten til Monica på kvelden! :) (kanskje?)

De er OVERALT, ALLTID

FERDIG!!!!! (som i utslitt)
Jeg startet dagen ganske rolig med å synge bursdags sang omtrent i svima fordi jeg var trøtt, så la jeg meg igjen en liten time før jeg sto opp å reiste på jobb. På jobb ble jeg sløv og sliten av å gjøre ingenting. På 4 timer gjorde jeg INGENTING, eller det vil si jeg vasket og ryddet litt rundt forbi. Men jeg hadde ikke en eneste kjøring, det var ikke en eneste kunde i restauranten og vi hadde max 3 takeaway! Ganske sykt, så da klokken ble 3 så lurte jeg meg hjem. Følte ikke for å være på jobb bare for å være der.
Vel hjemme fikk jeg slappet av i ca 3 kvarter før de første pøblene kom. 8 åringer på vei til bursdag er pøbler, sånn er det bare.
Og for et kaos denne bursdagen har vært. Vi hadde laget til pølsebod, bord, stoler og plass til ungene å være i garasjen slik at vi skulle slippe å ha de inne i huset. Og takk for det! For den garasjen såg helt jævlig ut da ungene var komt seg hjem.
Å roe ned 15 gutter i en alder av 8 år er ikke lett, de holder munn i 2 sekund før de hyler og skriker videre. Det var rett før jeg ga opp flere ganger. Men selv om ting egentlig bare var kaos hele tiden så var det litt morsomt til tider og.
*Å ha kappløp om å spise opp en bolle og en gulrot som henger i en tråd i taket er morsomt. (uten å bruke hendene såklart)
*Å springe rundt på hele byggefeltet på skattejakt er morsomt, men og vannvittig slitsom. Noen unger er selvsagt latere enn andre og gidder ikke springe mens de andre springer som om de har en rakett i rompa. Også skal man liksom prøve å holde orden på alle. Det går ikke.
*Unger som detter, slår seg, griner, blør er ikke helt min ting så jeg er glad tante var med. Jeg hater blod.
*Å studere unger som spiser pølser, kaker og brus som om de ikke har fått mat på flere uker er og morsomt.

Men etter litt over to timer var endelig alle ungene komt seg hjem... Og da kan du tro det var en sliten Pelle, Pysa, Langemann, Kaptein Sabeltann, Tante Bassa og Sunniva som satt i sofaen og bare ville sove. Ja, hele gjengen faktisk! Men så må man jo rydde da, jeg sneik meg fint unna for å oppdatere bloggen, men har litt dårlig samvittighet så jeg får vel komme meg ned igjen for å hjelpe til! Og etter ryddinga må jeg pakke siden jeg reiser i morgen tidlig!
Kjenner jeg gleder meg til den lange togturen, bare sitte å slappe av! Også lese litt pensum selvsagt. eh...

Aleksander 8år!!!!

Påska er over og egentlig er det litt godt og! :)
I dag var det skole igjen, begynte heldigvis ikke før 12 så slapp å stå opp halv 7 som jeg pleier på tirsdagene! Men selv om jeg fikk sove lenger så var ikke makro forelesingene noe kjekkere. Jeg sleit meg gjennom, virkelig sleit meg gjennom 3 timer med produksjonsgap, modell 5, BNP osv... Den siste timen orket jeg bare ikke. Lurer på hvorfor ikke BI deler opp makro forelesningene? 2 timer en dag og 2 timer en annen dag, folk hadde vært så vannvittig mye mer konsentrert (tror nå jeg.) Men det er sikkert en eller annen grunn til at det ikke er mulig.

Etter skolen var jeg innom et par butikker i Stavanger og kjøpte meg ett par nye sommersko for å få frem litt av den herlige sommer følelsen jeg hadde for bare en uke siden. Jeg var og innom den franske kafeen og fikk kjøpt meg en av mine favoritt baguetter med marinert kylling! Så drog jeg til kvadrat for å treffe mamma. Mamma fikk i seg litt mat før vi reiste til XXL for å se på rollerblades til Aleksander, men de hadde ikke noen vi likte så vi reiste tilbake til kvadrat. Der fant vi noen tøffe på intersport og kjøpte de! Men selv om vi ikke fant rollerblades på XXL så fant jeg meg ett par sko til...! Klarer ikke helt å bestemme meg om jeg liker de like godt som jeg gjorde mens jeg var i butikken, men det er vel en vanesak. Litt annen form på skoene enn det jeg er vandt til. Men sko er sko, kjekt å ha! :)
Før vi reiste hjem var vi innom jærhagen og kjøpte ballonger, sjørøverkostyme, godteposer, pølser og litt annet dill. Vel hjemme på klepp stasjon satte vi i gang med å gjøre klart til barneselskap, er mye som skal planleggers når man skal ha sjørøverbursdag med skattejakt, pølse og brus bod, epleleken, danseleker osv... Hele garasjen måtte ryddes, pølseboder måtte snikres og ballonger måtte blåses! Alt for å gjøre mest mulig klar til i morgen! Fotballkake ble pyntet, sjokolade konsumert, middag spist og i bakgrunnen fikk vi med oss dansefeber! En koselig kveld!

Grunnen til alt dette sjørøver, rollerblades, bursdags greiene er selvsagt at min kjære elskede lillebror, Aleksander blir 8år i morgen! :)
Tenk at det er 8år siden Johnny kom inn midt på natta for å vekke meg, Laila og Jeaneth for å fortelle at nå reiste han og mamma til sykehuset. Og 4 timer etter, sånn ca klokken 2 på natta ringte han for å fortelle at vi hadde fått en lillebror! Kan tro det var kjekt..! I 7 år hadde jeg mast og mast for å få en lillebror/søster. Og i en alder av 13år fikk jeg endelig det! Disse 8 årene har gått vannvittig fort. Nesten litt skremmende, men fortsatt er Aleksander min lille herlige lillebror, selv om han begynner å bli stor!
Er merkelig hvor knyttet og glad i du blir i en lillebror som er så mye mindre enn deg, jeg føler meg som en slags reserve mamma!
Jeg vil gratulere verdens beste lillebror, Aleksander med 8års dagen sin 11 april! Masse masse glad i deg, vennen! =)

image181

image182

påskefyll

Alright.... Nok en helg suste forbi! Ukene går knallfort... Skremmende!
I går var en travel dag på jobb og jeg var i lykkerus da jeg fikk mast meg til å gå kvart over ni. Eli kjørte meg opp til Tonje og jeg dusjet,kledde meg og sminket meg på under en halvtime! I stua hos Tonje satt Cam, Tonje og Lillian å drakk og på ca 20 minutter hadde jeg slukt to glass med alkohol og var klar for å vandre ned til Jørn og Carina for å være med å feire bursdagen til Jørn og Silje :)
Hos Jørn var det fantastisk mange mennesker og vi slo oss ned på golvet og fortsatte å drikke. Var en kjempekoselig bursdag med masse kjente mennesker som det var lenge siden jeg hadde sett.
I ett tida hadde jeg drukket opp å det hadde ca alle andre og så vi ruslet ned til Sandnes med kurs for caduvil. På caduvil var det masse mennesker som forventet. De timene jeg tilbrakte på caduvil husker jeg ikke så altfor mye av, har hilst på masse kjente og koselige mennesker hvertfall. Sånn utenom det så husker jeg at jeg sto masse i kø, har gått ut fra caduvil, inn på helan, tilbake til caduvil osv... Også husker jeg at jeg gikk på en liten smell, men men... Det var kanskje til det beste at jeg fikk sagt fra! =)
Tok det siste toget hjem og sovnet omtrent før jeg hadde lagt meg.!
I dag kan jeg ikke påstå har vært en bra dag, jeg våknet med vondt i hodet. Ulikt til å være meg... Mamma hadde laget god frokost med varme rundstykker og kakao, men matlysten min var ikke helt på plass så det var heller lite jeg spiste... Kom meg på jobb i 3 tida og sleit meg gjennom 5 timer med hylende unger og masse mennesker. Nå er jeg endelig hjemme igjen, skal gjøre ingenting i kveld, bare slappe av!

Men lørdag var en bra kveld! =) Tross alt...
image177
Meg, Tonje, Carina, Camilla og Lillian

image179
Cecilie og Meg :)

Gidder ikke lage overskrift en gang

image175
(oops, bildet havna visst på feil plass)

Jeg er sløøøøv for tiden, det er så mye jeg burde ha gjort. Orker ikke. Lese til makro eksamen som er 4 (!!!!) uker til, eller i det minste gjøre noe skole ting. Men jeg gidder ikke, det er kjedelig! Feil innstilling Mona! Jeg burde og ha stått opp for ca en time siden som var planen for å vaske badet og bli ferdig med det i stedet for å utsette det, jeg burde kle på meg og komme meg på butikken før den stenger igjen, men det er så godt og varmt under dyna. Vil ikke...

Jeg fant og ut noe litt kjedelig i går. Jeg får hverken være med på skituren, karrieredagen, fotballkampen til BI eller russekroa på kvelden!! Kjipern.. Hvorfor skal alt skje de dagene jeg ikke kan? Onsdag kan jeg ikke være med på skidag fordi jeg jobber og skal hjelpe mamma med 17 hylende og hyperaktive 8åringer i selskapet til Aleksander. Og på torsdag setter jeg meg på toget på vei til Anette og Oslo... Det er for såvidt helt greit å reise til Oslo, men jeg kunne for pokker komt på at det var russekro den dagen! Å jeg vil være med på russekroen, jeg vil ta på meg den øl/sprit luktende buksa mi og leke jeg er russ igjen. Jeg savner russ 2005!

Nei, nå må du slutte å syte å utsette ting, Mona!!!! Kom deg opp av senga, kle deg, vask badet, spis frokost, sykle på butikken, handle for Motti, gjør litt makro, så kom deg til Sandnes og på jobb før det er klart for alkohol, fyll og fest! GOOOOOD PÅSKE!

Jeg vil jeg vil

Jeg vil oppdatere, skal oppdatere, men med hva? Hva skal jeg orke å skrive om denne gangen?
Mamma, Johnny og Aleksander har reist på påskeferie til Danmark, uten meg. Alene hjemme, herlig! Litt...
Tacokveld hos Tonje i kveld, gleder meg.
Har bestillt flytur til Oslo nå, den 19juni. Skal jo til BAAAAALI.... Lykke!
Jeg var på kino sist uke, såg Teenage Mutant Ninja Turtles! Morsom film.
image174
Mitt ikke spise godterier og snop prosjekt går faktisk meget bra. Selv om jeg har lyst på alt jeg ikke skal. Har blitt flink og spiser hver 3 time, det hjelper! Har ikke konstant lyst på noe. Tyggegummi hjelper og!
Men kjenner at 3 og en halv dag er jammen ikke lett, så hele april tviler jeg på at går bra!
Kjøper påske egg, marspian å dette her bare for å friste meg selv. Har klart å stå i mot til nå! Selvpining kalles det. Også det å være med Lillian og Camilla på dolly for å spise Oreo kake er selvpining, men jeg smakte ikke! =)
Heldigvis er butikkene stengt et par dager nå. Det hjelper.


Jeg er hekta på facebook, skikkelig hekta! Men ser det ikke bare er meg :)

Jeg har begynt å laste ned Greys Anatomy igjen, etter å ha lest masse spoilere på internett.

Jeg har min eneste fridag denne påsken i dag og den skal jeg bruke til å gjøre ingenting! (ok da, kanskje litt lekser...... kanskje)
Ikke lenge til eksamen, angst! Men orker ikke ødelegge påsken med angst, derfor prøver jeg å ikke tenke på det!
Kristin har fått seg blogg: www.kristinnj.abcblogg.no (satser på masse oppdateringer)

Akkurat en uke til jeg skal til Oslo for å treffe herlige Bali/Valdres/Trønder mennesker igjen! Det skal bli morsomt!
Nå sulten, orker ikke oppdatere mer!


 

Lørdag...

Jeg tror jeg hadde en helt grei kveld på byen i går!
Jeg var i bursdagsfest til Hanne og Tine, det var en del mennesker samlet. Mange kjekke dolly folk . Jeg drakk strawberry daquiri (hvordan skrives det egentlig?) og danset masse til Mika - Grace Kelly. Folk som ikke pleier å være fulle var fulle, mennesker som alltid er fulle var vemmelige og datt av stoler. Det ble mange alvorsprater. Men og mange drikkeleker. Hanne kjørte buss flere ganger (skikkelig fyllekjøring), Nicco var til slutt så full at ingen forsto hva han egentlig sa for noe, det var ikke ord som kom ut av munnen hvertfall.
Marianne overrasket oss alle, Are Emil viste fram rompa, magen og bicepsen. Astrid skulle være med meg på byen å finne mannfolk, men forsvant plutselig.
Jeg fikk høre at jeg var vanskelig når det gjelder gutter. Etter å ha tenkt litt på det så har jeg komt fram til at det nok stemmer, jeg er ikke mye lett å lure. Men det er jo absolutt ikke noe dårlig det! =)
Jeg følte meg aldri skikkelig full i går, men litt full må jeg nok ha vært siden en helt ukjent person kom og beordret meg til å drikke vann og tok fra meg alkoholen! Denne personen brukte og ca hele kvelden på caduvil til å passe på at jeg sto stødig og smilte nok. Han ville ikke ha noen sure miner, til tider litt plagsomt med slike barnevakter.

På caduvil var det masse mennesker, masse kjente mennesker. Det var koselig! :) Cecilie som jeg ikke har sett på en evighet, Lisbeth som var i godt humør siden hun hadde fått ny jobb, Stine som endelig er hjemme på ferie fra Elverum, Kirsti som jeg traff i dokøa, Erik, Petter, Jørn, Carina, Frank, Cecilie, Tine, Reidun, Tina, Magga, Stephanie, Gunn osv.. Det var så sykt mange kjente!
I 2 tida hadde jeg fått nok og ruslet mot bakt potetkøa sammen med Knudi og Cecilie G, der traff vi på Arild som skulle ta pirat taxi hjem og siden han bor på Orstad så heiv jeg meg på og de kjørte meg hjem!
Jeg kjenner i dag at jeg nok var fullere enn jeg trodde jeg var. Jeg har en mild form for bakrus, noe jeg ikke liker siden jeg alltid er fin i formen. Men når jeg tydeligvis har drukket opp hele spritflaska så er det kanskje ikke så rart! Merkelig at jeg ikke ble teitere enn jeg var. Jeg har på følelsen av at jeg snakket litt mye om ting jeg ikke burde bry meg med.. Men men... Sånn kan det gå! =)

Og jeg begynner å forstå hvorfor jeg fikk tittelen Årets storyteller på Bali! Jeg husker jo ca alt alltid.. Ganske praktisk egentlig. :)
hits