mars 2011

Tidenes SuperTorsdag!!

Tror aldri det har vært så syk stemning på CrossFit Centrum før. Det var ville tilstander! Over 40 stykker var vi som kjørte to timer med bånn gass trening. Utrolig utrolig gøy! Mange nye fjes var det og, kjekt at vi stadig blir flere på senteret. Jeg havnet på et kanonbra lag i dag og fikk kjørt en utrolig god treningsøkt! Sliten i alle ledd og muskler i hele kroppen. Elsker når resten av laget heier og pusher deg til å kjøre en repetisjon mer enn du egentlig klarer. Tok å lånte noen bilder som CrossFit Centrum har lagt ut på facebook siden sin. Bare å klikke på linken så kan dere se flere bilder! http://www.facebook.com/CrossFitCentrumFor en fantastisk gjeng med treningsglade mennesker!!!

Supertorsdag!

Hvem har påstått at det er sunt å kjede seg?


Etter jobb på tirsdag skulle jeg liksom slappe av å gjøre ingenting. Jeg endte opp med å bake bollene på bildene oppforbi! Flaks for kollegene mine på jobb at jeg ikke orket spise opp alle. 

I dag er det siste torsdag i måneden, noe som betyr supertorsdag på Crossfit Centrum. Definitivt månedens høydepunkt på senteret. Ser på antall påmeldte at det er ny rekord i deltakere. Før tror jeg vi på det meste har vært rundt 27, men i dag er det hele 40 personer påmeldt! Det blir helt fantastisk. Lurer bare fælt på hvordan økten blir lagt opp siden vi er så mange. Spennende å se. Sitter iallefall bare å tripper og venter på at klokken skal bli fem slik at galskapen starter! 

Ha en fantastisk torsdag alle sammen! 

Smilet er aldri langt unna!

Kjekt å få positive tilbakemeldinger på at jeg er såpass ærlig som jeg var i forrige innlegg. Fortsatt ikke sikker på om jeg syns det var greit å publisere innlegget. På en side blir det meeeeget personlig, men på den andre siden så er det ikke noe å legge skjul på heller. Alle kan møte veggen. Denne gangen var det min tur. Nå må jeg bare slappe av, noe som ikke er så veldig enkelt når man heter Mona. Jeg fikk kallenavnet Duracell da jeg studerte på Bali, og jeg bærer vel i grunn det kallenavnet meget godt ennå. Sliter med å sitte i ro for lenge, liker at det skjer masse rundt meg, alltid! Heldigvis er det personer rundt meg som tar opp telefonen og passer på at jeg ikke stresser rundt, som holder meg fast og tvinger meg til å sove lenge om morgenen. Personer som minner meg på at jeg ikke får lov til å ta ekstravakter og ta treningen for alvorlig. 

Uansett hvor langt nede man er, lurer det alltid et smil rundt neste hjørne...

Så ærlig at jeg ikke vet om det er greit

At de siste ukene har vært fulle av tanker er ikke noe å legge skjul på. Jeg har det bedre enn på lenge, men på samme tid har jeg dager og øyeblikk hvor jeg bryter helt sammen. Det er skremmende å se hvor langt jeg har kjørt kroppen. At det å skjære en brødskive skal føre til at tårene triller. Alt føles umulig. Man begynner å grine for at man ikke får kjøttdeigen til å sitte fast på gaffelen. Når tanken på å tilbringe en søndags kveld med de to beste og næreste venninnene man har føles som et ork. Det er skummelt. Stort sett er dagene slik som de alltid har vært, travle og fulle av latter. Men så kommer disse øyeblikkene hvor alt kjennes så ubegripelig vondt og tungt. Jeg unner ingen den følelsen. Når man ikke vil gråte, man vil smile og fokusere på det positive, men det går liksom ikke bare der og da. Jeg har innsett at jeg må bare la tårene trille. Sette meg ned i sofaen og vente til det går over. Det kjennes som et nederlag hver gang det skjer. I dag valgte jeg å ta bilder av den irriterende følelsen som lammer hele kroppen. Som får meg til å falle helt sammen selv om jeg innerst inne smiler og blir sur på meg selv. Det kjennes nakent å være så personlig på en offentlig blogg. Men jeg er så utrolig flink til å skrive positive innlegg hvor det virker som alt er bare flott. Ting er ikke alltid like flott. Men jeg elsker livet, jeg elsker menneskene jeg har rundt meg og jeg elsker følelsen av at det kommer til å gå bra. Men ting tar tid.

Vårfølelse

Etter å ha skrevet oppgave i nærmere fem timer bestemte jeg meg for at nok er nok, kladdet ned en konklusjon og sa meg ferdig! Nå vet jeg at jeg kan levere oppgaven, den kan nok gjøres bedre. Men det får jeg se om jeg orker gjøre noe med når det nærmer seg innlevering. Nå er den iallefall grei nok til å leveres inn! 
Og siden det var nydelig vårvær ute i går tråkket jeg på meg joggeskoene og kom meg ut på tur i heia. Har funnet ut det er noen herlige turområder på Ålgård. Gleder meg til å utforske de nærmere nå som det blir vår.Fantastisk herlig... Jeg begynner å like fri lørdager! Kanskje jeg skal slutte å jobbe så mye helger? :)

Happy girls are the prettiest

Jeg elsker we♥it. Nettsiden er perfekt på dager hvor man skal skrive oppgave og lese til eksamen. Jeg roter meg bort i fantastiske bilder og drømmer meg langt avsted. Ikke særlig effektivt med tanke på oppgaven, men en pause innimellom må være lov?! Det er dessuten nydelig vårvær ute, men jeg må nøye meg med å kikke ut av vinduet en stund til. Har lagt ned forbud mot å gå ut inntill de obligatoriske 2000 ordene er ferdigskrevet. Håper jeg rekker butikkene før de stenger i det minste! Hehe...

Endelig fredag

Merker det er mange andre ting som er mer spennende enn bloggen for tiden. Jeg løper fra den ene avtalen til den andre. Jeg som liksom skulle roe ned tempoet slik at jeg ikke ødelegger meg selv helt. Jeg er for det første innmari dårlig til å si nei til å jobbe ekstra. Jeg som liksom skulle ha frihelg har endt opp med å jobbe både i dag og på søndag. Får trøste meg med at jeg klarte å si nei til en vakt i morgen tidlig. For det andre så har jeg selvsagt utsatt alt som heter oppgaveskriving og eksamenslesing helt til det brenner under føttene mine. Ved å bla i avtaleboken min ser jeg jo nå at det er under tre uker til eksamen. Flaks at jeg har hele dagen i morgen til å bure meg inne og få skrevet oppgaven. 

Og som om ikke det er nok så har jeg vært to dager på kurs i Oslo. Og er man på kurs betyr jo det som regel at man lærer noe nytt. Noe som fører til opplæring på jobb og masse ny informasjon. Også må man jo ikke glemme at jeg hater å være alene. Med andre ord, jeg er altfor sosial. Hvis det er noe som kan kalles det? Det har blitt både hockeykamp, kosekvelder, diverse lunsjer og kaffeavtaler den siste uken. Det er mye man får tid til hvis man bare bruker de tjuefire timene man har i døgnet godt nok! 

Men herregud, jeg elsker å ha masse å gjøre! Jeg hater å kjede meg! Så jeg skal ikke klage! Nå skal jeg straks komme meg avgårde på trening. Fin måte å starte helgen på. Senere i kveld har jeg planer om å være sosial. Har lyst til å gå på kino, er så utrolig lenge siden. Men er jo typisk at det ikke går noen filmer som frister. Anyway, jeg tror det blir en fin fredag, en fin lørdag og en like fin søndag! For ting er ganske fantastisk for tiden! Klar for trening, tiden går liksom ikke fort nok når man gleder seg til noe! ♥

TequilanightJeg elsker kvelder hvor menneskene rundt meg smiler, hvor latteren aldri er langt unna og hvor stemningen er på topp. Bursdagen til Lise var akkurat slik. Jeg elsker at jeg jobber sammen med så mange fantastiske mennesker som jeg faktisk kan ha det sosialt med på fritiden. Det gjør arbeidsdagene så utrolig mye kjekkere!

Lørdag ble litt av en tequilakveld. Jeg som i utgangspunktet ikke skulle drikke mer tequila etter et ublidt møte med en vegg på Lyefjell for et par år siden. Men ved å bare ta en shot av gangen klarte jeg meg meget bra! Ikke bare bestod vorspielet av mange morsomme samtaler og hendelser, men også byen var en suksess. Liker når det er like kjekt på byen som på vorspiel. For det er dessverre ikke så ofte.

Men nå stikker jeg på kurs i Oslo! Gleder meg. :)

Cupcake in making

En av mine aller søteste kolleger hadde bursdag i helgen. Jeg og Ane brukte lørdagen til å bake cupcakes til bursdagsbarnet. Jeg hadde med meg en del kakepynt og kakemikser fra USA som måtte testes ut. Vi kom vel til den konklusjonen at norske muffins er best. Det ble litt mye e-stoff smak i de amerikanske muffinsene. Men nå har vi i det minste testet det ut!

Ikke lange pausen nei...

Når man har blogget siden sommeren 2005 er det vanskelig å holde seg borte fra bloggingen! Jeg kribler i fingrene etter å skrive blogg, lese blogg og kommentere på blogger. Derfor bryter jeg time out`en, så får vi se hvor lenge det går før neste gang jeg trenger noen dager fri.
Jeg ble utfordret for et par dager siden, så her får dere svarene mine! En fin start på en egentlig veldig kort bloggpause! Hehe...
1: Link til den som ga deg awarden 2: Besvar spørsmålene 3: Gi prisen videre til ti bloggere.
Fikk utfordringen av en av de søteste bloggerne, nemlig Malas!

Hvorfor startet du å blogge?
Jeg startet å blogge på abcblogg.no i oktober 2005. Jeg var da student på Bali og fant ut det var en genial måte å informere de hjemme om hvilke sprell jeg gjorde. Da jeg kom hjem var jeg hektet og siden jeg flyttet til Frankrike bare måneder etter Bali så startet det nesten som en reiseblogg! 


Hvilke blogger følger du?
Jeg følger veldig mange! Hadde blitt en lang liste skulle jeg ramset opp alle. Noen er jeg innom hver dag, andre en gang innimellom. Finner stadig nye blogger som jeg liker. 

Favoritt Make-up merke?
Tja, har vel i grunn ingen favoritt. Men liker flere av produktene til Mary Kay godt. Dessuten liker jeg solpudderet og rougen til Nars! Som jeg glemte å kjøpe mens jeg var i USA. Sucks.

Ditt MÅ-ha-make-up-produkt?
Mascara

Favorittklesmerke?
Jeg har ingen favorittmerker sånn egentlig. Men liker godt butikker som Gina, BikBok og H&M. Enkelt, billig, mye fint og klærne har en grei kvalitet. Nelly.com er heller ikke feil når det kommer til kjoler. Ellers liker jeg jeansene til Guess veldig godt.

Favorittfarge?
Rååååsa, såklart

Parfyme?
Christina Aguilera sin, Emporio Armani og Laura.

Favorittfilm?
Fikk det spørsmålet senest i går kveld, vanskelig å skulle velge bare en. Men må innrømme at The Notebook aldri slår feil.


Hvilke land vil du besøke og hvorfor?
Sør-Afrika, Cuba og India for alle som har vært der skryter. På Cuba vil jeg lære å danse salsa. I Sør-Afrika vil jeg dra på safari. Og i India vil jeg spise spennende mat og lære mer om hinduismen. Dessuten er det tre steder som skiller seg ut. Er og flere stater i USA jeg kunne tenkt meg å besøkt. Jeg har utrolig mange land og steder på "listen" min som jeg har lyst til å dra til. Får nok ikke sett halvparten av stedene, men det er lov å drømme!


Favoritt TV-serie?
One Tree Hill, Frustrerte Fruer, Gossip Girl, Grey`s Anatomy, Entourage, Big Bang Theory, The O.C, Dexter, The L Word osv.. Jeg elsker serier!

Hva er ditt favoritt tilbehør?
Sko..! Kommer vel ikke som noen overraskelse på noen av dere. Et lekkert par med pumps kan gjøre et antrekk så utrolig kult.

Hva er det siste du har gjort som du er stolt av?
Jeg er stolt over at jeg prøver å lytte til kroppen. Jeg har valgt å sette Crossfit Games på vent, jeg har sagt nei til ekstra vakter på jobb og jeg nyter livet så godt jeg bare klarer. I dag lå jeg i senga heeeelt til 11.30 uten å gjøre noe som helst fornuftig. Flinkis!

Ting går min vei for tiden, til tross for noen tunge perioder. Jeg har fantastiske mennesker rundt meg og jeg har masse å se frem til. FreakinFabolous! ♥

Jeg gidder ikke gi utfordringen videre, for så godt som alle har svart på denne nå vil jeg tro! :)

Timeout

Jeg må ha en liten timout. Har hatt to dager på rad nå hvor jeg blir skremt over hvordan jeg reagerer på ting. Det er så ulikt meg. Derfor logger jeg av verden bittelitt. For en gangs skyld skal jeg høre etter på kroppens signaler (og Mamma/Lise) Nå skal jeg lage meg en kopp te, sette meg til rette i sofakroken og lese litt pensum.

Mye på timeplanen

Det er travelt å komme hjem til hverdagens mas og kjas. Jeg var tilbake på jobb bare timer etter flyet mitt landet. Første forelesning på skolen var i går. Og treningen var og noe jeg bare måtte hoppe rett i. Jeg trives med å ha det travelt, det er vel ingen hemmelighet. Men det at eksamen nærmer seg er faktisk ikke greit. Jeg har en RLE oppgave som jeg lovde meg selv skulle være ferdig før jeg drog på ferie som jeg ikke har fått fullført ennå og jeg har to eksamener om ganske nøyaktig en måned. Det stresser meg. Men tror du jeg setter meg ned for å lese og skrive for det om?
Neida, jeg ignorerer hele greia. Kikker på alle slags idiotiske tv serier, har heldigvis ikke fått med meg Paradise Hotel ennå. Gud forby at jeg begynner å kikke på det i år. Jeg avtaler lunsjer, middager, venninnekvelder og reiser. Jeg finner tjue nye blogger å lese. Jeg stirrer i taket. Jeg ser på nyheten OG sporten. Med andre ord, jeg gjør alt annet en det jeg virkelig burde! Men slik er det vel når eksamen nærmer seg. Samme greia hvert eneste år. Merkelig nok så går det bra hver gang også. 

Men nå har jeg faktisk tenkt å finne sengen. I morgen starter Sectionals på Crossfit Centrum og selv om jeg ikke liker å innrømme det så gleder jeg meg litt. Håper bare ikke øvelsene i den første WOD`en er så vanskelige at jeg ryker ut første runden. Ane og jeg terpet litt teknikk på trening i dag. Pull ups`ene våre ble iallefall ikke dårligere etter denne økten. Også double unders var noe vi fikk til begge i dag. Veldig gøy når man får til noe man har slitt med over lengre tid. Nå skal jeg øve øve øve ennå mer!
Det er nok en god stund til vi klarer så mange som 200stykker på rad. Men jeg var veldig fornøyd med mine elleve repetisjoner! Hehe...

Lover at jeg skal bli flinkere til å ta med kamera på trening og faktisk vise at jeg selv gjør alt dette her. Vi snakket om det senest i dag at vi må begynne å filme små snutter og ta bilder.

Intense uker på Crossfit Centrum!

Jeg sitter i sofaen og kribler i kroppen etter å komme i gang med treningen igjen. I går måtte jeg innse at kroppen ikke hadde orket en treningsøkt etter 50 timer uten noe særlig søvn. I dag derimot, er jeg mer våken og opplagt. Jeg er klar for min første WOD på to uker. Gleder seg! Denne uken skjer det noe utrolig spennende på Crossfit Centrum. På onsdag starter kvalifiseringen til Crossfit Games.
Litt mer info her, hvis du skulle være interressert! 
http://games.crossfit.com/
http://www.crossfit-norge.no/
I løpet av de neste seks ukene skal vi prøve å kvalifisere et lag til Regionals. Det vil si de 30 beste lagene i Europa. Trenerne på Crossfit Centrum har troen på at det skal vi klare. Og jeg tviler ikke. Det er så utrolig mange dyktige og viljesterke mennesker med på laget at det blir nok ikke noe problem. Jeg for min del har ikke helt troen på at jeg skal klare å bli en del av selve laget, men jeg skal gjøre mitt beste. Det kommer til å bli noen heftige treningsøkter med masse tempo og god stemning. Jeg gleder meg! Om jeg ikke er den sterkeste, raskeste eller smidigste så skal jeg jammen være en av de som roper og skriker høyest for å pushe de andre litt ekstra! Jeg gleder meg så enormt! 

http://games.crossfit.com/features/videos/what-are-crossfit-games

Searching for a new shoe closet....

Nå gleder jeg meg bare til varmere vær ute slik at jeg kan få bruke alle mine nye herligheter! Jeg må snart ha en opprydning i skoskapet, for jeg har jammen ikke plass til disse her. Så i mellomtiden får de stå midt på stuegulvet til pynt.

so tired...

Jeg er tilbake i Norge. Jeg sov ikke mer en omtrent en time på flyturen hjem, så bar det rett på jobb. Kan trygt si jeg var lettere redusert. Kvelden i går ble tilbrakt på sofaen sammen med en kjekkas. Burde absolutt lagt meg tidlig, men tiden føyk. Og plutselig skulle jeg på jobb. Hvordan kunne jeg "glemme" å sove i den etterlengtete sengen min? Jeg sitter derfor på jobb andre dagen på rad uten noe mer enn en times søvn på to døgn. Ikke helt optimalt, men litt koffein i kroppen hjelper på. At vi i tillegg var og spiste frokost på flyplasshotellet hjelper masse på humøret. Etter jobb blir det en tur på trening, håper kroppen vil samarbeide og at jeg får en god treningsøkt. Har savnet Crossfit Centrum noe enormt mens jeg har vært på ferie.
Satser og på at søndagskvelden inneholder en stor dose Ane! We have some catching up to do! :)


Bilder av alle mine nye fantastiske sko kommer så fort jeg har fått tatt igjen noen timer med søvn!

Alle store tanker kommer fra hjertet...

Siden det nærmer seg hjemreise var det på tide å få unnagjort tatoveringene jeg har gått rundt å gledet meg til. Vi kjørte til Inkredible Ink hvor vi fikk tegnet opp tatoveringene våre. Jeg ble så utrolig fornøyd med begge mine. 


Denne hadde jeg gledet meg mest til. Hadde ikke trodd den skulle bli såååå fin som den ble. Fornøyd fornøyd fornøyd! 

Den andre jeg tok er bitteliten. Men perfekt. Jeg hadde egentlig tenkt å ha den lenger opp på selve hånden, men ble frarådet det. Så da flyttet vi hjertet mitt litt lenger ned på selve håndleddet. Minst like fint! 

Resten av dagen i dag ble brukt til shopping. Jeg har handlet så mange sko at jeg begynner å lure på hvordan jeg skal få med meg alle hjem. Mamma bare rister på hodet og kaller meg gal. Men det er så utrolig mange fine sko her nede. Jeg hadde blakket meg totalt hadde jeg kjøpt alle jeg hadde lyst på. Nå har jeg prøvd å være bittelitt fornuftig. Har til og med kjøpt to par sko som ikke har hæl! Hehe... 


Amazing

Det tok meg to sekunder fra vi ankom Miami til jeg elsket byen. For et livlig sted. Mennesker i alle fasonger og farger. Musikk på alle gatehjørner. Den ene flotte bilen etter den andre. Sol, strand, shopping og masse restauranter rett utenfor hotelldøra. Dagen i går brukte jeg og lillesøster på å rusle rundt og kikke. Vi bestemte oss fort for at i kveld, da skal vi ut å sjekke ut nattelivet. Angrer absolutt ikke. Vi hadde en fantastisk natt på Nikki Beach. Vi ble kjent med noen koselige finske jenter og noen rike greske menn som spanderte champagne til jeg ble helt surrete i hodet. Vi tuslet hjemover i 4 tiden, stoppet for tidenes største pizzastykke og gikk på jakt etter Miami Ink. Vi gikk fra 1 street til 18th street, noe som er ganske langt. Så da vi endelig kom til hotellet var den langt over klokken 5. Perfekt når man skal opp klokken 8 for å kjøre til Key West. 

Da mamma ringte og vekket oss i morges var jeg så dårlig at jeg hadde mest lyst å hoppe ut av vinduet for å slippe tanken på nesten fire timer i bil. Men etter en god frokost og litt halvsoving i bilen var jeg i passe fin form igjen. Flaks var det, for turen ned til Key West var helt fantastisk. Vi hadde 30 grader, knallblå himmel og noen amazing strender. feriekos

De siste tre dagene har vi boikottet alt som heter parker. Vi har rett og slett bare slappet av. Kjørt rundt og kikket, handlet litt og bare kost oss i huset. Det er herlig å ha feriehus. Har til og med fått lest litt og trent. I går var siste kvelden til far og sønn Ølberg som har vært å besøkt oss i en uke. Jonas hadde bursdag og ble ni år så vi var ute å feiret på restaurant. Veldig koselig.

I dag har vi vært på sightseeing over Orlando i helikopter. Anbefalles. Morsomt å se byen fra et helikopter.
I kveld har vi kjøpt inn popcorn, brus og leid oss to filmer. Gleder meg til en rolig kveld i sofaen med familien. I morgen setter vi kursen for Miami. Har booket hotell på South Beach for to netter. Gleder meg gleder meg! Blir nok en tur ned til Key West og. Skal bli herlig å komme seg litt bort fra Orlando et par dager.

 

I haven`t had this much fun since I was a kid!

Siden sist innlegg var helt uten bilder får jeg gjøre det "godt igjen" i dette innlegget. Her kommer det litt bilder fra Island of adventure parken. Utrolig utrolig gøy!

I går var planen at vi skulle hoppe i fallskjerm, men damen bak skranken sa det var for mye vind så det ble avlyst. Utrolig skuffende. Det var virkelig noe jeg hadde gledet meg til. Derfor ble det shopping med noen venninner av Laila og en tur i en park hvor vi kikket på et utrolig kult Disney show. I dag hadde vi bassengtjeneste i noen timer. Værgudene samarbeider ikke for tiden. Det er en del overskyet. Perfekt hvis man skal gå rundt i parker, men ikke når man har bassengtjeneste. Heldigvis er det ennå godt og varmt, så jeg skal ikke klage.

I morgen eller søndag setter vi kursen mot Miami og Key West! Gleder meg. Etter en uke i Orlando, begynner jeg å bli litt lei. Skal bli godt å gjøre noe annet.

Island of adventure

Island of adventure var helt fantastisk bra! Utrolig morsom park, med masse attraksjoner både for liten og stor! Til tross for at det var mer folk i denne parken enn de andre vi har vært i, så stod vi ikke noe særlig i kø. Og siden Laila er lommekjent i parkene så hadde vi noen short cuts som sparte oss for en god del kø. Det kan man like. Jeg tok så mange berg og dalbaner at jeg ble svimmel. Etter 9 timer og utallige turer med både "Hulken", "Dragon Challenge" og "Spiderman" var jeg helt utslitt.

Derfor passet det bra at det var akkurat i går vi flyttet inn i huset vi har leid. Det var herlig å pakke ordentlig ut av kofferten, handle mat til å ha i kjøleskapet og synke ned i en sofa. Middagen i går inntok vi på et sted hvor servitørene var så lettkledde at jeg nesten ble litt flau og måtte kikke mer ned i gulvet enn rundt meg. Hooters er ingenting i forhold for å si det sånn! Festlige greier.

I dag skal jeg og Laila ut på noe veldig veldig skummelt. Jeg gruer meg noe innmari. Men samtidig så gleder jeg meg litt også! Wish me luck!

 

Internetten i leiligheten er skikkelig dårlig, så det blir et innlegg uten bilder. Får se om jeg får lastet opp noen bilder senere i kveld! :)

 

Morgentrening

I går regnet det da vi stod opp, så vi droppet den andre Universal parken og dro heller på shopping. Helt greit for meg som har kriblet i fingrene etter å løpe som en gal i butikkene. Vi dro til Prime outlets som ligger bare fem minutter med bil fra her vi bor. Så utrolig mange kjekke butikker samlet på et sted. Og til å være en outlet så var det mange godbiter der! Fikk svidd av noen hundre dollar i løpet av de timene vi var der for å si det sånn. 

Masse nye treningsklær, sko og litt andre ting. (herlig mønster på sengeteppet mitt ser jeg nå...)

I dag startet jeg dagen med en aldri så liten treningsøkt. Forbannet meg selv da alarmen ringte 06.30. For en utrolig dustete idè var det første jeg tenkte. Men kom meg nå i klærne og bort på "fitnessenteret" på hotellet. Ble ikke helt imponert. Men det var nå noen tredemøller der og diverse andre brukbare ting. Så fikk kjørt en helt grei treningsøkt. Etter min 60 minutters joggetur på asfalt for et par dager siden er venstre foten min blitt helt tullete. Forstuet jo den kraftig for en liten måned siden så burde gjerne ikke ha løpt så lenge på asfalt. Men forsent å gjøre noe med det nå. Får bare håpe den blir bra igjen. Kan ikke gå rundt å ha vondt slik som jeg har nå. No good.Nå skal jeg pakke kofferten, vi flytter nemlig ned i huset vi har leid i dag. Skal bli godt med eget kjøkken slik at vi kan lage litt mer normal mat! Er mye junk her nede. Det fæleste er at mye av junken også er dritgod! I dag blir det også en tur til den andre Universal parken, nemlig Island of adventure. Masse rollercoastere, det kan jeg like!

All those theme parks

De siste dagene har vi tilbrakt i parker. Noe som er obligatorisk når man er i Orlando! Første dagen dro vi til Universal Studios. Her prøvde vi så godt som alle attraksjonene. Veldig mye bra. Anbefalles! Helt perfekt å dra til Florida utenom sesongen for køene var korte og det var ikke så kaotisk som det pleier å være i slike parker. Perfekt for oss.


I går var vi i Epcot. En park jeg hadde lite forventninger til. Men den tok meg med storm. Tror vi kjørte 1 (!!!!) rollercoaster! Alikevell så er det en klar park favoritt så langt. Fantastisk laget, mye å se på. Masse prinsesser og nydelig fyrverkeri. 
I dag skal vi i den andre Universal parken. Den med mest rollercoastere. Gleder meg som en liten unge. Hører rykter om at det er regn utenfor. Det liker jeg ikke. Derfor har jeg ikke tenkt å stå opp før det er sol!
Og blir det ikke sol får jeg bytte parken ut med shopping. Jeg har jo tross alt ikke kjøpt en eneste ting ennå!

hits