mars 2010

My rental apartment

Jeg har så smått begynt å flytte inn i leiligheten som jeg skal leie i ett års tid. I går fikk jeg hjelp av lillesøster og Johnny til å flytte alle de store tingene. Herlig med litt hjelp! Orker ikke flytte hele meg selv med det første så klærne og skoene mine blir nok værende på Klepp en stund til. Kjenner det er litt skummelt at jeg plutselig skal bo all alone! Man blir plutselig så veldig singel. Burde vel kanskje ventet til leiligheten var ferdig innredet før jeg viste dere bilder, men siden ikke en gang mamma har sett leiligheten så legger jeg ut noen bilder. 

Stue og kjøkken. Har et aldri så lite håp om å få malt både benken og bordet, men får se hva jeg gidder.


Må ha et lite Bali hjørna på kjøkkenet mitt. hihi...

Master bedroom

Litt bad... 

Jeg tror dette kan bli bra. Ennå står omtrent alt på hodet og det er mye som må fikses før jeg er fornøyd. Men jeg er igang! Og det beste av alt... 

Jeg har utsikt mot min framtidige leilighet! (se innringet område) Dette blir bra bra bra!! 
 

Rævva uteliv

Hadde en utrolig koselig kveld i går. Var i bursdagsfest til en kjempesøt kollega på jobb. Traff mange nye mennesker og fikk festet litt sammen med folk fra jobb. Alltid koselig! Selv om jeg storkoste meg på vorspiel så er byen i Stavanger stort sett alltid en skuffelse! Det er kø kø kø kø overalt! Og når man først kommer inn så finnes det ikke morsomt. Jeg er lei av å bli skuffet hver gang jeg går ut på byen. Hvorfor finnes det ikke et utested der ting ikke skal være så bakvendt? Hvorfor er ikke alle utesteder slik som Pure i Las Vegas. Sjekk ut videoen, ser det kult ut eller ser det kult ut? Kan love dere, det var helt RÅTT! Ikke for ingen grunn at nattklubben er kåret til USAs beste. 

Litt bilder fra den meget koselige bursdagsfeiringen...

Bursdagsbarnet og meg! 

Tok med meg fine Stephanie til Lise slik at hun fikk hilst på minst like fine Cathrine! :)

Superherlige Cathrine. 

Min leilighet?

Det er så skummelt når ting ser ut til å gå din vei. Når ting nesten virker for godt til å være sant! Etter at jeg ble singel har min største drøm vært å finne min egen leilighet. En leilighet jeg skal måtte ta opp millionlån for å betale på de neste 20 årene. Men det har vist seg at det å være 23år, singel, heltidsstudent og ansatt i 75% stilling tydeligvis ikke er bra nok for å få lån. Å kjøpe leilighet i Stavanger området er svindyrt, det er ikke noe annet sted i landet hvor boligprisene har skutt sånn opp i været som her. Kjempegøy for de som skal selge leiligheter, men ikke fullt så kjekt for de som skal kjøpe bolig for første gang. 
Derfor har jeg vært veldig skeptisk til hvordan dette skulle gå. Min fantastiske mamma og like herlige Johnny har vært positive fra dag 1. De har gitt meg en klem og sagt: "dette ordne me!" Jeg begynte å se et slags lysglimt i enden av tunnelen, men så gikk lyset etter en telefon fra Ole Birger (also known as pappa) Men selv om min biologiske pappa sviktet når jeg trengte han som mest så står fortsatt min utrolig stefar opp for meg og vil sette jord og himmel i  bevegelse for å hjelpe meg til å få lån. Det står det respekt av! Min biologiske pappa burde skjemmes å gå og gjemme seg! 

Takket være en utrolig støtte fra mamma og Johnny har vi nå valgt ut en leilighet som skal bygges til høsten og stå klar i mars/april 2011. Vi har ikke lånet 100% i orden, men jeg håper og ber om at det ordner seg og at jeg etter påske kan signere en kjøpskontrakt på leiligheten som nå er reservert i mitt navn. Tenk hvor utrolig deilig det kommer til å bli å gå og vente på at leiligheten MIN skal bli ferdig. Gå og glede meg til å innrede, flytte inn og bo der!

Se hvor fin den ser ut!!! La ting gå i orden, vær så snill? 

Må forresten vise dere noe annet fint mammaen min gjorde for meg i dag:

Rett etter familien hadde dratt på påskeferie (noen må jobbe, les MEG) fikk jeg en melding av mamma om at påskeharen var observert i garasjen. Jippi, påskeegg!! Har ennå ikke spist noe og har et håp om å beholde det lenge lenge! Man blir aldri for gammel til påskeegg!! 

Tiden leger alle sår?

Denne uken er det 6 uker siden jeg fikk beskjed om at "forholdet vårt er over...."
Det har uten tvil vært 6 av de vondeste ukene i mitt liv, men innimellom har jeg også hatt dager som har vært så utrolig bra. Jeg var ivrig i starten å fortalte dere hvor vondt jeg hadde det og at tårene konstant rant. Så reiste jeg til Las Vegas på tidenes jentetur og jeg klarte å glemme for noen dager. Og samtidig glemte jeg ut dere.
Det er ikke til å legge skjul på at jeg fortsatt har ekstremt tøffe kvelder og netter, men tiden leger alle sår. I begynnelsen klarte jeg omtrent ikke se på exen min uten å begynne å grine, men nå klarer jeg sitte i sofaen å se film sammen med han samtidig som jeg ler. Så langt har vi klart å beholde et slags vennskap og slik håper jeg det kan fortsette å være. For Marius er en fantastisk gutt på mange måter, men ikke for meg. Dessverre.

Jeg vil påstå at det kalles framgang! At det er slutt er jævlig trist, det er ingenting jeg mer skulle ønske en at forholdet vårt skulle holdt resten av livet. Men så lenge hans følelser ikke er slik de burde være så er det ingen vits å klamre seg til et håp om at det skal fungere. Det er nok best for meg å så smått begynne letingen etter den mannen som kan sette pris på alt jeg gjør og den innsatsen jeg legger ned i et forhold. En som kan få meg til å sveve og la meg føle at jeg er den viktigste personen i noens liv. En som kan kikke meg inn i øynene og si at han elsker meg.

Fram til den mannen dukker opp så er jeg nok fint nødt til å ta til takke med en stor ensom seng og et håp om at en dag finner også jeg den rette. At jeg i tillegg har verdens beste venner hjelper masse. 

Good times! 

Da var helgen over

Da var helgen endelig over, for sånne som meg har den bestått av masse jobbing så det har i grunn ikke vært mye helg. Gleder meg allerede til neste helg for da har jeg fri. Men før den tid er det mye jobbing som gjenstår pluss litt skole. Jeg må dessuten et par turer til Ikea, noe som i grunn bare skal bli gøy. Kjøpe inn ting til leiligheten som jeg flytter inn i 30.mars. 
I går var jeg på en forfriskende tur til Synesvarden sammen med mamma, tante og søskenbarnet mitt. Var en stykk sliten Mona som kom hjem etter 9 timer på jobb og over en time på tur. Men greit å få unnagjort treningen på den måten. 
Tante fant et godt alternativ til lue. Det viste seg nemlig at det blåste godt på høgjæren i tillegg til at det ennå var vinter oppi heiene. 
Thomas var nok den som hadde den mest behagelige turen. Han ble hverken klissvåt i beina eller ble sliten. 


Takk for en koselig tur! Veldig greit å få litt alternativ trening. Men nå får jeg vel komme meg i treningsklærne, en aldri så liten joggetur på tredemølla før jeg skal på jobb skader ingen! :) 

Chippendales

Det er en ting jeg har glemt å vise dere fra Las Vegas turen vår...

Vi var jo på Chippendales show og jeg var ikke vond å be da vi fikk muligheten til å ta bilder sammen med noen av guttene. Plasserte meg fint på kneet til to av guttene og gliste omtrent trill rundt. Lekkerbiskener av noen mannebein! 

Men jammen ville ikke de to andre ha bilde også, så da gikk jeg gladelig opp på scenen en gang til. Hadde fint tatt med meg en av disse hjem til Norge. Men det eneste jeg fikk med meg hjem var kalenderen deres, må si den pynter fint opp på soveromsveggen min. Anbefales virkelig å komme seg på et Chippendales show hvis man er i Las Vegas. Fantastisk jenteunderholdning. 

17.mar.2010

I går var en koselig dag. Spiste en sen lunsj med Camilla hvor vi fikk oppdatert hverandre på det som har skjedd etter Las Vegas turen vår. Vi er begge svært gira på en ny tur, men det blir nok dessverre en stund til. Nå må jeg først finne ut hvor mye penger jeg må ut med i måneden å se hvordan jeg skal få ting til å gå rundt! Men regner med det skal gå greit. 
Etter en altfor god kylling sandwich dristet jeg meg på trening. Tenkte jeg skulle teste hvordan kondisjonen min ligger an. Har ikke jogget ordentlig siden i sommer, kun noen få turer med min ex-kjæreste nå i vinter. Må innrømme jeg ble positivt overrasket. Jogget i 30 min på tredemølle og holdt gjennomsnittlig farten 8.9. Veldig fornøyd med det. I dag skal jeg klare litt lenger! Stålkropp 2010, here I come! 

I kveld skal jeg på vinkos sammen med flere av mine søte kolleger, noe jeg gleder meg storveis til. Hyggelig å være med de du jobber sammen med på fritiden også. Men jeg får vel ikke rote bort tiden, komme meg på trening. Først en time med Zumba før jeg skal se hvor lenge jeg klarer å springe i dag. Hjelper sikkert litt at jeg ikke har en SVÆR kylling sandwich liggende i magen. 

Joggebilde fra i sommer, svett å glovarm. Glede meg masse til sola titter fram og varmer godt igjen. Da skal jeg ut å løøøøpe! 

I`m moving

Når mine foreldre først har gått inn for noe så går ting fort. På lørdag ble det bestemt at jeg skulle leie leilighet i ett år. Det ble og mer eller mindre bestemt at jeg skal prøve å "hive" meg på et boligprosjekt som skal starte å bygge til høsten og stå ferdig til våren 2011.
Ikke før har jeg gått med på denne planen til foreldrene mine før jeg står midt i en kjeller leilighet på Ålgård og kikker på mitt hjem de neste månedene. Det skremmer meg at jeg det neste året skal betale 6000 kroner i måneden for å bo, at jeg skal bo langt fra skole og jobb, at jeg i tillegg til å betale husleie skal gjøre mitt ytterste for å spare penger og at jeg mest sannsynlig kommer til å bo på fattiggrensen. No more shoes and travelling! 
Men til gjengjeld så tror jeg at jeg har vært utrolig heldig med leiligheten jeg skal leie, ikke bare er den "billig" den er i tillegg helt nyoppusset og ingen har bodd i den før. Jeg skulle så gjerne lagt ut linken til finn.no, men annonsen gikk ut i går kveld og vips forsvant alle bildene jeg hadde tenkt å vise dere. Meeeen, jeg starter flyttingen om to uker så det kommer bilder til dere snart. Nå må jeg bare finne ut hvordan jeg skal fikse alle møblene på to uker. Jeg trenger tv, sofa, kjøleskap og stuebord vertfall. Og jeg som hadde sett for meg at jeg skulle få kjøpt meg ny pc denne måneden, ain`t gonna happen! Så vi får krysse fingrene for at min 4år gamle acer pc holder koken et par måneder til! Hvis ikke er jeg redd det blir lite blogging. 

En stykk fornøyd, men "henger ikke helt med i svingene" Mona. 

Searching for a partner in crime

Gårsdagen startet med en koselig lunsjdate med Lillian min! Burde gjøres oftere! Veldig greit å oppdatere hverandre over en god lunsj. På kvelden var vi i bursdags fest til Cecilie. Mange mennesker som vi i grunn ikke kjente. Men vi koste oss. Jeg var fortsatt rimelig redusert etter fredagen og valgte i ett tiden å ta taxi hjem å hoppe til sengs. Angrer ikke på det i dag. I dag har jeg satt av dagen til pensumlesing, viktig å ikke falle av lasset. Jeg skal gjøre det godt på pedagogikk og norsk eksamen.

Utenom det så har ting endret seg på leilighetsfronten. Jeg er så utrolig heldig at jeg har to foreldre som er verdens beste. De er med meg på diverse møter, de ringer rundt, sender brev og engasjerer seg stort i jakten på leilighet. Det virker som den beste løsningen er å kjøpe meg noe som ikke vil stå ferdig før til neste vår. Tanken skremmer meg litt, jeg hadde jo gledet meg stort til å finne noe asap. Men jeg klarer jo se at det kanskje er det lureste, får mer for pengene da.
Så derfor kan det se ut som jeg er nødt til å leie leilighet i ett års tid. Ikke en ønskesituasjon, men ikke så mye å gjøre med det. Det er dyrt å leie leilighet, like dyrt som å eie. Har funnet en leilighet på Ålgård som enkelt kan beskrives som drømmeleiligheten. To soverom, stor stue, nydelig bad osv. Til "bare" 7000kr i måneden. Jeg vet at jeg kan klare den summen fint på egen hånd, men hvis jeg skal prøve å spare litt penger hadde det vært alright å funnet en samboer.
Kjipt at omtrent alle venninnene mine er i faste forhold eller allerede har kjøpt seg drømme leiligheten. Jeg får vel sette inn en kontaktannonse å søke etter en partner in crime! ;)


Pyntet og klar for feiring av bursdagen til Cecilie vennen! :)

De aller beste jentene!

I går var etter min mening en vellykket bursdagsfeiring. Det var herlig å se alle Klepp jentene samlet hos Tone Helen. Jeg er så utrolig glad for at jeg har disse jentene. Selv om det noen ganger tar ulovlig lang tid mellom hver gang jeg ser dem, så vet jeg at de er der for meg. Hvis det er noen som stilte opp da jeg ble singel så var det disse jentene! Tusen takk for det! 


Ut i fra bildene regner jeg med at dere ser at vi koste oss? Jeg trodde at det å gå ut på byen etter Las Vegas kom til å bli en skuffelse, men utrolig nok så var det veldig gøy ute i går. Jeg ble full som bare det og var veldig lettet da lillesøster holdt løftet sitt og kom å hentet meg når jeg var sulten, kald og trøtt. 
Nå ligger jeg til lading i sengen, litt redusert i formen kan man vel si at jeg er. Om en times tid skal jeg treffe en god venninne og vi skal shoppe bursdagspresang og spise lunsj sammen. Gleder meg masse til det. For i kveld er det jammen en ny bursdag som skal feires. Typisk at alt skjer en helg. Hvile kan jeg gjøre på søndag! :) 

Mennene i mitt liv, eller noe sånn? hehe...♥ Kvelden i går ble ikke helt som planlagt. Vi droppet både vin og hotellrom, men konserten droppet vi absolutt ikke! For en jentekveld det ble. Kunne sikkert telle antall gutter på to hender. Det vrimlet av jenter overalt. De aller fleste tror jeg fikk en smertefull konsertopplevelse. Alle vet jo at en ikke har 15cm hæler på en konsert? Trikset er å ha med ballerina sko i veska og skifte under konserten! hoho... Tommy Fredvang startet det hele og han er fliiiiink! For å ikke glemme at han er utrolig good looking! 
Høydepunktet var alikevell helt klart A1, heltene fra fjortiss tidene. Og de er ikke akkurat blitt styggere med årene! Jeg skriver de, men mener jo Ben. Han er så utrolig kjekk at jeg glemte å synge med på de kjekkeste sangene og ble heller sitte å glo! Ordentlig stirring!! Hver gang han kikket opp på balkongen hvor vi stod var jeg 100% sikker på at det var meg han kikket dypt inn i øynene! hoho... 
Fantastisk kveld selv om det ble lite vin. I kveld derimot skal det bli masse vin med søte jenter! Gratulerer kjempemasse med dagen Tone Helen! :) 

Jeg har bursdag 10.juli, er det noen som fikser han her i gave? 

11.mar.2010

Fikk endelig USA bildene av Marie i dag, nå mangler bare Camilla sine så har jeg alle! 
 
 
 
Flere gode minner fra vår fantastiske tur! :) 

Nå ligger jeg til lading i sengen og skal snart bevege meg i retning Stavanger og hotellet vi skal sove på for natten. Måtte bare ha meg en powernap i sengen. Jeg ser fram til vinkos og Bragekos! Kan bli en hard helg, det er bursdag feiring både fredag og lørdag. En tredagers har jeg ikke hatt siden russetiden! Kan bli spennende å se hvilken form jeg er i på søndag! 

Det er forresten litt morsomt at det er gode venner av meg som popper opp rundt forbi på bloggene for tiden. En kompis av meg som har designet Helt dressene og to andre venner som står modeller! :) Festlige greier! 

Fjortiss fakter

Det har vært nok en flott dag! Er det mulig å ha to så fine dager på rad? Startet dagen med pedagogikk forelesning og jublet nesten høyt og hoppet i taket da jeg så foreleseren vi skulle ha. Jeg digger Lars Helle. Bedre foreleser skal du lete lenge etter. Han har så mange gode og underholdende historier som er relevant til det han skal undervise i så det gjør at du ikke sovner av kjedsomhet. Fantastisk dag å starte på skolen igjen! 
Etter skolen bar det rett på jobb, noe som kanskje høres slitsomt ut. Men det var i grunn bare ganske kos. Masse kjekke mennesker på jobb og egentlig ganske lite å gjøre så det ble en kosevakt. 
Da jeg kom hjem fra jobb var det bare å hoppe i pysjen å sette seg foran tven å se paradise hotell. Jeg blir så innmari flau av å se på det, men klarer ikke la være! Flere som har det sånn? 

Som en ekstra positiv boost på slutten av kvelden så bestille jeg og min kjære Brage billetter til Tommy Fredvang og A1 konserten som skal være i Stavanger på torsdag. Det kommer til å bli en ordentlig jentekveld!!! For å liksom toppe det litt ekstra så tok vi like så greit å booket et hotellrom for natten slik at vi slipper å tenke på at vi må hjem til våre egne senger. Åh, som jeg gleder meg. A1 er mine desidert største barndomshelter. Jeg var så forelsket i Ben at jeg grein meg i søvn etter de hadde vært på "Midt i smørøyet"

Søte fjortiss tid! 

Knekkebrød oppskrift!

Oppskriften på mine (mamma) sine knallgode knekkebrød kommer her: 

3 1/2 dl sammalt rug (grovmalt)
3 1/2 dl lettkokte havregryn
2 dl solsikkefrø
1 1/2 dl sesamfrø
1 dl kruskakli
1/2 dl linfrø
1 ts salt
1 buljongterning
7 dl vann

Bland alt det tørre. Kok litt av vannet og hiv oppi buljongen. Når buljongen har smelta hiver du alt vannet oppi det tørre. Ta to plater og dekk de med bakepapir, en fordel å smøre papiret og så henger ikke knekkebrødene fast! Bruk en slikkepott og fordel "deigen" på brettene. 

Ovnen skal stå på 160 grader og på varmluft. Da kan du hive begge brettene i ovnen samtidig. Ta brettene ut etter ca 10 minutter og kutt deigen i passende store biter (ca 16 pr plate) med et pizzahjul. Stek så videre i ca 40 minutter. Ta da ut de som er sprø og stek de som ikke er helt ferdige litt til. Avkjøles på rist! 

Good luck! :)

Glimrende kone materiale!

Det er lenge siden jeg har hatt en så herlig mandag som jeg har hatt i dag! Startet dagen med en morgenøkt på SIS. Ltt trøtt i trynet, men det ble fort glemt. Greit å være ferdig med treningen på morgenen. Så var jeg på skolen et par timer hvor jeg oppdaterte meg selv på hva jeg har gått glipp av etter to uker ferie. 
Da jeg kom hjem inntok jeg kjøkkenbordet og gikk løs på pensumbøkene. Merkelig nok har jeg kost meg. Har vel mer eller mindre bestemt meg for å droppe matte faget dette året. Rett og slett fordi jeg har mistet helt lysten til å gå på skole pga det faget. Siden jeg brenner veldig sterkt for å bli lærer syns jeg det er trist at et enkelt fag skal ødelegge den lysten. Så da konsentrerer jeg meg heller om de fagene jeg absolutt trenger for å kunne jobbe som lærer, så får vi ta matten når jeg er blitt mer voksen! 
Innimellom lesinga har jeg tatt meg tid til litt huslige ting, slik som knekkebrød laging..


Hjemmelagte knekkebrød er både sunt og veldig godt! Også er det i tillegg lett å lage. Min favoritt til frokost! :) 
Lesingen i dag har faktisk kun vært avbrutt av en tur i banken for å høre om jeg har mulighet til å få lån slik at jeg kan kjøpe meg en liten søt leilighet. Muligheten virker som den er der så nå må jeg bare forhøre meg litt rundt og begynne så smått å kikke etter mitt framtidige hjem. Kjenner jeg er klar for å finne noe som er mitt, et hjem! 
 
Men jeg får vel finne sengen, tidlig opp i morgen også. Først skole, så jobb! Krysser fingrene for at kjekkasen på flyplassen er på jobb, greit å ha noe å se på! :)

More Vegas!!!

 

Dagen etter vodka smellen startet i grunn ganske ok! Vi begynte dag nummer 2 i Vegas med å jakte etter frokost. Noe som skulle vise seg å bli vanskelig. Alle restaurantene i Vegas ligger inne på de forskjellige hotellene og med tanke på hvor store disse hotellene er så ble det mission impossible. Vi endte til slutt opp på Burger King. Hoho... Etter å ha trykket i oss masse junk begynte bakrusen å komme snikende. Siden solen skinte og det var ekkelt varmt å vandre gatelangs gikk vi på jakt etter et av Caesars Palace sine mange bassenger. Siden hotellet er ubeskrivelig stort orket vi ikke gå opp på rommet for å skifte til bikini så vi ble liggende på hver vår solseng fullt påkledd. 

 
Etter å ha ligget i sola i en liten time bestemte vi oss for å sjekke ut hotellets kjøpesenter. Det viste seg fort at dette var et kjøpesenter som ikke akkurat ligner på noen andre. Taket var malt slik at det virket som om vi gikk ute og hele senteret fikk deg til å føle at du vandre rundt i Roma. Utrolig flott! Dessuten så inneholdt senteret noen helt supre butikker som gjorde at kredittkortene fikk svi kraftig. Det er ikke hver dag man går amokk i en Guess og Burberry butikk!


Vegas er kjent for sine spektakulære show og vi bestemte oss kjapt for at vi måtte prøve å få med oss ett av dem! Jeg siktet meg fort ut Chippendales og trengte ikke mer enn 5 minutter på å overtale de to andre før billettene var kjøpt. Jeg var i ekstase! Og ble ikke mindre happy da vi ble plassert midt på første rad. Showet var rått. Det gikk 5 minutter før jeg hadde fått min første lapdance og det ble opptil flere i løpet av kvelden. Eneste problemet med showet var at det var forbanna vanskelig å finne ut hvem av guttene du skulle kikke på. Alle var så ekstremt flotte! For å si det sånn, har dere muligheten til det så kom dere på et Chippendales show! 
 
 
Etter Chippendales showet var jeg og Marie klare for mer fyll og fest. Så vi gikk nok en gang på nattklubben som lå på hotellet. The Pure, som faktisk er kåret til USAs beste nattklubb. Her ble vi godt kjent med den ene sikkerhetsvakten som fikset oss inn på VIP området og passet på at ekle gutter holdt seg borte fra oss. 

 
Vi ble ikke sittende lenge alene denne kvelden heller før en sjarmerende fyr kom bort og hilste på oss. Vanligvis når vi fortalte folk hvor vi kom fra så svarte folk: "Oooooh, Norway! Thats cool" 
Spurte vi deretter om folk visste hvor Norge faktisk var fikk vi til svar: "No, not really. Some cold place in Europe?"
Derfor var overraskelsen vår stor da denne unge mannen  vi traff kunne fortelle oss hvor mange innbyggere det var i Norge og hvilke byer som var størst og hvor i landet de faktisk lå. Men såklart viste det seg jo at han var fra Norge selv. Luringen! 
Han inviterte oss på champagne hvis vi lovde han å spille kompisen hans et puss. Noe vi selvsagt sa ja til. Hvem vil ikke ha gratis champagne? Kompisen var også norsk og vi fikk beskjed om å overbevise han om at vi var fra Irland. Merkelig nok klarte vi lure han og det ble en lattermild kveld...! Champagnen fløt og etterhvert ble guttene livlige og tok over hele dansegulvet. Folk flokket seg rundt dem og klapper og lo. Utrolig utrolig morsomt! Nok en vellykket kveld! 

 
 
Dag tre satte vi av til sightseeing. Vi bestemte oss for å vandre The Strip opp og ned for å få med oss alle de flotte hotellene. Og det ble litt av en dag. I Las Vegas finner du en bit av alle verdensdeler. Eiffeltårnet rager over byen og gir deg en følelse av Paris. Frihetsgudinnen og skyskraperne gjør at du får en smakebit av New York, hotellet som faktisk har egen berg og dalbane. Pyramidehotellet Luxor sender deg rett til Egypt og Caesars Palace, Bellagio og Venetian får deg til å føle deg som en ekte italiener. VAKKERT!!! Las Vegas er byen som har alt, utenom matbutikker! 

 
Et av høydepunktene denne dagen var det utrolige vannshowet som Bellagio viser flere ganger daglig. Hvem hadde trodd at man kunne gjøre noe så vakkert og fantastisk med litt vann, lys og musikk? En absolutt MÅ SEES ting! 


Avslutter Vegas innlegget med å vise dere den supre utsikten vi hadde fra hotellrommet vårt! Kunne det blitt bedre? 

Som dere sikkert forstår så har vi hatt en utrolig tur! Kjærlighetssorgen var så godt som glemt og jeg klarte å finne igjen den gode fantastiske Mona! Turen gjorde meg godt. 

Vegas Baby!!!

 

Vi hadde leiebil under hele oppholdet vårt og kjørte derfor fra Los Angeles til Las Vegas. En kjøretur som ikke tok mer en 4 timer. Landskapet var veldig spesielt og imponerende. Halvveis til Vegas stoppet vi i en bitteliten "by" som besto av mange factory outlets og noen spisesteder. Morsomt å se at det poppet opp en by midt i ørkenen. I denne byen, som forresten het Barstow, fikk vi brukt ennå flere penger på de forskjellige outletsene. 
 
Vi fikk fort innse at å ankomme Caesars Palace ikke er like glamorøst som i feks Hangover filmen. Vi måtte fint parkere i et garasjeanlegg et stykke fra hotellet og vandre gjennom HELE hotellet med all baggasjen på ryggen. Akkurat der og da syns jeg det var dritflaut og følte alle så på oss, men i ettertid så forstår jeg jo at ingen bryr seg sånn egentlig! 
 
 
Caesars Palace bestemte seg plutselig for å være kjempegreie med oss å oppgraderte oss til en minisuite. Dette passet jo oss ekstra godt og vi storkoste oss den første timen på rommet hvor sengene måtte prøvehoppes og alle knapper trykkes på! Rommet var elskbart! 
 

Etter en kjapp tur innom kiosken for å kjøpe vin begynte vi å gjøre oss klare for en latterfylt kveld. Vinen forsvant fort og vips var vi på plass i en av de mange barene på hotellet. Her ble vi sittende og fnise over hver sin drink og kikket på folk som gikk forbi. Det tok ikke meg mange minuttene før jeg fikk øye på en jeg syns var rimelig hot! Han hadde og en kompis som heller ikke var så altfor stygg og det ble ivrig skravling om hvem av de som var kjekkest. Vi jentene trodde vi var meget diskre, men ikke lenge etter satt plutselig begge guttene på bordet sammen med oss. De hadde nemlig forstått at vi var interesserte. 
Etter nok en drink spurte guttene om vi ville være med de + kompisene deres inn på Pure (som er nattklubben på caesars palace) De hadde nemlig betalt 2000dollar for et VIP bord inkludert alkohol. Hell yeah om vi ville.. 
 
 
Oss jentene og gutta boys. Han i den svarte skjorta er han som egentlig var veldig hot, men som dessverre tok seg svært dårlig ut på bilder. Må unnskylde både han og Camilla på dette bildet, er redd begge to var laaaaangt nede i vodka flasken her. Jeg var dessuten way to shy i begynnelsen til å i det hele tatt ta kontakt med mr.hot guy så jeg hang med på han rare i den blå skjorta. Greit å ha en som betaler drinkene dine for deg! 
 
Utpå kvelden var det noen av gutta som foreslo at vi skulle ta en tur opp på "patio". Og før vi visste ordet av det sto vi på toppen av Caesars Palace med utsikt over hele The Strip. Utsikten var helt rå! Synd jeg var for full til å ta gode bilder! Her oppe var det visstnok ennå dyrere med bord reservasjoner og siden jeg hadde superhøye hæler på var det uaktuelt å stå rett opp og ned. Jeg ville sitte. Derfor passet det jo perfekt at en litt eldre herre kom bort å lurte på om vi ville joine hans bord! Mer gratis alkohol, wooohooo! 
 
Vi traff dessuten på en nygift ung herremann som tydeligvis levde etter mottoet: What happens in Vegas, stays in Vegas. KVALMT!! Så derfor dumpa vi alt som heter gutter og stakk av på egen hånd. Ute på dansegulvet kom det plutselig en vakt og drog oss med opp på en scene lignende greier og vi forsto kjapt at her skulle vi stå og danse på utstilling. 
 
Utsikten fra danseplassen vår var ikke noe å klage på så vi ble like godt værende her. Sent sent på natta sånn ca rett før folk begynte å tenke på nachspiel tok jeg mot til meg å startet noe så barnslig som en isbitkrig med mr.hot guy. Det var kanskje ekstremt barnslig, men veldig veldig gøy! Kvelden endte med at gutta drog tilbake til sitt hotell mens vi jentene gikk å la oss i våre egne senger. Slik som ordentlige jenter skal gjøre! 

Og ut i fra lengden på dette innlegget forstår jeg at det blir ennå et Vegas innlegg. Dette var tross alt bare første dagen/kvelden! Cred til dere som leste alt.

Los Angeles

Etter 7 fantastiske dager over there er jeg hjemme igjen. Jeg skulle så gjerne vært minst en uke til. Har storkost meg og ikke hatt tid til å tenke over at jeg her hjemme er ensom og forlatt. Man hadde rett og slett ikke tid til sånt på tur! 
Har så masse bilder jeg vil vise dere at jeg starter med Los Angeles, byen hvor vi var de første dagene av turen. 

 
Vi fløy business fra Stockholm til Chicago. En må oppleves før man dør ting. Jeg hadde eget dansegulv foran setet mitt, og ved å trykke på et par knapper hadde jeg på 1-2-3 egen seng. En annen knapp ga meg muligheten til å få en behagelig ryggmassasje og en tredje gjorde flyvertinnene oppmerksomme på at jeg hadde lyst på mer champagne. Jeg har aldri vært så mett på en flytur før, man fikk servert mat hele tiden. Jeg har heller aldri vært så uthvilt etter en 9 timer lang flytur før. Herlig! 
 
I Los Angeles var det sol! Ikke fullt så varmt, bare ca 20 og noen grader. Men absolutt bedre enn snø! Det første vi gjorde var å hente leiebilen vår og sette i gang jakten etter hotellet vårt som skulle ligge i Hollywood et eller annet sted. 
 
Vi ble meget fornøyd med hotellet vårt. Vi betalte ca 1000 kr for to netter til sammen. Og vi bodde så sentralt som det bare var mulig. Tror hotellet het Ramada og lå på North Vermont Avenue (for de som skal til LA i nærmeste framtid) Damen i resepsjonen anbefalte oss å bli med på en ordentlig turistbuss for å få sett mest mulig av byen. Siden vi kun hadde to dager i byen fant vi ut at dette var ganske så lurt. 
 
 
 
 
 
På en 7 timers reise rundt i Los Angeles fikk vi med oss de tingene man bør se. Walk of Fame, Rodeo Drive, Sunset Strip, Venice Beach, Santa Monica Beach, Downtown, Beverly Hills, Hollywood Hills og en hel haug med kjendishus. Vi hadde tidenes mest pratsomme og kjedelige turguide. Vi avsluttet faktisk turen før vi egentlig skulle for vi orket ikke mer prating. Det var helt ekstremt. Hadde han i det minste snakket om festlige og relevante ting. Neida, han snakket bare om de kjendisene han hadde møtt og Oscar utdelingen. Ble litt vel kjedelig i lengden. 
 
 
Andre og siste dagen i Los Angeles var satt av til shopping. Etter å ha sett store deler av byen dagen før fant vi ut at det beste kanskje var å finne et kjøpesenter. Vi bestemte oss for Glendale kjøpesenter som lå et stykke fra hotellet. Her hadde de alt fra dyre merker som Chanel og Dior til Forever 21. Perfekt for oss! Det ble 6 par nye sko på meg, inkludert et par fantastiske Guess sko som jeg forelsket meg i med det samme. Heldigvis var de ikke såååå dyre! På kvelden var vel i grunn planen at vi skulle ut å teste nattelivet i Hollywood, men etter en lang dag med shopping og fortsatt antydning til jetlag så holdt det med en middag og et par drinker. 

Sånn, det var kort oppsummert de to dagene vi hadde i Los Angeles. Nå må jeg sette i gang å regne matte, ligger ganske langt bak og skal ha en viktig prøve på onsdag! Not fun! En oppsummering av de FANTASTISKE dagene i Las Vegas kommer senere!! :) 
hits