mars 2008

usosial.mona

De siste ukene er jeg ikke stolt over! Jeg har vært utrolig usosial til å være meg, alt har dreid seg om jobb.
Merket det ekstra godt nå i helgen da jeg ca ikke snakket med noen av vennene mine hele helgen. Jeg savner spille kveldene til Dolly firkløveret og jeg savner tacomiddag hos Tonje (hint btw)
Marie er ca den eneste jeg har vært flink til og henge masse med, men jammen må vi planlegge og slite for å få det til noen ganger.
Når jeg sitter å blar i kalenderen min som alltid ligger i veska, også populært kallt "livet mitt" siden alt jeg gjør, planlegger og ikke gjør står skrevet der, ser jeg jo at mye av grunnen til det er at jeg jobber nesten bare kvelder. Skjer med det? Sånn kan det ikke fortsette!
Normale mennesker på min alder prioriterer jo skole på dagtid så da er de ikke alltid like fristet til å være med på en tur rundt mosen, en lunsj på kvadrat og sånne kjekke ting. Forståelig nok det!
Jeg derimot, gjør skremmende lite på dagtid. Tror rett og slett jeg er nødt til å stramme meg selv litt opp framover.
*mindre kveldsvakter
*mer sosialisering med venner
*myyye mer lesing til makro, engelsk og tjeneste.mrk føring! (kjøpe bøkene og gjerne?)
*spise mindre dritt (er fæl til å spise tull på jobb, kjedespiser rett og slett)
*komme skikkelig i gang med treningen igjen (har vært sløv den siste måneden)

Skulle nesten tro jeg laget meg april forsetter, jeg er jo ikke kjent for å være flink til å holde nyttårs forsetter så kanskje det hjelper med måneds forsetter? Vi får se :)
En uke igjen til vi drar til Roma! :D

flyplass.mona

Det finnes jammen mye rare mennesker! Noe av det beste ved å jobbe på en flyplass er alle de menneskene som er ute å reiser.
Sure mennesker er gjerne de jeg treffer mest på, men så har man og de som er så søte at man er villig til å gjøre nesten alt for dem. I dag hadde vi feks en litt bortkommen brasilianer med de søteste lyse krøllene. Han kunne ca 4 ord på engelsk, noe som ga oss litt problemer kan du si. Han forklarte først han skulle til Bodø, så skulle han ikke til Bodø også skulle han plutselig hjem igjen. Vi var litt lettere forvirra her vi satt. Til slutt kom finestiverden på noe lurt og vi ringte ned til en stuer som snakker brasiliansk og fikk løst hele problemet.
Det viste seg at denne brasilianske gutten var i Norge bare for en dag, og i tillegg skulle han helt til Bodø, KUN for å ta en eksamen og reise hjem igjen! Skulle likt å vist hva slags eksamen det var, håper for hans skyld at det ikke var engelsk eksamen.
En annen merkelig herremann vi stiftet bekjentskap med i går var en morsomt utlending som hadde låst seg inne på do, ....inni flyet. Jeg syns jo personlig at det var meget festlig at han i det hele tatt hadde låst seg inne, men det som nesten var ennå mer festlig var at han ikke fikk kontakt med flyvertinnene og hadde til slutt ringt 1881 for å få nummeret vårt. Flaks for han at mobilen var i lommen.
Også har du de solbrune pensjonistene som ser ut som noen forvokste svisker som kommer dettende lettere drita ut fra flyene fra Kanariøyene. Jeg pleier normalt å se på pensjonister som søte mennesker, men mange av de som kommer fra Kanariøyene er rett og slett ufyselige!!! Frekke, beruset, ekkelt brune (ja, faktisk ekkelt, er ikke fint en gang) og høylydte.
Mangfoldet er stort og jeg koser meg, jeg glor skikkelig på menneskene som går forbi. Ungjenter med buffalosko og blå øyenskygge til langt opp i pannen, idrettslag som okkuperer hele ankomsthallen, folk som knuser taxfree varene sine og ser ut som Karl (MotiBrøstet vet du, husker du når han sto å hoppet rett opp og ned mens han ropte "nei nei nei"?), folk som begynner å grine for de har mistet boardingpasset sitt og ikke får handlet kvota, mennesker som springer på hverandre og begynner å blø neseblod for de er sånn i farten, folk som kommer hjem og blir møtt av flagg, sang og varme klemmer og ikke minst mennesker i alle farger og fasonger!

Er blitt mye flyplass skriblerier på bloggen de siste dagene, men sånn er det vel når jeg tilbringer ca 40 timer her i løpet av en helg! Jeg sover, jobber, ser på mennesker og spiser! Det som keep me up and going er det sosiale miljøet her på Gardermoen, det er liksom aldri mer kjedelig her enn det du gjør det til selv. Det er alltid noen å henge med, snakke med og le sammen med!
Jeg vil garantert tilbake her for å jobbe en annen gang også! :)

finestiverden.mona

hcom92197410bhcom9219743bhcom9219749b
Om nøyaktig 10 dager er jeg og Tonje på plass i Roma og da forhåpentligvis også sjekket inn på dette hotellet her! Min kjære søster Laila har anbefallt dette hotellet og vi satser på at siden hun daglig booker hotell til mennesker på farten så har hun funnet et hotell vi vil like! Det ligger ganske sentralt (jeg er ikke så flink til å forstå kart, men tror nå at vi bor litt sentralt) Og har hørt rykter om at du kan se ca hele Roma på en dag. Jeg gleder meg noe helt vannvittig masse og da særlig til å se Colosseum!


hcom92197417bhcom9219741bhcom9219745bEr det noen som har vært i Roma og som har noen tips til oss?

Sånn utenom det så er jeg nå alene på jobb med mr.søt svenske. Det er litt sånn pinlig kjekt, jeg vet ikke helt hva jeg skal snakke om og jeg er ganske så sikker på at han vet at jeg syns han er deiligst i verden!

happy.mona

Jeg er glad, kjempeglad faktisk! Og det til tross for at jeg skal jobbe 13 timer i dag.
Da jeg kom til hotellet i går, utslitt og jævlig ble jeg plutselig i bedre humør da jeg fikk se det fiiiine rommet mitt. En diger seng helt for meg selv, men skulle gjerne delt den med noen. Tooonje!!
Trykket meg litt frem og tilbake på tven før jeg fant ut jeg skulle gå ned i resepsjonen for å kjøpe meg noe å lese på. Der fant jeg både vg og se&hør + en superkjekk bartender. Dillet litt ekstra lenge bare for å kikke litt før jeg skyndtet meg opp på rommet for å legge meg til rette i den gode senga mi. Sovna egentlig før jeg fikk lest noe som helst og våknet ikke før halv 10 i morges! Herlig.
Var på plass på ankomst klokken 11 og fikk en gledelig overraskelse! Vi hadde fått tildelt hver sin stuer/baggasjegutt til å hjelpe oss. Og min baggasjegutt er søøøøt! Han er dritkjekk! Marie har et ønske om bilde, men jeg tør ikke flekke opp mobilkameraet bare for å snikfotografere fine gutten.
Jeg rødmer bare han ser i min retning og føler meg skikkelig fjortiss! hihi.. Arbeidsdagen er hvertfall mye morsommere. At han er svensk og har verdens søteste norsk/svensk uttale gjør det bare ennå kjekkere!

Sånn utenom det så er jeg og veldig happy for at flybillett og hotell til Roma i uke 15 er i boks! Reiser ned sammen med Tonje og skal være der i 3 dager. Vi skal ikke shoppe, det har vi ikke penger til, vi skal være kulturelle å se på ting. Blir mye kjas og mas framover med eksamen, opplæring og jobb så skal bli godt å komme seg vekk et par dager å bare kose oss.
Jeg må beklage over at jeg er dårlig til å kommentere på andre sine blogger for tiden, men skal skjerpe meg når jeg kommer hjem!

Men nå kom søte svenskegutten tilbake fra matpause så nå skal jeg fortsette min åpenlyse beundring!

stressa.mona

Jeg hadde ikke forventet at Gardermoen skulle bli det samme som Sola.. Ikke i det hele tatt! Var jo fullstendig klar over at ting kom til å være travlere og mer forvirrende, men hallo! Det er kaos her, Widerøe har nettopp tatt over KLM og Air France så ting er ikke i orden!
Jeg blir stressa av at det ikke er skikkelig system! Det er så masse baggasje uten noe som helst informasjon, har åpnet flerfoldige baggasjer på jakt etter et navn, en adresse, eller i det minste noe som kan fortelle meg om hvem som eier baggasjen. Men neeeeida, hvorfor gidde merke baggasjen sin skikkelig?
Så til alle dere! Neste gang dere skal ut å reise, legg telefon nummer + navn og gjerne adresse inni kofferten! Det gjør det så mye lettere for både de som jobber for å finne kofferten din og for deg selv sånn at du får den raskere tilbake! Og please, pakk inn skitne truser med fartstriper i! Ufint og ekkelt! Folk sender jammen mye rart i baggasjen sin!

Nok om det, nå er jeg lei! Skal komme meg tilbake til hotellet, sove til jeg våkner i morgen og komme meg på jobb. Virker som om de har planer om at jeg skal jobbe dobble vakter mens jeg er her, men håper jeg får til en tur inn til Oslo enten i morgen kveld eller på dagen på søndag!

Sulten er jeg og, tid til å spise, hva er det?

bileier.mona

Jepp, det stemmer! Denne lille frøkenen er stolt eier av en gammel, men sjarmerende bil som har fått navnet "Alma"
Når man først setter stefedre på oppdrag "finn bil til meg" så går det fort i svingene. Ikke før hadde jeg luftet ideen om at en bil hadde vært lurt før han hadde funnet bil.
Fikk melding i dag om at han hadde prøvekjørt den, godkjent den og avtalt at den skulle vi ha! Javell, så da bar det til Klepp sammen med Tonje for å hente bil.
Bilen var ikke fin fin, men den var heller ikke stygg stygg! Vanskelig å forklare det der.
På vei hjem fra Klepp gikk det opp for meg hvor mye lettere enkelte ting blir, jeg trenger ikke stå opp over en time før jeg skal være på jobb, jeg må ikke planlegge på samme måten! Herlig!
Blir nok et bilde eller to av bilen etterhvert. Men blir nok ikke før etter helgen.
I morgen reiser jeg forhåpentligvis til Oslo for å jobbe på Gardermoen. Venter ennå på bekreftelse om at hotell + fly er i orden, men så fort det er fikset så reiser jeg! Håper selvsagt jeg får muligheten til å treffe noen av dere søte små i Oslo!

Men det var faktisk det jeg gadd oppdatere om, nå er vel både Mamma og Lillian fornøyd? :)
God natt folkens!

ok.mona

Hvorfor er det slik at noen dager går ting bare galt?
Jeg som hadde gledet meg til kampen i hele dag... Som Tonje Schjødt så fint sa: "Eg har gleda meg i heile dag, det har liksom vert høydepunktet å se fram til"
Men i dag ville ikke ting være positive, slik er det vel bare. Vi møtte mannsterke opp på kamp, tro det eller ei, vi var hele 3 innbyttere! Det har ALDRI skjedd før! Jeg var kjempefornøyd. Og snille Lisbeth hadde lånt bort tre søte jenter som var så kjekke å ville være med å spille kamp. Men neida, typisk at motstanderne ikke møter opp! Er det mulig? Det er virkelig ikke min dag i dag...
Vi ble alle veldig skuffet siden vi hadde gledet oss, men i stedet for å furte bestemte jeg, Tonje og Connie oss for å få til litt trening i det minste. Så da ble det en kald, men forfriskende runde rundt Mosvannet! Kjempekoselig å ha turkompiser!
Nå har jeg ryddet og vasket rommet, vasket med selv, skiftet sengetøy, tent masse stearinlys på rommet, tatt på koseklær, lagt meg til rette i senga foran tven med pcen i fanget og skal ha en helaften sammen med eplemosten min og gullbrødet! Hadde jeg orket å reise meg for å hente kameraet så skulle jeg tatt bilde og lagt ut på bloggen :)  Men det gidder jeg ikke! Lenge leve latskapen!

Jeg føler på meg at i morgen blir en fin dag!

Grumpy.mona

Jeg liker ikke å lese blogger til andre der de bare er sure og sinte, jeg liker positive innlegg der bloggeren klarer å fokusere på det som er bra, ikke det som er kjipt og trist.
Men så kommer man jo ikke vekk fra at folk faktisk har dårlige dager, jeg har ikke en kjempedårlig dag, men det er nok av småting som til sammen har gjort det til en relativt dårlig dag. Har gjort mitt beste for å ignorere det hele dagen, men til slutt så gikk det ikke lenger. Jeg ble sur!
Men jeg skal bare være sur i en liten time til også skal jeg spille kamp, å springe gjør meg glad! Skulle bare ønske jeg hadde en joggekompis. Tenk så gøy! :)
Så når jeg kommer hjem fra kampen skal jeg forhåpentligvis skrive et happy.mona innlegg.
Jeg gleder meg allerede, så mye kjekkere å tenke på noe gøy enn å bare tenke på alt det dumme i dag!


Gled dere til et happy.mona innlegg! (hvis jeg bare husker det)
What to talk about!!!

Ny uke, nye muligheter!
En uke med veldig lite jobb, kun ett par timer opplæring hver dag. Det skal jeg takle. Burde egentlig kommet i gang med skolearbeid siden jeg har såpass mye fri. Men så føler jeg og for å være sosial denne uken! Derfor blir det kinodate i dag, heftig treningsdag på onsdag, vorspiel/henging i Madlaleiren på torsdag og spillekveld på fredag! Vips var den uken bortevekk.
Helgen er ingen planer skrevet ned, noe som jeg syns er litt skummelt, tror gjerne jeg skal prøve meg på en edru helg? :) Utenom det så sliter jeg ennå med engelsken, har satt meg selv en deadline til i morgen på å bestemme meg. Panikk!

What to talk about!!!!

Nå skal jeg slutte å snike meg unna opplæringen med Katharina som er maks tålmodig med vimsete meg. Jeg prøver virkelig å huske alle kodene, men det er så mange av dem! Forstår hvorfor ting er som de er og klarer å lese bestillingene lett, men å huske hvordan jeg kom meg rundt omkring i systemet på pcen, det var en annen ting. Tror det skal bli en utfordring å lære alt dette her + lese til eksamen framover! Jeg må jammen begynne å prioritere skikkelig framover!

spøøørsmål

Svar på spørsmålene jeg fikk...

Kortid det komme det et navn og evt. bilde av denne brannmannen din? 
Ehm.. Si det, om en stund?

E du forelska?
Nei, er nok ikke det. Men litt betatt er jeg nok.
Ka e d sista du putta i munnen?
hmm... appelsinjuice
Brannmann? hvilken brannmann?
bacon kjære, bacon
Kan du gå på ski?
Tja, jeg kommer meg framover i det minste
Ka kjøpte du sist gang du brukte kortet ditt?
I dag kjøpte jeg meg en solo på flyplassen
Kor mange nummer har du på kontaktlisten din på mobilen?
307
Døgnet e delt opp i 24 timer... koss disponere du disse vil du sei? sånn generelt.. :p
Jobb ca 8 timer, 2 timer trening, 6timer som går til å være sosial, 8 timer søvn
Hvis du sko på en lengre seiltur, ka hadde du tatt me dg, 3 ting max? ;)hehe..
solkrem, penger, en venn
Hvis alle mennesker va plutselig borte untatt 3 stk Brad Pitt, han dr hovedrolle mannen i Entourage og Harry Potter kem ville du blitt bestekompis me? hehe..
Brad Pitt er gammel, Vincent Chase er hunk og Harry Potter kan trylle! Vanskelig valg du... En Vincent Chase som kan trylle?
Kaffor en fugl like du best..?
Papegøye!! De er tøffe.

Det var det jeg orket å blogge i dag. Lang dag med masse jobb, nå er det sengetid for små jenter. Skal muligens se en film, forhåpentligvis ikke alene før jeg skal sove!
I morgen har jeg fri! Dagen skal disponeres godt, først henging med jentene mine før det forhåpentligvis blir film kveld hos Veronika??

fylleinnlegg og sånn

Alle bør egentlig forvente et fylleinnlegg nå siden klokken er ca over leggetid og jeg er på plass foran pcen! ;)
Men gidder jeg egentlig skrive om alt jeg har tenkt og ikke tenkt i kveld? Er det noe vits å dele med alle her? Egentlig ikke du!
Men en del tanker har jeg fått sortert og en del har jeg lagt på is... Jeg har drukket ca en vin for mye og burde egentlig ha drukket ca ingen siden jeg skal på jobb i morgen tidlig. Prøvde meg på en Sandnes fylla, men som vanlig ble jeg skuffa og reiste hjem til tross for en del hunks ute! :p hehe....
Så nå sitter jeg her i senga og vurderer både det ene og det andre, jeg har kommet til den konklusjonen at jeg tenker for mye! Så jeg bør slutte å tenke! Rett og slett! Jeg begynner gjerne å gruble over ting når jeg helst burde konsentrere meg om andre ting.. Ta ting som det kommer, ikke plag deg selv med å stille spørsmål du ikke får svar på uansett!

Leser man gjennom linjene ble dette gjerne et fylleinnlegg alikevell, men fortsatt et mye bedre fylleinnlegg enn det forrige! :) 

Hva lurer du på?

Jeg skumleser utrolig mange blogger og finner stadig ideer til ting jeg skal stjele og publisere på min blogg.
Har blant annet sterkt vurdert bilde greiene til Lillian, men orker ikke tanken på at jeg må springe rundt å ta masse bilder for øyeblikket. Derfor stjeler jeg ideen til sikkert utallige andre bloggere der ute.
Selv om man leser bloggene til folk så er det som regel alltid noe man lurer på.
Hva slags farge det er på sokkene til bloggeren? Hvor bloggeren jobber/går på skole? Hvor høy bloggeren er?
Hvor har bloggeren vært ute å reist? Ja, sånne ting.

Og jeg elsker sånne spørsmål/svar greier. Men i stedet for å kopiere en som alle andre har svart på har jeg kjempelyst til at dere skal stille meg spørsmål som jeg kan svare på! (så har jeg noe festlig å finne på neste gang jeg er på jobb)
Hvis bare alle som er innom bloggen legger igjen et spørsmål (eller 4-5?) så får jeg ikke bare en oversikt over hvem som leser bloggen min, men og muligheten til å gjerne finne nye kjekke bloggere som jeg kan lese fast! :)

Høres det ut som en ide?
Fyr løs, jeg vil ha spørsmål om alt mulig greier så skal jeg prøve å svare så ærlig som mulig :p

ski og storby

Jobb igjen, kjenner at det skal bli godt med mandag for en gang skyld! En hel dag fri der jeg skal tilbringe etterlengtet kvalitetstid sammen med jentene mine. Håper det blir fint vær slik at vi kan reise til Sirdal. Er skikkelig klar for en skitur, kakao, appelsin, kvikk lunsj, bål og soool! Er ikke ofte jeg har ønske om å reise frivillig opp i snøen, men denne gangen har jeg skikkelig lyst! Hadde jo vært typisk at det ble dårlig vær på mandag, hører rykter om at det er meldt styggt også?
12 En slik en er det meldt på mandag! :(
1Jeg vil ha en slik på mandag!!

Sånn utenom det så er jeg kjempeklar for en storbytur snart! Do some serious shopping! Men hvilken storby vil jeg til?
Jeg har jo aldri vært i London så det kunne sikkert vært festlig, Barcelona har jeg hørt mye om, det samme med Roma. Men så er jeg jo veldig fasinert av Frankrike og da spesielt Paris og Nice. Hadde vært gøy å reist til Nice å besøkt aupair familien min, sett hvor store ungene er blitt. Nå holdt jeg nesten på å glemme byene som jeg egentlig aldri kommer på, byer som Praha, Riga, Dublin (Tine!!!) og Aberdeen. Byer jeg vil besøke, men som ikke har første prioritet. Det er så mange å velge mellom!
Tenker å dra fra 10-13april. Noen som føler for å være med?

Hvilken storby i Europa ville du dratt til?

Lett tjente penger

Jeg hadde vel ikke forventet meg full flytrafikk i dag, men at jeg skulle ende opp med å sitte fra 17.00 til 22.00 bare for å vente på at det siste KLM flyet skulle lande hadde jeg ikke trodd! Men skal absolutt ikke klage selv om det er ganske kjedelig, det er jo vannvittig lett tjente penger. Jeg har kjøpt meg det største sladder/mote bladet jeg fant og har ennå ikke lest det ferdig. Jeg diller på facebook + alle bloggene og jeg hører på musikk! Egentlig helt ok å få betalt for!
Som en slags ekstra bonus så er Andreas på jobb i tollen så da kan jeg være litt sosial også! Passet perfekt at han jobbet litt i påsken! Men er et par minuser over å jobbe helligdag også!! 7/11 stengte klokken 17.00 og jeg ble ca nettopp snopesyk! Hjelper ikke akkurat at Lillian legger ut bilde av et påske egg som såg GODT ut!
Et annet minus er at jeg nettopp fant ut at jeg må ta taxi hjem siden det ikke går noen busser så sent. Nedtur! Kan jo bli dyrt, helligdag og greier!
Er sånn at jeg nesten bare skulle vurdert å overnattet her siden jeg skal på jobb i morgen tidlig! :p hehe...

Fy, for et kjedelig innlegg dette ble! hehe..

Du kan ikke la være å le...


Ha en fin dag, nå stikker jeg på jobb :)

Så lei...!

Nå er jeg lei! Jeg vil hjem i senga mi, helst sammen med masse dritt å trykke i trynet og en god film eller en haug med episoder av Entourage!
"Bare" halvannen time igjen, hang in there!
Tine ringte meg i dag og spurte så fint om jeg ville jobbe et par timer på dolly på søndag kveld, selv om jeg jobber på Widerøe på dagen så klarte jeg rett og slett ikke si nei når jeg fikk vite at Nicco skulle jobbe! Yaaay! Så lenge siden jeg har jobbet sammen med Nicco! *gledeseg*
Så da blir det dobbel vakt på søndag og, ferie sa du? Neste påske kanskje? hehe...

Tror du noen merker om vi stenger en time før? :p

15timer jobb sa du?

Det var en liten stund i går jeg var sikker på at jeg skulle ende opp alene på en onsdags kveld og fant ut at joda, det funker sikkert det og. Men i stedet for å sitte inne å se på tv tok jeg på meg varme klær og gikk meg en tur. Opp mot Kampen (der jeg bodde før) og litt rundt i området der oppe. Bare gikk for moro skyld! Hvor ofte skjer det?
Da jeg var lei gikk jeg ned på videoverden og var plutselig ikke så sunn og flink jente alikvell da det er vanskelig å holde seg borte fra smågodtet der nede. Snakket litt med Morten og Julie som var på jobb, de såg film og koste seg så jeg ble hengende litt + at jeg leide en hel haug med "skumle" filmer (thriller og sånn) bare sånn i tilfelle jeg noen gang skulle føle for å se noe annet en jentefilmer. Ikke fare for at det er første valget mitt skulle jeg sitte alene en kveld og føle for en film, må nok se film sammen med noen dag! ;)
Labbet hjemover i 9 tiden og hadde ikke før rigget meg til med tjenestemarkedsføringen (jepp, på en onsdagskveld) før jeg fikk brannmannen på besøk.
Så da kom de "skumle" filmene mine til nytte alikevell. Vi såg Ripley Under Ground som egentlig var en ganske ok film før vi dristet oss på ennå en film, nemlig Sicko. Merket at Sicko filmen gjerne ikke er den du setter på når du allerede er trøtt, du blir ikke mer våken av den akkurat. Men jeg holdt meg hvertfall ca våken gjennom hele filmen, og for all del den var interessant!
Kom meg altfor sent i seng, men merkelig nok så gikk det veldig bra å stå opp i dag morges. Tviler på at det blir noe action på flyplassen i dag så jeg har med meg tjeneste.mrk slik at jeg skal få gjort noe fornuftig + at jeg har 7/11 rett utforbi sånn i tilfelle jeg trenger litt ekstra dose sladder i form av blader.

Jobber til 15.30 og da er det rett hjem for å hive på seg joggebuksen, spise litt og rett ner på videoverden for å jobbe til 23.00! Jævlig dag, stemmer det! Men får trøste meg med at jeg har 170% tillegg på Widerøe og 100% tillegg på Videoverden så hvis jeg tenker penger penger, sommerferie, reiser og Bali så skal det nok funke!

Tenk positivt!!!

What to do?

Dagen så langt har vært over all forventning! Jeg våknet av at Hanne skrev melding og ville ha meg med å surfe, men siden jeg i så tilfelle måtte ha lånt brett, ja alt av Tonje så kjente jeg at det fristet ikke klokken halv 8 på morgenen. Så jeg takket fint nei og sa vi fikk se på mandag, siden jeg har fri da og kan forberede meg på kalde bølger i ansiktet og nær døden opplevelser. Har litt lyst så må nok snakke med Tonje for å finne ut om det er bølger, om jeg kan låne ting og tang og selvsagt om Tonje selv har lyst til å være med! hehe... :) 

Siden jeg alikevell var våken klokken 8 så stod jeg opp, dillet litt på internett før jeg sa skarpt til meg selv: "ta å få den feita ræva di opp av senga og ut i det fine været"  Ikke helt ordrett slik det kom ut, men jeg hørte på meg selv og kom meg opp av senga og inn i treningsklærne. Hadde egentlig bare planer om å ta en powerwalk rundt mosvannet siden jeg ikke hadde spist frokost, men siden jeg skulle gå rundt alene så kan det bli litt kjedelig for det går så treigt! Kommer jo mye fortere rundt når man jogger, derfor jogget jeg en runde. Fikk bekreftet det jeg har hatt en mistanke om lenge, kondisen er på bånn! Den skal trenes opp igjen! Får bare håpe finværet holder seg.
Litt situps, knebøy og diverse øvelser inne som egentlig bare fikk meg til å føle meg teit før jeg hoppet i dusjen. Hadde store planer om å lese litt på tjenestemarkedsføring etter dusjinga, men da skrev Lillian melding og lurte på om jeg kunne være så snill og kjøpe en strømpebukse til henne siden hun var på vei til Sirdal og ikke rakk butikken. Snill som jeg er + såg min utvei til å slippe unna skolearbei sa ja og kledde meg og gikk ned mot byen. Herlig å være ute i det fine været. Kjøpte undertøy til meg selv, strømpebukse til Lillian før jeg besøkte Sara på jobb.
Vi planla mosentur på fredag, yaaay! Så måtte jeg innom polet for å kjøpe vin til lørdag, en tur innom sunkost eller noe i den duren for å kjøpe rensekur før jeg handlet masse mat på kiwi og labbet hjemover! (ok, jeg busset hjem, det var tunge matvarer)
Dristet meg på denne rensekuren når jeg kom hjem, men min smakte langt fra så "godt" som Tonje sin, den var helt jævlig!!! Jeg har ikke sjangs til å drikke 1,5 liter med det skvipet hver eneste dag! Heldigvis blandet jeg bare opp en prøvepakke som jeg fikk, så håper jeg kan gå ned igjen i neste uke for å bytte kuren i en annen. Helst en i pilleform eller noe så jeg slipper å drikke sølevann!
bilde4Fysj, denne her kjøpte jeg! Håper virkelig de har en litt bedre variant!
Skulle egentlig et par timer på opplæring i dag, men fant ut at jeg hadde godt av en fridag så jeg ringte og ga beskjed om at jeg ikke kom på jobb før i morgen! Så i stedet for jobb har ettermiddagen bestått av rydding, vasking av klær, kuttet opp masse frukt til smoothiene mine og tro det eller ei, jeg har lest på tjenestemarkedsføringen!
Jeg syns faget virker ganske kjekt, er ikke så fælt å lese og lære. Men ingenting kan sammenlignes med makro! Jeg begynner å få litt angst for engelsk muntlig eksamen, jeg har ikke valgt noe å snakke om! Det er gjerne litt sent nå?

Forslag til hva jeg kan snakke om under muntlig eksamen? Folk skal ha om alt fra starbucks, kvinner i arbeidslivet, hp computers, elixia treningssenter osv...

Har dere og en god rensekur som anbefalles?

Nå har jeg hele kvelden foran meg, men ingen planer! Hvor normalt er det til å være meg? Litt skremmende! Men det ordner seg!

2cute4u

Jeg kjeder meg noen ganger og da diller jeg på internett, i dag bestemte jeg meg for å søke på mitt eget navn for å se hva som dukket opp da! Og jeg fant masse interessant!
Egentlig burde jeg ikke legge ut disse linkene, det er egentlig veldig flaut! Men så har det seg sånn at jeg syns det var litt koselig å finne igjen også! Det er tross alt 5 år siden så det har ikke så mye å bety lenger!
Er en del av dere faste blogg lesere som finner dere selv der inne, ikke så mange bilder, men en liten tekst har dere hvertfall fått! hehe..

"hjemmesiden" til Mona og Ane (2003)
"fansiden" til Helene Theis (02-03)

Jeg sitter ennå og gliser for meg selv her etter å ha lest gjennom hele greia! Savner virkelig ungdomskolen og tiden på media! For en fantastisk gjeng vi var! :p

bfiedlala
Mona og Ane (2003)

The Moment Of Truth

Såg nettopp reklame for et nytt tv program som skal begynne å gå på tvnorge! Sannhetens øyeblikk...
Ble ganske fasinert av hvordan programmet er lagt opp, du skal rett og slett svare ærlig på 20 spørsmål og klarer du det kan du vinne 500 000. Lett tenkte jeg da jeg leste om det! Helt til jeg gikk inn på den offisielle siden for å finne ut mer om spørsmålene! Det begynner visstnok med lette spørsmål før det blir pinligere, flauere, mer underholdende og myyye tøffere for deltagerne å svare.

Tok og kopierte noen av spørsmålene, dette er noen av de snille spørsmålene! 

Tør DU svare ærlig?


Har du beundret deg selv i speilet etter å ha dusjet?
Oh yes, det har jeg!

Har du noen gang tatt naken bilde av deg selv?
Det har jeg jammen også gjort

Har du byttet om prislappen på en vare for å få den billigere?
Åjada, senest på Teneriffe i jula

Har du løyet om deg selv på en datingside for å gjøre deg mer attraktiv?
Haha... Ja, har nok det.

Har du vært full på jobb?
Jepp, er ikke mer en to helger siden det du

Tror du at du er den fineste i vennegjengen?
Nei, jeg hverken tror eller mener det. Vi er alle like fine :p

Har du stjålet penger fra foreldrene dine?
Ja *skjemmes*

Vil du si at moren din er en god kokk?
Siden mamma er utdannet kokk så ville det vel vært en fornærmelse hvis jeg ikke sa ja på dette spørsmålet! hehe... Men trenger ikke lyve, mamma er kjempeflink til å lage mat (når hun gidder!)

Har du løyet til kjæresten om antall sexpartnere?
Du, det tror jeg nok ikke. Siden jeg kun har hatt en kjæreste og han var min første sexpartner så var det ikke så mye å lyve om!

Har du noen gang fantasert om å ha sex med noen andre enn kjæresten din?
Å jada, fantasere er lov!

Hadde du vært utro hvis du visste at kjæresten aldri kom til å få vite det?
Meeeeeget tvilsomt du, kan ikke fordra utroskap!

Jeg vil være med på dette programmet! Jeg vil jeg vil, for å se hvor ærlig jeg tørr være! En del av spørsmålene du kan risikere å få er ganske fæle. Hadde jeg sittet igjen med 500 000kroner og 4-5 venner mindre? En sur familie gjerne? Eller en flau ex?
Hadde jeg fått muligheten hadde jeg vært for naiv og nysgjerrig til å takket nei! Jeg måtte bare prøvd å sett hvor lenge jeg turte være tøff i trynet!

mine blogger

Hermer etter Lillian og legger ut en oversikt over hva blogger jeg nesten daglig er innom! Listen er lang, men er ikke alle som er like flinke til å oppdatere så da går det ganske kjapt å kikke innom alle! :)

Lillian - Marianne - Siri - Julianna - Elisabeth - Tine - Mariann - Laila - Lisbeth - Hanne Ane - Anita - Borghild - Aud Marlen - Carina Dahl - Celeste - ChristinaB - Cornelis - Elvenchild - Helene Rask - Hundrings - IdaW - Janis Maria - Janne - Lene Alexandra - Line Victoria - Linnea - Linni - Teresa - Therese - Thessa - Toroborgen - Starshape - Blondinebella

Det var de bloggene jeg kom på i farten og som låg på mine favoritter. Er stadig innom å kikker på nye og er ikke alltid jeg husker å lagre dem som favoritter, men føler gjerne jeg leser nok blogger? hehe...

Sånn utenom det så har jeg til nå tilbrakt dagen på opplæring på billettkontoret på Widerøe. Ble litt smartere i dag + ennå mer forvirra! Fy så mange koder og ting som må huskes. På ankomst er det ikke krise om du gjør noe feil, det kan alltids rettes opp uten å måtte stresse med det. Men på billett må man være nøye sånn at man ikke fucker opp hele bestillingen! Litt prestasjonsangst ja! Men får trøste meg med at Katharina er tålmodig og omtrent mater med med teskje når det gjelder informasjon! I morgen er det inn igjen for å vise at jeg husker det jeg har lært til nå! Skummelt, nesten som en slags tentamen jo! Men jeg har godt av det, vil reise på kurs til Bodø og vise at jeg faktisk kan litt! Også vil jeg selvsagt begynne på HZ så fort som bare mulig, kan bli ganske kjedelig på ankomst til tider.

Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar for en koselig kveld sammen med godjentene mine. Vi skal ut å spise, enten på kinaen eller dolly! Får se hva som frister mest når vi treffes. Er så koselig med påskeferie og alle er hjemme, er liksom ikke så ofte jeg får sett Therese. Får nyte tiden i kveld og oppdatere hverandre med hva som skjer både her og der! :)
Trening? Off ja, prøver å ikke få dårlig samvittighet. Men jeg er sååå lei av å trene alene så nå at etter påske er det hardkjør på Camilla! (og meg selv) hehe... Muligens jeg må være litt streng med Tonje og! Hvis jeg først skal trene på Sats så bør de jammen bare være med!
Og jeg er med på tur rundt mosvannet når som helst. Jobb er den eneste unnskyldningen som godtas da jeg rett og slett ikke kan snike meg unna den! Så hvis du spør meg om en tur rundt mosvannet så ikke godta unnskyldninger som at jeg er trøtt, kald eller "har allerede trent i dag" Jeg MÅ være med, har bare godt av det! Og jeg angrer jo aldri når jeg først er på vei rundt vannet, da er det bare deilig!
Andre vann teller og forresten, alle topper, alle bakker, alle veier!! Så lenge det er bevegelse inni bildet må jeg være med! Jeg gleder meg ubeskrivelig mye til finere vær slik at jeg kan dra med meg folk på turer! (Mamma???)

n5890801063683852333
God jentene mine! :)

Fine sangen


Fine sangen fra One Tree Hill. Digger stemmen til Kate Voegele.
Mandagen ble bedre enn jeg trodde, jobb gikk ok og etter en god middag, en tur rundt mosen og et par episoder av Entourage er jeg i topp form og kjeder meg faktisk.

Har du noen bra sanger som du anbefaller?

bakrus mandag?

Det ligger an til å bli en dårlig mandag, jeg liker absolutt ikke uker som starter dårlig. Føler jeg er i bakrus, noe som er helt feil siden jeg var ute på lørdag, ikke i går!
Bakrus søndag var ok. Jobbet helg på Dolly for første gang på veldig lenge, var ganske greit. Gjerne fordi det var lite å gjøre, også hadde jeg jo med meg supersøte Hilde ca hele dagen. Mye kjekkere å være to når man er på kjøring enn å kjøre rundt alene. Lenge siden jeg har ledd så masse, Hilde kom med den ene herlige kommentaren etter den andre. Kos!
Jobbet til 9ish og da bar det rett hjem i senga for å se film sammen med brannmannen, som jeg snart ikke gidder kalle brannmann lenger for det virker som om hele verden vet hvem det er snakk om uansett... (???) 
Grunnen til en heller dårlig start på uken er nok en gang lite søvn, jeg er trøøøøøtt! Jobber heldigvis "bare" til halv 4 og da skal jeg rett hjem, lage noe godt til middag og slappe av litt før jeg må komme meg på trening.

Også er det en ting jeg lurer på, hvorfor virker det som om jeg er den eneste i hele verden som ikke har mottatt lån/stipend denne måneden? Greit irriterende, vil ha!

Drama

Jeg har en uvane til å forville meg på pcen når jeg kommer hjem fra byen, i går var ikke noe unntak! Hvorfor jeg gjør det er heller uvisst, men det kommer som regel aldri noe godt ut av det! Jeg skriver merkelige innlegg slik som det forrige, sender meldinger på facebook som burde vært usendt og forviller meg inn på nye kjekke sider som jeg dessverre ikke husker url`en til dagen derpå!
Det burde seriøst vært oppfunnet en promilletester for pc brukere, for høy promille = ingen internett tilgang! Noen som føler de har kompetanse til å finne opp det? I så tilfelle setter jeg stor pris på en!
Jeg pleier som regel slette alle fylleinnlegg på bloggen dagen derpå, men denne gangen skal jeg faktisk la det få stå til skrekk og advarsel for meg selv!
Ting er ikke så "oj" som det høres ut i innlegget, men uten å utdype det noe mer så blir det mye drama når 23jenter er samlet på jentevorspiel!
Begynner så rolig med at alle hilser og finner ut at de har felles bekjente og etter at alkoholen begynner å virke kommer sladderen, historiene og dramaet. Og som regel er det snakk om gutter, exer og andre jenter som til sammen utgjør et helvetes stort drama! Og hvorfor er det slik at alle samles på doen for å baksnakke?? Har noen en god forklaring på hvorfor alle "viktige" samtaler skal foregå på do? Er jo ikke alltid det koseligste stedet å samles, dessuten er det vannvittig irriterende for de som faktisk må på do!
Og hvorfor tar man alltid med seg ukjente mennesker med inn på do når man er full? Jeg hadde jo aldri vurdert det edru? Jenter er rare.

Høres ut som jeg har hatt en fæl lørdagskveld, men det har jeg egentlig ikke. Eller deler av vorspielet kunne jeg gjerne vært foruten, men i det store og det hele var det veldig koselig!
Jeg og Cecilie snakket så mye om Bali og Sony at folk ble småirriterte og skrudde opp musikken for å overdøve oss. Det endte som vanlig med en telefonsamtale til Sony og en deeel meldinger fra oss begge. Koselig, men kan gjerne bli litt dyrt skal jeg fortsette sånn.
Jeg hadde store planer om å få med meg både bursdagen til Tine og bursdagen til Sara, men innsåg veldig fort at det ikke kom til å skje, så i stedet for å stresse med å komme meg til Stavanger prøvde jeg heller å slappe av og tenke positive tanker om Sandnes og det "supre" utelivet byen kan by på. Funket egentlig ikke, men vi kom oss til Sandnes hvertfall. Heldigvis er det påske så køene var umenneskelig lange og jeg hadde ca bare lyst til å gi opp hele greia og reise hjem, men ved litt køsniking kom vi oss egentlig rimelig kjapt inn på helan.
Der inne var det masse masse mennesker, fant kjapt ut at Tine Marie var komt hjem på ferie og da var plutselig Sandnes bittelitt bedre og jeg koste meg. Og da hele gamlegjengen dukket opp var alt egentlig veldig supert. Are, Ytri, Mugi, Cecilie, Marie, Jørn og meg! Utrolig koselig å se alle igjen!

Snille Mugi tok ansvar og fikk meg hjem, men først hadde jeg, Marie og Ellen en liten tur innom Burger King for å handle nattmat! Jeg har ikke spist nattmat på ca et halvt år og i det siste har jeg gang på gang lovet meg selv at denne gangen skal jeg spise junk, men neida.. Glemmer det hver gang! Sparte maten helt til jeg kom meg opp i senga med pcen foran meg og storkoste meg med nuggetsene mine!
Men en gang i løpet av fråtsingen må jeg ha sovnet og våknet opp med en pomfri klistret til kinnet i dag morges. Sjarmerende! Jeg hadde også sovnet med alle klærne mine på og siden jeg alltid oppbevarer penger og bankkort i bhen når jeg er på byen så var det ikke akkurat en behagelig morgen. Nå har jeg nettopp vasket av meg krigsmalingen, drukket 1liter vann og pusset tennene, føler meg egentlig ganske fresh til å være dagen derpå!
Burde gjerne tatt meg en dusj, men siden jeg har sagt ja til å jobbe som sjåfør på Dolly i dag så gidder jeg ikke. Gidder ikke lukte rent og godt for så å lukte pizza etter 10min inne på Dolly.
Gleder meg allerede til bakrusmat. Junk junk junk, det er lov i dag! :)


Gir opp...

Ja, det gjør jeg! Gir opp deg....
Gjerne jentevorspiel ikke var noen god ide, anyway! Jeg gir opp....

Type Kjedelig Innlegg....

Kom meg opp klokken 9 i dag morges og da bar det rett ned på Sats for å få unnagjort dagens treningsøkt. Dristet meg på en "stram opp" time sammen med Camilla og det var både kjekt og merkelig på en gang å være på en time i en ny sal, ny instruktør og nytt program. Forandring fryder, skal komme meg på et par gruppetimer til for å se om jeg virkelig trives og gjør jeg det så bytter jeg nok mest sannsynlig over til Sats. Litt trist at Elixia har vært så treige med å ta kontakt, da hadde jeg gjerne fortsatt å trene der.
Etter å ha blitt svette og fæle reiste vi opp til Christian hvor vi dusjet og stellte oss før vi satte kursen for kvadrat og bursdagsgaveshopping. Jeg liker ikke å finne bursdags presanger når folk ikke ønsker seg noe som helst, men vi fant da noe lurt! (tror vi)
Etter å ha kikket i en del butikker og beklaget oss over pengemangel kjørte vi i retning Stavanger igjen hvor Camilla kjørte meg hjem. Der fikk jeg spist litt, sett den nyeste One Tree Hill episoden og slappet litt av før jeg måtte gjøre meg klar for jobb.
Tonje var på jobb når jeg kom så da ble det litt obligatorisk snikk snakk før jeg nå sitter igjen helt alene på ankomst og venter på bedre tider. Har på følelsen av at det kan bli en kaotisk uke på jobb siden det er påske! Men får prøve å ta det med et smil!

Så utrolig kjipt å måtte være på jobb når jeg mest av alt har lyst til å være ute i det fine været! Håpe finværet holder seg et par dager nå, hadde vært deilig! :)

Hva skal du i påsken?

sommersko! :D

Hadde overnattingsgjest i natt, veldig koselig! Alltid like kjekt å ha besøk av Marie. Vi låg i senga, dillet på pcen, såg gossip girl, the hills og snakket så lenge at jeg til slutt måtte tvinge begge til å legge seg!
I dag morges mekket jeg smoothie til oss begge før Marie reiste på skolen og jeg ned på Sats for å snakke litt med folkene der. Tror muligens jeg bytter fra Elixia til Sats, men må nok prøve meg på et par prøvetimer før jeg bestemmet meg helt. Liker jo Elixia og, men føler alle plutselig trener på Sats og det er jo alltid kjekkest å trene sammen med noen! :)

Etter å ha fått omvisning og snakket litt med en koselig dame som het Birte gikk jeg på brun&blid for å ta littegrann sol, sovnet med en gang jeg la meg ned i solsenga og drømte kjekt kjekt kjekt!
I stedet for å gå hjem bestemte jeg meg for å bruke bittelitt penger siden lønn fra videoverden var på plass + stipend rett rundt hjørnet.
Så dagens innkjøp ble:

dsc00490
*nye hvite sommersko fra H&M (tvilsomt at de er så fine og hvite når det nærmer seg sommer)
*Shampo + balsam som var på tilbud og luktet kjeeempegodt!
*masse masse armbånd fra H&M
*4 forskjellige øredobber fra H&M
*hårstrikker også fra H&M
*mascara fra IsadoraFant og noen dritfine pumps på DNA som jeg garantert skal tilbake for å kjøpe, men tenkte jeg måtte være lur og vente på lønn først! De var seriøst noen av de kuleste skoene jeg noen gang har sett! *gledeseg*

Da jeg var i Bergen snakket jeg og Lilliandsc00491 om å prøve shadowtan som vi har lest så masse om på diverse blogger. Så i går ankom min prøvepakke i posten og hvertfall jeg gleder meg kjempemye til å prøve dette fantastiske greiene! :)
Lurer spent på om resultatet blir "gul påskekylling" eller nydelig brunfarge! Time will show! :)
Nå skal jeg lage litt mat før jeg skal gjøre meg klar for jobb. 9 lange timer på jobb i kveld, meget mulig det blir et blogg innlegg til eller to i løpet av dagen da! :)

Har du prøvd shadowtans og hva er din erfaring med produktet?

Jeg fikk jeg fikk...!!!

Min kjære Tonje kom hjem fra shoppingtur til New York i går. Hadde lagt inn et lite ønske om en presang og jeg fikk jeg fikk! :)
dsc00482dsc00485
Posen var like fin som jeg hadde trodd den skulle være, og jeg er overbevist om at jeg hadde blitt like glad for å bare fått posen! Innholdet var en megabonus!
Oppi posen fant jeg en utrolig søt stringtruse, en rosa hipster (fra PINK kolleksjonen), en lipgloss og en pose med masse masse rosa m&m.... Tonje kjenner meg såpass godt at alt var i rosa!!
Kjempetusen takk!! Ble såååå utrolig glad for alt, nå må jeg bare driste meg til å bruke det! Nå passer det best som pynt!

Tonje hadde og kjøpt utrolig masse annet kjekt så jeg må definitivt ta meg en tur til New York as soon as possible! :) Sååå sjalu!

Perfekt dag:

Jeg har fått skrivesperre. Jeg vil så gjerne skrive noe, noe som får deg til å le, riste på hodet eller nikke samtykkende! Jeg vil fortelle noe spennende, jeg vil ikke bare fortelle hva jeg har gjort i løpet av en dag. Grunnen til det er jo ganske enkel, det skjer liksom ikke så mye spennende. Jeg jobber, prøve å lese makro, men ender alltid opp med dårlig samvittighet når jeg legger meg for at jeg ikke fikk lest alikevell, jeg har brukt mye tid rundt mosen i det siste, tanker og sånn. Jeg har nettopp fått lønn og laget så lang "wish list" på victoriasecret at om jeg bestiller alt jeg har lyst på så har jeg ikke mer lønn igjen! Planen er å velge ut noen få ting og bestille denne gangen før jeg bestiller resten neste gang, men jeg klarer ikke å bestemme meg!
Jeg har og sett skammelig mye på forskjellige ting på strawberrynet, men jeg bare kikker. Bestiller ikke! Nå må jeg få økonomien stabil igjen sånn at jeg kan kjøpe bil. Kan bli vanskelig siden alt jeg har lyst til er å reise + handle masse masse på diverse kjekke sider på internett.

Hadde jeg fått gjort hva jeg ville i dag så ville jeg:
50

corneliselander175626mwaterfallinathertontablelands
Spist frokost på KuDeTa (Bali), en heftig treningsøkt med Cornelis Elander, forfriskende morgenbad i Atherton Tablelands (New Zealand)
emonthebeachboracay10063
Slappet av på Boracay beach (Filippinene) og helst hatt strandguttene fra Bali der også, så deilig lunsj bestående av frukt, smoothie og noe annet digg.
300pxbigbeachvolleyballskydivingparachute1621
Litt volleyball på stranden på ettermiddagen, også hadde det ikke vært feil med et fallskjermhopp i solnedgang (vil jeg tro) før ettermiddagen blir avsluttet med full body massaje!
ultimo middagmona og annikan5895756028364388820
Så middag på Ultimo (eventuel Cafe Warisan) sammen med gode venner før kvelden avsluttes med en fiskebolle eller 3 på Bounty!

Det hadde vært en fin dag det du!

Hvis du kunne gjort akkurat hva du ville i dag, hva hadde det vært?

Blankt

Helt tom for bloggskrive ideer! Heeeelt tom!

Hva kan jeg skrive om?

Smashing

66c51fd1e9
Det er lenge siden jeg har hatt sååååå lyst på noe som jeg har akkurat nå! Jeg har virkelig såååååå lyst på en smash bar, eller aller helst en stor pose med herlighetene! Men det er jo lov å begrense seg litt :p
Men siden jeg ikke har noen smash liggende i nærheten og heller ikke har "lov" til å spise det før Siri kommer hjem så må jeg bare smøre meg med tålmodighet og satse på at Siri faktisk kommer hjem fra Junaiten!

Mandag dvs ny jobbuke, jeg våknet opp i morges og var så innmari trøtt, har ikke blitt noe mer våken i løpet av dagen heller, derfor har jeg komt fram til den konklusjonen at jeg i løpet av helgen i Bergen må ha blitt smittet av Camilla syndromet. Jeg har gått glipp av viktige timer med søvn i helgen pga besøk til langt på natten, overnattingsgjester, alkohol, jobb og hyperaktivitet. Det har tydeligvis resultert i dovendyr symptomer. Kom hjem fra jobb halv 5, mekket litt middag og skulle bare se bittelitt på tv, men vips der sov jeg. Og jeg sov lenge, en hel time! Ikke likt meg i det hele tatt! Men jeg ble ikke noe mer våken av den grunn du, neida.. Jeg sitter her og gjesper som en annen tulling og har derfor bestemt meg for å komme meg ut en tur for å lufte meg litt å se om det hjelper! :)

pics from the parteeey

dsc00472dsc00465
dsc00471dsc00480

Man kan ha det mye moro med filmplakater, bare man er full nok! ;)

Fyll (og fanteri?)

I dag blir det et kjedelig innlegg, føler det på meg! Orker ikke prøve å være kreativ og skrive spennende, jeg skylder på bakrusen!
Jobbet fra 09.00 til 17.00 i går før jeg omtrent sprang hjem i regner for å være rask å dusje + kle meg. Så var det rett ned på videoverden igjen, denne gangen for å drikke alkohol og være sosial. Men siden vi ikke hadde noen som kunne jobbe for oss så måtte jobbingen gå litt på skift. Jeg bestemte meg for å ta første "skift" så da ble det jobbing fra 19.00 til 20.30. Fin fint å kunne drikke sprit med braincooler mens man er på jobb! :)
I starten var det relativt dødt på personalfesten, men det er merkelig hva litt alkohol gjør med kroppen og stemningen! Folk som omtrent aldri har snakket sammen er plutselig blitt bestevenner.
Folk som var på løkken i går for å leie film flirte litt av oss der vi sjanglet inn og ut av personalrommet, noen for å gå på do, noen for å hente mer braincooler, andre for å "rydde" mens andre bare var ute å gikk seg en tur for å bli bittelitt mer edru!
Da edrufantene våre, Henriette og Hanne stengte sjappa klokken 23.00 var det en mildt sagt sjarmerende gjeng som satt på personalrommet og sang for full hals.
Jeg ble den første folk skulle le av da jeg litt lettere bedugget gikk rett på en stor filmplakat. Men det skulle vise seg at min lille kræsj med Johnny Depp plakaten var greit uskyldig i forhold til hva andre skulle finne på.

Cato var tøff i trynet og hadde med seg egen sprit, slik at han skulle være sikker på å bli full nok! Ingen fare for det kjære Cato. I godt over to timer hang Cato over doen og følte seg gjerne ikke like tøff lenger. Er ikke bare bare å ha drikkelek mot Julie :p
Sånn utenom det så gikk David rett på trynet, noe vi andre lo godt av. Men kveldens overraskelse kom nok Mats med. Mats som alle trodde var den som kom til å drikke alle andre under bordet fant vi plutselig sovende midt i Vikingbutikken. Der hadde han seilt om og rett og slett bare kollapsa på bakken. Meeeget festlig for oss andre! Vi prøvde vårt beste å sende han hjem og trodde at vi fikk det til, helt til Mats kom klatrende inn vinduet i 2.etasje! Men hjem kom han seg nå til slutt, tror vi!

Planen vår var vel egentlig å komme oss på byen, men hvorfor i alle dager gå på byen når man har det festlig på videoverden? På slutten i går var det kun meg, Julie, David, Morten, Sigbjørn og Gunnhild igjen. Vi hadde hoppedanse leken rundt forbi på videoverden, vi svingte oss litt med Johnny Depp plakaten, koste med Bourne Ultimatum plakaten og Morten hadde danseoppvisning for oss. Vi hørte på skrikemusikk, fjortismusikk og rockemusikk, vi drakk skammelig mye alkohol og vi hadde det fantastisk morsomt! Jeg heiv inn håndkleet i 4 tiden tror jeg og ruslet hjemover, men angrer egentlig litt på det i dag. De andre hadde ikke komt seg hjem før i 8 tiden, og jeg skulle gjort mye for å sett David, Ole Aleksander og Julie krype ut vinduet på videoverden siden ingen plutselig hadde nøkler til døra lenger!
Jeg er evig glad for at det ikke var meg som måtte rydde, åpne og lufte ut av videoverden i dag! Takk, tusen takk til Henriette og Hanne! :)

I dag våknet jeg ca av meg selv i 10 tiden og etter mye dill og sånn kom jeg meg ut av senga og opp i håndballklærne. Bestemte meg for å gå en laaaang omvei rundt mosen til siddishallen for å prøve å komme i form, noe som fungerte ganske bra! Vi tapte så det sang etter, men tatt i betraktning at vi var en spiller mindre og Ane tøffingen aldri i sitt liv har tatt i en håndball før så syns jeg vi gjorde det veldig bra! :)
Nå har jeg så vondte knær at jeg ikke en gang klarer å gå trapper og jeg føler meg rett og slett mørbanka. Men fyttigrisen så godt det var med en skikkelig treningsøkt! Til tross for at det var dagen derpå! 
 

Happy Bday Cecilie!

Gratulerer kjempemye med 22årsdagen!
bilde 039cecilie frekke seg temafiakro 005

Ha en fantastisk fin feiring i kveld! Masse glad i deg vennen!

funny blooper

Jeg vil blogge, jeg føler for å skrive noe, men hva?
Har stått (ja, er på jobb) foran pcen i en halvtime nå og grublet på hva jeg kan finne på å blogge om. Jeg kan blogge om den kjekke fredagen min, men da blir det et type: "også gjorde vi, før vi, også"  innlegg.
Og det føler jeg ikke for! Jeg kunne googlet et eller annet bare for å skrevet noe litt interessant, men jeg kommer ikke på noe å google.
Jeg kunne også lekt meg litt på youtube for å finne en morsom video slik at dere flirer litt. Kanskje jeg skal det?
Siden det er lørdag og personalfest på løkken så regner jeg med at det kan bli et festlig innlegg i morgen hvis folk er flinke å drikker opp all alkoholen jeg og Julie kjøpte i går. Alkohol for flerfoldige tusen også er vi ca 9stykker som skal drikke! Det kan jo bare gå en vei!

Jeg vil prøve å få dere til å flire, jeg lo hvertfall godt av disse to klippene:

Har du en morsom video fra youtube så legg gjerne igjen en link! :) 

Hva skal DU i kveld? 

Det tar helt av! :)

Jeg har litt prestasjonsangst for mitt neste innlegg! Det tok jo helt av med kommentarer på mitt forrige innlegg, nesten litt skremmende.
Det har heller aldri vært så mange mennesker inne på bloggen min på en dag! Jeg hadde over 600 mennesker som var innom å kikket på bloggen min (ca?)
Det er helt villt! Merkelig hva noen sko kan gjøre! hehe... Utrolig koselig med tilbakemeldinger fra så mange, jeg har prøvd å besøkt hver eneste av dere som selv hadde blogg, men har ikke fått lagt igjen kommentar til alle!
Jeg må egentlig passe meg for å finne flere blogger jeg liker å lese, blogglista mi begynner å bli flaut lang.
Men det skal dere ha, fantasti har dere alle og det er sååå mange flinke bloggere der ute! Humor, selvironi, sarkasme og masse masse fine bilder!
Jeg koser meg når jeg leser og det er nesten som om jeg føler at jeg kjenner dere!

Well, nok om det! Jeg skrev i forrige innlegg at jeg ønsker meg noen svarte pumps med killer hæl! Jeg har funnet de jeg har lyst på:

v272246Disse pumpsene fra Victoria`s secret og er fantastisk kule! Eneste som er litt kjipt er at de er i størrelse 5, noe som egentlig sier meg lite. Jeg bruker str.36, noen som har peiling på hvilken størrelse jeg burde ha i disse da? 5 trodde jeg var for stort?


v234185Har og vannvittig lyst på noen kule svarte støvletter og syns disse var ganske tøffe! Victoria`s secret har dritmasse kult og så fort jeg får meg lønn skal jeg ta meg råd til å shoppe litt!


Har du en kjekk internett side der man kjøpe sko, klær osv..?  Del gjerne linken med meg!

Mine sko....

Dagens sko du liksom, når jeg først begynte å ta bilder av sko så klarte jeg ikke stoppe og tok like så godt bilde av dem alle sammen! Fikk ryddet litt og innsåg at jeg gjerne bør hive en del sko og kjøpe noen nye! Har sko som er så utslitt at de nesten ikke henger sammen, men minnene og det at de er så vannvittig gode å gå i gjør at jeg ike klarer å hive dem.
En annen ting jeg fant ut av var at jeg trenger noen nye svarte pumps. Spisse og med en killer hæl! Har utrolig mange sko med åpen tå, men ikke så mange med hel tå! Irriterende! Men hva skal man med fine sko i Stavanger, brosteinen ødelegger jo hælen uansett!
Men sko innlegg kan være relativt kjedelig, derfor skal jeg rett og slett legge ut bilder av alle mine sko med en gang og bli ferdig med det! Mangler noen brune korkesko (Tonje?) og et par andre pumps som sikkert ligger rundt forbi. Jaja...
marie 22 010marie 22 013marie 22 016


marie 22 006marie 22 003marie 22 009


marie 22 001marie 22 004marie 22 015


marie 22 022marie 22 021marie 22 008


marie 22 005marie 22 019marie 22 011


marie 22 012marie 22 011marie 22 023
marie 22 014marie 22 025marie 22 026marie 22 024
Sånn, det var det! :)

Dagens sko

De siste månedene har jeg blitt en nesten overivrig blogger, både når det gjelder å lese andre sine og oppdatere min egen blogg med dagligdagse bekymringer, kjedelige fortellinger om hva jeg har gjort i løpet av en dag og andre merkelige og spennende (?) ting.
Det jeg har lagt spesielt merke til er hvor mange som legger ut bilde av maten de har spist/laget osv.. Utrolig kjekt for oss som ikke er så kreative i matveien. Og selv om jeg er kresen som fy når det gjelder mat så må jeg innrømme jeg har dristet meg til å prøve noen av de rettene jeg har funnet rundt forbi på nettet.
Andre populære ting er å oppmuntre til trening og da gjerne ved hjelp av bilder, tips og positive kommentarer! Suuupert!! Digger det!
En annen ting folk blogger mye om (og gjerne legger ut bilder av) er hva slags antrekk de har på seg! Hadde jeg bare vært en person som var over gjennomsnittet interessert i klær så kunne nok jeg og gjort noe sånn. Men siden jeg for det meste enten går i jobbuniformen min eller joggeklær så kunne nok det blitt relativt kjedelig for dere.

Meeeen, jeg er litt veldig forelska i sko! Kjøper altfor mange, bruker dem sjeldent, men guuuud så kjekt! Jeg kunne skrytt på meg at jeg gikk i forskjellige sko så og si hver dag, men det stemmer nok ikke. Vi har vel alle våre favorittsko! Så derfor har jeg masse masse sko i skapet som egentlig bare står der sånn i tilfelle jeg får bruk for dem.
Så derfor skal jeg introdusere noe nytt på bloggen min! Ikke sikkert dere syns det er like morsomt som meg, men jeg gleder meg til å prøve alle skoene mine og ta bilder av dem! Yaaaay...

Dagens sko er:

dsc00466dsc00468Mine svarte vans sko! Elsker dem og for øyeblikket er det mine absolutte favoritt sko! :)

Hva er dine favoritt sko?

kjedelige dagen

Jeg blir like fasinert hver gang folk kommenterer innlegg på bloggen min som er flere år gamle! Hvordan finner de fram til de? Sitter de å leser hele bloggen min før de plutselig kommenterer på et tilfeldig innlegg, eller søker de rett og slett bare opp enkelte ord på feks google også dukker jeg opp?
Morsomt er det hvertfall! :)
I dag var planen å starte dagen med nok en runde rundt Mosvannet, men været var ikke helt min venn i dag og det har snødd/regnet i hele dag! ¨Så da droppet jeg det. Prøver på ny i morgen!
Så jeg har brukt hele dagen til å prøve å lære meg makro, sitter her med bøkene famfor meg ennå. Jobber langt fra flittig, men jeg prøver i det minste! :)

I kveld har jeg egentlig ingen planer, har på en måte litt lyst til å være sosial, men så har jeg ikke lyst alikevell! Jeg finner nok på noe lurt!

Hva skal DU i kveld?

Fine dagen!!

I dag er jeg overbevist om at jeg har hatt den beste morgenen denne vinteren! Ikke bare en, men flere solstråler traff meg midt i ansiktet og vekket meg. Og jeg ble langt fra sur over å bli vekket. Jeg bestemte meg heller for å utnytte denne fine dagen så etter å ha dillet meg gjennom blogger, nettsider og diverse kom jeg meg i joggebuksa og i retning Mosvannet!
Jogget en runde (i relativt bedagelig tempo) og siden det fortsatt var fint vær da jeg var komt rundt fikk jeg jammen gått meg en runde også! Herlig! dsc00458
dsc00457dsc00459
Etter min aldri så lille treningsøkt gikk jeg ned på videoverden for å henge bittelitt sammen med Julie. Vi planla personal festen på lørdag, antall enheter alkohol som skal kjøpes inn, ca hvor fulle folk bør bli og vi ringte Kjelli for å mase om penger til all denne alkoholen! Vi tror vi har en meget bra plan! :) Lørdag blir fin fint!
Da jeg var lei videoverden var jeg en kjapp tur innom straen senteret hvor jeg kjøpte inn det jeg trengte til å lage verdens beste middag! Nemlig pastasalat!
(fullkornspasta, salat, egg, kylling, bacon og grønn pesto)

dsc00431

Nå har jeg nettopp spist meg skremmende mett og angrer egentlig littegrann på det. Resten av kvelden så er planen å tenne masse masse stearinlys på hele rommet, skru av taklyset, krype godt under dyna og kose meg med diverse serier. Har to episoder igjen av frustrerte fruer + hele sesong 3 og 4 av Entourage så skal nok klare å underholde meg selv. Skole? Det tar vi i morgen! :)

Back from Bergen!

Har hatt en helt fantastisk helg.
Hele 3 dager helt uten jobb! Også har jeg fått tilbrakt masse tid sammen med Lillian og Camilla, noe som alltid er veldig kos! Jeg har festet i en annen by, som absolutt ikke var feil. Kjekt å treffe nye mennesker, se igjen gamle og ikke måtte tenke på at "alle" vet alt...

Denne uken er det rett tilbake jobb. Litt godt og egentlig, er jo alltid kjekkere å vite at du tjener penger å  ikke bare bruker! :)
Vurderer om jeg skal ta et par ekstra vakter på dolly denne uken, ikke så altfor mange dager på Widerøe. Men tar det litt på sikt, må nesten begynne å være litt seriøs når det gjelder skole også! Har i tillegg også ansvar for å lære meg selv mest mulig opp i den nye jobben, så har nok å gjøre hvis jeg bare gidder! :)
Også må jeg komme i gang med treningen igjen, ble lite trening sist uke! Og med all den fråtsingen i mat og alkohol i helgen så er det bare å få fingeren ut!

Men nå ble dette et veldig kjedelig innlegg så skal slutte å skrive bare for å skrive! Så fort jeg har komt meg hjem fra jobb i kveld skal jeg legge ut alle de morsomme bildene fra helgen! :)

jenter er og enkle?

Tror egentlig lørdags kvelden skal bli viet få ord på denne bloggen! Ting er gjerne bedre usagt (skrevet?)
Men det var en utrolig koselig kveld! Kjekke søte jentene i klassen til Lillian! Herlige jenter! :) 
Morsomt vorspiel med store mengder singstar! Musserende vin var og veeeldig ok! Formen var bra og alle fornøyde! Så hvorfor ikke "ødelegge" kvelden med jäger shotter? Lurt... 
Og for all del, hvem trenger shott glass? Melkeglass funker det og! Og da blir man jo som regel veldig smart! Spagaten sa du? Lett... 

Og det var vel ca alt jeg hadde å fortelle om lørdagskvelden/natten! Hvertfall alt jeg ville skrive om! :p 
Bergen er jammen en fin by! "Gutter er enkle"

Bloggeri bloggera! Hadde egentlig ikke tenkt å blogge noe mens jeg var i Bergen, men er man hekta så er man hekta! 
Mitt første døgn i Bergen har til nå vært fantastisk morsomt! Mye av den æren skal Camilla ha! :) 
Mens jeg ventet på at flyet skulle gå fra Sola til Bergen fikk jeg melding av en bekymret og litt sur Lillian som kunne fortelle meg at Camilla ikke hadde komt hjem den natta. Jeg ble bittelitt bekymra siden Camilla var den som skulle hente meg på buss stoppen, men tenkte jeg fikk bekymre meg for det når jeg var komt til Bergen. 
Framme i Bergen ringte jeg Camilla og etter to forsøk var det en fnisende Camilla som tok telefonen, helt edru sa du?
Fikk beskjed om å gå av på danmarksplass og at hun skulle vente på meg der, hadde ikke helt troen på det men satte meg på bussen i retning Bergen sentrum. 

Synet som møtte meg på buss stoppen var priceless og jeg skulle såååå ha tatt bilde! Camilla var langt fra edru og skillte seg greit ut i forhold til de andre som ventet på bussen. Ved nærmere øyesyn kunne man og skimte en relativt stor kul i pannen til Camilla! 
På vei hjem til Camillian fikk jeg servert hele historien som låg bak kulen i pannen til Camilla. 
Hun hadde vært på nachspiel da en gutt hadde klikket helt, begynt å hive rundt på ting, deriblant et stuebord. Dette stuebordet hadde han først hevet i veggen før Camilla fikk bordet i retur midt i pannen! Hvor vanlig er det? Typisk Camilla sin flaks! :) 

Vel hjemme i den fine fine leiligheten til Camilla, Lillian og Merethe fikk jeg en kjapp omvisning før Camilla kollapset på sofaen sammen med en STOR kaffekopp. Målet til Camilla var å holde seg våken slik at hun kom seg på forelesning klokken 11. Lykke til tenkte jeg, Camilla er kjent for å trenge masse søvn så jeg regnte nesten med at hun kom til å sovne kjapt, men neida... Vi kom oss faktisk på skolen og jeg hadde min første forelesning dette året! :p hehe... 
Vi holdt ut en time, da var jeg lei og Camilla trøtt så vi ruslet hjem. 
Hjemme i leiligheten tvang jeg Camilla til å sove litt mens jeg såg tv. Lillian kom hjem, mekket mat og forsvant ut døra igjen. :) 
Middag ble servert i 6 tiden og jeg fikk smake en ny tacorett som var skikkelig yummi! Etter maten var det klart for en typisk fredag, nemlig Norske Talenter, Senkveld og senga! hehe.. :) 

Nå er det lørdag og jeg har hatt en fin formiddag å dette her, men oppdatering kommer nok i morgen! Orker ikke blogge mer nå :) 


hits