mars 2007

Min helg...

Fredan:
frokost, lekser, litt tv, gavehandling, trening med Hanne, alkoholshopping, en liten tur te Forus i gul dollybil, jobb, hjem

Lørdan:
rydde rommet, frokost, jobb i noen timer, dusje, kle meg, gjøre meg klar, bursdagsfest for Hanne og Tine =)

Søndan:
forhåpentligvis våkne i senga mi på Klepp, frokost, litt lekser (hvis formen tillater det), kino med Aleksander (Ninja Turtles, gleder meg som en unge), gå tur på kvelden, litt lekser

Jepp, sånn ser helgen min ut! =)

O`Sol med din glede

De siste 3 dagene har jeg vært veldig glad i Norge. Det er sol sol sol, helt fantastisk! Håper det holder et par dager til! I går (tirsdag) gjorde jeg egentlig fint lite, var på skolen (forbrukeratferd og makro) Helt ok! :) Skulket de to siste timene og reiste på kvadrat med Tonje, litt useriøst i det fine været, men vi tilbrakte ca en time på kvadrat før jeg reiste hjem til Klepp. Der kledde jeg på meg sommerklær og gjorde meg klar for å sitte på terrassen med en god bok, men etter en stund gikk det opp for meg at det muligens ikke var helt sommer ennå. Det ble rimelig kaldt etterhvert så jeg gikk inn å lagte middag til familien før jeg satte meg ned på kjøkkenet med skoletingene mine.
Ryddet i alle forelesnings notatene, skrev de litt om, laget system og var meget fornøyd med meg selv etterpå! Etter en liten pause fortsatte jeg med skoleting, leste litt psykologi og kikket såvidt det var på makro bøkene før det var tid for kvalitets tid foran tven! Tirsdag er min offisielle tv dag, først dansefeber også frustrerte fruer! :)

I dag skinnte også solen! Glede...
Reiste på jobb og må innrømme det var litt kjipt å måtte jobbe når det var så fint ute. Men siden det sjelden er mye å gjøre på dagene på dolly så ruslet jeg litt rundt omkring ute. Det å kjøre bil med vinduene nede og med masse gla musikk er heller ikke helt feil så jeg koste meg! :)
Etter jobb hentet Hanne meg og vi kjørte til Melsheia der vi gikk tur i det fine været. Kjempekoselig å gå tur med Hanne, fikk snakket om alt og ingenting! Da vi hadde gått "runden" var jeg egentlig klar for å gå mer, men bestemte meg for å reise hjem å spise og dette her. Etter å ha vært hjemme en liten time reiste jeg tilbake til Sandnes der jeg møtte Therese og Cecilie. Vi handlet taco før vi reiste opp til Karen! Der laget vi mat og satt hele kvelden og snakket sammen i sofaen! Kjempekoselig som alltid når 4kløveret er samlet! =) En herlig gjeng...

Merkelig hvor lite det skal til for at jeg smiler når det er sol ute, alt er så mye kjekkere da! Im lovin it..!!!
Skulle ønske vi hadde mer sol i Norge. I morgen er det trening, så skole, så generalsamling på skolen, så leilighetsvisning før jeg muligens skal ut med Camilla og Tonje! =) Oh, happy day... :)

min dag

I dag er en dag som ca har gått helt etter planen, rimelig fornøyd med akkurat det! =)
Jeg startet dagen med å stå opp, dusje, slappe av, spise frokost å dette her før jeg tok tog og buss til skolen. På skolen gjennomførte jeg 2 timer psykologi før Tonje kom og hentet meg og vi reiste til Hennes for å shoppe babyklær. Etter å ha kjøpt litt klær og diverse kjøpte vi oss is og gikk litt rundt i solfyllte Stavanger og fikk en skikkelig vårfølelse!
Så reiste vi til sykehuset for å besøke Kristin og Joakim. Da vi kom var både Morten og Nikolai der, kjempekoselig selv om Niklai sov riiiimelig godt! =) Joakim var hvertfall helt utrolig søt! Dødsherlig!
Etter sykehusbesøket reiste vi til Sandnes der Tonje kom seg på jobb og jeg labbet i vei mot sports club, men ca framme ved SC snudde jeg og gikk tilbake. Hvorfor trene inne når jeg kan trene ute i det fine været?
Så da jeg kom hjem til Klepp skyndte jeg meg å skifte til treningsklær før jeg skiftet mening og la i veg ned mot Frøylandsvannet.
Jogget to runder rundt Gunnarsberget (for de som vet hva det er, hehe...) før jeg jogget mot Orstad og snudde å jogget tilbake mot Klepp Stasjon igjen ca halveis mot Orstad. På veien tilbake møtte jeg på mamma som og var ute å gikk seg en tur så da tok jeg like så greit å gikk en runde sammen med henne og! =)
Kjempeherlig å være ute i det fine været. Etter å ha fått i meg litt mat, slappet litt av og dette her satte jeg meg ned sammen med makro bøkene mine og var fast bestemt på å være flink makro jente og i det minste prøve å forstå noe.
Jeg må innrømme jeg fant på de mest utrolige unnskyldningene for å gjøre alt annet, men jeg ble nå sittende med makroen i 3 timer og føler hvertfall jeg gjorde noe fornuftig. Litt lærte jeg jo. (Oljefondet var i 2004 på 1016 milliarder NOK, det er ganske mye det) Husker btw bare uviktige ting, det som er problemet mitt! hehe...

Nå er det hvertfall kvelden og jeg skal lese litt før jeg skal sove. Tidlig opp i morgen for å komme meg til skolen! Forbrukeratferd og Makro, en lang og kjedelig dag! Men skal nok holde ut!
Hadde dessuten satt pris på sol og varmt vær i morgen og! =) Jeg liker våren... Ikke skuff meg med å bli kaldt å kjipt igjen nå!

Gratulerer med ny baby! =)

GRATULERER KJEMPEMASSE TIL KRISTIN, MORTEN OG NIKOLAI MED EN LITEN GUTT, JOAKIM!!!! =)

Er litt treig til å få med meg hvem som kommenterer på gamle innlegg, er ikke å sjekker det så altfor ofte.
Men til Wenche som har kommentert "min jul" innlegget: Jeg er født og oppvokst på Fagernes, har en pappa som bor der ennå og ja, jeg har en tante og onkel som er fra Ulnes. (Solveig og Ingar Lyseng) :)
Hvem er du? Ble veldig nysgjerrig nå! =)

Sånn utenom det så kan jeg ikke påstå at fredagen var en dag der det skjedde de helt store tingene. Jeg hadde 5 timer juridiske emner, noe som var sliiiitsomt, men og lærerikt så klart. Etter skolen reiste jeg hjem, spiste, slappet av å dette her før jeg stakk på jobb.
I dag sov jeg til jeg våknet av meg selv, klokken 8!!!! Låg ganske lenge i senga og bare leste og funderte på hvorfor jeg i alle dager ikke er så våken de dagene det er skole?! Da badet var ledig sto jeg opp, tok en laaaaaang dusj og tok på meg koseklær. Nå sitter jeg i senga og sjekker ut diverse blogger, nettsider, facebook, nettby, blink, myspace, osv... Planen er å komme meg ned å spise frokost snart. Jeg er sulten! =)
Skal ikke på jobb før klokken 3 så har "mange" timer igjen før det. Men så er det ganske mye jeg burde få gjort på den tiden og. Jeg burde ha tatt meg en joggetur, jeg burde vært en tur på kvadrat eller noe for å bruke litt penger når jeg for en gang skyld har fri på en lørdags formiddag, jeg burde kanskje besøkt Kristin på sykehuset (men siden Tonje jobber så drøyer jeg det), og jeg burde ha vært fornuftig å lest litt siden eksamen nærmer seg. Men utrolig nok å frister ingen av delene. Finner nok ut av det =)

Etter jobb, noe som vil si ca klokken 11 skal jeg enten hjem, ut med Tine, besøke Ingrid og Kine i Stavi eller ringe til Camilla og finne ut hvor drita hun er for så å vurdere å være med henne! =) Dette er egentli noe jeg bør finne ut av før jobb sånn at jeg kan ta med dusjeting og litt finere klær en koseklær! Tror ikke utvaskete joggebukser og en stor stygg blå fleece er noe jeg vil satse å gå ut på byen med! :)
Men det ordner seg nok alt. Hadde vært litt interessant å reist hjem til Klepp etter jobb og for å sjekke ut livet i garasjen. Motti og Johnny skal innvie den nye garasjen med en stor fest der alle må kle seg ut osv.. Mange leker skal de og ha! Har stor tro på at det er en godt drita gjeng som venter meg hvis jeg reiser dit! =)
Nå skal jeg ikke skrive mer bare for å ha noe å gjøre, jeg skal gå å spise frokost, også lese bittelitt (slik at jeg ikke har kjempedårlig samvittighet) før jeg nok må dra meg ut på en joggetur!

God helg folkens! =)

Skodilla

Jeg er på sko jakt. De aller fleste har vel fått med seg at jeg er en lidenskapelig "samler" når det gjelder sko... Jeg er veeeeldig glad i å kjøpe sko, men bruker som regel ingen av dem.
Grunnen til det er så enkel at jeg har alltid et favoritt par eller 4 som jeg går i til de omtrent er utslitte. I ca ett år nå har de hvite Nike skoene vært min trofaste venn. Rett og slett elsker dem! Det samme gjelder vans skoene som en gang var rosa og brune, men som nå er gråe.
Men føler at det er på tide å bytte ut disse to med noen nye. De brune adidas skoene med borrelås som jeg kjøpte for ett par måneder siden er blitt lite brukt og jeg innså vel at borrelås var noe som tilhørte barneskolen for min del. Derfor tråler jeg nå gjennom sider som: www.vans.com, www.dcshoes.com, www.danscomp.com, www.nike.com  osv... kun på jakt etter noen kule nye sko! :)
Kjøpte forresten to par nye søte hvite sommersko på lørdag! Ble i dårlig humør av at det snødde når jeg gledet meg slik til våren at jeg rett og slett så meg nødt til å kjøpe noe for å gjøre meg i bedre humør! Og søte sommer sko som jeg sikkert aldri kommer til å gå med funker alltid på humøret! =)
Har du tips om en side med kjekke sko er det bare å legge igjen en link slik at jeg kan bruke mer penger.. :) Og jeg kjøper gjerne alt fra flip flopper, støvletter, pumps, ballerina sko, joggesko, skatesko osv.. Er ikke vanskelig jeg!

Og en siste ting, facebook er kjeeeekt! =) (www.facebook.com, for de som ikke følger helt med! hehe...) Har fått en venn jeg satte meget stor pris på!

Sirkus :D

For å stoppe denne "diskusjonen" som Tonje og Lillian har startet på bloggen: Helt ok at dere foretrekker "ekte" menn med hår på brystet! Men kan ikke bare jeg få like "smågutter" uten hår på brystet? hehe... :) Hver sin smak!

Uansett... I dag klarte jeg smiske meg med på sirkus sammen med hele familien. Etter å ha vært på sirkus i fjor mens jeg bodde i Nice så ble jeg om mulig enda mer fasinert av sirkus enn jeg var da jeg var liten. Det er noe med lukta når du kommer inn i sirkusteltet, når lyset går av, orkesteret starter å spille og sirkus direktøren kommer dansende inn i manesjen. Jeg blir helt borte vekk!
Må innrømme at i forhold til sirkuset jeg var på i Frankrike så ble jeg litt skuffet over sirkus Arnardo (usikker på hvordan det skrives) Litt tamt...
Men jeg koste meg, ingen fare for det. Særlig sirkus prinsessen var noe jeg satte pris på, har som de fleste vet alltid hatt en drøm om å bli prinsesse! hehe... :)
Men det er merkelig hvor pysete jeg er blitt, jeg mister nesten pusten når akrobatene henger etter tennene oppe i lufta og når store elefanter "legger" seg oppå små barn. Men sånn utenom å være bittelitt redd så setter jeg stor pris på klovner (som egentlig ikke er morsomme, men som du ler av bare fordi du føler du må), søte hunder som gjør morsomme triks, muskuløse sterke menn som viser hvor flinke de er til diverse... Og for å ikke glemme elefantene, jeg elsker elefanter! De er så søte! :) *kosepå*
Jepp, jeg elsker sirkus! =)

image173

McDreamy

Jeg er som tidligere sagt/skrevet meget opptatt og avhengig av Greys Anatomy for tiden. Og i dag gikk det opp for meg med et lite sjokk at jeg såg siste episoden av sesong 2 i går, og det uten å ha begynt å laste ned sesong 3. Litt lettere panikk med en gang, men det gikk over! =) Litt sånn The OC panikk, det gikk jo og fort over! :)
En annen ting som gjør meg lettere irritert er at den snille naboen (aner ikke hvem) som har vært så vennlig å låne meg internetten sin plutselig ikke er der lenger, greit plagsomt! Så nå har jeg funnet en annen nabo å koble meg opp til, men han har ikke så raskt internett så han andre så det å laste ned episoder av Greys Anatomy virker som et mareritt akkurat nå!

Men tingen med dette innlegget er at jeg som Meredith Grey har funnet min McDreamy. Selv om Meredith har funnet en med gjensidige følelser så har jeg fortsatt funnet min McDreamy.
En McDreamy er jo en som jeg bare kan drømme om at jeg en dag får og blir min! =)
Jeg har som vane å falle for dritt sekker, og jeg faller som regel rimelig hardt og 98% av gangene ender det opp med tårer og sånn sutre greier.
Og denne gangen er ikke noe unntak! En tvers gjennom drittsekk (kanskje å ta litt i, men jeg liker å tenke på han som en dritt sekk.. Lettere å akseptere ting da, hehe...)
Han er hvertfall en ordentlig fløtepus.
Anyway... Som jeg har skrevet på msn: McDreamy Can McDo Me ;)

image172

Næringslivsdagene

I går var en spennende dag på BI, jeg tok meg faktisk delvis fri fra jobb for å være på skolen. Det er ganske imponerende! Hvertfall, det var næringslivsdagene på BI. Jeg rakk uheldigvis bare 3 foredragsholdrere + Kristian Artnsen før jeg måtte gå, men jeg var meget fornøyd med det jeg fikk med meg!
Hadde egentlig ikke de helt store forhåpningene til denne dagen, men jeg ble positivt overrasket!
Hele poenget med næringslivsdagene er å motivere og fortelle oss søte små BI studenter om hvordan det er i næringslivet, hva som er viktig, ikke viktig, hvordan ting fungerer osv.. (hvertfall slik jeg oppfattet det, hehe...)
Jeg syns det var veldig kjekt og skal garanter være med til neste år, lærerikt og spennende. Likte spesielt godt Oilers treneren, han var morsom han! Og han mannen som var konsernsjef/sjef (et eller annet) i SSF i Sandnes, han var kjempekoselig. Kunne godt fått en jobb der! hehe.. Ikke det at jeg kan så mye om rør å dette her, men alt kan jo læres. Selge kan jeg hvertfall! =)

Nok om det, gidder ikke skrive et kjeeeempelangt innlegg om næringslivsdagene på BI.
Sånn ellers så sjekket jeg resultat tabellen for håndball og det viser seg at vi faktisk klarte dra i land en 3.plass. Ganske kjekt, ikke det at en 3plass i bedrifts serien er noen big deal, men kjekt er det uansett. En ting som ikke er så kjekt er at det viser seg at Stavanger Kommune sitt bedriftsforbund ikke har godkjent forsikring, noe som betyr at hvis jeg får problemer med armen (noe jeg nesten garantert kommer til å få med min flaks) så får jeg ikke noe støtte siden de ikke har forsikring. Ble litt paff siden jeg trodde alle måtte ha forsikring og det samme ble mamma. Så regner med det blir en del telefoner frem og tilbake til Stavanger kommune og RMBK de neste dagene...


Sånn helt til slutt, gratulerer med dagen Sara! =)

Norbit

Ny uke, nye muligheter! Det var i dag 100 dager igjen til Bali, det er ikke sååååå lenge! hehe...
I dag har jeg vært flink skolejente og hadde org.psykologi. Etter skolen reiste jeg og Tonje til Sandnes der vi gikk på kinaen for å spise lunsj. Det er lenge siden jeg har spist kinamat så det smakte godt. Ikke like godt som den maten Lok Lee lager på Far East Takeaway i Stavanger, men alikevell godt! =)
Etter å ha spist vandret jeg litt på vågen og ventet på toget før jeg reiste hjem og slappet litt av, snakket med familien osv... Halv 7 var jeg tilbake på Sandnes og da for å treffe Marie. Vi gikk på kino og såg Norbit..
image169
Da jeg og Marie såg traileren til filmen for ett par måneder siden virket den hysterisk morsom, men må innrømme jeg ble litt skuffet. Jeg lo fortsatt ganske mye, men filmen var ikke så vannvittig morsom! Men men...

Sånn utenom det har det ikke skjedd så veldig mye spennende. Nå ligger jeg i senga og er egentlig veldig klar for å sove siden jeg skal tidlig opp på skolen i morgen. Håper bare det blir forelesing, det ble jo ikke det sist. Meget kjipt å stå opp halv 7 også er det ikke forelesning, men men.. Jeg har vel godt av å stå opp å komme meg på skolen for å sitte i grupperommene og! Får gjort mer der enn hjemme! =)
Fikk ikke tid til å trene i dag så det må jeg få unnagjort i morgen. Har jo 100 dager (99 blir det vel) på å komme i noenlunde form før Bali! hehe...
Natti =)

Unger

Og for de som lurte så klarte jeg springe ned 4 unger og tok nesten knekken på 3 andre på jobb i dag. For et kaos, hvor er det blitt av skikkelig barneoppdragelse der ungene må sitte rolig til de har spist? Det å leke "sisten" inne på en restaurant er ikke akkurat så veldig populært. Djiiiis...
16 unger i kø til isbuffeten gjorde og at det ble litt kaos, de skal jo ikke bare forsyne seg 1 gang, men helst 4-5 ganger og da med så mange kuler is som de bare klarer å stappe oppi skåla si.
Unger er herlige, så lenge de sitter i ro, holder munn og ikke søler!

Tror jeg skal slutte å oppdatere bloggen flittig, det er jo ingen som kommenterer lenger :(
Nå skal jeg se Greys Anatomy =)

Dolly kaos

I går "sviktet" jeg et par mennesker. Jeg hadde store planer om å reise til Sara på bursdagsvorspiel etter jobb for så å møte Siri på checkpoint etterpå.
Men jeg orket rett og slett ikke. Dagen på jobb i går var grusom, selv om jeg bare jobbet 5,5 timer. Noe må seriøst gjøres på Dolly Sandnes ellers så er jeg redd mange av oss vil si opp jobbene våres.
Restauranten er rett og slett for liten til alle menneskene, kjøringene og take awayene vi har. Det er helt sykt i helgene for tiden.
Fredag var en grusom dag der det var vannvittig mange kjøringer og fullt hus i restauranten ca hele kvelden, og vi tenkte for oss selv at det kan jo ikke bli verre i morgen. Så feil tok vi, det ble mye mer å gjøre!
På en "vanlig" travel dag der alle hele tiden har noe å gjøre har vi feks ca 50 kjøringer, men i går hadde vi hele 67 kjøringer. Det sier seg selv at når vi har leveringsgaranti på 1time så kjører sjåførene våre greit mye, greit fort å blir greit stresset. Meget glad jeg var servitør i går og ikke sjåfør!
Og som om ikke det er nok så hadde vi hele tiden fullt hus i restauranten og folk bestillte MYE takeaway. Folk måtte vente i over 45 minutter på pizzaen som til vanlig tar ca 20 minutt. Vi har det ikke bare trangt på jobb, vi springer på hverandre og det er tro det eller ei ikke stor nok ovn til alle pizzaene vi lager. Hele tiden i går var det stappfullt på benken med pizza som stod i kø for å få lov til å komme i ovnene.
Vi har egentlig fått ny ovn, den har bare ikke komt på plass ennå. Da vil vi ha plass til 6 pizza mer samtidig enn det vi har nå. Men jeg er ikke sikker på om det er alt som skal til. Folk jobber seg jo ihjel sånn så det er nå. Lene (my big boss) har jobbet dobble vakter hele helgen, misunner henne ikke litt.
Hadde det vært opp til meg å bestemme hva hovedkontoret skal gjøre for å ordne opp i kaoset på Sandnes så hadde jeg satt i gang med å lage ombygningsplaner med en gang.
Vi trenger kokkestasjon for delivery, helst større lager (selv om det ikke er mulig), større kokkebenk der vi er nå, større ovn (det får vi forhåpentligvis snart), nye stoler i restauranten (er du uheldig kan du risikere å sette deg på en spiker, siden mange av stolene holder på å knekke sammen) og hadde jeg fått bestemt hadde jeg pusset opp hele restauranten. Ikke misforstå meg nå, restauranten er fin, men jeg ville gjort den ennå finere! =)

Ble mye Dolly pjatt her nå, men jeg tilbringer mye tid på den plassen og slik som det er der nå så vet jeg ikke hvor mye lenger jeg orker å jobbe. Jeg liker at det er travelt, men det er ikke mye kjekt med sure kunder osv...
Har du planer om å spise på Dolly Sandnes i helgene: Bestill bord! =)
Nok om det, jeg skal stå opp å komme meg på jobb. Søndag er barnefamilie dag, det kryr av unger og aner jeg det rett så kommer jeg nok til å springe ned ett par av ungene i dag og! Tror muligens og jeg kommer til å bli mektig lei av ballonger og tegnesaker! Wish me luck...!

My Ipod

Endelig helg!
I går var torsdag og jeg var på kroa sammen med Ingrid, Kine og Aina. Ingrid var som vanlig edru mens jeg, Aina og Kine drakk. Det var skuffende lite mennesker på kroa, men vi hadde det gøy for det om. Da kroa stengte stod jeg, Ingrid, Aina, Kine, Christian E, Tommy og Arne Vidar å ventet på at taxien skulle hente oss. Men snille Christian som var vakt på kroa fyllte opp bilen sin. Vi klarte utrolig nok presse 8 mennesker inn i en bitteliten golf. Ganske bra gjort! :) Det var en meget morsom tur til Taket... På taket var det mye folk og vi fikk danset og drukket fra oss. I halv 3 tiden gikk vi bort på Beverly der vi bare var så vidt innom dørene før vi reiste hjem. Jeg sov på sofaen til Ingrd og sov meeeeget godt! =)

I dag var det skole fra halv 10 til halv 1 og det var faktisk meget interessant. Liker juridiske emner! :) Johnny var så grei og kom å hentet meg på skolen og kjørte meg hjem. Her hjemme har jeg fått spist litt, slappet av, sett en episode Greys Anatomy og gjort meg klar for jobb. Det kom og en pakke på døren til meg i dag, min nye søte Ipod.
28914-167

Jeg likte min forrige Ipod Nano veldig godt, men siden jeg har store planer om å starte opp med jogging igjen fant jeg ut at det passte best med en Ipod shuffle. Den er knøttliten så det er fare for at jeg kommer til å rote den vekk dessverre, men så var den kjempesøt da! =) Og tro det eller ei, men jeg valgte ikke den rosa denne gangen, men faktisk en oransje.. Ganske kul! hehe...

Nå skal jeg få i meg litt frukt før jeg skal klipse på meg Ipoden og synge hele veien til toget! =)

Frustrasjon

Noen gang hatt så lyst til noe også går alt bare galt? Sånn har min kveld vært... Ikke mye kjekt!
Det er nå snart 4 måneder siden jeg brakk armen under en håndballkamp, kampen ble avlyst og helt siden da har jeg hatt så vannvittig lyst til å få "revansj" mot laget vi spillte mot. Selvsagt var det ikke det andre laget sin skyld at jeg brakk armen, men jeg hadde såååå lyst å vinne over dem!
Og i dag skulle jeg endelig få sjansen til det, trodde jeg! Hele laget var skikkelig ready for fight og vi ble ennå mer klar for å vinne når vi fikk vite vi lå på 3.plass i serien. Men så gikk ALT galt..
Det var akkurat som om laget ikke var tilstede under kampen, vi spillte skikkelig hawaii håndball.. Og da gikk det som det måtte, vi tapte. MYE! Jeg sprang og sprang, men fikk aldri ballen. Og når jeg først fikk ballen bommet jeg på mål, til slutt fikk jeg nok og gikk ut av banen og var så vannvittig forbanna. Jeg som hadde så lyst til å vinne dritten også fungerte ca INGENTING!
Er fullstendig klar over at det bare er dårlige tapere osv.. som går av banen i sinne over å ikke få til noe, men jeg har vel egentlig aldri skrytt på meg at jeg er glad i å tape?
Jeg hadde så lyst til å vinne kampen, sitter her i senga nå og er ennå sint og lei. Frustrerende altså!
Uansett, turnering i helga. Jeg får få ut aggresjonen min der! :)

Sånn utenom det har det ikke skjedd så mye i dag, har vært på jobb og det var ca alt utenom kampen. Nå har jeg tatt en tidlig kveld og ligger å ser på diverse sider osv.. Slik som jeg pleier =)
Har lagt ned forbud mot å se serier i senga for jeg bare drømmer om det, jeg lever meg rett og slett for mye inn i det hele... Ellers så bestillte jeg meg ny Ipod i går, kanskje på tide? Etter at den andre druknet av for mye vann har jeg gått uten, men nå som det nærmer seg vår og jogge sesong var det på tide å kjøpe ny å gjøre seg klar for et par runder rundt Mosen og Frøylandsvannet! =) Gleder meg...
105 dager til Bali og 5 dager til hardkjøret begynner for fullt! :) :)

Mine siste dager

Endelig fungerer bloggen min igjen! Jeg som egentlig har hatt så vannvittig mye å skrive om de siste dagene, men etterhvert som dagene har gått så har jeg glemt mer og mer, så det er nesten ikke kjekt å skrive om det lenger!
Men jeg kan jo gi en kort oppsummering av de siste dagers hendelser:
Torsdag 1.mars:
Var på skolen og hadde statistikk, noe som ikke var noe å juble hurra for, jeg forstår ennå fint lite av faget! Etter skolen var jeg på jobb fra 16.00 til 21.00 før jeg kledde meg og kjørte til Stavanger for å treffe Ingrid. Siden Ingrid har pådratt seg kyssesyken så skulle vi på kroa for å sjekke ut hvordan det er å være edru på en BI kro.
Da vi kom var folk i full gang med kveldens quiz og folk var allerede blitt skrikende å litt ustøe. Vi satte oss fint ned på noen stoler og ventet på at ting skulle skje. Etterhvert som timene gikk ble vi oppmerksomme på at ting ikke var helt som det skulle, for det første var det ekstremt mange ukjente på kroa (vi fant senere ut at det var en folkehøyskole som var der) og for å ikke snakke om at Marianne satt der sammen med Elisabeth og Iren + et glass rødvin (eller 4-5-6-7??) Ikke et vanlig syn! :)
Vi fikk og i løpet av kvelden oppleve en slosskamp (det har vi aldri sett på BI kroa før) Meget interessant å se at gutter for en gang skyld drar hverandre i håret og hyler å skriker! En annen morsom ting er at jeg og Ingrid plutselig var ekstremt populære blant den mannlige delen av BI kroas gjester. Vi ble tilbudt alkohol, en dans og vi skulle til og med bli misjonært for! En merkelig skrue av en folkehøyskole gutt skulle absolutt få oss til å tro på Gud, Jesus å alle de andre vennene deres, jeg og Ingrid fikk til slutt nok av alle de rare menneskene og reiste hjem et kvarter før kroa stengte. Neste gang tror jeg rett og slett vi må drikke!

Fredag 2.mars:
Startet dagen med å reise på skolen, er sjelden jeg kommer meg opp på en fredags morgen, men i dag var det no problemo. Men som vanlig har jeg uflaks. Foreleseren kom aldri, arg... Lettere frustrert ble jeg med Ingrid og Camilla til byen der vi gikk og kikket i diverse butikker. Da jeg til min store glede oppdaget at det var utbetalt lønn ble jeg hoppende glad og klar for noen nye klær. Vi gikk til Levis butikken der jeg med glede betalte 900 kroner for en ny bukse! Det var jo til og med 100 kroner i avslag. ;)
Etter å ha shoppet litt reiste jeg til Sandnes der jeg møtte Lillian, Camilla og Cecilie. Vi gikk på pastabakeriet der vi spiste lunsj og fikk snakket om alt og ingenting. Etter lunsjen reiste jeg hjem der jeg hentet Aleksander på skolen og gjorde litt lekser. I 9 tida kom Marie og vi laget oss nachos til middag før vi spiste godterier og såg på film.

Lørdag 3.mars:
Min plan for dagen var å gjøre minst mulig. Noe jeg også klarte! :) Først var jeg med Mamma, Aleksander, Anne Norunn og Vilde til Stavanger der vi satte av de tre 8åringene på kino før jeg og Mamma vimset rundt i Stavanger. Vi var og på den der franske cafeen og spiste lunsj, meget god mat der btw...
På kvelden lagte jeg og mamma biff og fløtegratinerte poteter, såg på tv, spiste godterier og hele familien la seg tidlig. Herlig med en sånn lørdag iblant og! :)

Søndag 4.mars:
Gikk en kort tur langs Stokki sammen med Mamma og Aleksander før jeg var på jobb fra 15.00 til 21.00. Da jeg kom hjem gjorde jeg ikke så mye, spiste og la meg tror jeg! :)

Mandag 5.mars:
Reiste på skolen (legg merke til hvor flink jeg er blitt til dette skole greiene) og hadde org.psykologi for første gang dette semesteret! Bra Mona...
Etter skolen reiste jeg hjem til Klepp der jeg fikk i meg litt mat før jeg måtte ta toget til Stavanger igjen for å komme meg på trening. (skal bli godt å flytte tilbake til Stavi) Trening var knallkjekt, fikk spillt masse mot Aker og sprunget fra meg! Etter trening reiste jeg hjem, sjekket diverse ting på nettet, dusjet og la meg! :)

Tirsdag 6.mars:
Er akkurat NÅ på skolen, sto opp halv 7 for å rekke forbrukeratferd. Men som vanlig med min flaks ble forelesningen avlyst. Grunnen til at det ble avlyst er ikke noe jeg gidder bruke tid på å skrive om, men det var ingen "godkjent" grunn hvertfall så ca alle markedsøkonomene var rimelig sinna. Så nå sitter jeg her på skolen, skal prøve å få gjort litt org.psyk. Kunne reist hjem, men det er ikke lurt siden jeg da sannsynligvis ikke hadde komt tilbake til makroen! Og er det et fag jeg ikke forstår noe av så er det makroen... Etter skolen skal jeg trene med Sara før jeg skal hjem og tilbringe kvelden foran tven siden det er min offisielle tv dag i dag! Ca eneste dagen jeg har noe kjekt å se på! :) Danse feber og Frustrated bitches! =)Se der ja, der hadde jeg oppdater dere med hva jeg har gjort siden sist! Meget mye interessant? hehe...

hits