februar 2011

På plass i Orlando, FL

Turen ned til Orlando ble lang og slitsom. Vi ble selvsagt stoppet i alt som hadde lange køer og hvor man måtte sjekkes grundig. Det siste flyet var i tillegg forsinket i over en time. På toppen av det hele streiket gpsen på vei til hotellet. Ikke veldig morsomt klokken ett på natten etter nesten et døgn på reisefot. Men vi fant fram til slutt! 

Lillebror og jeg på flyet til Atlanta. Aleksander var fantastisk å fly så langt sammen med. Ikke en gang klaget han! Stolt av minien min! 

I dag startet vi med å spise så alt for mye til frokost. Dristet oss på en frokost buffet som holdt på å ta knekken på meg. Så utrolig mye godt. Kommer til å legge på meg minst fem kilo på ferie skal jeg fortsette slik. Så siden vi var stappmette etter frokost brukte vi formiddagen til å utforske området rundt hotellet. Gikk i gatene og kikket oss rundt. Masse restauranter og omtrent alle parkene ligger i gangavstand. Perfekt beliggenhet!

Ettermiddagen brukte vi til å handle nødvendigheter (og ikke fullt så nødvendige ting) på WalMart, rånte rundt i den superkule leiebilen vår og lekte i bassenget. Herlig med en avslappingsdag. Da resten av familien gikk for å ta seg en time out på hotellrommet spente jeg på meg joggeskoene og la på sprang. Så utrolig digg å løpe i varmen. Elsker det. 60 minutter cardio i 25 varmegrader var vondt og klamt. Men nå når jeg ligger i hotellsenga og er ferdig føles det fantastisk! Sliten og varm Mona! 

Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar for middag. Blir nok en tidlig kveld, for i morgen er det full rulle. Da skal vi nemlig i Universal Studios. Glede meg! :)

Bambi på isen, that`s me!

Hadde avslutning med de fine sjetteklassingene mine i dag. Veldig veldig trist at åtte uker praksis er over. Måtte til og med tørke tårene denne gangen. Har vært en utrolig herlig gjeng med elever å bli kjent med. I dag spiste vi sjokoladekake og stod på skøyter i over to timer. Morsomt å få gjøre noe aktivt den siste dagen. Tror alle storkoste seg. Til og med jeg som hadde gruet meg ordentlig til å måtte stå på skøyter. Men det gikk over all forventning. Hadde en stykk lillebror som hele tiden prøvde å få meg til å falle, men jeg stod rimelig stødig faktisk.Ikke mange timene til flyet går! Jeg burde vært i seng for flere timer siden. Men noen ganger er det ting som gjør at det er verdt en natt med lite søvn.
Har med pcen på ferie for aller første gang så hvis dere er heldige blir det gjerne en oppdatering eller fire mens jeg er borte! :)

Time to make a decision....

Florida betyr ny tatovering. Det var en spesiell tatovering jeg hadde planlagt å ta på Bali som jeg rett og slett glemte helt av. Hvor merkelig det måtte høres ut. Men sånn er det vel når man er sulten, trøtt, varm og har hatt mange nok minutter med smerte. Så det er en liten tatovering jeg bestemte meg for allerede da som skal tas. Men jeg har i tillegg planer om en til. Og til alle dere der ute som har vært så bekymret for at jeg skulle gjennomføre planen med sleeve. Det skjer ikke denne gangen! Men en gang. Når jeg har stått hvit brud. Denne gangen blir det nydelig tekst. Vil ikke røpe for mye akkurat nå, men her ser dere hvor jeg har funnet inspirasjon! 


Hjeeeeeelp...!!!

Som regel har jeg stålkontroll på pakkingen. Jeg vet eksakt hva jeg skal ha med meg og har alltid masse plass til fine nye ting. Denne gangen derimot er jeg helt borte vekk. Det er akkurat som om det ikke er noen hjemme der oppe. Jeg vimser rundt meg selv, hiver oppi to identiske shortser. Pakker 10 par solbriller, før jeg innser at det er jammen ikke nødvendig. Hiver oppi nok klær til å gi halve Afrika ny garderobe og har pakket tannbørsten, selv om jeg ikke drar før fredag morgen. Det eneste som er slik det alltid pleier er valget av sko! Jeg har alt for mange sko til at jeg klarer bestemme meg for hvem jeg skal ha med. Går stadig og bytter ut det ene skoparet etter det andre. Selv om jeg vet at jeg kommer til å komme hjem med minst 6 par nye elsklinger til samlingen min. Galskap. Derfor trenger jeg desperat pakkehjelp. Noen som stiller frivillig? ;)


Foreløpig resultat. Blir nok masse utskiftninger før jeg er fornøyd dessverre. Herregud, jeg drar snart og har ikke kontroll på noe! Jeg må skrive oppgave, lese pensum, vaske leiligheten, trene, være sosial, jobbe og avslutte praksisperioden. Hurra for å ha det travelt. 

Heldigvis er det alltid lettest å komme seg avgårde på trening. Siste mulighet for å kjøre en ordentlig treningsøkt før avreise er i morgen. Treningsklærne har selvsagt fått plass i kofferten så det blir ikke to uker uten trening! Det er helt sikkert!

Du søde tid, for en kveld!

I går var intet mindre enn meget vellykket. Herlige mennesker samlet under samme tak. Masse sprudlevann. Det kan ikke bli annet en fantastisk. Jeg storkoste meg. Og jeg hadde i tillegg en herlig søndags morgen, som absolutt frister til gjentakelse! ;)♥ ♥ ♥ ♥

Drar jo snart...

Reisefeberen har ikke kommet ennå! Og det er under en uke til jeg setter meg på flyet til Florida. Hva er galt? Vanligvis ville jeg jo ha ferdigpakket kofferten for to uker siden. Jeg hadde bombandert dere med usaklige innlegg om hvor godt og varmt det er der nede. Om hvor store kjekke outlets vi skal gå amokk på. Jeg ville gjort dere drittlei hele Florida før turen startet. Men denne gangen er jeg bare helt vanlig.

Det er ikke det at jeg ikke gleder meg, for det gjør jeg selvsagt. Hvem hadde ikke gledet seg til to uker i Florida? Men tror litt av grunnen er at jeg ikke vet hva jeg kan forvente meg av turen. Jeg har verdens beste familie, men hele gjengen på tur, sammen. I to uker? Hjelpeseg! Vi er så utrolig forskjellige at det kommer til å bli konflikter. Derfor har jeg bare meldt meg helt ut av planleggingen. Jeg er bare med. Eneste kravet jeg har er at jeg skal ha minst en dag i Miami. De resterende 13 dagene er jeg bare der. Jeg er med på berg og dalbaner, jeg er med ut på byen, jeg kan shpppe, kjøre bil, ligge på stranda, gå tur og trene. Jeg er allsidig!

Jeg drar ned som frøken positiv, har store planer om å være frøken positiv under hele oppholdet og faktisk komme hjem ennå mer fornøyd enn da jeg reiste. Så får vi se hvordan det funker! Det jeg gleder meg aller mest til er å ta på shortsen, treningstoppen og joggeskoene og løpe i sola! Herregud, så herlig det skal bli. Hvem hadde trodd jeg skulle dra på ferie og glede meg til å trene? Haha....

Har det ganske enkelt veldig fint for tiden...

Jeg elsker de periodene i livet når ting bare føles helt fantastiske. Når man har masse å se fram til. Når alle de nærmeste rundt meg har det supert. At man får kriblinger i magen av å tenke. Når noe uventet skjer. Når bitene faller på plass, selv om ting tar tid. Når man stadig tar seg selv i gå rundt å le. At småting kan gjøre en så lykkelig. Treningen går som det suser. Motivasjonen er på topp. Ferien nærmer seg. Man kan glede seg til sommeren og alt det spennende som skal skje da. Når man smiler uten grunn. Det er herlig dere...Bilder fra We♥it

Rx`d økten 16.februar 2011

video:cimg5237

Prøvde en ny time på Crossfit Centrum i går. En Rx`d time. Som kort fortalt vil si at for å være med på denne timen er en nødt til å kunne alle øvelsene og kunne kjøre dem uten å skalere ned. Med andre ord, en beinhard økt. Men og en ekstra kjekk økt. Det var så utrolig mye liv og god stemning mens man kjørte økten. En annen ting som skiller seg ut i denne timen er at alle har hver sin dommer som skal telle antall repetisjoner og godkjenne. Så her er det ingen som får jukse eller sluntre unna. Håper virkelig filmen fungerer så dere får se litt av det vi gjør. Jeg teller repitisjoner samtidig som jeg filmer så det er ikke verdens beste film akkurat. Håper filmen funker. Første gangen jeg  prøver dette. Og jeg beklager all hylinga mi i bakgrunnen. Men er vanskelig å holde munn når man er gira. Hvis ikke filmen fungerer så har jeg selvsagt disse bildene til dere.
Øvelsene denne timen var:
AMRAP 10 min:
- 10 Ground-to-overhead, 50 kg / 30 kg
- 20 Stick-jumps, 18? / 14?
- 2 x 20m Bear-Crawl
(armrap vil si at man holder på non stop i 10 minutter og teller antall runder)

4 little wishes♥ Christian Louboutin shoes. Er man jente og gal etter sko så går det nesten ikke an å utelukke herligheter som dette på en ønskeliste. Kjenner kredittkortet vrenger seg i lommeboken og skriker etter å få hjelpe til med betalingen. Hadde bare jeg vært litt mer ufornuftig, da hadde disse vært mine!

♥ Kjæreste, jatakk!

Hadde ikke sagt nei takk til å møte drømmegutten. Jeg stortrives som singel, men er nok innerst inne en forholdsjente. Men alt til sin tid. Jeg stresser ikke med saken for å si det sånn. Livet er i grunn ganske fint slik det er akkurat nå! 

♥At Jadarhus skal få fart på sakene


Jeg har valgt kjøkken, jeg har valgt baderomsgulv, jeg har fått beskjed om ny ytterdør. Jeg er klar! Jeg vil ikke vente i mange måneder til. Dessverre må jeg bare smøre meg med tålmodighet.

♥Bli stor og sterk!


Det skjer utrolig mye masse på trening for tiden. Jeg elsker det. Får stadig prøvd meg på nye øvelser. Jeg merker jeg er blitt sterkere, men jeg er ikke sterk nok. Jeg har fått til pull ups som var målet mitt før mars måned. Neste mål er handstand push ups. Noe jeg tror kan bli vanskelig da jeg er livredd å stå på hodet. 

Det skal ikke stå på innsatsen iallefall!

valentines

Valentinesday eller alla hjärtans dag som svenskene sier. Kjærlighetens dag. Hva gjør man da når man ikke har funnet den store kjærligheten ennå? Når man er singel og ser røde roser, bamser og hjerter uansett hvor man snur seg? Jo, man smiler og er fornøyd med de herlige menneskene man har i livet sitt. Man setter pris på den situasjonen man er i. Trening og kos med denne jenta er ikke helt feil på en mandagskveld!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

travel helg

Det har vært en utrolig travel helg. Mye jobbing og lite søvn, da blir ikke bloggingen prioritert. Det jeg derimot har prøvd å presse inn mellom jobbingen er litt sosialisering og trening. I går hadde jeg sofatjeneste sammen med Ane. Vi ble ikke liggende i mange timene før vi fikk guttebesøk. Det ble en lang kveld hvor både jeg og Ane endte opp med å sovne. Men sånn er det vel når man er trøtt?! Fant ut i dag at å holde seg våken til 01.30 når man må stå opp 04.00 for å gå på jobb ikke var særlig lurt. Men hadde lett gjort det igjen, for det var et koselig guttebesøk! ;) 

I dag har jeg pint meg gjennom alt for mange timer på jobb og minst like mange kopper kaffi. Trening klarte jeg merkelig nok komme meg på også. Sporty spice. Mye teknikk trening i dag, ikke min favoritt. Men må man så må man. Skjer mye spennende på CrossfitCentrum framover så er bare å legge seg i hardtrening. Jeg er kjempemotivert og skal kjøre på med treningen! Er ekstra digg å trene sammen med Ane, da klarer jeg alltid pushe litt ekstra! Herlig!
Teknikk trening sammen med Christer og en mini WOD på slutten. En digg søndagsøkt. 
Bildene er lånt fra: http://www.facebook.com/pages/CrossFit-Centrum/186999014667827torsdagsvin

Jada, det var torsdag. Midt i uken. Men det er da ikke ulovlig å kose seg med litt vin for det om?! SAS samlingene er alltid veldig koselige. Da samles både flyvertinner, kapteiner, baggasjegutter, innsjekkpersonell og catering seg for å ha det hyggelig. Veldig veldig gøy! Så derfor ble det bittelitt vin i går og faktisk en tequila shot også! Makan! Ble ikke full fest for min del siden jeg er i praksis og måtte være edru og kjørbar klokken 07.30 i morges. Men med så mange herlige mennesker går det an å kose seg også uten å være snøblind. 
I`m back!!

2 uker uten trening var ufattelig kjedelig. Når man har innarbeidet en god rutine på at man trener gjennomsnittlig 5 dager i uken så er det nedtur å ikke ha lov til å trene. Derfor kan du tro det var en stykk blid og fornøyd Mona som kom seg på trening på mandag. Herregud så tungt og jævlig, men samtidig ubeskrivelig deilig. Etter tre dager på rad med trening er kroppen min sliten, og jeg digger det! Jeg klarer såvidt gå ned trapper, jeg sliter med å ta på meg skoene og jeg lager grimaser hver gang jeg må reise meg opp. Elsker det! 


Fornøyd jente på trening i dag!

Stilikon?

Jeg er ikke kjempeinteressert i mote, men liker å se andre som kler seg kult. Det er mennesker der ute som gir meg lyst til å rive av dem klærne og springe i motsatt retning for å hive klærne inn i mitt klesskap. En av disse er Kenza Zouiten. Jenta er kul! Converse, jeansshortser, nydelige kjoler og fantastiske kombinasjoner.
http://kenzas.se

Nu kör vi...!

Vel hjemme fra en amazing tur til Åre. Det har skjedd så mye på tre dager at jeg føler i grunn jeg har vært borte i to uker. Med gjennomsnittlig to timer søvn pr.natt så kan du tror det var en stykk sliten Mona som kom hjem i går kveld. Jeg har over 300 bilder på kameraet mitt og ikke en gang halvparten egner seg i det offentlige. Det var galskap fra første dag. Jeg har fått et helt annet syn på flere av mine kollegaer og jeg digger det! 

Jentene er klare for tur! Turens første pils ble inntatt i Trondheim.

Brannan hadde med seg rom, noe som førte til mer alkohol på bussturen til Åre.


Framme i Åre og latteren satt allerede løst! 

Jeg og Stephanie hadde kjøpt oss matchende skilue og briller. 

Første kvelden feiret vi at Sverre ble 50år og det ble ville tilstander. Mye nakenhet i badstuen, allsang og morsomme sprell. For en gjeng å være på tur med! 
Jeg kom oppi snowboardskoen så da bar det rett i bakken! Det ble en fantastisk dag, og det til tross for at jeg ikke har stått på brett siden jeg var 18! 

Afterski på Fjellgården var magisk. Storkoste meg. Turen ned fra afterskien og til hytta igjen derimot. Den ble bratt! Det burde ikke vært lov å ta på seg brettet når man har vært på afterski for å renne ned til bussen, eller var det taxien? Samme kan det være. Vel hjemme i hytta var det tid for en timeout. Noen i skapet, noen i senga.Kvelden fortsatte på Bygget, (utestedet i Åre). Her ble noen (ikke meg nei) kastet på dør og endte opp med å slå til dørvakta. Noe som førte til et ublidt møte med bakken og trusler om politi. Latterlig morsomt for oss andre. Bildet over er ikke hentet fra møtet med dørvakta. Det er nemlig Ronny som snøvasker Stephanie.
Nachspiel ble for bratt for noen av oss. De som derimot holdt seg våkne fikk med seg både en lapdance, onepiece show og en skremmende opplevelse som jeg ikke vil gå nærmere inn på her. Siste kvelden ble tilbrakt i hyttene. Her var noen av gutta ute på sprell som vi andre ikke fikk helt med oss. Heldigvis var noen lure nok til å stjele med seg kameraet mitt så jeg har film! Hoho... 

Må nesten avslutte innlegget med bildet som Maren har tatt. Det er ikke alle 50åringer som holder ut med 4 dager fyll og fest sammen med en gjeng 20åringer. Sverre derimot var den eneste som måtte ta seg en ølpause på gulvet i ankomsthallen på Sola. Vi andre var drita lei alkohol lenge før vi satte oss på flyet!

 

Takk for en fantastisk tur folkens!

dear shoes

USA ferien nærmer seg. 25.februar setter vi kursen for Florida og to uker med avslapping, shopping og masse berg og dalbaner. Jeg er skremmende redd for at jeg må kjøpe en ny koffert til alle mine nye sko. Gleder meg som et lite barn til å gå bananas på Steve Madden og Guess! ♥

River Island

Kurt Geiger

Steve Madden


Bilder og full oppdatering fra Åre kommer i morgen. Senga neste! :)

vi drar till fjällen

Da stikker jeg til Åre dere! Har ikke tenkt å blogge noe som helst mens jeg er borte. Skal bare kose meg sammen med herlige mennesker på fjellet. Forhåpentligvis får jeg på meg snowboard skoene fredags morgen. Kryss fingrene for meg. Hvis ikke blir det aking på plastikkposer! 


Snakkes på søndag!  ♥

Jeg og Ed

Tenk å våkne opp sammen med denne hver morgen? 
My kind of a man. At han spiller drittsekk i Gossip girl gjør nok at han blir ekstra deilig. Hva er det med oss jenter og bad boys? De er spennende. De er litt utilgjengelige. De er mystiske og hemmelighetsfulle. De gir oss en del av seg selv, men langt fra alt. De holder oss på pinebenken. Og jeg elsker det. Noen ganger.
Jeg og Ed, vi hadde hatt det bra sammen vi. ♥

catwoman

Jeg har vel i grunn aldri vært noe særlig dyremenneske. Men er det en ting som skal på plass i mitt nye hjem så er det en lekekamerat! En egen liten pusekatt. Aller helst en sær og festlig pus. Og han kan gjerne bli litt feit. Pusen skal sitte i vinduet og vente på at jeg kommer hjem. Den skal gjemme seg oppi skoene mine og lage koselyder i armkroken min! Vi skal kose oss, jeg og pusen min! ♥

Bilder fra We♥it

hits