februar 2009

Only 5 days!

Det er kun 5 dager igjen til jeg setter meg på flyet til Shanghai, forhåpentligvis kommer jeg frem uten problemer. Selv om det er billig å reise som ansatt så bekymrer man seg veldig mye mer enn vanlige passasjerer. Er flyet fullt får en ikke være med, så enkelt er det. Derfor er jeg avhengig av at flyet enten har masse ledige plasser eller at det er noen stakkarer som mister flyet sitt. Sist jeg sjekket var det masse ledig så forhåpentligvis lander jeg på Pudong International Airport på fredag klokken 11.15.

Bestillte hotell i London i dag. Så da blir det London tur på meg og Marius siste uken i mars. Var så heldige å få grei pris på et svært Hilton hotell med gangavstand til Oxford street. Ikke helt feil. Men blir dårlig med shopping er jeg redd siden det blir svært mye reising den neste måneden. Men jeg klager ikke. Regner med det blir en del shopping i Kina (kanskje i Iran og?)

Fikk tatt et par bilder fra turen min rundt Mosvannet i går, men har helt glemt hvor jeg har lagt kabelen for å overføre bilder så jeg må finne den først. Ble dessuten bare 4 bilder siden jeg har rota vekk minnebrikken min! Vimsehode..!
Ble i tillegg en tur rundt Stokkelandsvannet med Marius og Nikita i går så fikk virkelig kost meg i sola. :)

Dill

Å starte en fridag med å støvsuge og rydde er typisk meg. Jeg er ikke som mange andre som setter seg foran tven for å kikke på serier hele dagen. Hender det er greit en times tid, men så blir jeg rastløs!
Derfor har jeg svingd støvsugeren, vasket to maskiner med klær og ryddet vekk alt unødvendig rot. Har i det lengste ventet på at Marius skulle få ryddedilla over seg å gjøre det selv, men neeeeida!
Men har ikke tenkt å gjøre han alt for bortskjemt, derfor sparer jeg gangen og badet til han, så får vi se hvor mange dager det tar. Jeg tipper ca etter jeg kommer hjem fra Kina. (som er om to uker)

Utenom det så har jeg fått dilla på en ny blogg: FighterDiet
Syk sykt menneske som avstår fra alle fristelser som godterier, usunn mat osv.. Fatter ikke hvordan hun klarer det. Hun har absolutt ikke den type kropp jeg vil ha, alt for mye muskler, men jeg skulle gjerne hatt litt av treningsviljen hennes. For i det siste har min vært på bånn. Skikkelig lat i det siste. Derfor skal jeg nå komme meg opp i joggebuksa og reise til Stavanger for å komme meg en runde rundt mosvannet.

Jeg skal dessuten også innom Lefdal for å hente batteriet til kameraet mitt som endelig har komt. Kanskje er dere så heldige at det blir noen fine vårbilder på dere. Ja, for jeg mener helt klart det begynner å bli vår. Fuglene kvitrer og sola skinner. (En så lenge hvertfall)

Bissi Lissi, apropo savne deg sjønnas!

I går var en fæl dag på jobb. Jeg gikk hjem totalt utslitt, om man kan kalle formen min det?
Grunnen kan egentlig beskrives med et bilde:
cimg23091227016203
(bilde lånt fra www.vg.no)

Alle passasjerer som skulle fra Stavanger, via Amsterdam og til Europeiske destinasjoner måtte bookes om! Herlig når man er alene på jobb. Men heldigvis var det mye ledig på andre fly slik at det var få passasjerer som fikk utsatt reisen sin noe særlig. Men fy for en jobb å rekke å skrive om alle billettene. Jeg satt bom fast på rompa i nesten 6 timer. Heldigvis hadde jeg snille kolleger på jobb i går som kom med vann og moralsk støtte.

Og tror du ikke jeg hadde en fantastisk kjæreste som hadde laget middag til meg når jeg kom hjem. Ingenting er som spaghetti når man er sliten! Prøvde å få sett en film, men jeg ga opp etter en halvtime og gikk for å finne senga.
Men er det ikke typisk at når man bør, må, skal sove så går det ikke? Jeg som alltid pleier å sovne når vi skal se diverse serier i senga ble plutselig liggende lys våken.
Sovnet til slutt, men 4 timer søvn er ikke mye så kjenner det skal bli godt å komme hjem fra jobb i dag og legge seg i senga en liten stund.

Skal i bursdag til Marie i kveld så må nesten være litt opplagt slik at jeg orker å spise store mengder kake!! :)


Shanghai (og London?)

Jeg er tilbake i hverdagen. Hadde det ikke vært for at jeg har utrolig mye kjekt å se fram til så hadde jeg mest sannsynlig sunket sammen under dyna og nektet å stå opp. Dagene er omtrent helt like.

Passet mitt kom forresten tilbake i går, finere enn når jeg sendte det fra meg. Jeg liker når jeg har masse stempel og klistermerker i passet!
Siden passet er i orden så nærmer virkelig denne Kina turen seg med stormskritt. Gikk opp for meg i går at det er 8 dager til jeg reiser! 9 dager til jeg skal gå amokk på skreddermarkedet å bruke penger jeg ikke har. 9 dager til jeg skal treffe alle de nye vennene til Tonje, noe jeg virkelig gleder meg til. Ut i fra hva jeg har hørt så høres det ut som en fantastisk gjeng.
Jeg gleder meg, skal inn på trafikk kontoret senere for å sjekke hvor mange seter det er ledig sånn at jeg vet om jeg må reise med KLM eller Lufthansa! Skiller en tusenlapp i pris så jeg krysser fingrene for at det er masse ledig på Lufthansa.

Marius begynte dessuten å friste med en London tur på søndag. Er visstnok en kompis av han som skal feire bursdagen sin. Jeg sier i grunn ikke nei takk til å reise til London, men økonomien er ikke på topp med tanke på at veiavgiften har komt og bilen skal på eu kontroll. Så vi får se om det blir noe London tur!
Jeg har i det minste startet forberedelsene. Hotell forespørsler er sendt ut, shoppingliste er laget (og må nok makuleres, men lov å drømme seg bort) og jeg SKAL være turist denne gangen. Sist fikk jeg jo bare shoppet.

Men nå skal jeg slutte å drømme om Shanghai, London og Teheran og heller komme meg tilbake til virkeligheten.

pictures

Travelt på jobb så tok sin tid før jeg kunne ta meg 10 minutter for å laste opp bildene jeg lovde dere.
Ble greit mye sensurering, veldig mye ufine bilder som ikke bør se offentligheten.
showimagestream
Fine jentene som jeg tilbrakte helgen sammen med!
kkl
Koselig vorspiel bilde!
klklk
Fineste jentene i hele verden, helt sant! ;)
kjlk
Ble en del morsomme bilder på badet.

Og det var det jeg rakk før jeg må pile ut på innsjekk igjen! :)


Kjapp update

Jeg er tilbake fra Bergen, etter en kanonhelg! Det er alltid koselig å tilbringe ett par dager med gode venner. Hvertfall når man vet at alt mas om jobb, trening og fornuftighet ligger igjen hjemme.
Har ikke fått lagt inn bildene på pcen ennå siden det er Marius sitt kamera og han stakk av med det i dag morges, men det kommer!

Ser og at jeg har en del å ta igjen når det gjelder kommentarer og listen min på bloglovin. Men siden internetten på jobb er i dårlig humør i dag får jeg smøre meg med tålmodighet til den er blid igjen, akkurat nå vil den ikke la meg få kommentere på andre sine blogger dessverre.

Utrolig frustrerende! Off, det ble en kjapp og kjedelig oppdatering. Men lover det skal bli en mer festlig oppdatering når jeg har fått tak i bildene og sitter med pcen i fanget hjemme. Mye kjekkere å oppdatere da! :)

Ha en fin mandag, her skinner solen som bare det! HERLIG! :)

Im leaving on a jetplane...

Nå stikker vi
cimg16901223285076
For å besøke
hallingstakk
Jeg krysser fingrene for en fantastisk helg, som jeg håper kommer til å innebære taco, vin, boller, akvariet og masse masse kvalitetstid med godjentene mine!
Skal prøve å få tatt en del bilder slik at jeg kan vise dere hvor fantastiske disse to jentene er!!!!

www.boller.no

I morgen reiser jeg og Cecilie til Bergen for å besøke Camilla. Noe jeg gleder meg ufattelig masse til. Er altfor lenge siden jeg har vært i Bergen.
Men skal ikke mase hull i hodet på dere om Bergens turen før den faktisk har funnet sted. På søndag derimot skal jeg servere rykende ferske bilder til dere. (jeg har nemlig tenkt å stjele kameraet til Marius som en slags erstatning for mitt som ennå ikke er i orden)

Apropo rykende ferske. Vi har planer (les: jeg) om å bake boller på søndag og kose oss i bakrusen vår. Men jeg mangler bolleoppskrift. Prøvde forgjeves å ringe min kjære mamma flere ganger, men uten hell.
Siden vi har internettsider som www.kylling.no og www.egg.no tok jeg det nesten som en selfølge at vi har en internettside som heter www.boller.no.
Men neida, det finnes ingen nettside med oppskrifter på hvordan man skal bake boller. Skandale. Prøvde meg også på www.sjokoladekake.no og www.kjoettkaker.no, men tror du disse sidene eksisterer?

Egentlig er det kanskje en litt teit ting å dele slike geniale ting med dere, men hvor lurt hadde det ikke vært å faktisk hatt slike nettsider sånn at man lett kunne funnet oppskrifter på diverse retter og kaker?
Synd at jeg ikke er smart nok til å forstå verdien av ideen min... Hjelper det at jeg skriver copyright her også kan ingen av dere stjele ideen min? For en dag skal jeg nok bli lur nok slik at jeg finner ut hvordan jeg skal realisere dette her!

cimg23091227016203

Passløs?

I går gjorde jeg noe som jeg kanskje kan komme til å angre på. Jeg skulle sende passet mitt til den Iranske ambassaden og mens jeg stod der inne på postkontoret og ventet på at det skulle bli min tur fikk jeg det plutselig for meg at jeg ikke orket sende passet rekommandert.
Så da jeg kom frem til skranken ba jeg om å få veie brevet og sende det som vanlig post. Postdamen kikket rart på meg over brillene sine og spurte høflig om jeg ikke skulle sende passet mitt.
Jeg svarte at jo, jeg skulle jo det. Så bare nikket hun og sendte brevet. Men jeg klarte ikke unngå å legge merke til det litt oppgitte blikket hun sendte meg.

Så når jeg kom ut i bilen igjen angret jeg som bare det. Tenk hvis passet mitt forsvinner nå? Hva gjør jeg da? Det blir ingen Kina tur og kanskje ikke Iran tur heller. Da har jeg virkelig rota det til for meg selv.
Kina turen er kjip å gå glipp av, men ingen stooor krise siden jeg ikke har betalt for billettene ennå. Verre er det med Iran turen som jeg fikk i julegave av foreldrene til Marius. Tenk så flaut å ikke kunne reise for jeg ikke gadd betale 250kroner for å sende passet mitt?

Kryss fingrene for meg!!!!

Etterlengtet fridag!

Så ufattelig herlig å våkne av seg selv. Våkne fordi jeg er uthvilt og har lyst til å stå opp.
Har ennå ikke spist frokost, men snart, kanskje! Jeg liker fridager.

Planene for dagen er:

 • En tur rundt Mosvannet (enten med Camilla eller alene)
 • Sende passet mitt til den iranske ambassaden
 • Rydde i klærne mine
 • Bare kose meg og se serier og teite ting på tv
 • Se J16 kampen i Hanahallen

  Var dessuten en tur hjemme på Klepp i går og lille Thomas har lært seg å stå, kjempekjekt å se på. Kavet og olstret for å komme seg opp! Begynner også å få dreisen på å flytte beina når vi holder han i hendene. Så skal snart se at lille klumpen begynner å gå! Gleder meg!!!
  n57217608023039646660n57217608023109487085
  Fine fine gutten vår! :)

Alt ordner seg for snille jenter :)

Det hjalp helt klart med nesten 2 timer søvn etter jobb. Ble vekket av en stykk herlig kjæreste som lurte på om han skulle komme ut å hjelpe meg med å starte bilen. Ja takk!
Ved hjelp av en stykk kjæreste, en stykk golf (eller var det polo) og en stykk startkabel gikk bilen som bare det igjen! Herlig herlig herlig! Var litt bekymret en stund for at det kunne være noe annet enn flatt batteri, men heldigvis ikke!

Nå har jeg kjøpt meg litt smågodt og iste og skal kose meg foran tven resten av kvelden. Føler jeg fortjener det etter denne grusomme dagen. Har fri i morgen, noe jeg virkelig ser frem til! Skal sove til jeg våkner av meg selv og bruke dagen til å bare slappe av. Forhåpentligvis får jeg meg en tur rundt Mosvannet også!

Ha en fortsatt fin kveld alle sammen!
meg

Det er virkelig ikke min dag!

Det er virkelig ikke min dag i dag!

Jeg er så utrolig heldig at jeg har en så snill stefar som jeg har som brukte over en time av arbeidstiden sin på å dra opp igjen bilen min. For å ikke snakke om arbeidskollegaene hans som ikke en gang kjenner meg. Man trengte en stykke søppelbil og en stykk kranbil for å løfte opp bilen min. Litt av en jobb vil jeg tro!
Men bilen kom seg nå opp av grøfta igjen og jeg pustet lettet ut da det ikke var en eneste skramme, bulk eller problem med noe som helst. Bilen fungerte fortsatt som en kule!

Jobb var helt jævlig i dag, for å si det mildt! Det ene flyet etter det andre ble kansellert, det var forsinkelser på samtlige fly, flyplassen måtte stenge pga snøværet og ingen kom seg på flyplassen i tide. Jeg har aldri vært så glad for å gå hjem noengang før!

Men da jeg skulle sette meg inn i bilen min og kjøre forsiktig hjem ville den pokker ikke starte!!!!!!
Er det mulig? Så jeg tok bussen hjem, og nå sitter jeg her i senga og furter! Skulle aldre skrytt på meg at bilen aldri har nektet å starte. Men Johnny trodde heldigvis det bare var batteriet, så jeg krysser fingrene for det. Så får jeg ta meg en tur til Sola senere i dag for å teste ut startkablene mine.

Nå skal jeg sove og ikke bevege meg en meter!

Ikke la bilen din snuse på busker!

For en start på dagen!!!!
Det har snødd i hele natt i Stavanger og jeg hadde gjetteleken for å finne bilen min når jeg stod opp. Alle var jo like! Etter å ha børstet snø av 2 andre biler fant jeg til slutt min og kunne nok en gang smile da bilen min startet på første forsøk! Man tuller ikke med en 22 år gammel Nissan.
Smilte fornøyd da jeg såg at veien var brøytet og da jeg ikke kjente antydning til glatt vei i rundkjøringen ut mot motorveien gasset jeg på og la meg i behagelige 80kilometer. Var egentlig litt gretten når jeg stod opp, for det er tredje morgenvakten på rad og da er det lite morsomt å stå opp, men siden alt var så hvitt og fint klarte jeg ikke annet en å bli glad!
Men lykken ble kortvarig. Da jeg skulle svinge av motorveien og i retning Sola bremset jeg selvsagt ned. Det er jo tross alt snø ute. Men jeg var nok litt tøffere i trynet enn jeg burde vært og forstår jo i ettertid at jeg burde kjørt i ca 5 kilometer, ikke 45. Så da bilen fant ut han ville snuse på busken i grøfta kunne jeg ikke annet en å sitte på og vente til han var ferdig. Problemet når bilen var lei av å snuse på busken viste seg å være å komme seg ut av grøfta igjen.
Ikke pokker! Så da satt jeg der og forbannet alt og alle. Klokken viste 04.15, ikke akkurat et klokkeslett du ringer rundt til folk for å få hjelp. Men siden jeg har verdens søteste foreldre ringte jeg alikevell. Tror du de tok telefonen? Neeeeida!
Så da stod jeg der, midt i ingenting. Ingen andre biler rundt meg og alt var hvitt! Forbanna snø!

Så dukket Thailand opp, aldri har jeg vært så glad for å se frøken Thailand. I sin miniatyr lastebil kom hun kjørende og stoppet forsiktig ved siden av meg. Etter å ha kikket på meg i kanskje 3 minutter rullet hun ned vinduet og ser ennå mer på meg. Jeg bare kikket tilbake og tilslutt er det hun som må bryte tausheten og hun spørr om jeg har det bra. Joda, men jeg skulle jo gjerne komt meg på jobb sier jeg.
"aaah, du jobba jo i sas. jai åsso jobba på flyplass. sekurity"
Å du ditt herlige vesen! Tenk å redde dagen min på den måten. Der slipper jeg å sitte i en kald og nedsnødd bil, jeg kommer meg på jobb og får en ny venn!

Vel fremme på jobb tok det en time før politiet ringte. Greit å vite de følger med! Jeg måtte oppgi navn, alder, adresse og navn på foresatte. Tipper jeg nå er oppført på en liste på politistasjonen over idioter som ikke kan kjøre på glatt vinterføre.
Heldigvis ringte min kjære kjære stefar tilbake en time etter jeg satte meg fast og han bare flirte av meg. Nå er bilnøklene avlevert og jeg krysser fingrene for at min kjære kjære stefar klarer dra bilen min opp igjen. Noen ganger er det alright med en stefar som kjører søppelbil. Kanskje man slipper å betale masse penger for at sånn redningsbil skal dra den opp?

Kjære kjære venner! Kjør forsiktig! Jeg har lært av min nye thaivenn at det å kjøre i 30 kilometer er mer enn nok. Til og med på lange sletter. Jeg skal aldri aldri aldri irritere meg over mennesker som kjører tregt på vinteren igjen.
(Haaaah, helt til i morgen. Jeg hater sinker!)

"Blogg prinsessen"

I dag har jeg vært en ordentlig blogg nørd! Kjeder meg på jobb, mandager er som regel rolige så da er det masse dødtid. Så jeg har vært innom så utrolig mange bloggere at jeg har ikke tall på det en gang. Har funnet mange veldig dårlige blogger, men og mange veldig bra.

Storkoser meg når jeg ser på andre sine blogger, er helt klart de bloggene med bilder og  relativt mye tekst som tiltrekker meg. Bloggere som kun skriver to linjer og hiver med et bilde syns jeg er gørrkjedelige!
Jeg kunne skrevet og utdypet hva slags type blogger jeg liker, men kjenner at jeg gidder ikke. De som jeg kommenterer ofte på er helt klart favorittene, og regner med at de bloggerne vet hvem de er! :)

Kikket litt gjennom min egen blogg også, og jeg flirer litt. Er mye rart i arkivet jammen. Heldigvis for dere føler jeg hvertfall selv at bloggen er litt mer morsom å lese nå. Eneste som mangler nå er at kameraet mitt er tilbake slik at jeg kan ta bilder igjen. Gørrkjedelig å prøve å lete frem bilder jeg kan bruke! Jeg vil ha nye bilder! :)

Hva slags blogger foretrekker du å lese?

Prinsesse "vil ikke stå opp"

Jeg er trøtt som bare fy!!!! Hadde det ikke vært for min til tider irriterende lojale arbeidsmoral hadde jeg skulket jobb i dag, ringt meg inn syk eller noe. Kroppen ville ikke jobbe sammen med meg i dag. Hodet sa legg deg ned på puta igjen, armene ville ikke samarbeide for å skru av alarmen og beina ville ikke kikke ut av dyna. Rommet var kaldt, badet var kaldt og gangen ennå kaldere. Trangen til å vanligvis se nokså normal ut på jobb eksisterte ikke, kikket så vidt i speilet og konkluderte med at jeg hverken gidder ta på linser eller sminke. Jammen er briller en bra ting å ha når man er trøtt.

Jeg angrer så kolossalt på at jeg sa det var greit vi gikk på kino i går, på en film som begynte klokken 22.00. Eller det vil si han begynte nærmere halv 11 og var ferdig ca kvart over 12. Når man da skal stå opp igjen 03.45 er ikke det helt alright. Filmen var ikke en gang morsom. Vi såg The Wrestler. Absolutt ikke en jentefilm. Jeg forstår ikke poenget med denne planlagte slossingen. Og ser i hvertfall ikke underholdning i det. Men for all del, var kos å bare ligge på skulderen til Marius å spise slikkepinne mens jeg halvsov og. Hvem sier man må se på filmen selv om man er på kino?

Valentinesday ja, nokså ikke eksisterende for min egen del. Laget som skrevet i et tidligere innlegg et sukker klissete søtt kort til Marius. Egentlig litt koselig å dille med slike ting. Til å gå fra bortskjemt jente på valentinesday var det en nokså stor overgang til å plutselig ikke merke noe til det. De siste 6 årene har jeg vært rimelig bortskjemt. Roser, bamser, sjokolade og lys har vært ingrediensene. I går var i grunn en helt vanlig lørdag.
Men klager ikke, jeg er utrolig hjemmekjær og trives aller best sammen med venner, familie og kjæreste. Å henge på sofaen med en dårlig film er topp underholdning det! :)

Sitter å vurderer om jeg skal lære meg å drikke kaffe. Gjerne jeg klarer holde meg våken til klokken 12.30 da?

Nå er jeg sliten nå!

Skulle liksom sove i følge forrige innlegg, men slik ble det ikke for å si det sånn. Ble liggende å kikke ut i rommet og ble plutselig veldig klar over hvor rotete det egentlig var. Så da hadde jeg ikke samvittighet til å sove. Så jeg hentet filler, bøtte og støvsuger. Hver gang jeg vasker skikkelig ender jeg også opp med å hive store mengder papirer og ting jeg føler ikke blir brukt. Merkelig nok blir det ikke merkbart mindre ting. Kan det ha noe å gjøre med at det går ganske lang tid mellom hver gang jeg gidder ta storrengjøring?

Og siden jeg først var i gang så tok jeg like så greit kjøkkenet og badet også, noe som tydeligvis ikke er blitt gjort på en stund. Siden jeg mer eller mindre bor hos Marius så er det ikke så ofte jeg er hjemme i Stavanger. Men har bodd her en uke nå og har irritert meg hver eneste dag over hvor rotete det er. Typisk at jeg gidder vaske og rydde dagen før jeg flytter til Sandnes igjen.
Dessuten når jeg først var i gang med ryddingen så laget jeg meg et dritkult smykkestativ, hadde jeg bare hatt kameraet mitt skulle dere fått sett bilder. Får fikse bilde så fort jeg får nytt batteri. Forhåpentligvis i løpet av neste uke.

Når jeg tenker meg om har jeg gjort fantastisk mye i dag.
*Jeg har dillet på kvadrat, klarte faktisk la være å kjøpe verdens søteste sommersko. Fare for at jeg må investere i dem på fredag når jeg får lønn. Billige var de også!
*Jeg har laget et sukkersøtt valentineskort til Marius. Er sånn at jeg nesten syns det er litt for søtt til å egentlig gi han! Blir litt flau over sånne romantiske ting jeg, selv om jeg elsker å få det selv.
*Jeg har skrevet ferdig brevet til Lillian og vurderer om jeg skal hive oppi noe annet morsomt før jeg sender det. Men hva?

Også har jeg tilbrakt kvelden hjemme hos Marie på Hommersåk. Vi har spist nachos, popcorn og sett på Crossroads. En ordentlig good feeling jentefilm. Vet det er mange som ikke liker den, men jeg digger den. En perfekt jentekveld med andre ord. Nå er jeg på plass i senga igjen og skal kikke litt på serier mens jeg venter på at fyllesvinet mitt skal hentes.

Dagens irritasjon

Selv om klokken bare er 10.00 på en fredag så har jeg allerede utrettet en hel del. Stod opp klokken halv 4 i morges, så trøtt som jeg var så burde jeg ikke hatt lov til å kjøre bil. Men må man på jobb så må man. På jobb var Lufthansa kansellert, flaks at jeg hadde KLM vakt. Gjemte meg godt bort i hjørnet mitt og krysset fingrene mine for at jeg skulle få sitte og halvsove. Men neida. Hele 6 passasjerer mistet flyet, noe som vil si jeg måtte skrive om billettene, dessuten var det et par som kjøpte nye billetter og betalte for andre ting. Litt å gjøre med andre ord.
Jobbet bare til halv 8 og kjørte hjem hvor jeg krøyp godt under dyna til Marius igjen. Var iskald så var godt med en halvtime under dyna til å varme seg.
Kvart på 9 kjørte jeg til sykehuset hvor jeg utrolig nok fikk komme inn til legen kun et kvarter etter timen min. Godt å være en av de første på morgenen, slippe å vente så lenge!
Har som jeg skrev i et tidligere innlegg hatt problemer med armen jeg brakk i snart 2 år så følte jeg måtte inn for å se hva som var galt.
Legen kikket på røntgenbildene, klemte på armen, vrei på armen, kikket mer på bildene, spurte en annen lege om råd og såg litt rådvill ut rett og slett. Men konklusjonen ble at jeg skal ikke opereres på ny. Rett og slett fordi jeg fungerer greit til vanlig og ikke har STORE smerter. Skulle det bli verre måtte jeg komme inn igjen. Så lenge jeg fungerer så var det ikke vits å operere på ny og risikere komplikasjoner, nytt brudd og ødeleggelse av nerver.
Slår meg egentlig til ro med det, frister ikke å operere en gang til! Men litt kjipt at de ikke kunne si eksakt hva det var.
Snakket om noe vev .... bla bla bla som gjerne presset på.

Så over til dagens irritasjon...
Hadde gledet meg til å komme hjem, lage frokost og kose meg med noe hjernedødt på tv. Kjøpte nytt brød i går og hadde masse godt pålegg i kjøleskapet. Eeeelsker gode frokoster. Så kan fortelle dere at skuffelsen var stor da det plutselig ikke var noe brød der lenger og pålegget mitt hadde minsket betraktelig.
Sendte først melding til min bedre halvdel å spurte om han hadde tatt med seg noe mat, da hadde det vært i orden. Men neida, han hadde ikke lagt seg noe frokost.
Så da må det være mine to (tre) samboere. Hørte de kom hjem i 2 tiden i natt og bråkte mye på kjøkkenet, irriterende siden jeg skulle opp igjen halv 4, men sånn er det når man bor i kollektiv så jeg prøvde å ikke bry meg.
Men nå ser det jammen ut som om de har spist opp frokosten min og det er faktisk ikke greit!!!!!!
Om de hadde smurt seg en skive eller 4 for de var sultne og måtte ha nattmat og la igjen en lapp eller noe så hadde det vært helt greit, men at hele brødet er borte + mesteparten av pålegget er faktisk ikke i orden! Kjenner jeg er småsint her jeg sitter.

Såklart hender det at jeg låner en pakke popcorn, litt smør, en osteskive osv.. Men jeg tar for pokker ikke å forsyner meg med et helt brød! Jeg passer alltid på at det er igjen til de andre + at jeg kjøper nytt om jeg tar feks en micropopkorn pose. Er ikke det ganske vanlig?
Så nå sitter jeg her, sulten og gretten! Så hvis du har lyst til å komme bort med frokost til meg hadde jeg blitt glad igjen.

Frem til da skal jeg sitte her og furte. Eventuelt prøve å sove litt. Har sovet ca 7 timer på to døgn så for at jeg ikke skal være kjempekjip i kveld så bør jeg sove litt nå.
jlkjk
Prøvde å finne et bilde som kunne beskrive hvor furten jeg er, men tror jammen ikke jeg har det. Men dette bildet var jo flott det og?


Dette visste du ikke kan jeg tenke meg!

Visste du at:

*Jeg har 5 tidligvakter de neste 7dagene, dvs jeg begynner på jobb 04.30. Goodbye social life...

*Jeg har brent opp 100telys på under 2 uker? (hva skal man med varmeovn?)

*Jeg har en kjæreste som bruker 159kroner på å se 1 (!!) landskamp på internett. Gutteting vil jeg tro! (også camilla da)

*Jeg fikk kameraet mitt tilbake etter å ha vært på reperasjon i over en måned og når det endelig skulle være fikset har de glemt å legge oppi batteriet igjen. Jeg er lei av å kjøre tur/retur Lefdal.

*Jeg begynner å bli redd for at jeg ikke skal rekke å fikse visum til begge land jeg skal besøke de neste 2 månedene. Hvis ting ikke snart begynner å gå fort fort vil det si at det ikke blir noen Kinatur. Da blir jeg sur, ordentlig sur!

*Jeg har et stort hull i banken min et sted, penger forsvinner merkelig nok. Tror jeg må bytte bank, kanskje det hjelper?

*Jeg brukte en sokk som vott når jeg skulle skrape bilen i dag?

*Jeg har fått dilla på sudoku, merkelig siden det faktisk dreier seg om tall og logikk

*Jeg har ikke kjøpt nye sko siden jeg var i Stockholm, og da var det fornuftige sko, ikke sko jeg måtte ha for de var fine.

*Jeg skriver et innlegg som dette bare for jeg ikke har gjort noe spennende eller morsomt de siste dagene.

*Jeg irriterer meg stadig mer og mer over ting på jobb, det er ikke lenger morsomt å våkne når jeg vet at jeg skal på jobb. Sånn skal det ikke være, tror jeg da.

cimg12311219753668
*Jeg skulle så gjerne tatt ut alle mine 5 uker med ferie og reist ned for å henge med Sony og alle andre søtinger på Bali. Og aller helst ville jeg hatt med min kjære og vist han hvor fantastisk det kan være der nede! Evenutelt kunne jeg jo reist et annet sted, men det er trygt og godt på Bali.

Charterfeber

Jada, det er harry! Men måååå bare se det! Ingenting er som en god latter på en tirsdagskveld!
charteridenttirsdager
Min favoritt er såklart Hilde som alltid får meg til å trekke på smilebåndet, for å ikke snakke om luksuslife Lisbeth! For en herlig gjeng! Litt ekstra morsomt er det å se på dette året siden en jente jeg lekte MASSE med når jeg var yngre er med. Morsomt å se hvordan vi har forandret oss i løpet av årene!

La oss dra...

Som de fleste har forstått så elsker jeg ikke bare å reise, jeg elsker også å lese om reiser, drømme om reiser og planlegge reiser (selv om de ikke alltid blir gjennomført)
Derfor syns jeg det er fantastisk morsomt å lese reiseblogger. Sitter å vrir meg i stolen av sjalusi, men klarer ikke la være å pine meg selv heller. Jeg vil også ligge langflat på en kritthvit strand med bølgesus, bob marley i bakgrunnen, en drink i hånden og en STOR fin sol midt på himmelen.
Det hadde heller ikke vært feil å sprunget gatelangs i en storby, med så mange shoppingposer at jeg omtrent ikke klarer bære dem selv.
For å ikke snakke om opplevelsesreiser, Hvem hadde sagt neitakk til å besøkt Mount Everest basecamp, dra på safari på de ville afrikanske slettene, kose med kenguruer i Australia og ta bilder foran statuene på Påskeøya?

Jeg setter stor pris på anbefallinger når det gjelder reiseblogger!!!
Her får dere linker til noen av bloggene jeg liker å lese, trykk på bildene for å komme til bloggene!
cellphone11639330761163932991
Lillian skal bo 4 måneder i Nicuragua, ut i fra bildene ser det vel ganske greit ut eller? (regner med det var greit jeg stjal dette bildet siden det ligger både på bloggen din og facen? Hvis ikke sletter jeg det selvsagt)
img04551
Astrid og Sara er på backpackertur! Til nå har de besøkt Kina, Kambodsja og Thailand. De har flere måneder igjen så spennende å følge med!
dsc0117
Kine og Marthe bor sammen med Lillian i Nicuragua! Kjekt å lese to sider av samme sak! :p
balibali026
Tanya lever det gode liv på Bali! Her snakker vi surfing, strandliv og party nesten hver dag!
31051611233992309645n400
Lisbeth har nettopp flyttet til Australia for å studere, morsomt å følge med hennes daglige kamp med kakerlakker, edderkopper og pinnedyr! Søta!!!

Utenom det så leser jeg også disse:
Laila: Min kjære søster som jobber som reiseleder på Gran Canaria
Ingrid: En tidligere kollega av min søster som nå jobber som reiseleder i Brasil
Tonje: My BFF som studerer og levet rikmannslivet i Shanghai
Hege: Jobber som Aupair i USA
Siri: "Studerer" i Brisbane
Therese: Studerer også i Brisbane

Hvor ofte disse bloggerne oppdaterer varierer veldig, men når de først oppdaterer er jeg kjapt inne å sluker all informasjon!

GI MEG FLERE REISEBLOGGER Å LESE!!!!!


Snøtur

Det ble en rolig kveld i går. Jeg koste meg med en flaske vin i godt selskap! Først var jeg en tur innom bursdagen til Kine før Camilla kjørte meg videre til Stavanger hvor jeg havnet midt i et guttevorspiel. Storkoste meg og det ble mange interessante samtaler i løpet av kvelden. En ting er sikkert og det er at jeg er utrolig i glad i mine guttevenner! Fantastiske mennesker!
Siden jeg gikk hjem tidlig i går var jeg frisk og rask klokken halv 9 i morges. Det syns ikke min bedre halvdel var noe populært så han snudde ryggen til og streiket. Så der ble jeg nå liggende å kikke ut av vinduet. Sol og snø!! For en fantastisk kombinasjon.
Etter mye om og men klarte jeg friste Marius med at en tur i det fine været hadde vært bra! Men såklart måtte han se ferdig skøytevm på tv så når vi endelig var klar for å gå tur hadde sola forsvunnet.
Men vi koste oss for det om. Gikk opp på Dalsnuten, som er et fjell ca rett rundt svingen. Må innrømme at mine Nike shox sko kanskje ikke er verdens beste tursko midt på vinteren, men jeg ble ikke såååå kald og våt som jeg hadde trodd.

Turen endte opp med at jeg ble snøvasket og var kliss våt når vi skulle kjøre hjem. Kan ikke forstå hvorfor gutter må snøvaske når jeg bare hiver bittelitt snø. :p
Men jeg får vel poste dette innlegget å komme meg videre. Vi er invitert på pizza hjemme hos mamma, kjenner det skal bli godt. Er kjempesulten her jeg sitter! :)

Ha en fin søndag! :)

Hello handsome...!

Gårsdagen var sweet, pizzaen fantastisk og guttene like morsomme som alltid, enough said egentlig! :)

I dag har jeg passet på 3 småtroll ett par timer. Lenge til neste gang for å si det sånn! For et mas. En ting er sikkert, hvis jeg får velge skal jeg bare ha små søte jentebabyer, gutter er altfor ville! :p
Til min store overraskelse møtte Marius opp på kvadrat og vi fikk shoppet litt nye klær til han! Det stod skrevet "liker meg ikke her" i panna på både han og alle andre menner som vimset inne på det altfor fulle kjøpesenteret. Stakkars små! hehe...

Nå har jeg nettopp komt meg inn dørene hjemme igjen og skal slappe av en times tid før jeg hopper i dusjen og gjør meg klar for bursdag og kos med gode venner!
Skal dessuten kose meg med ett par episoder av The OC, har nemlig bestemt meg hvilke episoder jeg gidder se om igjen...
neverbackdownproductionshootcamgigandet1940<--- Gjør det verdt å se the oc om igjen og om igjen og om igjen og om igjen, du tok poenget?

Just my weekend!

Hva skriver man om når man har null fantasi?
Men i stedet for å la være å skrive et innlegg i dag så skal jeg heller rable ned noe vås til dere. Jeg vet jo selv hvor gøy det er å kikke innom de bloggene jeg leser og se at det er oppdatert. Det skal ikke mange ordene til før jeg er fornøyd.
Jobber til 19.00 i kveld, så skal jeg å hente Tonje før vi skal ned til Preben hvor han skal lage hjemmelaget pizza til oss. Gleeeeder meg til å henge med "firkløveret vårt"
Er ikke så ofte det skjer lenger, men sånn er det vel når man får kjæreste. Jeg vet jo selv hvor upopulært jeg hadde syns det var om Marius skulle flydd avgårde for å hengt med 2 andre jenter hele tiden. Selv om jeg innerst inne hadde visst at de bare var venner så hadde det ikke vært kult!
Så derfor blir det naturlig nok mindre sosialt samvær med firkløveret. Men desto kjekkere de gangene vi samles!

I morgen har jeg fri, har faktisk fri på søndag og! Ikke dårlige greier, skal nye det!
Så i morgen blir det en kjapp bursdagsgave shopping sammen med Camilla siden vi skal i bursdag i morgen kveld før jeg skal dra med meg Marius ut på kvadrat for å kjøpe nye klær til han. Noen må jo ta ansvar å få brukt opp pengene hans når han ikke gidder selv. Dessuten liker jeg å få være med å bestemme hva slags klær han skal gå i! ;)

Men nå skjer det litt her på flyplassen så jeg får stige ned fra min høye "klm hest" der nesten ingenting skjer å heller hjelpe min kolleger.

Just another day...

Da jeg skulle sende passet og visumsøknaden min i går fikk jeg hakeslipp, det hadde faktisk vært billigere for meg å fly tur/retur til Oslo enn å sende brevet rekomandert! 130 kroner måtte jeg betale for å sende passet mitt opp til ambassaden og 100 kroner for å få det sendt tilbake. Flaks at jeg må gjøre det samme i neste uke og, da passet mitt må innom den Iranske ambassaden en tur. Er stor fare for at jeg slenger passet oppi en vanlig konvolutt og krysser fingrene for at det ikke forsvinner. Og med tanke på at jeg må kjøpe meg tur/retur billett Beijing-Shanghai så tror jeg plutselig ikke denne Kina turen er så billig alikevell. Flaks!
Jeg trenger en økonomisk rådgiver, skulle nesten vært sånn at jeg fikk utdelt ukeslønn! Fatter ikke hvor pengene tar veien.

Har faktisk fått innkallelse til sykehuset neste fredag, tok dem bare ett år å presse meg inn i timeplanen sin!! Brakk armen for 3år siden og etter ca 1år begynte jeg å kjenne smerter i armen, ting var tydeligvis ikke helt slik som det skulle. Etter mye frem og tilbake hos en lege som ikke trodde på meg, fikk jeg tilslutt mamma til å være med og på 1-2-3 ble jeg sendt avgårde på røntgen. Dette var i fjor vår. Så det har tatt litt tid før jeg har fått time på sykehuset for å si det sånn!
Nå håper jeg bare at ting går litt kjappere (er jo lov å håpe) slik at armen blir god igjen + at de forhåpentligvis fikser på det grusomt stygge arret jeg har på armen. Jeg ser ut som en ordentlig suicider, ser ut som om jeg har rispa opp halve armen jo.
cellphone11639330761163932991
Bildet er tatt mens jeg ennå hadde stingene i armen, men den er ikke noe særlig finere nå for å si det sånn!

All the way to Shanghai

Da var alle papirer, penger og kopier klart til å sendes. Det er mye man må ha klart for å reise til merkelige land som Kina og Iran. Man må i tillegg svare på mange rare spørsmål på visumsøknaden og jeg lurer fælt på hvorfor de skal vite alt de spørr om. Men for all del, hvis det er av stor betydning å vite hva pappa heter, selv om han ikke skal reise så skal de få fullt navn. No problemo!
Så i stedet for de to parene med sko som jeg har lyst på skal jeg bruke 1000 kronene på å betale diverse ambassader for å sette et stempel i passet mitt.
Jeg har og booket endelige billetter til Kina, reiser en dag før planlagt sånn at jeg har bedre tid på skreddermarkedet og til å henge sammen med Tonje. Reiser business ned, skal virkelig flotte meg til og økonomi hjem. Greit å kunne sove skikkelig på vei ned, som de sier på jobb. Så nå skal jeg teste om det virkelig er verdt å betale i dyre dommer for å kunne legge sete litt lenger ned. Dessuten så bør peanøttene og maten smake veldig mye bedre for at jeg skal være fornøyd.

Snakket litt med Tonje i går og i følge henne kan jeg få sydd nesten hva jeg vil der nede, så nå skal jeg inn på alle nettbutikker jeg vet om å finne kjoler jeg vil ha meg sydd! Gleeeder meg! Det bør bli bra, jeg som virkelig ikke har brukt penger på shopping denne måneden. Betyr alikevell ikke at jeg har mer penger, merkelig! 
shanghai1
Hello, beautiful (og forurensete) by!!!
(dette bildet er nødt til å være photoshoppet)

mappe nr 6, bilde nr 6

Ble utfordret av Birgitte og da gjør jeg som jeg får beskjed om! :)

Utfordringen går utpå følgende:
 • Gå til Mine Bilder/mapper
 • Velg den 6. mappen
 • Finn det 6. bildet
 • Sett bildet på bloggen og skriv litt om det
 • Inviter 6 nye og link til dem. Gi dem beskjed om utfordringen


mona neri der
Ikke det kjekkeste bildet jeg kunne tenkt å dele med alle. Men det viser nå hvertfall en stykke beruset Mona som har oppdaget kameraet og er desperat etter å få være med på bildet.
Anledningen til dette bildet var Monica sin 22års dag for snart 2år siden. Bildet er forresten tatt på LivingRoom i Oslo. Og det var en fantastisk kveld!!!!!

Fancy dresses

552874750256043286025622362802

580761970256536324035704561601
Alt fra forever21

Jeg vindusshopper på diverse internettsider, hvis det er noe som kan kalles det? Er så utrolig mye fint jeg har lyst på. Helst kjoler og sko! Men siden jeg prøver å droppe shoppingen for en periode så blir det med endeløs stirring på flotte saker. Jeg lager ønskelister, legger kjoler i handlekurven, regner om kursen og beregner hvor mye det eventuelt kunne koste meg. Går så videre til "neste steg" i bestillingen og rett før jeg skal trykke inn visakortnummeret trykker jeg delete.

Akkurat nå sparer jeg penger. Prøver hvertfall! Jeg føler ikke jeg bruker penger på noenting, shopper jo ikke i det hele tatt. Helt sant! Men alikevell så tømmes kontoen min, tror det er noe lureri ute å går.  
Jeg sitter dessuten og tripper angående Kina turen min. Det er ikke bare bare å reise til Kina. Jeg må jo som sagt ha visum, noe som tar litt tid. (TONJE!!!!!! få fingeren ut) Begynner å få litt dårlig tid siden jeg skal sende inn passet to ganger i løpet av februar og hvis jeg ikke får sendt inn passet til den kinesiske ambassaden i løpet av denne uken så ser det skummelt ut angående Shanghai tur.
Sitter også å vurderer om jeg skal reise økonomi, business, bare business en vei osv.. Skal ikke være lett! Så i løpet av uken blir det bestemt om jeg reiser.
Og hvis jeg reiser skal jeg love deg det blir shopping. Da skal jeg printe ut bilder av så mange kjoler og topper at jeg skal sette halve skreddermarkedet i Shanghai i arbeid. Tipper jeg blir populær der! :)


Pizzakos

Gårsdagen var utrolig koselig. Helene, en utrolig kjekk jente som egentlig jobber i SAS Bergen har vært å jobbet hos oss i helgen. Og siden det å tilbringe en lørdagskveld alene på et hotellrom ikke akkurat er festlig lørdagsunderholdning så avtalte vi å gå ut å spise sammen. Sammen med Ove spiste vi pizza på Dolly Dimples og tro det eller ei, vi ble sittende i 3 1/2 time! Veldig veldig koselig å møtes også uten uniformer og arbeidstid. Ble selvsagt mye jobbsnakk, naturlig nok. Men og en del reisesnakk, typisk det siden både Helen og Ove har reist omtrent verden rundt 4 ganger.
Jeg var ikke lite sjalu der jeg satt å hørte om fantastiske turer til Nepal, India, Thailand, Kambodsja, Peru, Florida, osv... Listen over byer og steder som ble diskutert hadde vært mileland, jeg tuller ikke.
Kjenner det rykker i reisefoten når jeg hører historier om elleville taxiturer, tilgrisete hotellrom, timeslange bussturer og utrolige mennesker og steder.
Så dagen i dag har gått med å drømme om diverse steder jeg vil dra i sommer. Det som er kjipt er at jeg ennå ikke vet når jeg har mine 3 uker ferie i sommer, eller når Marius har fri så det er liksom litt vanskelig å planlegge.
Men en ting er sikkert, det blir ikke Bali ferie i år. Eller hvis jeg først er i området (asia) så er det ikke umulig jeg svipper innom et par dager! hehe...

mapofcuba
Det frister utrolig mye å legge sommerferien til Cuba, da er det kort vei til så mye annet gøy. Slik som Jamaica og eventuelt Miami.... Av og til er det skikkelig tortur å jobbe i sas, man blir så sjalu på alle som reiser hver eneste dag! Jeg og vil...!!!
hits