februar 2008

5 f*****s timer!!

Jeg fikk ennå et godt eksempel på at jeg er svimehode i dag, nemlig i banken... Men før jeg skal skrive mer om det så skal dere få en kjapp oppdatering i hvor stress det faktisk er å komme seg til Klepp sentrum uten bil! Det var ca rett før jeg ga opp!

Hadde tenkt å ta toget fra Stavanger til Sandnes som skulle gå 11.11, men det viste seg å gå buss. Og jeg hadde greit mye flaks, siden bussen gikk 10 minutter før toget vanligvis går! For en gangs skyld ute i god tid!
Framme på Sandnes regnet jeg nesten med at bussen til Klepp går hver halvtime slik som alle andre busser gjør, det vil si 11.31. Men neeeeida, Klepp er visst litt langt der borte så noen buss før 12.01 gikk det ikke.
Oh well, jeg gikk på Dolly og hang med Tine og Anneli. (veldig greit å ha den dollyen der av og til)
Labbet bort til ruten ti på 12 for å være ute i god tid og var bare en kjapp tur innom narvesen for å kjøpe meg vg til den "lange" turen helt til Klepp. Men tror du jammen ikke at idet jeg kommer ut fra narvesen så finner bussen på å kjøre, og du må ikke tro at buss sjåførene på Sandnes/Stavanger stopper selv om du springer som en gal. Neeeeida! Ga opp rimelig kjapt og sjekket klokken på mobilen min, den viste 11.55. 6 minutter til bussen egentlig skulle gå, for å være på den sikre siden dobbeltsjekket jeg med de inne på narvesen og de bekreftet at klokken var 11.55, eller 56 som den da hadde blitt.

Så kom jeg plutselig på at aha, jeg kan jo ta toget til Klepp stasjon for så å ta bussen derfra og opp til sentrum! Så da gjorde jeg det, rakk akkurat toget som gikk 11.59. Vel fremme på Klepp stasjon (ca klokken 12.09) ser jeg til min store forskrekkelse ingen buss og det er rett før jeg gir opp, men langt der oppe i veien skimter jeg et blått lyn som bare er bittelitt forsinket! Smilet mitt er på plass igjen.
Men det varte ikke lenge. Jeg er på vei for å entre bussen da buss sjåføren fint prøver å lukke døren og sier pent at han ikke kjører før 12.39!! WHAT!! Er det mulig.
Etter å ha bannet litt kommer jeg på at det har jo alltid vært sånn, bussen går alltid ti over halv hver time. Dustemona!
Jaja, jeg bestemmer meg for å ta toget tilbake til Sandnes siden det er umenneskelig kaldt og da toget (for en gang skyld i rute) ruller inn på stasjonen 12.18 er det en stykk iskald Mona som hopper på toget.
Framme på Sandnes 12.29 kjenner jeg at magen min rumler etter litt frokost og siden det er en halvtime til neste buss til Klepp går så ble det frokost på meg og.
Eeeeendelig rekker jeg bussen til Klepp som denne gangen gikk 4 minutter forsent fra Sandnes, nemlig 13.05. Men jeg er fornøyd med å faktisk være på plass på bussen og at jeg er på vei til Klepp så jeg orker ikke bli irritert på treige buss sjåfører.
Framme på Klepp ca, aner ikke klokkeslett dessverre, går jeg bort til DNB NOR for å ta ut litt penger for så å overføre de til den nye banken min. (nei, har ikke nettbank i DNB)
Dette er gjort på 6 minutter og jeg går fornøyd bort mot buss stoppen igjen for å komme meg tilbake til Sandnes. Da viser det seg at buss tidene har noen pøbler av Klepp folk revet i stykker og jeg må ty til Tonje og kolumbus.no for å finne ut når det går buss til Sandnes.
Det viser seg at første bussen tilbake til Sandnes nettopp hadde gått (sjokk) og at eneste muligheten min var å vente i tre kvarter for å ta bussen ned til Klepp stasjon for så å ta tog til Sandnes!
Djiiiis, tenker du nå! Jepp, det tenkte jeg og!
Heldigvis er den bussen i rute, nøyaktig 14.04 og jeg er til og med så heldig at jeg rekker toget fra klepp st 14.18, ganske forblåst og kald, men jeg er på vei til Sandnes IGJEN!
Etter et kjapt hei og god tur til Irland besøk hos Tine på Dolly er jeg på vei hjem til Stavanger. Da jeg til slutt detter inn dørene hjemme er klokken blitt 16.00.

5 timer på å komme seg til Klepp og gi en stykk person avskjedsklem er jammen godt gjort!

Og nå til det som gjorde meg til nok et svimehode! Jeg gikk i DNB på KLEPP for å ta ut penger når jeg kan gjøre det hos DNB i STAVANGER!!!
Våken i dag du Mona???

Nå skal jeg faktisk legge meg (se en film først) også håper jeg at jeg våkner litt mer "edru" i morgen og ikke kjører av veien eller noe. For denne løken her har jammen sagt ja til en vakt på Dolly. Skikkelig svimehode, jeg vil jo ikke jobbe der en gang! Off off... God natt!

Svimehode!!

I dag er jeg nok litt mer vims enn hva som er vanlig! Jeg prøver tydeligvis å brenne ned kjøkkenet!
dsc00458dsc00457


Glemte heeelt ut eggene jeg hadde startet å koke og jammen har det ikke vært en eksplosjon på kjøkkenet mens jeg var opptatt med andre ting! Det låg seriøst egg OVERALT!! Jeg fant egg bevis i taket, på vinduet, på andre siden av veggen, på hele kjøkkenbenken, på gulvet og godt kilt oppi vifta!
Snakk om å gi seg selv vaskejobb på morgenen! Lurer på om det smallt godt? Gryta kunne jeg btw bare hive, den var rimelig ødelagt! Herregud, for en vims jeg er. Egentlig kunne det jo vært veldig farlig, men siden det gikk godt så må jeg bare le litt. DET synet som møtte meg!
Nå stinker hele 2 etasje og jeg er evig glad for at May Linn og Julia ikke er hjemme!

Pocahontas

Jeg var ikke noe flink makro jente. Ikke i det hele tatt! Er så mye annet å gjøre når man egentlig skal være fornuftig.
Man kan feks:
*vaske badet
*rydde rommet
*prøve alle bikiniene og glede seg til sommeren
*generellt prøve alle sommerklær (kjoler, flip floper osv...)
*lese morsomme innlegg på kvinneguiden
*henge skremmende mye på facebook
*Se oprah og dr.phil på tv
*drikke masse te
*se gjennom ALLE bildene på pcen
*bruke alt for mye tid på å tenke

Utenom å ha dillet vekk ca hele formiddagen på tulleting har jeg vært på personal møte på videoverden, noe som alltid er overraskende kjekt! Det er litt av en merkelig gjeng som jobber der, alle er så utrolig forskjellige, men går allikevell kjempegodt sammen! I like it...! De hjelper også dessuten på at vi har en veldig alright sjef som ikke tar ting sånn kjeeeempeseriøst. Han begynner som regel med å virke skremmende å sinna, men gir fort opp etter et par tre teite kommentarer fra oss og ender opp med å bare flire. Han er og grei når det kommer til sponsing av alkohol til personalfester, noe som alltid blir godt mottatt!

Etter personalmøte som varte i godt over en time lenger en det pleier kjørte Morten meg hjem og plutselig ble det snakk om å reise til Amsterdam. Det kunne jo vært festlig sammen med den rare gjengen, men får ta det på sikt! Har altfor mange planer allerede! Kan ikke få med seg alt her i verden! Hjemme igjen satt jeg ned i ca 10 minutter før Karen og Cecilie kom. Vi gomlet smågodt, drakk saft og snakket om typiske jenteting. Gutter og sånn. Som vanlig skjer det masse i livet til Karen og Cecilie, mens jeg egentlig begynner å bli lei disse guttespørsmålene alle må komme med. Ja, jeg er ennå singel og nei, jeg har ikke tenkt å gjøre noe særlig med det heller. Puh...
Da vi var ferdigsnakket bestemte vi oss for å se film og etter litt "småkrangling" ble vi enige om å se Pocahontas. Vi har en tendens til å se barnslige filmer når vi møtes. Sist var det Alene Hjemme, gangen før det Camilla og tyven og før det igjen tror jeg det var Frida? Koooselig! Så da rigget vi oss til i senga mi for å se film! :) Finnes ingen bedre sted å se fim enn i senga mi! Jeg lover, er du heldig får du kanskje prøve det e gang! hehe..

What?

Utdrag hentet fra makroboken:

Advarsel!
Ikke bruk tid på dette hvis du ikke fikk utbytte av boks 1.2.1
Hvis du ikke har en fullstendig gal makrolærer, vil du ikke bli spurt om noe i nærheten av dette på eksamen....

Ehm... Hvorfor i alle dager bruke over 2 sider på å forklare noe som jeg ikke gadd prøve å forstå en gang? Forvirre stakkars mennesker som meg? Er jo tydeligvis ikke eksamens relevant? Dumme mennesker...
Like teit skrevet som brusautomat eksempelet i pristeori boka jo!

Gratulerer med dagen kjære!!!

petter marie eirik og marius
Gratulerer med dagen kjære søte Marie min!!!
Kjempemasse glad i deg!Jeg gjør tydeligvis alt for å unngå makro bøkene mine i dag! Eller jeg gjør vel egentlig alltid det...
Skal hvertfall få lest to kapittler i dag! Det er et absolutt must, jeg ligger jo ikke akkurat i rute for eksamen! Må jo og snart begynne å tenke på engelsk og det tredje faget som jeg skal ta.. Som jeg egentlig ikke har bestemt meg 100% for ennå. Tjenestemarkedsføring?
Jeg har frem til 09.03 å bestemme meg for hvilke fag jeg vil ta eksamen i.. All hjelp mottas med takk!

Sånn utenom det så regner jeg med dagen min vil bestå av en tur rundt mosen, hvis det ikke regner... Så et kjapt personalmøte på Videoverden før Cecilie og Karen kommer og vi skal ha jentekveld! :) Kooos! Må ha litt oppdateringer fra de to tuttene som tydeligvis har en del å fortelle meg! hehe... Ting skjer fort!

mandag

Det er merkelig hvor mange kommentarer det kommer på et innleggs å fort det har noe med en gutt å gjøre! Jeg liker det...

Mandag pleier være en bra dag for min egen del og det har den også vært så langt idag! Våknet i 10tiden av at det var sooool ute, oh yes! Jeg fikk gått meg en liten tur opp til min gamle leilighet, den på Kampen... Bare for å være litt ute i sola!
Så spiste jeg frokost og såg en dåårlig film mens jeg dillet med det vanlige. blogger, mail og nettaviser!
Fikk ryddet litt på rommet før jeg kom meg på Elixia for å trene.
Hadde planer om å dusje på Elixia og skyndte meg på jobb, men da jeg oppdaget at hele såpen min hadde rennt over i skoen min måtte jeg en kjapp tur hjemom for å dusje og skifte klær/sko..
Nå står jeg på jobb på videoverden, har nettopp spist gooood middag og har tenkt å henge her i 3 timer til før jeg skal hjem og kose meg med litt serier..

5.klasse sa du?

I går var jeg litt stolt av meg selv, hadde IKKE lyst til å gå på trening i det hele tatt. Hele meg protesterte, men en eller annen plass langt inni meg hvisket fornuften fine ord i meg og fikk overtalt den slakke kroppen min til å komme seg ned på Elixia. O2 krønsj timen var OK, liker fortsatt Irina sine timer best. Så det så... Det dumme nå er at de skal slutte med krønsj timer å få noe nytt, liker ikke helt det!
Etter trening spiste jeg polarbrød med eggerøre! Kjeeempegodt! Så bestemte jeg meg for å se litt serier, jeg har jo funnet en helt genial internettside der jeg kan se alle seriene uten å måtte laste dem ned! Passer meg glimrende!
Så da ble det en episode av The L Word og en episode av Frustrerte fruer før jeg nok en gang lot fornuften seire å la meg til å sove!

I dag er siste dagen på jobb før helgen, herlig! I morgen skal jeg sove heeelt til klokken 9, oh yaay!
Men før det blir helt helg må jeg nok dille litt med makro og ikke minst Amadeus permen min, må begynne å lære meg billet kontor ting nå, noe som vil si en heeeel svær perm med koder og dill! Djiis...

Jeg scorte forresten 88% på 5.klasse spørsmål. Kan ikke huske at jeg noen gang har lært alt som det ble spurt om en gang!
http://www.side2.no/tv/article1606473.ece

Fine videoen


Jeg satt som vanlig når jeg diller på pcen å lekte meg litt på youtube! Fant denne helt fantastiske videoen fra Bali! Fant egentlig flere, men mange av de var så lange. I denne videoen ser man og alle surfeguttene "mine" Ibnu, Ketut, Rusty osv.... Føn føn føn! :)  
Søte Made som prøve så fint å forklare hvordan det funker med små og store surfebrett! Nydelig engelsk, hihi... Sjønnas! Surfeklippene på slutten sier dessuten litt om mitt nivå når det kommer til surfing! Hehe..
Fine plassen, veldig sjalu på Julianna som snart reiser nedover!

shopping...

Dagen i går ble ikke helt som planlagt, som vanlig! Jeg kom hjem fra jobb en halvtime senere enn hva jeg pleier pga noe tull med Amsterdam flyet. Siden jeg hadde planer om å shoppe noe fint til lørdag sammen med Marie så trykket jeg i trynet på noen egg før Marie kom og hentet meg. Vi bestemte oss for å utforske vågen siden det var lenge siden sist.

Supersalg på Ichi, noe vi begge satte utrolig stor pris på. Marie fikk en kul tunika til 49kroner og jeg en søt kjole til 99kroner! Yaaay! Men når vi først var på vågen måtte vi jo innom alle de andre butikkene og, vips så var det ikke så billig lenger! Jeg forelsket meg hodestups i en bukse på bikbok + et skjerf + en genser/jakke ting! Den totale sum kom på ca 849kroner! Arg... Spare penger, hva er det sa du? Jaja, jeg bare MÅTTE ha det... Nå må jeg bare ut å shoppe helt hvite vans sko slik at jeg får "antrekket" slik jeg vil ha det! hehe..

Etter å ha shoppet gikk vi for å ta sol, viktig å jobbe med brun (rød?) fargen. Ehm.. Ikke det at du ser forskjell på meg etter 20min i solarium, men jeg sovnet og det var goooodt! Også er det jo ingen skikkelig hengekveld/dag uten noe å spise + film (eventuelt en serie), så da bar det hjem til meg igjen der vi begge rigget oss foran tven/pcen, godt gjemt under dyna mens vi spiste pizza fra pizzabakeren og såg gossip girl + CSI... Kjempekjempe koselig. Skulle hatt en dose Marie annenhver dag alltid, perfekt! hehe.. Nå blir det ikke jentehenging med Marie igjen før på lørdag, men skal nok klare å holde ut til da! :p

I dag har jeg ca ingen planer utenom jobb + at jeg for en gang skyld skal lage meg noe skikkelig til middag. Fikk jo handlet i går! ;)
Nå skulle du jammen sett kjøleskapet mitt Lillian!

Festlig...

38678bd3dcfcbede487195ba9d423e16

Jeg er fornuftig jente! Makro er noe dritt for det, fisj...

DSC00455.JPG
Jeg er fornuftig jente! Makro er noe dritt for det, fisj...

blogger av ren kjedsomhet

Mine planer for dagen:
-Jobb fra 07.00 - 15.30
-Elixia (eventuelt gå tur, kommer an på været og selskapet)
-Tur innom Videoverden å kjøpe cheeze ballz til Lillian
-Henge med Marie?
-Redigere og gjøre meg fornøyd med designet på bloggen, jeg begynner på det ofte, men orker aldri gjøre det ferdig! Vet akkurat hvordan jeg vil ha det, men får det liksom ikke helt til!
-Laste ned Frustrerte fruer og koose meg med det helt til jeg MÅ sove!

Vannvittig spennende dag med andre ord! Innimellom planene mine må jeg prøve å skvise inn litt mat også. Har vært superdårlig til å lage skikkelig mat i det siste. Siden jeg begynner på jobb klokken 7 hver morgen orker jeg ikke spise hjemme så da blir det to knekkebrød på jobb, noe jeg må innrømme at jeg begynner å bli litt lei av. Så er det gjerne noe frukt til lunsj (eller som jeg lot meg bli fristet av i går: sjokoladeboller!)
Vel hjemme etter jobb så glemmer jeg merkelig nok å spise (les: for lat til å orke og egentlig lage noe)
Må ærlig innrømme at jeg kan ikke huske å ha spist etter klokken halv 2 i går :p Ikke bra, Mona! Skjerpings på den fronten. Så derfor må jeg innom butikken etter jobb/trening i dag.
Jeg skal handle "sunne" ting.

Handlelisten min blir derfor ca sånn:
*kyllingfilet
*kalkunskinke
*polarbrød
(her skal det lages Marianne spesial)
*mer frukt til smoothiesene jeg skal lage på fredag
*fullkornspasta
*fullkornswrap
*nudler
*isbergsalat
*ananas
*skinkeost
(må ha lager både hjemme og på jobb)
*div grønnsaker (skal driste meg på wok tenkte jeg, noe som kan bli vanskelig siden jeg er tidenes mest kresne når det gjelder mat)

Ja, det var vel det jeg kom på! Men skal love deg det blir mer når jeg først kommer på butikken! Jeg er utrolig dårlig til å bare handle det jeg trenger, ender som regel opp med masse annet også!

Nå skal jeg fortsette med å kjede meg på jobb, alle avganger og ankomster fra Sandefjord er kansellert så jeg har ingen fly før halv 12! Er det muuulig? Skulle bare ønske youtube funket på jobb så hadde jeg i det minste hatt noe festlig å se på! Oh well, jeg får henge på billettkontoret eller prøve å gjøre noe annet (u)fornuftig!

kjøleskapet mitt faktisk

Jeg skulle gjøre som Lillian, fortelle hva jeg hadde i kjøleskapet... Planen var at jeg skulle handle først slik at det såg ut som om jeg hadde masse masse, men neida, det rakk jeg ikke. Sååå, derfor....

dsc00466
Jeg bor som de fleste sikkert allerede vet sammen med to adre jenter og vi har delt opp kjøleskapet (Sånn ca) Den midterste delen av kjøleskapet er hvertfall min del + litt småting rundt forbi.
Det jeg har er hvertfall:
*2 skinkeost *2 mager skinkeost *4 grønne epler *2 kiwi *1 rødt eple *4 pærer *1 pakke gulrøtter *1 appelsin juice *1 eplejuice *27 egg *1 krydderost *1 brunost *2 eplemost *1 melk *1 grønn pesto *1 mild salsa *1 hot salsa
*1 tomat pure

Ja, det var vel det! hehe.. Må få nevne at jeg har kylling filet, kjøttdeig, pitabrød, og diverse ingredienser til smoothie i fryseren da! hehe... Fy for et kjedelig kjøleskap! Jeg må handle!
Nå gidder jeg ikke blogge mer, jeg skal se frustrerte frue! Har gledet meg kjempemasse til sesong 5, eller var det 4? Husker ikke...
*fittesatananarkikomando*

Bergen, watch out!

Jeg reiser til Bergen 29.februar for å besøke mine søte små, nemlig Camillian! (fantastisk navn på dere jenter)
Bestillte flybilletter i dag så nå er alt i boks, skal være fra fredag til mandag og gleder meg nesten i hjeeel!
Fant ut etter at jeg hadde bestiltt billettene at jeg kommer hjem ca en halvtime forsent til jobb på mandagen, men pyttsan, det ordner seg nok! Jeg får bare legge jobbeklærne på jobb på fredagen og skifte fort som fy når jeg lander på Sola! :)

Jeg har en "helvetes" uke når det gjelder jobbing denne uka, jobber fra 7 til 4 hver dag. Paaaain! Jeg hater å stå opp tidlig, i dag "forsov" jeg meg til og med en halvtime med vilje for øynene ville ikke samarbeide med meg. Jeg gamblet på at det var lite å gjøre på ankomst og jammen hadde jeg ikke rett! Goood tid har jeg hatt på å fikse ting i dag! Me like! :D

I kveld skal jeg, Tonje og Lisbeth på kino for å se "Mannen som elsket Yngve", har et vagt minne av at jeg har lest boken en gang på videregående eller noe, men siden hukommelsen har sviktet meg når det gjelder handlingen så gleder jeg meg til filmen! :) Den har jo og fått kjempemasse skryt så kan bli en festlig kveld!

Har og den siste uka vurdert å begynne å skrive på engelsk her på bloggen siden jeg har fått et par "klager" av diverse venner som ikke forstår en dritt av norsken min! hehe... Men tror gjerne ikke den B`en min i engelsk fra sist semester var helt korrekt så tror jeg skal la dere slippe halvflau dårlig engelsk skriving på bloggen... kanskje....

bojs bojs bojs

Det tar helt av med kommentarer på bloggen min, veeeldig kjekt! Får jo et lite innblikk i hvem som egentlig er innom å sniker på bloggen, men som ikke alltid kommenterer! :)
16 kommentarer på sist innlegg, kjeeekt!
Men må det virkelig gutteproblemer og "hemmelige" venner til for at folk skal kommentere, hehe...??


Jeg har hatt en meget fin dag, sånn minus jobben som var meget slitsom i dag, men litt kjekt og! :)
Fikk sagt hadebra til Siri søten som reiste til USA i dag. Vi spiste lunsj (frokost for min del) Jeg spiste vaffel og Siri rekebaguett. Koselig! Ivrig etter å bruke opp de siste norske pengene sine på melkesjokolade i tax freen ble Siri ropt opp på calling anlegget siden flyet ville reise, noe jeg syns var meget festlig. Siri hører liksom litt sammen med sjokolade! Jeg spiste og forresten min siste smash sjokolade på lenge i dag! Ingen Siri, ingen smash! Kanskje like så greit!
Etter jobb reiste jeg ned til byen for å fikse noen småting for Laila + handle mat og div. Så kom Marie og hentet meg og vi reiste hjem til meg hvor Marie inntok hvileposisjon i senga mi mens jeg laget pastasalat til oss. Spiste før vi dillet på internett, lo så vi grein av diverse videoer på youtube, prøvde å ta knekken på den umulige quizzen og hygget oss rett og slett.
Da vi ble lei av internett satte vi på Switch og poppet popcorn. Jeg drakk eplemost og Marie pepsi max! Koooos! :) Kjempekjekt med en kosekveld sammen med Marie!

n6640503035299046026
Sååå glad i Marie vennen min! *kospådeg*

monday

Widerøe er kaos for tiden, det renner inn med kofferter!! I dag har jeg stresset non stop siden klokken var 7 og kjenner at nå er jeg litt lei. Typisk min flaks at KLM lander ganske straks og at jeg da får ennå mer å gjøre! Oh well, kjeder meg gjør jeg hvertfall ikke!

Den hemmelige vennen min forblir hemmelig, men hun var vannvittig (u?)sjarmerende på lørdag og nei, det var ikke meg for de som håpte på det! :)

Men nå skal jeg slutte å blogge å heller spise bittelitt frokost siden jeg har masse som må sendes videre med fly og ting som må ordnes! Også kommer jo Siri for å spise lønsj, yaaay! :D

Åååååeh....

Hva er det med meg og gutter? Virker som om det ikke er noen bra kombinasjon? Det funker ikke for meg rett og slett.
To søndager på rad nå har brannmannen spurt meg om vi skal finne på noe, type se film. Jeg har jo egentlig innerst inne veeeeldig lyst, men så pingler jeg og ut og finner på en dårlig unnskyldning! WHY WHY??

Noen bra tips til sjenerte meg?
Lillian foreslo å bare hoppe i det, men jeg klaaaarer ikke!


Jeg hadde forresten en meget ok kveld i går. Først et festlig vorspiel der fest deltagerne var meg meg å meg. Jepp, jeg drakk alene! hehe.. Koste meg med ostepop, sprit og bali filmen! Fin fint vorspiel egentlig. I 9 tiden kom Inger og Hilde å hentet meg og vi kjørte ned til Harbour for å si hadebra til Siri. På Harbour hadde vi fått en laaaangt bord midt i lokalet og jeg kjente ca nobody! Ble sittende å snakke litt med Silje, så litt med Hilde. Drakk to øl heeelt alene! Applaus for det!
I 1 tiden bestemte jeg, Inger og Hilde oss for å gå på checkpoint, men jeg ble stoppet på vei bort av en stykk veeeldig full venn! Jeg hjalp denne vennen inn på burger king hvor vi ble sittende på en stol før vennen min fant ut at å spy i vaskebøtta til burger king folkene var en lur ide.
Så i stedet for å feste videre på byen tok jeg ansvar for denne vennen og vi satte oss i en taxi for å komme oss hjem. Vel hjemme slokna min fulle sjarmerende venn pladask og våknet ikke før i dag morges! hehe.. Søtt..! :p

Og det var alt jeg gadd å blogge... :p Må tenke litt på hva jeg skal svare brannmannen...

ny tskjorte

Jeg fikk meg ny tskjorte i dag! :) Yaaay...
dsc00453

3 000 000

Ble lite mako i går også, djiiis, jeg må skjerpe meg!
Det ble derimot mye dilling å tull, ikke noe fornuftig med andre ord! Reiste til Sandnes i 6 tiden i går, tok sol før jeg gikk bort på Platou for å treffe Tonje. Etter å ha handlet det man må handle for å lage taco satte vi oss ned for å vente på Lis, Cec og Kristin.. Lisbeth og Kristin kom, mens Cecilie dessverre var syk! Oh well, jentekveld ble det uansett!
Vi spiste taco mens vi såg på deal or no deal. Jeg kunne aldri vært med i det showet så engasjert som jeg blir bare av å sitte å se på i sofaen! Jeg hadde begynt å lage planer og drømme om hva jeg skulle brukt pengene til allerede ved det første budet! Og faren for at jeg enten hadde gambla vekk alt eller slått til på 50 000 er ganske stor du. hehe..

Lurer på hva jeg hadde gjort hadde jeg vunnet 3 000 000? (det var mange nuller du)
*kjøpt meg leilighet
*kjøpt meg bil
*betalt ned litt av lånet til motti og johnny
*satt av penger til fornuftige ting
*tatt med jentene mine på en eller 4 ferier (fare for at jeg måtte tatt med familien og på ferie)
*også er det en relativt stor sjans for at jeg hadde kjøpt meg noe eiendom på Bali :p

Og vips, der var 3 000 000 bortevekk!

Har totalt dilla på to sanger for tiden, går å synger på dem hele tiden!!!

 
Incubus - Love hurts (sooo true)

John Mayer - Your body is a wonderland (Fiiine sangen)

Charterfeber

Dagen i går var fiiiin! :) Fridager er alltid godt å ha når du har jobbet ekstremt masse! Jeg fikk som jeg skrev i sist innlegg trent meg litt før planen var å begynne på den dumme dumme makroen. Jeg begynte vel og merke, men plutselig fikk jeg meeeeget stor trang til å vaske og rydde rommet mitt + rydde i alle regninger/lønnsslipper osv.. Så da ble makroen bittelitt glemt, vanlig til å være meg! hehe.. Jeg skal prøve på ny i dag! :)

3Jeg og Marie hadde en date i går og vi er begge veldig glad i animasjonsfilmer, type istid, shrek, over hekken osv... Derfor bestemte vi oss for å se Alvin og gjengen på kino. På kinoen var det meg, Marie og en hel haug med unger! Koooselig! hehe...
Filmen var ikke bra bra, var heller ikke hylende morsom, men for all del, jeg og Marie lo sikkert mer en alle ungene! Kombinasjonen ordentlige mennesker og animerte dyr i filmer fungerer som regel ikke, husker ennå hvor skuffa jeg var da jeg såg Pusur. Men disse tre ekornene er fantastisk søte og hadde noen kommentarer og scener i filmen som nesten fikk meg til å dette av stolen i latter.
Etter kinoen reiste vi hjem til Marie hvor vi mekket oss nachos, satte oss i sofaen sammen med Eivind å skrudde på charterfeber.
Etter charterfeber (hvor vi satt mer med puta over ansiktet for vi var flaue på nordmenns vegner) bestemte jeg og Marie oss for å se chick flick film å da sa Eivind god natt og gikk å la seg. Vi såg "how to lose a guy in 10 days". En av mine favoritt filmer, den er så søt. Fikk kjempelyst til å være forelska! hehe...


n6424803198939191173Når jeg kom hjem fra Marie måtte jeg inn på tv3.no for å se de to første episodene av charterfeber, jeg ble litt hekta! hehe.. Fallt pladask for glade hyperaktive og gale Hilde. Tenk hvis alle i verden hadde vært som henne! For en verden sier bare jeg! Hun er jo sååå full av energi, VANNvittig barnslig og har tidenes dårligste humor! Men det virker ikke som om det finnes noe vondt i dama, og hun er jo utelukkende positiv til alt! De andre personene i serien har jeg ikke noe sansen for. Bingo damene fra Sarpsborg er jo kleptomane og dumme så det holder. Svein er bare ekkel, det samme er han der Viggo. Mammaen til Svein derimot er en søt gammel dame. Meeen, nok om det! Jeg skal hvertfall ikke reise på charterferie igjen med det første, er det rart nordmenn har et rart rykte i utlandet med så mange rare mennesker på tur? hehe...

Nå skal jeg slutte å dille på faceboo, bloggen, andre sine blogger, seher.no, vg.no å alle andre teite sider jeg henger på også skal jeg begynne å lese på makroen før jeg skal ta meg en runde rundt mosvannet! :)

Happy Valentines day!

Jeg var overraskende nok våken klokken 8 i dag morges og bestemte meg derfor for å komme meg opp å på Irina sin krønsj time! Det gjorde som vanlig godt for kroppen min, jeg har blitt mye flinkere til å flette inn treningstimer inn i timeplanen min. Veldig positivt Mona! :) *klapp på skulderen*
Nå har jeg nettopp spist frokost. Tre kokte egg, en smoothie og et knekkebrød med skinkeost! NAM! Forstår ikke at jeg ikke blir lei, spiser det jo faktisk hver eeeeneste dag! hehe...

Dagen i dag er kjærlighetens dag bla bla bla... Neida, er ikke gretten. Bryr meg egentlig ikke så veeeldig mye, men for all del husker hvor gøy det var å faktisk ha kjæreste å få litt ekstra oppmerksomhet i form av roser og masse kos! :) Har faktisk fått roser hvert eneste år siden jeg var 15 på valentines dag, i dag tror jeg blir den første der det ikke skjer! hehe.. Planen i dag er kino med Marie, skal se Alvin og gjengen. Etter kinoen skal vi hjem til Marie og lage oss god mat å bare ha en koselig kveld! Venner er jo minst like viktig å ta vare på!!!
happyvalentinesday002

Apropo venner, Sony overrasket meg med tidenes koseligste valentines sms! Ble hoppende glad og smilte nesten rundt! Skal lite til for å gjøre meg glad! hehe...

hekta

Jeg er totalt hekta på den umulige quizen jeg fant før i dag! Har til nå kommet meg helt til spørsmål 49. Har nå beordret meg selv til å ta en pause, jeg blir skikkelig irritert når jeg ikke får det til! hehe...

Sånn utenom det så har jeg vært på jobb på Dolly i dag, har ikke jobbet der siden 1.januar. Var kjekt siden vi har byggd om også jobbet jeg jo med Lise og Tine, det hjelper alltid på! :)
Nå er jeg bare sløv og ligger i senga og skal nok sove snart...

Fikk denne kommentaren på det ene innlegget mitt som er ca ett år gammelt:

andreajacobsen om Bali (igjen)

jeg syntes dette var bra. men du burde fortelle mer om Bali,og ikke bare om deg. jeg kommer faktisk fra indonesia (der Bali ligger)

Må bare kommentere den her! Jeg er fullstendig klar over hvor Bali ligger og siden det er min private blogg så ser jeg ingen grunn til å fortelle så mye annet om Bali annet en det jeg selv opplever. Det er jo ingen reiseguide heller. Djiiis.! hehe...

mimre mimre


Streken!
 
Fragglene, en sang jeg stadig går rundt å synger på av en eller annen merkelig grunn.
 
Savne savne Gullars!
 
Kalle Klovn
 
To gode naboer
 
Pernille og Herr.Nilson
 
Bestemor


Jaja og Paja, ikke helt samme når det ikke var norsk tale...

Impossible quiz

Så vannvittig irriterende test! Jeg kommer ikke lenger en til spørsmål 8! Noen som har svaret på den? Hjelp mottas med takk! :)

http://www.notdoppler.com/theimpossiblequiz.php

fra barnemunn....

Rett fra barnemunn:

Onkelen min gikk ned tretti kilowatt. Etter det måtte han operere bort forhuden.
Christer 7 år


'Kroppsvæske' kan være laget av stoff eller skinn. Det kommer helt an på prisen. Det finnes også skuldervæsker.
Thilde 7 år


Et øyeeple er når man plutselig får øye på et eple, nesten uten å vite det
Nina 7 år


Indre verdier betyr at man har vært så uheldig å svelge en tikroning.
Ole Adreas 6 år

Barns forklaringer på ord og uttrykk:

Menn driver mer med reisning enn det damer gjør.

Noen damer har veldig store pupper, mens andre nesten er toppløse.

Den største forskjellen på menn og damer er at damene har mer orden i sysakene mens menn har mer redskaper enn damene.

Damer har kurver mens menn har stresskoffert.

En gynekolog er en som titter inn i folks private eiendeler.

En ektefelle er den fellen man går i når man gifter seg.

Inni hodet er det celler. Jeg tror de heter hjerneceller eller sædceller eller noe sånt.

Hvis du går en tur og hjernen faller ut, så finner vi ikke veien hjem for da kan vi ikke tenke klart lenger.

Mennesker er dekket av lær, mens dyr er dekket av garn.

Barn er søte, men aller søtest av alle er min kjære lillebror Aleksander.
Vi er bestevenner og han syns jeg er penest i hele verden! Søtingen...
Kjempemasse glad i deg vennen min!
dd

hippedihoppedi

Jeg var sååååååå trøtt når alarmen på mobilen sang klokken kvart på 6 i morges. Hadde ikke lyst til å stå opp i det hele tatt. Sjangla inn på badet og husker egentlig ikke at jeg har tatt på meg jobbklærne engang. På bussen var det kjempemasse folk, men jeg fikk sniki til meg et sete og sovna pladask. Heldigvis så våkna jeg stoppen før flyplassen. Såg sikkert kjempelur ut der jeg kom inn på billettkontoret; gjespende og halvsløv. Snakket litt med Greta Lill før jeg ruslet mot ankomst for å ringe til mennesker å si at baggasjen deres ble sendt ut klokken 9.
Hadde litt småting å dille med i hele dag, og godt var det for jeg ble liksom aldri våken. Tante var innom en tur å sa hadebra før hun skulle fly avgårde til Amsterdam på jobb, alltid kjekt når folk kommer innom! :)

På vei hjem fra jobb sovnet jeg på bussen igjen, men da en stinkende ekkel mann presset seg ned ved siden av meg var jeg plutselig ikke trøtt lenger. Fysj å fei...
Hjemme rakk jeg å skifte klær, spise en kiwi og se 10minutter med tv før jeg småjogget ned til Elixia for å rekke krønsj timen.
Timen i dag var ikke det minste morsomt, instruktøren som jeg ikke husker navnet på er sånn hiphop bærte som har hele attituden, og hele dette hippedihoppedi greiene hadde hun fletta inn i timen. Djiiiis!! Har drista meg på hiphop timer før og det er en grunn til at jeg IKKE går på det lenger. Var halvsur hele timen, men ble nå svett å god for det om.

Nå har jeg nettopp klemt i meg litt middag og skal snart sette kursen for Sandnes hvor jeg skal ha litt kvalitetstid med Tonje og Preben, har ikke vært med Preben på ca evigheter så det skal bli morsomt! Men det blir ingen sen kveld siden jeg skal være på jobb til 7 i morgen tidlig. Flaks

Cajsa vennen!

dsc00437
Cajsa sammen med Nemi
dsc00444
Cajsa går i ett med golvet og klarer ikke å sitte i ro slik at jeg får tatt bilder
dsc00446
Cajsa er sliten (eller var det lat?)

Hvis noen bare kan forklare meg hvordan jeg laster opp en film her på bloggen? Pleeease?

sleepover-cajsa-jobb-fyll

På fredag hadde jeg en koselig date sammen med Tine. Vi mekket hjemmelagt pizza som smakte helt knall og laget oss gulerøtter og dipp til snacks! Yumm...! To filmer klarte vi se før vi omtrent sovnet, fikk sett Stardust og den nye Varg Veum. Vi sovnet skremmende tidlig til å være en fredagskveld, men tror begge hadde godt av det. Jeg trøtt pga jeg ca ikke hadde gjort noe hele dagen og Tine pga hun hadde vært på jobb hele dagen!

Lørdag sto jeg opp kvart på 8 og ble hentet av mamma og co. Vi reiste til Ølen hvor vi gikk på hundeutstilling. Etter å ha sett alle de store og litt skremmende New Foundlands hundene gikk vi ned for å hente hunden vår. Vesla som hun så fint ble kallt var absolutt ingen vesla, men veeeeldig søt. Skal bli morsomt å bli kjent med den storelille søtingen!
På kvelden var jeg på jobb fram til klokken var 9, da lot Mats meg få gå for å bli full! Yaaay! :) Reiste ned til verven hvor Hanne og Camilla så smått hadde begynt å åpne vinen. Vi mekket gulerøtter, dipp og nøtter til snacks og hadde et koselig jentevorspiel hvor jeg egentlig ble litt for full.
På byen var vi først på helt rått hvor vi fant en kjeegas, men sjenert som jeg merkelig nok er når det gjelder motsatt kjønn var jeg rask til å fortelle han at jeg hadde kjæreste! WHAT!! Skjerpings Mona. Kjegasen var fra Canada og veeeeldig kjegas, hva tenkte jeg på? Jaja...
Etter at helt rått stengte gikk Hanne hjem mens jeg og Camilla fortsatte videre mot taket. På taket var vi egentlig litt engstelige for å ikke komme inn, men vi smilte fint og vips var vi inne uten å vise legitimasjon i det hele tatt. Finfint... På taket var det som vanlig stappfullt med folk, jeg var full og husker egentlig ikke så mye. Ca eneste jeg husker var at jeg traff på han ene kjekke som trener på elixia på havanna, men utenom det så husker jeg fint lite. Hvordan jeg og Camilla forsvant fra hverandre husker jeg egentlig ikke, men utifra meldingene mine på telefonen ser det ut som om det var pga Christian. Litt glad jeg slipper kjærestekriser på byen! :)
På vei hjem snakket jeg som vanlig i telefonen, har ringt til både Siri, Marie og Tonje!
Hvertfall en fantastisk kjekk kveld på byen!

I dag er jeg ca litt dårlig og har ikke lyst til å gjøre noe, men siden det er morsdag og motti skal lage komle må jeg nesten en tur til Klepp st. Må jo og leke litt med voffsen som i løpet av gårsdagen plutselig har fått navnet Cajsa! Me not like, jeg ville den skulle hete Chi...
Anyway, Im out!!!

sløv sa du?

Jeg har hatt tidenes sløveste dag! Våknet i 10 tiden og fram til nå har jeg:

*sett dr.phil
*spist frokost
*snakket i nesten 2timer med Ketut på msn
*lest ca en halv side makro
*laget meg smoothie
*sett 3 episoder av entourage
*hjelpt May Linn å henge opp prinsesse himmel (nå har 2 av 3 jenter som jeg bor med himmel, søtt)
*drukket grønn te (NAM)
*snakket med Camilla og planlagt morgendagen
*dillet på internett ca kjempelange
*designet og bestillt meg en t skjorte

Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar for en hengekveld sammen med Tine. Skal først en tur til sandnes for å ta sol før jeg skal møte Tine slik at vi kan kjøpe inn mat og digg før vi mest sannsynlig skal se litt på film! Yaaay! Tror det er ca stor sjans for at jeg bare camper hos Tine i natt, sleepover er kos!
Så utrolig herlig med en fridag! Me like...

Også reiser vi ned igjen....

Har til nå hatt en fantastisk dag på jobb, ingen missing, kun 2 skader. Også har jeg hatt masse besøk, først besøk av Tonje som var innom bare for å si hei og hå. Ikke før hadde Tonje reist hjem før Marie kom på en liten kjapp visitt før hun stakk avgårde til Trondheim (noe som forøvrig ca alle gjør denne helgen)

Da jeg hadde vinket farvel til Marie gikk jeg en tur bort på innsjekk for å se om det var noen kjente der og jammen var det ikke Ingvild som satt der. Vi snakket om Beijing tur og selvsagt Bali. Og tror du jammen ikke de to sviskene Janne og Ingvild allerede har bestillt ny tur til Bali i sommer!!!!
Jeg ble mildt sagt MEEEEGET sjalu, men og litt glad. Bekrefter jo bare hvor bra Bali er når to tutter som har reist rundt hele verden vil tilbake til Bali siden det var så fantastisk! ;)
Og siden min sjalu og misunnelige side glødet etter å ha snakket med Ingvild småsprang jeg bort på LL igjen for å skrive mail og booke billetter til ny Bali tur! :p hehe...
Får sikkert ikke svar fra pacific før i morgen, men hvis jeg får ferie så reiser jeg 4.august og blir i 3 uker! Er og litt usikker på om jeg skal bestille fast plass gjennom pacific som sikkert koster meg 10 store lapper eller om jeg skal satse på ID, noe som er skummelt siden det er sommer, men og ekstremt mye billigere.
Uansett, jeg skal tilbake til Bali i august så det er bare å bli med! :D

Bali is my life!!!

Krønsjing

Startet dagen med en O2 krønsj time på Elixia. Var Irina som hadde timen og hun er knallflink! Fikk virkelig trent meg! =)
Rakk ikke å spise frokost før timen i dag og det merket jeg på slutten. Sleit skikkelig! Jaja, fikk i meg en banan nesten rett etter trening og da gikk alt så mye bedre!
drikk
Sånn utenom det så har dagen til nå bestått av frokost og litt kikking på Entourage og Dr.Phil før jeg nå er på plass på LL hvor jeg skal være til 12 i kveld. Så hvis du skulle kjede deg i løpet av kvelden så er du velkommen på besøk eller eventuelt til å ringe meg for å diskutere verdensproblemer eller hva det nå skulle være.
Jeg har i et par dager nå vært sterkt fristet til å kopiere Elisabeth sine kameler, men har ennå klart å la være. :p Men ideen er knall! hehe...

Prinsesse seng!

Jeg og Marie har hatt en dag med sosialt samvært, først lunsj på mexicana så dilling på kvadrat og ikea før vi reiste hjem til meg og startet operasjon prinsesse seng!
Jeg fikk sånn himmel til å ha over senga til jul av Marie og i dag fant jeg ut at det var på tide å henge den opp! Det ble mye latter og moro, men vi fikk den nå til slutt opp! :)

ting 003
ting 001
Senga mi ble såååååååå fin! Kjempefornøyd! :)

Pilates

Jeg har egentlig aldri hatt helt sansen for dette pilates greiene, men for ca en måned siden kjøpte jeg meg en pilates dvd bare for moro skyld. Har vært på en del timer på elixia, men aldri helt følt jeg har fått trent noe. (mulig grunnen er at jeg og Sara har endt opp i latterkrampe hver gang)

Uansett, i dag rakk jeg ikke styrke timen på elixia siden jeg sov så godt så jeg fant ut at jeg skulle driste meg på litt pilates. OH MY GAWD sier jeg bare, hvis ikke jeg får gangsperr nå så vet ikke jeg! Sliter med mange av øvelsene siden jeg ikke akkurat har balansen i orden, men jammen kjenner jeg det i bena og magen!
Så fra nå av blir det pilates dvden hver gang jeg ikke rekker å trene!
(det hjalp btw ikke at jeg har veeeeldig gangsperr i rompa fra treningen i går, det var ikke akkurat godt å sitte å vippe på rompeskalken når det gjør VOOOONDT)

dsc00433
Denne her har jeg kjøpt meg så får vi se om det funker! :)

Nu åker jag...

En smilendes og meget fornøyd Henriette tok seg et par minutter fri fra mas og kjas i innsjekk for å besøke meg på ankomst, koooselig! Ennå mer koselig ble det da Henriette spurte om jeg ville være med til Beijing i april, så klart vil jeg det!!
Så nå har vi sjekket ut priser, vi betaler 1600 tur/retur med fly og 215kroner natta på hotell! Oh yes, lett!! Må dobbelsjekke med Odd Kjell om jeg får fri en uke eller så i april og så fort det er bekreftet bestiller vi billetter!
"Alle" de litt eldre på Widerøe reiser til Beijing nå i mars på shoppingtur så da er det jo helt genialt at jeg, henrietter og kine (tonje????) reiser i april!

Nå må jeg bare få friiiiiii.....

sosialisering og de

Jobb 07.00 - 15.00, ikke noe spennende i det hele tatt. Hadde egentlig en date med Siri, men Siri var jammen syk så da ble det en ensom dag på jobb.
Etter jobb reiste jeg hjem hvor jeg ryddet og vasket leiligheten før Camilla og Christian kom. Vi kjørte ned til kiwi hvor vi handlet inn taco og reiste hjem til Christian. Etter å ha spist reiste jeg og Camilla hjem til meg hvor vi såg på Bali bildene og bare ble liggende i sengen å snakke. Kooooselig! Litt kvalitetstid sammen med Camilla søten! :)

Da Camilla gikk i 8 tiden kom Siri og Tine på besøk! Vi snakket om både det ene og det andre, spiste gammelt godteri og mimret om gamle dager. Etter en times henging på rommet mitt kjørte vi ned til Stavanager hvor vi gikk på "resept" der man jammen må være 20år for å spise hvitløksbrød. Derfor måtte hele gjengen vise frem legitimasjon. Rare plassen.. :p
Etter en liten stund kom også Silje og vi ble sittende der frem til de stengte. Koselig å være litt sosial en kveld!
Kjempekjekt å se Tine igjen også, høre hvordan livet er i militæret og dette her!

Nå er det sengetid for små piker og jeg skal bare se bittelitt film før jeg legger meg. Begynte å se hairspray i går, men ble ikke helt ferdig så må gjøre den ferdig nå! :)

buzzy bee

Jeg har vært hjemme i ganske nøyaktig en uke og er allerede rastløs!
Heldigvis er planene mange framover. Helt ekstremt mye jobbing til tider, noe jeg syns er helt greit! Penger er bra, penger betyr at man kan ut å reise.
Utenom det så er det en del bursdager og slikt som skjer. Siri stikker til USA party er den første, grugleder meg. Er jo ikke kjekt at Siri skal stikke avgårde, men hun kommer vel hjem denne gangen og. :)
Så er det bursdag til Marie, før det er bursdag til Tine. Gleder meg! =)

Første helga i mars reiser jeg dessuten til Bergen for å besøke Lillian og Camilla, det gleder jeg meg hvertfall til! Skal bli kanonkjekt!! Også har jeg lovd Siv at jeg skal komme på besøk til Sogndal så jeg må nesten prøve på det, også må jeg en tur til Oslo for å si hei og hå til mennesker der. Og sist men ikke minst så vil jeg jo besøke Siri i USA... Hvordan jeg skal få tid til alt dette pluss skole pluss mye jobbing aner jeg ikke! hehe..

Det er hvertfall bra og ha mange planer, dagene blir litt kjekkere da!
I dag er det jobb frem til 15.00 før jeg skal trene og vaske huset også har jeg en date med Camilla. Vi skal gjøre noe kreativt i følge Camilla, men tror ærlig talt ikke hun har noen planer! hehe.. Skal uansett bli kjekt å henge med Camilla igjen, lenge siden nå!

Og ja, jeg såg singing bee på tv3 i går og syns det var ganske så morsomt! Jeg var flink flink flink til å huske sangtekster! *klapp på skulderen*

Chi (?)

Jeg skal bli storesøster (igjen) Jeg har en stepappa som er hoppende glad for at han skal bli pappa igjen og jeg har en lillebror som er minst like glad for at han skal bli storebror. Og en lillesøster som jeg egentlig ikke vet hva syns om å få et nytt familiemedlem. Også er det mamma da som egentlig ikke vet om hun skal le eller grine.

Jeg skal bli storesøster til en liten jente! Eller liten å liten... 3måneder og 15kilo er vel ikke akkurat liten. Og med tanke på at lillesøsteren min i løpet av et halvt år ca kommer til å veie like mye som meg om ikke mer så er det strengt talt ikke så mye en lillesøster.
På lørdag skal vi hente lillesøster som ennå er navnløs. Før det bør vi klare finne et navn. Har dere forslag? Navnet på begynne på C.... Jeg har stemt for Chi, men er ikke sikker på om jeg får viljen min.
9bdsc0006
d4dsc0011
Dette her er den nye lillsøsteren min. Ennå bare søt og uskyldig, men snart STOR og fortsatt søt? hehe...

working hero

I går var en grusomt lang dag, 14 timer på jobb er ca 7 timer for mye. Men det gikk nå på et vis.
Jobbet på Widerøe fra 07.00 til 15.00, en vakt som var ganske rolig til tross for en del kanselleringer og tull. (merker ikke så mye til det på ankomst) Så tok jeg bussen omtrent direkte til Løkkeveien, kun en liten kjapp stopp hjemme for å skifte klær. Så jobber jeg fra 17.00 til 23.30 på Videoverden sammen med Mats. (hej, det ble faktisk 14,5 timer)
Uansett, videoverden var ok, men tiden gikk utrolig tregt. Vanlig det når du vil hjem for å sove.
Da jeg endelig kom meg hjem var jeg ikke så trøtt alikevell lenger så jeg satte på en film som jeg kanskje klarte se 20minutter av før jeg sovnet.

I dag var planen å bare slappe av, trene litt og bare kose meg. Men jeg ble vekket av en telefon fra Widerøe klokken halv 9 og ble spurt om å komme på jobb for det var noen som var syke. Typisk! Følte ikke jeg kunne si nei siden jeg egentlig ikke hadde noen planer. Så da ble det jammen en dobbel vakt i dag og. 11.00 til 18.00 på Widerøe og 18.00 til 23.00 på videoverden. (hvordan jeg har tenkt å klare å komme meg fra sola til stavanger på ca 2 minutt vet jeg ikke ennå, men det ordner seg)

Kjenner jeg allerede gleder meg til kvelden i morgen da jeg slutter på jobb 18.00 og bare skal ligge i senga, se film og slappe av! (hvis det faktisk går som jeg ønsker) hehe...

Ny jobb!!! :) :) :) :) :) :) :)

Jeg fikk i dag ENDELIG bekreftelse på at jeg fikk jobben jeg hadde søkt på! 75% stilling på Widerøe! Knallkjekt...! Gleder meg kjempemasse til å begynne, blir nok ennå en måned til jeg begynner med skikkelig opplæring, men nå har jeg hvertfall fått bekreftelsen på at jobben er min! Deilig. Så nå må jeg bare huske å melde meg av fagene på BI som jeg ikke gidder ta. (note to myself, HUSK DET!!!)

Nå som det blir billige flybilletter på meg så må jeg jammen komme meg en tur til usa for å besøke Siri! Det hadde vært dritgøy, må bare finne en uke jeg kan ta meg fri! Kjenner det kribler i reisefoten, er inne på diverse reisesider og sjekker ut destinasjoner som jeg vil reise til!
Nice, London, Roma, Barcelona, New York, Dubai, Shanghai, Singapore, Surabaya (hehe...) osv... Lykke, glede å alt på en gang! Jeg vil reise NÅ!!!

Som om ikke det å få jobben var en god nyhet i seg selv så fikk jeg ennå en gledelig overraskelse i dag. To surfegutter fra Bali som jobber på rip curl surfeskole (surfeskolen på double 6) fant meg på en eller annen merkelig måte på facebook i dag. Ganske overraskende at de fant meg, men utrolig koselig!
n1045354952106026058
Ibnu og Ketut ;)

træning

Jeg kom meg på trening til slutt i går, hadde utrolig lyst til å bare droppe det siden det var så fælt vær ute og det er et stykke å gå ned til elixia. Men jeg kom meg nå ned på O2 krønsj og angret absolutt ikke. Det var deilig å komme seg på trening, kjenner det var en stund siden sist.
Etter trening var jeg innom butikken og handlet litt mat og frukt før jeg reiste hjem. Såg alle de rare dokumentarene på Tvnorge, det finnes jammen mye rart der ute i verden. Jeg blir nesten litt skremt! hehe... Men det er godt vi er forskjellige, fy så kjedelig hvis alle hadde vært like.

I dag sto jeg opp klokken 6 og sitter nå på jobb og kjeder meg. Til nå er hele 3 fly kansellert og med min flaks så blir det vel flere. Mye å gjøre for billettkontoret, lite for meg... Boring!
Jaja, kanskje like så greit at det blir en rolig dag på Widerøe siden jeg skal rett på jobb på videoverden etterpå. Fine dagen.. :p
Regner med det blir masse teite og uinteressante innlegg i løpet av dagen skal den fortsette å være like kjedelig som den har vært til nå...
hits